Nyheter om Rød


KrF-striden: Vestlandsdelegatane kan redde Regjeringa

Rogaland sender bare én rød delegat til KrFs landsmøte. Det gir Erna Solberg et forsprang i kampen om å fortsette som statsminister. Følg dragkampen om delegatene her.

Rogaland KrF gir Solberg et forsprang

Rogaland sender bare én rød delegat til KrFs landsmøte. Det gir Erna Solberg et forsprang i kampen om å fortsette som statsminister. Følg dragkampen om delegatene her.

Plutselig var bekken farget rød – dette er årsaken

SKIEN: Åletjernbekken på Gulset i Skien har fått en rødlig farge, men miljøvernsjefen i kommunen kan berolige med at det ikke er snakk om noen miljøkatastrofe.
Les mer om:

Punget ut 86 mill. for Fredly-luksus - nå vil de bygge om

Til tross for rød bunnlinje i familieselskapet vil Sæle-familien gjøre endringer på det Monaco.
Les mer om:

Hollywood blir bare småtteri

I tre år har Dagsenteret SNO i Harstad jobbet med filmen The Love show. Tirsdag var det premiere på rød løper.

KrF – rød, rødere, Rødt

Det er mye fokus på KrF om dagen og ikke minst om partiets samarbeid med/støtte fra SV i en evt. regjering med Ap og Sp.
Les mer om:

Kastet dynamitt i privat avfallsboks – måtte evakuere de ansatte

De ansatte ved avfallsmottaket på Rjukan forlot arbeidsplassen umiddelbart da de fant dynamitt i en rød boks for spesialavfall.
Les mer om:

Fant dynamitt på søppelfyllinga

RJUKAN: Da renovasjonsarbeidere fant gammel dynamitt i en rød boks for spesialavfall fikk de beskjed av politiet om å forlate arbeidsplassen sin så fort som mulig.
Les mer om:

Utelivsprofil siktet etter narkosmugling med småfly

Nordmannen som ofte er å se på rød løper, er varetektsfengslet i to uker etter at et småfly med 50 kilo hasj landet på Kjeller flyplass i forrige uke.
Les mer om:

Vannstanden stiger i Vågå

Rett etter midnatt natt til mandag stengte fylkesvei 436 ved Veggem i Vågå som følge av den stigende vannstanden. Vågå er i rød faresone, og har bedt om bistand fra sivilforsvaret.
Les mer om:

Fylkestinget ber om avklaring: - Fantastisk bra vedtak(pluss)

Fylkestinget i Trøndelag fylkeskommune vedtok i sitt siste møte å be både departement og minister om å komme med avklaringer rundt gårdsdrift i rød støysone rundt Ørland flystasjon.
Les mer om:

Brann fortsatt i gul sone

Det kan se ut som om Brann er i ferd med å legge bak seg gamle synder og igjen nærme seg en god og stabil drift.  Brann-konsernet hadde et overskudd på tre millioner kroner første halvår og rapporterer fortsatt i gul sone, fortsetter de å styrke egenkapitalen vil klubben trolig rapportere i grønn sone i løpet av et års tid.  I dag ble tallene for første halvår 2018 lagt frem for samtlige klubber i de to øverste divisjonene, og Branns økonomiske situasjon er ytterlige forbedret fra sist. Les på F7: Ny norsk strømmetjeneste Overskuddet på cirka tre millioner kroner første halvår er tilsvarende s

Her farger den lille krepsen hele Nordlandskysten rød

På dette satelittbildet farger åta, selve grunnlaget for våre rike fiskerier, havet rundt Lofoten og hele Nordlands-kysten rødt.
Les mer om:

Her vil de bygge 24 leiligheter, men bussbråk stikker kjepper i hjulene for prosjektet

Støy fra framtidig busstrafikk trafikken i Møllegaten skaper hodebry for selskapet Spjot Kristina som skal bygge om lokalene i bankgården i Øvre Langgate 46 til leiligheter. Fylkesmannen fremmer innsigelse mot planen og viser til at flere av leilighetene vil ligge i rød støysone.
Les mer om:

Nå er det bare dager igjen til den ikoniske kiosken må vekk

Midt mellom alle maskinene står en liten rød kiosk.
Les mer om:

Regjeringa sender regningen på landet(pluss)

Det går en rød tråd gjennom regjeringens skattepolitikk. Virksomhet i sentrale strøk får skattelettelser. Klassiske distriktsnæringer skal skattlegges mer.
Les mer om:

Sender regningen på landet(pluss)

Det går en rød tråd gjennom regjeringens skattepolitikk. Virksomheter i sentrale strøk får skattelettelser. Klassiske distriktsnæringer skal skattlegges mer.
Les mer om:

Rød løper til tross for kontroverser for Erdogan

LEIPZIG (VG) Angela Merkel vil ta opp menneskerettigheter med Tyrkias president på Tysklandsbesøk. Men først fikk Erdogan full militær æresmottagelse og rød løper.

Erdogan mottatt på rød løper i Berlin

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan ble mottatt på rød løper og med stram militær æresvakt da han fredag møtte Tysklands president.
Les mer om:

Kom sammen på rød løper for første gang

Det var et sjeldent syn som møtte pressen torsdag kveld.
Les mer om:

Slik ble Eiksmarka senter åpnet torsdag

Med høytidelig klipping av rød snor ble Eiksmarka senter åpnet torsdag.
Les mer om:

Dukket opp på rød løper for første gang

Slik bekrefter stjerneduoen at de virkelig er sammen igjen.
Les mer om: