Nyheter om Premier League


Duellen som forvandlet engelsk fotball

KOMMENTAR: Rivaliseringen mellom José Mourinho og Rafa Benítez startet en defensiv revolusjon som gjorde Premier League kjedeligere. Og bedre.

Vasser i fristende tilbud – vil til Premier League

Jo Inge Berget (27) håper på et nytt forsøk i Premier League.
Les mer om:

Fotballryktene: – Torres er på vei tilbake til Premier League

Fernando Torres ønsker seg tilbake til England og Manchester United vil selge Luke Shaw. Les dagens rykter!

- Moyes blir trolig ny manager i West Ham

Tidligere Manchester United-manager David Moyes skal være favoritt til å overta den ledige trenerjobben i West Ham etter at Slaven Bilic fikk sparken i dag. Ifølge flere engelske aviser ønsker klubbledelsen at Moyes leder laget ut sesongen. Skotten har vært arbeidsledig siden mai etter at han ikke klarte å redde Sunderland fra nedrykk. Nå kan han få jobben med å holde West Ham i Premier League.

Bilic fikk sparken

West Ham-manager Slaven Bilic har fått sparken. Han forlater klubben på 18. plass i Premier League.
Les mer om:

Slik skal det dårligste laget i Premier League slå Spurs

Bunnlaget Crystal Palace skal gjøre det Real Madrid ikke klarte på Wembley.

Historiske Crouch reddet poeng

Peter Crouch sørget for 2-2 og ett poeng for Stoke i hjemmekampen mot Stoke. Scoringen var spissens 42. mål for Stoke i Premier League og er tangering av klubbrekorden.
Les mer om:

Allardyce kan være på vei tilbake til Premier League

Sam Allardyce, mannen som trente England i kun én kamp før han fikk fyken, kobles til den ledige managerjobben i Everton og oddsen skal angivelig ha sunket betraktelig på at ringreven tar over som sjef hos de blå fra Liverpool etter Ronald Koeman, skriver Liverpool Echo. The Independent melder det samme, men påpeker også at Everton i så fall må ut med rundt 2 millioner pund til Crystal Palace. Det var visstnok en del av avtalen da Allardyce forlot Palace i etter forrige sesong.

Ingen er bedre enn «unike» Sané i Premier League

Etter en utrolig oktober-måned har Leroy Sané forbigått Sergio Agüero som Premier Leagues poengkonge.
Les mer om:

Drømmestart for Leicester-Puel

Claude Puel fikk en drømmestart som Leicester-manager med 2-0-seier over Everton i Premier League søndag. Jamie Vardy og Demarai Gray scoret målene. Les mer og se video på tv2.no.
Les mer om:

Manchester City cruiser videre

Manchester City tok sin åttende strake seier i Premier League da WBA ble slått 3-2 på bortebane lørdag. Leroy Sané, Fernandinho og Raheem Sterling scoret målene. Video på tv2.no.

Norske Johan herjer i Fantasy Premier League – her er de beste tipsene

Etter en bratt læringskurve de første sesongene, er Johan Patricksson nummer fire av 5,2 millioner managere og beste nordmann i Fantasy Premier League.
Les mer om:

Drømmetrekning for Manchester United

De røde djevlene trakk det eneste laget utenfor Premier League.

Så store er egentlig scoringssjansene i Premier League

TV 2s ekspert forklarer begrepet du har hørt på sendingene: Dette er «Expected goals».
Les mer om:

Drømme-«debuten» ble til marerittkamp

Da svenske Victor Lindelöf endelig fikk spilletid i Premier League tabbet han seg skikkelig ut. Til slutt tapte Manchester United mot nyopprykkede Huddersfield.

Ny seier for Manchester City

Mål av Sergio Agüero, Nicolás Otamendi og Leroy Sané sørget for at Manchester City vant 3-0 over Burnley. De lyseblå leder nå Premier League fem poeng foran byrival United.

«Jeg har hatt en pistol rettet mot ansiktet. Da er jeg ikke redd for å møte Chelsea»

Watford-angriper Richarlison (20) imponerer i Premier League. Lørdag kan han gjøre livet surt for Antonio Contes Chelsea.
Les mer om:

- Shakespeare skal ha fått sparken

Craig Shakespeare skal ha fått sparken som manager i Leicester. 53-åringen tok over midlertidig da Claudio Ranieri måtte gå forrige sesong, og fikk managerjobben permanent i sommer. Men etter bare fire måneder er det slutt for Shakespeare, skriver avisa Daily Mail. Leicester har bare vunnet én kamp denne sesongen, og ligger på nedrykksplass i Premier League.

Mahrez reddet poeng for Leicester

Leicester var i vanskeligheter hjemme mot West Bromwich i Premier League i går kveld, men Riyad Mahrez reddet 1-1 og ett poeng. Tidligere Tottenham-spiller Nacer Chadli så lenge ut til å ha blitt matchvinner med sin frisparkperle snaut midtveis i andre omgang, men ti minutter før slutt hamret Mahrez ballen i lengste hjørne til 1-1. Ett poeng er imidlertid ikke nok til å komme over streken, og ved kampslutt var det tendenser til pipekonsert. Leicester ligger på 18. plass i Premier League med seks poeng. West Bromwich er plassert midt på tabellen med ti poeng, melder NTB.
Les mer om:

Watford senket Arsenal på overtid

Per Mertesacker så ut til å bli matchvinner for Arsenal med et sjeldent mål, men Watford kom tilbake og vant 2-1 i Premier League lørdag.
Les mer om:

Vanvittig Watford-seier på overtid

(Watford - Arsenal 2-1) Lille Watford fortsetter jubelsesongen i Premier League etter at Arsenal ble smadret med en scoring to minutter på overtid.
Les mer om:

Joshua King: – Jeg kan spille for en topp seks-klubb i Premier League

SAN MARINO (VG) Norge-stjernen Joshua King (25) har bare scoret ett mål i Premier League denne sesongen. Det har ikke satt noen demper for ambisjonene og selvtilliten.
Les mer om:

King om Lukaku-sammenligning: – Han forsøker å gi meg selvtillit

SAN MARINO/OSLO (NRK): Selv om han har slitt med å finne nettmaskene denne sesongen, mener landslagssjef Lars Lagerbäck at Joshua King (25) passer i en av toppklubben i Premier League.
Les mer om:

Kåret til en av Premier Leagues dårligste spisser

Det har vært mange norske suksesser i engelsk Premier League - men noen flopper også. Nå er Andreas Lund, som Wimbledon i 2000 hentet for 2,8 millioner pund kåret til en av tidenes dårligste spisser i den gjeve ligaen. Daily Mail kårer nemlig de 100 dårligste spissene i historien, og Lund blir plassert på 79. plass.
Les mer om:

Fotballryktene: – Tidligere Milan-spiller kan ende opp i Premier League

Mens Ronald Koeman og Slaven Bilic kjemper for tilværelsen. Få dagens rykter her!
Les mer om: