Nyheter om Qatar


Som Rosenborg på testosteron

Napoli har skyhøye ambisjoner og en ærgjerrig president akkurat som Rosenborg og når ting ikke går helt etter planen ringer alarmklokkene.

Hvitvasker Saudi-Arabia for en milliard

Den spanske supercupen i fotball skal de tre neste sesongene spilles i et av verdens mest brutale diktaturer Saudi-Arabia. – India, Kina og Qatar hadde også budt på cupen, som blir en fire-lags miniturnering. Den enorme utgiften skal sees på som nok et saudisk forsøk på å bruke sporten til å hvitvaske landet og fjerne oppmerksomheten fra de grove bruddene på menneskerettighetene. – I tillegg til at det blir flere lag, som innebærer flere kampdager og mer oppmerksomhet flyttet også arrangementet til januar og ikke sensommeren som tidligere.

Det blåser opp til ørkenstorm rundt Barcelona-legenden Xavi

Når du regnes som en Barcelona-legende har du en høy stjerne ved inngangen i manager-karrieren. Helt til motgangen står for dør.  Xavi har det som finnes av trofeer som beviser at han må regnes som en av de største i Barcelonas og Spanias fotballhistorie. Da et liv etter Barcelona ikke var å finne i Europa, reiste Xavi ut av kontinentet og til klubben Al Sadd i 2015.

Friidrettspresident Tømmernes om Qatar: – Det var viktig at vi var der

Friidrettspresident Ketil Tømmernes har landet en konklusjon én måned etter at friidretts-VM i Qatar var over: Det var viktig at vi var der.
Les mer om:

Klopp reagerte på VGs Qatar-spørsmål: – Absolutt ikke greit

LIVERPOOL (VG) Liverpool skal ha takket nei til et femstjernershotell i Qatar av etiske hensyn, men manager Jürgen Klopp synes ikke det er greit å bli spurt hva han mener om å spille turneringer i det kontroversielle landet.
Les mer om:

Liverpools kampkollisjon løst: – Ikke et ideelt scenario

Liverpool spiller sin ligacupkvartfinale mot Aston Villa 17. desember. Ett døgn seinere er det semifinale i klubb-VM i Qatar. Spillertroppen må deles i to.

Liverpool deler spillerstallen i to

Liverpool spiller sin ligacupkvartfinale mot Aston Villa 17. desember. Ett døgn seinere er det semifinale i klubb-VM i Qatar. Spillertroppen må deles i to.

Spiller to kamper på ett døgn

Liverpool vil spille mot Aston Villa i ligacupen 17. desember, dagen etter spiller dem klubb-VM i Qatar. Klubben melder at det vil bli brukt to forskjellige tropper samtidig.

Advarer fans før Qatar-tur

Liverpool har sendt ut en liste med regler egne supportere bør følge i Qatar. Klubben takket nylig nei til et hotell i landet på grunn av brudd av en rekke arbeidslover.
Les mer om:

Liverpool får viljen sin – selvfølgelig

Jürgen Klopp åpnet i dag opp for at de gir Aston Villa automatisk videre avansement til semifinalen i ligacupen. Da var det noen som fikk fart på seg hos EFL. Liverpool sendte Arsenal ut etter straffekonk og var klar for kvartfinale én uke før jul. Det var bare det at Klopp og gjengen på denne tiden bytter ut topplue med solbriller.

Liverpool sender Aston Villa en tidlig julegave

Når du regnes som en av verdens beste klubber blir du «invitert» til det som er av ligaer, cuper og turneringer. For Liverpool blir det i det meste laget. Arsenal ble sendt ut av ligacupen etter straffekonk. Dermed er ungdommen fra Liverpool videre til kvartfinalen mot Aston Villa, som spilles 17. eller 18. desember. Les: På torsdag fikk United nok en gave Det er bare det at da befinner Klopp og gjengen seg i Qatar for å spille VM for klubblag. – Om de ikke kan finne en ordentlig dato for oss, og da mener jeg ikke første juledag klokken tre, så kan vi ikke spille.

Overgangen til Mario Mandzukic tilbake på sporet igjen

Den rutinerte spissen Mario Mandzukic var i praksis Manchester United spiller, men lønnskravet Juventus spilleren hadde helte kalt vann i det brennende ønske om en overgang hos ledelsen på Old Trafford. Nå skal overgangen være på sporet igjen etter Mario har funnet ut han ikke trenger så vanvittig mye i lønn likevel, han er nok klar over at null spilleminutter for Juventus denne sesongen ikke gjør underverker for markedsprisen. Les: ESPN: Kilder nær Gareth Bale forteller at noe nå er på gang Til tross for at de «unge» har begynt å levere for manager Ole Gunnar Solskjær er fortsatt behovet stor

Kamel vandrer på lerret gjennom Belgia, Irland, Hellas, Qatar og Hongkong(pluss)

2. november får også deltakerne på den belgiske barnefilmfestivalen «Filem´on» se familiefilmen «Kamel».
Les mer om:

«Nye» klubb-VM lagt til Kina

FIFA prøver å gjøre noe med klubb-VM som har vært fantastisk uspennende mer relevant med å utvide antall lag fra dagens 7 til 24. På samme FIFA-møte i Shanghai som det ble bestemt å doble betalingen fra  ble det bestemt at Kina blir den første verten av det nye klubb-VM formatet. «Det er en historisk avgjørelse for fotballen, fordi FIFA-rådet emstemmig besluttet å utnevne Kina som vertskap for det nye klubb-VM» forteller FIFA-president Gianni Infantino på dagens pressekonferanse. Les: FIFA følger opp festtaler med mye mer penger til kvinnefotball   «Den nye turneringen vil være en konkurranse

NFF legger alle eggene i en kurv, igjen!

Norges Fotballforbund har bestemt seg for Lars Lagerbäck (71) inn i VM-kvalifiseringen til Qatar 2022. Selv Ståle Solbakken (51) blir ikke spurt.

Ronald Koeman har Barcelona klausul i kontrakten

Styrelederen i det nederlandske fotballforbundet røper overfor den spanske avisen at landslagssjef Ronald Koeman kan si opp kontrakten sin og reise til Barcelona hvis han får tilbud om jobb. Ronaldo Koeman har en helt unik høyrefot som i sin tid scoret bøttet inn mål for Barcelona  til tross for at var forsvarsspiller (defensiv midtbanespiller). Han satte inn 82 mål på 252 kamper for FC Barcelona, ​ mens han spilte for klubben fra 1989 til 1995. Les: Sky Sports: Emre Can kan hentes til Premier League i januar I tillegg var han med  å vinne fire spanske titler og Champions European Cup.

Installerer enorme nedkjølingsanlegg i gatene

Qatar forbereder seg til fotball VM med å installere stadig flere nedkjølingsanlegg utendørs.
Les mer om:

Mandzukic ute av Juventus

Det nærmeste Mario Mandzukic har kommet spill for Juventus denne sesongen er tre tilfeller med benkeplass.

Birkir Bjarnason klar for ny klubb

Islendingen har vært klubbløs siden sommer. Nå er han klar for klubb i Qatar.
Les mer om:

Birkir Bjarnason klar for ny klubb

Islendingen har vært klubbløs siden sommer. Nå er han klar for klubb i Qatar.
Les mer om:

Birkir Bjarnason nærmer seg ny klubb

Islendingen har vært klubbløs siden sommer. Nå er han på vei til Qatar.
Les mer om:

Birkir Bjarnason nærmer seg ny klubb

Islendingen har vært klubbløs siden sommer. Nå skal han være på vei til Qatar.
Les mer om:

FIFA-presidenten lo vekk kritisk Qatar-spørsmål: – Blir det vakreste VM-et

De kritiske røstene til det kommende verdensmesterskapet i Qatar har vært mange, og har ikke blitt færre etter publikumstrøbbel i friidretts-VM. FIFA-president Gianni Infantino er tilsynelatende ikke bekymret.
Les mer om:

Til EM på rekordtid, nå forlenger landslagssjefen

Den Italienske landslagssjefen Roberto Mancini har ifølge flere italienske medier, inkludert Calciomercato.com, forlenget kontrakten sin med Italia til 2022. – Han skal ha en klausul i kontrakten sin som automatisk ville forlenge avtalen hvis Italia kvalifiserte seg til EM i 2020. Italia som for kort tid siden var fullstendig ute å kjøre og ikke engang klarte å kvalifisere seg til VM har på rekordtid sikret seg EM billett. De har syv seire og kvalifiserte seg med tre kamper igjen lørdag kveld.

VM i friidrett og prangende forbruk

VM i friidrett 2019 ble arrangert i Doha i Qatar. Tidligere har dette sjeikdømmet vært vertskap for VM i svømming i 2014, VM i håndball for menn i 2015, VM i boksing i 2015 og VM i landeveissykling i 2016.
Les mer om: