Nyheter om Rød


Skolen ba elevene klappe for Vedum

- Politisk sensur, sier Aleksander Sund i Rød Ungdom.
Les mer om:

Studenter tilbringer to uker på bedriftsbesøk i Vang: Hadde ikke sett for seg å finne teknologibedriften på bygda

To vernepleierstudenter, Daniel Fagerdal og Sander Rød, to sosionomstudenter, Jørgen Dommerby og Vilde R. Jørgensen og barnevernsstudenten Camilla B. Kobbeltvedt, er på bedriftsbesøk hos teknologibedriften WeissTech.

Fotballens frikort for kriminalitet: Idretten bor ikke under en stein

Det går en rød tråd fra åpenhetsdebatten i norsk idrett til fotballforbundets håndtering av vold og trusler. Fellesnevneren: Idrettsledere må skjønne at de ikke lever på siden av storsamfunnet.
Les mer om:

Får utvidet skjenkebevilling(pluss)

Rød Bare Blå i Molde får utvidet skjenkebevilling til 2.etasje i bygget.
Les mer om:

Se bilder fra konserten Toneflom på blå Grotte

Med Manstad Skolekorps, Rød og Hurrød Skolekorps og Atle Jensen
Les mer om:

Kunnskapstørst og glad i historie? Da er IBM stedet for deg!

ARBEIDSPLASSEN: Her skulle det jo helst ha vært en knakende god ingress, men det er litt vanskelig å holde en rød tråd, når man skriver om Store blå.
Les mer om:

Bolivia: Ordfører angrepet av folkemengde

Ordfører Patricia Arce ble onsdag slått, dratt gjennom gatene, dekket i rød maling og skamklipt av en gruppe maskerte demonstranter.
Les mer om:

Innsender til Frode Thuen: - Det er på tide å innse at monogami ikke er for alle

Det virker som det går en rød tråd gjennom flere samlivsspalter, nemlig at det er umoralsk ikke å være monogam, mener ukens innsender.
Les mer om:

Denne butikken har blitt drevet av én familie i hundre år. I dag er det fest og festivitas

SKIEN: Når byens eldste klesforretning fyller 100 år, blir det rød løper, fest og festivitas i Torggata.
Les mer om:

Hva skjedde med Leonardo DiCaprios karakter etter Once Upon A Time In Hollywood?

Quentin Tarantino avslører nå hvordan det gikk etter storfilmens slutt. I Once Upon A Time In Hollywood fikk vi endelig se Leonardo DiCaprio og Brad Pitt teame opp for første gang. Sertifisert drømmeduo! OUATIH følger den falmende TV-stjernen Rick Dalton (Leo) og hans stuntmann, Cliff Booth (Brad). Vi møter også Sharon Tate (Margot Robbie), den beryktede Manson-familien og hunden Brandy. Filmen serverer gullkantet Hollywoodnostalgi, og Oscar-ryktene begynte allerede fra første trailer. Men hva skjedde med Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) etter rulleteksten?  Stjernelag på rød løper!

Premiere på Blå Grotte: – Vi mener at det er på tide å definere visjonen "Den Lille Verdensbyen"!

Denne uken byr Kulturskolen på et spennende show på Blå Grotte, der den lille verdensbyen har en rød tråd. – Innslagene skal i fellesskap vise på hvilken måte Fredrikstad har belegg for å si at den er en liten verdensby, sier John Einar Halvorsrød.
Les mer om:

– Ubehagelig at folk fikk vite det

Haugesund-legen Reinert Rød havnet ved en feil på inntektstoppen for noen år siden. Han gjorde seg noen tanker da han leste om kvinnen som nå skal ha opplevd det samme.
Les mer om:

- Dette har ikke skjedd på flere tiår

Keanu Reeves opptreden på den rød løperen vekker internasjonal oppsikt.
Les mer om:

- Dette har ikke skjedd på flere tiår

Keanu Reeves opptreden på den rød løperen vekker internasjonal oppsikt.
Les mer om:

Sergio Aguero: Bare én motstander i Premier League som er brysom

Seiersvante Aguero ser bare en utfordring i Premier League – og den er rød.

– Det er en guttedrøm som går i oppfyllelse

Thomas Jones aka JNS har flere sider. Noe som kommer frem via måten han jobber på – blant egne utgivelser finner Hamar-gutten fortsatt tid til å produsere for andre. Multitalentet har produsert for rappere som Lars Vaular og R&B-sangere som Unge Ferrari, og selv kombinerer han gjerne sjangerne. I fjor slapp JNS det mjuke albumet Rød, og i denne helgen er godgutten tilbake i god hip-hop-form via Blå.  – Jeg er kanskje mest kjent for mange som R&B-produsent/artist, men utgangspunktet mitt har alltid vært hip-hop.

Klart hovud, varmt hjarte, flinke hender og god helsa

Ein god time før dørene opnar på grendehuset i Kilen er det god aktivitet på huset. Inne i salen er det meste klart. Fint pynta bord og dekka til 104 gjestar. Dagen før var dei 14 medlemmane i sving med å laga til fest og rigga til oppgåveutstillingane. Dei unge er sjefen I førebuingsvrimmelen dukkar ei blid Oddny Sjøvoll opp i foajeen saman med mannen. Dei er invitert til festen og har tatt turen frå Grimstad til Nesflaten. – Er det ikkje 4H-suppe?!

"Velkommen til Halloween-huset på Hvaler"

Med zombiegange og hvite dødninge-fjes tok flere hundre barn turen til Eddie Henriksen og "Halloween-huset" på Rød torsdag.
Les mer om:

- Vi er kjærester

«Skam»-stjerna viste frem kjæresten på rød løper.
Les mer om:

Tror ikke han har spilt sin siste TIL-kamp: – Jeg kunne godt tenke meg å spille her et par år til

Fitim Azemi håper TIL tar feil og at han kler på seg rød og hvit drakt igjen i 2019. Det gjør han også gjerne i 2020.
Les mer om:

Samarbeider om en rød og grønn bydel

På torsdag er det Bjerke bydelsutvalgs tur til å presentere nye medlemmer og satsingsområder for de fire neste årene. Arbeiderpartiet, MDG, SV og Rødt har allerede skrevet under en samarbeidsavtale. Det blir nemlig rød og grønn styringsform fremover.

Jeg er oppvokst med en veldig heteronormativ skole, og i en familie med en mamma og pappa, men det har likevel ikke gjort meg heterofil

Frankie Rød svarer Bjørn Olaf Skauen som frykter normoppløsning og nye holdninger til kjønnsidentitet: – Jeg kunne ikke vært mer uenig. Kjønns- og seksualitetsmangfold er en del av livet, mener Rød.
Les mer om:

Etter hjerneslagene kom de usynlige plagene(pluss)

«Du ser så frisk ut» får Marianne Tangen (46) og Lisbeth Rød (51) stadig høre. Fatigue, utmattelse, synes ikke på utsida, men er en vanlig konsekvens av hjerneslag.
Les mer om:

Dukket opp med ny flamme etter bruddet

Debuterte ungdomsforelskelsen på rød løper.
Les mer om:

Dukket opp med ny flamme etter bruddet

Debuterte ungdomsforelskelsen på rød løper.
Les mer om: