Nyheter om Ramsvik


Får ikke hjelp med husleia

HJELP: Serveringsbransjen kjemper mot konkursspøkelset, men gårdeierne er langsomme med å tilby leiereduksjon. – De største gir minst, sier restauranteier Even Ramsvik.
Les mer om:

Ingvar Ramsvik er opprørt over Edelfarm-søknad: – Vil legge sterke føringer for planen politikerne utsatte

Naboer reagerer sterkt på at en dispensasjonssøknad fra Edelfarm kan gi oppdretterne større arealer i Skjerstadfjorden - til tross for at kommunestyret har satt arealplanen på vent.
Les mer om:

Vitne så bil kjøre mot raset: Så den aldri igjen

Aud Nilsen Ramsvik (57) hørte det buldre på andre siden av Jølstervannet. Mens raset kom nedover fjellsiden så hun to biler nærme seg.
Les mer om:

Her køyrer bilar rett mot raset

– Den eine bilen rygga i full fart. Den andre køyrde rett inn i raset, seier Aud Nilsen Ramsvik.
Les mer om:

I fjor kom Ulf med en god idé - i år gjentar han suksessen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SALTDAL: Lørdag 15. juni åpner Ulf Bakke Næstby-brygga for sommeren. Den vil som i fjor være åpen for besøkende hver dag, unntatt søndager, fra klokken 10 til 15.Da det i fjor ble foreslått og diskutert om de gamle bryggene skulle rives, følte Bakke at noe måtte gjøres. Han foreslo for kommunestyret å lage en fotoutstilling i bryggene og åpne dørene for publikum.

8 grunner til å glede seg til Bergenfest 2019

Ingen sommer uten Bergenfest! De siste par årene har Bergenfest vært et like selvskrevent sommertegn som solbrent hud, jordbær i butikkene og skamløse spanske bangers på radioen. Om bare 15 dager braker det løs ved Bergenhus festning i Vestlandets vakre hovedstad. Det er rundt 8913253242 grunner å glede seg til Bergenfest, men vi oppsummerer det med litt færre punkter. Her er 8 ting vi gleder oss til å se og gjøre på Bergenfest 2019: 1) Stjerneskuddet Sam Fender Sam Fender vant nylig den høythengende «BRITs Critics’ Choice Award».

Inviterer til workshop om sentrum

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: «Sentrumsutvikling for fremtiden» er tema når folk inviteres til seminar tirsdag 21. mai. Det skal foregå fra klokken 18 til 20 i 3.

Ingen bønn fra politikerne, men får utsatt frist til å fjerne vognen

Pranee Ramsvik sto i forrige uke fram og uttrykte sin fortvilelse over at hun må fjerne sin mobile matvogn ved Meieriet. Nå har politikerne behandlet klagen fra tomteeier Berg Eiendom.
Les mer om:

Tvedestrand får Sørlandets råeste skatepark: - Det kan bli NM her, mener skater Isak Ramsvik

Som en del av idrettsanlegget ved Mjåvann bygger kommunen 800 kvadratmeter skatepark. For at den skal bli best mulig, er lokale skatere invitert til å komme med ideer og ønsker underveis. Første møte fant sted onsdag kveld.
Les mer om:

Høyre mener Ap bruker feil tall om demenslandsby

Leder i kommunalstyret for levekår, Kåre Reiten (H), mener Ap ikke har kontroll på tallene når de hevder at demenslandsbyen i Ramsvik vil koste 410 millioner kroner.
Les mer om:

Høyre og Ap krangler om demenslandsby på Storhaug

Kåre Reiten (H), mener Arbeiderpartiet ikke har kontroll på tallene når de vil utsette demenslandsbyen i Ramsvik og hevder at den vil koste 410 millioner kroner. Ap mener imidlertid at det er Høyre som tuller.

- Det ble en magisk opplevelse(pluss)

Lørdag ble Edgard Rødsjø (60) og Per Jarle Marthinsen (47) viet i Ramsvik kirke. De ble dermed historiske som det første likekjønnede paret som har valgt kirkelig vielse i Fosen.

Banksjef om Skakke: – Tippemidlar på ni millionar kan ryka

Banksjef Rune Ramsvik i Etne Sparebank, som saman med Haugesund Sparebank, har uteståande omlag 42 millionar på Skakkesenteret, meiner Etne kommune tar ein stor sjanse dersom dei let heile senteret gå konkurs.

Mistanken om pyroman forsterkes

Brannen ved Ramsvik i Sauherad i kveld forsterker mistanken om at det går en pyroman løs i Notodden og Sauherad.
Les mer om:

Utrykning til skogbrann

SAUHERAD: Det er meldt om skogbrann ved Ramsvik i Sauherad.
Les mer om:

Hva med oss? Har politikerne fra Høyre noen bedre svar nå?

DEBATT: I all begeistringen og omtalen av den planlagte demenslandsbyen i Ramsvik, er noe utelatt. Eller rettere sagt, noen! Jeg og de andre beboerne i omsorgsboligene i Ramsvig, er fullstendig utelatt fra fortellingen.
Les mer om:

Stjernekokk Even Ramsvik krevde å få lage all maten hjemme allerede da han var seks år. Det har gitt resultater.

Etter Michelin-suksessen ga han seg i kast med røyking, speking og sylting.
Les mer om:

Demenslandsbyen får motstand

STAVANGER: Helge Gabrielsen som Høyre har pleid å lytte til i eldreomsorgssaker, rykker nå ut mot planene om demenslandsby i Ramsvik. Også demensforeningen i Stavanger er mot.

To menn tatt for båtinnbrudd

Natt til torsdag var det innbrudd i minst fire båter i Ramsvik i Stavanger.
Les mer om:

Ramsvik juryleder for ny matpris

Stjernekokken Even Ramsvik fra Ørskog skal være norsk juryleder for en ny, nordisk matpris. Prisen skal hylle det ypperste i det nordiske kjøkkenet.
Les mer om:

Svensini er en svamp fra Stavanger

Longyearbyen fikk navn etter John Monroe Longyear. Kristiansand er oppkalt etter Kong Christian. Nå har en svamp fra Ramsvik i Stavanger fått navn etter Erling Svensen.

Lyngmyr-elever fikk gode tips om yrkesvalg

- Jeg har i grunnen alltid interessert meg for lover og regler, sier Elias Ramsvik. På yrkesmessa på Lyngmyr ungdomsskole denne uka, sørget han for å få noen gode råd av advokat Ole Devold.
Les mer om:

Slutt på å glemme å sette ut søpla

Jannike Ramsvik er en av mange som syns det er fint at Iris Salten kommer med en app med tømmekalender.
Les mer om: