Nyheter om Rabben


- Det er Statens vegvesen og jeg som eier parkeringsplassen ved Ulnes kirke. Etter mitt syn er det bra at folk parkerer der

Vidar Rabben viser til at det er han som er grunneier på deler av parkeringsplassen ved Ulnes kirke. Han syns det er helt greit at bygdefolket bruker det som privat parkering.
Les mer om:

Nettmøte med NAV

Tor-Odd Rabben fra NAV Kontaktsenter Rogaland svarer på lesernes spørsmål torsdag formiddag. Du kan sende inn dine spørsmål allerede nå.
Les mer om:

– Konsekvensane av å leggje ned ein av dei kommunale barnehagane bør utgreiast på kort og lang sikt, og bør behandlast som eigen sak, ikkje berre slettast i budsjettet

Her kjem kommunestyrerepresentantar for Øystre-Slidre Arbeidarparti; Bjarne Budal, Mari Rabben Lundby, Rannveig Hovi, Sissel Gulbrandsen med eit tilsvar til Magne Egil Mjøs (Sp) sitt innlegg om barnehagestrukturen i Øystre Slidre.

Omsetting av eigedomar i Suldal kommune

Del av Nordnes 18 (Gnr 137, bnr 28) er overdrege frå John Berge Knutson til Yvonne Knutson (01.10.2019) Del av Nordnes 18 (Gnr 137, bnr 28) er overdrege for kr 900.000 frå Trygve Johan Knutson til John Berge Knutson (01.10.2019) Hjortelandsvegen 5 (Gnr 7, bnr 21) er overdrege frå Harald Moen til Solfrid Hogneland Moen (01.10.2019) Overdraginga omfattar også Blåsjøvegen 697 (Gnr 9, bnr 60) Del av Indre Ryfylkevegen 3370 (Gnr 143, bnr 1) er overdrege frå Hans Slåtten til Håvard Nedrebø (02.10.2019) Gullingvegen 15 (G

Informerte dei folkevalde om framtidig E16-trasé – om kort tid blir det ope folkemøte om europavegen i Slidre og Vang

Torsdag var Statens vegvesens Jon Rabben Lundby inne om informerte kommunestyret i Vestre Slidre om arbeidet med reguleringsplanar og utbetringar på E16. I desember blir det informasjonsmøte i Slidre, og dagen etter i Vang.

- "Ræbben" har fått mye negativ omtale

- Rabben i Råde har vært lite omtalt i kommuneplaner for Råde. Stedet har også fått mye negativ omtale, sier lokalhistoriker Eigill Tangen, som nå har skrevet en bok om området øst i bygda.
Les mer om:

Reymond (28) har investert millioner: - Folk vil helst ha alt på ett sted. Her får de det.

STATHELLE: Reymond Rabben har startet nedtellingen til åpningen av sitt nye treningssenter.
Les mer om:

- Se, nå blomstrer stemorsblomstene igjen, sier Kari Rabben Moen i Aurdal

Kari Rabben Moen på garden Sørre Onstad i Aurdal er overrasket over at stemorsblomstene blomstrer for fullt nå på høsten. Det kan hun ikke huske ha skjedd før.
Les mer om:

«Brakk» fingeren – tilbake på banen etter sekunder.

Underveis i førsteomgang «brakk» Runar Rabben Johnsen høyre lillefinger. Få sekunder senere var han på banen igjen. Se hva som førte til hendelsen 1 minutt og 55 sekunder ut i videoen.
Les mer om:

Birk (18) fra Skien har sommerjobb hos barndomshelten

SKIEN/KRISTIANSAND: Birk Teodor Rabben kunne ikke vært mer fornøyd med sommerjobben sin. Nå sier han god morgen til Kaptein Sabeltann hver eneste dag.

Flytter til kjøpesenteret og utvider til 700 kvadratmeter

STATHELLE: Reymond Rabben satser tøfft i treningssenterbransjen. Nå står et splitter nytt fullskala treningssenter for tur, på Brotorvet.
Les mer om:

Kaptein "Barney" var fornøyd med Slidre/Røn-seier fredag kveld

Takling: Det var til tider tøffe dueller i lokaloppgjøret mellom Slidre/Røn og FK Vang i 6. divisjon fredag kveld. Kampen endte 2-1 med seiersmål av Robert Frydelund Rabben. Se målet her.
Les mer om:

Budal på topp, Hovi og Lundby som to og tre

Nominasjonsmøtet i Øystre Slidre Arbeidarparti landa torsdag på Bjarne Budal som sin ordførarkandidat. Som nummer to kjem Rannveig Hovi og nummer tre Mari Rabben Lundby. Dei tre er kumulerte.

Sjarmørkoret fekk biskopen til å smile

Vetle Hegge Blomlie (f.v.), Margrethe Rogne, Alma Rabben Lundby, Kristine Alund, Randi Rogne og Trine Rudi fekk biskop Solveig Fiske til å smile på kyrkjebenken i Rogne kyrkje onsdag kveld. Biskopen er på visitas i Øystre Slidre denne veka.

Personbil kjørte i tre i Råde

Det har vært en trafikkulykke på Rabben i Råde.
Les mer om:

Leiaren i Øystre Slidre Arbeiderparti seier klart ifrå

I eit lesarbrev av Mari Rabben Lundby, Sissel Gulbrandsen og Rannveig Hovi seier trioen klart frå korleis det ynskjer å ha det i Øystre Slidre kommune. «Barnehagesaka» dreier seg om meir enn berre barnehage.

Åpner naturlig fastfoodkjede i Skandinavia

Mandag åpnet Hans Rabben fra Fagernes den internasjonale hurtigmatkjeden LEONs første restaurant i Norge.
Les mer om:

Steffen fra Fagernes er Mr. Snapchat i Norge

Fagernesgutten Steffen Rabben (32) er på sett og vis Mister Snapchat i Norge. Mandag var han på snarvisitt heime i Valdres for å holde innlegg på Valdreskonferansen.
Les mer om:

Hva er det Steffen Rabben forklarer her?

Hilde Tveiten Døvre intervjuer Snapchat-Steffen
Les mer om:

Gikk i pluss første året

PORSGRUNN: For ganske nøyaktig ett år siden åpnet Reymond Rabben sitt andre treningssenter. Avdelingen på Herøya har vært en suksess og gikk i pluss allerede første året.
Les mer om:

Ørland BKs perfekte høstsesong fortsetter

Ole Christian Rabben og Richard Adrian Hoøen scoret målene da Ørland BK tok sin tredje seier på rappen.
Les mer om:

- Gaup som regissør betyr action!

Det sier en av veteranene om regissøren i årets oppsetting av spelet "Den siste viking", Stein Aage Nesdal. Han spiller i år rollen som Henrik Rabben. Nesdal er med for sjuende gang, og i disse dager er det øving 11–12 timer daglig.
Les mer om:

Segway tok fyr inne i bolig

SKIEN: En segway tok fyr i en enebolig på Rabben i Skien.
Les mer om:

Reymond tar kampen mot treningsgiganten

SKIEN: Reymond Rabben åpner sitt andre treningssenter i Grenland over nyttår. Eieren av den bitte lille kjeden er klar for kamp med den nye treningsgiganten i fjorden.

På ville vegar for å finna ville blomar

Jan Rabben har krope både høgt og lågt for å sikra seg motiv til den nye boka. For å dokumentera Fjellkattefoten, måtte han ty til helikopter.
Les mer om: