Nyheter om Randaberg


Gir seg som redaktør - blir daglig leder i Randaberg Fotball

Edd Meby (60) er ferdig som redaktør i Øyposten etter drøyt halvannet år i jobben.

Hent deg et hus på Randaberg

På Tungenes i Randaberg kan du nå sikre deg et hus for 1 krone - mot henting.
Les mer om:

Dette er sommerens storfilmer på kino

En etterlengtet oppfølger til «Løvenes konge», en ny Tarantino-film og Askeladden fra Randaberg er blant godbitene på kino i sommer.
Les mer om:

NM-veka skal kåre 94 norgesmestre på fem dager!

I løpet av fem fullpakkede dager skal 39 ulike idretter fra 25 særforbund kåre hele 94 norgesmestre og dele ut 13 kongepokaler! Over 2000 utøvere deltar i NM-veka 26.-30. juni som for andre år på rad går i Stavanger-regionen. NM-veka 2019 blir nærmest dobbelt så stort som arrangementet i fjor.

– Jeg tror folk føler de har tapt i alle lotterier

RANDABERG (TV 2): Klepp-ordfører Ane Mari Braut Nese (H) har det siste døgnet fått massiv støtte etter at hun fortalte om trusler og hets som hun og familien er blitt utsatt for.
Les mer om:

– Jeg har lurt på hvor langt folk er villige til å gå

RANDABERG: Klepp-ordfører Ane Mari Braut Nese har til tider fryktet for sitt eget liv på grunn av trusler og hets fra bom-motstandere.
Les mer om:

Erna ringte Klepp-ordføreren og ga sin støtte

Tirsdag formiddag oppdaget Ane Mari Braut Nese et ubesvart anrop på mobilen. Det var et anrop litt utenom det vanlige. Mens Klepp-ordføreren sto på scenen i Randaberg og snakket om bom-hetsen hun og familien er utsatt for, ringte statsminister Erna Solberg.

Klepp-ordfører frykter å bli drept på grunn av bompenger

RANDABERG (TV 2): Klepp-ordfører Ann Mari Braut Nese (H) sier hun frykter hvor langt bompenge-motstanderne er villige til å gå.
Les mer om:

- Ugreit at Ap vil snu bommen på bybrua uten å gjøre noe med bommene i Tananger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Ap vil droppe rushtidsavgiften

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Sola Ap, Stavanger Ap, Sandnes Ap og Randaberg Ap er hjertens enige: Rushtidsavgiften må bort.Gruppeleder i Sola Ap, Siv-Len Strandskog, påpeker at reforhandlingene av byvekstavtalen i regionen står på stedet hvil.- Vi trenger en ny avtale med en bedre sosial profil på bompengebelastningen.

Se opp, her kommer farfar i 17. mai-toget

Vanligvis pleier han å se barnebarna i barnetoget på 17. mai. I år var det de som så på han - der han kom stupende i sitt oppvisningsfly over Harestadmyrå i Randaberg.
Les mer om:

Fylket og vegvesenet varslar stopp i vegbygging på Jæren

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Viss me endar opp med ein situasjon i slutten av mai der det ikkje er likelydande vedtak, i Klepp og Time, er det heller ikkje grunnlag for fylket å behandla ei pakke. Då er det ikkje pengar til prosjekta som er på den lista, seier Marie Koch Singelstad. Rådgjevaren ved avdeling for samferdsel er den i Rogaland fylkeskommune som har arbeidd mest med Utbyggingspakke Jæren.

Stavanger vil ha egne regler for vannscooter

Formannskapet i Stavanger vedtok torsdag å slutte seg til forslaget om å innføre egne regler for vannscooterbruk i kommunene Stavanger, Randaberg, Sola og Rennesøy.

– Eit skrekkscenario for oss som jobbar i helsevesenet

Fire tilsette blei sendt til sjukehus for sjekk av røykskadar etter ein brann på Randaberg sykehjem i natt. Ingen av bebuarane blei skadde.
Les mer om:

Brann i eldresenter på Randaberg - evakuering av eldre

Klokka halv to natt til søndag fikk nødetatene melding om brann i Vardheim bo og servicesenter. 22 eldre og pleietrengende ble evakuert.
Les mer om:

Brann på sykehjem i Rogaland slukket

Brannen som brøt ut på et sykehjem i Randaberg i Rogaland, er slukket. En avdeling ble evakuert.
Les mer om:

Hinna ble skolemestere

Hinna ble skolemestere i fotball for ungdomsskoler etter 3–1-seier over Jørpeland i finalen i Randaberg Arena. Målscorere for Hinna var: Linn Bastlid, Smilla Vallotto og Sunniva Austigard, mens Maria Fjelde Sel scoret for Jørpeland.

Surt tap i sesongens første hjemmekamp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Havdur - Hundvåg: 1-3- Vi hadde sett frem til seier på hjemmebane i kveld etter en tung seriestart. Så dette var et slag, jeg må innrømme det, sier Havdur-trener Viggo Mølstre.Havdur sin tilværelse i 4. divisjon har så langt vært alt annet enn enkel. Den første kampen ble et 6-2 tap på Tau mot Midtbygdens, mens de to neste kampene mot Sunde og Randaberg ble uavgjort. Begge på bortebane.

Kin og Kurt vant Sølvkniven

«Sølvkniven» er en litterær pris som deles ut på krimfestivalen «Blodig Alvor i landsbyen» i Randaberg utenfor Stavanger.
Les mer om:

Kannik vant skolefinalen i fotball

Kannik vant 2–1 over Kristianslyst og ble skolemestere i fotball for ungdomsskoler i Randaberg Arena.
Les mer om:

18-åring til sykehus etter trafikkulykke

En 18-åring er kjørt til sykehus etter å ha kjørt gjennom autovernet på Randaberg.
Les mer om:

Ektepar fikk krimpris i Randaberg

Kurt Aust og Kim Wessel fikk torsdag kveld Sølvkniven 2019 for sin roman Udyr. Prisen ble delt ut under krimfestivalen i Randaberg; Blodig alvor i landsbyen.
Les mer om:

Omdiskutert mål ga ett RIL-poeng i slaget mot Havdur

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er kjekt med ett poeng, men det er skuffende at vi ikke tar alle tre, som vi var nær i dag, sa randabergspiller og tidligere Sola- og Havørn-spiller Vegard Meling Nesse til Bygdebladet like etter kampen.Helt i sluttminuttene må dommeren finne seg i å være i fokus da han lot spillet gå videre. En lang ball spilt inn i målgården til Havdur-keeper Marius Søstrand Vagle, som går høyt opp for å plukke den ned.