Nyheter om Premier League


Dette er de største tenåringstalentene i Premier League

Simen Stamsø-Møller legger hodet på blokken i denne rundens Premier League-podkast.
Les mer om:

Lukaku matchvinner for United

Romelu Lukaku ble matchvinner da Manchester United tok en hardt tilkjempet 1-0-seier borte mot Southampton i Premier League lørdag.

Eriksen tok Bendtners målrekord i ellevilt London-derby

(West Ham–Tottenham 2-3) Christian Eriksen (25) inntok først hovmesterrollen, før han selv skrev seg inn i historiebøkene. Nicklas Bendtner (29) er ikke lenger Danmarks målkonge i Premier League.
Les mer om:

– Conte har blitt et offer for sin egen originalitet

KOMMENTAR: Antonio Conte vant Premier League fordi hans banebrytende spillesystem ga ham et forsprang. Nå er rivalene i ferd med å ta ham igjen.
Les mer om:

Varsler Facebook-bud på PL-rettighetene

Facebook og Amazon kommer trolig til å melde seg på i kampen om streaming-rettighetene til Premier League fra 2019 Også Google og Netflix skal være interessert i rettighetene til engelsk fotball, og hvem som får dem blir klart i februar neste år, melder Telegraph.

Lindegaard tilbake i Premier League

Tidligere Aalesund- og Manchester United-keeper Anders Lindegaard er tilbake i Premier League. For dansken har i dag signert for Burnley, melder klubben selv på sine nettsider. Lindegaard harvært klubbløs siden han ble frigitt av Championship-laget Preston i sommer.

Lindegaard tilbake i Premier League

Anders Lindegaard (33) skal hjelpe til i Tom Heatons skadefravær.
Les mer om:

Agüero med hat trick for City

Manchester City overtok tabelledelsen i Premier League etter ny målfest og 6-0-seier over Watford lørdag ettermiddag. Sergio Agüero scoret tre av målene mot Watford. Mer på TV2.no.

Endelig seier for Bournemouth

Joshua King og Bournemouth kunne omsider juble for sesongens første seier i Premier League. Fredag kveld ble Brighton slått 2-1. Jermain Defoe ble matchvinner. Mer på TV2.no.
Les mer om:

King roses av Carragher

Liverpool-legende Jamie Carragher mener Joshua King fort kan spille for en toppklubb i Premier League i fremtiden. King scoret 16 mål for Bournemouth i Premier League forrige sesong. Det førte til at Carragher – i likhet med mange andre – virkelig fikk øynene opp for nordmannen. Den tidligere Liverpool-forsvareren sier til VG det er «outstanding» å score så mange mål i Premier League for et lite lag som Bournemouth, og at han tror det er en stor sjanse for at King kan komme til å spille for en topp seks-klubb.
Les mer om:

King roses av Liverpool-legende: – Kan spille for en topp seks-klubb

Liverpool-legenden Jamie Carragher ser for seg at Joshua King (25) spiller for en toppklubb i Premier League i fremtiden.
Les mer om:

Hodgson tilbake i Premier League

Roy Hodgson (70) er tilbake i Premier League. Veteranen erstatter Frank de Boer som Crystal Palace-manager, og har skrevet under på en toårskontrakt.
Les mer om:

Nullen sprakk for Huddersfield

Huddersfield slapp inn sine første mål i årets Premier League-sesong i 0-2-tapet for West Ham, mens Londonerne omsider åpnet poengkontoen. Med seieren tok West Ham sine første poeng for sesongen og klatret opp fra jumboplassen i Premier League. Nå har London-klubben plutselig både Bournemouth og Crystal Palace bak seg på tabellen. Huddersfield har på sin side sju poeng og er nummer seks. Kun tre poeng skiller opp til Manchester United og Manchester City på toppen av tabellen, melder NTB.

TV 2 kårer: Her er de største managerfloppene

TV 2 Sportens Premier League-redaksjon har kåret de største managerfloppene i Premier League. Her er listen!
Les mer om:

De Boer fikk sparken

Frank de Boer med tidenes korteste managerkarriere i Premier League etter å ha fått sparken i Crystal Palace. Nederlenderen fikk kun fire seriekamper i managerstolen.
Les mer om:

Benitez må styre Newcastle-taktikken hjemmefra

Rafa Benitez er blitt brokkoperert og leder ikke Newcastle i søndagens bortemøte med Swansea i Premier League.

Stoke stoppet Manchester United - så forlot en irritert Mourinho intervju

(Stoke - Manchester United 2-2) Etter null baklengs og full pott på de tre første kampene, gikk José Mourinho på årets første poengtap i Premier League.

Presset Wenger fikk etterlengtet seier

Med tap mot Bournemouth kunne Arsenal fått sin verste start på Premier League noensinne, men etter kampen kunne både manager Arsène Wenger og supporterne puste lettet ut.

City ydmyket Liverpool

Manchester City knuste Liverpool 5-0 i Premier League lørdag. Gabriel Jesus (2), Leroy Sané (2) og Sergio Agüero scoret målene. Les mer og se video på tv2.no.

Manchester Citys keeper ble båret ut: – Et fryktelig sammenstøt

Manchester City knuste Liverpool i en dramatisk storkamp i Premier League. City-keeper Ederson fikk en grusom smell i duell med Liverpool-angriper Sadio Mané.

Mourinho smadrer alle i august – gir bort langt flere poeng i september

José Mourinhos gjennomsnittlige poengfangst Premier League i månedene august og september er radikalt forskjellige. TV 2-ekspert mener det handler om managerens filosofi.

Vincent Janssen lånes ut

Tottenham-flopp Vincent Janssen er på vei til den tyrkiske klubben Fenerbahce på lån. Spissen scoret to mål i sin første sesong i Premier League.
Les mer om:

Fotballryktene: – Vil blidgjøre Conte med stjernespiss

Antoine Griezmann kan være på vei til Premier League.
Les mer om:

Premier League har bestemt seg - overgangsvinduet stenger før sesongstart

Neste sommers overgangsvindu i engelsk fotball skal stenges torsdag før sesongstart. Det er avgjort i en avstemning mellom klubbene i Premier League.
Les mer om:

Vil stenge overgangsvinduet tidligere

Neste år vil overgangsvinduet i Premier League stenge før sesongstart. Det har klubbene selv bestemt i ettermiddag, melder BBC. Det betyr at vinduet framover vil stenge kl 18 norsk tid på torsdagen før sesongen sparkes i gang. Dette vil kun til å gjelde kjøp av spillere, så klubbene i Premier League kan fortsatt selge til andre klubber i Europa fram til overgangsvinduet der stenger 31.august.
Les mer om: