Nyheter om RødP3 Gull: Sigrid tok med kjæresten på den røde løperen

Artisten Sigrid Raabe (25) tok med seg kjæresten Nicolai Schirmer (30) på rød løper for første gang under P3 Gull i Oslo lørdag kveld.
Les mer om:

P3 Gull: Sigrid tok med kjæresten på den røde løperen

Sigrid Solbakk Raabe (25) tok med seg kjæresten Nicolai Schirmer (30) på rød løper for første gang under P3 Gull. Chris Holsten ble kåret til årets artist.
Les mer om:

– Alkohol er et stoff som voksne drikker

Rød løper og glamour, champagnebrus, ballonger og pizza.
Les mer om:

«Droppet» Megan

Far-og-datter-duoen skapte liv på rød løper.
Les mer om:

Strålte på rød løper

Flere av landets kjendiser dukket opp på kinopremiere.
Les mer om:

Thomas (24) ble påkjørt og fikk kraniebrudd og hjerneblødning. Men sjåføren fikk kun bot og prøvetid

Da Thomas Ambaya var på vei hjem fra jobben i helsevesenet på sykkel, ble han påkjørt av en stor rød varebil. Men retten mener at sjåføren ikke har opptrådt grovt uaktsomt.
Les mer om:

- Trenger en stylist som forstår at hun bare er 12 år

Far-og-datter-duoen skapte liv på rød løper under American Music Awards.
Les mer om:

Produksjonen stoppet: Må vente med å legge rød asfalt

Den siste uka har det også blitt innført forkjørsregulering av Sognsveien og Klaus Torgårds vei.
Les mer om:

Med kjæresten på rød løper: – Imponert og stolt over Linnéa

NIEU SCENE (VG) Premierefesten til «Da vi styrte internett», lokket en haug med kjendiser torsdag. Programleder Linnéa Myhre (31) var selvskreven gjest. Hun kom sammen med programlederkjæresten Emil Gukild (29).
Les mer om:

OL-mesteren videre i Torino

Alexander Zverev tok seieren han måtte ha for å sikre semifinalebilletten i ATP-sluttspillet i Torino. Han slo Hubert Hurkacz i strake sett. Kampen endte med sifrene 6-2, 6-4 i tysk favør. Rød gruppe er nå avgjort. Daniil Medvedev går videre som puljevinner sammen med toer Zverev.
Les mer om:

Berettini trekker seg fra turnering

Tennis-stjernen Matteo Berrettini har ikke ristet av seg mageskaden og gir opp ATP-sluttspillet i Torino. Landsmannen Jannik Sinner overtar hans plass. Det ble klart i timene før Berrettini skulle møte polske Hubert Hurkacz i tirsdagens andre kamp i rød gruppe. 25-åringen, som er rangert som nummer sju i verden, måtte trekke seg midt i åpningskampen mot OL-mester Alexander Zverev søndag kveld. Han presset tyskeren til tiebreak i første sett, men maktet ikke å spille videre. Han fikk medisinsk hjelp for en skade i mageregionen.
Les mer om:

Stjernen brøt sammen i tårer

Den italienske tennisstjernen Matteo Berrettini var utrøstelig etter å ha pådratt seg en skade i kampen mot Alexander Zverev i ATP-sluttspillet. På hjemmebane i Torino, klarte han ikke å fullføre den første av tre gruppespillkamper. Da han skulle serve i andre sett, sa det plutselig stopp. – Tanken på at jeg ikke kunne fullføre kampen er ulidelig, sa Berrettini etter kampen. Verdenssekseren opplyste at han hadde slitt med samme skade i armen tidligere.
Les mer om:

Politiet ønsker tips om stjålet bil

Søndag morgen skal en rød Volkswagen Caravelle ha blitt stjålet.
Les mer om:

Sky Sports: Manchester United endrer ikke planen med Solskjær

Mye hadde roet seg etter 0-3 seier mot Tottenham og 2-2 mot Atalanta, men når du har signert som Man Utd- manager roer det seg aldri når du taper kamper. Spesielt når det står om å male byen rød eller lyseblå. Derfor var det forutsigbart at Solskjær-kritikerne fyrte på med krav om oppsigelse etter det forsmedelige 0-2 tapet mot byrivalen. Engelsk media har tidligere hevdet Solskjær holdes tilbake i managerstolen på grunn av den uavklarte situasjonen med Ed Woodwards erstatter, men ifølge Sky Sports er dette tull. Det er og blir styret som avgjør om noen skal sparkes.

Sagosen-show var ikke nok: – Jeg var i rød sone

TRONDHEIM (VG) (Norge-Danmark 28–31) Han dro opp 11 scoringer og åtte assist. Men Sander Sagosen-showet var ikke nok til å senke verdensmesteren.
Les mer om:

Stor test av julebrus

Rød, brun eller saft. Hvilken julebrus er best? Seks barn har en soleklar favoritt, men de synes en av brusene er kvalmende.
Les mer om:

Kolstad presenterte stjerner

Sander Sagosen ble søndag presentert som Kolstad-spiller sammen med Magnus Gullerud, Magnus Abelvik Rød, Torbjørn Bergerud, Sigvaldi Gudjónsson og Janus Smárason.

Kiel bekrefter: Sagosen slutter i klubben

Norges håndballess Sander Sagosen (26) er ferdig i Kiel når kontrakten går ut sommeren 2023. Også Magnus Gullerud (29) og Magnus Abelvik Rød (24) forlater den tyske toppligaen i løpet av de neste årene.
Les mer om:

Abelvik Rød forlater Flensburg

Håndballstjernen Magnus Abelvik Rød bekrefter at han er ferdig i Flensburg-Handewitt når kontrakten hans med den tyske storklubben går ut i 2023. Det bekrefter han til både TV 2 og NTB. – Det stemmer at jeg er ferdig i Flensburg i 2023. Jeg har takket nei til en kontraktforlengelse som de ga til meg nå i høst, sier Abelvik Rød til NTB. Han vil ikke kommentere noe rundt spekulasjonene om Kolstad blir neste stoppested. (NTB)
Les mer om:

Forlater Flensburg i 2023: – Lyst til å prøve noe nytt

Magnus Abelvik Rød har takket nei til ny kontrakt med Flensburg-Handewitt og forlater den tyske klubben sommeren 2023.
Les mer om:

Linn Marie: – Det har vært opp- og nedturer

PORSGRUNN: Etter 10 år har de landet i nye lokaler og ruller ut den rød løperen. – Det har vært en reise med både opp- og nedturer – men fy søren så gøy, sier Linn Marie Dehli Nøringset.
Les mer om:

Rød løper til offisiell åpning

Med festtaler og snorklipp ble de nye studentboligene offisielt åpnet.
Les mer om:

Hat-trick! Joshua King med ultimat takk for sist

Det nærmeste Joshua King kom en retur til Manchester United var en kort kontrakt med Everton som det ble tidlig klart ikke ville fornyes. – King fikk 11. kamper med innbytterpuls for Everton i vår før han i sommer ble klubbløs igjen. Tidligere i dag var han tilbake på Goodison Park i aksjon mot gamle lagkamerater i Watford drakt. Klubbens nye manager fikk Claudio Ranieri noe å glede seg over etter at han debutkamp mot Liverpool ble totalslakt.

Stor familiefest i Startblokka – ønsker velkommen med rød løper

Søndag skjer det mye i Startblokka. Nå inviteres beboere i nabolaget på Linderud, og alle andre som vil, til stor familiefest for å bli kjent med hva som skjer i blokka - og det er ikke lite.
Les mer om: