Nyheter om Premier League


Frank Lampard legger inn et godt ord: «Han kan jobbe hvor som helst»

Han kom, så, seiret – og fikk sparken. Dette beskriver det siste døgnet til reven Carlo Ancelotti. Nå legger Chelsea-manageren inn et godt ord for italieneren til veien videre. Mot Premier League. Les: Mourinho før Bayern-kampen: «Spillerne har fått forbud» Selv om Ancelotti har ledet de beste klubbene i samtlige av verdens 5 største ligaer, peker pilene mot England. Dette vet nok Lampard, som også har fått med seg at både Arsenal og Everton har vært på banen. Mamma mia. -Jeg har stor respekt for ham og er veldig lei meg på hans vegne. Jeg vet at det har vært tøft for ham i det siste.

Ryktes til England

Napoli-trener Carlo Ancelotti ble sparket bare timer etter storseieren mot Sander Berges Genk. Nå kobles han til Premier League.

Fikk sparken og ny jobb rett etter målkalas i Champions League

En hel verden vet at den offisielle meldingen fra Napoli i forbindelse med at de ga sin manager Carlo Ancelotti sparken ikke representerer den hele og fulle sannheten. – Vi har sittet med perfekt utsikt til et lag som fullstendig rakner etter at en overivrig eier med oppblåst forståelse av seg selv blander seg inn i alle ledd av klubbens drift.  Eier og president Aurelio De Laurentiis har satt inn sin sønn som sportsdirektør.

Antonio Conte ble snytt

Vi føler virkelig med Antonio Conte. Pangstart i Serie A skulle føre til en total oppreisning etter behandlingen hos Chelsea – trodde vi. Inter topper fortsatt Serie A, men tirsdag kveld fikk Conte en av sine største smeller.

Ancelotti er nå klar for Premier League

Tirsdag kveld knuste Napoli Genk 4-0 på hjemmebane. Det ble Ancelottis avskjed med Napoli. I Praksis betyr dette at Premier League-klubber med Arsenal i spissen kan fri til manager-legenden – som ikke helt har fått det til de siste årene. 7. plass etter 15 serierunder ble for drøyt for Napoli-eier og ledelse.

Kristian Thorstvedt høyaktuell som lagkamerat til Erling Braut Haaland

Det er barn av to tydelige norske fotballprofiler som nå kan bli lagkamerater.  Stavanger Aftenblad skriver at Vikings Kristian Thorstvedt (20) høyaktuell for en overgang til Erling Braut Haalands RB Salzburg.

Manchester City ønsker å «reparere» forsvaret med Barcelona spiller

Det er ikke bare Manchester City manager Pep Guardiola som har fått med seg at forsvaret til klubben ikke er helt på høyde med sist sesong. – Noe må gjøres allerede i januar. Den franske Barcelona-forsvareren Samuel Umtiti har ikke spilt på lenge for den spanske klubben, ettersom han gjentatte ganger har blitt skadet. Derfor har han også gradvis falt på rangeringen til Barca, og det er grunnen til at en januar-flytting til Manchester City kan komme opp.

Carlsen er verdens fjerde beste i Fantasy: – Han er et geni

Sjakkspiller Magnus Carlsen hylles for prestasjonen i spillet Fantasy Premier League. Nå forteller han om egen strategi.

Carlsen er verdens fjerde beste i Fantasy: – Han er et geni

Sjakkspiller Magnus Carlsen hylles for prestasjonen i spillet Fantasy Premier League. Nå forteller han om egen strategi.

ESPN: Nok en sparket manager i samtaler med Arsenal

Diego Simeone er nevnt, sammen med blant andre Allegri, Kovac, Vieira.

Arsenal første seier på sju kamper setter press på Manuel Pellegrini

Arsenal-spillerne våknet endelig etter en lang dvale til etter pause i Premier League kampen mot West Ham og vant 3-1 etter en fantastisk snuoperasjon på London Stadium.

Craig Shakespeare tilbake i Premier League – skal gjenta miraklet

Husker du Shakespeare? Assistenttreneren til Claudio Ranieri som fikk smake på Leicester-mirakelet i Premier League 2015/16. Nå skal han bruke denne erfaringen til å overbevise Watford-spillerne om at mirakler skjer, selv når alt ser belgmørkt ut. Shakespeare har fått være med på mye de siste årene. Premier League-trofé som assistent, 26 kamper som hovedtrener for Leicester og en kortere affære som assistent for Sam Allardyce i Everton.

Solskjær om egen spiller: Han har alt Ronaldo hadde i United-drakten

Når Ronaldo-navnet brukes på Old Trafford er det med stor respekt.

ESPN løper til Haaland når Liverpool skal sikre avansement i Champions League

Liverpool skal ut på Champions League-arenaen på tirsdag kveld. Regjerende mestere og ubeseiret i Premier League. Og hvem intervjuer ESPN før kampen? En 19-åring lyslugg fra Norge. Ja, vi er også de som kler på oss de norske fargene når vi har noen å skryte av. Derfor syntes vi det fortsatt er kult når store aktører som ESPN velger ut «vår mann» som intervjuobjekt før Liverpool-kamp. -Jeg har troen på at vi får scoret. Liverpool er fantastisk, men vi er også en fremragende klubb og skaper mange sjanser. Jeg lever drømmen. Kamper som disse drømmer man om, så dette nyter jeg.

Bobby har dømt Eden Hazard, Paul Pogba og Sergio Agüero – nå skal han dømme Marius Hagen, Love Reuterswärd og Ludvig Begby

Bobby Madley (34) var i mange sesonger en profilert dommer i Premier League. I 2020-sesongen skal han dømme PostNord-fotball.
Les mer om:

Ni magiske minutter endte Arsenals rekke uten seier

Tre mål på ni minutter sørget for at Arsenal vant i Premier League for første gang siden oktober. De slo byrival West Ham 3-1 på bortebane mandag.

Ni magiske minutter endte Arsenals fiaskorekke

Tre mål på ni minutter sørget for at Arsenal vant i Premier League for første gang siden oktober. De slo byrival West Ham 3–1 på bortebane mandag.

Ni magiske minutter endte Arsenals fiaskorekke

Tre mål på ni minutter sørget for at Arsenal vant i Premier League for første gang siden oktober.
Les mer om:

Ni magiske minutter reddet Arsenal

Tre mål på ni minutter sørget for at Arsenal vant i Premier League for første gang siden oktober. De slo byrival West Ham 3-1 på bortebane mandag.

Ljungberg fekk sin fyrste siger

Arsenal tok sin fyrste siger under Fredrik Ljungberg da dei slo byrival West Ham 3-1 borte måndag kveld. London-laget hadde ikkje vunne sidan 6.oktober i heimleg serie og er nå på 9.-plass i Premier League. Martinelli, Pepe og Aubameyang scora Arsenals mål.

Rafael Benitez med klar beskjed om Arsenal

I skrivende stund ligger Arsenal uavgjort 1-1 i bortemøtet mot West Ham, før kampen hadde de ikke vunnet på 9 kamper, så dårlige har de ikke vært på 42 år. Ljungberg som midlertidig manager har ikke lyktes i å vinne en av sine to første kamper mot henholdsvis Norwich og Brighton. – Det er få som tror at jobben blir permanent slik han ønsker.  Oppdatert 22.27: Arsenal har gått opp i 2 – 1 ledelse. Oppdatert 22:30 Arsenal leder nå 3 – 1 Rafael Benitez forlot Newcastle i sommer fordi han ønsket å få mer å jobbe med enn det Magpies-eier Mike Ashley var i stand til å gi.

Premier League direkte: Presset Arsenal møter London-rival

Følg West Ham - Arsenal direkte her fra 21:00.

Premier League direkte: Presset Arsenal møter London-rival

Følg West Ham - Arsenal direkte her fra 21:00.

City nedlagt, nå skal Solskjær få United-spillerne til å fungere hele veien

Når Solskjær og United oppsummerer sesongen i mai, blir de sterke resultatene mot klubber som City, Chelsea, Tottenham og Liverpool stående som bevis på potensialet til klubben. Men det hjelper lite når du har snublet mot de mindre glamorøse klubbene. Hvert poeng teller like mye, uavhengig av motstandernes status i fotballverdenen. Dette vet Solskjær utmerket godt, og vet han har en jobb å gjøre for at United skal nå helt opp. Les: Barcelona gir Conte og Inter en gavepakke Tap mot Crystal Palace, West Ham, Newcastle og Bournemouth gir ingen topp-plassering i Premier League, så enkelt er det.

Sorry United, drømmespilleren blir nå utilgjengelig

Brendan Rodgers har vekket liv i Leicester á la Ranieri. Selv om Liverpool for tiden virker uslåelige, er en 2. plass i Premier League ikke noe å være frustrert over. Det viser også Leicester da de fortet seg å binde Rodgers til klubbmasten mens Arsenal og flere var ute på managerjakt. Nå skal også Ole Gunnar Solskjær og United holdes på avstand. Det dreier seg selvfølgelig om et av Uniteds store mål: James Maddison.