Nyheter om Range Rover


The Undoing: Internettet reagerer på slutten av HBO-serien

The Undoing ble avsluttet i dag. SPOILER-ALARM SPOILER-ALARM Endelig fikk vi vite hvem som er morderen i den påkostede HBO-serien fra kaksete Upper East Side på Manhattan. Vel, de tusenvis som har lest Jean Hanff Korelitz-romanen You Should Have Known fra 2014 – som The Undoing er basert på – har visst det lenge. I boken får vi med en gang vite at personen som drepte unge Elena Alves er hennes elsker Dr.

Stortest: Luksusbiler til halv million

Vi har testet Range Rover Sport, Mercedes-Benz ML, BMW X5 - bruktbilene alle egentlig vil ha.
Les mer om:

Nå blir det solid priskutt på denne luksusbilen

Range Rover Velar kommer som ladbar hybrid.
Les mer om:

Nå blir det solid priskutt på denne luksusbilen

Range Rover Velar kommer som ladbar hybrid.
Les mer om:

Velar med plugg

Land Rover introduserer nå også Range Rover Velar som ladbar hybrid. Dermed er hele familien elektrifisert.
Les mer om:

6ix9ine er en fri mann, feirer på gatene i Brooklyn med PUNANI

6ix9ine er fri Og han trosser alle som er ute etter å ta ham. Brooklyn-gutten Daniel Hernandez er ferdig med å sone sin fengelstraff, som han fikk kraftig kuttet ned grunnet sitt samarbeid med politiet og myndighetene. Noe som gikk hardt utover ledere fra Nine Trey Gangster Bloods. Friheten feirer 6ix9ine ved å gi ut «PUNANI» (glufse på norsk). Dette er hans fjerde singel etter at han slapp ut av fengsel og startet hjemmesoningen som varte ut juli. Låten og videoen til Tekashi69 kom for noen minutter siden. Les også: 6ix9ine lister fem grunner til at han tystet på ledere fra Nine Trey Gangs

Har du råd til denne fargen?

Spesialutgaven Range Rover Fifty hedrer historien.
Les mer om:

Accessorien

PRØVEKJØRT: Er du ute etter det smarteste bilkjøpet, kan du droppe resten av artikkelen. Du kjøper ikke Range Rover Evoque for at det er fornuftig rent økonomisk sett. Det betyr ikke at bilen er meningsløs for alle.
Les mer om:

Range Rover: Nå fyller en ekte drømmebil 50 år

Nå har bilen som startet en helt ny trend jubileum.
Les mer om:

6ix9ine feirer sin bursdag ved å trolle New York med billboard

6ix9ine koser seg med friheten og fortsetter der han slapp. Før Brooklyn-gutten var tyster, var han kjent som et troll. Nå lager han mer leven i hjembyen. Midt i Manhattan har han smelt opp et gigantisk billboard av seg selv… Med teksten THE KING IS BACK. Kongen av New York er tilbake?

6ix9ine skuffer sin babymamma etter frisettelsen

Datteren til 6ix9ine alias Daniel Hernandez har ikke fått se mye til pappa etter at han ble løslatt. Sara Molina, moren til 4 år gamle Saraiyah, forteller til TMZ at Daniel ikke har gitt lyd fra seg etter at han for tre uker siden fikk slippe ut tidlig grunnet koronaviruset og sone via husarrest. (Han er astmatiker.) Sara sier at hun har generelt sett lave forventninger til Daniel, men at hun er «skuffet» over den fullstendige «stillheten». Moren til Daniel har forsøkt å holde kontakten med Saraiyah, og har møtt barnet mens Daniel satt inne. Ifølge Sara har Daniel nå også kuttet kontakten med

Tre sylindre pluss strøm for Land Rover

Nå er den nye drivlinjen for Range Rover Evoque og Land Rover Discovery Sport offentlig. En kjent motor er kappet til tre sylindre, og det ligger 109 ekstra hester i bakakselen.
Les mer om:

Skamfull Grealish bøtelagt av Aston Villa

Et godt råd hvis du skal snike deg ut for å dra på fest, ikke krasj med bilen din slik Aston Villa Kaptein Jack Grealish gjorde og ikke gjør det rett etter du har oppfordret alle andre til å være hjemme. Et uhell kan skje den beste, men å kjøre til en venn samtidig som man befinner seg i karantene er rett og slett for dumt, noe Grealish selv innrømmer. – Full av skam forteller han om hendelsen. West Midlands Police meldte at de rett før klokka 10 søndag ble kalt ut til Dickens Heath-området etter en Range Rover hadde kjørt inn i to parkerte biler.

Villa-stjerne med korona-tabbe

Først ba han alle om å holde seg hjemme. Deretter dro Aston Villa-kapteinen Jack Grealish på kompisbesøk og krasjet med bilen på tur hjem igjen. – Jeg vil ikke at noen skal gjøre den samme tabben som jeg gjorde, er 24-åringen sitert på i blant annet BBC. Lørdag publiserte han en video der han blant oppfordret folk til å holde seg hjemme for å hjelpe til med å redde liv. Selv skal han angivelig ha dratt på fest til en kamerat. På vei hjem krasjet han sin Range Rover inn i to parkerte biler. Han fikk flerret opp det denne forhjulet på sin egen bil, og den var ikke lenger kjørbar.
Les mer om:

Test: Range Rover Autobiography er mer «Downton Abbey» enn «Exit»

Prøvekjørt: Noen biler går aldri av moten.
Les mer om:

Range Rover på strøm

PRØVEKJØRT: Ladbar Range Rover Sport passer inn i alle de dyre gatene på monopolspillet.
Les mer om:

Nicklas Bendtner avslører: Hadde «horehus» i England

Det er trolig noen fotballspillere som skjelver litt ekstra i buksene etter at Nicklas Bendtner forteller i sin bok «Begge sider»  hvordan han stilte sin luksusleilighet tilgjengelig for lagkamerater som trengte litt privat tid med en annen dame enn kjæresten eller kona. Unge Nicklas Bendtner overrasker absolutt ingen med å fortelle at det ble en god del festing og at en stor del av lønna forsvant i trusa på vakre damer på strippeklubber. Les: Ti fotballstjerner som er ute i kulden Tirsdag lanseres Nicklas Bendtners bok, ‘Begge sider’, skrevet i samarbeid med journalisten og forfatteren Rune S

Vi har prøve­kjørt Range Rover Evoque: Luksus, komfort og kjøre­glede til stiv pris

Den er lekker, komfortabel, har framkommelighet til tusen, kjører som en millionbil og er en av de mest støysvake bilene vi noensinne har sittet i.
Les mer om:

Topp 11 norske sanger som kom i dag

Hver fredag bugner det av kliss ny musikk. Inkludert masse norsk. 730.no tråler gjennom slippene og luker ut noen lekre låter innen flere sjangere. Amara «Halvveis love» Oslo-gutten fra Adamstuen har ikke tid til halvveis love fra jenter som lever falske Instagram-liv. Låten har Adrian Amara skrevet og produsert selv, og rett før han flipper beaten sampler han «Adamstuen» fra Ruter. Du vet, trikken.

Range Rover stjålet – eieren fortviler

– Alle tips mottas med takk, sier Robin Svensson fra Bjørkelangen.
Les mer om:

Nå får du Range Rover Sport til under halv nypris

Men luksus-SUV-en kan være litt skummel å eie.
Les mer om:

Slik reagerer hun på ektepakt-omtalen

Fikk svindyr Range Rover og én million kroner i kontanter av ektemannnen da de giftet seg.
Les mer om:

Lekker bil – men vent til du hører prisen!

Range Rover Evoque er her i andre generasjon. Les testen:
Les mer om:

Lekker bil – men vent til du hører prisen!

Range Rover Evoque er her i andre generasjon. Les testen:
Les mer om:

Range Roveren skulle bli ekte drømmebil – så stoppet hele prosjektet

Range Rover SV Coupe kommer nok aldri i produksjon.
Les mer om: