Nyheter om Premier League


Pochettino i skuddlinjen, spillerne er slitne

Det er ikke bare toppscorer Harry Kane i Tottenham som får tyn om dagen, også manager Mauricio Pochettino er i skuddlinjen. – Det er første gang siden han ble leder i klubben i 2014 de har opplevd tre tap på rad. En rekke Spurs-spillere klager over tretthet Tottenham tapte 2 – 1 mot Inter Milan på tirsdag kveld i Champions League etter å ha tapt både mot Watford og Liverpool i Premier League. Les på Musikknyheter: Lenny Kravitz til Norge The Times skriver at «utmattelse og mental tretthet» er årsakene til deres nåværende nedgang. Flere av spillerne skal ha bedt om flere fridager.

Sceneskifte på gang hos Arsenal

På torsdag skal Gunners ut i sin første Europaligakamp. For en 26-åringen kan dette bli begynnelsen. Petr Cech har vært selvskreven som keeper hos Arsenal i en årrekke. Etter at Unai Emery kom inn som sjef, har visse svakheter hos 36-åringen begynt å vise seg. Ikke glem at jeg er nr. 1 (foto: chelsea) Nå skal ikke Cech få skylden for alt, for det er Arsenal-treneren som tvinger keeperen til å fomble rundt med benpasninger og mottak. Les: Brann avhengig av 19-åring  For Bernd Leno blir torsdagen kanskje dagen da førstekeeper-merkelappen kan festes på ryggen.

Paul Pogba: «Vi er sterkere mentalt nå»

Det hjelper selvsagt på lagmoralen å vinne i Champions League, men det gjør sikkert enda mer å etter en periode med kritikk å score to mål på rappen. Manchester United dyreste spiller Paul Pogba føler at laget har klart å løfte seg etter en trist start på sesongen.

Spilleren møter nå Steven Gerrard, fire år etter

På torsdag møter Villareal Rangers i Europaligaen. For Santi Cazorla blir dette en helt spesiell opplevelse. For 33-åringen blir dette nemlig et gjensyn med Liverpool-legenden Steven Gerrard. Blir en kveld å minnes. (foto: carzola, twitter) -Jeg var heldig å spille mot ham da han var i Liverpool. Han har alltid vært en rollemodell for meg, en jeg alltid har beundret, sier Cazorla ifølge Football-Espana. Sjekk ut vår samarbeidspartner: Oddsen.nu – norges største tippeside Kommer den spanske midtbanespilleren inn på banen mot Rangers, blir dette hans første kamp i Europa på to år.

Cavani: – Jeg skulle likt å se hvordan de engelske lagene hadde klart seg i den franske ligaen

Edison Cavani mener at franske Ligue 1 ikke er noe dårligere enn Premier League.
Les mer om:

Tidsspørsmål før denne Bundesliga-treneren entrer Premier League

Han ble kalt baby-mourinho tidligere i trenerkarrieren. I Hoffenheim har Julian Nagelsmann vist at han står fjellstøtt som seg selv. Vi har ikke noe håndfast som sier at tyskeren kommer til å skifte liga med det første, men profilen hans er perfekt for flere Premier League-klubber. Det er bare et spørsmål om tid. 31-åringen har allerede oppnådd mer enn trenere får til i løpet av hele karrieren. Nå leder han Hoffenheim i gruppespill i Champions League, første gang i klubbens historie. Alder betyr ikke suksess.

PSG-spiller med årets utfordring til Premier League-klubbene

Når du taper knepent 3-2 på bortebane har du lov til å være litt grinete. Vi tilgir derfor Edinson Cavanis slengspark mot det alle vi andre vurderer som verdens tøffeste liga. Nå tror vi ikke Cavani har noe mot Premier League, men begynte sikkert å bli lei av påstanden om at Ligue 1 er en barnehage i forhold til sin engelske bror, og at dette får franske lag til å slite ute i Europa. Flytt til Frankrike, så skal vi få se.(foto: psg, twitter) -Jeg skulle likt å se Premier League-klubbene spille i Ligue 1.

18 år: Gjennombruddet i Premier League kommer veldig snart

Ethan Ampadu blir sett på som en av Chelsea sine fremtidige stjerner. Allerede har han spilt fire landskamper for Wales, nå sist mot Danmark for en liten uke side. Det unge forsvarstalentet og nærmer seg med stormskritt sin Premier League debut for Chelsea. Det er selvsagt vanskelig å komme inn  på et lag som er på vinnersporet.

Premier League-klubb takket nei til van Dijk

Liverpool har sendt PSG hjem med tap. En viktig brikke for de rødes suksess er og blir Virgili Van Dijk. En tidligere speider så tydeligvis nederlenderens kommende storhet allerede i 2015. Den tidligere West Bromwich-speideren Stuart Miller hadde oppdrag med å hente inn riktige spillere for Premier League-klubben under Tony Pulis´ledelse.

Sjelden uhelbredelig sykdom sørger for bråstopp

Stephen Darby som nå er 29 år var på et tidspunkt et av Liverpool sine store talenter, han har spilt sammen med blant andre Steven Gerrard og Jamie Carragher. Han fikk sin Premier League debut i 2010 og har spilt i Champions League. Frem til å dag var han spiller for Championship klubben Bolton. – Høyrebacken er diagnostisert med Motor Neurone Disease, som ifølge Store Medisinske Leksikon er en nevrologisk sykdom der de motoriske nervecellene blir svake eller ødelegges.

Drømmer du om å oppleve Premier League på nært hold?

Å se fotball i England er mange fotballelskeres drøm. Hele 93000 nordmenn tar årlig turen til England for å se fotballkamper i verdens beste liga.

Manchester United-spiller: «Vi presterer bedre mot topplag»

Mens de andre engelske klubbene gjør seg  klare til storkamper i Champions League, forbereder Manchester United seg til kampen mot Young Boys. For Mourinho kan dette være en større utfordring. Det er ingen hemmelighet at United presterer best mot bedre motstand. – Det blir en stor test for oss, men jeg er godt fornøyd med gruppa. Jeg mener vi presterer bedre mot topplag, og Juventus er den største klubben i Italia. De har gjort det utrolig godt de siste årene, sier United-spiller Ander Herrera til klubbens egen nettside. Trenger mer av denne energien i Sveits også.

Salah avslører favorittspillerne sine på Liverpools 2005-lag

På tirsdag kveld er det duket for gigantmøte i Champions League mellom Liverpool og PSG. Oppi alt alvoret tar vi med en noe helt trivielt og unyttig. Likevel, litt kult er det å finne ut hvem en yngre utgave av Mohamed Salah valgte av Liverpool-spillere på FIFA. Anfield er bedre live. (foto: salah, twitter) Salah har ikke blitt Liverpool-fan over natten. Interessen for de røde strekker seg langt tilbake i tid. Les: F7: Fotball uten regler – nytt av året Som alle fotballspillere med respekt for seg selv, har Salah underholdt seg foran TV´en med FIFA.

Manchester United kan nå bare glemme Harry Maguire

Harry Maguire regnes som en av de store i England. Leicester-spilleren har lagt på seg en god dose selvtillit, og fremstår som en av de mest spennende og kompromissløse forsvarsspillerne i Premier League. Dette er Leicester fullstendig klar over, og har fått til noe helt uvanlig. Vi er vant til utkjøpsklausuler på de beste spillerne, som i prinsippet skal virke avskrekkende på mulige beilere.

Harry Kane: «Jeg føler meg skarp og i form»

Bare to mål på fem kamper så langt i Premier League denne sesongen og engelsk presse går av skaftet i diskusjoner om at formen er på bunn og at Harry Kane muligens ikke engang blir tatt ut til møtet med Inter.  Etter Tottenhams 2-1-tap til Liverpool på lørdag har superspissen tatt en rolig ettermiddag og på søndag snakket han med Sky Sports. Les: Pochettino måtte svare på om Harry Kane benkes TV stasjonen presenterte denne ratingen etter Liverpool kampen og de plasserte ikke Harry Kane på topp som du kan se: (Han var nesten usynlig) Tottenham: Vorm (5), Trippier (6), Alderweireld (5), Vertongh

Southampton rotet bort seieren

Southampton ledet 2-0 over Brighton i Premier League mandag kveld, men oppgjøret endte 2-2 etter at Brighton slo tilbake etter pause. Mer på TV2.no.
Les mer om:

Jose Mourinho mener han kan hente ut det beste i Arsenal-stjerne enda en gang

Det er få spillere som gjennomgående har blitt kalt overvurdert og «ferdig» som har kommet tilbake på spektakulært vis enn Mesut Ozil.

Rivalene fyres opp av konkurransen hos Chelsea

Chelsea er ikke til å kjenne igjen fra forrige sesong.

Premier League-manageren som aldri lar seg stresse

Hadde du vært en yngre manager og vært utsatt for det presset Manuel Pellegrini har opplevd, ville du nok ha vinglet og kavet. Men den erfarne chileneren lot seg ikke lures bort fra planen. På søndag kom belønningen. Pellegrini kom til West Ham for å stake ut kursen til solide prestasjoner i Premier League. Før søndag stod klubben med null poeng på fire kamper. Så fikk klubben inn en sterk 3-1-seier borte mot Everton, og Pellegrini mottok bekreftelse på at han skal holde seg til planen. Lar seg ikke stresse.

Maurizio Sarri ønsker å hente en lynrask ving til Chelsea

Maurizio Sarri som nå er manager for Chelsea var i sin periode i Napoli kjent for bygge suksess gjennom å velge stabilitet fremover konstant jakt på gode spillere å kjøpe. – Trolig var det hans evne til å lede på en stabil og planmessig måte som var årsaken til at han etter en periode med en god del kaos fikk jobben etter Antonio Conte.

«Bare Sir Alex, Arsene Wenger og Harry Redknapp har vunnet mer i PL enn meg»

Tidligere MANCHESTER UNITED, Everton og West Ham sjef David Moyes kan godt være amerikanske landslaget sin neste leder hvis de spør og han har argumentene klare. Skotten har vært uten jobb siden mistet jobben for The Hammers på slutten av 2017/18 sesongen. Han er fortsatt åpen for å komme tilbake til en Premier League, men vurderer også seriøst å trene et landslag.

Jarmolenko glitret i West Hams første seier

West Ham gjorde endelig slutt på tapsmarerittet i Premier League med 3-1-seieren borte mot Everton. Andrej Jarmolenko scoret to mål i sin første kamp fra start.

West Ham fikk sin første seier

West Ham rystet Everton på Goodison Park og vant 3-1. Det var London-lagets tre første poeng i denne sesongens Premier League.

Arsenal-fansen er litt glad i Mesut Özil igjen

Mesut Özil har slitt i sesonginnledningen og ikke helt funnet formen etter å ha gitt seg på det tyske landslaget. Han satte inn et mål da Arsenal vant 2-1 over Newcastle i Premier League lørdag og smilet kom tilbake. 200 kamper for Arsenal Özil opplyste i juli at han er ferdig med landslaget. Avgjørelsen ble tatt i skuffelse etter at Tyskland var slått ut av sommerens fotball-VM i Russland. A goal on your 200th game! Congrats my bro, @MesutOzil1088.

Sørloth-rival retter pekefinger mot dommerne

Crystal Palace-stjernen Wilfried Zaha er mildest talt oppgitt over det han oppfatter som mangel på beskyttelse fra dommerne i Premier League.
Les mer om: