Nyheter om Poulsen


Kim (57) drepte, voldtok og ranet – nå vil han ut av høysikkerhetsfengsel

Først drepte han en tilfeldig kvinne i Norge, men før et DNA-treff felte ham, begikk Kim Poulsen både ran og voldtekt. Nå vil han ut av fengsel.
Les mer om:

Champions League ødelegger for Premier League-klubber

Den danske landslagsspilleren Yussuf Poulsens ble hentet til RB Leipzig som 18-åring. Siden 2013 har han vært med på den fantastiske reisen som medlemmet i Red Bull-familien har hatt mot toppen av Bundesliga og Champions League-spill. Dansken har spilt sin viktige rolle i suksessen, noe som har gjort ham litt ekstra kravstor når det snakkes om klubbytte. Det er tyske Bild som forrige uke hevdet at Poulsen var misfornøyd med situasjonen og manglende spilletid.

Dette var årets mest leste artikler på GAFFA.no

Julemiddagen(e) ligger godt i magen, fyrverkeriet venter og et massivt år både på musikk-, film- og seriefronten nærmer seg ubønnhørlig slutten. I 2019 har GAFFA.no nådd ut til flere lesere enn noensinne tidligere, og variasjonen blant de mest leste artiklene på nettsidene viser at lesergruppen har svært varierte interesser. LES OGSÅ: Larry David tilbake på HBO i 2020. Artikler om de store strømmetjenestene Netflix og HBO troner selvsagt høyt.

Johnhard var sikker på at livet var over (pluss)

Det var den færøyiske 42-åringen Johnhard Poulsen som falt over bord fra Ramoen 2. desember. Han var sikker på at livet var over da propellene på Ramoen dro han under og han ikke klarte å kjempe seg opp igjen.
Les mer om:

– Går inn i den svenske musikkhistorien som et perfekt popalbum

Desember er kanskje ikke alle musikkelskeres høytid, da de samme gamle julesviskene går igjen over samtlige høyttaleranlegg i offentligheten. Likevel er årets siste måned en musikkelskers høytid, på sin måte. For jul er også ensbetydende med den stolte tradisjonen årslister. Det er perioden hvor et helt musikkår skal oppsummeres og alle våre favoritter skal samles i lister, hvor vi kan både fryde oss og irritere oss over andres valg. LES OGSÅ: Astrid S med omfattende turné i sikte. I år har GAFFA-redaksjonen atter en gang valgt sine favoritter i fellesskap.

Dropper black friday og satser på god, gammeldags juleutstilling: – Vi vil gjøre noe fint, men samtidig noe helt annet

Torsdag ettermiddag var det avduking av en vindusutstilling helt utenom det vanlige hos nisjebutikken Deg & Meg i Lillestrøm. Eierne Katrine Tandberg og Elisabeth Poulsen håper det vil gi kundene den gode, gammeldagse julestemningen.

Superligaens dyreste er norsk og var en flopp i Premier League

Alexander Sørloth ble solgt fra FC Midtjylland som Superligaens dyreste, og etter en lang krise har han endelig kommet fått fart på karrieren, men ikke i Premier League.  I januar 2018 ble Alexander Sørloth solgt den dyreste spilleren i ligaen da han gikk fra FC Midtjylland til Crystal Palace for et beløp mellom 105 og 190 millioner kroner – avhengig av hvilke klausuler som betales. Les: Sky Sports: Manchester United planlegger bud på Everton-spiller Etter 16 kamper uten mål ble han leid ut fra London-klubben til Gent med merkelappen ‘flopp’ stemplet i grundig i pannen, det gikk heller ikke br

Vekker oppsikt i Danmark: Hareide tok ikke imot supporterskjerf

Det danske folk er krystallklare på at de fortsatt ønsker Åge Hareide som landslagssjef også etter EM neste år, men det danske fotballforbundet er av en annen mening.  I går med seieren over Sveits er de på en delt førsteplass i sin gruppe og så godt som klare for EM. – Ingen har vært bedre enn Åge Hareide for Danmark, de siste tre årene har Danmark tilgode å tape. Les: Sergio Ramos satte imponerende rekord mot Norge Åge Hareide har gjort det godt, men hvis du kigger på spillet i de første 84 minutter igår, skriger det til himlen, hvorfor han ikke får forlænget kontrakten.

Danmark til topps med sterk hjemmeseier

En sen scoring av Yussuf Poulsen ga dansk 1-0-seier over Sveits i EM-kvalifiseringen. Dermed er Åge Hareides menn på topp i gruppe D.
Les mer om:

Enorm seier for Hareide og Danmark

Yussuf Yurary Poulsen ble danskenes store helt da Danmark slo Sveits 1-0 lørdag. Han satte inn seiersmålet fem minutter før slutt. Seieren gjør at Danmark nå leder gruppen med bedre målforskjell enn Irland, som er motstander i siste gruppespillkamp.
Les mer om:

Danmark tok over gruppeledelsen

En sen scoring av Yussuf Poulsen sørget for at Danmark tok en 1-0-seier mot Sveits. Danskene topper dermed EM-kvalifiseringsgruppen foran Irland, som spilte målløst mot Georgia.
Les mer om:

Åge Hareides Danmark i delt tabelltopp

(Danmark-Sveits 1–0) Yussuf Poulsen (25) ble vakkert spilt igjennom av Christian Eriksen (27) til kampens eneste mål da Åge Hareides Danmark gikk opp i delt tabelltopp i sin EM-pulje.
Les mer om:

Danske medier risikerer straff for band-boikott

Bakgrunnen for boikotten er en konsert det danske bandet holdt i København i 2017, der Ekstra Bladet og nettavisen Devilution ble nektet akkreditering på grunn av tidligere dårlige anmeldelser. Ni danske medier besluttet å boikotte konserten i solidaritet, skriver Politiken. LES OGSÅ: Det største turnerende bandet noensinne. Boikotten gjentok seg da Volbeat hadde en stor stadionkonsert i Aarhus tidligere i år, og de ni mediene anmeldte heller ikke bandets siste plate som ble utgitt i august.

Samtlige danske medier til boikott mot rockebandet Volbeat

Tilbake i 2017 da Volbeat som det første danske band noensinne skulle spille i Københavns Parken ble metalmagasinet Devilution og Ekstra Bladet ikke invitert til å dekke konserten sammen med resterende medier i Danmark. Dette førte til at flere danske medier valgte å boikotte konserten. Nå skriver vi 2019 og i kveld inntar den dundrende eksportsuksessen Ceres Park i Aarhus. Igjen er hverken Ekstra Bladet eller Devilution invitert.

Nå inntar rock og metal fotballsletta

– Du kan kalle oss den største kommunesammenslåingen i Norge, sier festivalens presseansvarlige, Lars Tefre Baade, og sikter til at publikum som har kjøpt billetter kommer fra hele 350 norske kommuner. Festivalområdet har en kapasitet på 15.000 per dag. LES OGSÅ: Hva er galt med Volbeat? Men rock- og metalpublikummet som vil innta gressletten fylt med sirkustelt, tivoli med pariserhjul, salgsgate med utsalg i spennet Neseblod Records til Europris og en gigantisk hovedscene, kommer ikke bare fra Norge: Hele 50 nasjonaliteter blir å finne, ifølge festivalstatistikken. – Metalsjangeren har veldig

Nå har Ståle Solbakken mesterskapet i lomma

FC København har denne sesongen vært som en maskin som har virket bedre og bedre. – I starten av sesongen fikk hovedtrener Ståle Solbakken kritikk for at laget var svakere enn normalt noe man lett kunne se på poengtavla.  I går vant FC København lett borte mot Nordsjælland 3 – 0. -Det er første gang på seks år de vinner på kunstgresset der og nå lukter det seriegull. Les: Pochettino har funnet erstatter for Christian Eriksen Hovedstadsklubben har full pott og leder med 11 poeng på Midtjylland når fem kamper i det danske sluttspillet gjenstår.

Hjelmeland Sparebank vil satsa meir i Suldal

Hjelmelandsbanken etablerte seg i Suldal hausten 2014. Nå utvidar dei opningstidene frå ein til tre dagar. Satsar i Suldal – Me ønskjer å satsa i Suldal, derfor utvidar me nå opningstidene frå ein til tre dagar. Suldal er ein del av vårt primærområde og ein marknad me nå ønskjer å veksa i.

Karateklubb kan bli lagt ned

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Lund Karateklubb ble stiftet i 1989 og har pr. i dag 33 medlemmer. I nesten 30 år har klubben trent i gymsalen til Lund ungdomsskole. Klubben er nå bekymret for at det i investeringsbudsjettet for 2020 og 2021 er satt av midler til renovering eller nybygg.

Dette er mannen Rosenborg må passe seg for: – Han hopper som en hare

Rosenborgs Mike Jensen mener landsmann Yussuf Yurary Poulsen er spilleren de må se opp for når Leipzig gjester Lerkendal torsdag.
Les mer om:

Sjekk denne revestreken: – Au, den bet meg

Mikkel Rev bestemte seg for å ta en smakebit av foten til Cathrine Lynne Poulsen da han kom på besøk søndag morgen.
Les mer om:

Uavgjort for Hareides Danmark - Poulsen i nytt straffedrama

SAMARA/OSLO (VG) (Danmark-Australia 1–1) Åge Hareide (64) sa tirsdag at det er like før han setter fotlenke på Yussuf Poulsen så han ikke lager mer plunder i eget felt. Torsdag var Leipzig-spilleren igjen skyld i VAR-straffe imot - og Australia utlignet til 1–1.

Poulsen sendte Hareides Danmark til himmels

Yussuf Poulsen avsluttet en flott kontring og ga Åge Hareides danske landslag en heldig, men ikke mindre kjærkommen 1-0-seier over Peru i fotball-VM.
Les mer om:

Poulsen sendte Hareides Danmark til himmels

Yussuf Poulsen avsluttet en flott kontring og ga Åge Hareides danske landslag en heldig, men ikke mindre kjærkommen 1-0-seier over Peru i fotball-VM.
Les mer om:

Poulsen sendte Hareides Danmark til himmels

Yussuf Poulsen avsluttet en flott kontring og ga Åge Hareides danske landslag en heldig, men ikke mindre kjærkommen 1-0-seier over Peru i fotball-VM.
Les mer om:

Derfor spiller Poulsen med «Yurary» på ryggen

SARANSK/OSLO (VG) (Danmark-Peru 1–0) 23 år gamle Yussuf Poulsen mistet faren sin i kreft da gutten var bare seks år gammel. Han hedrer faren med å spille med «Yurary» på ryggen.
Les mer om: