Nyheter om Portugal


Marius (27) er landslagsspilleren du neppe har hørt om før: – Jeg kunne ha trengt litt mer trening på å signere drakter og capser

Re-gutten Martin Anthonisen ble tatt ut til sin første landslagssamling allerede i 2016, men det var først i år han fikk sin første kamp med flagget på brystet. Og det mot regjerende europamester Portugal.
Les mer om:

Kylian Mbappé topper mest verdifulle under 21 lista igjen.

Det overrasker absolutt ingen at Paris Saint-Germain angriper Kylian Mbappé også i år topper lista over de mest verdifulle under 21 år, den den franske superstjernen fyller 21 år i desember så snart får andre sjansen.  VM-vinneren er verdsatt til hele 261,6 millioner euro. Det tilsvarer ca. 2,5 milliarder kroner. Det er engelske spillere som dominerer Soccerex-oversikten (du ser det hele i PDF versjon på linken).

Leeds henter angrepsspiller i Premier League

Leeds har sikret seg Helder Costa på en låneavtale som omgjøres til et permanent kjøp neste sommer.

Bekreftet: Liverpool-spilleren Rafael Camacho solgt

I 2016 så Liverpool noe i den portugisiske unggutten.

Bekreftet: bud på 1,2 milliarder på Joao Felix har tikket inn

Når vi ser bort fra Matthijs de Ligt, er den jevnaldrende portugiseren en av de heiteste på overgangsmarked.

ApplePay i fire nye EU-land

Notis: Sommerferien ble straks enda enklere: Nå er også Hellas, Portugal, Romania og Slovakia del av Apples digitale betalingsløsning.
Les mer om:

Rekdal og Norge gikk til topps i Portugal

Her løfter Thomas Rekdal (18) beviset på at G18-landslaget gikk til topps i Lisbon International Cup.
Les mer om:

Stor interesse for RBKs prøvespiller: – Normalt når du går fra Liverpool

TRONDHEIM (VG) Edvard Sandvik Tagseth (18) forteller om to utviklende år i Liverpool og det som skal være interesse fra klubber i Frankrike, Portugal og Nederland.

Rekdal ble matchvinner for Norge

Thomas Rekdal avgjorde for Norge U18 mot Portugal tirsdag.
Les mer om:

De Ligt: – Ronaldo ga meg klar beskjed om hvilken klubb jeg bør gå til

Matthijs de Ligt avslører hva Cristiano Ronaldo rådet ham til etter kampen mellom Nederland og Portugal i Nations League.

Portugal tidenes første nasjonsligavinner etter tam finale

Regjerende europamester Portugal vant 1-0 over Nederland i tidenes første nasjonsligafinale i fotball søndag kveld.
Les mer om:

Portugal vant nasjonsligaen

Portugal ble tidenes første vinner av nasjonsligaen da de slo Nederland i finalen søndag kveld. Vinneren av ligaen får et trofé, men ikke en direkteplass i EM neste år. Bernardo Silva scoret kampens eneste mål etter drøyt timen spilt.
Les mer om:

Norwegian kåret til Europas beste lavprisselskap

Flyselskapet Norwegian ble i helgen kåret til Europas beste lavprisselskap 2019 under årets Word Travel Awards i Madeira i Portugal.
Les mer om:

Historisk: Tidenes første Nations League-vinner

Portugal vant 1-0 mot Nederland etter en scoring av Gonçalo Guedes.
Les mer om:

Her jubler Ronaldo og Portugal for historisk triumf: – Han er grenseløst sulten

Cristiano Ronaldo har en ny gullmedalje i premieskapet, takket være en «ukjent» Valencia-spiller.

Her jubler Ronaldo og Portugal for historisk triumf: – Han er grenseløst sulten

Cristiano Ronaldo har en ny gullmedalje i premieskapet, takket være en «ukjent» Valencia-spiller.

Guedes scoret da Portugal tok historisk seier

(Portugal-Nederland 1–0) Gonacalo Guedes (22) sørget for at Portugal ble historiens første vinner av Nations League.
Les mer om:

Portugal vant historisk finale

Portugal vant tidenes første Nations League-finale. Goncalo Guedes scoret kampens eneste mål etter 60 minutter. Les mer på TV2.no.
Les mer om:

Norwegian kåret til Europas beste lavprisselskap

Flyselskapet Norwegian ble i helgen kåret til Europas beste lavprisselskap 2019 under årets Word Travel Awards i Madeira i Portugal.
Les mer om:

Manchester United og Real Madrid taper kampen om Joao Felix

Benfica-diamant Joao Felix (19) har en utkjøpsklausul på 106 millioner pund, ca 1,2 milliarder kroner som både Manchester United og Real Madrid har snust på, men de har håpet på forhandlinger med Benfica som absolutt ikke vil selge med utgangspunkt i et noe lavere beløp.  – Manchester City og Pep Guardiola har en helt annen og mer fremoverlent strategi.  The Sun skriver at Manchester City kliner til å har utløst vidunderbarnet utkjøpsklausul i et trekk for å startet forhandlinger med 19 åringen. Les: Wayne Rooney advarer Manchester United mot bomkjøp Benfica-president Luis Filipe har ifølge Th

Spania og Portugal vil ha VM

Spania og Portugal ønskjer å arrangere fotball-VM i 2030 saman. Fotballforbunda i dei to landa kunngjorde dette i dag. Tildelinga skjer ikkje før i 2022. Spania arrangergte VM i 1982, men Portugal har aldri vore VM-arrangør.
Les mer om:

Roma i ferd med å lande på overraskende managervalg

AS Roma skal være nærme å få på plass en ny manager, klubben er uten etter at Eusebio Di Francesco ble sparket i fjor. – Den italienske klubben ser tilsynelatende i retning av Ukraina for å finne sin erstatning. Sky Sport Italy, melder at Roma går etter Shakhtar Donetsks portugisiske trener Paulo Fonseca, som har hatt stor suksess i den ukrainske klubben.

Nederland til finale

England tok ledelsen 1-0, men Nederland vant 3-1 etter ekstraomganger og møter Portugal i finalen i nasjonsligaen. Marcus Rashford ga England ledelsen før Matthijs de Ligt utlignet. Et Kyle Walker-selvmål og Quincy Promes sikret nederlandsk seier.
Les mer om:

England felt av grove tabber

Nederland snudde til 3-1-seier mot England og tok finaleplassen i Nations League mot Portugal. England hadde to grove forsvarsfeil i ekstraomgangene som ble avgjørende.
Les mer om:

England tabbet seg ut - Nederland til finalen i Nations League

(Nederland – England 3–1) Nederland er klare for finalen i Nations League mot Portugal. Men det er Matthijs de Ligt (19) – kanskje sommerens heteste salgsobjekt for europeiske storklubber – det snakkes om etter dramaet mot England.
Les mer om: