Nyheter om Ramberg


Se spektakulære bilder og video: Fant enorme mengder plastsøppel på Søndre Søster

Naturforvalter Therese Ramberg Sivertsen var forberedt på at man ville finne mye søppel på Søndre Søster, men ble likevel overrasket over at mengdene var så store. Under aksjonen ble det samlet opp over et halvt tonn søppel!

– Dette er helt forferdelig(pluss)

Slik reagerer sorenskriver Kirsti Ramberg etter at det ble klart at to personer er feilaktig dømt i Trondenes tingrett i forbindelse med den såkalte Nav-skandalen.
Les mer om:

Kirstens hund klynket av smerte. Kastet opp dette! Nå trekker Europris produktet fra markedet

Et tyggebein med plastbiter har gitt Kirsten Ramberg en veterinærregning på 21.000 kroner. De gjeldende partiene fra MaxDog er nå fjernet fra alle Europris-butikker.
Les mer om:

– Gleder meg til å starte opp ved et nytt teater(pluss)

– Jeg gleder meg stort til å starte opp som dramaturg ved Det norske Teatret, sier Siri Løkholm Ramberg.
Les mer om:

Vil la den nye makta bestemme – OSG utsatte alle avgjørelser

Petter Berg (H) ville starte jobben med østalternativet, mens Roar Jonstang (H) anbefaler å utrede tofeltsbru mellom Ramberg og Smørberg. Men i det siste møtet i overordnet styringsgruppe (OSG) for begge to ble alt av forslag utsatt.
Les mer om:

Gikk til valg på å skrote brua, men verken Steinar eller Kjell Anders får det som de vil: – Dette kan vi være med på å svelge

Brumotstanderne i flertallskonstellasjonen fikk gjennomslag for å utrede parallell kanalbru i maktforhandlingene – men brua mellom Ramberg og Smørberg er fortsatt med i planene videre.
Les mer om:

– Dette betyr slutten for brua, sa Kjell Anders (MDG) på valgkvelden. Nå vil han ikke si noe om den.

To av partiene i flertallskonstellasjonen, som nå skal styre Tønsberg, gikk til valg mot gigantbrua fra Ramberg til Smørberg. Nå vil de ikke si hva de har kommet fram til i forhandlingene.
Les mer om:

Nå starter forhandlingene om makten: – Vi skal ha møter allerede i dag

I dag starter forhandlingene om makten i byen. I potten ligger – blant annet – brua mellom Ramberg og Smørberg.
Les mer om:

Bompengeavtalen kan gi ekstraregning på nesten en milliard, og comeback for østalternativet: – Det eneste fornuftige er å trekke i nødbremsen

Regjeringens bomforlik kan gi fylkeskommunen en ekstraregning på nesten en milliard for brua fra Ramberg til Smørberg. Da kan østalternativet komme tilbake på bordet.
Les mer om:

Råte, mugg og slitasje på offentlige bygg: Ingeniør-forening anslår milliardbehov

Hver måned må den fuktskadede skolen Ramberg be Fylkeslegen om å få holde åpent. En ny rapport anslår at det trengs 160 milliarder til oppgraderinger og vedlikehold av kommunale- og fylkeskommunale bygninger.
Les mer om:

Ordførernes påstander om bruløsningen får Dag Johan og Reidar til å se rødt: – Usannsynlig merkelig

Reidar Gotteberg (MDG) mener den planlagte broforbindelsen mellom Ramberg og Smørberg vil ha for store miljømessige konsekvenser.
Les mer om:

P3 starter jakten på ny musikksjef

– Vi er ute etter en person som vil utgjøre en forskjell og som vil løfte ny, norsk musikk, sier P3-redaktør Camilla Bjørn. Nylig lyste P3 ut stillingen som musikksjef. Det skjer etter at kanalens mangeårige musikksjef Mads Borch Bugge i fjor gikk over i et vikariat som redaksjonssjef for radio og nett i P3. Samtidig tok tidligere Natt & Dag-redaktør Daniel Ramberg over for Bugge i et årsvikariat. LES OGSÅ: Hvor ble det av informative P3? Nå blir det en ny rokering i P3. Bugge fått en ny stilling med ansvar for storsatsingene P3morgen, Lørdagsrådet og Christine.

Etter 15 år selger Anne Kari sin særegne boligdrøm: – Det er på tide å kutte navlestrengen

– Å få bo her med barna mine har vært innfrielsen av en drøm, sier kunster Anne Kari Ramberg. Nå pakker hun sammen malingspanna, og flytter inn på gården til kjæresten sin.
Les mer om:

Sesongoppkjøring besto av tredemølle og «kos» på Bali: Nå skal han hjelpe Storelva fra nedrykk

Sigurd Walle Ramberg er endelig tilbake for å hjelpe Storelva i kampen mot nedrykk.
Les mer om:

Sesongoppkjøring besto av tredemølle og «kos» på Bali: Nå skal han hjelpe Storelva fra nedrykk

Sigurd Walle Ramberg er endelig tilbake for å hjelpe Storelva i kampen mot nedrykk.
Les mer om:

Marit og venninnene er om bord på MF Landegode: – Nå setter redningshelikopteret ned personell på akterdekket

Marit Friis Eliassen og de fem venninnene fra Ramberg var på vei over Vestfjorden da ferga mistet framdriften. Nå venter de på å bli tauet til land av redningsskøytene.
Les mer om:

Rykker til melding om brann

Politi og brannvesen rykker ut til melding om brann på Ramberg.
Les mer om:

- Vet ikke om Høyres ordførerkandidat forstår at Tenk Tromsø handler om noe som er mye mer enn bompenger

Etter først å ha nektet å svare på hva han vil kutte i byvekstavtalen, innrømmer Høyres Hans Petter Kvaal at bygging av nye sykkelveier bør prioriteres ned. - Høres rimelig desperat ut, sier tidligere Ap-byråd Ragni Løkholm Ramberg.
Les mer om:

Dette får politiet og brannvesenet til å stusse etter skogbrannen: – Det var noe som ikke stemte

Både politiet og brannvesenet mener brannen på Ramberg kan ha andre årsaker enn de naturlige.

Skogbrann på Ramberg

Les mer om:

Skogbrann på Ramberg

Les mer om:

Sarah drømmer om å starte frisørsalong på fiskebruket

Niåringen Sarah Therese Johansen har skåret torsketunger hos Ramberg Fisk AS i tre år. Hun drømmer om å ta over fiskebruket når hun blir eldre, og hun har en helt spesiell plan.
Les mer om:

Bygget opp firma med 23 ansatte

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Utrolig spennende å være med og skape arbeidsplasser, sier Kjersti Busch (42) fra Feda.Det begynte med sommerjobb i Lofoten. Da dro hun fra universitetsstudier i Bergen for å forske på et nordnorsk torskeoppdrettsanlegg.- Det var en sommer - jeg hadde med meg en bag full av bøker, skulle være alene der - og ble helt betatt da jeg fløy over Vestfjorden, forteller Kjersti Busch.

Nå vil han starte aksjon mot broforliket

Intensjonsavtalen om fastlandsforbindelse Ramberg – Smørberg er en skandale, mener Jan Petter Andersen. Nå vil han starte en velgeraksjon med sikte på omkamp etter høstens valg.
Les mer om: