Nyheter om Rød


Kuene hopper i høyet: -Her finner du alt fra "kattekuker" til teservise

Langs Dybvågsveien ligger det en stor, rød låve. For tiden rommer låven alt du kan tenke deg av husflid, hjemmesaftet, hjemmesyltet, og typiske loppemarkeds-ting. Tvedestrandsposten tok turen innom!
Les mer om:

Tidligere FFK-spiller signerte for Kvik

Leonard Getz (21) har vært på Kvik-trening de siste ukene, og fredag kom bekreftelsen på at han blir å se i rød/hvitt denne sesongen.
Les mer om:

– Jeg har alltid hatt en interesse for Hollywood, kjendiser og å formidle historier(pluss)

Moldejenta Marie Lie Myklebostad har byttet ut fjord og fjell med kjendiser og rød løper som reporter i God kveld Norge. Dette er kjendismøtene hun husker best.

Fra soloppgang til solnedgang i Oslo: En dag full av flotte utsikter

Det finnes ikke mye som er finere enn når solen maler himmelen rød, oransje og rosa. Kombiner det med panoramautsikt over hovedstaden og frisk skogluft så er du der.
Les mer om:

Thomas (47) tok skrittet fra dørvakt i Fredrikstad til gjestgiver i Nedre Heidal

– Det var nå eller aldri, sier Thomas Thorvaldsen (47). Han fikk besøk av ordfører Eldri Siem (Sp) for å klippe rød snor da en ny epoke som gjestgiver kunne starte – 38 mil hjemmefra.

Se bilder fra Ad Hoc Festivalen

Anders Odden inviterte til Rød Søndre i Råde.
Les mer om:

Best og verst fra influencer-Norge: Juni

Influencer-sommer. Hæ, er det juli? Forrige måned var både vanskelig, men også viktig. Black Lives Matter stod på som mest, men vi må huske at kampen er langt fra over. Og at vi må være greie med hverandre når vi skal prøve å lære, opplyse og bli opplyst! Influcenere i Norge gjorde litt forskjellig… TV 2 kunne midtveis i måneden fortelle at fire influencere har blitt felt av Fagutvalget for influencer-markedsføring (FIM), for diverse markedsføring.

Bekreftet: Leroy Sané dratt fra Manchester for å vinne Champions League

Da skal det endelig bli litt ro i Manchester – og i hodet til Leroy Sané. Den lyseblå drakten er offisielt byttet ut med en rød. Det er noe befriende over Sané når han etter måneder med skade og usikkerhet har returnert til hjemlandet. Les: Liverpool byr 620 millioner Tiden hos Guardiola har vært innbringende, men oen Premier League-titler har heller ikke vært nok for 24-åringen. Hasan #Salihamidžić: «We are delighted that Leroy will be playing for #FCBayern.

Anders (47) brukte tiden etter kreftoperasjonen på å planlegge koronavennlig festival på familiegården i Råde

Under isolasjonen etter en operasjon i januar fikk Satyricon-bassist Anders Odden god tid til å gjøre alvor av planene om en festival på gården Rød Søndre ved Tomb.
Les mer om:

I kø til låven på rød løper

Valdres sommersymfoni – eller Valdres Sommersymfonini som arrangørene hadde døpt miniutgaven av festivalen – satte et herlig, uventet punktum for en firedagers konsertrekke på Revling gård i regnvær søndag kveld.
Les mer om:

Ny kunst på ny skole: - Er det et hjerte? En hjerne? En hemoroide?

Ved innkjørselen til den nye videregående skolen i Tvedestrand er utsmykningen på plass. En glassert rød stein troner oppe i skogholtet.
Les mer om:

Start har kuttet tapet med 14 millioner – investorene spytter inn ekstra penger

Robin Reed hadde dystre meldinger å komme med for noen måneder siden. Nå er han mer positiv for økonomien til klubben. Samtidig er Start eneste eliteserieklubb som er i rød sone.
Les mer om:

Start har kuttet tapet med 14 millioner – investorene spytter inn ekstra penger

Robin Reed hadde dystre meldinger å komme med for noen måneder siden. Nå er han mer positiv for økonomien til klubben. Samtidig er Start eneste eliteserieklubb som er i rød sone.
Les mer om:

- Historieløst og kunnskapsløst

Ola Bremnes reagerer på at Hans Egede-statuen på Grønland har blitt tilgriset med rød maling, samt at profilerte politikere krever at den blir tatt ned.
Les mer om:

Norge og store deler av Europa åpner 15. juli – med forbehold

Nordmenn kan reise til og fra Schengen og EØS-land i sommer dersom landene oppfyller de eksisterende smittevernreglene. Hele Sverige er nå rød sone.

Gro står fram som nytt vitne: – Her så jeg Anne-Elisabeth Hagen i Ås dagen hun forsvant

Én kvinne har allerede ment at hun så Anne-Elisabeth Hagen i baksetet på en rød BMW X3 samme dag som hun forsvant. Nå hevder et nytt vitne at hun har sett den samme bilen med den samme kvinnen i baksetet samme dag.
Les mer om:

Nytt vitne står frem: Mener at hun så Anne-Elisabeth i en rød BMW

Nok et vitne mener å ha sett Anne-Elisabeth Hagen i baksetet på rød BMW X3 i Ås den dagen hun forsvant.
Les mer om:

Mímir Kristjánsson er rød og naken

DEBATT: Det er alltid fint når ledende politikere kaster slørene og sier hva de egentlig mener. Slik det røde flertallsstyret i Stavanger nå gjør, gjennom Mímir Kristjánssons tilsvar til Høyres krav om demokratiske og åpne prosesser rundt omorganisering av kommunale foretak.
Les mer om:

Topp 9 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk i varmen. Det er hett i store deler av kongeriket, og det blir ikke kjøligere med disse nye låtene. Noen av dem er i alle fall ganske gode. Vi plukket ut to håndfuller fra dagens dose ny norsk musikk. God helg! Drikk mye vann. Vask fortsatt hendene. Ikke vær rasist. Elsk deg selv og hvem du vil. Isah «Drukne» Enda en! Ingen lager norsk R&B som denne 99-eren fra Stavanger. Her med rålekker produksjon fra Mogilla og Pluto. Hold pusten og njut.   Erik og Kriss med Jaa9 & Ari Bajgora «Krenka» Noen blir kanskje krenket av at Jaa9 fra Jaa9 & OnklP teamer opp med Erik og Kriss.

J. Cole slipper Snow on tha Bluff – om Noname?

J. Cole overrasker med ny singel. Det er mer enn et år siden J.

Varsler 50-årsflom Finnmark: – I Troms er man langt unna de nivåene

NVE øker flomvarslet til faregrad rød i Finnmark. I Troms er man langt unna samme nivå, ifølge NVE.
Les mer om:

Nytt år for kunstkassa «TOLV»: Sammen om mental helse

Líf Laga kjører nå i gang en ny runde med prosjektet kunstkassa «TOLV». I år er ungdom og mental helse en rød tråd.
Les mer om:

Trafikkulykke på Rød i Onsøy

Nødetatene rykket ved åtte-tiden fredag morgen ut til en trafikkulykke ved på Vikaneveien ved Rødåsen.
Les mer om:

Korpset fikk ikke øve på skolen etter 17. mai – nå har kommunen snudd

Rød og Hurrød skolekorps fikk bruke lokalene på Gressvik ungdomsskole frem til 17. mai, men så sa kommunen stopp. – Korps handler ikke bare om 17. mai, sier lederen.
Les mer om:

Mammaen til Mina (7) enig i at gravide bør få vite om avvik, men: – Bør få vite om gleden, også

Denne uka har mange lurt på om vi får et sorteringssamfunn når gravide får vite om sykdommer og avvik tidlig. Mammaen til solstrålen Mina (7), Tonde Kristine Ogoba Rød (41), mener det nå er viktig at historiene om gledene med de annerledes barna blir fortalt.
Les mer om: