Nyheter om Premier League


Barcelona i samtaler om byttehandel med Dembélé

Nicklas Pepe måtte nylig ut med rødt i kampen mot Leeds. Måneder med frustrasjon hos Arsenal-manageren ble sluppet ut da Arteta ble spurt hva han mente om hendelsen: Unacceptable! Nå jobbes det med en byttehandel som forhåpentligvis, men ikke garantert, vil skape bedringer på vingen. Pepe ble hentet for solide 72 millioner pund sommeren 2019.

Pochettino får skikkelig brysom konkurranse om Real Madrid-jobben

Zinedine Zidane viste ingen tegn på at han ikke har tillit hos Real eller at han ikke kan lede CL-trofé grossisten videre fra gruppespillet. På banen viste Real Madrid alle tegn på at det ikke holder. Vi er ikke tilhenger av å kaste ut managere noen måneder ut i sesongen, men mislykkes Zidane med å lede Real videre til inntektspotten som fordeles etter gruppespillet i Champions League, da kan ikke Real fortsette med sin legende. Les: Zidane har full kontroll Mauricio Pochettino ventet utålmodig på jobben til Ole Gunnar Solskjær, den røyk.

Klopp forklarer hvorfor Adrian ble forbigått av en 22-åring

Liverpool har hatt sine keeper-historier. Så entret Alisson Anfield og de største trofeene fant veien til Liverpool. Uten tvil en av verdens aller beste mellom stengene, men hva når brasilianeren må ta seg en time out? Forrige sesong da dette skjedde, satt Liverpool-supporterne med klump i magen når Adrian hadde noen av sine mer ukonsentrerte inngripener.

United må kjempe mot Tottenham og Chelsea om Premier Leagues 4. beste midtstopper

Han holder til i badebyen Brighton, men spiller som han skulle være i en av de største fotballbyene i England. Ifølge Sky Sports er det kun spørsmål om tid før Graham Potter må planlegge treningene uten Ben White. For ifølge Sky Sports har Manchester United, Tottenham og Chelsea alle speidere med blikket rettet mot White. Når Brightons midtstopper scorer på Wyscout´s index som den fjerde beste midtstopperen i Premier League denne sesongen, bare slått av Zouma, Magalhaes og Thiago Silva, da er 23-åringen allerede en gigant.

Lampard har lansert sin kandidat til Derby-jobben

Da Phillip Cocu ble hentet inn til Derby var planen klar: Bygge opp Derby og dekke bordet for Wayne Rooney den dagen han er trenertørr nok bak øra. Men da den stolte klubben, som under Lampard lå og snuste på opprykk til Premier League, gikk ned til bunnen av tabellen – og ble der, var borddekkingen over for den tidligere Barcelona-spilleren. Spillende trener Rooney fikk over natten totalansvaret (sammen med Steve McCLaren) for å finne veien ut av uføret. Denne helgen var det klart for første kamp med Rooney som boss.

Slik kommer Brexit til å påvirke Premier League: – Potensielt krise

Nye regler gjør at Premier League-klubbene ikke får lov til å hente utenlandske spillere under 18 år. Dermed havner de bak de europeiske storklubbene i køen om de største talentene.
Les mer om:

Drømmen om Premier League lever! Var tett på Tottenham og Chelsea i sommer

Den 24 år gamle kamerunske målvakten Andre Onana som til daglig vokter målet til den nederlandske klubben Ajax har en spenst som er helt vanvittig. – Samtidig har han noen litt for store tabber som trolig var årsaken til at Tottenham og Chelsea var litt usikre på tampen av sommervinduet. Daily Mail skriver at drømmen om Premier League er der fortsatt og at den er hakket mer realistisk enn i sommer.

Mundo Deportivo: Leeds har funnet arvtageren til Marcelo Bielsa

Vi håper Bielsa biter seg fast i rekkverket på Elland Road helt til Leeds står på toppen av Premier League, men vil nøye oss med at argentineren holder seg der til klubben ikke risikerer en retur til tiår med lidelse utenfor øverste divisjon. Så lenge Leeds har en verdig manager som kan bringe arven videre. Da Leeds tok bussen fra Goodison Park med tre poeng denne helgen, skjønner man hva Bielsa har bygd opp siden 2018.

Hele Newcastle-troppen i isolasjon etter smitteutbrudd

Newcastles førstelag er sendt i isolasjon etter et smitteutbrudd i klubben. Fredagens kamp mot Aston Villa i Premier League står i fare.

Hyllet død spiller

Fulham slo Leicester 2-1 i Premier League mandag og markerte bortgangen til klubbens tidligere profil Papa Bouba Diop.
Les mer om:

Tottenham møter lag fra nivå åtte

Premier League-leder Tottenham skal ut mot lilleputten Marine i 3.runde av FA-cupen. Det er den største nivåforskjellen mellom to lag i den tredje runden noensinne, skriver The Guardian. Ole Gunnar Solskjær og Manchester United møter Watford, Aston Villa tar imot Liverpool, mens regjerende mester Arsenal spiller hjemme mot Newcastle. Kampene spilles 9. og 10.

Fantasy Premier League Gameweek 11: Her er «Pep-tegnene» du må kunne

Vi har gått gjennom samtlige av Manchester Citys lagoppstillinger denne sesongen for å finne noen mønstre i Pep Guardiolas ellever etter midtukekamper. Her er resultatene.
Les mer om:

Eden Hazard er sendt tilbake «der han kom fra»

Belgieren vil for alltid bli sammnelignet med storhetstiden i Premier League da han tok seg av jobben med å drible av halve Liverpool-forsvaret og score – blant annet. Hos Real har det dessverre blitt mest av his recovery will continue to be assessed. 110 scoringer og 92 assists på 352 Chelsea-kamper forteller om en gigant som sjelden forlot banen uten å ha produsert.

Ancelotti ser mot Barcelona for å tette lekkasjen i Everton-forsvaret

Det var ikke snakk om noen lekkasje i 1-0 tapet mot Leeds i helgen. Når Liverpool på 2. plass har sluppet inn 17 mål, det samme som Everton, taler det heller ikke om en lekkasje.

- Feiret som om de hadde vunnet Premier League

Southampton-manager Ralph Hasenhüttl om Manchester United-spillerne i garderoben.
Les mer om:

Stygg hodeskade i Premier League

Arsenal røk på et nytt tap i Premier League søndag kveld. Mot Wolverhampton var det derimot ikke resultatet som fikk mest oppmerksomhet. I starten av kampen kolliderte Arsenals midtstopper David Luiz og Wolverhamptons spiss Raúl Jiménez stygt inne i Arsenals felt. Begge ble liggende nede en stund, men det var Jiménez det så ut som det gikk verst ut over.

Tidligere Premier League-spiller (42) er død

Papa Bouba Diop er død, 42 år gammel. Senegaleseren spilte for Fulham og Portsmouth i Premier League mellom 2004 og 2010.

Snakker med både Ancelotti og Mourinho

Til sommeren går avtalen med Juventus ut på dato og det er ingenting som tyder på at 33 åringen kommer til å forlenge den. – Likevel, han er lojal og vil ikke dra videre før avtaleforholdet er over. Vi skrev for noen dager siden at det var en drøm som gjenstod, å spille i Premier League, det er en drøm som er i ferd med å gå i oppfyllelse. Les: Ole Gunnar Solskjær vil ha Jonny Evans tilbake på Old Trafford «Er i dialog med både Mourinho og Ancelotti»Sommeren 2015 forlot Sami Khedira Real Madrid for å spille for Juventus.

Kampen mot nedrykk åpner nye dører for Sander Berge

Premier League klubbens manglende evne til å score mål er spesielt tydelig denne sesongen, de ligger helt nederst på tabellen med kun et poeng etter 10 kamper. – Sander Berge gjør det bra i klubbens forsvar, men resten av laget fungerer rett og slett ikke. Jeg vet det er for tidlig å snakke om nedrykk, men de har ingen som klarer å sette ballen i mål. Lørdagens kamp mot Premier Leagues nest dårligste lag West Bromvich bygget Sheffield United opp er rekke gode angrep som endte i ingenting.

Jürgen Klopp har fått opp øynene for Sporting stjerneskudd, men han er definitivt ikke alene

Hver eneste gang det dukker opp en ny og imponerende spiller i Portugal blir han sammenlignet med Cristiano Ronaldo, det kommer ikke til å skje denne gangen Sporting Lisboas stjerneskudd Nuno Mendes er venstreback og ikke opptatt av kameravinkler. I hele vår kunne vi lese at Manchester United ville hente Mendes så snart det ble sommer, men som vi alle vet, skygget forsøket på å hente Jadon Sancho over alt annet.

Marerittet fortsetter for Berge og Sheffield United: Sløste bort enorme sjanser i nytt tap

Sander Berge og Sheffield United får det ikke til å stemme i Premier League denne sesongen. Lørdag ble det på ny sjansesløsing, og 0-1-tap mot West Bromwich.

Riyad Mahrez må ha spist supermannpiller

Det var bare et lag på banen i dag og en spiller som fremstod som supermann, Riyad Mahrez scoret tre ganger da Manchester City vant 5-0 hjemme mot Burnley i Premier League. Det var tydelig at Manchester City manager Pep Guardiola er lei av å befinne seg langt nede på tabellen, verdens beste manager trives ikke på 14 plass. – Vel er ikke Burnley det vanskeligste laget å få på besøk, men denne gangen kunne de nesten ha sendt pappfigurene som okkuperer tribunene om dagen. Før kampen var City nummer 14 i Premier League etter en dårlig sesongstart.

Football Insider: Tottenham jakter spissen med 86 Premier League-scoringer

Med Harry Kane i dunderform og leiesoldat Carlos Vinicius allerde bak to scoringer og tre assist i fire Europaliga-kamper, hva skal Mourinho med en spissforsterkning? Klok av skade akter ikke Tottenham-manageren å la seg lure av den idylliske posisjonen på topp av Premier League. Mourinho har fått med seg historien til Kane, der andre del av sesongen har en tendens å forløpe med en eller annen skade.

Liverpool mistet seieren på overtid

Det ble noen høydramatiske sluttminutter da Liverpool møtte Brighton borte i engelsk Premier League. Liverpool ledet kampen etter scoring fra formspilleren Diogo Jota. Mohamed Salah og Sadio Mané scoret også for Liverpool, men fikk målene annullert etter at VAR hadde sjekket situasjonene som ledet frem til målene. På overtid grep VAR inn igjen, og det ble dømt straffespark da Andrew Robertson sparket i foten til Brighton-spiss Danny Welbeck. Pascal Gross var sikker fra straffemerket og utlignet tre minutter på overtid.

15 United-spillere fikk fyken av Mourinho – her spiller de nå

José Mourinho hadde planene om å gjøre United great again da portugiseren entret Old Trafford i 2016. To og et halvt år senere hadde United vært gjennom en periode med nesten-suksess og kaos i skjønn forening. Ingen skal kunne si at det var kjedelig med Mourinho ved roret. Selv om portugiseren selv hevder han ikke fikk spillere han trengte, var aktiviteten på salgssiden hvertfall høy under Mourinho. Hele 15 spiller ble solgt i perioden (pluss de som gikk på free transfer). Teamtalk har tatt jobben med å sjekke hvor det har blitt av spillerne Mourinho kvittet seg med.