Nyheter om RælingenRykket ut til slåsskamp: – Mulig snakk om mindre kutt- og slagskader

Lørdag kveld rykket flere politipatruljer ut til en adresse i Rælingen.
Les mer om:

Hytteeier Jan-Roar ble møtt av denne plakaten da han skulle fylle vann: – Ufint og latterlig!

Jan-Roar Hagen fra Rælingen var på hytta i Nord-Odal og trengte litt vann. Ved Esso-stasjonen på Sand ble han møtt av en plakat om at han måtte forhåndsbetale.

Kristoffersen signerer skiavtale med Hirscher-selskap: – En fantastisk mulighet

Alpinist Henrik Kristoffersen fra Rælingen har inngått en kontrakt med Marcel Hirschers selskap Van Deer som hans nye leverandør for ski kommende sesong.

– Han så ikke bilisten som kom imot

En person ble sendt til sykehus for en sjekk etter en møteulykke i Rælingen mandag morgen.
Les mer om:

Én anmeldt etter trafikkulykke i Rælingen

To biler kolliderte mandag morgen. En av bilene skal ha kommet over i motgående kjørefelt.
Les mer om:

Stakk av med 120.000 kroner: – Wow! Nå holdt jeg på å kjøre av veien

– Vi har ikke hatt penger til prosjektet, så dette betyr enormt mye for oss, sier Cecilie Wenger i Rælingen skiklubb alpint.
Les mer om:

Tertnes vant junior-NM

Tertnes' juniorjenter ble norgesmestere med 21-18-seier over Oslo-laget Aker i Jordal Amfi lørdag. Tittelen kom i en relativt jevnspilt kamp der Aker ledet 11-10 til pause, men bergenserne vendte kampen og stakk ifra etter sidebytte. Det sto 14-14 med 17 minutter igjen å spille. Avril Mikkelsen Frei ble toppscorer for Tertnes med seks scoringer på veien mot tremålsseier og NM-gull. Tre av dem satte hun fra straffemerket. For Aker var Ine Erlandsen mestscorende med seks mål.

Steen Olsen fikk landslagsplass

Den lovende alpinisten Alexander Steen Olsen (20) er tatt ut på landslaget. Totalt 34 utøvere er klar for neste sesong. Det opplyser Norges Skiforbund i en pressemelding. Paralandslaget øker med én utøver. 12 kvinner er tatt ut, mens det er 19 menn som er tatt ut. – Det er en klar målsetting å levere på den internasjonale arenaen.

Motorsyklist kritisk skadd i ulykke på Romerike

En motorsyklist er fraktet til Ullevål sykehus med kritiske skader etter en ulykke i ved Nordby i Rælingen.
Les mer om:

Mann dømt til halvannet års fengsel for cannabisdyrking i Rælingen

En mann i 40-årene er dømt til halvannet års fengsel for å ha dyrket cannabis i et hus i Rælingen i Viken et halvt års tid i fjor.

Helle (30) bryter med bruk-og-kast-mentaliteten: – Kaster ikke klær som kommer rett fra butikken

Hvert år kaster nordmenn haugevis av klesplagg. Det ønsker man å gjøre noe med i Rælingen.
Les mer om:

Politiet: – Tok med oss strømkabelen

Rundt klokka 01 natt til lørdag dro politiet til en adresse i Rælingen etter flere naboklager.
Les mer om:

Fem nordmenn til Flachau-slalåmen

Fem norske alpinister skal delta i verdenscuprennet i slalåm i Flachau, Østerrike onsdag kveld. Rennet sendes på NRK2. Slalåmrennet i Østerrike erstatter rennet fra Zagreb tidlig i januar. Rennet i Kroatia ble avbrutt i 1. omgang på grunn av utfordrende forhold i bakken. Henrik Kristoffersen, som vant begge rennene i Garmisch-Partenkirchen forrige helg, leder slalåmcupen foran Lucas Braathen.

Villumstad med til Vikersund

Fredrik Villumstad har fått den sjette og siste plassen i troppen til VM i skiflyging i Vikersund etter gode prestasjoner i helgen. – Fredrik har hoppet seg inn i VM-troppen etter at han lørdag tok sin beste plassering i World Cup-sammenheng (9. plass). Han debuterer i skiflygings-VM, sier landslagstrener Alexander Stöckl. Uttak skiflygings-VM i Vikersund: Johann André Forfang (Tromsø SK) Halvor Egner Granerud (Asker) Robert Johansson (Søre Ål) Marius Lindvik (Rælingen) Daniel-André Tande (Kongsberg) Fredrik Villumstad (Skimt) NRK sender VM i skiflyging.

Kjørte inn i tet

Som tredje mann ut i 1, omgang i slalåm, kjørte Henrik Kristoffersen fra Rælingen inn som foreløpig beste mann ned bakken. To nordmenn ligger i føringen.

Kommunen risikerer straffegebyr: – Har ikke bygd opp tilstrekkelig kompetanse

En undersøkelse har avdekket at Rælingen kommune med en rammeavtale for maskinleie har brutt loven om offentlige anskaffelser og risikerer overtredelsesgebyr.
Les mer om:

Lindvik ute av koronakarantene

Den OL-uttatte hopperen Marius Lindvik er ute av koronakarantene etter å ha vært nærkontakt da blant andre Daniel-André Tande testet positivt. Det er Nettavisen som melder dette. Lindvik hadde sin første trening i Holmenkollen tirsdag, og nå planlegger han å hoppe i tyske Willingen til helgen. Det var ventet at Lindvik også skulle avgi positiv koronaprøve, men hopperen fra Rælingen har levert negative tester. – Jeg har testet meg med hurtigtest og PCR-test hver eneste dag, sier Lindvik. – Det er deilig, sier Lindvik til Nettavisen om å være ute av karantene.

Slik ladet OL-helten opp til ny sesong: – Har vært en drøm helt siden jeg var liten

Christian Sørum og fire andre venner var i Sør-Afrika kort tid før jul. For 26-åringen fra Rælingen var det en drøm som gikk i oppfyllelse på turen.