Nyheter om Rakkestad


Her bor det mennesker: - Helt i nederste sjiktet av det vi kan kalle akseptabelt

Disse konteinerbrakkene er Rakkestad kommunens tilbud til mennesker som trenger bolig umiddelbart.
Les mer om:

Se bilder fra slippfest og jubileum for Ragnarok

(Sarpsborg Arbeiderblad) I helgen markerte Ragnarok sitt 25-årsjubileum med slippkonsert i Glenghuset i Sarpsborg. Med Daniel Minge aka Malignant (trommer), John Thomas Bratland aka Jontho (vokal), Thomas Hansen aka Bolverk (gitar) og Christopher Rakkestad aka Rammr (bass)

På dette lageret i Rakkestad lå det i sommer tonnevis med sau som ingen ville ha

Spiselig mat vrakes, dumpes og kastes. NRK kan i dag avdekke omfattende svinn – før maten når butikkene.
Les mer om:

Syklist påkjørt i Rakkestad – hentet av luftambulanse

En syklist ble tirsdag ettermiddag påkjørt på riksvei 22 ved Rakkestad i Østfold. Syklisten er hardt skadd, og er sendt til sykehus i luftambulanse.
Les mer om:

Kollisjon mellom syklist og bil

En bil og en sykkel kolliderte ved Rakkestad tirsdag. Syklisten betegnes som hardt skadd og luftambulanse er på vei til stedet.
Les mer om:

En person kritisk skadd etter motorsykkelulykke

En person er kritisk skadd etter en motorsykkelulykke sør for Rakkestad i Østfold.

Kritisk skadd etter MC-ulykke

Én mann er kritisk skadet etter en MC-ulykke på lukket bane på Rudskogen sør for Rakkestad onsdag kveld.
Les mer om:

Fredrikstad har mistet 1.666 arbeidsplasser siden 2000: Sterk utflytting av bedrifter til Sarpsborg, Råde og Rakkestad

Behov for større plass, ledige næringsarealer, nærhet til E6 og sentral plassering i fylket er noen av årsakene til at bedriftene flytter fra Fredrikstad til nabokommunene og særlig Sarpsborg. Det blir store tall over tid.

Ta en titt inn i tretopphytta

(Rakkestad Avis) Se det ferdige resultatet. Slik ser tretopphytta i Rakkestad ut.
Les mer om:

Ellevemålsthriller på Trosvikbanen

Det ble en svært målrik affære da Trosvik tok i mot Rakkestad 2 på Trosvikbanen mandag. Gjestene vant til slutt 6. divisjonskampen med 4-7(!)
Les mer om:

Foreldrene pusset opp gymsalen etter veddemål: – Det var lett

Dugnadsgeneral Jon Reinfjord mener sambygdingene i Rakkestad er Nord-Europas beste på dugnad.
Les mer om:

Støpte uten lov

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flekkefjord kommune kjente ikke til at betongfirmaet som holder til ved sjøkanten på Svege i Flekkefjord har brukt en lang fylling til å dumpe betongrester, der mye tyder på at det også har havnet betong i sjøen.- Hvilke tillatelser er gitt til fylling av betong i dette området ?- Kommunen er ikke kjent med den omtalte fyllingen. Det er derfor ikke gjort vurderinger med hensyn til søknadsplikt.

Han har fleire skruer i kroppen enn han orkar telja. Kristian er bare takksam for at han overlevde.

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Fire til sju minutt. Det er om lag det du har på deg når hovudpulsåra ryk.Kristian Køhn har akkurat byksa over golvet frå sofaen til kjøkkenet. Venstre fot er stødig planta i golvet. Den andre stoppar ein heil del centimeter over golvet, rett under hofta. Høgre skulder er så full av skruer at han gav opp å telja på røntgenbiletet.- Eg var heldig.

Skogbrann i Rakkestad – i tillegg står en låve i full fyr etter gressbrann som er ute av kontroll i Grytedalen i Varteig

Sarpsborg brannvesen rykket ut etter melding om brann i skog onsdag ettermiddag på Engebråten. Det brenner i et større område på kommunegrensen til Rakkestad. I Grytedalen står det en låve i full fyr etter at en gressbrann har kommet ut av kontroll.

Ardi scoret ti (!) for Fredrikshald: - Det var som å spille i skolegården

(Rakkestad 2-Fredrikshald 2-10) Fredrikshald slo Rakkestad 2 hele 10-2 på bortebane i serieåpningen i 6. divisjon. Ardi Berbatovci scoret like godt alle ti målene.
Les mer om:

Russebråk i Østfold i natt: Løp i hager, raserte hekk og tisset i bakgård

Politiet i Rakkestad fikk melding om russ som bråket unødvendig mye ved en adresse i Rakkestad natt til tirsdag.

Østsiden håper å komme i flytsonen

Fredag kveld sparker Østsidens gutter i gang 4. divisjonsesongen borte mot Rakkestad. – Vi har forventninger om en topp-fire plassering, sier trener Tor Arild Janson-Haddal (47).
Les mer om:

Bruker en kvart million på å bytte ut en mengde trafikkskilt – for nå skal to veier få nytt nummer

Fylkes- og riksveier skal ikke lenger ha samme nummer. Derfor skifter fylkesvei 110 fra Rakkestadsvingen til Solbergtårnet navn til fylkesvei 130. 164 skilt må byttes ut. Riksvei 111 fra Øra til Rakkestad skal bli riksvei 22.
Les mer om:

Rakkestads Beverly Hills-bolig ligger ute for salg

Den totalrenoverte eneboligen i Blessomveien 9 i Rakkestad ligger ute for salg til en prisantydning på 3,9 millioner.
Les mer om:

Grethe er boksetrener for kvinner i Saudi-Arabia

Grethe Kraugerud fra Rakkestad er regjerende norgesmester i boksing. Nå har hun tatt med seg sin lidenskap til Saudi-Arabia for å lære kvinner å bokse.
Les mer om:

Rakkestad-leiligheten til Silje (26) må utbedres for 370.000 kroner etter en rekke elektriske feil

I 2016 kjøpte Silje Delebekk Johansen (26) en leilighet i Rakkestad. Ti måneder senere var eltilsynet på kontroll og avdekket 19 feil. Nå er huskjøpet på vei inn i rettsapparatet. Sentralt i saken står også en kvinnelig elektromontør fra Fredrikstad.

Harald Huysman: En karriere med fart og spenning - både på og utenfor racerbanen

På de siste 20 årene har den tidligere racerføreren Harald Huysman bygd et av skandinavias mest attraktive og moderne motoranlegg i Rakkestad. Hans fartsfylte livsreise startet i Belgia for 55 år siden.
Les mer om:

Nå starter byggingen av Friday's – og Rune (41) er ansatt som daglig leder

Rune Østensen som er bosatt i Rakkestad får ansvaret for mellom 40 og 60 ansatte når TGI Friday's åpner dørene til påske.
Les mer om: