Nyheter om Premier League


Antonio matchvinnar i London-derby

West Ham cruisar vidare i Premier League. Michail Antonio skåra søndag kampens einaste mål då dei slo London-rival Tottenham 1-0. Dermed klatrar West Ham forbi nettopp Tottenham og opp på ein 4.-plass i serien. Tottenham har på sin side falt ned på 6.-plass.

Jack Wilshere gjør seg klar for januar

Historien om Jack Wilshere er lang og kronglete. En 29-åring med 182 Premier League-kamper på CV´en, men uten arbeidsgiver siden i sommer. I høst tok Arsenal sin tidligere spiller tilbake i varmen for å gi ham muligheten til å bygge seg opp til neste oppgave. Wilshere forteller nå selv hva han sikter seg inn mot. Det var i et intervju med talkSPORT at 29-åringen delte planen sin. Les: Haaland bør ta seg en god titt på Phil Foden -Jeg kunne faktisk godt tenke meg å dra til utlandet.

Foden herja då City vann

Phil Foden viste at forma er inne då Manchester City slo Brighton 4–1 laurdag kveld. I løpet av den første omgangen teikna han seg på skåringslista to gongar, og sørga for at eit sterkt Manchester-lag kunne cruise mot siger allereie ved pause. Ilkay Gündogan skåra Citys første mål. Ei sein straffeskåring frå Alexis Mac Allister tende likevel eit lite håp for Brighton, men det blei endeleg blåst ut av Riyad Mahrez fem minutt på overtid. Dermed klatra Manchester City opp på 2.-plass i Premier League, to poeng bak Chelsea.

Hat-trick! Joshua King med ultimat takk for sist

Det nærmeste Joshua King kom en retur til Manchester United var en kort kontrakt med Everton som det ble tidlig klart ikke ville fornyes. – King fikk 11. kamper med innbytterpuls for Everton i vår før han i sommer ble klubbløs igjen. Tidligere i dag var han tilbake på Goodison Park i aksjon mot gamle lagkamerater i Watford drakt. Klubbens nye manager fikk Claudio Ranieri noe å glede seg over etter at han debutkamp mot Liverpool ble totalslakt.

King med hat trick mot gamleklubben

(Everton – Watford 2–5) Joshua King (29) hadde ikke scoret i Premier League på 15 måneder. Så møtte han sine gamle lagkamerater og scoret like greit tre mål.
Les mer om:

King scoret hat trick mot gamleklubben: – Jeg hadde noe å bevise

(Everton – Watford 2–5) Joshua King (29) hadde ikke scoret i Premier League på 15 måneder. Så møtte han sine gamle lagkamerater og scoret like greit tre mål.
Les mer om:

«Det jeg sa om Haaland var en spøk»

Det er allerede nok rykter rundt fremtiden til Erling Braut Haaland så det er ikke nødvendig at noen kaster ekstra biobrensel på bålet. «Det jeg sa om Haaland var en spøk»Chelsea -manager Thomas Tuchel måtte ut og korrigerte sine kommentarene til Bild om at Erling Braut Haaland skulle bli partner for Romelu Lukaku i angrep. Borussia Dortmund reagerte umiddelbart og krevde en unnskyldning, noe de nå har fått. I forkant av dagens overkjøring møte mot Norwich i Premier League, fortalte Tuchel det var en spøk og forsøkte å forklare.

No mercy fra Chelsea

Mens Newcastle-supporterne vet de får forsterkninger fra januar som forhåpentligvis er nok til å holde «verdens rikeste klubb» i øverste divisjon, er situasjonen en helt annen for Norwich. På lørdag kom resultatet for gjengen til Daniel Farke som egentlig bekrefter at Norwich-supporterne ikke får så mye å glede seg til resten av sesongen.

Marerittkamp for Norwich og Normann

Et gulljagende Chelsea slo Norwich hele 7-0 lørdag. Mason Mount (3), Callum Hudson-Odoi, Reece James, Ben Chilwell og Max Aarons (selvmål) sørget for målene. I tillegg fikk gjestene Ben Gibson utvist i det som ble en marerittkamp. Mathias Normann spilte hele kampen for Norwich. Med åtte minutter igjen å spille handset han i feltet og ga Chelsea straffe. Mounts forsøk ble reddet, men Tim Krul i Norwich-målet sto ikke på streken, og Chelsea fikk skyte straffen på nytt.

Ousmane Dembélé har overraskende fått muligheten til å ombestemme seg

Da den franske superstjernen Ousmane Dembélé landet på El Prat Internasjonale flyplass sommeren 2017 etter å ha fått i havn en overgang fra Borussia Dortmund til Barcelona til en verdi av 135 millioner euro var alle svært glade. Ousmane Dembélé var på plass for sin drømmeklubb, Barcelona hadde hentet en spiller i konkurranse med alle klubber med nok penger og Borussia Dortmund hadde gjennomført en nok et ekstremt lukrativt salg.

Arsenal kjørte over Villa

Martin Ødegaard var plassert på benken fra start for Arsenal mot Aston Villa, og fikk se hjemmelaget spille festfotball. Thomas Partey headet inn kampens første scoring etter 23 minutter. Dette var hans første scoring for London-klubben etter overgangen forrige sommer. Rett før pause fikk Arsenal en kontroversiell straffe etter at dommeren sjekket en situasjonen med VAR-skjermen. Pierre-Emerick Aubameyang sitt forsøk ble først reddet, men han satte inn sin egen retur. I andre omgang kontret Emile Smith Rowe inn 3-0.

Ødegaard benket i Arsenal-seier mot Villa

(Arsenal-Aston Villa 3–1) Martin Ødegaard (22) spilte de 23 siste minuttene da Arsenal tok tre viktige poeng mot tabellnabo Aston Villa. Det var første gang etter overgangen fra Real Madrid at nordmannen ikke startet for London-klubben i Premier League.

Klopp: – Gnidde meg ikke i hendene

Søndag møtes Manchester United og Liverpool til storkamp i Premier League. Da Liverpool-manager Jürgen Klopp fredag møtte pressen, ble han blant annet konfrontert med en uttalelse fra tidligere United-stjerne Paul Scholes om at han må ha gnidd seg i hendene da han så Uniteds førsteomgang mot Atalanta onsdag. – Jeg var sammen med meg da jeg så kampen, og det var ikke ett sekund der jeg gnidde meg i hendene, det kan jeg si.

I kveld er Bodø en verdensmetropol

Roma med sine tre millioner innbyggere fikk det vanskelig på kunstgress med litt snø på oppe i Bodø. – Bodø/Glimt leker med Roma og hentet lett hjem seieren. – Fire mål til så hadde det vanket iskrem på alle!. Bodø med sine 55 000 innbyggere var en verdensmetropol i kveld. Før kampen kan jeg garantere at alle på Bodø/Glimt sitt lag kan de fleste av navnene hos Roma, mens stjernene til manager Jose Mourinho ikke kan et eneste et av de på Bodø/Glimt.

Solskjær misfornøyd sommerens transfer-aktivitet

Nordmannen skal være misfornøyd med styret i Manchester United etter sommerens travle transfervindu. I følge Manchester Evening News er Ole Gunnar Solskjær misfornøyd med Manchester United -styret etter å ikke ha signert en midtbanespiller i sommer. De røde djevlene punget ut store penger nok en gang da de hentet Raphael Varane fra Real Madrid, Jadon Sancho fra Borussia Dortmund og Cristiano Ronaldo fra Juventus.

Solskjær forutså comeback i pausen

Det ble en alt for spennende kamp i går hvor kritikken haglet og pipekonserten økte i omfang etterhvert som målene rullet inn «feil vei» på Old Trafford. Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær tvilte ikke et sekund på at Manchester United ville snu 0-2 til 3-2 i den storslåtte comeback-seieren over Atalanta. Les: Mesut Özil er ønsket tilbake i Premier League Manchester United var godt i gang med sitt andre nederlag etter tre Champions League-sammenstøt da Atalanta gikk til pause med 2-0.

Mesut Özil er ønsket tilbake i Premier League

Ja det er Newcastle som støvsuger markedet for spillere som kan hjelpe dem med å bli værende i Premier League, 19.plass og sikkert midlertidig manager i en stund fremover lover ikke godt, selv om de har alle pengene i verden. Nå er det slik at også de må balansere sine bøker, spesielt etter muligheten for å benytte nærstående firmaer som sponsorer er midlertidig lukket i Premier League. – Ganske nøyaktig et år etter ballmagikeren forlot Arsenal for en overgang til Fenerbache kan han komme tilbake på engelsk jord.

«Snakker ofte om Haaland»

Chelsea sin tyske managerbroiler Thomas Tuchel har siden har overtok på Stamford Bridge forvandlet klubben til et vinnende lag, hvor det første han gjorde var å hente hjem Champions League tittelen og nå har de tatt ledelsen i Premier League. Chelsea -manager Thomas Tuchel erkjenner at Chelsea ofte snakker om Haaland, og selv om interessen ennå ikke har vært konkret, kan det endre seg i de kommende ukene.

Manager Daniel Farkes holdning tvinger Chelsea til å hente hjem talent

Det er lett å skjønne presset som Norwich manager Daniel Farke har på seg etter bare 2.poeng på 8.kamper og en desidert sisteplass i Premier League.

Jobber med å skape verdens sterkeste angrepsduo

Siden Thomas Tuchel kom til Stamford Bridge har mye endret seg. Champions League-trofeet er tilbake, topp fire-plassering i Premier League ser også ut til å gå som planlagt. Men Chelsea stanser ikke der. Etter å ha hørt Tuchel tegne og forklare for tyske Bild, virker det som prikken over i´en skal plasseres i løpet av vinteren. Siden i sommer har Thomas Tuchel blitt vant til å få slengt spørsmål fra pressen om Haaland.

Sky Sports: Paulo Fonseca gjør seg også klar for Premier League

I våres år hadde den sparkede Roma-manageren begynt å planlegge preseason for Tottenham. Så kom Fabio Paratici inn fra høyre som ny sportsdirektør for Spurs, og portugiseren var historie før historien begynte. Nå kommer runde to på balløya. Det er Sky Sports som hevder Fonseca står høyt oppe på listen over realistisk gjennomførbare signeringer av Newcastle-manager. Steve Bruce har forlatt St. James´Park på onsdag og etterlater et lag på stø kurs mot nedrykk. Les: Bekreftet: Steve Bruce har stemplet ut Situasjonen med tre poeng på åtte kamper i Premier League må reddes.

Bekreftet: Steve Bruce har stemplet ut

Steve Bruce har forberedt seg på denne dagen. Det var snakk om at Newcastle-manageren skulle «dumpes» før Tottenham-kampen i helgen, men Bruce fikk med seg sin 1000. kamp og et 2-3 nederlag. På onsdag var det derimot slut. Den tidligerere United-kjempen gir seg etter to turbulente år som manager for Newcastle, med 12. og 13. plass i ligaen, kvartfinale i FA Cupen og Carabao Cup. Assistenttrener Graeme Jones overtar ledelsen frem mot Crystal Palace-kampen på lørdag.

Sa nei takk til Newcastle: «Venter på telefon fra Manchester United»

Den italienske meget suksessrike manageren Antonio Conte trives egentlig ikke i England, noe han passet på å fortelle i de to årene han ledet Chelsea. – Likevel etter å ha vunnet Serie A med Inter Milan skal lysten til å lede en av de store i England ha våknet hos han. Newcastle som har hentet inn saudi-arabiske penger skal ha vært på telefonen til Antonio Conte, men fått et nei på deres forespørsel om å overta managerstolen etter Steve Bruce.