Nyheter om Rafael Nadal


Casper Ruud faller på rankingen

Casper Ruud faller på verdensrakningen. 19-åringen er nå nummer 205 i verden, som er hans dårligste ranking på over et år. I fjor sommer var Ruud helt oppe på 108. plass. Det er Rafael Nadal som topper verdensrankingen.
Les mer om:

Nadal knuste Thiem i Monte Carlo Masters

Rafael Nadal er i ferd med å finne grusformen. Fredag knuste han Dominic Thiem 6-0, 6-2 i kvartfinalen i Monte Carlo Masters.
Les mer om:

Nadal tilbake som verdensener, Ruud faller tre plasser

Rafael Nadal er igjen ranket som verdens beste tennisspiller, men Casper Ruud er nummer 203 på den ferskeste ATP-rankingen.
Les mer om:

Trenger mer tid for å komme tilbake

Alt var klart for comeback Rafael Nadal etter Australian Open, det gikk bra helt frem til kvartfinalen som han måtte bryte på grunn av smerter. – Nadal som avsluttet 2017 som nummer 1 i verden fikk ny føling i skaden som har plaget han en stund forrige uke. Nadal tok til tårene da han skjønte det ville ta lengre tid enn planlagt å komme tilbake. Til en turnering i Acapulco tidligere denne uken, meldte han forfall på kort varsel. Det begrunnet han med fått ny føling i skaden. Nå har tennisstjernen har trukket seg fra de store turneringene i Indian Wells og Miami denne måneden.

Nadal trenger en måned ekstra pause

Tennisstjernen Rafael Nadal har trukket seg fra de store turneringene i Indian Wells og Miami denne måneden. Årsaken er en plagsom skade.
Les mer om:

Vi tar av oss hatten for Roger Federer; tittel nummer 97

Roger Federer slo Grigor Dimitrov 6-2, 6-2 i finalen i Rotterdam Open søndag.   Sveitseren fortsetter å imponere etter at han i januar vant Australian Open og sikret sin 20. Grand Slam-tittel. Med 97.titler mangler han kun 12 titler totalt for å slå Jimmy Connors tittelrekord. Roger Federer kunne løfte Wimbledon pokalen i fjor Les: Tidenes eldste verdensener Federer måtte nå semifinalen i Rotterdam for å ta over posisjonen som verdensener, men 36-åringen gikk like godt hen og vant turneringen etter å ha slått bulgarske Dimitrov med forholdsvis kontrollerte sifre. 303 weeks at No.

Tidenes eldste verdensener

Rafael Nadal er nummer en på ATP rankingen, med 36 år gamle Roger Federer på andreplass. Tennislegenden Federer tok seg videre til semifinalen i Rotterdam Open i går og dermed klatrer han et hakk opp på rankingen.  Roger Federer blir dermed tidenes eldste verdensener i tennis når listen oppdateres til uken. Den gamle aldersrekorden tilhørte amerikanske André Agassi, som i 2003 toppet rankingen i 131 ager i en alder av 33 år. Roger Federer Federer varter opp med litt aldershumor på Twitter: Apparently I'm the oldest tennis player with a #1⃣ ranking.

Ruud klatrer på verdensrankingen

Australian Open-innsatsen til Casper Ruud bærer frukter. 19-åringen klatrer 17 plasser på verdensrankingen, og er nå nummer 121. Rafael Nadal topper listen. Les mer på tv2.no.
Les mer om:

Nadal trakk seg fra Australian Open

Toppseedede Rafael Nadal valgte i dag å trekke seg fra Australian Open på grunn av en skade. Den spanske tennisstjernen spilte fem sett i kvartfinalen mot Marin Cilic fra Kroatia i dag, men etter å ha fått en smell i låret er Grand Slam-turnering over for Nadal.

Nadal ute etter skade

Kroatiske Marin Cilic er klar for semifinale i Australian Open etter at toppseedede Rafael Nadal måtte bryte tirsdagens kvartfinale med skade.

Tap og kneskade for Nadal

Rafael Nadal trekker seg fra verdenstourfinalen i London på grunn av en kneskade. I åpningskampen ble han slått av David Goffin. Spanjolen, som topper verdensrankingen i tennis, var usikker i forkant av verdenstourfinalen i London etter at kneskaden gjorde at han måtte trekke seg fra Paris Masters nylig. Nadals åpningskamp i London ble en jevn dyst, som varte i over to og en halv time. Det spanske tennisesset så ut til å være plaget av smerter mot slutten av kampen, og umiddelbart etterpå ble det klart at han trekker seg fra turneringen, melder NTB.

Federer vant mot Nadal

Roger Federer slo rivalen Rafael Nadal i finalen av ATP-turneringen Shanghai Masters. Sveitseren vant 6-4, 6-3 mot den spanske verdenseneren.
Les mer om:

Federer vant gigantfinalen

Roger Federer slo Rafael Nadal (31) for fjerde gang i år – og er på vei tilbake til førsteplassen – som 36-åring.
Les mer om:

Federer møter Nadal i drømmefinale i Shanghai

Roger Federer tapte åpningssettet, men slo knallhardt tilbake i duellen med Juan Martin del Potro. Tennislegenden møter Rafael Nadal i Shanghai Masters-finalen.
Les mer om:

Ruud klatrer på verdensrankingen

Casper Ruud klatrer tre plasser og er nå nummer 134 på den ferske verdensrakingen i tennis. På topp ligger forsatt Rafael Nadal foran Roger Fedrer og Andy Murray.
Les mer om:

Ruud faller på rankingen

Casper Ruud faller i dag to plasser på ATP-rankingen i tennis og er nå nummer 139 i verden. Rafael Nadal er fortsatt på topp foran Roger Federer og Andy Murray.
Les mer om:

Nadal til topps i US Open

Rafael Nadal var i storslag da han slo sørafrikanske Kevin Anderson i finalen i US Open søndag og sikret seg sin 16. Grand Slam-tittel. Spanjolen vant med sifrene 6-3, 6-3, 6–4.

Suveren Nadal-seier i US Open: – Utrolig å vinne igjen

Rafael Nadal var i storslag da han slo sørafrikanske Kevin Anderson US Open-finalen søndag.

Nadal innfridde og tok sin 16. Grand Slam-tittel

(Rafael Nadal-Kevin Anderson 6-3, 6-3, 6-4) Rafael Nadal (31) var storfavoritt mot 28.-seedede Kevin Anderson (31). Spanjolen innfridde forventningene og tok med det sin tredje US Open-tittel.
Les mer om:

Nadal klar for US Open-finale

Rafael Nadal er klar for US Open-finale etter å ha beseiret argentinske Juan Martin del Potro i semifinalen. I finalen venter 28.-seedede Kevin Anderson fra Sør-Afrika.

Roger Federer tapte – «super-semien» avlyst

Dei gamle rivalane Roger Federer og Rafael Nadal møtest ikkje i US Open i år heller. Det sytte Juan Martin del Potro for.

Nadal slått av 18-åring

Tennisstjernen Rafael Nadal fikk en skikkelig nedtur i ATP-turneringen i Canada. I tredje runde ble det tap 6-3, 4-6, 6-7 (4-7) mot tenåringen Denis Shapovalov.
Les mer om:

Nadal ute av Wimbledon etter utrolig maraton-kamp

Etter et nesten fem timer langt drama tapte Rafael Nadal overraskende mot Gilles Müller fra Luxemburg i fjerde runde i Wimbledon.
Les mer om:

Nadal ut av Wimbledon etter maratonkamp

(Rafael Nadal - Gilles Müller 3-6, 4-6, 6-3, 6-4, 13-15) For én måned siden tok Rafael Nadal (31) sitt første trofé på tre år. Men i Wimbledon ble det stopp mot en 34 år gammel ringrev fra Luxembourg.
Les mer om:

Skrell i tennisdrama: Nadal ute av Wimbledon

Gilles Müller (34) fra Luxembourg slo ut selveste Rafael Nadal i en episk tenniskamp i Wimbledon.
Les mer om: