Nyheter om Premier League


Hughton og Sporten.com: Solskjær er det riktige verktøyet for United

Brighton og manager Chris Hughton fulgte Manchester United nesten helt inn på Old Trafford. Etter 2-1-tap for Solskjærs menn, roste Hughton den midlertidige manageren. -Resultatene taler i høy grad for seg selv. De spiller virkelig godt. Jeg vet ikke hva han gjør med spillerne, men er ikke en jobb alle bare kan komme inn og få til. Solskjær må ha cred for syv seire. Han har virkelig et godt verktøy å jobbe med, roser Brighton-manageren på klubbens hjemmeside. Eller for å bruke våre ord: Solskjær er verktøyet for United. Blir dessverre ikke poeng av nesten-uavgjort.

Guardiola: Spør meg om hva som helst – bare ikke dette

Manchester City hentet hjem en 3-0-seier mot bunnlaget Huddersfield på søndag. Dermed holder Guardiola fortsatt følge med kollega Klopp. Men å snakke om Liverpool, det er argentineren mektig lei av. Når du stadig får spørsmål om en spesiell motstander på samtlige pressemøter, uavhengig av hvem du spiller mot, da vet du at du ikke ligger på toppen. City kunne ha knappet inn på fire-poengs ledelsen til Liverpool denne helgen, men Crystal Palace klarte det bare nesten mot de røde. Og hva ble spørsmålene fra media til City-treneren etter Huddersfield-kampen? Man of the season?

Denne brasilianeren kastes inn i Premier League

For noen tiår siden holdt vi pusten hver gang en brasiliansk keeper fikk et lompeskudd mot seg. Nå leverer denne nasjonen noen av de beste i verden. Alisson har vist Liverpool, England og verden at du kan stole på en brasilianer som får ansvaret å ta på seg keeper-hanskene. Har endret spillereglene på Anfield. (foto: alisson, twitter) Nå regnes ikke Lucas Perri som en av de beste i verden – ennå. 21-åringen har så langt bare fått vise seg frem hos Sao Paulo, men formaliteter gjestår før Perri får teste seg i England. Har ikke så mye å tape?

Spilleren er for lengst glemt på Anfield – nå skal han redde Tottenham

Han vil neppe bli husket på Anfield som en av de store angrepsspillerne på 2000-tallet. Nå skal han fylle skoene til Tottenham-stjernen Dele Alli. Mauricio Pochettino må tro at noen er ute etter ham om dagen. Først Harry Kane, nå også Dele Alli. Kane er ute med kneskade. På søndag så Pochettino sin neste stjerne vri seg i smerte i 2-1-kampen mot Fulham. Garantistene er ute. (foto: tottenham, twitter) Les: Denne brasilianeren kastes inn i Premier League Dele Alli er ute med hamstringskade og Tottenham har et megaproblem.

Solskjær: «Du kan sparke ham ned, men han vil alltid reise seg»

Han er 21 år ung og har spilt 150 kamper for verdens kanskje største klubb. Ole Gunnar Solskjær forklarer dette med at han er en ekte «Manc», en som alltid reiser seg for seg selv og lagkameratene. Marcus Rashford har imponert både Solskjær og resten av verden den siste tiden. Med 41 mål og 150 kamper på  CV´en, raser United-spilleren forbi legender som Ronaldo og Rooney. Trener hardere enn de aller fleste. (foto: united, twitter) Les: Denne brasilianeren kastes inn i Premier League -Han er yngre enn Ronaldo og Rooney med å nå 150 kamper for United.

Solskjær hyller Rashford: Kanskje den beste spissen i Premier League

MANCHESTER (VG) Spissjuvelen Marcus Rashford (21) har vært i fyr og flamme etter at Ole Gunnar Solskjær (45) tok over som midlertidig Manchester United-manager.

Manchester United presser Chelsea om plass i det beste selskap

Brighton ga Manchester United steinhard konkurranse på Old Trafford, men hindret ikke at Ole Gunnar Solskjær fortsatt er lederen for de gode tidene. Chelsea bør være bekymret. Paul Pogba satte et straffespark i mål midtveis i den første omgangen, før Marcus Rashford på utsøkt vis doblet ledelsen for United like før lagene gikk til pause. Etter Brightons scoring av Pascal Gross i det 72. minutt ble det igjen spennende, men det ble med forsøket for klubben fra badebyen. 2-1 til de røde. Sikker.

Liverpool vant etter keepertabbe

Liverpool slet lenge mot Crystal Palace, men vant 4-3 hjemme på Anfield i en forrykende kamp. Mohamed Salah scoret to mål og er nå oppe i 50 mål i Premier League. Mer på TV2.no.

Jota ble Wolves-helt i målfest

Diego Jota var i fyr og flamme da Wolverhampton vant 4-3 mot Leicester i et høydramatisk oppgjør i Premier League lørdag.

Thierry Henry trenger hjelp – ringte Manchester United

Thierry Henry tok over den synkende Monaco-skuta etter at Leonardo Jardim fikk en katastrofalt dårlig start på sesongen. Arsenal-legenden har fortsatt til gode å se ut som en redningsmann for storklubben. Nå nøyer han seg ikke med Fabregas fra Chelsea, men har også tatt opp telefonen og ringt United. Mourinhos gullgutt Marouane Fellaini har det Solskjær beskriver som X-faktor, men har så langt ikke vært ingrediensen i Uniteds vinner-oppskrift. Vi garantert gjøre en forskjell i Ligue 1.

Solskjær om Fellaini: Spiller med X-faktor

Nå har vi nylig skrevet om Mourinhos gullgutt Marouane Fellaini, og hvordan belgieren ikke passer inn i Solskjærs vinner-oppskrift. Så uttaler United-manageren at jo, midtbanespilleren har det store ekstra. Men om han er god nok til spilletid får vi ikke se nå. Uttalelsen kom i forbindelse med Solskjærs oppsummering før lørdagens møte mot Brighton i Premier League. Midtbanespilleren er nå meldt ute med skade. Hadde et spesielt forhold. Les: Uniteds første signering har en City-spiller som forbilde -Han vil være ute minst ute 3-4 uker.

RBK-jakt på fire norske profiler

Dagbladet erfarer: Her er spillerne Rosenborg snuser på i jakten på Champions League. André Hansen (29) kan forsvinne til Premier League.

Mourinho kommer garantert til å skuffe som fotballkommentator

Vi har latt oss underholde opptil flere ganger av Jose Mourinhos utlegninger om fotball, krig og fred og sånn. Derfor har portugiseren sikkert mye å bidra med når han skal fungere som fotballkommentator.

Arsenal og Chelsea har drakamp om keeper-legende

På tirsdag gikk Petr Cech ut med at han gir seg til sommeren etter 15 år som keeper i Premier League. Hva som skulle skje fremover vil tiden vise, uttalte keeperen litt usikkert. Ett døgn senere er det to klubber som kjemper for å engasjere tjekkeren. Arsenal ønsker ikke tjenestene hans på banen, men skal være interessert i å gi Cech en stilling som trener eller ambassadør.

Brendan Rodgers får muligheten i Premier League

Tidligere Liverpool-manager Brendan Rodgers tok over etter Ronny Deila hos Celtic. Denne sesongen har den dominerende klubben i Skottland fått uventet press fra Rangers – med en annen Liverpool-profil ved roret.

Liverpool-spiller garanterer at historien ikke gjentar seg

Liverpool har virket uslåelige denne sesongen, men ligger kun fire poeng foran Manchester City. To kamper med tap de siste ukene har vist at Klopps menn ikke er ufeilbare, noe som har fått kritikere til å hente frem historien om forrige gangen det bar mot ligagull. Forrige sesong var Guardiolas City i en klasse for seg selv. Nå viser Liverpool evnen til å rive Manchester-klubben ned fra pidestalen. Men så var det dette med historien. I 2013/14-sesongen hadde Liverpool sin siste store mulighet for å titulere seg som ligamestere.

Norsk fiasko bak Solskjær

«Hele Norge» følger Ole Gunnar Solskjærs sensasjonelle inntog i Manchester United. Verre står det til med de andre nordmennene i Premier League.

Tottenham mister sine to beste foran mål i en meget viktig periode

De dårlige nyhetene bare flommer inn for Tottenham om dagen. Det hjelper lite å at klubben har en av verdens beste managere i Mauricio Pochettino når den ene spilleren etter den andre plukkes av banen. Tottenham ligger fortsatt på tredjeplass i Premier League etter tapet mot Manchester United for et par dager siden.

Ryan Babel tilbake i Premier League

Den tidligere Liverpool-spilleren har skrevet under for Fulham.
Les mer om:

Nottingham Forrest-legenden sikter mot Premier League

Martin O´Neill har hatt litt av en reise som manager. Nå reiser iren tilbake i tid for å ta over klubben med stor N.  Vi må innrømme at hjertet begynte å banke raskere da vi så Nottingham Forrest på tippekampen, akkompagnert av Arne Scheies uforglemmelige formidling av engelsk fotball. Nå ligger skogvokterne på en niende plass i Championship. Det gjenstår fire poeng før Forrest er oppe i en playoff-posisjon, og det er den tidligere Nottingham Forrest-spilleren Martin O´Neill som skal lede klubben dit. Tilbake.

Hentes Harry Kanes vikar fra Barcelona?

Tottenham har mistet noe av kontakten med de to på topp i Premier League. Da hjelper det ikke at to av de viktigste angrepsvåpnene er ute. Harry Kane kan være ute i en måned etter ankelskaden han pådro seg på søndag i tillegg til det sure tapet mot Liverpool. Dobbelt smertefullt for Kane. (foto: united, twitter) Når Heung-min Son forsvinner til Asia Cup for Sør-Korea, begynner det å bli lite angrepskrutt igjen for Mauricio Pochettino. Må bare en liten svipptur til Asia når det gjelder som mest.

15 år i verdens tøffeste liga holder for Petr Cech

Han  vil huskes for sine prestasjoner gjennom 15 år i verdens tøffeste liga – og et hodeplagg som bringer frem assosiasjoner til en vannbasert ballidrett. Petr Cech. Rakk ikke å bli treffsikker nok før karrieren er over. (foto: cech, twitter) Les: Arsenal-keeperen vil, men får det ikke til 36-åringen gir nå fotballverden beskjed om at fotballkarrieren er over når kontrakten med Arsenal løper ut i sommer. -Det føles som det riktige tidsunktet. Jeg har spilt 15 år i Premier League og har vunnet alle trofeene, så jeg føler at jeg har oppnådd det jeg har bestemt meg for.

Blackburn slår ut Newcastle

Championship mot Premier League. Vi tror nest best er best i kveld!

Blackburn slår ut Newcastle

Championship mot Premier League. Vi tror nest best er best i kveld!

Blackburn slår ut Newcastle

Championship mot Premier League. Vi tror nest best er best i kveld!