Nyheter om Røyland


Klare for fotballkrig på 16. mai

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er bare noen dager til 17. mai - vår nasjonaldag der man feirer Norge i rødt, hvitt og blått. Stort sett alle smiler på dagen som samler hele Norge i gatene... Alle bortsett fra laget som har tapt kampen mot naboen dagen før. Ingen vil være dét laget. Ingen vil stille seg i borgertoget vel vitende om at naboen fikk med seg full pott og roper hipp, hipp, hurra både for Norge og seieren 16.

Viktig KIL-seier mot Våg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)En tett og jevn kamp så lenge ut til å ende målløs, men KILs superreserve Marcus Reiersen hadde andre planer og sikret 1-0 og tre etterlengtede poeng minutter før full tid.Stolpeskudd Både KIL og Våg sto med 4 poeng på de fem første kampene og var begge avhengige av poeng for å ikke havne under streken på tabellen. Det var imidlertid lite som tydet på akkurat dette i åpningsminuttene på naturgresset på Kvinesdal Stadion.

Moi vant spennende lokaloppgjør

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Sokndal viste tydelig, at de evnet og følge med Moi i store deler av kampen. Moi presset og presset og fikk tilslutt laget sitt fortjente ledermål og alle pongene.Begge lag har kommet veldig bra i gang i årets 5.divisjon. Moi var best, men Sokndal kan være bekjent av innsatsen. Sokndal vil helt klart henge med i toppen av divisjonen.Kampen åpnet nervøs fra begge lag.

Korpsene ønsker flere unge

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er så gøy å få til sangene! Og så får du mange nye venner i korpset, mener Karoline Helland Pedersen (10), som spiller i Juniorkorpset i Egersund. Ungene i Juniorkorpset har bare fine ting å si om å spille i korps. Likevel skulle korps-lederne i Eigersund kommune gjerne sett at flere unge ble med på laget.- Korps er så mye mer enn 17. mai for barna og dugnad for de voksne, mener Leiv Erik Skadberg i Helleland skulekorps.

KIL-poeng glapp på overtid

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Etter den overbevisende borteforestillingen mot Fløy 2 på mandag var det en KIL-gjeng full av selvtillit som gjestet Fevik og serieleder Express torsdag kveld. De blåhvite måtte imidlertid reise tomhendt hjem tross KIL-ledelse og heroisk innsats. Serielederen sikret tre poeng etter måldrama og 3-2-scoring på overtid.Express tok kommandoen fra start og hadde flere store sjanser de første ti minuttene.

KIL-poeng i bortedrama

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Vertene Fløy 2 kom klart best i gang på Arkicon Arena. De var tydelig bestemt på å ta kommandoen fra start og tok ledelsen allerede etter 9 min da en godt slått corner ble stanget kontant i mål bak KIL keeper Atle Vinningland.

Moi og Hovsherad tilbake i samme divisjon:

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I kveld starter kampen om poengene for nabo- og serierivalene Moi og Hovsherad. Begge har hjemmekamp. Moi tar imot Oltedal, og Hovsherad får besøk av Undheim. Selv om de alltid vil ha fokus på sin neste kamp, er det ingen tvil om at også de to forestående lokalderbyene er langt framme i pannebrasken hos spillerne på begge lag.For to år siden var forskjellen på Lunds to fotballag dramatisk forskjellige.

Mer seriøst Hovsherad sikter på topp 5

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)For første gang på mange år er Hovsherad klare for spill i 5. divisjon igjen. Fredag møter de Undheim hjemme på Eik stadion til årets første seriekamp.- Vi satser på en plass blant topp fem.

Mange på jaktfeltstevne

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)For mange jegere er jaktfeltstevnet på Flikka liksom start på årets jaktsesong. I år deltok 100 personer på jaktfeltstevnet.Roger Haver skjøt 25 treff. Inga Røyland var beste dame med 20 treff, mens NM-mesteren Matthias Flikka stoppet på 24 treff, bare et bak vinneren.Skytingen var både på Flikka og på Stølen.Noen resultater: Klasse JEG K (Kvinner) 1. Irina Røyland - 20/12 2. Birgitte Spilde - 14/8 3. Lene Gyland - 13/8 4.

KIL-tap i Grimstad

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det var et godt organisert og fokusert KIL-lag som entret banen mandag kveld vel vitende om at halve Jerv 2-laget også hadde vært i OBOS-kamptroppen mot Strømmen kvelden før. Jerv 2 hadde mest ball de første 45, men de store sjansene delte lagene broderlig på.Vertene fikk mest lønn for innsatsen i 1 omgang da laget satte en corner i mål minuttet før hvilen.

Snudde til seier

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det var en rekordtidlig start årets seriespill i 4. divisjon. Da er det godt å ha en solid og god kunstgressbane å spille på. I tillegg skulle det være et klassisk nabo-oppgjøre mot Lyngdal. Det spørs om folk har ikke våknet opp fra vinterdvalen, og kanskje ikke forberedt på seriefotball.Men det kom 200 tilskuere til kampen. De fikk se en kamp, som åpnet ganske så rolig.

FFK er soleklar opprykkskandidat

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KOMMENTAR Forutsatt at Arendal, Fløy og Jerv heller ikke i år tar 2-erlagene deltagelse i 4. divisjon på alvor, er det grunn til å tro at Flekkefjord blir et av topplagene. Vinterens og vårens treningskamper har vært gode, blant annet med seier over 3. divisjonslagene Stord og MK. Men også cupseieren mot Våg for en drøy uke siden var solid.

Ville, norske bær skal bli ny industri

Råstoffet vokser fram av seg selv på tuer i skauen hver høst, men utnyttes nesten ikke. Det vil Pernille Vea og Gunnar Sagstuen på Røyland Gård endre på, og samtidig skape arbeidsplasser i indre Agder.

Mer enn bare et galleri

Snart halvannet år siden åpnet Wenche Røyland Pedersen og Kurt Kjellesvik sitt Galleri Fossekallen på Moi. De opplever det å kombinere kunst og konserter som et godt konsept.
Les mer om:

Hedret med gjev ildsjel-pris

Legenden Rune Røyland ble hedret med årets ildsjel-pris i Hovsherad Idrettslag i forkant av Hovsherad-Moi kampen i Rogalandscupen.
Les mer om:

Tilbake i gult

Adrian Røyland har begynt å spille for Hovsherad Idrettslag igjen.
Les mer om:

Nytt galleri ser dagens lys

Bildekunstner Wenche Røyland Pedersen må nesten klype seg i armen. Lørdag åpner hun og nabo Kurt Sveinung Kjellesvik kunstgalleri midt i hjertet av Moi.
Les mer om:

Åpner galleri i historisk bygg

Wenche Røyland Pedersen og Kurt Kjellesvik har gått sammen og åpner galleri på Moi.
Les mer om:

Ett av ni kontorlokaler står ledige

Eksperter forventer at flere næringsbygg blir stående ledige. – Jeg tror vi vil se en fortsatt høy ledighet på kontorlokaler også i 2017 og 2018, sier Jan Inge Røyland, leder av næringseiendom i SR-bank.
Les mer om:

Med hjerte for hjemløse

Kjellaug Røyland har både hjem og hjerterom fylt til randen med firbente.
Les mer om:

Arne ble KIL-helt i syvmålsthriller!

Det ble en heftig kamp på Kvinesdal stadion, og det var hjemmelaget som til slutt kunne juble. Takket være en sen scoring av Arne Røyland.
Les mer om:

Frastjålet lommeboka på sirkus

Randi Røyland fortviler. Tirsdag ble hun frastjålet lommebok med penger, bankkort, forskjellige medlemskort og sertifikat under forestillingen til Cirkus Arnardo på Eigerøy.
Les mer om: