Nyheter om Qatar


Fotballtoppen fra Qatar betalte millioner til Fifa. Da trakk de tilbake den alvorlige anklagen.

Den mektige PSG-presidenten Nasser al-Khelaifi blir ikke tiltalt for å ha bestukket Fifas tidligere generalsekretær.
Les mer om:

Fotballtoppen fra Qatar betalte millioner til Fifa. Da trakk de tilbake den alvorlige anklagen.

Den mektige PSG-presidenten Nasser al-Khelaifi blir ikke tiltalt for å ha bestukket Fifas tidligere generalsekretær.
Les mer om:

Tidligere Arsenal-spiller og Xavi involvert i en herlig overgangsrøre

Ivorianske Gervinho har hatt litt av en reise de siste ti årene – og da mener vi også bokstavelig talt. Ett år hos Lille, over kanalen til to år hos Arsenal, over kanalen igjen til tre år hos Roma, en svipptur på to år til Hebei China Fortune i den kinesiske ligaen, retur til Serie A og Parma i 2018. Les: Liverpool har valget: La Shrewsbury vinne, eller betal dem 5 millioner Knapt to år senere ble Gervinho rastløs på nytt og nektet å komme på Parma-treningene de siste tre ukene for å fremprovosere en overgang til Al Sadd i Qatar. Taktikken lyktes, Parma gav etter, men ov

Birkir Bjarnason sjekker inn i Serie A

Det er mange som gleder seg over minnene av den meget energiske islendingen Birkir Bjarnason i Viking. Midtbanespilleren som nå er 31 år startet i praksis sin karrière i Norge. Birkir Bjarnason signerte for Viking i 2005 og ble i klubben i seks år minus et utlån til Bodø/Glimt. Tutto Mercato skriver at Bjarnason fredag morgen er i Serie A klubben Brescia, for å gjennomgå en legesjekk, og hvis alt går som det skal, signerer han en kontrakt i etterkant. For deg som vil ha en avveksling til mørke vinternetter kos deg med farger og spenning.

Xavi sa nei til Barcelona – nå forteller han hvorfor

Nå kan Barcelona-supportere slutte å gi noen skylda for at legenden Xavi ikke kom tilbake for å lede troppene etter Ernesto Valverde. Han følte seg rett og slett ikke tørr nok bak øra. Vi tipper uttalelsen fra Xavi også skal fjerne noen av spørsmålstegnene som ble hengende i luften etter at Barcelona offentliggjorde Quicue Setien som ny sjef på Camp Nou. Les: Bruno Fernandes fortsetter spill for Sporting -Ja, jeg fikk et tilbud fra Barcelona, men jeg takket ikke ja til det. Spesielt fordi det er for tidlig for meg å trene Barcelona.
Les mer om:

Bare to søkere på legestilling i kommunen, én av dem bor i Qatar

Søknadsbunken var ikke akkurat stor da Porsanger kommune søkte etter legevikar for ett år.
Les mer om:

Har forsvart Norge og Vålerenga, lander jobb som hovedtrener

Canada som fotballnasjon er ikke så langt bak oss som vi liker å tro (FIFA ranking 73, Norge 44) Det er selvfølgelig ikke en fordel for fotball at man ikke benytter hverken skøyter eller kølle. – På samme måte som i USA vokser interessen for fotball litt hver eneste år. Les: Mikel Arteta ser etter spillere i sin gamle klubb Manchester City Pa-Modou Kah har lang erfaring som spiller på toppnivå i flere land, men hans trenererfaring er tynnere. – Nå har han landet som første jobb som hovedtrener i Pacific FC.

Vil Mauricio Pochettino trene storklubb han lovte aldri trene?

Absolutt ingenting er avgjort enda, det til tross for en rekke bastante rykter fra folk som mener å vite. – Pr akkurat nå er Ernesto Valverde fortsatt manager i Barcelona. Han er ikke sexy nok for klubben som mener manageren skal være større en gud. Barcelona leder La Liga og er videre i Champions League, men de begeistrer ikke, derfor må ny manager på plass. Xavi, som for øyeblikket er i Qatar ble tidligere idag erklært at et samlet spansk mediekorps som den neste manageren i Barcelona, men så utpå kvelden har man fått høre at Xavi først er klar til sommeren.

Apollo, Emirates og Qatar Airways flyr over Iran og Irak

Flyselskapene Apollo, Emirates og Qatar Airways flyr over Iran og Irak, tross oppfordringer om å unngå iransk luftrom.
Les mer om:

Selskaper flyr over Iran og Irak

Flyselskapene Apollo, Emirates og Qatar Airways flyr over Iran og Irak, tross oppfordringer om å unngå iransk luftrom.
Les mer om:

Apollo og TUI trosser Luftfartstilsynet: Fortsetter å fly i iransk luftrom

Charterselskapene Apollo og TUIs samarbeidspartner Qatar Airways fortsetter å fly i iransk luftrom til tross for råd fra Luftfartstilsynet og svenske Transportstyrelsen.
Les mer om:

Goal: Barcelona har bestemt seg om manager

Ernesto Valverde telte på knappene før forrige sesong. Nå skal manageren få et vennskapelig lite dytt ut døra på Camp Nou. Og dyttet heter Xavi. Les: Portugisisk avis: Manchester United byr 600 millioner og 2 spillere for Fernandes Barcelona-legenden trener Al-Sadd i Qatar, og er uansett ikke forventet å foreta seg noe før finalen i Qatar Cup er over, 17. januar. Men det er få som tviler på at Xavi har fått klarsignal fra Camp Nou om at tiden for en retur er rett rundt hjørnet.

