Nyheter om PST


Rapperen Bad Azz (43) døde i fengsel

Rapperen Bad Azz omkom i fengsel, bare 43 år gammel. Jamarr Antonio Stamps alias Bad Azz satt fengslet i Southwest Detention Center, i California. Detaljer rundt dødsfallet er ennå ikke kjent. Nå leder Snoop Dogg an hyllesten til sin døde samarbeidspartner. 48-åringen postet følgende melding på Instagram: View this post on Instagram Damn . R. I. P. To my young. D. P. G. L. L. G. L. B. C.

Gode nyheter til «Curb Your Enthusiasm»-fansen

Den tiende sesongen av «Curb Your Enthusiasm» får premiere i januar, melder skuespilleren Jeff Garlin på Instagram. Han spiller som kjent Larry Davids hardt prøvede manager. LES OGSÅ: Allen inngikk forlig med Amazon. I serien fra HBO får komikeren og «Seinfeld»-skaperen Larry David virkelig boltre seg – i rollen som en karikert utgave av seg selv. Hans ofte manglende evne til å manøvrere seg elegant blant fiffen i Los Angeles, fører til at han til stadighet tråkker i salaten.
Les mer om:

Avslutter samarbeid med toppblogger etter anklager om juks

Nok en solid sprekk i fasaden? Isabella Löwengrip aka Blondinbella er en av Skandinavias første og største influencere. 29-åringen startet å blogge allerede som 14-åring, og hun ble raskt Sveriges storesøster-svar på Ida Wulff. Eller VOE, om du vil. Blogg-suksessen førte til en hel verden av spin-offs.

Superstjerne i «nakenkjole» til egen premiere

Den amerikanske alpinstjernen Lindsey Vonn er ikke ukjent med å være sexy.

Netflix’ norske juleserie er full av stjerner

Hvor mange norske Netflix-serier kan du ramse opp? Det finnes en håndfull, men flere er på vei. Den neste har premiere allerede om noen uker. Den amerikanske (men globale) streamingtjenesten ringer nemlig julen inn med en helnorsk produksjon. Home for Christmas, eller Hjem til jul, må ikke forveksles med Bent Hamer-filmen med samme tittel fra 2010. Den nye serien følger Johanne (Ida Elise Broch), en 30 år gammel kvinne som innser at hun er den eneste i familien og vennegjengen uten fast følge.

Se Lil Pump bli bitt av en slange

Innspillingen av denne musikkvideoen gikk ikke etter planen. I en snutt fra kulissene til en shoot med Lil Pump, får han låne en stor slange. Trolig for å posere med den mens han rapper inn i kameraene. Men med en gang 19-åringen tar i slangen, vri den seg rundt og biter ham i hånden. Pump, eller som han egentlig heter; Gazzy Garcia (som lett kunne vært hans artistnavn), skvetter og spretter lynraskt bort fra det stakkars dyret. Rapperen viser frem hånden som blør og understreker at han ble bitt av en slange. Se snutten nedenfor. View this post on Instagram

FREDAGSFJAS med Vita og Wanda: – Merker at et champagneglass kommer mot ansiktet mitt

Det er fredag, og det betyr FREDAGSFJAS Spalten hvor våre favorittfjes brekker ned sitt favorittfjas. Denne uken er det ikke bare ett, men to favorittfjes som gir oss innblikk i mørke partyminner og helge(u)vaner: tvillingparet/blidfisene/godsnutene Vita og Wanda Mashadi. NRK beskriver Vita og Wanda som Norges Kardashians Etter tre sesonger om sitt eget liv har tvillingene flere ben å stå på.

Bloopers-bonanza fra Stranger Things

– Oooh, motherfucker… «Aldri jobb med barn eller dyr» sies det, men ingen regel uten unntak. For eksempel hvis dyrene er uforskammet søte, eller barna er gjengen fra Stranger Things. I dag slapp Netflix bloopers fra alle de tre sesongene, og det er ikke bare de yngste som sliter med å huske replikkene.  Se hvordan Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Sadie Sink, Joe Keery, Dacre Montgomery, Cara Buono, Matthew Modine, Sean Astin, Paul Reiser, Maya Hawke, Priah Ferguson og resten av gjengen

Ulrikke Falch: – Jeg vil slutte å drikke

Ulrikke Falch åpner opp om sitt forhold til alkohol i ny Instagram-post. Skam-stjernen snakker ofte og gjerne om psykisk helse og har også tidligere vært åpen om egne erfaringer.

Forklarer ny Britney Spears-dokumentar sammenbruddet i 2007?

Det er over tolv år siden Britney tok barbermaskinen fatt. Likevel slutter vi visst aldri å lure på hva som egentlig skjedde med superstjernen i februar 2007. I dokumentaren Britney Spears: Breaking Point gjør britiske Channel 5 et dypdykk i hva som egentlig foregikk da popstjernen utførte skandaleklippen på seg selv. Britney barberte hodet foran rundt 70 paparazzifotografer og hele verden var sikker på at det hadde klikket for artisten.

Harry Styles overrasker fansen med nytt album før jul

Lure tilhengere så kanskje dette komme. Harry Styles slapp singelen «Lights Up» i forrige måned, og gjester Saturday Night Live om to uker. Han har også gjort diverse radiointervjuer de siste ukene, så om en følger med kan man tenke seg at noe er i gjæret. I går teaset briten fansen med enda en kryptisk tweet: https://t.co/GEAUfJPWFI — Harry Styles. (@Harry_Styles) November 3, 2019 Nytt album på g? Yessir! 13.
Les mer om:

Slik feiret Sigrid den prestisjetunge MTV-prisen

Ariana Grande var den artisten som foran søndagens EMA-festivitas hadde flest prissjanser. Hun var nominert i sju kategorier, blant annet i kategorien Årets artist – og Årets låt. Men den amerikanske popstjernen måtte gå hjem uten pris. Årets artist ble i stedet Shawn Mendes – og prisen for Årets låt gikk til Billie Eilish for Bad Guy. Eilish fikk også prisen i kategorien Årets nykommer. LES OGSÅ: Sum 41 til Norge. Sigrid stakk av med prisen for «Best Norwegian Act» – foran Astrid S, Ruben, Kygo og Alan Walker.

PST om pågrepet amerikaner: Frykter påvirkning til voldshandlinger

Den høyreekstreme profilen Greg Johnson fra USA er pågrepet av Politiets sikkerhetstjeneste (PST). Bakgrunnen for pågripelsen er frykten for at amerikaneren kan påvirke andre til å utøve vold.

FREDAGSFJAS: Sigrid Bonde Tusvik ♥

Endelig fredag! Denne uken gir Sigrid Bonde Tusvik aka Dobbeltmoralens Vokter oss et innblikk i helgas favorittfjas. Det finnes flere venneduoer med podcaster enn det finnes folk i dette landet, men sammen med Lisa Tønnefar var hun både først og best. (Det er lov å være uenig, men da tar du feil.) Sigrid, hva er det helt villeste dere har snakket om? Ble det påfølgende lurveleven? – Blir alltid litt lurveleven, men vi har såpass mye vilt preik i den podden, at det er veldig vanskelig å finne på noe unikt vilt. Vi skammer oss som regel når noen tar oss på at DET går ikke an å si.

Lagmannsretten: Norsk IS-kvinne blir ikke begjært pågrepet

Den norske IS-kvinnen er terrorsiktet av PST, og ønsker å bli begjært pågrepet. Men Lagmannsretten sier nei. Nå vil advokaten vurdere å ta saken inn for Høyesterett.
Les mer om:

Har opprettet sak mot PST-sjefen

Sjefen for Politiets sikkerhetstjeneste (PST), Hans Sverre Sjøvold, innrømte i et VG-intervju at han har oppbevart våpen ulovlig. Nå har Spesialenheten opprettet sak.

SIAN brenner barbariets krigserklæring

Over 60 pst. av Koranen handler om å forfølge, terrorisere og drepe ikke-muslimer.
Les mer om:

PST får beskjed om å gjøre nye undersøkelser i saken mot Laila Anita Bertheussen

Det nasjonale statsadvokatembetet har sendt saken mot Laila Anita Bertheussen tilbake til PST for nye undersøkelser, melder Aftenposten.
Les mer om:

Statsadvokaten sender Bertheussen-saken tilbake til PST

Det nasjonale statsadvokatembetet har sendt saken mot Laila Anita Bertheussen tilbake til PST for nye undersøkelser. 
Les mer om:

Ber PST om nye undersøkelser i Bertheussen-saken

Det nasjonale statsadvokatembetet mener det er behov for nye undersøkelser i saken mot Laila Anita Bertheussen.
Les mer om:

Statsadvokaten ber PST gjøre nye undersøkelser i Wara-saken

PST skal ha anbefalt Statsadvokaten å ta ut tiltale mot tidligere justisminister Tor Mikkel Waras samboer Laila Anita Bertheussen. Nå har de fått beskjed om å gjøre mer etterforskning i saken.
Les mer om:

Må gjøre nye undersøkelser

Statsadvokaten ber PST gjøre nye undersøkelser av Tor Mikkel Waras samboer, Laila Anita Bertheussen.
Les mer om:

Sender saken tilbake til PST

Statsadvokaten ønsker at Politiets sikkerhetsstjeneste skal gjøre nye undersøkelser i etterforskningen av Laila Anita Bertheussen, melder Aftenposten.
Les mer om:

Statsadvokaten ber PST gjøre nye undersøkelser i trusselsaken

Det nasjonale statsadvokatembetet sender saken mot Laila Anita Bertheussen tilbake til PST for nye undersøkelser.
Les mer om:

Ambulansekapringen: Derfor oppsto mistanken om terror

Mannen som er siktet for ambulansekapringen, skal tidligere ha vært aktiv innen et høyreekstremt miljø. Men PST tror ikke villmannskjøringen var en terrorhendelse.
Les mer om: