Nyheter om Rælingen


– Aldri bygd større

450 millioner kroner er satt av til bygging av ny skole. Tirsdag ble den største kommunale kontrakten noensinne i Rælingen undertegnet.
Les mer om:

To måneder etter blinket, ble han tatt på nytt. Nå er han fotgjenger

20-åringen fra Ullensaker ga gass på E6 bare to og en halv måneder etter at han ble tatt for råkjøring i Rælingen. Det fikk han svi for.

For 78 år siden risikerte ungdommer livet for å feire 17. mai: – De kunne fått dødsstraff

Ungdommens feiring av nasjonaldagen for 78 år siden var langt fra ufarlig. Likevel skal over hundre ha tatt turen opp på Bjønnåsen i Rælingen.
Les mer om:

Budrunden tok av: – De siste ukene har interessen nærmest eksplodert

Boligprisene økte med 0,7 prosent på Romerike i april, og meklerne tror mai blir en god måned. Ved Marikollen i Rælingen gikk en enebolig fra 1970-tallet hele 950.000 kroner over prisantydning.
Les mer om:

MGP-Marte røper sine favoritter: – Jeg sto i sofaen og var helt andpusten etterpå

Hvis du ber Marte Stokstad mimre om oppveksten i Rælingen kommer det fram følgende stikkord: smugrøyking bak skolen, pizza på San Marco, lange hamburgere og sniktitting i garderoben på Åråsen.

Personbil har kjørt i husvegg

Ulykken skjedde i Fjerdingby i Rælingen.
Les mer om:

Her kan det bli ny badedam

Et utvidet Marikollen skianlegg trenger mer vann til snøproduksjon. Det kan gi en ny badedam i Marka. Men Rælingen kommune har gått tom for planleggingsmidler.
Les mer om:

Nora (18) vender tilbake til NIF: - Jeg gleder meg til å spille i Nordstrand Arena

Etter en sesong i Rælingen vender håndballtalentet Nora Benjaminsen Lilleng hjem til moderklubben Nordstrand.

Nei til eiendomsskatt – tross korona-skvis

Koronakrisen har satt kommunene i skvis. Lite tyder likevel på at Ullensaker, Nannestad, Gjerdrum, Lørenskog, Rælingen eller Enebakk vil innføre skatten fra 2021.

Kristin har tre små barn og skriver 12 bøker i året: – Jobber under press hele tiden

Seriebokforfatter Kristin Ålovsrud fra Rælingen har akkurat gitt ut første bok i ny serie. Med tre små barn hjemme, kan det være utfordrende å være like produktiv hele tiden. – Skrivesperre er noe jeg ikke har tid til
Les mer om:

Hytte tok fyr etter gressbrann

Politiet opplyser at brannvesenet driver med slukking av en gressbrann ved Åsvang Samfunnshus i Rælingen.

Lagde bråk ved kirke – flere naboer meldte fra til politiet

Fire menn skal ha drevet med skadeverk og holdt naboer våkne ved Øvre Rælingen kirke.
Les mer om:

Sjekk fotballklubbens video-oppmuntring

Rælingen Fotballklubb ville komme med et positivt bidrag til en kjedelig hverdag. Med seg på laget fikk de flere lokale idrettshelter.
Les mer om:

OL-reaksjoner fra norske stjerner: – Surrealistisk, fornuftig og ventet

Sander Sagosen, Anders Mol og Stig-André Berge fra Rælingen er enige om at OL måtte utsettes. Veien videre gir dem mer tid og nye utfordringer.

Fikk ikke spille avgjørende kamper – nå har lagene fått avklaring om framtida

Mens Lørenskog ishockeyklubb ikke fikk opprykket de mente de fortjente, ble Rælingen håndballklubb tilbudt eliteserieplass kommende sesong.
Les mer om:

Får ikke rykke opp, men det gjør klubben bak dem på tabellen

Selv om Volda Håndballklubb ligger foran Rælingen på tabellen i 1.divisjon, er det Rælingen som får ta steget opp til eliteserien etter at sesongen ble avbrutt på grunn av koronaviruset.

Trolig 13 lag i begge serier

Håndballforbundet åpner for å utvide til 13 lag i eliteseriene neste sesong. Rælingens damer takker ja, mens Sandefjord er i tenkeboksen med sitt herrelag. – Dette er en helt spesiell situasjon. Vi har ikke noe reglement som tar høyde for akkurat den situasjonen vi er i nå. Men vi har noen prinsipper i konkurransereglementet vårt som sier noe om hvordan vi skal opptre når man må rangere lag som har spilt ulikt antall kamper, sier Stig Quille i NHF til NTB. Det blir sannsynligvis 13 lag i eliteserien for både menn og kvinner neste sesong.

Ansatt ved Fjerdingby helsetun smittet

Det melder Rælingen kommune på sine hjemmesider.
Les mer om:

Celtic må cashe inn på Kristoffer Ajer

Det gikk rykter i sommer om overgang for Kristoffer Ajer til Premier League i sommer, samme rykter dukket opp igjen i vinter, men begge ganger satte Celtic seg naturlig nok på bakbeina. Ajer er ikke mindre hot nå, noe som gjør at det blir vanskeligere å holde på den norske defensive midtbanespilleren fra Rælingen. Celtic har vært umåtelig bra for 21 åringen, men nå er han «voksen» nok til å gå til en større liga. Kontrakten til Celtic løper frem til sommeren 2022, men nå sier Ajers agent Tore Pedersen til NTB han selges etter endt sesong.

Larvik HK tilbake i Eliteserien

Larvik håndballklubb vart degradert til 1. divisjon i fjor etter at dei ikkje klarte å oppfylle krava til spel i toppdivisjonen. I dag rykka dei opp att etter ein 30-26-siger over Rælingen. – Dette er heilt uverkeleg, og det er mykje kjensler i sving no. Eg kom til klubben utan erfaring på dette nivået, kor eg har jobba med mange unge spelarar. At me no har klart å rykke opp kan me alle vere stolte av, sa trenar Lars Wallin Andresen til Østlands-Posten etter kampen.

Larvik er tilbake toppen

Etter fjorårets degradering til 1. divisjon er Larviks håndballkvinner tilbake i eliteserien. Det ble klart med 30-26-seier over Rælingen søndag.