Nyheter om Range Rover


Range Rover: Nå fyller en ekte drømmebil 50 år

Nå har bilen som startet en helt ny trend jubileum.
Les mer om:

6ix9ine feirer sin bursdag ved å trolle New York med billboard

6ix9ine koser seg med friheten og fortsetter der han slapp. Før Brooklyn-gutten var tyster, var han kjent som et troll. Nå lager han mer leven i hjembyen. Midt i Manhattan har han smelt opp et gigantisk billboard av seg selv… Med teksten THE KING IS BACK. Kongen av New York er tilbake?

6ix9ine skuffer sin babymamma etter frisettelsen

Datteren til 6ix9ine alias Daniel Hernandez har ikke fått se mye til pappa etter at han ble løslatt. Sara Molina, moren til 4 år gamle Saraiyah, forteller til TMZ at Daniel ikke har gitt lyd fra seg etter at han for tre uker siden fikk slippe ut tidlig grunnet koronaviruset og sone via husarrest. (Han er astmatiker.) Sara sier at hun har generelt sett lave forventninger til Daniel, men at hun er «skuffet» over den fullstendige «stillheten». Moren til Daniel har forsøkt å holde kontakten med Saraiyah, og har møtt barnet mens Daniel satt inne. Ifølge Sara har Daniel nå også kuttet kontakten med

Tre sylindre pluss strøm for Land Rover

Nå er den nye drivlinjen for Range Rover Evoque og Land Rover Discovery Sport offentlig. En kjent motor er kappet til tre sylindre, og det ligger 109 ekstra hester i bakakselen.
Les mer om:

Skamfull Grealish bøtelagt av Aston Villa

Et godt råd hvis du skal snike deg ut for å dra på fest, ikke krasj med bilen din slik Aston Villa Kaptein Jack Grealish gjorde og ikke gjør det rett etter du har oppfordret alle andre til å være hjemme. Et uhell kan skje den beste, men å kjøre til en venn samtidig som man befinner seg i karantene er rett og slett for dumt, noe Grealish selv innrømmer. – Full av skam forteller han om hendelsen. West Midlands Police meldte at de rett før klokka 10 søndag ble kalt ut til Dickens Heath-området etter en Range Rover hadde kjørt inn i to parkerte biler.

Villa-stjerne med korona-tabbe

Først ba han alle om å holde seg hjemme. Deretter dro Aston Villa-kapteinen Jack Grealish på kompisbesøk og krasjet med bilen på tur hjem igjen. – Jeg vil ikke at noen skal gjøre den samme tabben som jeg gjorde, er 24-åringen sitert på i blant annet BBC. Lørdag publiserte han en video der han blant oppfordret folk til å holde seg hjemme for å hjelpe til med å redde liv. Selv skal han angivelig ha dratt på fest til en kamerat. På vei hjem krasjet han sin Range Rover inn i to parkerte biler. Han fikk flerret opp det denne forhjulet på sin egen bil, og den var ikke lenger kjørbar.
Les mer om:

Test: Range Rover Autobiography er mer «Downton Abbey» enn «Exit»

Prøvekjørt: Noen biler går aldri av moten.
Les mer om:

Range Rover på strøm

PRØVEKJØRT: Ladbar Range Rover Sport passer inn i alle de dyre gatene på monopolspillet.
Les mer om:

Nicklas Bendtner avslører: Hadde «horehus» i England

Det er trolig noen fotballspillere som skjelver litt ekstra i buksene etter at Nicklas Bendtner forteller i sin bok «Begge sider»  hvordan han stilte sin luksusleilighet tilgjengelig for lagkamerater som trengte litt privat tid med en annen dame enn kjæresten eller kona. Unge Nicklas Bendtner overrasker absolutt ingen med å fortelle at det ble en god del festing og at en stor del av lønna forsvant i trusa på vakre damer på strippeklubber. Les: Ti fotballstjerner som er ute i kulden Tirsdag lanseres Nicklas Bendtners bok, ‘Begge sider’, skrevet i samarbeid med journalisten og forfatteren Rune S

Vi har prøve­kjørt Range Rover Evoque: Luksus, komfort og kjøre­glede til stiv pris

Den er lekker, komfortabel, har framkommelighet til tusen, kjører som en millionbil og er en av de mest støysvake bilene vi noensinne har sittet i.
Les mer om:

Topp 11 norske sanger som kom i dag

Hver fredag bugner det av kliss ny musikk. Inkludert masse norsk. 730.no tråler gjennom slippene og luker ut noen lekre låter innen flere sjangere. Amara «Halvveis love» Oslo-gutten fra Adamstuen har ikke tid til halvveis love fra jenter som lever falske Instagram-liv. Låten har Adrian Amara skrevet og produsert selv, og rett før han flipper beaten sampler han «Adamstuen» fra Ruter. Du vet, trikken.

Range Rover stjålet – eieren fortviler

– Alle tips mottas med takk, sier Robin Svensson fra Bjørkelangen.
Les mer om:

Nå får du Range Rover Sport til under halv nypris

Men luksus-SUV-en kan være litt skummel å eie.
Les mer om:

Slik reagerer hun på ektepakt-omtalen

Fikk svindyr Range Rover og én million kroner i kontanter av ektemannnen da de giftet seg.
Les mer om:

Lekker bil – men vent til du hører prisen!

Range Rover Evoque er her i andre generasjon. Les testen:
Les mer om:

Lekker bil – men vent til du hører prisen!

Range Rover Evoque er her i andre generasjon. Les testen:
Les mer om:

Range Roveren skulle bli ekte drømmebil – så stoppet hele prosjektet

Range Rover SV Coupe kommer nok aldri i produksjon.
Les mer om:

Drinkwater ble ikke mer populær etter fyllekjøring

Danny Drinkwater har lenge vært på vei bort fra Chelsea, allerede i fjor fikk han beskjed av manager Maurizio Sarri at han ikke passet inn og ikke ville få noe mer spilletid. Denne sesongen har han ikke spilt et minutt siden Community Shield-kampen som startet den engelske fotballsesongen i august, – Sarri sa den gangen:  Han passer ikke til mitt system, og jeg ba han om å se seg om etter en annen klubb. Han valgte å bli» Danny Drinkwater kommer ikke til å bli en del av Chelsea igjen, ihvertfall ikke så lenge Maurizio Sarri er manager.

Brexit-spenning: Jaguar får deler fra Lista

Chassix Norway har økt opp sitt eget ferdigvarelager i England, for å sikre seg mot virkningene av en uviss brexit. Kunden er Jaguar, som også produserer Land Rover og Range Rover.
Les mer om:

Manchester United-spiller overrasket gamleklubben

19-åringen kom til Old Trafford fra Porto forrige sommer. Og hva gjør så en tenåring med sin første lønning; Ferrari, Range Rover eller BMW? Nei, valget falt på en minibuss. Diogo Dalot spilte fire år for Escola de Futebol O Fintas i hjembyen Braga. Røttene stikker tydeligvis dypt, og United-spilleren lot seg ikke rive med av stjernestatusen da han fikk sin første million-lønning i Premier League-klubben. Føler seg allerede hjemme.

Ny toppmodell fra Range Rover

Range Rover Velar har en design som appellerer til mange. Nå kommer en ny toppmodell i serien med egenart og krefter i hopetall.
Les mer om:

Bilen er herlig – og kanskje litt meningsløs

Prøvekjørt: Dette har ikke Range Rover gjort før.
Les mer om:

Én ting kan gjøre denne til en storselger i Norge

Den kompakte SUV-en Evoque har vært en stor opptur for Range Rover i det norske markedet.
Les mer om:

Suksess-modellen Range Rover Evoque kommer i andre generasjon

Nye Range Rover Evoque er fortsatt et godt stykke unna lansering – men her er et før-produksjonseksemplar på plass i Norge.
Les mer om:

Første Range Rover Evoque i Norge

Mens I-Pace var den store nyheten fra Jaguar Land Rover i fjor, blir kompakt-SUV-en Range Rover Evoque årets store nyhet. Den nye modellen ble vist frem for pressen onsdag, mens de første kundebilene er ventet i mars/april.
Les mer om: