Nyheter om Ramberg


Rektor om forfallen skole: – Er ikke et utedo verdig engang

Mens politikerne vurderer hva som skal gjøres med Ramberg skole, er rektor redd for at videre muggfunn kan stenge hele skolen.
Les mer om:

Bilder av skole i Lofoten sjokkerer – fire klasserom stengt på grunn av muggsopp

Muggsopp og elendig luftkvalitet har ført til bekymring blant foreldre og skoleledelsen ved Ramberg skole i Lofoten. Kommuneoverlegen har sett seg nødt til å stenge flere klasserom.
Les mer om:

De aller siste vandrende postbud

Muggsopp og elendig luftkvalitet har ført til bekymring blant foreldre og skoleledelsen ved Ramberg skole i Lofoten. Kommuneoverlegen har sett seg nødt til å stenge flere klasserom.
Les mer om:

Falleferdig skole arbeidsplass for 92 elever: – Sjokkerende lav standard

Fukt, mugg og lekkasjer: Ramberg skole i Lofoten er i elendig tilstand. Fire klasserom må stenges, og elever og lærere avventer vedtak fra kommunen om skolens fremtid.
Les mer om:

– Ungene blir syke av å være på skolen

Norske skoler har et vedlikeholdsetterslep på mellom 50 og 60 milliarder. Ved Ramberg skole i Lofoten blir elevene syke på grunn av de dårlige forholdene.
Les mer om:

Mange fortsatt evakuert på grunn av rasfare i Lofoten

Beboere i Ramberg og Skjelfjord i Lofoten var onsdag morgen fremdeles evakuert på grunn av fare for snøras etter all snøen som falt tidligere i uka.
Les mer om:

Flere hundre evakueres i Lofoten på grunn av skredfare

Enorme snømengder og stor snøskredfare har skapt kaos i Lofoten. Flere hundre beboere evakueres i Skjelfjord og Ramberg.
Les mer om:

Illustrasjoner av ny bru til fastlandet

Her er en samling bilder, noen eldere enn andre, av hvordan ny bru fra Ramberg til Smørberg kan se ut. Blir brualternativet valgt, begynner jobben for alvor med å avklare detaljer rundt en ny høybru.
Les mer om:

Blir det vedtak om bru?

Færder er først ut med å si sin mening om forliket som kan gi ny bro fra Ramberg til Smørberg.
Les mer om:

NRK P3 legger ned Ruben

Musikksjef Daniel Ramberg bekrefter nedleggelse av musikkprogrammet.
Les mer om:

Enige om ny fastlandsforbindelse

Det er inngått en intensjonsavtale om bro mellom Smørberg innerst i Tønsbergfjorden og Ramberg i Færder kommune. – Vi måtte bla opp penger, sier fylkesordføreren.
Les mer om:

Da kiosken flyttet ut, fikk Bjørn en idé – nå har han åpnet ny butikk på Torvet

Lørdag flyttet Bjørn Ramberg bodvarene sine inn i de gamle Narvesen-lokalene på Torvet.
Les mer om:

Spill for galleriet

Nok en gang har P3 Gull gått av stabelen i hovedstaden. Kjente og synlige artister feiret det norske musikkåret. I fjor var undertegnende en sint og oppgitt skribent som manet til revolusjon, nå er vi her ett år senere. Og denne gangen var jeg i løvens hule – på selve prisutdelingen! Så hvordan står det til med P3 ett år senere? For det første er det fryktelig rart å være på en konsert/prisutdeling laget for å vises på tv.

Tønsbergpolitikerne går i tenkeboksen etter innspill om fastlandsforbindelse på bru

Ordfører Roar Jonstang i Færder kommune lanserte i meklingsmøte hos fylkesmannen tirsdag et forslag med flere «gulrøtter» for å få aksept for at ny fastlandsforbindelse legges på bru mellom Ramberg og Smørberg. Det ble ikke stående applaus fra tønsbergpolitikerne.
Les mer om:

Christensen med superdebut

Med startnummer 64. klarte den norske slalåmkjøreren Simen Ramberg Christensen å kjøre inn til en råsterk 21. plass i sin verdenscupdebut. Nordmannen som vant NM foran barndomskompis Henrik Kristoffersen i år, endte bare 1.64 sekund bak Marcel Hirscher. Dermed er nordmannen klar for finaleomgang sammen med Kristoffersen og Leif Kristian Nestvold Haugen.

Imponerte på samling – belønnet med verdenscupdebut

Dermed får Simen Ramberg Christensen sin første ordentlige test på hvor han står i forhold til sesongens ambisiøse drømmemål.
Les mer om:

Gull og norgesrekord i Nordisk Mesterskap for lokale utøvere

Akureyri/Island: Lokale Sofie Horne og Selma Matilde Ramberg tok gull for Norge under Nordisk Mesterskap i styrkeløft, i tillegg for å sette nye nasjonsdekkende rekorder.
Les mer om:

NRK P3 henter ny musikksjef fra Natt og Dag

Daniel Ramberg blir musikksjef frem til neste høst.
Les mer om:

Her er NRK P3s nye musikksjef

Daniel Ramberg blir musikksjef i NRK P3.
Les mer om:

Stor meningsmåling om fastlandsforbindelsen: Folk i Tønsberg og Færder på kollisjonskurs

Mens bru fra Ramberg til Smørberg har størst støtte blant Færder-innbyggerne og folk i Re, er tunnel Kaldnes-Korten mest populært i Tønsberg, viser en fersk meningsmåling.
Les mer om:

Her er de allerede helt tomme for ved: - Jeg aldri opplevd maken

KRAGERØ: Ragnar Andreas Ramberg har levert tusenvis av sekker ved til Delectos kunder i kragerødistriktet. Men nå er det slutt på egenprodusert ved for kommende vinter, alt er utsolgt. Trøsten får være at Delecto i løpet av en ukes tid får fra Balkan.
Les mer om:

Hans Erik Ramberg og FFK enige om å avslutte arbeidsforholdet

Hans Erik Ramberg var alt annet enn fornøyd med måten han ble sagt opp av arbeidsgiveren FFK på tidligere i år, og varslet rettssak. Nå er partene enige om å avslutte arbeidsforholdet.
Les mer om:

Axel (28) fra Nøtterøy blir sjef på splitter nytt hotell i Oslo

Han startet som resepsjonist på Active Hotel på Ramberg som 18-åring. Nå har Axel Stensholt Heiberg kapret selve drømmejobben og blitt sjef på splitter nye Hotel Verdandi i Oslo.