Nyheter om Røyken


Ser du også røyken? Dette er årsaken

Kraftig røyk kan ses over deler av Skien, onsdag kveld.
Les mer om:

Mann sovnet fra røyken og bål ble tatt av vinden – flere branner i Telemark

Brannvesen og politiet måtte onsdag ettermiddag rykke ut etter melding om flere gressbranner i Telemark. I løpet av halvannen time har nødetatene fått melding om fire branner.
Les mer om:

Her står flammene ut av huset mens brannvesenet øver

Røyken kan sees på lang avstand, men brannvesenet har kontroll.
Les mer om:

Flere reagerte på «skummel røyk»

Flere TA-lesere tok kontakt angående den gule røyken som ble observert fra Herøya industripark torsdag.
Les mer om:

Hans-Christian Gabrielsen gravlagt fra Røyken kirke: - Klyper meg fortsatt i armen

Familie, fagbevegelse og politikere tok tirsdag farvel med LO-leder Hans-Christian Gabrielsen. Sjokket over dødsfallet og tomrommet etterpå preget begravelsen.
Les mer om:

– En utrolig trist dag

9. mars døde fagforeningslederen Hans-Christian Gabrielsen brått, 53 år gammel. Tirsdag formiddag fant bisettelsen av LO-lederen sted i Røyken kirke.
Les mer om:

LO-leder Hans-Christian Gabrielsen begraves fra Røyken kirke

Tirsdag for to uker siden døde Hans-Christian Gabrielsen brått og uventet. I dag tar venner og kolleger et siste farvel med LO-lederen.
Les mer om:

Avisbransjen var mer krevende den gangen: For lunger og lever

Kommentar: Han ringte meg i går. - Nå var det slutt, sa Terje. Etter omtrent 50 år. Det var ikke vanskelig en gang. Sånn gikk det med gutten i røyken. Mer om det litt senere.
Les mer om:

Brann i båt: - Røyken er veldig farlig å få i seg

Det opprettes en sikkerhetssone på 300 meter, ifølge politiet.
Les mer om:

Jaktet Gareth Bale i 2019 – la søndag ned klubben med umiddelbar virkning

Klubben hentet inn legenden Fabio Capello i 2017 for å få den riktige profilen på satsingen i den kinesiske superligaen. Dette holdt én sesong. Sommeren 2019 ble det intenst jobbet for å hente en av klodens best betalte fotballspiller. Nå legges hele klubbprosjektet ned, tre måneder etter at de vant ligaen. Ifølge ESPN kom beskjeden på søndag fra eierne til de regjerende superliga-mesterne, Jiangsu FC: Klubbens aktiviteter opphører med umiddelbar virkning.

Berger fikk den siste VM-plassen

Frida Berger fra Røyken er tatt ut til VM i Oberstdorf. Dermed er det norske VM-troppen i hopp komplett. 16 år gamle Berger fikk VM-plassen etter sin innsats i kontinentalcupen i tyske Brotterode i helgen. – Det blir gøy og kult å få erfaring og lære av det, sa Frida Berger til hopplandslagets Twitter-konto. Hun tok 7.-plass lørdag og 16.-plass i søndagens renn, begge dager som beste norske utøver. Lørdag hadde hun tredje beste hopp i finaleomgangen. Det norske laget består for øvrig av Maren Lundby, Silje Opseth, Anna Odine Strøm og Thea Minyan Bjørnseth.

Smitterammet behandlingssenter sendte rusmisbrukere ut på dagen

Elleve ruspasienter ble sendt ut på dagen da ansatte ved Manifestsenteret i Røyken i Asker kommune fikk påvist coronasmitte for to uker siden.
Les mer om:

Smitterammet rusbehandlingssenter sendte alle ut på dagen: – De gambler med livene våre

RØYKEN (VG) Smittevernet trumfet alle andre hensyn da ansatte ved rehabiliteringssenteret måtte i karantene. Elleve ruspasienter ble sendt ut. For noen gikk det galt.
Les mer om:

900 elever og ansatte i koronakarantene i Røyken

En elev ved Røyken videregående skole i Viken har fått påvist den britiske koronamutasjonen. Det gjør at nærmere 900 elever og ansatte må i karantene.
Les mer om:

– Brannvesenet har på ingen måte kontroll. Dette blir langvarig

Røyken kan sees på flere kilometer avstand etter at det lørdag har oppstått en storbrann i en fabrikk.
Les mer om:

Brann i bolig – røyken kan ses på flere kilometers avstand

Ifølge brannvesenet skal alle være ute av huset.

Signerte kontrakt forrige uke, nå er supertalentet hentet av Solskjær

Shola Shoretire fikk debuten på Uniteds U23-lag som sekstenåring. Nå er 17-åringen med det kule navnet hentet inn av Solskjær. Det er tydelig at akademiet hos United ikke skal være avskåret fra førstelaget (som under tidligere managere), der mye av fokusert var utovervendt mot de etablerte stjernene på overgangsmarkedet. Det første Solskjær gjorde da han kom inn som permanent manager, var å vise de fremadstormende akademispillerne at: We need you.

Velkommen til jungelen, Glimt - se opp for grådige rovdyr!

Unge menns karrierevalg overlates til agenter med én, stor lojalitet: Sin egen lommebok. Det er slett ikke sikkert det er Bodø/Glimt som blir taperen når røyken legger seg.

Dette har ikke Manchester United råd til

Røyken av frustrasjon henger fortsatt over den røde delen av Manchester. På lørdag gikk alle veier i retning tre poeng mot Everton og en midlertidig passering av City på Premier League-tabellen. Det endte med at siste spark på ballen endte bak en desperat de Gea ute etter å rette opp «assisten» han tidligere hadde servert Everton. Hvor var Paul Pogba da United trengte ham? Franskmannen har vist seg som en spiller som står bak avgjørende spark, men på lørdag måtte United-supporterne se franskmannen halte ut av banen før pause. Da hadde United løpt fra og over Everton.

Påtalemakten: – Mannen stumpet røyken - på samboeren sin(pluss)

Statsadvokaten har tatt ut en alvorlig voldstiltale mot en mann i 40-årene, bosatt i Harstad.
Les mer om:

Beboere evakuert etter røykutvikling på eldresenter

Røyken viste seg å stamme fra plast som lå på en kokeplate. Ingen beboere ble skadd av røyken.
Les mer om:

Solgte klær på nett – stakk til hjemlandet da skattekravene kom

Fra forretningsadresse i Åros i tidligere Røyken kommune drev mannen nettsalg av klær. Men da skattekravene kom hadde han flyttet hjem til Litauen.
Les mer om:

Det mest hårete om Liverpool er uvirkelig og fantastisk

Ryktet høres helt uvirkelig ut, samtidig helt fantastisk. Når vi får tygd litt på det, virker den potensielle overgangen som en heidundranes løsning for spiller og klubb. Okay, nok tåkelegging. Sergio Ramos holder som kjent igjen på signaturen og skviser klubben i sitt hjerte til å forlate prinsippene sine for hvordan de skal behandle 30+ spillere.

Fyrverkeriet "alle" snakker om: - Vi er allerede i gang med å planlegge neste år

PORSGRUNN/BAMBLE: Fyrverkeriet fra Breviksbrua ble en ubetinget suksess og gratulasjonene og heiaropene har stått i kø siden den siste røyken la seg. Iniativitakerne går allerede langt i å love en tradisjon.
Les mer om: