Nyheter om Premier League


Dommer fikk sparken i Premier League – Nå skal han dømme i Norge!

Bobby Madley (33) ble i sommer sparket som dommer i Premier League etter å ha hengt ut funksjonshemmede i sosiale medier. Nå skal han begynne å dømme norsk fotball. – Jeg hadde elsket å dømme Eliteserien på et eller annet tidspunkt, men jeg må jobbe hardt og bevise meg tilliten verdig først.

Barcelona kan ikke rappe Firmino og Mané fra Liverpool

Liverpools daværende største stjerne, Philippe Coutinho, ble hentet til Barcelona. Dette var uungåelig for Premier League-klubben. Men som plaster på såret fikk Liverpool med et punkt i avtalen som nå er gull verdt. Spill for Barcelona står øverst på ønskelisten hos majoriteten av verdens beste spillere. Derfor er det vanskelig å takke nei, hvis den katalanske klubben åpner dørene. Dette fikk Liverpool kjenne på da Coutinho ble kurtisert av La Liga-klubben. Vendte Liverpool ryggen.

Nå er seedingen for Norge klar

Seedingnivå kan bety være eller ikke være for et landslag. Nå ligger rangeringen klar før trekningen til EM-kvalifisering, 2. desember. Det er plasseringen i Nations League som var avgjørende for hvordan Norge og de andre landene ble rangert. Det blir ti EM-grupper, hvorav fem med seks lag og fem med fem lag.

Kanté har valgt klubben som skal vinne Premier League

Han er verdensmester og han regnes som en av verdens beste midtbanespillere. Nå har han bestemt seg for klubben der han ser størst sjanse for å vinne trofeer. Og klubben er Chelsea. N´Golo Kanté startet seniorkarrieren for alvor i Caen, men kom raskt over til Premier League i 2015. Timingen var perfekt, og franskmannen kunne være med på å skape historie hos Leicester med historiens første seriegull for klubben. Eleganse.

Måltørken fortsetter

Norge vant komfortabelt borte mot Kypros i går, og det kunne fort blitt mer enn 2-0 til Norge. Det vet Crystal Palace-spissen Alexander Sørloth som bommet på to gigantsjanser. Sørloth har fått lite spilletid i Premier League og ble egentlig vraket av Lars Lagerbäck til kampen, men ble hentet inn på grunn av skaden til Joshua King. Sørloth fikk to muligheter på åpent mål, men misset grovt på begge avslutningene. Dermed fortsetter måltørken og trønderen har ikke scoret på 82 dager, siden ligacup-kampen mot Swansea i august. Hjelper lite å henge med hodet.

Herjet med Drillos på 90-tallet. Dette gjør Øyvind Leonhardsen nå

Øyvind «Leo» Leonhardsen herja i over et tiår på landslaget, og står med over 200 kamper i Premier League. Men hva gjør han nå?

Hevder han ble slått av sjefen: – Umenneskelig

Jonathan de Guzmán hevder å ha blitt slått av Napolis sportsdirektør da han ikke ville dra til Premier League.
Les mer om:

Har stor tro på 19 år gammel midtbanespiller

Sandnes Ulf ser nå fremover igjen etter å havnet på en skuffende 10.plass i OBOS-Ligaen.  Mandag ettermiddag signerte Adrian Berntsen under en 2-årskontrakt med de lyseblå. Den 19 år gamle midtbanespilleren har tidligere spilt for Bryne og Brodd. Berntsen har trent jevnlig med Sandnes Ulf siden i sommer, og det var en av hovedårsakene til at valget falt på Sandnes Ulf for jærbuen. Les: Danmark bedømmer Hareide fra kamp til kamp – Først og fremst valgte jeg Sandnes Ulf ettersom jeg har vært en del av miljøet, og blitt tatt godt i mot av alle i klubben.

Selv Woodward tror United-signeringen er i boks

Han regnes som en av de tøffeste og beste i midtforsvaret. Manchester United trakter fortsatt etter sør-amerikanerens tjenester etter å ha mislykkes i sommer. Nå skal selv Uniteds styreleder være trygg på at signeringen kommer allerede i januar. Diego Godin. Jose Mourinhos drømmemidtstopper skulle egentlig ha kommet til Old Trafford allerede i sommer, men interne forhold hos United gjorde klubben ute av stand til å forhandle om de beste og mest ettertraktede midtstopperne. Som skreddersydd for United?

Landslaget er et fristed for duoen med over 1000 målløse minutter i Premier League

Alexander Sørloth (22) og Mohamed «Moi» Elyonoussi (24) om prislappen - og den tøffe starten i Premier League.
Les mer om:

Ranieri: Det måtte skje!

Det var 5000-1 i odds at han skulle lykkes. Når han så gjorde det, skapte det en avhengighet til ligaen der mirakelet skjedde. Ni måneder etter at han hadde ledet Foxes til sitt første ligagull i øverste divisjon, fikk han sparken. Det var derfor ikke mange månedene han fikk glede seg over seriegull hos Leicester. Nå er 67-åringen tilbake der han tilhører, etter en sesong med Nantes i Ligue 1. For Ranieri var dette en nødvendighet å komme tilbake til vinterfotball på balløya. Smiler som ingen andre trenere.

Sogne-bedrift skal lage millionar av draktmerke til Premier League

Alle draktmerke til Premier League skal frå neste sesong produserast i Gaupne i Sogn og Fjordane. Dei ventar å lage mellom 15 og 20 millionar merke kvart år.
Les mer om:

Glem Premier League hvis du skal oppleve flest scoringer!

Det måkes inn scoringer i Premier League – i enkeltstående kamper. Hvis du er ute etter flest scoringer, bør du finne en TV-kanal som dekker kamper med klubber som Leipzig og Frankfurt. Bundesliga. I Norge er det ett eller annet som gjør den tyske ligaen mindre interessant enn sin storebror i England. Men ser vi på statisitkken i Europa så langt, er det i Tyskland det skjer. Her er scoringsstatisitkken etter 11 kamper i de fem største ligaene. 1. Bundesliga  – 3.15 mål per kamp 2. Serie A – 2.79 mål per kamp 3. Premier League – 2.75 mål per kamp 4. Ligue 1 – 2.64 mål per kamp 5.

Mourinho med nytt fremstøt mot drømme-midtstopper

Jose Mourinho var etter den urugayanske forsvarsklippen i sommer. Men det ble ingen god sommer for United-treneren. Det var huller i forsvaret, men Godin kom ikke til Old Trafford som tetningsmiddel. Men hva nå? Det ble ikke Toby Alderweireld, Harry Maguire eller Jerome Boateng for United. Nå skal Mourinho igjen bruke all sin overtalelseskraft for å hente Diego Godin til Premier League. Atletico Madrid-kjempen blir regnet som en av verdens desidert beste. Dette vet selvfølgelig La Liga-klubben, som nødig slipper 32-åringen. Gjør seg klar til knalltøffe dueller.

Liverpool-spilleren som kan forsvinne allerede i januar

Brasilianeren kom til Real Madrid, ble sendt videre til Monaco, storspilte – og ble hentet til Premier League av Jürgen Klopp. Får Serie A-klubben viljen sin, mangler 25-åringen bare Bundesliga. The five big ones. Vi snakker ikke om usmakelig jakt på den afrikanske savannen, men de fem store ligaene i verden: Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1. Fabinho kom til Liverpool denne sommeren, etter godt over 100 kamper for Monaco. Den defensive spilleren skulle bringes til toppen under Jürgen Klopps ledelse. Helt vanlig at det tar tid i Premier League, sier Klopp.

Premier League har bestemt seg om VAR

Bekreftet: Premier League innfører VAR fra og med neste sesong! I dag bestemte de 20 toppklubbene i Premier League seg for å innføre VAR videoassistert dømming. VAR ble for alvor introdusert under sommerens Fotball-VM i Russland, og ble betegnet som en enorm suksess! Spansk eliteserie har også innført videodømming.

Forbanna på Mourinho kan forsvinne til Tottenham, Roma eller AC Milan

Det kan bli tøft for Manchester United å holde på spillere når overgangsvinduet åpnet i januar. Eric Bailly som ble hentet fra Villarreal for over 300 millioner kroner har følt seg fryst ut av manageren nå har irritasjon over lite spilletid utviklet seg til skikkelig sinne følge Sport Witness.  Etter 12 kamper i Premier League har Manchester United bare 20 poeng og det er langt opp til serieleder og byrival Manchester City.

Tidlig overgangsfrist også neste år

Klubbene i Premier League stemte i dag for at overgangsvinduet skal stenge før sesongstart også neste sesong, melder BBC. En eksakt dato har ikke blitt satt. I forkant av årets sesong stengte vinduet dagen før sesongåpningen 10. august.
Les mer om:

Videodømming i Premier League fra neste sesong

Engelske Premier League vil ta i bruk videodømming (VAR) fra sesongen 2019/20. Det har de 20 engelske toppklubbene bestemt torsdag.
Les mer om:

Bekreftet: Premier League innfører VAR

Innføres i 2019/2020-sesongen.
Les mer om:

Innfører VAR i Premier League fra neste sesong

Fra og med neste sesong får Premier League-dommerne hjelp av video. TV 2s Premier League-ekspert Brede Hangeland er skeptisk.

VAR til Premier League

I dag ble det klart at engelske Premier League vil ta i bruk VAR (videodømming), i følge The Times-journalist Martin Ziegler. Det vil skje fra neste sesong. Det var klubbene selv som stemte over om VAR skulle innføres i den engelske toppdivisjonen.
Les mer om:

En av verdens største klubber tilbyr Ramsey kontrakt

Historien om Aaron Ramsey har dratt ut i det lengste. Vi har ventet på om Arsenal-veteranen skal fortsette i samme spor, eller om noen der ute verdsetter midtbanespillerens tjenester høyere enn London-klubben. Ifølge Independent blir det en overgang til Bundesliga-giganten Bayern München til sommeren. Avisen kjenner til vellykkede samtaler mellom waliserens representant og den tyske klubben. Sehr gut. (foto: premier league) Les: Torsdag er en viktig dag for oss som elsker Premier League Til sommeren står Ramsey på free transfer etter rundt 250 kamper for Arsenal.

Torsdag er en viktig dag for oss som elsker Premier League

På torsdag er det et viktig møte som blir avholdt i London. Viktig for alle oss som elsker Premier League. For ifølge ESPN er det et viktig punkt på agendaen i møtet til eierne av Premier League – et punkt som kan endre mye i verdens tøffeste liga. VAR – video assistant referees. Luringene skal lures. (foto: chelsea, twitter) Forrige gang det ble stemt over om videodømming skulle innføres i 2018/19, stemte toppklubbene dette ned.

Rooney gir Klopp og Guardiola mye av æren

Wayne Rooney har reist til England for å markere en lang landslagskarriere. Selv er han takknemlig for utlendinger som Jürgen Klopp og Pep Guardiola. Rooney har mange minner fra mesterskapene. Kanskje flest om straffespark-konkurranser? 32-åringen har vært med England til de store mesterskapene. Der engelskmenn ventet på at footballs coming home,  tapte de tre løvene på straffekonk i EM 2004 og 2006, gikk på en ydmykelse mot Tyskland i VM 2010 og forsvant ut etter gruppespillet i VM 2014. Nå varsles det en ny tid for det engelske landslaget. Mr. England.