Nyheter om Randaberg


Frustrert over sommer- og helgestengte svømmehaller i Stavanger og Sandnes

Alle svømmebassengene i Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg kommune er sommerstengt i helgene. Det nærmeste er Suldal Bad. Ikke godt nok, mener tobarnsmamma Eva Sandkleiva.

Ein person koronasmitta på skip i Randaberg

– Situasjonen er under kontroll, seier kommuneoverlege i Randaberg kommune Ole Bernt Lenning.
Les mer om:

Ein person koronasmitta på skip i Randaberg – 32 i karantene

– Situasjonen er under kontroll, seier kommuneoverlege i Randaberg kommune Ole Bernt Lenning.
Les mer om:

Ull/kisa berget uavgjort på eget gress mot KFUM

Det ble med uavgjort 1-1 mellom Ull/Kisa – KFUM, etter scoring fra hjemmelaget på overtid Ull / Kisa lå under 0-1, men klarte 1-1 mot KFUM etter en sen utligning i 1. divisjon i fotball for menn. Juba Moula ga KFUM ledelsen etter 16 minutter. Fire minutter på overtid scoret Espen Garnås for Ull / Kisa.Kisas Stian Ringstad, Erik Rosland og Christian Aas fikk gult kort.

Mer krim fra Randaberg – nå på eget forlag

Krim-duoens første Randaberg-bok,«Spindelvevet», ble godt mottatt i hjemkommunen. Nå har Simen Ingemundsen og Stig Ellingsen startet lokalt forlag for å gjøre kommende bøker hundre prosent lokale.
Les mer om:

Takk ja til den femte folkehallen, Stavanger, Sandnes og Randaberg!

DEBATT: Stavanger, Sandnes og Randaberg bør takke ja til å bygge et regionalt svømmeanlegg i Sola, slik Sola kommune inviterer til. Og det bør inkludere et badeland for familier og terapibasseng.

Megleren felt etter salg av råteskadet hus

Eiendomsmegleren som sto for salget av et råteskadet hus i Tungenesveien på Randaberg, opptrådte i strid med god meglerskikk, mener Reklamasjonsnemnda for Eiendomsmeglingstjenester.
Les mer om:

Bil tok fyr etter at sovende sjåfør kjørte inn i murvegg

En sovende sjåfør kjørte mandag morgen inn i en murvegg i Randaberg i Rogaland. Bilen tok fyr etter kollisjonen.
Les mer om:

Lise Beth (26) mener at det å flytte fra hjembygda har gjort at hun har utvidet horisonten: – Jeg har truffet fantastiske mennesker, fått nye interesser og utviklet meg som menneske

Bygdebladet har kontaktet folk som har flyttet fra Randaberg for å høre om livet deres, hva de gjør og om de noen gang kan tenke seg å flytte tilbake. Og ikke minst høre hvem de vil fremsnakke.
Les mer om:

Storebror Stavanger kjører flatt i havnesjau: - Dere tråkker på oss

Til tross for sterke advarsler fra Sola og Randaberg, tok Stavanger mandag også over ledelsen av representantskapet i Stavangerregionen Havn.
Les mer om:

Byfolk på venteliste for å bli berre litt bonde

Unge og gamle reiser til Randaberg for å kjenne mold mellom fingrane. Andelslandbruket til Bodil Raustein har lang venteliste.
Les mer om:

Varaordfører trodde at dette bildet var fargelagt

Kommunene Stavanger og Randaberg hadde fredag et aldri så lite toppmøte om fremtiden for det utpinte og algeutsatte Hålandsvatnet.
Les mer om:

Sola og Randaberg fyrer løs i havnestriden

Sola og Randaberg slår i bordet mot Stavangers forsøk på maktforskyving i havnen. Stavanger svarer at lillebrødrene kan kjøpe seg opp i selskapet.

Randaberg tar sats for å redde Hålandsvatnet

Friluftsperlen Hålandsvatnet har vært stengt for bading de siste 15 årene på grunn av alger. Nå tar Randaberg grep.
Les mer om:

Det murres i Sola og Randaberg om havne­samarbeid

Det interkommunale havnesamarbeidet knaker stygt i sammenføyningene. Sola og Randaberg sitter på langt nær stille i båten når Stavanger vil ha rent flertall i styret.
Les mer om:

Helsesenteret i Randaberg nærmer seg sprekk på 100 millioner kroner

Det nye helse- og velferdssenteret i Randaberg skulle opprinnelig koste 112 millioner. Nå er den nye prognosen 193 millioner.
Les mer om:

Ordfører om byggestriden i Randaberg: – Prosjektil har ikke kontroll

Randaberg-ordfører Jarle Bø mener søksmålet rettet mot kommunen i forbindelse med byggeprosjektet «Sunnhetsgrenden» er en dårlig angrepsmetode fra Prosjektils side. - Vi opplever at våre råd ikke har blitt lyttet til, svarer selskapet som nå saksøker kommunen.
Les mer om:

Full krangel om det nye helsesenteret i Randaberg – nå blir det rettssak

Prosjektet «Sunnhetsgrenden» i Randaberg skulle stått ferdig i 2017 med en prislapp på 112 millioner kroner. Tre år senere bygges det fortsatt – og kostnadene har steget til rundt 170 millioner. Nå går selskapet Prosjektil AS til søksmål mot Randaberg kommune.
Les mer om:

Kamp om roret i havnestyret

Flertallspartiene i Stavanger er ikke fornøyd med sammensetningen av nytt styre for Stavangerregionen Havn IKS. Nå kan det bli omvalg og økt press på «lille» Randaberg.
Les mer om:

Być może nigdy się nie dowie, w jakich okolicznościach zginął tata

Ojciec małej Jagody zginął przy nabrzeżu w Randaberg podczas pracy dla giganta naftowego Shell. Jednak odpowiedzialność za przeprowadzenie dochodzenia spoczywa nie na Norwegii, lecz wyspiarskim państwie na Morzu Karaibskim.
Les mer om:

Får kanskje aldri vite hva som skjedde da pappa døde

Småbarnsfaren mistet livet ved en kai i Randaberg, under arbeid for oljegiganten Shell. Men det er en karibisk øystat, ikke Norge, som har ansvaret for etterforskningen.
Les mer om:

Rullende 17. mai-tog i Randaberg – Det er godt å kjenne på samholdet

RANDABERG: Det ble en annerledes nasjonaldag også i Randaberg. Men et flere kilometer langt rullende 17. mai-tog med over 100 kjøretøy bidro til å skape liv og røre i hele kommunen.
Les mer om:

Her får du 17. mai-programmene

Her får du 17. mai-programmet for Stavanger, Sandnes, Sola, Randaberg, Time, Klepp, Hå, Gjesdal, Strand, Hjelmeland, Egersund og Bjerkreim.

Sola vil ha spleiselag for 50-meterbasseng

Sola kommune vil ha svar innen høsten om Stavanger, Sandnes og Randaberg vil være med på storslåtte planer om svømmeanlegg sentralt i Sola.

Omkom på oppdrag for oljegigant

Den 33 år gamle, polske småbarnsfaren som døde etter å ha falt fra et skip i Randaberg, var på oppdrag for Shell.
Les mer om: