Nyheter om Premier League


Premier League-kommentatoren: – Jeg trodde alt var harmoni i Tottenham. Det er det tydeligvis ikke.

For fire og en halv måned siden var Tottenham i Champions League-finalen. Nå frister de tilværelsen som nummer ni i Premier League.

Sky Sports: Emre Can kan hentes til Premier League i januar

Tyskeren ble tatt imot i Torinos gater som filmstjerne sommeren 2018. 32 Juventus-kamper senere   minner tilværelsen om alt annet enn stjerneverdig. Bortsett fra lønna, da. 25-åringen tilbragte fire sesonger hos Liverpool før det ble avskjed på free transfer.

Manchester City-spillerne skal teste ut ny oppkjøring mot Premier League-kamp

Mens vi andre gleder oss til en kombinasjon av juleribbe, pinnekjøtt, familesamvær, pakker – og Premier League fra sofaen, begynner Pep Guardiola allerede nå å forberede seg til en julefeiring som minner om alt annet enn en rolig og familievennlig. Tre kamper på fem dager i jula, med 48 timer mellom kampen mot Wolverhampton og Sheffield United, er programmet til City. Les: Hun var for frekk for TV, kastes ut av arenaen Dette har fått ledelsen hos de blå til å sende sterk kritikk til gjengen som setter opp Premier League-programmet. Uten at det har hjulpet, selvfølgelig.

Enig med AC Milan, holder likevel døra åpen for Manchester United

Til tross for at han ikke er med i Juventus sin Champions League tropp vet spissen Mario Mandzukic han er ettertraktet. Han er enig med AC Milan om sine personlige betingelser, men i og med at ikke klubbene er enig er det fortsatt mulig han havner på Old Trafford.

Klopp spøkte om Solskjær

Liverpool-manager Jürgen Klopp sendte et lite stikk til Ole Gunnar Solskjær. Han spøkte litt med uttalelsene til Solskjær omkring skadde spillere. – I går ingen sjanse for de Gea og Pogba. Idag var det kanskje. I morgen er det kanskje en mulighet. Liverpool har ikke avgitt poeng på de åtte første kampene og leder Premier League overlegent.

Klopp reagerte på Solskjær-spørsmål: – Tror du virkelig du kan fly over fra Norge og spørre om det?

LIVERPOOL (VG) Jürgen Klopp (52) hadde en lignende start som Ole Gunnar Solskjær (46) i Premier League, men nekter å gi nordmannen råd om hvordan man kommer seg ut av vanskelighetene.

Nye «Tippekamper» i Premier League

TV 2 Sporten har satt opp nye «Tippekamper» i Premier League. Oppsettet er klart ut november måned. Se oversikten under.
Les mer om:

Hektisk juleprogram irriterer Manchester City

Flere endringer i juleprogrammet til Premier League opprører både fans og klubber. Manchester City klager blant annet over lite hvile for spillerne.

Fantasy: Det riktige byttetidspunktet

Fantasy Premier League er tilbake. Dagbladet ser på fem spørsmål etter landslagspausen, samt kapteinsvalget for Gameweek 9.
Les mer om:

Tottenham-spilleren: «Stor prestasjon å vende tilbake uten skade»

Nå er det ikke hat-stemningen i Premier League som har nådd nye høyder, men oppgjøret mellom Nord og Sør det snakkes om. Det er Heung-Min Son som denne uken var kalt inn til VM-kvalifiseringskamp for Sør-Korea – mot Nord-Korea. Les: Fotballgigant blør: Taper nesten 4 millioner hver eneste dag Når kampen i tillegg ble spilt i Nord-Korea for første gang siden 1990, var lukket for tilskuere og utenlandsk presse og ikke TV-overført, forstår vi rammen. Det endte 0-0, og Tottenham-spilleren er takknemlig for at han slapp tilbake til London uskadd. -Kampen var meget aggressiv, så jeg syntes det var e

Özil nekter å gi opp

Som vi har skrevet tidligere: Mesut Özil er en spiller du enten digger eller ikke kan fordra. Vi heller fortsatt mot det første, men savner tiden da vi kunne skrive mer om hva tyskeren gjorde – og mindre om det han skal gjøre. For det har blitt smått med action denne sesongen hos Arsenal. 1 kamp på og 7 kamper av i Premier League forteller om en angrepsspiller uten den nødvendige gnisten. Les: Tuttosport: Allegri enig med United Selv mener Özil at Arsenal er klubben – uavhengig av noen humper i veien. -Jeg har kontrakt frem til sommeren 2021 og blir her til da.
Les mer om:

Tuttosport: Massimiliano Allegri enig med Manchester United

Juventus ‘suksesstrener er etter sigende enig med storklubben om betingelsene for å erstatte Ole Gunnar Solskjær – Det at han vil «ta med seg spillere» har vært et ekstra pluss.  Massimiliano Allegri er veldig nær å avslutte en avtale om å erstatte Ole Gunnar Solskjær som manager for Manchester United, skriver italienske Tuttosport.

Liverpool planlegger å selge ung midtbanespiller i januar

Liverpool vil lytte til tilbud på den unge midtbanespilleren Herbie Kane i overgangsvinduet i januar.

United med rekordhøye lønnsutgifter

Det er også rekord for Premier League.
Les mer om:

Allegri lover United-legende en rolle hvis han erstatter Solskjær

Den tidligere Juventus manageren Massimiliano Allegri har lovet en rolle for Manchester United-legenden Patrice Evra hvis han etterfølger Ole Gunnar Solskjær på Old Trafford, ifølge Daily Mail. Solskjær og Manchester United kommer tilbake fra landslagspausen med et betydelig press for å prestere, de ligger på 12.

Champions League fortsetter uten Neymar

Det måtte komme. Etter at Neymar hinket av banen etter 12 minutters action for Brasil mot Nigeria lå det skadefravær hos PSG i luften.  Og det stemte. PSG meldte mandag at etter en MRI scan ble det klart at Neymar trenger fire uker på å hele lårskaden. Fire uker. Les: United kaster trillebårer med penger etter spillerne sine Så hva betyr det for den skadeforfulgte brasilianeren? Han har allerede gått glipp av de første to Champions League-kampene til PSG grunnet karantenen han dro på seg forrige sesong.

Daily Express: Har muntlig avtale med Mario Mandzukic

Stemmer det som står i Daily Express er det meget gode nyheter for vårsesongen til Manchester United. Ole Gunnar Solskjær trenger en som rister litt opp i angrepet til klubben og gjør det farligere. Spissen får ikke spilt noe særlig under Maurizio Sarri i Juventus, det er forøvrig ikke spesielt rart, den italienske giganten har en av de aller beste angreps rekkene i verden.

Til EM på rekordtid, nå forlenger landslagssjefen

Den Italienske landslagssjefen Roberto Mancini har ifølge flere italienske medier, inkludert Calciomercato.com, forlenget kontrakten sin med Italia til 2022. – Han skal ha en klausul i kontrakten sin som automatisk ville forlenge avtalen hvis Italia kvalifiserte seg til EM i 2020. Italia som for kort tid siden var fullstendig ute å kjøre og ikke engang klarte å kvalifisere seg til VM har på rekordtid sikret seg EM billett. De har syv seire og kvalifiserte seg med tre kamper igjen lørdag kveld.

Manchester United kaster trillebårer med penger etter spillerne sine

Vi skal ikke rippe opp i hvor United er plassert på tabellen etter 8 kamper og hvilken europeisk liga de ikke spiller i.

Steven Gerrard får supermann i dress fra Premier League

Alle ledd teller på veien mot å bli kongen på haugen i Glasgow og Skottland. Nå hentes det inn en ny direktør til Rangers med helt spesielle evner. Ross Wilson har fortsatt ikke rundet 40, men har likevel jobbet seg opp og frem i Premier League. Dette skal nå Rangers dra nytte av de kommende årene. Les: Ferguson så tidlig at Klopp ville skape problemer for United Wilson kom til Southampton i 2015 til stillingen som direktør i speideravdelingen.

Ferguson så tidlig at Klopp ville skape problemer for Manchester United

Dortmund-manageren kom til balløya i 2015. Ikke lenge etter kunne Sir Alex Ferguson bekrefte at dette kunne slå veldig feil ut for Manchester United. Jürgen Klopp har jobbet steinhardt for å løfte Liverpool dit de er i dag på toppen av Premier League, og de siste årene har Liverpool-supporterne gjentatt mantraet med stor suksess: In Klopp we trust. Les: United holder igjen de største nyttårsrakettene For Sir Alex kommer Liverpools massive suksess det siste året som ingen overraskelse. Les hva han sa i 2016. -Klopp har gjort en virkelig god jobb med å gjenopplive Liverpools entusiasme.

Liverpool speider i retning Leeds etter Dejan Lovren erstatter

Liverpool har satt speidere på Leeds Uniteds lånerforsvarer Ben White. – De er som vi imponert over utviklingen han har vist siden han flyttet til Elland Road på lån fra Premier League laget Brighton. Frem til i sommer har han bare spilt i League Cup, nå som han er spiller Championship fotball viser han seg frem som en moden forsvarsspiller.  Den gode formen for Leeds gjør at hans moderklubb Brighton har økt «verdien» på ham til 20 millioner pund, ifølge Football Insider. Klubben sier de akkurat nå sitter og «revurderer» spillerens fremtid.

Managerpausen over for Claudio Ranieri

Eusebio Di Francesco fikk nettopp sparken som manager for Sampdoria, inn som ny sjef den tidligere Atlético Madrid-, Juventus-, Chelsea- ,Parma-, Monaco-, og Leicester-treneren Claudio Ranieri som også tok over i Roma da Di Francesco fikk sparken der.  Det blir ingen pensjonisttilværelse for Ranieri, Sampdoria ligger sist i Serie A med tre poeng etter sju kamper. Les: Nok en gigant i samtaler med Christian Eriksen Det er ikke hvem som helst som norske Morten Thorsby nå får som ny sjef i Sampdoria, vant Premier League med Leicester i 2015/16 og har et par mannsaldre med erfaring som leder for d

King nesten på Solskjær-nivå: – Han er ekstrem

ULLEVAAL (VG) (Norge – Spania 1–1) Han var ingen typisk målscorer før han plutselig ble det i Premier League. Nå øyner Joshua King (27) den norske målrekorden og holder nesten Ole Gunnar Solskjærs landslagsskjema.

Manchester United er i ferd med å bli rekrutterings-klubb for Inter Milan

Etter Antonio Conte overtok ledelsen i Inter Milan har klubben satt inn et ekstra gir på banen og har utviklet en selvtillit som har ført dem opp på andreplass i den italienske serien.  De har allerede kjøpt Romelu Lukaku fra Manchester United og lånt  Alexis Sánchez, nå har de tenkt ifølge  Corriere Dello Sport å tilby en kontakt verdt 5 millioner euro pr sesong til Manchester United midtbanespiller Nemanja Matic i januar. Les: Nok en gigant i samtaler med Christian Eriksen Den 31 år gamle serbiske midtbanespilleren er ute av form om dagen, men det ser ikke ut til å stoppe Antonio Conte.