Nyheter om PST


Norge utviser bombedømt islamist (18) som bodde i Vadsø

PST mener mannen hadde planer om å begå terror i Norge, og mener han utgjør en fare for rikets sikkerhet.
Les mer om:

Leder: Alvorlige anslag

Det er riktig og viktig at PST prioriterer etterforskningen av truslene mot justisminister Tor Mikkel Wara (Frp). De utgjør et alvorlig angrep mot demokratiet vårt.
Les mer om:

Justisminister Wara om truslene: - En trussel og et angrep på demokratiet

Justisminister Tor Mikkel Wara møter pressen i forbindelse med truslene som etterforskes av PST.
Les mer om:

Ser ingen sammenheng mellom truslene mot Wara og bomba i Ski

PST etterforsker skadeverket mot justisministerens bolig for fullt.
Les mer om:

PST: – Ingen sammenheng mellom truslene mot Wara og bomben i Ski

Ifølge Politiets sikkerhetstjeneste (PST) tyder ingenting på at truslene mot justisminister Tor Mikkel Wara har en sammenheng med bombepakken sendt til politiet i Ski.

Politiet jakter moduskandidater

- Vi vet per i dag ikke hvem som står bak. Det er igangsatt en omfattende etterforskning i samarbeid med PST.
Les mer om:

Utelukker ikke sammenheng mellom bomba i Ski og taggingen av Waras hus

Det bekrefter informasjonssjefen i PST til Dagbladet.
Les mer om:

PST etterforsker alvorlige trusler mot justisministeren

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) etterforsker trusler og skadeverk på privatboligen og bilen til justisminister Tor Mikkel Wara (Frp).

PST etterforsker alvorlige trusler mot justisministeren

PST etterforsker alvorlige trusler mot justisminister Tor Mikkel Wara (Frp). Huset og bilen hans er blitt nedtagget, og bilen kan ha blitt forsøkt påtent.
Les mer om:

PST: Trusler mot Tor Mikkel Vara

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) etterforsker alvorlige trusler og skadeverk på privatboligen og bilen til justisminister Tor Mikkel Wara (Frp).

TV2: Kinesere hacket sykehuset

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) henlegger saken om dataangrepet mot Helse sørøst fra januar i år fordi de ikke har funnet ut hvem som sto bak, men TV-kanalen TV" hevder de vet at kinesere stod bak angrepet

Hevdar nedskjeringane er i strid med vedtatt politikk

PST henlegger etterforskningen av hvem som stod bak datainnbruddet mot Helse Sør-Øst. Inntrengerne skaffet seg full administratortilgang til helseforetakets nettverk.
Les mer om:

PST henlegger sak om dataangrep

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) henlegger saken om dataangrepet mot Helse sørøst fra januar i år fordi de ikke har funnet ut hvem som sto bak.

PST henlegger etterforskningen av dataangrepet mot Helse Sør-Øst

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) henlegger etterforskningen av det omfattende dataangrepet rettet mot Helse Sør-Øst i januar i år fordi de står uten identifiserte mistenkte.

PST henlegger sak om dataangrep

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) henlegger saken om dataangrepet mot Helse sørøst fra januar i år fordi de ikke har funnet ut hvem som sto bak.

Hacket norsk helseregion - PST henlegger saken

Opplysninger om 2,9 millioner nordmenn kan være på avveie, men PST vet ikke hvem som hacket Helse sørøst. Spor tyder på at angrepet var organisert fra Kina.
Les mer om:

Beredskapsplaner, pasientinformasjon og forskning kan være stjålet fra Helse Sør-Øst

PST henlegger etterforskningen av hvem som stod bak datainnbruddet mot Helse Sør-Øst. Inntrengerne skaffet seg full administratortilgang til helseforetakets nettverk.
Les mer om:

Én prosent av «IS-Kalifatet» gjenstår - IS sprer seg til andre land

IS som territoriell organisasjon er smadret, men fortsatt finnes det lommer av IS-krigere i Syria og Irak. Mange fremmedkrigere har vendt hjem til Europa. – 30 nordmenn antas å befinne seg i Syria med usikker status, sier PST.
Les mer om:

Hvorfor la Zinedine Zidane ut et bilde med Lionel Messi?

Den tidligere Real Madrid manageren Zinedine Zidane lever livets glade dager etter han sluttet i sommer. -Han har vært nevnt i forbindelse med en rekke klubber, blant annet Manchester United og Bayern München, men ingen har nevnt Barcelona inntil idag.  Instagram-innlegget hvor han poserte sammen med Barcelona stjernen Lionel Messi skapte en massiv reaksjon fra både Barcelona og Real Madrid-støttespillere. Zidane, deltar for tiden på et salgsfremmende arrangement i Kina. Der visstnok tilfeldig skal ha møtt Lionel Messi, de deler samme sponsor.

18-åringen bodde og trente i Finnmark. Nå mener PST at han planla ny terror i Norge

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) har mottatt informasjon om at den bombedomfelte russeren (18) ville bruke sin egen Volkswagen Caravelle i en ny terrorplan i Norge, melder VG. Gutten vokste opp i Vadsø og trente i Vadsø atletklubb.

PST: Bombedømt tenåring planla terror i Norge

PST har fått informasjon om at en bombedømt 18-åring hadde planer om å bruke sin egen Volkswagen Caravelle i en terrorplan i Norge.
Les mer om:

PST: Bombedømt tenåring planla terror i Norge

PST har fått informasjon om at en bombedømt 18-åring hadde planer om å bruke sin egen Volkswagen Caravelle i en terrorplan i Norge, ifølge VG.
Les mer om:

VG: Russer (18) skulle bruke egen bil i nytt terrorangrep

Ifølge VG har Politiets sikkerhetstjeneste (PST) mottatt informasjon om at en 18 år gammel russer hadde nye terrorplaner mot Norge.

PST: Bombedomfelt russer (18) planla ny terror i Norge

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) har mottatt informasjon om at den bombedomfelte russeren (18) ville bruke sin egen Volkswagen Caravelle i en ny terrorplan i Norge.

Bytter selskap – øker presset på Spotify

Det er Nashville-baserte Big Machine Label Group som må klare seg uten sangfuglen og låtskriveren når hun nå velger å ha sin base hos Universal Music. Den nye avtalen skal gi henne større kontroll over egen musikk, og målet er også å kunne hjelpe andre artister til å få større utbetalinger når musikken deres strømmes via Spotify, melder Reuters. LES OGSÅ: Anklaget Karpe-Chirag for å være «nazielsker». Ifølge Swift står det å lese i kontrakten hun nå har med Universal at dersom de selger noen av sine Spotify-aksjer, så skal det resultere i en større utbetaling til artister som har signert med s
Les mer om: