Nyheter om Raja


Raja avventende til videre gjenåpning av breddeidretten

Regjeringens nye koronatiltak skaper usikkerhet om den videre gjenåpningen av breddeidretten. – Må vurderes i lys av smittesituasjonen, sier kulturministeren.
Les mer om:

Raja avventende til videre gjenåpning av breddeidretten

Regjeringens nye koronatiltak skaper usikkerhet om den videre gjenåpningen av breddeidretten. – Må vurderes i lys av smittesituasjonen, sier kulturministeren.
Les mer om:

KBK tok grep rundt uttalelsene til Kastrati

Kristiansund-spilleren Flamur Kastrati er midlertidig utestengt fra lagets treninger og kamper i påvente av intern gransking.Det kommer fram i en pressemelding fra klubben. «Hendelsen under kampen mot Vålerenga søndag kveld blir nå fulgt opp av KBKs ledelse. Vi ønsker å gjenta vår beklagelse overfor alle berørte for det som skjedde», skriver klubben i en pressemelding.Der meldes det at Kastrati ikke deltar på treningsaktiviteter og kamper inntil videre.

Toppdommer åpnet opp om egen legning – mottar massiv støtte

Kultur- og likestillingsminister Abid Raja og en rekke fotballprofiler roser toppdommer Tom Harald Hagen, som fortalte om sin legning i et intervju med Glåmdalen mandag.
Les mer om:

Klar melding fra Raja

Idretts- og likestillingsminister Abid Raja (V) ber fotballen inkludere homohets i den pågående Stopp-kampanjen etter at Flamur Kastrati ropte «jævla soper» ute på banen søndag.
Les mer om:

Raja på topp i tre fylker

Carl I. Hagen håper å bli valgt inn på Stortinget i to fylker. Men han blir slått av Abid Raja.
Les mer om:

Full forvirring: - Utrolig drøyt

Kulturlivet er forvirret. I statsbudsjettet foreslår departementet å avvikle spleiselaget mellom staten og fylkeskommunene for å finansiere kulturinstitusjoner i distriktene. Nå sier kulturminister Abid Raja at forslaget er lagt på is.
Les mer om:

Abid Raja lyttet til Torill – får søke av ny pott på 700 millioner kroner

Kulturminister Abid Raja varslet i mandag at kompensasjonsordningen skal trappes ned, og at mer penger skal fordeles gjennom en stimuleringsordning. Og frivilligregistrerte selskaper kan også søke.
Les mer om:

Vil redde julekonsertene

Kulturminister Abid Raja (V) strammer inn på kompensasjonsordningen for kultursektoren. Nå skal pengehjelpen stimulere til aktivitet i stedet.
Les mer om:

Raja vil redde julekonsertene

Regjeringen åpner for at også menighetsråd kan regnes som arrangører, slik at flest mulig av årets julekonserter, blant annet i kirkene, kan gjennomføres.
Les mer om:

Redningsvester til kulturen

Nå har kulturminister Abid Raja kastet ut mange redningsvester til kulturfeltet. Nå må han følge med på om de virkelig avverger drukning.
Les mer om:

Raja til kulturlivet: – Ikke avlys!

Kulturminister Abid Raja (V) vil fase ut kompensasjonsordningen for avlyste kulturarrangementer. Nå skal pengehjelpen stimulere til aktivitet i stedet.
Les mer om:

Raja vil redde julekonsertane

NPK-NTB: Regjeringa opnar for at også sokneråd kan reknast som arrangørar, slik at flest mogleg av årets julekonsertar, mellom anna i kyrkjene, kan gjennomførast.
Les mer om:

Raja vil redde julekonsertene

Regjeringen åpner for at også menighetsråd kan regnes som arrangører, slik at flest mulig av årets julekonserter, blant annet i kirkene, kan gjennomføres.
Les mer om:

Raja: – Årets julekonserter blir prioritert

Mandag la kulturministeren frem fordelingen av de 900 millionene til kulturbransjen.
Les mer om:

Regjeringen med ny stimuleringsordning for kulturlivet

Mandag klokken 12 legger kultur- og likestillingsminister, Abid Raja, fram regjeringens nye stimuleringsordning for kulturlivet. Statsråden vil også legge frem tiltak knyttet til etablerte tilskuddsordninger, samt kompensasjonsordningen for frivillighet og idrett. Se pressekonferansen direkte her!
Les mer om:

- Legg ned Kulturdepartementet

DDE-vokalisten mener at de ville klart seg bedre uten kulturminister Abid Raja.
Les mer om:

Mangfold, jazz og krisepakker fra Raja i dag

KULTURBUDSJETTET 2021: Midlertidige stimuleringsordninger fortsetter og forvaltningsoppgaver flyttes. Legg til mangfold, så har du noen av hovedtrekkene i regjeringens foreslåtte kulturbudsjett for 2021. Innlegget Mangfold, jazz og krisepakker fra Raja i dag dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

1185 mill til stimulering av idrett

Kulturdepartementet foreslår 1185 millionar kroner til stimulering av aktivteten innan idretten i første halvår av 2021. Årsaka er problema som idretten har hatt som følgje av smittevernstiltaka under koronapandemien. – Desse aktørane var blant dei første som måtte stenge ned og avbryte aktiviteten, og er truleg også blant dei siste som kan ta opp att normal verksemd, seier kultur- og likestillingsminister Abid Raja i kommentaren til budsjettforslaget. Det er Lotteritilsynet som skal administrere tildelinga.
Les mer om:

Raja og Solberg ber idretten gjøre mer for dem med nedsatt funksjonsevne

Statsminister Erna Solberg (H) og kulturminister Abid Raja (V) oppfordrer idretten til å gjøre mer for å inkludere barn med nedsatt funksjonsevne i det daglige.

Raja med ny millionstøtte til scener og museer

Regjeringen vil gi 200 millioner kroner til scener og museer for å holde hjulene i gang til våren og Ole Bull-museet får penger til å starte akutt vedlikehold.

«Ingen kultur har kunnet isolere seg til storhet»

Kulturminister Abid Q. Raja sto for åpningstalen da bestillingsverket for Riksscenens tiårsjubileum, «Her», med øystreslidring Marit Karlberg som en av bidragsyterne, skulle vises i Oslo nylig.
Les mer om:

Snowboard-Silje fikk gladnyhet fra Raja: 15 mill. til X Games 2021

Kultur- og likestillingsminister Abid Raja opprettholder støtten til X Games Norge over statsbudsjettet. Arrangementet i Hafjell i mars neste år bevilges like mye som forrige utgave samme sted for syv måneder siden: 15 millioner kroner.
Les mer om:

Bekreftet:Gode nyheter fra Uefa til NFF

Uefa har besluttet å godta at tribunene fylles til 30 prosent av kapasitet i mesterliga, europaliga og landskamper. Det ef en glad nyhet for Norges fotballforbund.Konkurransedirektør Nils Fisketjønn i Norges Fotballforbund bekrefter overfor Sporten at det blir 200 norske tilhengere på tribunen i skjebnekampen mot Serbia neste uke.Samme antall kan det bli i nasjonsligaen mot Romana, mens det mot Nord-Irland 14. oktober kan bli 600 tilskuere.– Vi fikk melding om dette nå, og da er det lokale regler som gjelder. Det betyr 200 nå, og 600 fra 12.

Nominasjonskomiteen i Viken Venstre vil ha Ekeberg-bosatte Abid Raja (44) på Stortinget i fire nye år

Kultur- og likestillingsminister Abid Raja innstilles som Viken Venstres toppkandidat foran nest høsts stortingsvalg.
Les mer om: