Nyheter om Randen


- Dette er min første og sikkert siste veteranbil

Sortland Torg var lørdag formiddag fylt til randen av veteranbiler i alle former og farger.
Les mer om:

- Vegas framtid er berget!

Endelig var dagen for premiere og fest kommet. Mellomtrinnet ved Vega Barne- og Ungdomsskole har satt opp årets forestilling; Folk og røvere i Kardemomme by. Det ble suksess, med høylytt applaus fra en gymsal fylt til randen.
Les mer om:

Nord-Korea mener USAs bombefly øker faren for atomkrig

Nord-Korea reagerer sterkt på at USA bruker to bombefly under militærøvelser i Sør-Korea og anklager igjen USA for å bringe Koreahalvøya på randen av atomkrig.

Familieliv på randen

«Glassmenasjeriet» er en tekst som er så tydelig at den nesten blir uinteressant. Men på Rogaland teater våger de heldigvis litt mer.
Les mer om:

Etnisk renskning, overgrep og barnesoldater. - Det foregår folkemord i Sør-Sudan

Sør-Sudan står på randen av en sultkatastrofe. Samtidig sier et britisk parlamentsmedlem at det foregår et folkemord rettet mot stammer i det kriserammede landet.
Les mer om:

Smekkfullt på syng med oss

Grendehuset i Hauan ble fylt til randen av foreldre, besteforeldre og oldeforeldre da skolen arrangerte nok en forestilling.
Les mer om:

Smekkfullt på syng med oss

Grendehuset i Hauan ble fylt til randen av foreldre, besteforeldre og oldeforeldre da skolen arrangerte nok en forestilling.
Les mer om:

Nå skal de fylle Halti til randen

Lørdag inviterer miljøet på Halti til Kvensk lørdag, i forbindelse med kvenfolkets dag 16. mars.
Les mer om:

Krise i fire land: Derfor er hungersnøden menneskeskapt

Krig, opprørsgrupper og mislykket politisk styring: Millioner av mennesker i fire land står på randen av en sultkatastrofe som ikke hadde trengt å skje.
Les mer om:

Bredt klimaengasjement

Furuset bibliotek og aktivitetshus ble fylt til randen av «grønne» groruddøler tirsdag 7. mars, da den store dagen for klimatoppmøtet endelig hadde kommet. Et bredt klimaengasjement ble spredt ut fra stands rundt i lokalet, og ikke minst fra det tettpakkede og varierte sceneprogrammet.
Les mer om:

Kasserer tok 759.000 kroner fra korpskassa

Stabekk Janitsjarorkester er på randen av konkurs etter at deres kasserer underslo 759.000 kroner i løpet av to år. Kassereren meldte seg selv til politiet.

Sjefen gjemte seg bak toalett: – På randen av sammenbrudd

LAHTI (NRK): Sportssjef Clas Brede Bråthen måtte rømme fra den intense sølvspurten. På toppen satt Andreas Stjernen uten følelse i føttene.
Les mer om:

Mektig konsert i Vang kyrkje

Et knippe med dyktige og kjente artister fyllte Vang kyrkje til randen onsdag kveld. Det ga mange penger inn til støtte for kreftforskning hos barn. Se bildene og les mer på nett og i papiravisa.
Les mer om:

De handelsreisende

Tomme trillekofferter manøvreres med øvede hender gjennom tuben på havna i Kristiansand. Snart skal de fylles til randen.
Les mer om:

Om landbruk og rovdyr – svar til Olav Randen

Olav Randen liker ikke i sitt leserinnlegg fra 24. januar det jeg skriver om landbruk og ulv, at dette faktisk kan kombineres greit dersom vi forvalter riktig. I innlegget jeg hadde sammen med Lars Haltbrekken den 21.1, forklarer vi hvorfor dette er...
Les mer om:

Medelever fylte kirke til randen til minne om jenta (16) som ble påkjørt av t-banen i går

Rektor ved Edvard Munch videregående skole forteller tragedien har rammet hele skolen.
Les mer om:

Eksklusivt intervju: - Det er alltid gøy å spille i Bodø

Marcus og Martinus skal fylle Rensåsparken til randen 17. august.
Les mer om:

Den første lørdagsturen var fylt til randen, mens den ene konkurrenten ligger til land

SANDEFJORD: Etter å ha ligget til land siden lille julaften er Fjord Lines «Oslofjord» nå tilbake. Årets første lørdagstur var fylt til randen, mens den blå og hvite konkurrenten går for halv maskin noen dager lenger enn planlagt.
Les mer om:

Den første lørdagsturen var fylt til randen, mens den ene konkurrenten ligger til land

Etter å ha ligget til land siden lille julaften er Fjord Lines «Oslofjord» nå tilbake. Årets første lørdagstur var fylt til randen, mens den blå og hvite konkurrenten går for halv maskin noen dager lenger enn planlagt.
Les mer om:

Folk, ikke ulven, er problemet

Det er ganske fortvilende å se at både naturvernere som Arne Nævra, og næringsinteressene, representert ved Olav Randen, i det hele tatt tar del i diskusjonen om ulv er farlig eller ikke. Når det er helt andre ting det dreier seg om. Slike begreper...
Les mer om:

Vemodig avskjed med Solid Comfort

Solid Comfort fylte Kulturpuben i Lillestrøm til randen på Skedsmo Bluesklubbs ettermiddagsblues lørdag.
Les mer om:

Trump roser «Brexit» – mener EU er på randen av kollaps

Donald Trump roser Brexit, flørter med Putin – og vil ikke legge ned Twitter-kontoen sin når han fredag blir verdens mektigste mann.
Les mer om:

Luke #16: Ove Ivar Randen

I desember skal ordfører Odd Stangeland, i samarbeid med Frivilligsentralen i Eigersund og Dalane Tidende, hedre 24 av de mange som gjør en innsats for andre. I dag: Ove Ivar Randen.

Verdens eldste bank nærmer seg kollaps

Den kriserammede italienske banken Monte dei Paschi di Siena står på randen av kollaps. Den europeiske sentralbanken (ESB) har avvist en begjæring om å utvide fristen for å redde banken.
Les mer om:

Mest lest siste uke