Nyheter om Poulsen


Vekker oppsikt i Danmark: Hareide tok ikke imot supporterskjerf

Det danske folk er krystallklare på at de fortsatt ønsker Åge Hareide som landslagssjef også etter EM neste år, men det danske fotballforbundet er av en annen mening.  I går med seieren over Sveits er de på en delt førsteplass i sin gruppe og så godt som klare for EM. – Ingen har vært bedre enn Åge Hareide for Danmark, de siste tre årene har Danmark tilgode å tape. Les: Sergio Ramos satte imponerende rekord mot Norge Åge Hareide har gjort det godt, men hvis du kigger på spillet i de første 84 minutter igår, skriger det til himlen, hvorfor han ikke får forlænget kontrakten.

Danmark til topps med sterk hjemmeseier

En sen scoring av Yussuf Poulsen ga dansk 1-0-seier over Sveits i EM-kvalifiseringen. Dermed er Åge Hareides menn på topp i gruppe D.
Les mer om:

Enorm seier for Hareide og Danmark

Yussuf Yurary Poulsen ble danskenes store helt da Danmark slo Sveits 1-0 lørdag. Han satte inn seiersmålet fem minutter før slutt. Seieren gjør at Danmark nå leder gruppen med bedre målforskjell enn Irland, som er motstander i siste gruppespillkamp.
Les mer om:

Danmark tok over gruppeledelsen

En sen scoring av Yussuf Poulsen sørget for at Danmark tok en 1-0-seier mot Sveits. Danskene topper dermed EM-kvalifiseringsgruppen foran Irland, som spilte målløst mot Georgia.
Les mer om:

Åge Hareides Danmark i delt tabelltopp

(Danmark-Sveits 1–0) Yussuf Poulsen (25) ble vakkert spilt igjennom av Christian Eriksen (27) til kampens eneste mål da Åge Hareides Danmark gikk opp i delt tabelltopp i sin EM-pulje.
Les mer om:

Danske medier risikerer straff for band-boikott

Bakgrunnen for boikotten er en konsert det danske bandet holdt i København i 2017, der Ekstra Bladet og nettavisen Devilution ble nektet akkreditering på grunn av tidligere dårlige anmeldelser. Ni danske medier besluttet å boikotte konserten i solidaritet, skriver Politiken. LES OGSÅ: Det største turnerende bandet noensinne. Boikotten gjentok seg da Volbeat hadde en stor stadionkonsert i Aarhus tidligere i år, og de ni mediene anmeldte heller ikke bandets siste plate som ble utgitt i august.

Samtlige danske medier til boikott mot rockebandet Volbeat

Tilbake i 2017 da Volbeat som det første danske band noensinne skulle spille i Københavns Parken ble metalmagasinet Devilution og Ekstra Bladet ikke invitert til å dekke konserten sammen med resterende medier i Danmark. Dette førte til at flere danske medier valgte å boikotte konserten. Nå skriver vi 2019 og i kveld inntar den dundrende eksportsuksessen Ceres Park i Aarhus. Igjen er hverken Ekstra Bladet eller Devilution invitert.

Nå inntar rock og metal fotballsletta

– Du kan kalle oss den største kommunesammenslåingen i Norge, sier festivalens presseansvarlige, Lars Tefre Baade, og sikter til at publikum som har kjøpt billetter kommer fra hele 350 norske kommuner. Festivalområdet har en kapasitet på 15.000 per dag. LES OGSÅ: Hva er galt med Volbeat? Men rock- og metalpublikummet som vil innta gressletten fylt med sirkustelt, tivoli med pariserhjul, salgsgate med utsalg i spennet Neseblod Records til Europris og en gigantisk hovedscene, kommer ikke bare fra Norge: Hele 50 nasjonaliteter blir å finne, ifølge festivalstatistikken. – Metalsjangeren har veldig

Nå har Ståle Solbakken mesterskapet i lomma

FC København har denne sesongen vært som en maskin som har virket bedre og bedre. – I starten av sesongen fikk hovedtrener Ståle Solbakken kritikk for at laget var svakere enn normalt noe man lett kunne se på poengtavla.  I går vant FC København lett borte mot Nordsjælland 3 – 0. -Det er første gang på seks år de vinner på kunstgresset der og nå lukter det seriegull. Les: Pochettino har funnet erstatter for Christian Eriksen Hovedstadsklubben har full pott og leder med 11 poeng på Midtjylland når fem kamper i det danske sluttspillet gjenstår.

Hjelmeland Sparebank vil satsa meir i Suldal

Hjelmelandsbanken etablerte seg i Suldal hausten 2014. Nå utvidar dei opningstidene frå ein til tre dagar. Satsar i Suldal – Me ønskjer å satsa i Suldal, derfor utvidar me nå opningstidene frå ein til tre dagar. Suldal er ein del av vårt primærområde og ein marknad me nå ønskjer å veksa i.

Karateklubb kan bli lagt ned

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Lund Karateklubb ble stiftet i 1989 og har pr. i dag 33 medlemmer. I nesten 30 år har klubben trent i gymsalen til Lund ungdomsskole. Klubben er nå bekymret for at det i investeringsbudsjettet for 2020 og 2021 er satt av midler til renovering eller nybygg.

Dette er mannen Rosenborg må passe seg for: – Han hopper som en hare

Rosenborgs Mike Jensen mener landsmann Yussuf Yurary Poulsen er spilleren de må se opp for når Leipzig gjester Lerkendal torsdag.
Les mer om:

Sjekk denne revestreken: – Au, den bet meg

Mikkel Rev bestemte seg for å ta en smakebit av foten til Cathrine Lynne Poulsen da han kom på besøk søndag morgen.
Les mer om:

Uavgjort for Hareides Danmark - Poulsen i nytt straffedrama

SAMARA/OSLO (VG) (Danmark-Australia 1–1) Åge Hareide (64) sa tirsdag at det er like før han setter fotlenke på Yussuf Poulsen så han ikke lager mer plunder i eget felt. Torsdag var Leipzig-spilleren igjen skyld i VAR-straffe imot - og Australia utlignet til 1–1.

Poulsen sendte Hareides Danmark til himmels

Yussuf Poulsen avsluttet en flott kontring og ga Åge Hareides danske landslag en heldig, men ikke mindre kjærkommen 1-0-seier over Peru i fotball-VM.
Les mer om:

Poulsen sendte Hareides Danmark til himmels

Yussuf Poulsen avsluttet en flott kontring og ga Åge Hareides danske landslag en heldig, men ikke mindre kjærkommen 1-0-seier over Peru i fotball-VM.
Les mer om:

Poulsen sendte Hareides Danmark til himmels

Yussuf Poulsen avsluttet en flott kontring og ga Åge Hareides danske landslag en heldig, men ikke mindre kjærkommen 1-0-seier over Peru i fotball-VM.
Les mer om:

Derfor spiller Poulsen med «Yurary» på ryggen

SARANSK/OSLO (VG) (Danmark-Peru 1–0) 23 år gamle Yussuf Poulsen mistet faren sin i kreft da gutten var bare seks år gammel. Han hedrer faren med å spille med «Yurary» på ryggen.
Les mer om:

Se høydepunkter: Nydelig selvmål og keepertabber

Australia er i VM og lader opp til arrangementet på best mulig måte, nemlig å vinne kamper. – Lørdag kveld var den en testkamp mot Ungarn som var litt utenom det vanlige. To av tre mål var selvmål, spillere falt lett i taklinger og vi fikk se fomlete keepere – kort sagt en underholdene kamp, spesielt de siste 30 minuttene.

«Åge Hareide norsk agent sendt for å ødelegge Danmarks VM sjanser»

Nesten alle var på gråten, inkludert landslagssjef Åge Hareide da han tidligere i dag tok ut det danske landslaget til VM. Rosenborgs danske lord blir ikke å finne i mesterskapet i Russland. Heller ikke lagkamerat Mike Jensen er med i troppen. Reaksjonene har ikke latt vente på seg: – Her ser du en kar som mener vi her i Norge har sendt Hareide for å ødelegge for Danmark sine VM sjanser.

Gunn Merete Lodes drapsmann blir ikkje sett fri

Tingretten ville setja Kim Poulsen fri på prøve. Det vil ikkje lagmannsretten.
Les mer om:

Gunn Merete Lodes drapsmann løslates ikke fra forvaring

Borgarting lagmannsrett vil ikke løslate danske Kim Poulsen (55), som soner en forvaringsdom for drapet på Gunn Merete Lode i 2001.
Les mer om:

Lodes drapsmann blir ikke prøveløslatt

Kim Poulsen – mannen som til nå har sonet 14 år i forvaring for drapet på Gunn Merete Lode på Bryne i 2001 – blir likevel ikke prøveløslatt. Det har Borgarting lagmannsrett enstemmig avgjort fredag.
Les mer om:

Forvaringsdømt drapsmann blir ikke løslatt

Kim Poulsen (54) ble i 2005 dømt for drapet på Gunn Merete Lode på Bryne. Tingretten ville at han skulle prøveløslates, men nå sier lagmannsretten nei.

Nå avgjøres fremtiden til Gunn Merete Lodes drapsmann

JÆREN: I januar besluttet flertallet i Asker og Bærum tingrett å prøveløslate drapsdømte Kim Poulsen. Statsadvokaten anket prøveløslatelsen. Ankesaken startet mandag.
Les mer om: