Nyheter om Premier League


Jose Mourinho håper Arkadiusz Milik kan redde han fra å få sparken

Det var en usedvanlig ydmyk Jose Mourinho som møtte pressen før morgendagens hjemmemøte med Everton. – Tottenham har på ingen måte fått den hockey-kølle effekten de håpet på da han ble hentet inn i begynnelsen av sesongen. De fleste tror at det bare er et tidsspørsmål eller et mirakel som han redde han fra å få sparken. – Nede på en niendeplass i Premier League og langt unna selv Europaligaen måtte manageren minne om at det ikke er verdens undergang hvis de ikke får spille i Europa.

Tilbake på vinnersporet

Det var lite som minnet om mestertakter fra Liverpool i 2-0-seieren mot Aston Villa i Premier League søndag. Ørjan Nyland var vraket i Villas startoppstilling.

Viktige poeng glapp for West Ham

West Ham kjemper om en plass Premier League kommende sesong. Borte mot Newcastle ledet de oppgjøret to ganger, men det ville seg ikke. Hjemmelaget kom tilbake begge gangene, og West Ham måtte nøye seg med ett poeng. De avslutter runden på 31 poeng, fire mer enn Aston Villa på nærmeste nedrykksplass.

Egan reddet poeng for Berges Sheffield United

Burnley hadde lenge ledelsen i kampen mot Sander Berge og Sheffield United, men et mål fra John Egan sikret 1-1 og poengdeling i Premier League søndag.

Tottenham-spiller Danny Rose vet han er ferdig

Den engelske landslagsspilleren har vært hos Tottenham i en halv evighet. 214 kamper etter at han ble hentet fra Leeds i 2007 skjønner 30 åringen nå at han kan se langt etter en retur til London. For etter at Mourinho ble hentet inn for å gi Tottenham en ny retning, bar det på utlån til Newcastle på nyåret. Da hadde Rose vært helt ute i kulden i november og desember. Les: Angrer på at Carlo Ancelotti ble sparket Glemt er de beste årene til Rose i perioden 2014-19 med Pochettino ved roret.

Angrer på at Carlo Ancelotti ble sparket

Det er aldri én enkeltstående faktor som avgjør om en manager må ta med snippesken og forlate sin post, uavhengig om det er hos Rosenborg, Barcelona – eller Napoli. Men når spillere henter motivasjon fra den gamle storfilmen «Mytteriet på Bounty», da kan det snakkes om en avgjørende faktor til oppsigelsen av Carlo «Captain Bligh» Ancelotti. Fotballmytteriet hos Napoli ble gjennomført på slutten av 2019 etter at Ancelotti hadde iverksat en ritiro, en slags straff etter slette resultater og svak innsats fra spillerne.

Selv 10 ville hesten kan ikke stoppe Leeds fra å rykke opp

Etter å ha vært i skyggenes dal i 16 år leder den meget eksentriske argentinske manageren Marcelo Bielsa Leeds tilbake til Premier League. – I fjor ble det bare nesten, men å år bærer det hele veien inn. På lørdag tok Leeds imot Blackburn på Ewood Park, det ble 3 – 1 hjemme seier og tre poeng som sørger for at de nå har seks poeng å gå på i opprykkskampen og bare fem runder igjen. Les: Bekreftet: Liverpool signerer en spesielt viktig forlengelse Snart er den vanskelige tiden glemt, med eierskifter og krangler, økonomisk rot.

Klopp advarer Liverpool-unggutta: – Gir ikke Premier League-kamper bort som julegaver

Selv om Liverpool har vunnet Premier League når seks kamper gjenstår, kommer Jürgen Klopp ikke til å gi seriekamper til ungguttene bare for å gjøre det.

Eddie Howe vet eksakt hva som har skjedd med umulige United

Da Bournemouth kom til Anfield på lørdag hadde manager Eddie Howe en 1-0 seier mot Solskjær tidligere i sesongen med seg i bagen. Overraskelsen var derfor stor da spillerne hans ble lekt med etter at de selv fikk inn den første scoringen. United stanset ikke før det sto 5-2 på tavla. Hvordan forklarer så Howe den totale kollapsen mot laget de overlistet forrige gang? Det var ikke det samme laget. Les: Xavi får gigantlønn for å redde Barcelona -Manchester United er et totalt forandret lag i forhold til det vi spilte mot tidligere i sesongen.

Bekreftet: Liverpool signerer en spesielt viktig forlengelse

19-åringen kjenner ikke et liv utenfor Liverpool og har satset alt på å komme seg opp i klubbsystemet. Nå blir Curtis Jones belønnet med fem år og potensialet til å løfte en haug med troféer. Jones er en av Jürgen Klopps favoritter, og ble gitt muligheten til førstelagsdebut i januar 2019. I sin andre kamp i EFL Cup-kampen mot Milton Keynes Dons spilte tenåringen seg like godt inn som Player of the Match.

Premier League tabellen fra etter Manchester United signerte Bruno Fernandes

Bruno Fernandes har vært en åpenbaring for Manchester United og han ankomst var akkurat det laget trengte for å ta det siste skrittet opp.

Oppskriftsmessig Chelsea-seier

Chelsea klatret tilbake forbi Manchester United og opp til fjerdeplass i Premier League etter en komfortabel 3-0-seier hjemme mot Watford. Olivier Giroud ga hjemmelaget ledelsen, før Willian doblet ledelsen fra straffemerket. Ross Barkley fastsatte sluttresultatet til 3-0 med et kremmerhus på overtid.

Premier League: Chelsea vant enkelt på hjemmebane

Følg Chelsea-Watford nå.
Les mer om:

Premier League: Presset Chelsea tok ledelsen

Følg Chelsea-Watford nå.
Les mer om:

Premier League: Chelsea vant enkelt på hjemmebane

Følg Chelsea-Watford nå.
Les mer om: