Nyheter om Røine


Mina (19) var eneste kvinnelige søker: – Jenter kan gjøre det samme som gutta

Mina Celine Røine er eneste kvinnelige søker til stillingen som deltidsbrannkonstabel i Sande.
Les mer om:

Øst Riv AS har revet boligmassen til Kampen Eiendom, men blir det stående slik i sommer?

Det tidligere Elkjøp-bygget på Fagernes er revet. Men, blir det stående slik framover, eller vil det skje noe her i nær framtid? Avisa Valdres har stilt spørsmålet til prosjektleder Martin Weston Røine, som har ansvaret for utvikling av Kampen Eiendom.

– Let there be langeleik

Brødreduoen Niels Jørgen og Anders Erik Røine har i ei årrekke arbeida med å utvikle langeleiken. Samarbeid med en gitarmaker med Sting og Mark Knopfler på kundelista har gitt ny vind i seila. Nå skal et knippe nye Røine-«leiker» i produksjon.
Les mer om:

Anders tok hattrick med «Bibopalula»

Ta:lik tok heim prisene i halvparten av kategoriene under Folkelarm sist helg, blant anna for Røine/Wargs «Bibopalula» med Anders Erik Røine.
Les mer om:

Kritiserer SAS: – Høyt sykefravær og lav tilfredshet

Kabinforeningsleder Pål Røine opplever at forholdene for kabinansatte har blitt vanskeligere. – Det er tydelige regler for hvor mye hvile man skal ha, sier konstituert sjef for kabinpersonale i SAS Anders Bruhn.
Les mer om:

Kritiserer SAS: – Høyt sykefravær og lav tilfredshet

Kabinforeningsleder Pål Røine opplever at forholdene for kabinansatte har blitt vanskeligere. – Det er tydelige regler for hvor mye hvile man skal ha, sier konstituert sjef for kabinpersonale i SAS Anders Bruhn.
Les mer om:

Fra sarte toner til drivende dansespill i sommernatta

Jørn Hilme-stemnet har lagt en innholdsrik festivalhelg på Valdres Folkemuseum bak seg. Her kan du høre smakebiter fra hvordan det lød da Marit Karlberg holdt intimkonsert med Kim André Rysstad i Flatigardsbygningen, gammeldanstoner fra danseplattinga sev ut i sommernatta og munnharpeduoen Anders Røine og Kenneth Lien sørga for suggererende rytmer til dansen på Slidrehuset.
Les mer om:

Robin Hood vender tilbake til Kjelvikspillet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Nå kan publikum endelig få møte Robin Hood og hans muntre gjeng i Kjelvika igjen, sier instruktør Maja Zakariassen ved Scenekunst i Nordland i en pressemelding til Saltenposten.Derfor bør du sette av disse datoene i kalenderen din: Lørdag 6. juli klokka 12 og 16 og søndag 7.

Fartsfylt helg i sol og regn i Volbu

Valdres viste seg fra sin beste side da det skulle kjøres om seieren i andre runde av norgescupen i Fueltouring i Volbu lørdag. André Røine og Anders Mikkelsen fra Valdres Modellbilklubb presterte bra.
Les mer om:

Emilie skal opp til eksamen som artist

– Finner du ett eller to ansikter i salen når du skal spille, er det nok, sier Emilie Røine Østebø. 6. juni går hun opp til eksamen som artist ved Skeisvang.
Les mer om:

Starter festival på Hardangervidda

I august byr han på et unikt knippe artistvenner på scenen under debuten for Imingfjellfestivalen. Men Bugge Wesseltoft skal også selv sette seg ned og spille piano – en tidlig morgenstund under Imingfjell som har fått gi navn til begivenheten. – Jeg synes Sønstevann ved Imingfjell er et av Norges vakreste steder og har lenge drømt om å lage en konsertscene i vannkanten, sier Wesseltoft til NTB. LES OGSÅ: En alternativ festivalguide til Europa. Han spurte gode artistvenner om å være med.

Disse artistene opptrer på Spellemann

Det melder statskanalen i en pressemelding fredag morgen. Boy Pablo, Fay Wildhagen, Amanda Delara, Odd Nordstoga, Thea Hjelmeland, The Good The Bad & The Zugly, Christian Ihle Hadland, Sigrid, The Northern Belle, Ina Wroldsen, Johanne Flottorp, Anders Erik Røine, Emir, Ingeborg Oktober og Harpreet Bansal kommer til å opptre under den direktesendte prisutdelingen. Samtilige opptredende artister er nominert til Spellemann. LES OGSÅ: Stort intervju med Aurora. – Norske musikere leverer i verdensklasse, se bare på det året det har vært for landets musikkbransje!

Tomte-eier fikk nei – mener politikerne er respektløse

Prosjektleder Martin Røine i Fagerstad langer ut mot politikerne i Bærum etter Kiwi-nei.
Les mer om:

Kortreist trimglede

I år er 16. gang Budstikka deler ut prisen Årets bankende hjerte. Kjetil Røine (50) og Ole Reistad (50) er to av de nominerte.
Les mer om:

To Folkelarm-prisar til Valdres

"Sudan Dudan" med Marit Smedsrud Karlberg og Anders Røine vann klassen for tradisjonelt samspel under Folkelarm-prisen. Den er utgjeven av valdresselskapet "Ta:lik", som i tillegg også har gjeve ut ein av dei andre prisvinnarane: årets solist.
Les mer om:

NIF-topp slutter

Niels Røine slutter i Norges idrettsforbund etter to og et halvt år som kommunikasjonssjef og prosjektleder, melder VG. – Det skyldes ikke uenighet med noen. Det er ingen konflikter. Jeg er ikke på kant med noen. Jeg vil gjøre noe annet, sier Røine.
Les mer om:

NIF-topp sier opp jobben

Niels Røine slutter i Norges idrettsforbund.
Les mer om:

NIF-sjef Niels Røine slutter etter to og et halvt år

Niels Røine (57) hevder at det ikke ligger noen dramatikk i at han slutter i Norges idrettsforbund etter to og et halvt år som kommunikasjonsjef og prosjektleder for digitalisering og modernisering.
Les mer om:

Endelig ferdig etter 30 år med restaurering: – Dette har vært et veldig viktig mål for meg

Når Anna Kristine Jahr Røine snart takker for seg etter 13 år som avdelingsdirektør, har hun endelig nådd sitt store mål – å fullføre restaureringen av Fetsund lenser.
Les mer om:

Jakter stolper med stor iver

Kjell Røine (73) fra Øystre Slidre er ihuga stolpejakt-jeger.
Les mer om:

– Det er en litt trøstesløs situasjon

På Fetsund Lenser rydder de unna søppel og trær hele dagen lang. Avdelingsdirektør Anna Kristine Jahr Røine tror alt skal gå bra, så lenge prognosene fra NVE stemmer.
Les mer om:

Sudan Dudan på Josefine Visescene

Marit Karlberg og Anders Røine framfører «Den lyse dag forgangen er» fra Sudan Dudans siste plate «Heimen der ute» på Josefine Visescene i Oslo.
Les mer om:

NIF-topp angriper Klaveness’ dobbeltrolle

Kommunikasjonssjefen i Norges idrettsforbund, Niels Røine, går hardt ut mot NRK-kommentator Lise Klaveness’ dobbeltrolle i fotballen. Hun er både NRK-ekspert og medlem av NFFs påtalenemnd.
Les mer om:

Avfallssyndere i påskesol

Minst én av tre nordmenn tar fri fra kildesortering når de er på hytta. – Miljøet tar ikke påskeferie, understreker Jaana Røine i Grønt Punkt Norge.
Les mer om:

Mange nordlendinger "synder" med avfall i påsken

Omlag én av tre innbyggere i Nord-Norge tar fri fra kildesortering når de er på hytta. – Miljøet tar ikke påskeferie, understreker Jaana Røine i Grønt Punkt Norge.