Nyheter om Posten


WWDC-invitasjonen i posten

Notis: Apple har sendt ut den offisielle invitasjonen, og du har under to uker på deg til å komme deg til San Jose, California. Men du kan også se seansen hjemmefra.
Les mer om:

Posten inngår ny kontrakt med Tata

Tata Consultancy Services (TCS) er valgt av Posten som strategisk it-leverandør etter internasjonal innkjøpskonkurranse.
Les mer om:

Gågata: Ny belegningsstein, nytt torv - og øgler

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det har lenge vært et ønske å gjøre noe med byens gågate. Nå har planene for hvordan det kan se ut kommet et skritt videre.- Planen er detaljert nok til å kunne sette en pris på jobben som trengs å gjøres, men den er ikke detaljert nok til at man kan bygge etter den.

Posten tvinger Bjørg (69) til å samle postkassen med naboene: – Jeg reagerer sterkt

– Jeg visste jeg kom til å få det, sønnen min har fått det samme. Men jeg synes det er utrolig frekt, sier Bjørg Solberg.
Les mer om:

Større underskudd for Posten Norge

Underskuddet svekket seg ytterligere for Posten med en økning på 10 millioner kroner i første kvartal sammenlignet med tilsvarende periode i fjor.

Større underskudd for Posten Norge

Underskuddet svekket seg ytterligere for Posten med en økning på 10 millioner kroner i første kvartal sammenlignet med tilsvarende periode i fjor.

Større underskudd for Posten Norge

Underskuddet svekket seg ytterligere for Posten med en økning på 10 millioner kroner i første kvartal sammenlignet med tilsvarende periode i fjor.

Bedre arbeidsvilkår i nye lokaler

Posten Norge AS avd. Fagernes endret adresse over elva til Spikarmoen i desember.

Flekkefjæring på fjellparkplakaten

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Villblome er den lokale Flekkefjæringen Snorre Log Skage sitt hjertebarn. Ektefølt musikk om «vondbrotne hjarter og nedlagte draumer», med nære tekster på dialekt om vonde dager, ensomme netter, tenåringsblues og sørlandsk stolthet. Prøver de å pine korn av auren og håp av drømmen og skape mening i en usikker tid.

En ekstra politiker i byggekomiteen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Dette er en stor og viktig utbygging. Da vi bygde Spira foreslo vi noen ekstra politikere til byggekomiteen. Jeg menr vi bør ha to politikere i tillegg til ordføreren i byggekomiteen og styringsgruppen for idrettshallarenaen på Uenes. Jeg foreslår Jan Kåre Hansen (H) og Nina Danielsen (Sp), sa Ivar Larsen Fidje (Frp).Jeg synes innstillingen til prosjektplan er bra nå som idrettshall skal inn i en gjennomføringsfase.

Ordfører Eltun: Å diskutere strakstiltak hjelper lite-kunne heller latt være å redusere posten for skredsikring med 180 mill

Vidar Eltun synes det er hyggelig at regjeringen vil drøfte strakstiltak. Men har ingen tro på at det vil bety noe. Han etterlyser virkelige tiltak. Som å overføre penger i revidert statsbudsjett.

Feiret 25 år på Svalbard med å skaffe seg el-varebil

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I løpet av 25 år har de gått fra bare båt deler av året, til helårs båtfrakt og fly. Nå har de også elbil.Bring feirer et kvart århundre på Svalbard. Det finnes fortsatt folk i Longyearbyen som kaller selsapet NorCargo, men dette navnet forlot de i 2008. Samme dag som Svalbard skimaraton gikk av stabelen, 27. april, markerte de sin 25-års dag. Det gjorde de blant annet med en stand på skistadion.

Ronny ble avisas redningsmann

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Avisa kommer på plass i byens butikker og hoteller mens du leser dette. Å jobbe i Svalbardposten medfører oppgaver man ikke er vant med fra aviser på fastlandet. Her kan vi ikke flotte oss med egne logistikk- og distribusjonsavdelinger. Avisbud er journalistene delvis selv, når de kjører avisa rundt til byens butikker og hoteller.

Den forsvunnede avisen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Rutinene er slik at vi henter ukens utgave av Svalbardposten torsdag morgen hos Posten. Deretter kjøres bunkene ut til de ulike salgsstedene. Men i dag var ikke avispallen på Posten. Ansatte lette høyt og lavt uten resultat. Posten satte umiddelbart i gang etterforskning. Telefoner gikk hit og dit.

Flytter herfra: Posten har funnet tre nye steder du kan hente pakker

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)ULLEVÅL: I forrige uke fortalte Nordre Aker Budstikke at Posten ikke hadde klart å finne ny lokasjon for Post i butikk - i Ullevål-området. 13. mai flytter Post i butikk ut av matbutikken ved Ullevål stadion. - Siste dag for Ullevål Post i butikk er 13. mai. Posten har selv har drevet Post i butikk her, siden 1. april. Postboksanlegget blir flyttet til Nydalen postkontor 13. mai.

Etter at Time kommune bygget dette stativet får ikke Magnhild (91) tak i posten sin

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Før helgen satte Time kommune opp et nytt stativ der alle postkasser på en adresse i Austbøvegen på Bryne nå er samlet. Tidligere hang det fire postkasser utenfor døra til hver oppgang som teller fire boenheter. Nå er det 17 postkasser samlet, og hellingen nedenfor stativet gjør det umulig for Undheim å hente ut innholdet i sin egen postkasse.

Lesarbrev: Finst det fordelar med småsamfunn også?

I Finland planla regjeringa for sju-åtte år sidan ei storstilt kommunereform, men måtte leggja saka til sides på grunn av sterke lokale protestar. Men planane ligg der, og mange rikspolitikarar i nabolandet er ennå av den meining at småkommunane bør innlemmast i nærmaste by. Antti Tuuri er ein finsk forfattar, jamgammal med Kjartan Fløgstad. Liksom Fløgstad er han tildelt Nordisk Råds litteraturpris.

Ytring: Gunnar har vitja alle land to gonger, men klimasamvitet er reinare enn mange skulle tru

Stadig færre narkotikabeslag gjøres langs Norges landegrense. Nå er det konvolutter og pakker i posten som tollerne må holde et ekstra øye med.
Les mer om:

Sogndal leiar over AaFK

Stadig færre narkotikabeslag gjøres langs Norges landegrense. Nå er det konvolutter og pakker i posten som tollerne må holde et ekstra øye med.
Les mer om:

Hver eneste dag sendes narkotika i post: – Barn helt ned i 13-årsalderen bestiller det på nett

Stadig færre narkotikabeslag gjøres langs Norges landegrense. Nå er det konvolutter og pakker i posten som tollerne må holde et ekstra øye med.
Les mer om:

Nå flytter posten snart

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)ULLEVÅL: Nordre Aker Budstikke har tidligere referert Posten på at avtalen med matbutikken på Ullevål, nå er på hell: - Avtalen vår med Coop Mega på Ullevål stadion går ut den 1. april, men Posten drifter Post i Butikk i de samme lokalene inntil videre.

Tilbake på skolen etter 60 år

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)De gikk ut av Husabø skole i 1965, og siden den gang er det mange av dem som ikke har satt sin fot i lokalene igjen. Tirsdag var trinnet samlet til reunion, med mange gledelige gjensyn og mye mimring. Etter bare noen minutter med med prat i skolegården, kunne man høre det gikk igjen:- Ja, huff! Den skoletannlegen! Hyggelige gjensyn på Husabø.

5. klassinger i Saltdal blir med og rydder strender

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Oppdrag Havplast er et samarbeid mellom Finn.no og Miljøagentene. Dette er miljødugnaden som skal reddehavet, og er en av Norges største strandryddedugander.Over 5.000 5.klassinger i landet over skal fra og med i dag, mandag, rydde strender for plast og søppel.

Falske SMS-er fra Posten

Posten advarer mot falske tekstmeldinger som utgir seg for å være fra Posten. Ber om manglende porto før pakke kan utleveres.
Les mer om:

DNB avvikler samarbeid med Posten

Posten har tilbudt banktjenester i 70 år. Nå er det slutt.
Les mer om: