Nyheter om Raastad


Badeanlegg stengt – fester i taket røk

BØ: Svømmehallen i Gullbring ble fredag stengt på dagen. Det ble oppdaget at fester i taket hadde rustet bort og daglig leder av kulturanlegget, Espen Raastad, tar ingen sjanser.
Les mer om:

Gir seg i Bø – klar for ny lederstilling i Porsgrunn

BØ: Daglig leder i Gullbring kulturanlegg, Espen Raastad, har sagt opp. I august begynner han i ny jobb i Porsgrunn kommune.

Fredrikstad Tennisklubb får besøk av tennislegende

- Veien er selve målet. Det må være glede med sporten. Ikke stress for mye med resultater og prestasjoner i ung alder, sier Edvard Raastad.
Les mer om:

Øker leia med 110 prosent: - I verste fall må vi legge ned

BØ: Breddeidretten har fått regninga når Gullbring-leder Espen Raastad har fått i oppgave å finne en halv million kroner. Idrettsklubbene føler seg ikke trygge til tross for at kommunen har kalt inn til eiermøte.
Les mer om:

Snøfylt sesongstart for Sigrun & co

Rustad ILs Sigrun Raastad (14) var en av 1097 langrennsløpere som deltok i Lauritz Bergendahls Minneløp i Sørkedalen søndag.
Les mer om:

Presten som tar et rått oppgjør med Kirken

– Det er råtøft, vondt og uutholdelig å stå i kirkekampen. Kirkeledere snakker og finner kompromisser, imens tar unge mennesker livet av seg, sier Hilde Raastad, som nå utgir bok, også med hennes egne erfaringer som lesbisk prest.
Les mer om: