Nyheter om Rønneberg


Kommunen fjerner feilparkerte el-sparkesykler. Ryde må betale tusenvis for å få dem tilbake

– Dette er en lite pragmatisk løsning, og kan fremstå som politisk spill, sier Espen Rønneberg i Ryde.
Les mer om:

Michael (19) er én av 324 lærlinger i Rogaland som fortsatt sitter hjemme

Michael Larsen Rønneberg (19) fra Stavanger er permittert som kokkelærling i Equinors kantine. Han lever i uvisshet om når han får jobbe igjen.

"For å unngå forhøyr provoserte eg tyskarane til å skyte meg"(pluss)

I spalta snikk-snakk fortel Skjalg Longva om dramaet i "Rønneberghola" for 75 år sidan, der Erling Rønneberg vart skoten.
Les mer om:

Harald Rønnebergs millionbutikk fortsatte i fjor – rammes av corona

Tv-profilen satt igjen med 1,5 millioner kroner før skatt i fjor. Det er første gang inntjeningen er under to millioner kroner på over ti år, og i år forventer Rønneberg et coronafall i inntektene.
Les mer om:

– Man følte på en måte at han var en av oss

Mange mennesker minnes Ari Behn ved å legge ned blomster og lys på Slottsplassen. – Det var en sjokkbeskjed, rett og slett, sier Liv Rønneberg.
Les mer om:

Denne hekken er farlig og må fjernes

ÅLESUND/STAVANGER (TV 2) Naboene Odd Arne Rønneberg og Kjell Vestnes fortviler over at denne friske hekken må fjernes, men Mattilsynet er nådeløse for å hindre spredning av Pærebrann.

Krimkommentator kritisk til politiets informasjonsflyt

NRKs krimkommentator Olav Rønneberg er kritisk til politiets informasjonsflyt etter de unnlot å informere om drapsforsøket på Oslo S tirsdag.
Les mer om:

- All tid vi får sammen er en bonus

Harald Rønneberg og kona Sølvi Haugland har mer tid sammen nå enn tidligere.

Slik er hans nye liv

Harald Rønneberg og kona Sølvi Haugland har mer tid sammen nå enn tidligere.

Slik er hans nye liv

Harald Rønneberg og kona Sølvi Haugland har mer tid sammen nå enn tidligere.

Senjaværing ny leder i Troms Senterungdom(pluss)

Martin Rønneberg Tøllefsen (16) fra Botnhamn ble fredag valgt som ny leder i Troms Senterungdom under fylkesårsmøtet i Lenvik rådhus på Finnsnes.

Siste fergetur søndag kveld(pluss)

Søndag kveld tok kaptein Frode Rønneberg og fergemannskapet på MF Kvernsund turen fra Brensholmen til Botnhamn for siste gang i år.
Les mer om:

- Vi har et helt spesielt fellesskap

I kveld er «Gutta på tur» tilbake på skjermen. Med seg har de Thomas Numme og Harald Rønneberg i deres første TV-opptreden siden «Senkveld».

8 gode podcaster uten skravling

Podcaster har utvilsomt kommet for å bli, og det finnes knapt en kjendis eller et mediehus som ikke har en egen pod eller to. For noen har podcast nesten blitt den nye psykologen. Mange av de største inneholder en god dose med skravling – og flere av dem er både morsomme og fine.

TV 2 klar med høstprogrammet

Hansen, som i mellomtiden blant annet er blitt Spellemann-vinnende musikkstjerne med Sommerkroppen, skal være med på å lage «Senkveld» med Helene Olafsen og Stian Blipp. Den tidligere fotballspilleren skal stå for elleville stuntreportasjer, ifølge TV 2. – Dette er det eneste jeg kan. Det blir skjult kamera, sa Hansen på presselanseringen torsdag.

Harald Rønneberg har tjent 31 millioner kroner de siste ti årene

Tv-profilen innkasserte nye millioner i året han ga seg som Senkveld-programleder.

– Varhaug-tiltalte er en mann med psykiske problemer

Krimkommentator Olav Rønneberg oppsummerer de første timene i retten i Varhaug-saken.
Les mer om:

Harald Rønneberg strever med hyttesalget

Harald Rønneberg (45) la ut to hytter for salg i Nore og Uvdal for tre måneder siden. Nå har han skrudd ned prisen med flere hundre tusen kroner.

«Kjendishyttene» har vært ute for salg i flere måneder, men ingen vil ha dem

BUSKERUD: Harald Rønneberg har satt opp to nye hytter på toppen av Uvdal Skisenter, ikke langt fra fylkesgrensa til Telemark, og la de ut for salg i vinterferien. Så langt har han ikke funnet noen kjøpere.

Aldri ein kjedeleg dag med golf

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)To av dei budde i Stavanger - ein av dei nesten på golfbanen - og dreiv med idrett frå dei var små; fotball, handball, segling, golf. Den tredje vaks opp i Egersund.- Svogeren min, ein engelskmann, var golfproff. Han begynte å undervisa i Stavanger i 1956. Då begynte også foreldra mine å spela, især mor. Alle me ungar blei dratt med for å plukka stein og raka lauv på banen.

Harald Rønneberg innlagt på sykehus

Hyller norsk helsevesen etter å ha fjernet nyrestein.

Dette gjør Harald Rønneberg nå

– Nå hadde livet plass til et slikt prosjekt.

Olav og Gina har hatt tidenes desember, det var bare ett problem: – Det blei nesten juleevangeliet om igjen, gitt

TELEMARK/VESTFOLD: Da Olav Rønneberg la ut et bilde av sin nyfødte datter på Facebook, tok det helt av. - Dette er helt vanvittig! Bare jeg snakker om a, kommer tårene.

Olav og Gina har hatt tidenes desember, det var bare ett problem: – Det blei nesten juleevangeliet om igjen, gitt

Da Olav Rønneberg la ut et bilde av sin nyfødte datter på Facebook, tok det helt av. - Dette er helt vanvittig! Bare jeg snakker om a, kommer tårene. 
Les mer om: