Nyheter om Premier LeagueKing kåret til årets spiller

Joshua King er kåret til årets spiller i Bournemouth av spillerne selv. Landslagsspissen har hatt en fantastisk sesong hvor han scora 16 ligamål, og var med det svært delaktig i at Bournemouth tok en sterk 9.plass i Premier League.
Les mer om:

Fotballstjerner i sorg etter Manchester-terroren: – Vi må stå sammen

Flere klubber og spillere i engelske Premier League reagerer med sorg på terrorangrepet i Manchester mandag kveld.
Les mer om:

Conte ble årets trener i England

Chelsea-manager Antonio Conte fikk i går kveld prisen som årets trener i engelske Premier League. Den 47 år gamle italieneren vant seriemesterskapet i England i sin første sesong som trener for Chelsea. Lørdag kan det også bli FA-cup-gull dersom Arsenal slås i finalen på Wembley.

Conte kåret til årets manager i Premier League av managerne selv

Chelseas suksessjef Antonio Conte gikk til topps i den engelske managerforeningens (LMA) kåring.
Les mer om:

Ferdig som Sunderland-manager

David Moyes er ferdig som manager for nedrykksklare Sunderland. Sunderland rykket ned fra Premier League denne sesongen. Mer på TV2.no.

Rykker ned - får 1 milliard

Sunderland, Hull og Middlesbrough får alle tre et stort plaster på såret etter at de rykket ned fra Premier League denne sesongen. For de får utbetalt litt over 1 milliard kroner hver selv om de altså skal spille i Championship neste sesong. Grunnen er de enorme TV-inntektene i England hvor alle klubbene er sikret en bit av kaka.

Premier League-fasiten: Norske medier bommet stygt på tabelltipsene

Antonio Conte og Chelsea traff på det meste og vant Premier League. Det samme kan vi ikke si om tabelltipsene til norske sportsredaksjoner.
Les mer om:

Sesongen med de store endringene

Det har vært en sesong med store taktiske endringer i Premier League, hvor tradisjonelle formasjoner har slitt mot uortodokse systemer.
Les mer om:

Sikret Champions League-plass

Manchester City lekte seg til 3.plass i Premier League og Mesterligaen med 5-0 over Watford. Liverpool ble nummer fire med 3-0 over Middlesbrough.

TV 2s eksperter kårer sesongens lag i Premier League

Få har fulgt Premier League tettere denne sesongen enn TV 2s Premier League-eksperter. Nå har de kåret sesongens beste lag, manager, spiller og mål.
Les mer om:

Var ballgutt i januar - nå kan han bli tidenes yngste for United i Premier League

Flere unge spillere vil få sin Manchester United-debut i søndagens kamp. 16-åringen Angel Gomes er en det knyttes ekstra store forventninger til.
Les mer om:

– Uten Mesterliga-fotball kan man glemme de største stjernene

Før søndagens siste runde i Premier League kjemper tre lag om de to siste Mesterliga-plassene. TV 2s Premier League-ekspert Brede Hangeland mener taperen vil få det tøft på sommerens overgangsmarked.

Flo tror Chelsea kan vise interesse for King

Tidligere Chelsea-spiller og nå trener Tore André Flo mener Joshua King presterer så bra i Premier League at seriemesteren kan bli fristet.
Les mer om:

- Kane er blant verdens beste

- Tottenhams Harry Kane er en av verdens aller beste fotballspilllere. Det mener manageren hans Mauricio Pochettino etter at Kane i går kveld scoret fire mål mot Leicester og dermed er på vei mot å bli toppscorer i Premier League for andre året på rad. 23-åringen hylles nå i England etter å ha scoret 26 mål på 29 kamper denne sesongen. Det betyr at det det har kommet en Kane-scoring i snitt hvert 94.minutt.
Les mer om:

Resultatene som vil gi sensasjonell playoff-kamp i Premier League

Arsenal, Liverpool og Manchester City kan alle få en ekstra kamp denne sesongen.

England-profil peker ut klubb og makker til King: - Passer perfekt sammen

Nordmannen er glohet etter 16 mål i Premier League.
Les mer om:

Kane scoret fire

Harry Kane tok grep om toppscorertittelen i Premier League da han scoret fire mål i Tottenhams 6-1-seier borte mot Leicester. Før siste runde ligger han to mål foran Romelu Lukaku.
Les mer om:

Målkåt Kane med fire scoringer da Tottenham banket Leicester

(Leicester - Tottenham 1-6) Tottenham vinner ikke ligagullet. Men Harry Kane (23) blir kanskje skytterkonge i Premier League for andre året på rad.

Innfører straff for filming i Premier League

– Dette er måten å få bukt med problemene på, sier TV 2s fotballekspert Petter Myhre.
Les mer om:

Palace klar for å prute på Sakho

Crystal Palace ønsker seg Liverpool-stopperen Mamadou Sakho på fast basis, men steiler på summen Anfield-laget ønsker seg. Ifølge Daily Mail krever Liverpool 30 millioner pund for franskmannen, en pris Crystal Palace ønsker å redusere, melder NTB. Palace hentet inn Sakho på lån i januar. Han hjalp London-laget til å holde plassen i Premier League.

Uavgjort for United mot Southampton

Det ble et kjedelig 0-0-oppgjør mellom United og Southampton i Premier League i går kveld. United hadde kun æren å spille for, mens Southampton i bestefall kan ta en 8. plass i ligaen. Derfor var det ikke veldig overraskende at det ikke ble noe festfotball på St. Mary's. 0-0 betyr at Jose Mourinhos lag nå står med 15 uavgjortresultat i den engelske ligaen denne sesongen.
Les mer om:

Eggens brannfakkel: Mener King er på nivå med RBK-Midtsjø

Nils Arne Eggen (75) hopper ikke i taket av å se Joshua King (25) bøtte inn mål i Premier League.
Les mer om:

Tallene som viser at Manchester United gir minst valuta for pengene

Manchester United har betalt nesten 40 millioner kroner i lønninger for hvert poeng de har sikret seg i Premier League denne sesongen. Tre ganger så mye som ligatoer Tottenham.