Xavi bekrefter: Jeg har snakket med Barcelona

Det gikk kraftige rykter om at Barcelonas sportsdirektør og administrerende direktør har vært en sving innom Qatar for en prat med Xavi. – Barcelona har sett seg lei på manager Ernesto Vaverde som de aller fleste i klubben nå mener mangler det lille ekstra. Les: Beckham lurer i sivet Nå bekrefter den tidligere Barcelona stjernen Xavi at samtaler har funnet sted. Xavi er trener i Qatar-klubben Al Sadd som ikke har tenkt til å gi slipp uten kamp.

Hemmelig møte med Barcelona legende

Barcelonas ledelse har holdt et hemmelig møte med Xavi Hernández som i løpet av sine 18 år på Barcelonas sin midtbane ikke bare ble en klubblegende, men også av de aller fleste ble sett på som en av tidenes beste midtbanespillere. Det er kaldt på fotballtoppen. Her er suksessen flyktig, og jo større klubben er, jo mer suksess tar det for en manager å beholde jobben sin. – Det har Ernesto Valverde fått erfare.

ESPN: Xavi i møte om drømmejobben i Barcelona

Vi har vel ventet på det. Både at Ernesto Valverde nærmer seg exiten fra Camp Nou og at Xavi kommer seg tilbake som «frelseren». Det er ESPNs kilde som hevder at Barcelonas sportsdirektør Eric Abidal og direktør Oscar Gray møter Xavi i Qatar på fredag for å diskutere hans mulige retur som manager for sin tidligere arbeidsgiver. Les: Steffen Iversen lanserer seg selv som Eliteserietrener Valverde er forventet å gi seg til sommeren.

RBK-nykommeren fikk landslagsdebuten

Jordan Larsson scoret sitt første mål for Sveriges landslag i fotball da han ordnet seier over Moldova i Qatar, men han måtte ut med skade mot slutten.
Les mer om:

RBK-nykommeren fikk landslagsdebuten

Jordan Larsson scoret sitt første mål for Sveriges landslag i fotball da han ordnet seier over Moldova i Qatar, men han måtte ut med skade mot slutten.
Les mer om:

Landslagssjef Janne Andersson overrasker med Zlatan uttalelse

I løpet av julen har trolig Sveriges landslagssjef Janne Andersson fått tenkt seg om og funnet ut av Sverige er bedre med Zlatan Ibrahimovic om bord. – På pressekonferansen før kampene mot Moldova og Kosovo i Qatar startet arbeidet for å få «fotballguden» tilbake.  Etter EM i 2016 trakk Zlatan seg på landslaget og da kom det noen rimelig saftige uttalelser som tydet på aldri mer. Sverige kvalifiserte seg som nummer to i Norges kvalifiseringsgruppe og møter blant andre Spania og Polen i gruppespillet i EM.

Everton- og Sheffield United spiller Li Tie overtar permanent etter Lippi

71 år gamle Marcello Lippi er en av de virkelig store, Han har vært landslagssjef for Italia to ganger, manager for Juventus også det to ganger og manager for storlag som Internazionale og Napoli. Nå er han bosatt i Kina og i to omganger vært landslagssjef. Han har både vært manager og sportsdirektør for den Kinesiske storklubben Guangzhou Evergrande Li Tie er mannen som skal forsøke å ta Kina til VM i fotball i 2022. Det er det tredje trenerskiftet på ni måneder for det kinesiske landslaget.

Manchester City, Stoke og Svansea spiss vil hjelpe en klubb opp i PL

Det er en veldig åpen invitasjon som 31 år gamle Wilfried Bony kommer med, han erklærer han er tilgjengelig for klubber i Championship med Premier League-ambisjoner.

Bekreftet Micke Dorsin har hentet sin første spiller til Rosenborg

Rosenborg sin første signering med Micke Dorsin som hovedtrener er et varp som trolig ikke ville latt seg gjøre hvis alt var på stell i den svenske klubben Østersund. – Flaks og dyktighet fra organisasjonen på Lerkendal, noe som lover godt for neste sesong.  Rosenborg og Østersund er enige om en overgang for Dino Islamovic. Den svenske spissen skrev mandag ettermiddag under på en 3-årskontrakt. Les: Rosenborg har funnet en meget spennende spiss i Sverige – Rosenborg er en toppklubb i Skandinavia sammen med FCK og Malmø. Klubben har store ambisjoner og ønsker å spille i Europa hvert år.

Fly på vei til Gardermoen måtte nødlande

En flyvning til Gardermoen fra Doha i Qatar i natt måtte nødlande i Moskva i morges.
Les mer om:

Målmaskin Mario Mandzukic dropper Juventus

Det har vært klart en stund for den kroatiske spissen Mario Mandzukic har Juventus ikke er et blivende sted. Ryktene har gått at han har blitt tilbudt Manchester United som en del av en bytteavtale med Paul Pogba.

Mandzukic forlater Juventus, fortsetter karrieren i Qatar

Den kroatiske spissen Mario Mandzukic er ferdig i Juventus. Han har signert en kontrakt på to og et halvt år med Al-Duhail i Qatar.
Les mer om:

Mandzukic forlater Juventus

Den kroatiske spissen Mario Mandzukic er ferdig i Juventus. Han har signert en kontrakt på to og et halvt år med Al-Duhail i Qatar.
Les mer om: