Nyheter om Rakkestad


Fredrikstad har mistet 1.666 arbeidsplasser siden 2000: Sterk utflytting av bedrifter til Sarpsborg, Råde og Rakkestad

Behov for større plass, ledige næringsarealer, nærhet til E6 og sentral plassering i fylket er noen av årsakene til at bedriftene flytter fra Fredrikstad til nabokommunene og særlig Sarpsborg. Det blir store tall over tid.

Ta en titt inn i tretopphytta

(Rakkestad Avis) Se det ferdige resultatet. Slik ser tretopphytta i Rakkestad ut.
Les mer om:

Ellevemålsthriller på Trosvikbanen

Det ble en svært målrik affære da Trosvik tok i mot Rakkestad 2 på Trosvikbanen mandag. Gjestene vant til slutt 6. divisjonskampen med 4-7(!)
Les mer om:

Foreldrene pusset opp gymsalen etter veddemål: – Det var lett

Dugnadsgeneral Jon Reinfjord mener sambygdingene i Rakkestad er Nord-Europas beste på dugnad.
Les mer om:

Støpte uten lov

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flekkefjord kommune kjente ikke til at betongfirmaet som holder til ved sjøkanten på Svege i Flekkefjord har brukt en lang fylling til å dumpe betongrester, der mye tyder på at det også har havnet betong i sjøen.- Hvilke tillatelser er gitt til fylling av betong i dette området ?- Kommunen er ikke kjent med den omtalte fyllingen. Det er derfor ikke gjort vurderinger med hensyn til søknadsplikt.

Han har fleire skruer i kroppen enn han orkar telja. Kristian er bare takksam for at han overlevde.

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Fire til sju minutt. Det er om lag det du har på deg når hovudpulsåra ryk.Kristian Køhn har akkurat byksa over golvet frå sofaen til kjøkkenet. Venstre fot er stødig planta i golvet. Den andre stoppar ein heil del centimeter over golvet, rett under hofta. Høgre skulder er så full av skruer at han gav opp å telja på røntgenbiletet.- Eg var heldig.

Skogbrann i Rakkestad – i tillegg står en låve i full fyr etter gressbrann som er ute av kontroll i Grytedalen i Varteig

Sarpsborg brannvesen rykket ut etter melding om brann i skog onsdag ettermiddag på Engebråten. Det brenner i et større område på kommunegrensen til Rakkestad. I Grytedalen står det en låve i full fyr etter at en gressbrann har kommet ut av kontroll.

Ardi scoret ti (!) for Fredrikshald: - Det var som å spille i skolegården

(Rakkestad 2-Fredrikshald 2-10) Fredrikshald slo Rakkestad 2 hele 10-2 på bortebane i serieåpningen i 6. divisjon. Ardi Berbatovci scoret like godt alle ti målene.
Les mer om:

Russebråk i Østfold i natt: Løp i hager, raserte hekk og tisset i bakgård

Politiet i Rakkestad fikk melding om russ som bråket unødvendig mye ved en adresse i Rakkestad natt til tirsdag.

Østsiden håper å komme i flytsonen

Fredag kveld sparker Østsidens gutter i gang 4. divisjonsesongen borte mot Rakkestad. – Vi har forventninger om en topp-fire plassering, sier trener Tor Arild Janson-Haddal (47).
Les mer om:

Bruker en kvart million på å bytte ut en mengde trafikkskilt – for nå skal to veier få nytt nummer

Fylkes- og riksveier skal ikke lenger ha samme nummer. Derfor skifter fylkesvei 110 fra Rakkestadsvingen til Solbergtårnet navn til fylkesvei 130. 164 skilt må byttes ut. Riksvei 111 fra Øra til Rakkestad skal bli riksvei 22.
Les mer om:

Rakkestads Beverly Hills-bolig ligger ute for salg

Den totalrenoverte eneboligen i Blessomveien 9 i Rakkestad ligger ute for salg til en prisantydning på 3,9 millioner.
Les mer om:

Grethe er boksetrener for kvinner i Saudi-Arabia

Grethe Kraugerud fra Rakkestad er regjerende norgesmester i boksing. Nå har hun tatt med seg sin lidenskap til Saudi-Arabia for å lære kvinner å bokse.
Les mer om:

Rakkestad-leiligheten til Silje (26) må utbedres for 370.000 kroner etter en rekke elektriske feil

I 2016 kjøpte Silje Delebekk Johansen (26) en leilighet i Rakkestad. Ti måneder senere var eltilsynet på kontroll og avdekket 19 feil. Nå er huskjøpet på vei inn i rettsapparatet. Sentralt i saken står også en kvinnelig elektromontør fra Fredrikstad.

Harald Huysman: En karriere med fart og spenning - både på og utenfor racerbanen

På de siste 20 årene har den tidligere racerføreren Harald Huysman bygd et av skandinavias mest attraktive og moderne motoranlegg i Rakkestad. Hans fartsfylte livsreise startet i Belgia for 55 år siden.
Les mer om:

Nå starter byggingen av Friday's – og Rune (41) er ansatt som daglig leder

Rune Østensen som er bosatt i Rakkestad får ansvaret for mellom 40 og 60 ansatte når TGI Friday's åpner dørene til påske.
Les mer om:

Kultursjef Ole-Henrik Holøs Pettersen var døden nær etter trafikkulykke: – Blir opprørt når bilister ikke tar ansvar

En ettermiddag i mars for 21 år siden var Ole Henrik Holøs Pettersen på vei mellom Rakkestad og Fredrikstad da det plutselig smalt. Den alvorlige trafikkulykken har satt dype spor og har fått kultursjefen i Fredrikstad kommune til å engasjere seg rundt trafikksikkerhet.

Skyldte over 700.000 i inkassogjeld – slik kom Kent (44) ut av sitt gjeldshelvete

Inkassogjelden til indre østfoldinger øker. Kent Henriksen (44) fra Rakkestad sier at et liv i gjeld koster langt mer enn bare penger. Slik betalte han ned 700.000 i misligholdt inkassogjeld fra kredittkort og forbrukslån.

Aaserud bygger leiligheter i Rakkestad

Ni leiligheter med felles takterrasse med lekeplass, og næringslokaler på gateplan, er planlagt på tomten i Storgata 7 i Rakkestad. Fredrikstad-mannen Arild Aaserud er byggherre.
Les mer om:

Buss for tog i indre Østfold

Østfoldbanens østre linje er stengt på grunn av ras, mens vestre linje har åpnet etter brudd på kjøreledningen. Det går buss for tog mellom Mysen og Rakkestad.
Les mer om:

Sykehjem i Rakkestad lover bot og bedring etter servering av en elendig middag

Serverte to pølser oppe på potetmos.
Les mer om:

Kommune beklaget «uappetittlig» pølsemiddag til eldre

Rakkestad kommune i Østfold gikk til det uvanlige skritt å beklage offentlig etter at de serverte eldre i kommunen to grillpølser som var stappet ned i potetmos.
Les mer om:

LO vil at E6-bilistene skal betale veiutbyggingen

Bompenger fra E6 må brukes på veiutbyggingen i Nedre Glomma-regionen. Det hevder leder Finn Arne Solberg i LO Sarpsborg og Rakkestad.