Nyheter om Portugal


– Lei av at rikinger på Østlandet sitter igjen med profitten(pluss)

I Norge eksporteres det meste av kvalitetsfisken ut av landet, men med koronarestriksjoner i flere land, har eksporten stupt. Nå vil Torsvågbruket på Vannøya i Karlsøy kommune for første gang shippe fisken til Tromsø og Hansnes i stedet for Italia og Portugal.

Helder (29) kom til Norge for å sløye torsk. Nå må han sende penger hjem til et kriserammet Portugal

Fiskebrukene langs kysten er urolig for hva koronakrisen i Portugal og Spania vil ha å si for årets skrei-sesong.
Les mer om:

37-åringen Pepe skal endelig møte sin største utfordring

Jernmannen Pepe har skrevet seg inn i historiebøkene. Suksess og trofeer med Real Madrid og Portugal, fryktet av all verdens angrepsspillere som vet hva de skal opp mot når de utfordrer den portugisiske midtstopperen. Nå venter en helt spesiell utfordring. På onsdag skal Porto opp mot Juventus i første kamp i CLs 8. delsfinale.

ESPN: «Dette er Ole Gunnar Solskjær sin ønskeliste»

Det er liten tvil om at den fremre halvdel av Manchester United er det som har fungert best denne sesongen, faktisk topper Manchester United Premier League sin målscorerliste. De tapene vi har sett, spesielt tidlig i sesongen det defensive spillet vært for dårlig. Manager Ole Gunnar Solskjær har vært fullstendig klar over manglende, ESPN mener de har fått tak i listen på fire aktuelle forsvarsspillere som kan bøte på problemet neste sesong.

Landslagsspiller Robin Utseth Bjørnholm «Jatta» blir med videre

Stjørdals-Blink er fra seg av glede over at Robin Utseth Bjørnholm «Jatta» har skrevet avtale også for sesongen 2021. – Klubben beskriver allrounderen som solid, noe han har bevist både på klubblag og ved at han er tatt ut til det gambiske A-landslaget to ganger, første gang i forbindelse med treningskamper i Algarve, Portugal. Neste anledning var på det afrikanske kontinentet, i Gambia og Gabon. Jatta kom fra Byåsen Toppfotball før 2020-sesongen velger å videreutvikle seg i Stjørdals-Blink Fotball. I fjor 23 obligatoriske kamper, 21 i serien samt de to kvalik-matchene.

Portugal etterforsker vaksinekøsniking

Forsinkede vaksiner og personer som sniker i køen har satt sinnene i kok i Portugal. Nå etterforsker politiet vaksinesvindel i landet som i januar hadde det høyeste koronatrykket i verden.
Les mer om:

Smitteeksplosjon i Portugal

Portugal har nå høyest smittetrykk i verden. Det har ført til en ekstrem økning i antall dødsfall. Nesten halvparten av landets 13.000 koronadøde, døde i januar.
Les mer om:

Portugal rammes hardt av en tredje virusbølge: «En særlig dramatisk situasjon»

Portugal ber om internasjonal hjelp for å lette presset på overarbeidet sykehuspersonell. Landet står midt oppi en stor tredje smittebølge.
Les mer om:

Portugal rammes hardt av en tredje virusbølge

Portugal ber om internasjonal hjelp for å lette presset på overarbeidet sykehuspersonell. Landet står midt oppi en stor tredje smittebølge.
Les mer om:

Portugal midt inne i tredje bølge med koronaviruset

Akkurat no er Portugal det landet i verda som har det høgaste smittetrykket. Plassmangel på sjukehusa gjer at ambulansane må stå fleire timar i kø før pasientane får komme inn.
Les mer om:

Tyskland sender koronahjelp til Portugal

Tyskland skal sende eksperter, feltsykehussenger og respiratorer til Portugal, der sykehusene strever med å håndtere verdens største smittetrykk.
Les mer om:

Kun syv ledige intensivsenger i Portugal

Pandemien har toppet seg i Portugal. Denne uken passerte landet 300 coronadødsfall på én dag.
Les mer om:

Coronakrisen fortsetter i Portugal

Portugal er i ferd med å gå tom for sykesenger til coronapasienter på landets intensivavdelinger, etter en økning i antall smittetilfeller.
Les mer om:

Portugals folkevalgte stemte ja til aktiv dødshjelp

Nasjonalforsamlingen i Portugal har sagt ja til å avskaffe forbudet mot aktiv dødshjelp. Loven må godkjennes av landets president.
Les mer om:

Norge U21 unngikk storlagene

Norges U21-landslag møter blant andre Kroatia og Østerrike i kampen om EM-billett i 2023. Kroatia var i øverste seedingpulje, mens Østerrike var i nummer to. Dermed unngikk Norge lag som Spania, Tyskland, Frankrike, Portugal og Italia. I tillegg skal Norge møte Finland, Aserbajdsjan og Estland i gruppe A. Mesterskapet spilles i Georgia og Romania i 2023. Gruppevinnerne og den beste gruppetoeren vil gå direkte til mesterskapet. De øvrige åtte gruppetoerne spiller omspill om de fire gjenstående plassene. (NTB)

Portugal stanser alle flygninger til og fra Brasil

Portugal stanser alle flygninger til og fra Brasil på grunn av økt coronasmitte og oppdagelsen av nye virusmutanter.
Les mer om:

Marcelo Rebelo de Sousa gjenvalgt i Portugal

Sittende president Marcelo Rebelo de Sousa sikret seg fem nye år etter søndagens valg i Portugal, ifølge landets valgkommisjon.
Les mer om:

Frankrike skjøt Portugal i filler – Norge til kvartfinalen

– Likskapane mellom Hitlers patetiske «ølkjellarkupp» i 1923 og den patetiske storminga av Kongressen i 2021
Les mer om:

Frankrike skjøt Portugal i filler – Norge til kvartfinalen

KAIRO (VG) (Portugal-Frankrike 23-32) Barcelona-stjernen Dika Mem førte an og Frankrike ga Norge hjelp. Christian Berge orket ikke å se kampen. Men «Les Bleus» knuste Portugal mens landslagssjefen sto i dusjen.

Norge klar for VM-kvartfinale

Frankrike gjorde jobben og tok en storseier over Portugal. De norske håndballgutta fikk dermed hjelpen de trengte for å ta seg videre i VM.
Les mer om:

Norge gjorde VM-jobben mot Island: Frankrike – Portugal avgjør resten

Sander Sagosens VM-håp i håndball ligger i hendene på Frankrike etter 35-33 over Island. Keeper Kristian Sæverås kom inn og storspilte for Norge.

Dommerne i fokus da Norge slo Island: Ga utrolige 32 minutter i utvisninger

Norge vant over Island i en tøff batalje i den siste kampen av hovedrunden. Nå ligger Norges videre VM-skjebne i Portugal og Frankrikes hender.
Les mer om:

Folkebørsen: Super-innhopp av Sæverås

(Island-Norge 33–35) Uavgjort ved pause og så kom Kristian Sæverås inn. Dermed vant Norge mot islendingene. Nå avgjør Portugal og Frankrike Norges VM-skjebne.
Les mer om:

Norge slo Island – nå må de håpe på hjelp fra Frankrike

Resultatet i Portugal - Frankrike avgjør Norges VM-skjebne.

Fransk løfte til Norge før avgjørende VM-drama

KAIRO/OSLO (VG) (Island-Norge 33–35) Leipzig-keeper Kristian Sæverås (24) kom inn fra benken og reddet norsk seier mot Island. Nå avgjøres Norges VM-skjebne i matchen mellom Frankrike og Portugal.