Nyheter om Qatar


Balotelli-comeback på landslaget

Den italienske fotballprofilen Mario Balotelli var overraskende med da landslagssjef Roberto Mancini offentliggjorde sin ferskeste tropp mandag. Det er mer enn tre år siden Balotelli sist var inne i landslagsvarmen. Nå er det duket for comeback senere denne måneden. Den italienske troppen skal samles til en tre dager lang treningsleir foran vårens viktige omspillskamper i kvalifiseringen til fotball-VM i Qatar.
Les mer om:

Manchester United forhandler med Marseilles midtbanestjerne

Manchester United har tatt kontakt med Marseille for å lande en avtale med midtbanespiller Boubacar Kamara nå i vinter. – Kamara har gått inn i de siste seks månedene av kontrakten sin for Les Olympiens og står derfor fritt til å forhandle en kontrakt med andre klubber for den kommende sommeren. Manager Ralf Rangnick ønsker å ha mer å spille på på midtbanen allerede denne våren for å holde fast på topp fire og Champions League kvalifisering. Manchester United å sikre Kamaras tjenester i vintervinduet for en pris som reflekterer det faktum at det er kort tid igjen av kontrakten.

Chelsea kaster seg inn i det som har blitt et kappløp mellom giganter

Den 24 år gamle venstrebacken Borna Sosa kan veldig raskt få sitt ønske om noe større og mulighet til å skinne i Champions League oppfylt. Stuttgart sliter under den røde streken i Bundesliga og vil ha lite å stille opp med på det som har utviklet seg til et kappløp mellom giganter. Chelsea er fortsatt på jakt etter en erstatter for Ben Chilwell som går glipp av resten av sesongen etter en skade, flere navn har vært på bordet uten at de har signert noen enda.

USA og Qatar diskuterer gassleveranser til EU

Representanter for Joe Bidens regjering har snakket med myndighetene i Qatar om muligheten for økte gassleveranser til EU, melder Bloomberg.
Les mer om:

Thomas Vermaelen avslutter karrieren og åpner døra til det som skal bli et gigantisk VM-eventyr

Med en CV prydet av spill for Barcelona, Roma, Arsenal, Ajax og det belgiske landslaget, kan du gi deg med godfølelsen når du har tent 36 lys på bursdagskaken. Thomas Vermaelen tar nå formelt avskjed med jobb som profesjonell fotballspiller, men går direkte over i noe ekstremt spennende. På fredag bekreftet det belgiske forballforbundet at Vermalen pensjonerer seg og går inn døra til et av verdens beste landslag som assistenttrener.

PSV har jobbet hardt for å gi Ajax en skikkelig nesestyver

PSV og Ajax har vært og er bitre rivaler i Eredivisie. De to klubben lar heller ikke en mulighet gå fra seg til å gi den andre et smekk hvis mulig. Ifølge De Telegraaf har PSV jobbet hardt for å hente inn en av Ajax sine store sønner. Nå har Christian Eriksen bare såvidt begynt å trene igjen etter kollapsen forrige sommer, men når dansken selv har satt som mål at han skal spille i VM i Qatar om elleve måneder, tyder det på at helsa og viljen tillater 29-åringen å dra på med trening fremover.

Avis: Fifa-presidenten har flyttet til Qatar

Presidenten for Det internasjonale fotballforbundet (Fifa), Gianni Infantino, har leid seg et hus i Qatars hovedstad Doha og bor der med familien, bekrefter Fifa til sveitsiske Blick. Det har i lengre tid florert rykter om at sveits-italieneren har flyttet til Qatar, men ifølge Blick har Fifa hele tiden nektet for dette. Ifølge en talsperson i Fifa skal Infantino fortsette å jobbe fra organisasjonens hovedkontor i Zürich, men ifølge Blicks kilder er han svært sjeldent i byen. Fifa har fått mye kritikk etter at de i 2010 tildelte årets VM til Qatar.

Sveitsisk stor­avis: FIFA-presi­denten har flyttet til Qatar

Trafikkuhell på E39 på Forus
Les mer om:

Sveitsisk storavis: FIFA-presidenten har flyttet til Qatar

Reaksjonene har vært voldsomme etter at FIFA tildelte fotball-VM til Qatar. Nå skriver den sveitsiske avisen Blick at FIFA-president Gianni Infantino (51) har tatt med seg familien og flyttet til landet.
Les mer om:

Adama Diomande på plass hos en ny klubb

Den norske spissen Adama Diomande har ikke fått det til å svinge i Qatar for Al-Saliiya, med bare et mål for klubben. – Nå får han muligheten til å bevise i en klubb som er bedre. Adama Diomandes kontrakt med Al-Saliiya gikk ut ved nyttår, og nå bytter 31-åringen bytter beite til Al-Arabi. Les: Coutinho trengte noen minutter med Steven Gerrard for å være tilbake i verdensklasse Diomande tar et solid steg opp på tabellen ved å bytte klubb i den qatarske toppdivisjonen.

Cantona: – Ikke et ekte VM for meg

Den gamle Manchester United-stjernen Eric Cantona sier at han ikke skal følge med på VM i fotball i Qatar. – For å være ærlig så bryr jeg meg ikke om neste VM. Det er ikke et ekte VM for meg, sier den tidligere fotballstjernen. – Personlig kommer jeg ikke til å se på det, legger han til i et intervju med Daily Mail.
Les mer om:

Eriksens comeback-ønske overrasker hjertespesialist

Christian Eriksen varsler comeback, og ønsker å spille fotball-VM i Qatar. Han er i så fall et sjeldent tilfelle, ifølge hjertespesialist.
Les mer om:

«Målet mitt er at jeg skal til VM i Qatar»

Christian Eriksen har gitt sitt første intervju etter hjertestansen i sommerens EM.Nå forteller han om målet om å spille VM i november. «Målet mitt er at jeg skal til VM i Qatar» juni i fjor fikk Christian Eriksen hjertestans i Danmarks EM-premiere mot Finland i Parken i København. Siden har han ikke gitt sitt eget intervju – før nå. Tirsdag deler Eriksen en video fra et intervju med Danmarks public service-selskap DR. Les: Er det bare oss, eller nærmer Gareth Bale seg en sluttdato? – Det var flott at så mange plutselig hadde noe å skrive, en blomst eller en hilsen å sende.

Christian Eriksen: – Jeg vil spille VM i Qatar

Christian Eriksen snakker i et intervju med DR om framtidsplanene etter hjertestansen han ble rammet av i fjor. Han sier at målet er å spille VM i Qatar.
Les mer om:

Christian Eriksen: – Jeg vil spille VM i Qatar

18-åring på sparkesykkel stoppet på E39
Les mer om:

Eriksen vil til VM

I sitt første intervju etter hjertestansen, sier Christian Eriksen at han vil spille VM for Danmark i Qatar. Målet er nå å komme tilbake på nivået han var på.
Les mer om:

Christian Eriksen snakker ut om hjertestansen: – De var så utrolig raske

Christian Eriksen (29) har gitt sitt første intervju etter hjertestansen under fjorårets fotball-EM – og sier han ønsker å spille i årets VM i Qatar.
Les mer om:

Christian Eriksen snakker ut om hjertestansen: – De var så utrolig raske

Christian Eriksen (29) har gitt sitt første intervju etter hjertestansen under fjorårets fotball-EM – og sier han ønsker å spille i årets VM i Qatar.
Les mer om:

Pochettino aldri mett har funnet noe han mangler

Vi tar det med en neve salt når det kommer fra The Sun, men av og til treffer avisen. Tilfellet Conor Callagher kan være ett av disse treffene. For 21-åringen har spilt seg inn som en av de mest spennende up-and-coming engelske spillerne, noe også Gareth Southgate har fått med seg. Les: Rangnick desperat: Tviholder på Cavani I november fikk den sentrale midtbanespilleren debuten på det engelske landslaget. Den nybakte landslagsspilleren blir bare bedre og bedre under Patrick Vieiras ledelse hos Crystal Palace (på utlån fra Chelsea).

Langar ut mot Fifa sitt arbeid i Qatar: – Ikkje høyrt et ord

Leiaren for arbeidstakarorganisasjon BWI etterlyser Fifa i debatten om forholda for framandarbeidarar i Qatar.
Les mer om:

Hva hadde skjedd dersom Odd fikk 10 milliarder på bok?

SKIEN: Datoen er 28. mars 2022, og det utenkelig har skjedd. Sjeikene fra Qatar har landet privatflyet sitt på Gardermoen, og blir kjørt til Skagerak Arena. Odd skal kjøpes opp, og de nye eierne gir klubben ti år på å vokse.
Les mer om:

Dansk landslagsstjerne om Qatar-VM: – En katastrofe

Den danske fotballspilleren Thomas Delaney synes ikke noe om at VM avholdes i Qatar. Det til tross for at de røde og hvite skal delta der neste år.
Les mer om:

Dansk landslagsstjerne om Qatar-VM: – En katastrofe

Den danske fotballspilleren Thomas Delaney synes ikke noe om at VM avholdes i Qatar. Det til tross for at de røde og hvite skal delta der neste år.
Les mer om:

Dansk stjerne ut mot Qatar-VM: – Alle sier det er en katastrofe

Thomas Delaney (30) og flere av de danske landslagsspillerne tar bladet fra munnen når det gjelder fotball-VM i Qatar.
Les mer om:

Dansk landslagsstjerne om Qatar-VM: – En katastrofe

Den danske fotballspilleren Thomas Delaney synes ikke noe om at VM avholdes i Qatar. Det til tross for at de røde og hvite skal delta der neste år.
Les mer om: