Nyheter om Premier League


David Brooks: Nok en 21-åring på blokka til Manchester United

21-åringen Daniel James er allerede «i hus» hos United. Nå trappes det opp for å hente inn nok en up and coming. Solskjær bygger for fremtiden.

Atlético henter fra byrivalen – baner vei for storovergang til Premier League

Marcos Llorente (24) går fra Real Madrid til Atlético Madrid. Det åpner opp for at midtbanestjernen Rodri Hernandez (22) kan dra til Premier League.

Philip Billing får gå videre etter seks år

For noen uker siden fortalte den sentrale midtbanespilleren Philip Billing at han var klar for en ny utfordring i sommer, etter at Huddersfield rykket ned fra Premier League. – Men med et år igjen av avtalen var det et problem. Mirror skriver at klubben klar til å slippe dansken som har vært i klubben i seks år.

Queens Park Rangers henter Brentford spiller gratis

Queens Park Rangers kunngjør at de har signert en kontrakt med Yoann Barbet. Den tidligere Brentford-spilleren Yoann Barbet, som forlot klubben etter sesongen, har signert en kontrakt med Championship-rivaler fra Queens Park Rangers. Les: Rafael Benitez har fått jobbtilbud: Årslønn på over 100 millioner kroner! @BarbetYoann#BonjourBarbet — Queens Park Rangers FC (@QPR) June 18, 2019 QPR manager Mark Warburton har sture planer for klubben neste sesong, de vil opp og frem.

Rafael Benitez har fått jobbtilbud: Årslønn på over 100 millioner kroner!

Rafael Benitez er lei av alle feidene med Newcastle eier -og ledelse. Om to uker løper kontrakten hans ut med klubben, og ikke uventet har han vurdert ulike alternativer. Ett kan bringe ham en «bekymringsløs» pensjonisttilværelse.

Antallet fotballreiser til England tar av- Liverpool dominerer!

At engelsk fotball er populært i Norge er overhodet ingen overdrivelse, og man kan jo bare se på antallet nordmenn som reiser over til balløya hvert år. Engelsk fotball ligger dypt forankret i den norske idrettsjelen, og nå lurer nok reiseselskapene som selger fotballreiser til England på om interessen vil stige enda mer. Har steget voldsomt Interessen for fotballreiser har steget kolossalt i løpet av de siste 10 årene, og årsaken er nok at det har dukket opp selskaper som har spesialisert seg på denne formen for turisme.

The Times: Manchester United skaper litt ro i rekkene – forlengelse rett rundt hjørnet

Mellom sesongene i Premier League er det alltid kaotiske tilstander – i det minste for supporterne som står på utsiden. Hvem blir? Hvem blir rappet?

I skvis – Chelsea avslår gode bud fra Barcelona og Atletico Madrid

Den brasilianske vingen Willian går inn i sitt siste år av kontrakten med Chelsea. Da skulle man tro at det er duket for overgang – hvis London-klubben ikke allerede har tilbudt spilleren forlengelse. Men ingenting virker enkelt på Stamford Bridge om dagen. Trusselen som henger over Chelsea om to-års utestengelse fra overgangsmarkedet – hvis anken ikke går gjennom, styrer avgjørelsene på Stamford Bridge. | Willian coolly converts from the spot to grab his 50th @ChelseaFC goal!

Nike har lansert en helt ny Premier League-ball: «The Merlin»

Nike har benyttet avansert teknologi for å utvikle en ball eksklusivt for Premier League, vi får håpe at navnet «The Merlin» peker på at den er fantastisk god, ikke at den på magisk vis kan skifte retning og være vinglete.  Ballen er utviklet som en det av det nye partnerskapet mellom Premier League og Nike. Les: Ute i kulden hos Sarri, nå hentes Gary Cahill av sin gamle sjef Nike sier at ballens teknologi kan føre til enda flere mål, etter at det i fjor ble satt rekord med 1.072 mål i fjorårets sesong.

Ute i kulden hos Sarri, nå hentes Gary Cahill av sin gamle sjef

Noe ganger er det skikkelig dritt med en ny manager, midtstopperen Gary Cahill var elsket av Antionio Conte da han var Chelsea  manager. Det var ingenting med Cahill som imponerte Maurizio Sarri, nesten umiddelbart etter han satte seg i manager stolen ble han henvist til benken. Nå er Gary Cahill ferdig i Chelsa og på vei til Inter Milan og Antonio Conte.

Listen med aktuelle klubber blir kortere for Gareth Bale

The Sun skrev på søndag at Gareth Bale var meget aktuell som for Bayern München, men det ble i et intervju med ESPEN avvist av hans agent Jonathan Barnett.  Det som trolig startet ryktet var at Bayerns sportsdirektør Hasan Salihamidzic i helgen sa at klubben vil forsterke laget ytterligere før sommerens overgangsvindu stenger. Les: AC Milan vil hente Dejan Lovren fra Liverpool – Og at klubbpresident Uli Hoeness har på sin side lovet fansen «det største investeringsprogrammet Bayern noen gang har hatt» foran neste sesong.

Robin van Persie har bedt agenten om å slutte med alle disse tilbudene

Noen forrykende sesonger i Premier League for Arsenal og Manchester United har gjort at van Persie-navnet fortsatt ligger langt fremme i bevisstheten. Når han i tillegg har vett til å gi seg før det er for sent, øker respekten. 35-åringen tok avgjørelsen om å åpne dobbeltknuten på fotballstøvlene og pensjonere seg foran Feyenoord-supporterne, der det hele startet i 2001. Dette betyr ikke at fotballverden har trodd det var en realitet. -Jeg har mottatt tilbud fra mange land, men jeg har avslått dem umiddelbart.

Tidligere Fulham manager Slavisa Jokanovic tilbake i managerstolen

Slavisa Jokanovic fikk sparken høsten 2018 fra Fulham og har vært arbeidsledig siden det, nå har han fått napp på en ny jobb i Qatar.  Jokanovic skal lede en av landets beste klubber Al-Gharafa. Les: «Jeg har hatt tre gode år i Manchester» رسميا: الصربي سلاڤيسا يوكانوڤيتش مدرّباً لفهود #الغرافة بعقدٍ يمتدّ لموسمين pic.twitter.com/7CRUbrWTtI — Al Gharafa SC (@ALGHARAFACLUB) June 16, 2019 Slavisa Jokanovic har inngått en toårig avtale med Al-Gharafa. I 2018 led Jokanovic Fulham til Premier League etter playoff-seieren over Aston Villa, men etter en rekke dårlige resultater ble han sparket og

Henter gratis Aston Villa stopper

Huddersfield arbeider hart for at neste sesong skal bli vesentlig bedre enn sist da de rykket ned fra Premier League.

Keeper «vidunderbarn» Markus Schubert på vei til Premier League

Bare for å ta det med en eneste gang, keepere regnes som «barn» lenger enn utespillere fordi en meget viktig faktor for dem er erfaring. Det 21 år gamle vidunderbarnet Markus Schubert har stått i mål for Dynamo Dresden og vist han har talent til å blande seg inn blant de aller beste keeperne som finnes der ute. Les: «Japans Messi» Real Madrid har kapret tidligere Barcelona spiller Arsenal closing in on Markus Schubert from Dynamo Dresden. 21-year-old keeper. Already lining up a loan for him. Mislintat identified before leaving.

Jasper Cillessen i forhandlinger med to Premier League-klubber

Barcelona-keeperen har ikke lagt skjul på at han er drittlei posisjonen som andrekeeper hos La Liga-giganten.

Southampton har vært i Belgia og funnet lovende kantspiller

Den 20 år gamle kantspilleren Moussa Djenepo forlater Standard Liege og lander en fireårig avtale i Southampton. Southampton har vært knyttet til Standard Liege Moussa Djenepo en stund allerede, begge parter er lettet over å endelig få på plass en avtale. Manager Ralph Hasenhüttl som fikk jobben ved juletider etter at Mark Hughes hadde ledet laget til nedrykksplass i Premier League klarte å samle sammen nok poeng denne våren til å overleve. Han har fått jobben med å bygge et mer robust lag som skal befinne seg litt lenger opp på tabellen.

Tidligere Chelsea spiller Ramires forlater Kina

Ramires (med fult navn:  Ramires Santos do Nascimento) har fullført sitt opphold i den kinesiske klubben Jiangsu og i stedet inngått en kontrakt med Palmeiras. – For noen få dager siden fikk vi vite at det bare var den medisinske sjekken som gjenstod for en avtale med Premier League-klubben Watford, den sjekken skal ikke ha gått bra. Den tidligere Chelsea-profilen Ramires har spilt med Jiangsu Sainty i de siste sesongene.

Uber Eats blir ny navn-sponsor for for League 1

Fra 2020 overtar Uber Eats som navn-sponsor for den øverste franske serien League 1 etter møbel giganten Conforama Fra 2020/2021 sesongen vil Frankrikes beste fotballserie gå under det spiselige navnet «Ligue 1 Uber Eats» etter at takeaway-selskapet har kjøpt navnet for to år med mulighet for forlengelse. Les: Storoppgjørene i Premier League – eller: her er datoene du styrer unna familieselskap Ifølge den franske avisen Le Figaro koster sponsoratet 32 millioner euro. Best of luck to De Ligt in his quest to become a major superstar in the Uber Eats Ligue 1 https://t.co/RomYn1Cg83 — AK (@Promet

«Jeg vil bli i La Liga, men ikke i Barcelona»

Barcelona har tatt tilbake tronen i Spania, men fansen murrer fortsatt etter at de klarte å «gi bort» en 3 – 0 ledelse ovenfor Liverpool i Champions League semifinalen.  – I tillegg klarte de å snuble i de i Copa del Rey finalen mot Valencia. Vi ser på en rekke endringer denne sommeren hvor vi venter inn den franske superstjernen Antoine Griezmann i tillegg til Frenkie de Jong som allerede har signert. Les: Bekreftet: Slaven Bilic is back! Denis Suarez er på vei bort, noe vi har blitt helt sikre på etter han snakket med spansk presse: «Det jeg vil er å forlate Barcelona.

Bekreftet: Slaven Bilic is back!

Den tidligere kroatiske landslagstreneren har neppe kommet over at han ble kastet ut fra West Ham etter det han opplevde som altfor kort tid. Men så var det dette med resultatene, da. Nå får han et «lettere» utgangspunkt.

Storoppgjørene i Premier League – eller: her er datoene du styrer unna familieselskap

Da er det bare å planlegge hvor du skal styre unna dugnader og andre oppmerksomhetstyver.  Here we go… The fixtures for the 2019/20 @premierleague season have been announced and here's a look at the opening weekend… React to your team's opening match with a GIF… — Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) June 13, 2019 Les: United har gitt beskjed til Real Madrid: Uaktuelt! – Diary dates… Some huge fixtures to look out for in this morning's @premierleague fixtures announcement! — Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) June 13, 2019 Les på F7: Mange bor i boretslag regjert av fascister

Premier League sesongen starter tøft for Ole Gunnar Solskjær

Da OIe Gunnar Solskjær kom inn som midlertidig manger for Manchester United før jul var det med en rekke enkle kamper, nå som fast ansatt og med ekstreme forventninger på seg, blir årets seriestart langt tøffere.  Søndag 11 august tar Manchester United i mot Chelsea på Old Trafford, langt enklere blir det for Liverpool som på fredag 9.august tar imot Norwich og Alexader Tettey.

Kicker: Premier League-klubb jakter på Franck Ribery

Den franske urokråke og Bayern veteran ser kontrakten sin med Bundesliga-giganten løpe ut i slutten av juni.

Slik spilles Premier League 2019/2020

Terminlisten ble sluppet torsdag morgen.
Les mer om: