Nyheter om PST


Ingen endringer i trusselbildet i Norge etter knivangrep i Nice

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) sier det foreløpig ikke er noen endringer i trusselbildet i Norge etter knivangrepet i Nice.

Ingen endringer i trusselbildet i Norge etter knivangrep i Nice

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) sier det foreløpig ikke er noen endringer i trusselbildet i Norge etter knivangrepet i Nice.

Ingen endringer i trusselbildet i Norge etter knivangrep i Nice

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) sier det foreløpig ikke er noen endringer i trusselbildet i Norge etter knivangrepet i Nice.

730.no x symptomfri boy pablo: – Jeg er pinglete og sjenert

boy pablo alias Nicolás Pablo Rivera Muñoz er for mange allerede en internasjonal stjerne. Kanskje ikke Kygo- og Alan Walker-nivå ennå. Men den 22 år gamle bergenseren har siden 2015 hatt fans over hele verdenen – og spilte for eksempel på Coachella i fjor. Nicolás ble kåret til årets nykommer på P3 Gull i 2018, vant prisen for årets gjennombrudd med tilhørende Gramo-stipend på Spellemannsprisen det samme året og har blitt nominert i flere andre kategorier. Debutalbumet kom dog ikke før nå. 730.no hadde gleden av å ta en prat med den musikalske storkaren om korona, forskjellen på norske og ute

by:Larm 2021 flyttes – her er den nye datoen!

by:Larm 2021 blir mye senere enn planlagt. Festivalen skulle egentlig gått av stabelen på en rekke scener i Oslo 4.-6. mars 2021, men for få minutter siden bekreftet arrangørene at neste års konserter utsettes med et halvt år. Neste år blir det dermed by:Larm på høsten i stedet for vinteren. by:Larm bekrefter via en pressemelding at endringen skjer på grunn av usikkerheter knyttet til pandemien  2021 nærmer seg, og vi så fram mot den 24. vinteren med by:Larm i kalenderen – det sentrale samlingspunktet for norsk og nordisk musikkbransje. Det skulle være vinterens høydepunkt.
Les mer om:

Ting som ser helt sykt kristne ut genererer tusenvis av følgere på Instagram

Ting som ser helt sykt kristne ut trender. En dag på Hedmarktoppen folkehøyskole, ble egget lagt for denne Instagram-kontoen. Skaperen Kristoffer Drivdal Skjæringrud overnattet på internatet, og fikk øyet på en sofa som fikk hjernen til å tenke… «Den så sykt kristen ut, ass». Etter at kompisene sa seg enige, ble et Facebook-album generert, som senere ble til TSSHSKU. Ting som ser helt sykt kristne ut Det var nemlig mye mer ting å ta av! Det er tydelig at konseptet har truffet en nerve i den norske Insta-befolkningen, men hvordan inspireres man til å produsere så nisjeaktig innhold, og samtidi

PST la fram ni timer lang video i retten

En detaljert sammenstilling sekund for sekund natten det brant i bilen til Laila Anita Bertheussen (55), var blant de siste bevisene dommerne fikk se i retten.
Les mer om:

Nytt brev oversendt i Bertheussen-saken

PST fikk torsdag oversendt nok et brev i Bertheussen-saken, likt de fem tidligere som politiet mener inneholder opplysninger bare en gjerningsmann kan vite.
Les mer om:

Nytt brev oversendt i Bertheussen-saken

PST fikk torsdag oversendt nok et brev i Bertheussen-saken, likt de fem tidligere som politiet mener inneholder opplysninger bare en gjerningsmann kan vite.
Les mer om:

Bertheussen slo tilbake mot gamle dommer

Laila Anita Bertheussen åpnet rettsdagen torsdag med sterk kritikk mot aktoratet og PST for å ha lagt fram gamle dommer mot henne i den pågående rettssaken.
Les mer om:

Historisk anklage fra regjeringen avfeies som tull av russisk topp-politiker

For første gang har den norske regjeringen offentlig anklaget et annet land for dataangrep mot Norge. PST, som leder etterforskningen, sitter stille i båten.
Les mer om:

PST vil ikke gjøre som Søreide og anklage Russland for dataangrep ennå

Politiets sikkerhetstjeneste opplyser at deres etterforskning går uavhengig av regjeringens anklage om at Russland står bak dataangrepet mot Stortinget.

E-tjenestens tabber i spionfiaskoen

Russerne hevder Frode Berg var på oppdrag i Russland for USA. PST mener den norske spion-fiaskoen var en russisk provokasjon.
Les mer om:

Coachella ser ut til å bli flyttet for tredje gang på ett år grunnet COVID-19

Coachella kommer snart til å forandre datoen igjen. Ifølge Rolling Stone har festivalen innsett at pandeminen trolig vil vare lenger enn antatt, og at de derfor må flytte festivalen. Coachella skulle gå av stabelen to helger i april 2020, men på grunn av COVID-19 måtte datoen endres til oktober 2020. I sommer annonserte arrangørene at det naturligvis ikke kom til å skje likevel, og at 2020 ble avlyst, men at festivalen vil finne sted som planlagt april 2021. Det er nå ventet at Coachella snart kommer til å annonsere at festivalen igjen er flyttet, nå til oktober 2021. Mark Scott, ordføreren i

Mener SIAN-aktivist ble drept

Både Kripos og PST er koblet inn i saken etter at SIAN-aktivist Dan-Eivind Lid (48) ble funnet død i sin egen leilighet i Kristiansand på lørdag. Politiet holder alle muligheter åpne.

PST koblet inn etter mistenkelig dødsfall

En mann i 40-årene er funnet død i sin leilighet i Suldalen i Kristiansand. Dødsfallet etterforskes som mistenkelig. PST bistår i etterforskningen.
Les mer om:

Kris Jenner svarer på anklagene om seksuell trakassering via sin advokat

Kris Jenner blir saksøkt for seksuell trakassering av sin tidligere livvakt Marc McWilliams. I dokumenter delt med Us Weekly hevder McWilliams at han ble utsatt for «et mønster av uønsket og uvelkommen seksuell tilnærming» mens han jobbet med Kris og Kourtney Kardashian. Marc ble hyret av Kardashian-familien i 2017, og hevder at den upassende oppførselen startet i mai samme år. Marc McWilliams kommer med flere eksempler på trakasseringen i dokumentene. Kardashian-familiens «momager» skal ha uttrykket et ønske om å inngå et romantisk og seksuelt forhold med livvakten.

Tory Lanez benekter skytingen av Megan Thee Stallion på nytt album

Tory Lanez har vært helt tyst etter tidenes lurveleven med Megan Thee Stallion. Men nå bryter han stillheten. En sommerkveld i juli inviterte Kylie Jenner til poolparty hjemme hos seg. Festen så gøyal ut, i alle fall på Instagram, men det som fikk alt fokus var det som skjedde etterpå. Politiet stanset bilen til Tory Lanez der Megan Thee Stallion satt blødende. I bilen var også en livvakt og vennen Kelsey Nicole. Det ble funnet et våpen i bilen, og Tory ble arrestert. Megan blødde fra foten. Det ble forklart med at hun hadde kuttet seg på glass.

SMK: Ble ikke varslet om Bertheussen-mistanken

Statsministerens kontor fikk ikke noe varsel om mistankene mot Laila Anita Bertheussen før PST orienterte dem om at en siktelse var på gang, kort tid før Bertheussen ble pågrepet.
Les mer om:

UNDERGRUNN: – Vi sikter ikke mot et gangster-image!

UNDERGRUNN er tilbake. Nå med sitt debutalbum Firenze’s Finest. UG gikk fra å være et SoundCloud-fenomen til å få mye oppmerksomhet utenfor plattformen – både for musikken og sin klesstil. Boybandet består av seks kompiser fra Oslo øst med aliasene Marstein, Loverboy, Rikpappa, Fretex, Puz og Plaza. I 2018 var UNDERGRUNN kun 15 år gamle da de slapp sin debutsingel «Isbil». Ifølge dem selv var de i starten av puberteten da de spilte inn låten, noe man hører på stemmene deres. Siden den gang har «Isbil» fått flere hundre tusen spins på Spotify, de har sluppet EP, mixtape og flere singler. UNDERG

Søkte på «brannbombe» og «brannpåsettelse»

OSLO TINGRETT (TV 2): Samme dag som Politiets sikkerhetstjeneste (PST) mener at Laila Bertheussen (55) laget trusselbrevene, søkte hun blant annet på «brannbombe».

Bertheussen-saken: PST mener de samme frimerkene ble brukt på trusselbrev

PST mener frimerker brukt på trusselbrev Laila Anita Bertheussen er tiltalt for å ha sendt, er lik merker som er beslaglagt i huset hennes.
Les mer om:

Wara raste over lekkasjer fra PST i retten: – Skammelig

I et hissig utbrudd i retten betegnet tidligere justisminister Tor Mikkel Wara (Frp) det han mener var lekkasjer fra PST, som skammelige og ynkelige.
Les mer om:

- Lager feller for å verve nordmenn

PST bekrefter at Russland, Kina og Iran forsøker å verve nordmenn som agenter og spioner. Flere nordmenn har blitt utsatt for feller for å presse dem til å bli forrædere.

UDI i Moria-møte med PST

Utlendingsdirektoratet (UDI) var mandag i møte med Politiets sikkerhetstjeneste (PST) om asylsøkere fra Hellas, for å unngå at det kommer noen som utgjør en trussel mot Norge.