Nyheter om Rødland


FHI-lege avliver koronamyte: Derfor er det ingen grunn til å frykte joggerne

– Risikoen for å bli smittet av en som trener er veldig, veldig liten, sier Ernst Kristian Rødland, overlege ved Folkehelseinstituttet.

FHI-lege avliver koronamyte: Derfor er det ingen grunn til å frykte joggerne

– Risikoen for å bli smittet av en som trener er veldig, veldig liten, sier Ernst Kristian Rødland, overlege ved Folkehelseinstituttet.

Stavanger-fotograf i stor digital utstilling

Den Los Angeles-baserte fotograf- og billedkunstneren Torbjørn Rødland fra Stavanger er en av fem norske kunstnere som deltar i utstillingen New Visions i Henie Onstad Kunstsenterer.
Les mer om:

Fire lokale kunstnere skal smykke ut SUS sin nye hovedpulsåre

Stavanger Universitetssykehus (SUS) vil lage kunstvandring på det nye sykehuset. Kunstnerne Per Dybvig, Inger Bruun, Torbjørn Rødland og Maiken Stene er plukket ut til å dekorere sykehusets ferdselsåre.

John Fredriksen slutter som styreleder i Seadrill

John Fredriksen slutter umiddelbart som styreleder i riggselskapet Seadrill. Glen Ole Rødland overtar vervet. 

Fredriksen slutter i Seadrill

John Fredriksen slutter umiddelbart som styreleder i riggselskapet Seadrill. Glen Ole Rødland overtar vervet.

Fredriksen går av som styreleder i Seadrill

Glen Ole Rødland blir ny styreleder i riggselskapet.
Les mer om:

Skytterkongen: – Dette er større enn å vinne OL

EVJE/OSLO (VG) Rasmus Løberg (25) skjøt fullt hus og ble skytterkonge. Etterpå hyllet trønder-jærbuen kjæresten Hege Rødland. Og synes at dette er større enn OL.
Les mer om:

Stor protest mot monstermøller

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Protestmarsjen gikk fra Itland og ut til Kjørsfjell, der de fremmøtte ville vise sin motstand mot vindmøller på Flekkefjords tak. Initiativtaker Jostein Emil Urstad holdt tale på Kjørsfjell. - Hva er det viktigste budskapet dere vil ha ut i dag? - Vi har muligheten til å stoppe dette nå. Vi vil si et unisont nei til vindmøller sammen med Flekkefjords befolkning og politikere med ordføreren i spissen.

Se Storm - Bryne II direkte fra kl. 13.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er klart for den første virkelig store testen for Brynes andrelag. I dagens bortekamp mot Storm, som holder til i Skien, stiller juniortrener Jørn Hagen med et svært ungt mannskap. Et ikke helt toppet juniorlag, for å være mer presis.

Flekkefjord har fått ny sang - hør den her!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

SR-Bank flyttar inn på Bryne torg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Skiltinga er i ferd med å koma på plass på fasaden, slik at kundar skal finna vegen til bankens nye lokale, i andre etasje på Blå på Bryne. SpareBank 1 SR-Bank har flytta frå lokale i Storgata, og blitt nabo med Kulturbanken, i 600 kvadratmeter tilpassa ein moderne bankkvardag. - Det er framleis ikkje gått av moten å snakka med folk.

Svanen passet reiret mens gnistene føyk i Helleren

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Er dette Dalane modigste fugl? Eller var den livredd brannatta i Jøssingfjord, slik menneskene var? Uansett, mens gnistregnet stod ut over Helleren, beholdt svanen tilsynelatende roen. Den rikket seg ikke fra reiret. Den ukuelige fuglen ville tydeligvis beskytte eggene samme hvor truende verden omkring den ble.

Disse eiendommene ble solgt i mars

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Omsetning av eiendommer 
i Bjerkreim kommune Gnr 35, bnr 20 er overdradd fra Dalane Energi as til Bjerkreimshallen (04.03.2019)Gnr 78, bnr 2 er solgt for kr 300.000 fra Svein Gunnar Hetland til Kai Inge Skjæveland (05.03.2019)Sportsveien 3 A (Gnr 73, bnr 233) i Aurskog-høland kommune er overdradd fra Bolig Partner as til Bolig Partner Prosjekt as (06.03.2019).

6. show i Spira med Grease

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)6.

Bad familie og venner til bursdagen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Der det skjer noe, der er Georg. Tirsdag fylte Georg 70 år, det feiret han på saniteten der han hadde bedt inn familie, venner og alle andre han hadde truffet de siste ukene.Georg var ikke snauere enn at han inviterte programlederne på fredagssendingen på Radio Kvinesdal direkte på lufta til sin feiring søndag ettermiddag. Rundt 50 gjester hadde Georg invitert til selskapet sitt.Georg disket opp med smørbrød og kaker.

Hele landets lynavleder!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)På industriområdet på Øye i Kvinesdal ligger det flere aktører i det lokale næringslivet. Noen utfører arbeid på stedet og lokalt i Kvinesdal, mens andre bruker området som base - men gjennomfører oppdrag helt andre steder.I sistnevnte beskrivelse passer Helicon.Siden 1991 har Helicon jobbet med lynavleding og jording på større og mindre anlegg i hele Norge.

Idrettsstipend til Line Rødland

Den unge skyttaren får støtte av Klepp kommune til å utvikla seg vidare.
Les mer om:

Synger julen inn

Førstkommende fredag er Jorun Rødland og Joe Rusi er tilbake på Maritim Fjordhotel for å skape førjulsstemning.
Les mer om:

Tore Rødland fra Klepp ble nordisk mester

Nordisk mesterskap i bane-, felt- og felthurtigskyting ble arrangert i Kongsberg fredag og lørdag.
Les mer om:

Tore skjøt seg superraskt til finale i Landsskytterstevnet

På i underkant av sju sekunder skjøt Klepp-skytter Tore Rødland ned tre figurer, og ble dermed den raskeste rogalendingen i øvelsen felt hurtig noensinne.
Les mer om:

Børsrally for Rødland

Glen Ole Rødland har tjent 82 millioner kroner på to selskaper.
Les mer om:

Gull til Søyland Moen

Søndag gjekk Sveinung Søyland Moen heilt til topps i klasse 2 under Landsdelskretsstemnet i Drangedal. Søyland Moen, frå Sand/Suldal skyttarlag, imponerte stort og skaut 340 poeng på 200 meter bane i sin første utandørs finale i klasse 2. Skive ein i finalen Laurdag var det innleiande skyting, der Søyland Moen totalt enda med 243 poeng og førebels leiing i klassen.