Nyheter om Rød


Egseths hjelp til lokalpolitikere har en klar rød trå: Kjempet mot regjeringens nye politikk(pluss)

En rød tråd i sakene hvor statssekretær Peder Egseth bisto lokalpolitikere med medieoppslag, er at de argumenterte mot politikken regjeringen samtidig utformet.
Les mer om:

Egseths hjelp til lokalpolitikere har en klar rød tråd: Kjempet mot regjeringens nye politikk(pluss)

En rød tråd i sakene hvor statssekretær Peder Egseth bisto lokalpolitikere med medieoppslag, er at de argumenterte mot politikken regjeringen samtidig utformet.
Les mer om:

Egseths hjelp til lokalpolitikere: Kjempet mot regjeringens nye politikk

En rød tråd i sakene hvor statssekretær Peder Egseth bisto lokalpolitikere med medieoppslag, er at de argumenterte mot politikken regjeringen samtidig utformet.
Les mer om:

– Det neste blir å få en mann eller kvinne på Mars

En myteomspunnet rød planet i det kalde, fjerne verdensrommet ble brått langt mer virkelighetsnær mandag. Da offentliggjorde Nasa et videoklipp av en robots landing på Mars.
Les mer om:

– Omsetningen en fin sommerdag tilsvarer omtrent én uke i vinterhalvåret

Helt nede ved havet på Rød på Asmaløy ligger den eneste Bunnpris-butikken i mils omkrets. Den har kun stengt tre dager i året, men en snørik februardag er ganske annerledes enn en solskinnsdag i juli!
Les mer om:

Vannlekkasje hos Christoffer og gjengen: – Hell i uhell

Da de mottok nyheten om en stor vannlekkasje i gjestegården fryktet innehaverne det verste. – Utrolig uflaks, men heldigvis hadde vi en god dose flaks også, sier Christoffer Rød.
Les mer om:

Kjetil (48) fikk tredoblet strømregninga: – Du skvetter jo litt

Høye strømpriser har gitt mange rekordhøye strømregninger for mange. Trebarnsfar Kjetil Rød (48) fikk tredoblet sin faktura denne måneden.
Les mer om:

Slik så det ut etter møteulykken på Kråkerøy

Ulykke enhuusveien, rød skole
Les mer om:

Rykket ut til møteulykke på Kråkerøy

To personbiler er involvert i en trafikkulykke på Enhuusveien ved Rød skole på Kråkerøy. Det meldes om trafikale problemer etter hendelsen.
Les mer om:

Flere smittetilfeller på ny skole - 100 elever er i karantene

1. og 5. trinn på Rød skole i Onsøy er satt i karantene etter flere smittetilfeller.
Les mer om:

Mange nye smittetilfeller i Bodø: - Ukjent kilde

Vurderer flere skoler i rød kategori.
Les mer om:

Ole Gunnar Solskjær gir Paul Pogba et råd som ville vært utenkelig for få uker siden

Den franske superstjernen Paul Pogba er utvilsom en spesielt talentfull spiller. – Hans problem er kanskje at han er for god, i perioder gidder han ikke å gjøre jobben fordi han er best uansett. Dessuten har han lett for å høre på sin agent Mino Raiola som forer han med dårlige råd. Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har blitt den perfekte «Pogba-hviskeren» og har i perioder klart å hente ut prestasjoner i verdensklasse.

Nordmenn herjet i mesterligaen

Gøran Johannessen ble kampens store spiller med hele ni mål da Flensburg-Handewitt slo Mesjkov Brest 28-26 i håndballens mesterliga torsdag. Johannessen scoret på ni av sine 11 forsøk. Magnus Abelvik Rød bidro også sterkt med fem scoringer på sju avslutninger. Rød var ikke med for Norge i håndball-VM i Egypt i forrige måned. Det var derimot de tre andre nordmennene i klubben. Magnus Jøndal tegnet seg ikke på scoringslisten mot laget fra Hviterussland. Han hadde tre avslutninger, men ingen av dem ga uttelling. Torbjørn Bergerud sto hele kampen i mål for tyskerne.

Graziano Pellè forlater 4 millioner kroner i uken for å returnere til Europa

Den italienske angrepsspilleren Graziano Pellè er god, men han er ikke tidenes syvende beste spiller slik lønna hans etter overgangen fra Southampton for fire år siden skulle antyde. I går var det deadline day i Europa, men spillere uten kontrakt kan fortsatt signeres inn. Kinesiske Shandong Luneng har betalt Graziano Pellè fire millioner i uken og med det gjorde han til verdens syvende best betalte spiller.

Hva venter du på, Guri Melby? Avlys eksamen

«Det betyr at en elev som har vært i rød sone store deler av året vil bli møtt med de samme kravene som en elev som har fått klasseromsundervisning i nærmere 190 dager. Dette gir ingen mening.»
Les mer om:

Legens spørsmål skremte vettet av Cathrine (28) og Andreas (29). Så fikk de en liten, rød koffert som forandret alt

Det er snart fem måneder siden Andreas og Cathrine Aashamar Moldskred ble foreldre. Det ble annerledes enn de hadde sett for seg. Og mye bedre enn de fryktet.
Les mer om:

Politiet etterforsker tyveri fra evakuert bolig 15 meter fra skredkanten i Gjerdrum

Politiet har startet etterforskning etter at en datamaskin fra et evakuert hus i Nystulia i Gjerdrum ble funnet utenfor rød sone.

Slik skal man få til en splitter ny, men historisk bydel midt i sentrum(pluss)

Forsvarsbygg og Ørland kommune har startet opp arbeidet med å regulere et område i Brekstadbukta der man flytter vernede bygg fra rød støysone for å etablere en splitter ny bydel.

Den grønne omstillingen krever en ny farge. La oss begynne å snakke om rød hydrogen!

Krever koronatest også fra folk med smitte-attest
Les mer om:

Mirror: Chelsea har funnet Lampard-erstatter i Premier League

Ryktet har gått om at Chelsea-eier Abramovich har satt igang samtaler med arbeidssøkerne Max Allegri og Thomas Tuchel. Som vi tidligere har skrevet, blir dette høl i hue. Disse to gutta løser lite hos Chelsea på kort eller lang sikt. Mer interesant blir det derfor når en ny kandidat kommer på banen – fra Premier League. Brendan Rodgers kom nok noen år for tidlig til jobben hos Liverpool da han ble hastehentet inn som erstatter til legenden Kenny Dalgliesh. Liverpool var mentalt klar for å bygge seg opp til en ny storhetstid, men var trolig likevel ikke helt klar.

– Det bør heises noen rød flagg når det skjer farlige hendelser som dette, slik at ikke andre går i samme fellen

Skitur i mørket over Vinstervatn kunne endt dramatisk: – De som regulerer Vinstervatn har helt klart en informasjonsplikt, slik at vi kan unngå slike hendelser som setter liv og helse i fare.
Les mer om:

Mens kompisene spiller VM, er Magnus Abelvik Rød nødt til å få skikk på seg selv

Alle ansatte ved pandemiposten på SUS må i karantene
Les mer om:

Ser Norge på TV: – Jeg måtte ta ansvaret for min egen kropp

Mens lagkameratene spiller i håndball-VM, er Magnus Abelvik Rød nødt til å få skikk på seg selv.

Abelvik Rød fra spiller til TV-ekspert: – Det tøffeste jeg har gjort

Det var alt annet enn lett for Magnus Abelvik Rød (23) å si nei til VM. Nå blir han i stedet TV 3s ekspert i de første VM-kampene.
Les mer om:

– Selv om det er helt jævlig, var jeg nødt til å gjøre det

Magnus Abelvik Rød (23) satt med telefonen i over to timer før han turte å ringe landslagssjef Christian Berge (47) med VM-beskjeden.
Les mer om: