Nyheter om Randaberg


Nå kan du se Googles street-view bil i Randaberg

Google har siden 2007 tatt 360-bilder av steder på alle sju kontinenter. I disse dager kan du se Google-bilen i Stavanger-området.
Les mer om:

Camp Villaks 2018

Dei er på Camp Villaks og har måndag føremiddag fått fiska på plassen mange drøymer om. I det grøne elvevatnet under Sandsfossen viser laksen seg fram for dei unge fiskarane og lokkar til det eine kastet etter det andre. Skodda heng ned fjellsida, og duskregnet gjer dei blankskurte berga glatte å bevega seg på. Tvillingane Amalie og Rebekka Leikvoll frå Randaberg er dei einaste jentene på campen og kanskje dei ivrigaste fiskarane. Dei skimtar laksesidene i sølv og stønner av frustrasjon over å ikkje få dei på kroken.

Steinaldermannens fine vårdag

Dag etter dag står den grovbygde mannen med klubben i hånden og skuer utover torget i Randaberg. Mange grå dager, ensformige. Men brått noen som skiller seg ut, fargerike og yrende. Dette blir en slik dag.
Les mer om:

Hjemme igjen etter fire års jordomseiling

Stekende sol og svalt hav. Uvær og høye bølger. Idylliske sydhavsøyer og drama på åpent hav. Nærkontakt med hai og krokodiller. 1471 dager - og to barnebarn - etter at «Lovinda too» forlot småbåthavna i Skiftesvik, kom Irene og Svein Mathisen onsdag ettermiddag hjem til Randaberg.
Les mer om:

Mann tiltalt for å ha skrevet om seksuelle overgrep

RANDABERG: “Jeg befølte en gang ei som var i bleiealderen jeg…” er blant tingene den tiltalte 28-åringen skal ha skrevet. 14. august må han møte i Stavanger tingrett.
Les mer om:

Ap vil tvinge fram flere lærlingplasser

Programkomiteene for Ap i Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg vil innføre nye og strengere krav til bedrifter som ønsker å få oppdrag for kommunen.

Ny overbevisende Djerv 1919-seier

Djerv 1919 knuste Randaberg på bortebane og kunne juble for sin fjerde strake trepoenger. Gultrøyene har for alvor blitt et topplag i 4. divisjon.
Les mer om:

De nye bomstasjonene på Jæren kan bli klar om to år

1. oktober åpner 38 nye bommer i Randaberg, Stavanger,Sola og Sandnes. To år etter kan ytterligere 11 bommer komme i Klepp, Time og Hå.

Mmmm... Nå vil han ha mer frukt og grønt

RANDABERG: – Mmmmm... Landbruksminister Jon Georg Dale snuser inn duften av rosmarin hos Torleif Todnem på Frøvoll gård. Nå vil han at langt flere bønder skal gjøre som Randaberg-gården og satse på urter, grønnsaker, frukt og bær.
Les mer om:

Mann omkom i frontkollisjon i Rogaland

En mann i 70-årene fra Randaberg mistet fredag morgen livet i en frontkollisjon mellom en lastebil og en personbil på E39 ved Grødem i Randaberg i Rogaland.

Omkom i frontkollisjon i Stavanger

En person mistet fredag morgen livet i en frontkollisjon mellom en lastebil og en personbil på E39 ved Grødem i Randaberg i Rogaland.

En person omkommet i frontkollisjon i Randaberg

En mann i 70-åtene er bekreftet omkommet i en frontkollisjon mellom en lastebil og en personbil på E39 på Grødem i Randaberg kommune utenfor Stavanger.

Mann i 70-årene omkom i frontkollisjon på E39

En mann i 70-årene omkom i en frontkollisjon på E39 i Randaberg fredag morgen. En personbil har kollidert med en lastebil.
Les mer om:

Omkom etter frontkollisjon mellom personbil og lastebil i Randaberg

Bil havnet på taket - en person bekrefter omkommet.
Les mer om:

Vi ønsker å bevare det særegne på Kvitsøy

DEBATT: Når Rogfast står ferdig i 2025/26 vil det få ringvirkninger og konsekvenser for de berørte vertskommunene og deres innbyggere. De aller fleste ønsker denne utviklingen velkommen, samtidig er alle opptatt av å bevare det særegne som kjennetegner Kvitsøy, Randaberg og Bokn.
Les mer om:

De gråter, skåler og hyler for Meghan og Harry. Disse damene tuller ikke med kongelige bryllup.

RANDABERG: I Sheena Smith sin stue på Randaberg sitter 13 kvinner og følger med på hvert sekund av dagen når Storbritannias prins Harry skal gifte seg med den amerikanske skuespilleren Meghan Markle.
Les mer om:

Randaberg i solskinn

I solskinn som føltes som en varm sommerdag, toget festkledde barn og voksne rundt sentrum i Randaberg.
Les mer om:

Se og hør Randaberg-elevene synge «Ja, vi elsker»

Lærer John Sigurd Håvarstein ved Randaberg videregående skole spurte elevene hva vår nasjonalsang betyr for dem.
Les mer om:

De bor på stranda, der de også i år kan ta bølgen for Blått flagg

Både Sola og Randaberg vil gjerne komme på den eksklusive listen over strender i verden som kan smykke seg med det internasjonale miljømerket «Blått flagg».
Les mer om:

– Det lukter litt honning

Flere hundre besøkende møtte søndag opp da Vistnestunet museumsgård og Randaberg hagelag arrangerte sesongåpningsfest med snekring, kafé og laging av bivoks-lys.
Les mer om:

Lars Helle vinner av aller første «Sølvkniven»

Krimforfatter Lars Helle fra Stavanger er vinner av den aller første «Sølvkniven» under krimfestivalen Blodig alvor i Landsbyen i Randaberg.

Er denne katten utsatt for dyreplageri?

Han fant katten sin full av olje, ute av stand til å stå oppreist, og tok den med til dyrlege. Den ble avlivet på stedet. Innlegget om katten Sivert på Leikvoll i Randaberg har tatt helt av på Facebook. Søndag kveld hadde over 3300 personer delt historien og 7900 reagert på innlegget.

Åkra med full pott etter storseier

Åkra feide Randaberg av banen, og på slutten kom også ketchupeffekten.
Les mer om:

Smil, her kommer våren først til Norge

Du er heldig hvis du lengter etter vår og bor i Randaberg. Men i år har en uventet sky dukket opp: Vil Slottet ikke lenger ha landets første poteter?
Les mer om:

Havørn - Randaberg 3: Rasket med seg poeng etter sen utligning

Havørn ble snytt for straffe, bommet to ganger på åpent mål og presset motstanderen hardt hele kampen. Likevel fikk de kun med seg ett poeng.
Les mer om: