Nyheter om Røyken


19 omkom i New York-brann: Hørte folk ropte om hjelp

BRONX (VG) Borgermester Eric Adams har omtalt det som en av byens «verste branner i moderne tid». Beboer Stephan Beauvogui og familien kom seg ut før røyken slukte bygningen.
Les mer om:

Ut av røyken(pluss)

I nesten førti år har Arnfinn Fedje (62) rykket ut til branner og ulykker i Fræna og Hustadvika. Nå er det slutt for innsatslederen, som er kjent for å holde hodet kaldt og hjertet varmt.
Les mer om:

Alle ansatte evakuert: - Røyken sto ut av lokalene

ULEFOSS: Røyken skal ha stått ut av lokalene da nødetatene ankom stedet.
Les mer om:

Karl-Alberth var usikker på om han skulle ringe 110 - så ble røyken tydeligere: - Eskalerte raskt

Karl-Alberth Hansen er veldig glad for at han tok opp telefonen og ringte 110.
Les mer om:

Brukte 5000 kroner i måneden på sigaretter: Nå skal Veronica og Hanne Grethe hjelpe andre å stumpe røyken

Veronica Hansen og Hanne Grethe Johansen er sentrale i et nytt forskningsprosjekt.

Kraftig brann i Øygarden

Det brenner i et gjenvinningsanlegg på Ågotnes. Politiet opprettet en sikkerhetssone på 300 meter og ba folk lukke vinduer og ikke puste inn den giftige røyken.

Det brenner kraftig i et gjenvinningsanlegg på Sotra – røyken kan være giftig

Det er full overtenning i et gjenvinningsanlegg på Ågotnes. Det er opprettet en sikkerhetssone på 300 meter.
Les mer om:

En halv million sover uten fungerende røykvarsling: – Det er røyken som dreper, ikke flammene

Visste du at boligen du bor i kan overtennes i løpet av kun noen få minutter? Halvparten av alle dødsbranner i boliger skjer i hjem uten fungerende røykvarsling.
Les mer om:

Meldinger om tykk røyk ved Damsgårdstunnelen i Bergen

Politiet rykket fredag ettermiddag ut etter meldinger om røyk ved inngangen til Damsgårdstunnelen i Bergen. Årsaken til røyken ble ikke funnet.
Les mer om:

Skal forte seg med å sikre signatur til 21-åring foran PSG, Liverpool, Juventus og resten av banden

I høst prioriterte Chelsea heller en leieavtale med Saul fra Atletico Madrid, men i januar jobbes det igjen for å sikre det langsiktige franske midtbanemålet. Ifølge Teamtalk er Granovskaia og gjengen klar for å satse stort på å hente Aurelien Tchouameni når røyken fra nyttårsrakettene har lagt seg. Prisen på 21-åringen skal ha økt fra 30 millioner pund i sommer til 40 millioner, men dette er en spiller Chelsea virkelig ønsker seg.

Storbrann i enebolig på Finnsnes

En skole, en barnehage og boliger i nærheten ble evakuert på grunn av røyken
Les mer om:

Her er den grandiose planen til Newcastle

Røyken kommer ikke til å legge seg på en god stund etter eierskiftet i Premier Leagues nestdårligste klubb. Likevel, Newcastle har meldt seg på som en aktør i verdens tøffeste liga, og skal gi Alan Shearer og de andre supporterne noe annet enn håp om overlevelse i øverste divisjon. Det brummes hos de 19 andre Premier League-klubbene, som krever krisemøte med ligaorganisasjonen, men ny Newcastle-leder Amanda Stavely lar seg ikke distrahere. Les: Premier League tok United, Liverpool, Chelsea og de andre på senga -Vi er på markedet for å konkurrere om verdensklassespillere.

Britisk investeringsfond skal skape ny storklubb

Røyken kommer ikke til å legge seg på en god stund etter den saudi-arabiske overtagelsen av Newcastle. Nå er også Palermo i spill. Vi skal ikke sammenligne Palermo med en Premier League-klubb, men når et britisk investeringsfond er i ferd med å overta styringen av en Serie C-klubb, da er det noe interessant på gang.

Stasjonsansvarleg på Røn brannstasjon, Roger Tveit, la like godt brannøvinga heime hos seg sjølv i Pjåten

Onsdag ettermiddag og kveld var det stor ståhei ved Pjåten. Valdres brann- og redningsteneste sitt mannskap i Røn var ute på øving, men det såg dramatisk ut. Røyken valt heime hos stasjonsansvarleg Roger Tveit og utanfor låg det ein ungdom på bakken.
Les mer om:

Politiet fikk tips om ulovlig bålbrenning

Røyken som kom fra bålet så ikke ut til å stamme fra kvist og kvast.
Les mer om:

Her leitar Oddveig i røyken(pluss)

Oddveig Walseth prøvar å finne fram i eit rom fullt av røyk. Ho leitar og leitar. Til slutt lykkast ho med å finne tingen som brannfolka har gøymt.
Les mer om:

Wi-To helt i 100: Dette er guttene (og jenta) i røyken

Randi Dyrkorn Willumsen er glad for at 100 år gamle Wi-To stadig er i toppform.

Kristine tok seg ut gjennom røyken: – Skremmende opplevelse(pluss)

Kristine Hals reddet seg selv ut fra boligblokken som brant natt til tirsdag. Hun ble sendt til legevakta etter å ha pustet inn mye røyk.
Les mer om:

Elbilbrann i Oslo førte til kraftig røykutvikling

Naboer ble bedt lukke vinduer og trekke unna røyken fra en elbil som brant på Holmen i Oslo onsdag ettermiddag.
Les mer om:

Marca: Barcelona har fortalt Koeman hvordan han kan beholde jobben

Nå har røyken endelig lagt seg i Barcelona. Messi er ute, Memphis Depay har overtatt rollen som en av lederne i angrepet, Griezmann er returnert til Atletico, Ruig Puig er sluppet løs, tenåringen Pedri skal få ta mer plass – og Ansu Fati er tildelt Messis ikoniske nr. 10-drakt. For Ronald Koeman skal det endelig handle om trening og kamp, trening og kamp. Men midt opp i stormen har Ronald Koeman ikke fått det endelige signalet fra president Joan Laporta at han er del av de langsiktige planene på Camp Nou.

Gnister fra kantslåttbilen skapte gressbrann: – Var det nødvendig å klippe akkurat i dag?

Da Håvard Thoreid (34) så røyken oppe ved hovedveien, var han raskt på ballen.
Les mer om:

– Hadde jeg ikke gjort det, kunne vi ikke ligget så tett på hverandre i så høg fart

Røyken hang fortsatt over Rudskogen Motorsenter da Jonathan Øraker og resten av laget hans i Team Fullfinans ble utropt som vinnere av årets Gatebil Super 3. 
Les mer om:

Kylian Mbappé åpner døra for Cristiano Ronaldo

Røyken rundt Lionel Messi har lagt seg, kampen om Harry Kane pågår for fullt. I Paris jobbes det på høygir for å løse Kylian Mbappé-saken, mens det i Torino er et mønster som signaliserer at CR7 igjen er i bevegelse. Kunne vært litt av en roman, men dette er sommeren der faktisk alt kan skje i fotballens verden. Les: United risikerer å få både Lukaku og Saul Niguez stormende mot seg Ifølge RMC Sport har Mbappé fortsatt ikke har gitt tilbakemelding på PSGs siste kontraktstilbud, som inkluderer ny femårsavtale med lønnsforhøyelse og opsjon på ytterligere ett år.

Område på størrelse med Portugal tatt av flammene i Sibir

Guvernøren i Jakutia-regionen ga alle innbyggerne fri fra jobben fredag og ber dem holde seg innendørs for å unngå røyken fra de enorme skogbrannene.
Les mer om: