Nyheter om Premier League


En knyttneve 10 minutter på overtid redder Manchester United

Det var først 10 minutter på overtid Manchester United etter en straffe kunne hente hjem en 2 – 3 seier på Falmer Stadion i badebyen Brighton. Det er ikke rart hjemmepublikumet var frustrerte den hadde neste dobbelt så mange skudd, ballen mest, større nøyaktighet i pasningene og syv hjørnespark mot Manchester United ene. – Corner er med andre ord ikke alltid mål». Dette var en kamp som Brighton burde vunnet, de traff treverket hele fem – 5 ganger. Les: Markus Henriksen bestemte seg i tolvte time All over.

Premier League direkte: Brighton peprer stolpene til Manchester United

Følg Brighton-Manchester United fra klokken 13.30.

Premier League direkte: Ellevilt overtidsdrama for Solskjærs United

Følg Brighton-Manchester United.
Les mer om:

Premier League direkte: Slår Solskjær tilbake etter fiaskostarten?

Følg Brighton-Manchester United fra klokken 13.30.
Les mer om:

Premier League direkte: Brighton peprer stolpene til Manchester United

Følg Brighton-Manchester United fra klokken 13.30.

Premier League direkte: Ellevilt overtidsdrama for Solskjærs United

Følg Brighton-Manchester United.
Les mer om:

Premier League direkte: Slår Solskjær tilbake etter fiaskostarten?

Følg Brighton-Manchester United fra klokken 13.30.
Les mer om:

Premier League direkte: To mål på fire minutter

Følg Brighton-Manchester United.
Les mer om:

Fyller tomrommet etter Alexander Sørloth

Den tyrkiske klubben Trabzonspor håper på samme effekt med Diabate som de fikk med Sørloth, de har begge slitt med benkesliting og utlån før de tok reisen til Tyrkia. – man kan jo håpe, lykketreffet med Alexander Sørloth var ikke bare at han ble toppscorer i ligaen, men også at klubben fikk en hyggelig bunke med millioner liggende igjen etter salget til RB Leipzig. Fousseni Diabate er i dag klar for Trabzonspor på en kjøpsavtale etter at han tidligere i dag gjennomgikk legesjekk. Les: Pirlo snur opp ned på Juventus-treningene Trabzonspor’a hoş geldin Diabate!

Ancelotti forhandler om United-spilleren Solskjær ikke trenger, men bør frykte

Ingen er i tvil om at Sergio Romero er en dritgod keeper, noe vi så forrige sesong hos United da det ble 12 clean sheets på 17 kamper. Men slippe til i Premier League, det fikk argentineren ikke muligheten til. Det hjelper ikke at Solskjær har hentet tilbake Dean Henderson og hektet merkelappen «neste nr. 1» på ryggen til 23-åringen. Romero fortjener en skikkelig sjanse, nå kan denne dukke opp i den blå delen av Liverpool. Carlo Ancelotti delte med verden at «Everton has big ambitions for the future».

Tidligere Liverpool-keeper mener Chelsea kommer til å tryne

Noen som husker David James mellom stengene hos Liverpool? Den engelske landslagskeeperen sto 277 kamper for de røde, men vil huskes for de siste. Da orket ikke manager Graeme Souness mer. 20 baklengs på 11 kamper gjorde James til syndebukk og historie på Anfield. Tjue år senere ser David James noe av det samme hos Chelsea. Kepa skapte historie da Chelsea hentet keeperen for 72 millioner pund fra Athletic Bilbao. To år senere har Frank Lampard hentet inn en utfordrer til førstekeeperposisjonen. Vi lar David James analysere situasjonen.

OFFISIELT: UEFA forsetter med maks antall, samt bekrefter kalenderen

Uefa-styret godkjente torsdag at klubblag og landslag kan benytte fem innbyttere i sine turneringer ut fotballsesongen 2020/21.Det opplyser Det europeiske fotballforbundet (UEFA) på sitt nettsted. Noe som betyr at man i nasjonsligaen, mesterligaen og europaligaen for menn, samt kvinnenes EM-kvalifisering og mesterliga, kan benytte seg av to innbyttere mer enn normalt. LES: Glimt slipper å møte ZlatanDet er spesielt for de lagene som har en ekstra bredde i troppen, som sånn sett vil tjene ekstra på dette.

Leeds har hentet tidligere lagkamerat til Martin Ødegaard

Real Sociedad klarte nesten å gå hele veien til Champions League-kvalifisering forrige sesong, men endte til slutt på en 6. plass i La Liga. Nå tar Diego Llorente med seg erfaringen med å yppe med de noen av de største klubbene i verden – for å gjøre det tilsvarende for Leeds. Marcelo Bielsa og gjengen viste først mot Liverpool, så Fulham, at det virkelig skal yppes mot de beste og tas poeng fra resten. Nå bekreftes overgangen til Diego Llorente.

Regel skaper forvirring og frustrasjon

Flere reagerer på handsregelen i Premier League.
Les mer om:

Sky Sports: Tottenham i forhandlinger om midtstopperen som kan endre alt

Chelsea, Liverpool og ikke minst Tottenham har fått inn noen skikkelig kanoner før høstmørket for alvor legger seg over balløya. José Mourinho er på langt nær ferdig. Fra å være rimelig molefonken tidligere i sommer om mulighetene for de mange forsterkningene, har Mourinho tydeligvis fått vekket Daniel Levy og banken. Ifølge Sky Sports nøyer ikke Tottenham seg med Bale og Reguilon, nå skal det graves dypt for midstopperen som skal etablere seg som en av de store i Premier League de neste sesongene. Milan Skriniar.

United-supporterne har tatt sitt valg om Luke Shaw-backup

Det jobbes på høygir både på treningsfeltet og i styrerommet hos United. Resultatene må komme raskt i Premier League og de riktige forsterkningene må inn døra på Old Trafford før 5. oktober. Mens vi venter på Jadon Sancho, har den siste uken vært preget av rykter om venstrebacken som skal sørge for at ikke alt press legges på Luke Shaw. Lokalavisa Manchester Evening News måtte ut og lodde stemingen i byen.

Kai Havertz er nå offisielt klar for å leke

Den tidligere Bayer Leverkusen-ungdommen hadde så vidt landet i London før det bar ut i første Premier League kamp. Engelsk presse kunne allerede etter en omgang fastslå at 21-åringen ikke taklet overgangen til verdens tøffeste liga. Etter onsdagens cupkamp mot Barnsley viste Havertz hvertfall at han ikke sliter med det engelske klimaet. Barnsley er – Barnsley. Likevel var det noe befriende å se Havertz leke seg til sitt første hattrick for Chelsea i 6-0 seieren. .@KaiHavertz29‘s first goal for the Blues!

Så mye koster TV-fotballen deg

Det vekker til dels sterke reaksjoner at TV 2 nå øker prisen kraftig på Premier League og to av distributørene har allerede varslet sine kunder om en prisøkning på fra 150 til 200 kroner i måneden. Det betyr en pris på opptil 699 kroner for inntil syv kamper fra Premier League hver runde.

Johansen spilte da Fulham avanserte

Landslagskaptein Stefan Johansen var tilbake på Fulhams midtbane, da de vant 2-0 mot Sheffield Wednesday og sikret avansement i ligacupen. Johansen har slitt med spilletid for Fulham i Premier League, men spilte hele kampen mot Sheffield Wednesday.

Arsenal kan miste toppsignering på grunn av den fordømte Europaligaen

På tross av tittelen, Ikke et vondt ord om Europaligaen. For de aller fleste deltagerne er dette en viktig og stor reise rundt i Europa. For Arsenal er deltagelse i denne ligaen et argument mot seg. De største talentene i Europa nøyer seg ikke lenger med nestbeste selskap hos UEFA. Alt lå egentlig til rette for at Arsenal henter Houssem Aoura fra Lyon. Les: Thiago Silva skulle hvertfall ikke til Premier League Ifølge Telegraph har Lyon gitt klarsignal for overgangen til rundt 600 millioner kroner. Den engelske avisen hevder det er spilleren som nå avventer.

Sørloth presentert som RB-Leipzig-spiller: Klubben passer meg perfekt

Alexander Sørloth (24) ble presentert som RB Leipzig-spiller på en pressekonferanse i hovedkvarteret til RB Leipzig. Nordmannen skal spille med drakt nummer 19 g etter rapportene kostet han totalt rundt 22 millioner euro (rundt 240 millioner kroner) med klausuler. Etter en lang perioder med spekulasjoner, ble Alexander Sørloth endelig presentert som ny RB Leipzig-spiller tirsdag ettermiddag.

ESPN: Barcelona hopper rett inn i forhandlingene til Bayern München

Nelson Semedo har takket for seg hos Barcelona før overgangen til Wolverhampton. Dette har bragt Koeman og gjengen inn på samme spor som Bayern München for å finne en varig erstatter. Ifølge ESPNs kilde har Bayern München vært komfortabelt i pole position for å skaffe seg 19-åringen Sergino Dest hos Ajax. Forrige uke var Bundesliga-giganten den eneste som hadde tatt direkte kontakt med Ajax. Les: Jadon Sancho er historie Men med Semedo ute fra Camp Nou, har Barcelona giret opp.

Thiago Silva skulle hvertfall ikke til Premier League

Vi nekter å tro at den tidligere PSG-kapteinen ikke vil lykkes i Premier League også. Det vil si, helt til vi hørte hvorfor han hadde skydd verdens tøffeste liga som pesten. På spørsmål fra engelsk presse om han har vært nær overgang til Premier League tidligere, kom det et dønn ærlig svar fra spilleren som har vært med på nok til å slippe å gjøre seg til. -Hvis jeg hadde sagt ja til spørsmålet, da hadde jeg løyet. Jeg har aldri sett meg selv i Premier League, fordi jeg personlig så på dette som en vanskelig stil på spillet.