Nyheter om Rød


- Gleder meg helt vilt!

Kjendisene strålte på den rød løperen tirsdag kveld.
Les mer om:

Jakter etter navngitt mann i 30-åra etter påkjørsel

SKIEN: Politiet mener at en mann i 30-åra var bilføreren da en rød Tesla kjørte på en fotgjenger i Øvre Skottlands veg i Skien søndag.

Rød ordførerdominans i indre bygder

Etter å ha tapt kampen om fylkesordførervervet i Agder, kan Arbeiderpartiet glede seg over å ha sikret seg samtlige ordførere i Setesdal og Åseral.

Mann påkjørt i Skien - politiet etterlyser rød Tesla

SKIEN: En mann i 30-årene ble søndag morgen påkjørt i Øvre Skottlandsveg i Skien. Politiet vil gjerne ha kontakt med føreren av en rød Tesla.
Les mer om:

Kylie Jenner: – Jeg trodde aldri at jeg skulle posere for Playboy

Kylie Jenner går i fotsporene til storesøster. I 2007 stilte Kim Kardashian i Playboy i forbindelse med slippet av sextapen Kim K Superstar og sesong 1 av Keeping Up with the Kardashians. Disse to utgivelsene var med å gjøre Kardashian-familien til et globalt husholdsnavn. Men Kylie kunne angivelig ikke forestille seg at hun kom til å gjøre det samme som Kim. – Jeg trodde aldri at jeg kom til å posere for Playboy, sier Kylie i det kommende nummeret, hvor hun pryder forsiden. Hun snakker til Travis Scott, som for anledningen er bladets journalist og art director, mens venninnen Sasha Samsonova

Fortsatt uavklart i Nord-Norges største by – Senterpartiet holder alle dører åpne

Marlene Berntsen Bråthen (Sp) er på vippen i kampen om å styre Nord-Norges største by de neste fire årene. Hun er omsvermet av både rød og blå side, som begge håper på et samarbeid med valgvinneren.
Les mer om:

Ny skatepark: - Et trekkplaster på Ruten

SANDNES: Neste sommer åpner landets første skatepark i rød betong på Ruten. - Et friskt pust og et trekkplaster, mener skater Roar Kolnes.
Les mer om:

Avslørte graviditet på rød løper

Skuespiller Allen Leech og kona venter sitt første barn sammen.
Les mer om:

Ber IOC forby japansk flagg i OL

Sørkoreanske myndigheter har formelt anmodet Den internasjonale olympiske komité om at det japanske «rising sun»-flagget forbys under neste års OL i Tokyo. Flagget, som viser en rød sol med 16 stråler som strekker seg utover, mislikes sterkt av mange sørkoreanere. Årsaken er Japans kolonistyre over Koreahalvøya i perioden 1910 til 1945.
Les mer om:

Derfor er sanda på Mjelle i Bodø rød. En edelsten har en finger med i spillet

Mjellestranda i Bodø har vært et populært tursted i lang tid. Sammen med sin spesielle røde sand, trekker den folk fra fjern og nær.
Les mer om:

11 fakta om iPhone 11

Tirsdag kveld kunngjorde Apple som ventet iPhone 11. Telefonen kommer i tre modeller og slippes i salg 20. september. Pressemeldingen som 730.no fikk fra Apple er lang og sensasjonell. Vi har luket ut noen høydepunkter. Trenger du iPhone 11? Døm selv. iPhone 11 Pro (Apple) Her er 11 fakta om iPhone 11: 1. Det Apple skryter mest av er et dobbelt kamerasystem – ultravidvinkel- og vidvinkelkamera – med nattmodus. 2. Ultravidvinkelen gjør det mulig å få med fire ganger så mye av motivet. 3.

«Downton Abbey»-stjernen Allen Leech blir pappa for første gang

Det profilerte skuespillerparet avslørte graviditeten på rød løper.
Les mer om:

Stavanger farges rød etter 26 år

STAVANGER (NRK): Nattlige forhandlinger i lokalene over Hekkan Burger i Pedersgata har ført Stavanger et langt steg nærmere sin første Ap-ordfører siden 1993.
Les mer om:

Ann Sissel overraskende på vippen og blir kurtisert fra både rød og blå side: - Nå er vi en vippeposisjon. Det er ikke det verste man kan være

Ann-Sissel Enoksen, (By- og Landlista), ser ut til å havne i en mektig vippeposisjon i tromsøpolitikken.
Les mer om:

Slik gjør partiene det i storbyene: FNB og MDG fosser fram

Valgresultatene viser at Ap faller kraftig i landets tre største byer, men Stavanger farges rød etter 26 år med borgerlig styre.
Les mer om:

Tror på en rød fest

– Dette blir utrolig spennende. Jeg tror virkelig vi kommer inn i kommunestyret i Rælingen for aller første gang, sier Rødts Nora Uvsbakk.
Les mer om:

– Uansett hvor de drar, er det flagget til topps, rød løper og hornmusikk

Valgdagen er her og partilederne vil snart få svaret på om deres valgkampturnéer har fungert eller ikke.
Les mer om:

Forbereder seg på Google: 590–680 millioner for å bygge ut

SKIEN: 590–680 millioner kroner er satt av når Statnett skal oppgradere Rød transformatorstasjon og skifte to trafoer. Kaianlegget på Borgestad og Hoppestadbrua må forsterkes for å frakte trafoene, og ny atkomstvei etableres.
Les mer om:

Bilen til Ronnie ble sprayet ned med rød lakk: – Råttent gjort

I løpet av natta har pøblene gått løs på bilen til Ronnie med sprayboks.
Les mer om:

Her blir det rød løper og full fest i morgen

PORSGRUNN: – Folk kommer fra øst og vest, sier Gry Marie Grindbakken. Når hun slår seg ned på Gamle Stathelle åpner hun dørene til sitt lille univers.
Les mer om:

Ble kjørt ned: - Det holder ikke å male litt asfalt rød og hvit, og invitere hele byen til å sykle

- Jeg kommer nok ikke til å tørre å sykle mer, i hvert fall ikke til og fra jobb, sier kvinnen. Vi spurte byråd Lan Marie Berg (MDG): Synes hun det er trygt å sykle i Oslo?
Les mer om:

– Jeg reiser rundt og skaper god stemning

Valgkampen til Trond Giske består av pappas gamle Volvo fra 1996 og ei campingvogn malt rød på dugnad fra 1979.
Les mer om:

– Pete Davidson dater den kuleste jenta i Once Upon a Time in Hollywood

Pete Davidson har jaggu draget. Den karismatiske Saturday Night Live!-komikeren og skuespilleren var sammen med Cazzie David (datteren til Larry David) i flere år, men i 2018 og 2019 har han hatt flere kjente kjærester. Først ble Pete stormende forelsket i Ariana Grande, som han fridde til etter bare noen uker. Noen måneder senere ble det dog slutt. Bruddet kom knappe fem uker etter dødsfallet til Mac Miller, Ariana Grandes kjæreste gjennom flere år. View this post on Instagram Forlovet etter noen uker?

Fant jordlignende planeter i «vårt nære nabolag»

Tre nye planeter er blitt oppdaget rundt en rød dverg i vårt kosmiske nabolag, der to av dem ligger innenfor den beboelige sonen. – Det hele er vanskelig å se for seg, sier astrofysiker Eirik Newth.
Les mer om: