Nyheter om Premier League


Manchester Citys første signering i sommer er klar

Det har vært mange runder om Jorginho. Den brasiliansk-fødte italieneren kom til Napoli i 2014.  Siden den gang har flere Premier League-klubber satt seg på gjerdet for å vente på at midtbanespilleren skal bli ledig. Nå skal City ha vunnet denne kampen. Jorginho spilte for Verona da han ble hentet til Napoli for fire år siden.

Dansk landslagsspiller foran salg til Premier League-klubb

Danmark gikk jublende ut av VM-oppgjøret mot Peru. Selv om danskene til tider ble utspilt av kjappe sør-amerikanere, klarte Åge Hareides menn å holde tett. Grønne av misunnelse må vi innrømme at danske fotballspillere har en større appell enn våre egne. For danske spillere er populære også internasjonalt.

Crystal Palace jakter Arsenal-spiller

Roy Hodgson har en plan om å gjøre det ennå skarpere i Premier League neste sesong.

Manchester United klar med bud på Brasils briljante 29-åring

Du blir litt bergtatt av de kjappe bevegelsene og teknikken til brasilianerne når de nå har kommet i gang i VM. Selv om Neymar ikke overraskende virket litt rusten der han skulle vise verden at han alene kunne drible gjennom det sveitsiske forsvaret, var det utover Coutinho én spiller vi la spesielt merke til. Willan. Chelsea-spilleren har noen fantastiske rykk og en teknikk som parkerte de sveitsiske forsvarsspillerne. Er han klar for gjenforening med Mourinho?

Premier League-klubb sliter med å overtale med 100 millioner kroner

Prisnivået på spillere i England som har fått sitt gjennombrudd – eller forventes å få et gjennombrudd – er nå til de grader jekket opp. 100 millioner kroner er ikke nok lenger når Premier league-klubbene går nedover i divsjonene for å hente spillere. Bournemouth plasserte seg sånn midt på treet i Premier League forrige sesong, og har ambisjoner om å toppe dette til neste sesong. Dette skriker etter forsterkninger i sommer. Men klubben opplever nå at det ikke er så lett når man jobber i verdens mest innbringende liga.

Velger bort europeiske toppklubber for å komme til Premier League

Det er ikke tvil om at Premier League har høy status blant spillere ute i Europa. Nå har en 22-årig spanjol takket nei til flere toppklubber for å komme til klubben som kjempet nær bunnstriden i England. Marc Navarro spilte for Espanyol forrige sesong. Klubben fikk en helt grei 11.

TV 2 beholder Premier League

TV 2 har i dag sikret seg rettighetene til å vise Premier League fram til 2022. Kanalen har vist engelsk fotball siden 2010, og nå blir det i ihvertfall fire år til.

TV 2 sikret seg Premier League-rettighetene for ny periode

TV 2 har kjøpt rettighetene til Premier League frem til 2022.
Les mer om:

TV 2 sikret seg Premier League-rettighetene til 2022

TV 2 har kjøpt rettighetene til å sende engelske Premier League fram til sommeren 2022.
Les mer om:

TV 2 sikret seg Premier League-rettighetene til 2022

TV 2 har kjøpt rettighetene til å sende engelske Premier League fram til sommeren 2022.
Les mer om:

TV 2 beholder Premier League-rettighetene til 2022 - varsler flere TV-sendte kamper

Premier League fortsetter å bli sendt på TV 2. Kanalen har kjøpt tre nye sesonger med den øverste engelske divisjonen - og beholder rettighetene ut 2021/22-sesongen.
Les mer om:

TV 2 har sikret nye Premier League-rettigheter

TV 2 har kjøpt rettighetene til Premier League frem til 2022.
Les mer om:

ESPN: Trenerskiftet hos Real Madrid får fart på Gareth Bale

Skal, skal ikke. Siden vinterens overgangsvindu har det gått rykter om at Gareth Bales dager hos Real er talte. Ikke holdt han seg skadefri og ikke fikk han spesielt med spilletid. Men etter Champions League-finalen hvor han som innbytter klinket inn en spektakulær scoring pluss én på et lompeskudd, ble plutselig alternativene flere. Spesielt når det nå kommer en ny sjef til San Bernabeu.

Verdens beste trener kommer til England!

Paul Heckingbottom (herlig navn!) fikk sparken 1. juni etter mindre enn fire måneder i førersetet på Elland Road. Vi snakker selvfølgelig om den tidligere storklubben Leeds United. Nå har klubben tatt turen til Sør-Amerika for å hente ny trener. En trener Pep Guardiola ser spesielt opp til. Marcelo Bielsa. Leeds melder på sine hjemmesider at klubben har signert en to-års kontrakt med argentineren. Det er ingen hvem som helst som Championship-klubben har overbevist om å ta jobben.

Fotballryktene: – VM-helt på vei til Premier League

Mario Götze (26) kan forlate Dortmund på billigsalg.
Les mer om:

Egypts trener er nå nesten 100 prosent sikker om Mohamed Salah spiller

VM trenger attraksjonen Mohamed Salah. En av verdens desidert beste angrepsspillere denne sesongen har bragt inn en ny dimensjon i angrepet til Liverpool.

Tre kamper du definitivt ikke ønsker å glipp av

Fotball-derbyer er spennende, uansett kvalitet på spill og antall scoringer. Dette skyldes ikke minst oppbygningen mot disse bitre oppgjørene og prestisjen som er involvert. Spillere og trenere hater å tape disse kampene. Spør Mourinho og Guardiola. I Premier League er det spesielt tre kamper som peker seg ut som de tøffeste oppgjørene. Når disse seks klubbene spiller, er det år med rivalisering som sitter i stadion-veggene og skaper en helt intens atmosfære på kampdagen. Pep Guardiola og Jose Mourinho møtes i sesongens første Manchester-derby på Etihad Stadium, 10.

Stefan Johansen får storfint besøk i Premier League-åpningen

Fulham og Stefan Johansen lyktes til slutt å kvalifisere seg til Premier League. Det så mørkt ut en stund, men gutta fra Craven Cottage nektet å bli tatt fra muligheten for spill mot Englands beste klubber. Nå er spilleprogrammet klart, og Fulham starter den første sesongen i Premier League siden 2014 med å ta i mot Crystal Palace og Alexander Sørloth, 11. august. Det blir full trøkk mot nyopprykket Johansen.

Den nye Arsenal-treneren får verst tenkelige start på Premier League

Vi sparker først i gang VM denne uken, men klarer ikke å holde oss borte fra neste sesong i Premier League. Spilleplanen er nå offentliggjort, og Unai Emery ønskes velkommen til England med det beste Premier League har å by på. Manchester City var den bestridte mesteren forrige sesong, og ingen andre klubber klarte å holde følge med Pep Guardiola og hans menn fra start. Nå møter Emrys Arsenal de regjerende mesterne i sesongåpningen 11. august – på Emirates Stadion. Blir spennende å se hvor lenge Wenger-spøkelset henger over Emery.

Terminliste engelsk eliteserie fotball 2018/19

Slik spilles de 38 rundene i Premier League kommende sesong (alle kamper inntil videre 16.00 der ikke annet er oppgitt):
Les mer om:

Premier League: Se hvem ditt favorittlag skal møte i serieåpningen

Arsenal får en brutal start på Premier League-sesongen. "Gunners" åpner hjemme mot Manchester City. I 2. runde tar Arsenal turen til Chelsea.

Tøff start for Wenger sin arvtakar

«Nye Arsenal» møter dei regjerande seriemeistrane Manchester City i første serierunde i Premier League.

Slik spilles Premier League 2018/19: Gigantoppgjør i første runde

Terminlisten for Premier League-sesongen 2018/19 er her, og det lukter svidd av sesongstarten. Allerede i første runde møtes Arsenal og Manchester City, mens de norske landslagskollegaene Stefan Johansen og Alexander Sørloth også møtes til dyst.

NENT-gruppen sikret seg Premier League i Sverige, Danmark og Finland – ingen avklaring i Norge

TV 3-eierne fortsetter handlefesten, men hvem som sikrer seg Premier League på norske TV-skjermer fra 2019/20-sesongen er ikke avgjort.

Fotballryktene: – Stjerne til salgs får alarmklokkene til å ringe i Manchester United

Jérôme Boateng (29) kan være på vei til Premier League.