Nyheter om President


Sterke reaksjoner på at Trump bryter med WHO

President Donald Trumps beslutning om å bryte alle bånd til Verdens helseorganisasjon (WHO), vekker sterke reaksjoner i Europa.
Les mer om:

Desperate Real Madrid tilbyr Martin Ødegaard

Hvis det stemmer det Talksport skriver så må Manchester United bare kline til for det Real Madrid legger på bordet må være tidenes deal. Mens vi hele denne sesongen har fått høre at Martin Ødegaard trolig hentes tilbake fra utlån før tiden fordi han er intenst ønsket tilbake på Real Madrid, men tydeligvis ønsker de Paul Pogba enda mer. Les: Wanda Nara har andre ting å gjøre enn å sikre sin mann, Mauro Icardi, ny kontrakt Real Madrid tilbyr Manchester United James Rodriguez, Lucas Vazquez og tidligere Manchester City-spiller Brahim Diaz sammen med Martin Ødegaard for Paul Pogba.

Merkel takker nei til invitasjon fra Trump

Tysklands forbundskansler Angela Merkel har takket nei til en invitasjon fra president Donald Trump om å delta på et G7-møte i Washington i slutten av juni.

Bolsonaros norske ex-kone: – Han er litt macho

RIO DE JANEIRO (NRK): Brasils president, Jair Bolsonaro, er en av verdens mest omstridte ledere. Men hvordan er han egentlig? NRK har spurt en som kjenner ham svært godt.

Trump: Fryktelig å se hva som skjedde med Floyd

President Donald Trump uttalte seg fredag kveld om videoene som viser behandlingen av George Floyd og sier han har snakket med Floyds familie.

Björn Ulvaeus vil arbeide for rettighetene til neste generasjons opphavere

Den svenske artisten og komponisten overtar vervet som president for CISAC etter synthpioneren Jean-Michel Jarre. – Jeg har vært heldig nok til å kunne leve godt av mitt virke som låtskriver og artist. Som CISAC-president ser jeg nå frem til å arbeide for neste generasjon med skapere, sier Björn Ulvaeus i en uttalelse, der han også uttrykker «en lidenskapelig tro» på CISACs mål om å sikre bedre, mer rettferdige vilkår for skapere. Sammen med makker Benny Andersson har han vært en av tidenes mest suksessfulle låtskriverduoer i tillegg til artistvirket i ABBA.

Twitter falt på Wall Street etter å ha merket ny Trump-melding

Twitter har merket en av president Donald Trumps meldinger og hevder at han oppfordrer til voldsbruk. Selskapets aksjekurs faller for tredje dag på rad.

Trump: USA bryter helt med WHO

USA trekker seg helt fra samarbeidet med Verdens helseorganisasjon og avslutter medlemskapet sitt, opplyser president Donald Trump.

USA bryter alle bånd med WHO – kritiserer Kina

President Donald Trump beskylder Verdens helseorganisasjon (WHO) for å være i lomma på Kina og har bestemt seg for å kutte all støtte til organisasjonen.

Trump: USA bryter helt med WHO

USA trekker seg helt fra samarbeidet med Verdens helseorganisasjon og avslutter medlemskapet sitt, opplyser president Donald Trump.

Trump: USA bryter med WHO

USA bryter forholdet med WHO, sier president Trump på en pressekonferanse fredag.
Les mer om:

Trump: USA bryter helt med WHO

USA trekker seg helt fra samarbeidet med Verdens helseorganisasjon og avslutter medlemskapet sitt, opplyser president Donald Trump.

– USA bryter alle bånd til WHO

USA trekker seg helt fra samarbeidet med WHO, opplyser president Donald Trump. Han hevder WHO ikke har klart å innføre reformer i forbindelse med koronakrisen.

Obama: Rasisme kan ikke være normalen i USA

USAs tidligere president Barack Obama sier han som så mange andre sørger over dødsfallet til afroamerikanske George Floyd.

Avviser at Trump oppmuntret til voldsbruk

Det hvite hus avviser at president Donald Trump oppfordret til voldsbruk da han i en Twitter-melding skrev «Når plyndringen starter, begynner skytingen».

Midtøsten-ekspert: Frykter ny intifada og angrep på Israel

Palestinernes president Mahmoud Abbas brøt i forrige uke alle avtaler med Israel. Det øker faren for en ny voldsbølge og i verste fall en ny krig mellom israelere og palestinere.

Björn Ulvaeus rettighetspresident for verdens kunstnere

Björn Ulvaeus, verdenskjent fra Abba og musikalene "Mamma Mia" og "Chess", er ny president for CISAC, den globale paraplyorganisasjonen for kunstneres rettighetsselskaper. Ulvaeus overtar et av verdens mest prestistjetunge kunstnerverv fra den franske musikeren Jean-Michel Jarre. Innlegget Björn Ulvaeus rettighetspresident for verdens kunstnere dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Munnhuggeri mellom president Trump og ordføreren i Minneapolis

President Donald Trump og Minneapolis-ordfører Jacob Frey krangler om de voldsomme opptøyene i byen. Samtidig har Twitter merket to av Trumps meldinger med at de glorifiserer vold. Det hvite hus avviser dette.

Twitter hevder Trump oppfordrer til voldsbruk

Twitter har merket en av president Donald Trumps siste meldinger og hevder at han oppfordrer til voldsbruk.
Les mer om:

Twitter slår ned på ny Trump-melding

Etter flere dager med konflikt, skjuler Twitter en av president Donald Trumps meldinger fredag morgen norsk tid.
Les mer om:

– Når plyndringen starter, vil skytingen begynne

Etter de voldsomme opptøyene som har foregått etter den brutale pågripelsen av George Floyd i Minneapolis, slakter president Donald Trump borgemesterens håndtering av situasjonen.

Trump raser mot opprørere

USAs president Donald Trump sier at han er villig til å strekke seg langt for å få demonstrasjonene i USA under kontroll.

Colombia forlenger den nasjonale karantenen

President Ivan Duque kunngjorde torsdag at Colombia forlenger den to måneder lange nasjonale karantenen til slutten av juni ettersom smittetallene øker.
Les mer om:

Borgermesteren slår tilbake mot Trump-slakt: – Vi er sterke som faen

Borgermesteren i Minneapolis fikk beskjed om å skjerpe seg av president Donald Trump, etter at opptøyene har tatt en dramatisk vending de siste dagene. Nå slår borgermester Jacob Frey tilbake mot presidenten.

Trump har undertegnet presidentordre om sosiale medier

USAs president Donald Trump har undertegnet en presidentordre som åpner for endringer i en lov som beskytter sosiale medier.