Nyheter om Premier League


Arsenal og Chelsea videre til semifinale i Europa League

(Napoli - Arsenal 0–1, Chelsea - Slavia Praha 4–3) Takket være Chelseas målshow og Alexandre Lacazettes frispark, er halvparten årets semifinalelag i de europeiske turneringene fra Premier League.

Markus Fjørtoft til skotsk Premier League

Sønn til fotballkommentator og tidligere landslagspiller Jan Åge Fjørtoft flytter på seg og bil en del av Hamilton Academical fra neste sesong. Den 25 år gamle midtstopperen Markus Fjørtoft spilte sist for Southern United på New Zealand.

Fjørtofts sønn blir proff i skotsk Premier League

Markus Fjørtoft (25), sønn av den tidligere landslagsprofilen Jan Åge Fjørtoft, skal spille for Hamilton Academical fra neste sesong.

Fjørtofts sønn blir proff i skotsk Premier League

Markus Fjørtoft (25), sønn av den tidligere landslagsprofilen Jan Åge Fjørtoft, skal spille for Hamilton Academical fra neste sesong.

Emery fikk beskjeden: Arsenal blir taperen på overgangsmarkedet

Nå er sikkert 99,99 prosent av verdens fotballklubber uenige i at budsjettet til Emery gjør klubben til en taper, men for manageren med skyhøye ambisjoner og en Wenger han må overgå, blir dette et slag i trynet. Spesielt når eierne til de største rivalene kaster trailerlass med pund etter managerne sine. Ifølge engelske Metro, har det lekket ut informasjon om hva Emery disponerer på sommerens overgangsmarked: Rundt 500 millioner kroner. Slipper å tenke mye på spillerkjøp i sommer.

Hvordan stoppe Messi? «Gudskjelov, jeg trenger ikke å tenke på det i kveld»

Det er lett etter gårsdagens Champions League kamper å trekke litt på skuldrene over Liverpools kommende kamper mot Cardiff og Huddersfield i Premier League og heller se videre mot semifinalen mot Barcelona. Det er tett kamp om Premier League trofeet mot Manchester City som røk ut av Champions League mot Tottenham i den andre kampen i går.

Giroud er toppscorer i Europaligaen – men aner ikke hva som skjer etter juni

Olivier Giroud er spilleren vi forbinder med ordet «nesten». Det var nesten i Arsenal og nå også hos Chelsea. Nå er franskmannen dritt lei, men håper likevel han kan bli på Stamford Bridge. Han ruler i Europaligaen som toppscorer med 9 mål på 10 kamper. Men der det gjelder, i Premier League, har han 2 scoringer på 24 kamper. Det er her jeg skal være.

Tidligere Watford eier tar over Championship-klubb

England har mer enn Premier League. Championship er stedet der klubber som aspirerer til øverste divisjon kjemper. Og de som aldri kommer inn blant Englands finest. Bolton hører nok til den siste gruppen. Men vi skal ikke glemme at klubben ble stiftet da Winston Churchill kom til verden, og var en av  de 12 klubbene som startet The Football League i 1888. Vi skal heller ikke glemme at Bolton har vunnet FA-cupen fire ganger. Les: Ny Xbox på vei Men Bolten anno 2019 er dessverre ikke så mye å skryte av (sett utenfra).

Leeds kan miste to av sine beste

Vi har sett det gang på gang, når en klubb rykker opp eller gjør det overraskende bra er det veldig vanskelig å holde på sine beste spillere. – resultat er at klubben ofte går tilbake til «normalen» etter en sesong eller to.  Leeds møter bunnlaget Wigan i Championship på lørdag og vinner de den kampen har de en fot i Premier League.

Har allerede startet jakten på en Isco erstatter

Francisco Román Alarcón Suárez bedre kjent som Isco har vært i Real Madrid siden 2013 og skal være på vei bort. – Mye tyder på at han «følger etter» Christiano Ronaldo til Juventus, men mange Premier League klubber har ikke gitt opp håpet om å kapre en av de midtbanespillerne som bare leverer og leverer på høyt  nivå år ut og år inn.  Don Balon skriver at Real Madrid har startet jakten på en erstatter og at de har fått øynene opp for Sevilla spiller Pablo Sarabia som har blitt en tydelig profil i La Liga denne sesongen.

Ny klubb gir overraskende Liverpool konkurranse om Lewandowski

Liverpool er fast bestemt på å signe Bayern München-stjernen Robert Lewandowski, de har «kontroll» på konkurransen fra Real Madrid men skal være meget overrasket over at MLS laget Chicago Fire har meldt seg på med seriøs kjøpekraft.  Prisen som før Chicago Fire ble estimert til å ligge rundt 70 millioner pund er nå trolig på vei oppover i og med at det nå er tre lag som er interessert i samme spiller. Les: Utleid Barcelona spiller «tråkket» seg til Premier League karantene Den polske angriperen ble nylig Bundesligaens all-time utenlandske toppscorer.  Han har scoret over 200 ligamål i de siste

Newcastle spilleren sentral i redningsaksjon – må ut å finne ny klubb

Matt Ritchie har det engelskmennene kaller en never-say-die-attitude. Dette har kommet godt med i Newcastles kamp for å distansere seg fra de største taperne i Premier League. 29-åringen har i sine 32-premier League kamper denne sesongen bidratt med 2 mål og 5 assist.

Manchester City-kapteinen: Folk skjønner ikke greia

Vincent Kompany slutter ikke med å bli overrasket over hva folk tror om fenomenet City. For kapteinen ligger hemmeligheten i maskineriet. Tottenham kom best ut av første kvartfinale i Champions League, og starter med ett mål i bagasjen mot City. Kaptein Kompany hevder at Pep Guardiola har skapt en maskin som ikke lar seg stoppe av litt motgang. Verdens beste manager? (foto: city, twitter) Les: Juventus aksjer i fritt fall Når klubben fortsatt er inne i kampen om fire trofeer, er det vanskelig å være uenig. -Jeg blir fortsatt overrasket av at folk tror det dreier seg om individualister.

Europa League er det mest realistiske for et United som ikke tar nivået i Champions League

Manchester United kan få Champions League med femteplass i Premier League, og ende i Europa League med fjerdeplass. Alt handler om hva konkurrentene gjør.

Var med på å gruse PSG – nå venter Premier League

Eden Hazard forsvinner til Real Madrid. End of story. Nå skal Chelsea ha funnet en ving som skal erstatte det belgiske lyntoget. Men de er ikke alene. Hadde det ikke vært for at Chelsea er utestengt fra overgangsmarkedet de neste to vinduene, hadde alt vært greit for London-klubben. Chelseas advokater har likevel ikke gitt seg, og jobber innbitt for å «løse opp» på karantenen. Lykkes Chelsea, er det ifølge Daily Mirror en ivoriansk spiller som står på toppen av listen.

Solskjær har planen klar – skal opp på Barcelona-nivå

Det måtte komme, og det kom. Nå går Ole Gunnar Solskjær fra «alt er mulig»-fasen til «det tar år å bygge opp»-fasen. Ute av Champions League og en massiv utfordring for å kapre den viktige topp-fire-plasseringen i Premier League, rettes blikket nå også mot de kommende sesongene. -Vi vet det er jobb som må gjøres. Jeg har sagt det hele tiden at det ikke kommer til å endre seg over natten. De neste årene kommer til å bli massive for å nå opp til nivået til Barcelona, sier Solskjær på pressekonferansen etter kampen. Dessverre vanskelig å lure Pique på Camp Nou.

Utleid Barcelona spiller «tråkket» seg til Premier League karantene

13 april i møte med Everton tok Fulham en av sesongens alt for få seire. – Om det var frustrasjon over å tape eller bare uoppmerksomhet så tråkket i det 95.

Nedrykksduell i Premier League

Huddersfield tangerte rekorden i å rykke tidlig ned fra Premier League og Fulham fulgte etter et par runder senere. – I går møtes Cardiff og Brighton som begge ligger dårlig an på tabellen.  Cardiff på 17.plass var i realiteten avhengig av seier for å bevare håpet om å overleve i Premier League, scoringer fra Nathaniel Mendez-Laing og Sean Morrison sørget for akkurat det.

Manchester United må tilbake til tegnebordet

United var klare, Solskjær var klar. Bare synd at Barcelona spilte som verdens beste klubb denne tirsdagskvelden.  Barcelona er klare for Champions League-semifinalen etter å ha slått ut Manchester United med god margin og 4-0 sammenlagt . Etter Marcus Rashfords treff i tverrliggeren i åpningsminuttet og et overraskende United-press i første del av kampen, var det ingen tvil. Barcelona førte på Camp Nou. Mannen for de store anledningene.

Manchester United legende arrestert

44 år gamle Nicky Butt har 387 kamper for Manchester United og er en meget populær sjef for lages akademisatsing. Daily Mail skriver at 44-åringen er arrestert på bakgrunn av mistanke om en hendelse i sitt eget hjem. Han skal være såpass alvorlig at han er varetektsfengslet. Manchester United og politiet i Greater Manchester har avslått å kommentere saken overfor avisen. – Det har naturlig nok vært vanskelig å få svart fra Manchester United, de får for øyeblikket bank av Barcelona i Champions League.

Egyptisk TV i ekstase over Mohammed Salah sitt guddommelige skudd

Vi lot oss glede live da vi på søndag så Premier League oppgjøret mellom Liverpool og Chelsea.  – Det ble en festaften og tre poeng til Liverpool etter mål av Sadio Mané og Mohammed Salah som definitivt har fått tilbake målteften. Et drømmetreff etter 53 minutter for Mo Salah fikk den egyptiske tv kommentatoren til å lette fullstendig.

Manchester United må mer enn doble det Barcelona betalte Liverpool

Barcelonas president Josep Maria Bartomeu heller en god dose med skikkelig kaldt vann i årene på de som ønsket at Philippe Coutinho i sommer skulle forlate Nou Camp og bli en del av Manchester United. Coutinho sluttet seg til Barcelona fra Liverpool for 142 millioner pund i januar i fjor. Det Coutinho levert i La Liga var langt unna det som han gjorde for Liverpool i Premier League.

Mer trøbbel for Brighton

Cardiff slåss for å overleve i Premier League. De har ikke råd til å tape tirsdagens kamp på Amex Stadium.
Les mer om:

Mer trøbbel for Brighton

Cardiff slåss for å overleve i Premier League. De har ikke råd til å tape tirsdagens kamp på Amex Stadium.
Les mer om:

Mer trøbbel for Brighton

Cardiff slåss for å overleve i Premier League. De har ikke råd til å tape tirsdagens kamp på Amex Stadium.
Les mer om: