Nyheter om Premier League


Militærtjeneste kan ødelegge seriestarten for Tottenhams Son

Tottenham må trolig unnvære sin sørkoreanske kantspiller Son Heung-min (25) i starten av Premier League i slutten av august. Årsaken er verneplikt-innkalling.

Militærtjeneste kan ødelegge seriestarten for Tottenhams Son

Tottenham må trolig unnvære sin sørkoreanske kantspiller Son Heung-min (25) i starten av Premier League i slutten av august. Årsaken er verneplikt-innkalling.

VM ryker for Liverpool-stjerne

Sesonginnspurten i Premier League og Champions League og sommerens VM-sluttspill med England går uten Liverpool-stjernen Alex Oxlade-Chamberlain, bekrefter Anfield-klubben.

Stoke dropper Årets spiller-kåring

Etter en begredelig sesong dropper Stoke å kåre årets spiller denne sesongen. Laget ligger nest sist i Premier League med tre kamper igjen å spille, og avisa The Telegraph skriver at klubbledelsen derfor har avlyst sesongsavslutningsfesten hvor de blant annet hedrer den beste spilleren. Der skal fokus heller være på å ikke rykke ned.
Les mer om:

Liverpool har ikke verdens største målscorer

Vi må fortsatt gni oss i øynene når vi ser reprisen av Mohammed Salahs herjinger foran Romas mål i Champions League-kampen på Anfield. Ifølge en tysk midtbanekjempe kvalifiserer ikke dette til tittelen «verdens største målscorer». Mats Hummels møter Real Madrid i onsdagens semifinale i Champions League. For forsvarsspilleren hos Bayern München blir dette den ulitmate testen. –Ronaldo er ikke så dominerende som tidligere. Nå handler det mest om å score mål.

Hvor mye er en tidligere Barcelona-trener verdt i Premier League?

Luis Enrique er en ettertraktet trener. Nå kjempes det blant Premier League-klubber om å sikre seg signaturen til den tidligere Barcelona-treneren.  Vi er vant til at de største stjernespillerne skrur opp lønnsnivået, og skaper en spiral som virker å være uten ende. Nå er det trenernes tur. Ifølge Mirror, krever Luis Enrique 165 millioner (!) I årslønn for at han skal velge Arsenal fremfor Chelsea. 165 millioner kroner. Vi overlater til klubbenes tallknuserne å regne ut om spanjolen er verdt det. Les også: Kirkevold slenger ut et bein til danske klubber …………………………….. Bestill Blålinker.

Kirkevold slenger ut et bein til danske klubber

Vi digger å skrive om Pål Alexander Kirkevolds bedrifter i Dansk Superliga. Nå svarer storscoreren på spørsmål om fremtiden, og slenger samtidig ut et bein til Danmark. Hobro-spilleren har siktet seg inn mot et klubbskifte når det nærmer seg sommer. På spørsmål fra danske Bold, virker det som at de fleste dørene holdes åpne. -Man drømmer jo alltid. Det er for eksempel Championship hvor det er et sinnsykt høyt nivå, det er Bundesliga som er et stort skritt videre. Det kan være gøy å prøve seg i en større klubb.

Har ambisjoner om Premier League – men snubler i markedsavdelingen

Leeds United ønsker å komme tilbake der den tradisjonsrike klubben tilhører – i Premier League. På en nåværende 12. plass i Championship ser veien rimelig lang ut. Spesielt når klubben velger aktiviteter som sponsorene garantert vil slite med. De aller fleste toppklubbene er avhengige av sponsorer. Leeds United er ikke unntaket. Klubben, som ikke akkurat tiltrekker seg sponsorer med gnistrende spill om dagen, har bestemt seg for å reise på treningstur til – Myanmar. -Ingen klubb skal reise til et land som gjennomfører massemord sponset av staten, Det er moralsk korrupt, sier sportsminister.

Utestengt i 3 kamper for albuebruk

Millwall lå godt an og hadde Premier League innen rekkevidde, men de må avslutter de top 6 i Championship og gå ut i kvalifisering. – De ligger fortsatt på 6.plass med to kamper igjen, de blir uten deres veteran og største stjerne Tim Cahil. Dommeren la ikke merke til Tim Cahil sin bruk av albue mot Fulham-spiller Ryan Fredericks i fredagens byderby, en kamp de forøvrig tapte 3 – 0. Den 38-årige australieren mister dermed de to siste seriekampene i Championship, mot Middlesbrough og Aston Villa.

Premier League-klubb går mot strømmen

Trenerne i Premier League vet akkurat hvor usikker jobben er. Går det dårlig på banen – i forhold til forventningene –  bærer det rett ut. Nå har en klubb gitt oss unntaket. Stoke City har vunnet 1 av de siste 13 Premier League-kampene. Trener Paul Lambert har stått ved roret siden januar, og har vært ansvarlig for de svake resultatene. Men alt er relativt. Nå virker det som klubbens styre har nok bakkekontakt til å ikke gi den nye treneren all skyld for at Stoke ligger på 19 plass med 29 poeng, fire poeng bak Swansea på den viktige 17.

– Midtbanejuvel nærmer seg Premier League

Jorginho er på vei til Premier League, Arsenals nye manager får lite å jobbe med og Carlo Ancelotti er tilbudt jobben som italiensk landslagssjef. Les dagens rykter!

– Vi blir revet med av at Benítez har vunnet Champions League

TV 2s Premier League-ekspert Trevor Morley mener Newcastle-manager Rafa Benítez får i overkant mye ros sammenlignet med flere av sine kolleger i Premier League.

Slik gikk Salah fra Chelsea-vrakgods til Premier Leagues beste

For to år siden ble han kastet ut av Chelsea. Søndag ble Mohamed Salah (25) stemt frem som «Sesongens spiller» i Premier League av spillerne selv.

Benítez med advarsel: – Jeg kan ikke utføre mirakler hvert år

Nyoprykkede Newcastle ligger på en imponerende 10. plass i Premier League med fem kamper igjen å spille, men manager Rafael Benítez advarer mot å bli for hissig på grøten neste sesong.

Ikke alle har fått panikk i Liverpool

Liverpool er blant de fire beste klubbene i Europa. Dette hjalp lite mot den dårligste klubben i Premier League. Men når panikken brer seg før Champions League-møtet mot Roma, pustes det fortsatt med magen på Anfield. Liverpools forsvarstabber forrige helg i 2-2-kampen mot West Bromwich, gav oss bilder hvordan Roma fosser gjennom den røde muren på tirsdag. Men en av hovedpersonene i de bakre rekkene hos Liverpool ber oss roe nervene. Har ikke glemt på en uke hvordan det er å vinne kamper.(foto: liverpool) -Jeg bekymrer meg ikke i det hele tatt.

- De Bruyne har vært best

Manchester Citys manager Pep Guardiola mener det er feil at Mohamed Salah har vært best i Premier League denne sesongen. Egypteren ble i går kveld kåret til sesongens beste, av spillerne selv. Men Guardiola mener ingen har vært bedre enn hans egen midtbanespiller, Kevin de Bruyne.

– Ingen har vært like god som De Bruyne denne sesongen

Mohamed Salah ble stemt frem av kollegene som sesongens spiller i Premier League. Pep Guardiola mener prisen havnet i gale hender.
Les mer om:

– Rodgers får tillatelse til å snakke med Arsenal

Laywin Kurzawa kan være på vei til Premier League, Neymar linkes til Real Madrid og Brendan Rodgers kan ta over Arsenal. Les dagens rykter!

Mohamed Salah er «Spillernes spiller» i Premier League

Mohamed Salah ble stemt frem som sesongens spiller i Premier League av spillerne selv under PFA Awards.
Les mer om:

Sju år mellom tre av de nominerte til «Årets unge spiller»

Harry Kane og Ederson kan bli kåret til Årets unge spiller i Premier League - i en alder av 25 år.
Les mer om:

Nytt Sunderland-nedrykk: – Brutalt smertefullt

Forrige sesong rykket Sunderland ned fra Premier League. Nå må de ned enda et nivå.

Sørloth på benken da Crystal Palace tok ett poeng

Alexander Sørloth måtte nøye seg med benketilværelse kampen gjennom da hans Crystal Palace spilte 0-0 borte mot Watford i Premier League lørdag.
Les mer om:

Sørloth på benken da Crystal Palace tok ett poeng

Alexander Sørloth måtte nøye seg med benketilværelse kampen gjennom da hans Crystal Palace spilte 0-0 borte mot Watford i Premier League lørdag.
Les mer om:

Sørloth på benken da Crystal Palace tok ett poeng

Alexander Sørloth måtte nøye seg med benketilværelse kampen gjennom da hans Crystal Palace spilte 0-0 borte mot Watford i Premier League lørdag.
Les mer om: