Nyheter om Premier League


"Moi" kan bli Norges dyreste fotballspiller

Mohamed Elyounoussi vil koste minst 30 millioner euro hvis noen ønsker å hente ham fra sveitiske Basel. Det bekrefter landslagsspilleren selv overfor VG. 23-åring skal være ønsket av flere klubber i Premier League, og blir "Moi" solgt vil han smadre den nåværende norske overgangsrekorden som er på 165 millioner kroner. Det kostet Tore André Flo da han ble solgt fra Chelsea til Rangers i år 2000.

Lukaku fikk slutt på måltørken

Romelu Lukaku scoret for første gang på en måned i Premier League da han fastsatte resultatet til 3-0 for Manchester United mot Stoke. Antonio Valencia og

Lambert tar over Stoke

Paul Lambert er i dag ansatt som ny manager i Stoke. Skotten har tidligere trent blant andre Norwich og Aston Villa, og får nå jobben med å få Stoke ut av nedrykkssumpa i Premier League. Lambert tar over etter Mark Hughes som fikk sparken for to uker siden.

Guardiola ble historisk

Pep Guardiola er kåret til månedens manager i Premier League for fjerde gang på rad. Det er ingen blitt før ham i ligaens historie. Harry Kane ble kåret til månedens spiller.
Les mer om:

Sons missil forhindret ran

Tottenham og West Ham spilte 1-1 i Premier League torsdag etter to drømmemål. Pedro Obiang ga West Ham ledelsen med et prosjektil, før Heung-min Sons missil sikret uavgjort.

Daily Mail: - Frykter at Mourinho gir seg

Det er nå en reell frykt i Manchester United for at José Mourinho kan komme til å takke for seg i klubben etter sesongen. Det skriver den engelske storavisen Daily Mail. Svake resultater i julen, samt at naborivalen Manchester City ser ut til å storme ifra i toppen av Premier League, har gjort sitt til at Mourinho den siste tiden har valgt å verbalt angripe sin egen klubb fordi de ikke har brukt nok penger på nye spillere. Mourinho har kontrakt med United ut 2018/19-sesongen

- Liverpool må holde fast på Coutinho

Liverpool bør vente til sommeren før de selger stjernespiller Phillipe Coutinho til Barcelona. Det mener klubblegende Jamie Carragher. På Twitter skriver Carragher at Coutinho vil være svært vanskelig å erstatte, og da risikerer man å havne utenfor topp 4 i Premier League denne sesongen. Da kan man heller selge brasilianeren for en stor sum til sommeren.

Lukaku ut på båre etter hodesmell

Romelu Lukaku måtte bæres av banen etter en dramatisk hodesmell da Manchester United spilte 0-0 mot Southampton i Premier League lørdag.

Ny Manchester United-nedtur

Manchester United spilte uavgjort for tredje kamp på rad i Premier League lørdag da det ble 0-0 hjemme mot Southampton. Les mer og se video på tv2.no/sport.

Historisk turnering i FPL-fotball

Det ble for første gang i historien arrangert en Fantasy Premier League (FPL) liveturnering i Sirdal.
Les mer om:

Historisk turnering i FPL-fotball

Det ble for første gang i historien arrangert en Fantasy Premier League (FPL) liveturnering i Sirdal.
Les mer om:

Avis: Kane ikke blant de 35 best betalte i Premier League

Mye tyder på at Harry Kane går mot en snarlig lønnsøkning.
Les mer om:

Mener Premier League er i ferd med å bli «pinlig» og «en vits»

Jamie Carragher tar et kraftig oppgjør med bunnlagene i Premier League.
Les mer om:

Zlatan slaktes: – Han vandret rundt som en avdanket bokser

Zlatan Ibrahimovic får slakt etter comebacket fra start i Premier League.

Kane tok Shearers målrekord etter ny praktkamp

Ingen har scoret flere mål i Premier League i løpet av ett kalenderår enn Harry Kane.
Les mer om:

Hat trick-Kane for Spurs

Harry Kane scoret hat trick da Tottenham slo Burnley 3-0 på bortebane lørdag. Dermed er han nå delt på toppen av toppscorerlisten i Premier League. Les mer og se video på tv2.no.

– Skal være forsiktig med å kalle det latskap

José Mourinhos menn løper minst i Premier League, men blir frikjent av TV 2s fotballeksperter.

Clement ferdig i Swansea

Swansea har sparket manager Paul Clement. Waliserne ligger på sisteplass i Premier League etter 18 kamper. Mer på TV2.no.
Les mer om:

Zaha kobles til flere storklubber i Premier League

Wilfried Zaha har imponert i Crystal Palace-drakta den siste tiden, og nå kaster flere storklubber seg inn i kampen om den tidligere Manchester United-spilleren, hevder Daily Mirror. Manchester City, Arsenal og Chelsea er alle interessert i 25-åringen, som er verdsatt til rundt 40 millioner pund.

Julegaver fra Premier League

Julen betyr høytid også for Premier League. TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo byr på 20 direktesendte kamper i jule- og nyttårsperioden. Se sendeplanen her!
Les mer om:

Mourinho gir ikke opp tittelhåpet

Manchester United har elleve poeng opp til serieleder og byrival City i Premier League, men manager José Mourinho lover å kjempe til siste slutt. Portugiseren forsikrer at tabelltoer United ikke har gitt opp håpet om å utfordre formsterke City, og sier til BBC at de ikke har tenkt å ta ferie men vil krige i hver eneste kamp. Han legger til at det er lenge igjen til siste seriekamp mot Watford på Old Trafford i mai.

Ny Lukaku-scoring i ny seier

Utskjelte Romelu Lukaku scoret for andre gang denne uken da Manchester United slo WBA 2-1 i Premier League. Jesse Lingard og Gareth Barry scoret også i kampen. Se video på tv2.no.

Drømmevolley ga Arsenal-seier

Mesut Özils lekre volley etter halvspilt førsteomgang ble kampens eneste mål da Arsenal slo Newcastle 1-0 i Premier League.

Fotballryktene: – Ancelotti returnerer til Premier League

Carlo Ancelotti er klar til å finne seg en ny trenerjobb. Les dagens fotballrykter!

Fotballryktene: – Her er Real Madrids Salah-plan

Mens Daniel Sturridge kan være på vei bort fra Premier League. Få dagens rykter her!
Les mer om: