Nyheter om Rakkestad


Fasan på postruta

Postmann Frode Jelsnes møter ofte en litt uvanlig postmottaker på postruta si i Rakkestad. Fasanen er alt annet enn folkesky og slår gjerne av en prat med postmannen.
Les mer om:

Alvorlig skadet i kollisjon

Like etter klokka 13, torsdag, fikk politiet i Østfold melding om at et vogntog hadde kollidert med en personbil på Riksvei 22 i Rakkestad. En kvinne i 70-årene er alvorlig skadet.

Magnus en av 90 som søker ny drømmejobb

29 år gamle Magnus Evenby og samboeren skal selge huset i Rakkestad og flytte til Hedmarken. Treneren i Norges Skiforbund er blant 90 søkere til nyopprettet stilling som idrettskonsulent i Stange kommune.

Svenskeprinsen til Rakkestad

Prins Carl Philip av Sverige står på deltagerlisten når den svenske nasjonale baneracingserien går av stabelen på Rudskogen i juni.
Les mer om:

Bondesønnen som ble fotballeder i FFK

Oppveksten på bondegården i Rakkestad var ensbetydende med mye arbeid for Joacim Heier (30) – i tillegg til fotballen. Kanskje var det der han la grunnlaget for filosofien om at man må jobbe hardt for å nå sine mål, og for å utvikle seg selv. Men bonde, det ville han ikke bli.
Les mer om:

Her møter brannofferet redningskvinnen

RAKKESTAD (NRK): En svært årvåken nattevakt i hjemmesykepleien reddet huset – og kanskje også livet – til Magne Richard Graarud og sønnen.
Les mer om:

Anette Kopperud fra Rakkestad vant én million kroner i Nabolaget i kveld

Nei, har jeg vunnet 1 million kroner?  Så fantastisk, utbrøt 33-åringen da hun tok telefonen fra Norsk Tipping.

Påkjørt av traktor i Rakkestad

En person er skadet etter det politiet omtaler som en arbeidsulykke.

Flydd til Ullevål etter traktorulykke

En mann i 40-årene har moderate skader etter en traktorulykke i Rakkestad.
Les mer om:

Nettovergriperne: Dette vil politiet at du skal vite

SKIEN: - Overgriperne som sto langs ved gjerdet på lekeplassen er borte. Denne aktiviteten er flyttet til nettet, forteller Kjetil Rakkestad i SO-teamet hos politiet i Telemark.
Les mer om:

Politiets sommerdekk-ulykke til Spesialenheten

Politisjefen i Sarpsborg beklager nå at politibilen som kjørte ut av veien i Rakkestad ikke hadde vinterdekk. Nå kommer saken på Spesialenhetens bord.
Les mer om:

Politiet kjørte på sommerdekk

Rakkestad (NTB): Politiet i Østfold trosset egne advarsler og rykket ut på sommerdekk lørdag. Det endte med bistand fra brannvesenet.

Bil mot lastebil sør for Rakkestad sentrum

Østfold-politiet melder litt etter klokken ni onsdag formiddag om en trafikkulykke på rv111 nord for Gautestadsletta, sør for Rakkestad sentrum.

– Noe måtte gjøres

Dyreglade rakstinger reagerte da løskattproblemet eskalerte i sentrum av bygda. Nå har Dyrebeskyttelsen i Fredrikstad har nylig hentet 8 løskatter i Rakkestad.
Les mer om:

– Elgene blir gærne i hue

Ikke kast epler i veikanten, er oppfordringen fra lederen i Rakkestad viltnemnd. Epler i veikanten kan gå ut over trafikksikkerheten, hvis elgen velger å spise dem.
Les mer om:

Frafallet starter i førsteklasse

Tiendeklassingene i Rakkestad får dårligere karakterer enn gjennomsnittseleven i Norge. Skolesjef Morten Vedahl mener det kan skyldes et faglig etterslep helt fra de første årene på barneskolen.
Les mer om:

Bekreftet: Politimesteren vil legge ned alle fylkets lensmannskontor

Verken Hvaler, Aremark, Rakkestad, Vansjø eller Marker/Rømskog får beholde lensmannskontorene sine.

Disse betaler mest skatt i Østfold

Odd Dagfinn Harlem fra Rakkestad er Østfolds største skattyter.
Les mer om:

Pendlertog rammes av streik

Lokaltog fra Mysen, Rakkestad og Moss blir også i dag innstilt som en følge av streiken blant lokomotivførerne.
Les mer om:

Samlet underskrifter for å hindre villa-riving

Fortidsminneforeningen synes det er en skam at den gamle trehusbebyggelsen i Storgata i Rakkestad kan bli revet. Nå har de samlet inn over hundre underskrifter.
Les mer om:

Pendlertog rammet av streik

Lokaltog med avgang fra Rakkestad kl. 07.06, fra Mysen kl. 06.53 og Moss kl. 09.30, er blant togene som er rammet av lokomotivførerstreiken i dag.
Les mer om:

Første kvinne i Norge som har bygget opp sin egen milliardformue

Hilde Midthjell (56), opprinnelig fra Degernes i Rakkestad, er den første kvinnen i Norge som har bygget opp sin egen milliardformue.
Les mer om:

Her lever menn kortest i Østfold

Menn fra Rakkestad lever gjennomsnittlig 4 år kortere enn menn fra Hvaler. Østfolds lengstlevende kvinner kommer fra Våler.

Reddet ni kattunger fra skogholt – nå er alle døde

De ni kattungene som ble hentet i et skogholt i Rakkestad tidligere i sommer, er alle døde.
Les mer om:

Søker om penger for å dekke gammel fylling

Gårdeieren i Rakkestad som oppdaget en gammel fylling på gården, bør få hjelp av det offentlige for å dekke til og drenere fyllingen, mener miljøavdelingen hos fylkesmannen i Østfold.

Mest lest siste uke