Nyheter om Portugal


Portugisisk europamester trygler om retur til Premier League

Det ble liksom ikke den store oppturen. I februar valgte den tidligere Southampton-kapteinen Jose Fonte veivalget som brakte ham til den Kinesiske Superligaen. Noen måneder senere står han uten klubb og med hjemmelengsel. Selv om vi snakker om en portugisiske midtstopper, har England vært hjemmet hans siden 2008 da han kom til Crystal Palace. Så bar det over til en syv-års-års periode hos Southampton før West Ham. Så ble det av en eller annen mystisk grunn meldt overgang til Dalien Yifang. Dette må ha fortonets seg som sitt livs tabbe for portugiseren.

G19-landslaget tapte åpningskampen i EM

Eman Markovics sene redusering hjalp ikke for et norsk lag som tapte 1-3 i åpningskampen mot Portugal i G19-EM.
Les mer om:

Tap i åpningskampen i EM

Erling Braut Håland hadde to i tverrliggeren da Norge tapte åpningskampen mot Portugal i G19-EM i Finland.

Tapte åpningskampen i U19-EM

Det norske U19-landslaget for gutter tapte sin åpningskamp i EM mot Portugal.
Les mer om:

Blytung EM-åpning for Norge

Det norske G19-landslaget tapte første kamp i EM-sluttspillet 1-3 for Portugal. Norge møter Finland torsdag og Italia søndag i de neste kampene. Mer på TV2.no.

Markovic-perle til liten nytte – Norge tapte åpningskampen i EM

(Norge G19 – Portugal G19 1–3) Norge gikk på en smell mot Portugal i åpningskampen av G19-EM i Finland, men innbytter Eman Markovic (19) la inn en solid søknad om å spille fra start.
Les mer om:

Tabber ødela for de norske gutta

Norge var jevngode med Portugal, men personlige feil kostet dem poeng.
Les mer om:

Vetlesen og Brynhildsen fra start for Norge

Norge G19 møter vertsnasjonen Portugal til første EM-kamp mandag. Stabæk-duoen Hugo Vetlesen og Ola Brynhildsen starter for Norge.
Les mer om:

Portugal åpner for skifte av kjønnsidentitet

Portugals nasjonalforsamling har vedtatt en ny lov som åpner for at alle over 16 år kan skifte navn og kjønn uten legeerklæring.
Les mer om:

Rystet av stor personlig tragedie under VM

Fernando Muslera spilte VM-kampene mot Portugal og Frankrike etter personlige tragedier rammet familien hans, rapporterer uruguayansk media.
Les mer om:

Sandvolleyball: Mol/Sørum tapte kvartfinalen i Portugal

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum tapte en spennende kvartfinale i verdensserieturneringen i sandvolleyball i Portugal og endte på delt 5.-plass.

Sandvolleyball: Mol/Sørum vant gruppefinalen i Portugal

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum er klare for åttedelsfinale i verdensserieturneringen i sandvolleyball i Espinho i Portugal.

Cavani ikke med for Uruguay

Uruguays stjernespiller Edinson Cavani starter på benken i kvartfinalen mot Frankrike i dag på grunn av skaden han pådro seg i kampen mot Portugal sist. PSG-spissen scoret begge målene i 2-1-seieren i 8-delsfinalen, men måtte senere ut med en smell i låret.
Les mer om:

Mourinho langer ut mot VM-sirkuset

Vi liker Neymar. Og vi liker ham aller best når han ikke ikke vrir seg rundt på gressmatta, men bruker farten, kreativitet og magien til å fosse forbi motstanderne. Manchester United-treneren går nå ut og forsvarer brasilianeren i stormen av kritikk fra media og supportere. Men han forsvarer ikke skuespillet. Jose Mourinho følger ikke overraskende nøye med på VM-sirkuset.

Cavani kan rekke kvartfinalen

Uruguays stjernespiller Edinson Cavani kan likevel rekke morgendagens kvartfinale i VM mot Frankrike. PSG-spissen måtte ut med skade i 8-delsfinalen mot Portugal, og det var ventet at han ikke kom til å spille i morgen. Men i dag var Cavani tilbake på trening, og Uruguays fotballpresident sier til en lokal radiokanal at storscoreren kan bli friskmeldt i tide.

Ryanair-ansatte i streik i slutten av juli

Kabinansatte i lavprisselskapet Ryanair går ut i streik 25. og 26. juli i Belgia, Italia, Portugal og Spania, opplyser fagforeningen CNE.

Her er resten av fotball-VM i Russland

Nå som vi går inn i kvartfinalene er det mange som kommenterer hvem som ikke er der lenger, øverst på listen av de som er ute og mest overraskende er selvsagt Tyskland med Spania på en god andreplass, (det var sikkert ikke så lurt å sparke sjefen en dag før VM startet).  En ting VM har vist oss med store bokstaver, det holder ikke med en god spiller, både Portugal og Argentina har basert sine lag på en spiller og de er ikke med lenger, sett i det lyset var det kanskje ikke så dumt av Sverige at Zlatan Ibrahimovic ikke ble med til Russland. Vi gleder oss med Svenskene, men tipper at mot England

Cavani-dobbel tok Uruguay til VM-kvartfinale

Uruguay skapte ikke mye, men Edinson Cavani hogg til med to mål og senket Portugal med 2-1-seier i lørdagens åttedelsfinale i fotball-VM.
Les mer om:

Her sender han Ronaldo ut av VM: - Makeløst

Edinson Cavani sendte Uruguay videre til kvartfinalen i VM med to fantastiske scoringer mot Portugal.
Les mer om:

Cavani sendte Portugal ut av VM

Edinson Cavani ble helten med to vakre mål da han sendte Uruguay til kvartfinale i VM etter 2-1 mot Portugal.
Les mer om:

Uruguays superduo senket Portugal: – De er VMs beste spisspar

Luis Suárez og Edinson Cavani herjet med Portugal, og sendte Cristiano Ronaldo ut av VM.

Uruguays stjerneduo sendte Ronaldo hodestups ut av VM

(Uruguay - Portugal 2–1) Cristiano Ronaldo (33) har vunnet omtrent alt som fotballspiller - med ett unntak. Men heller ikke denne gangen går han til topps i et VM. Den drømmen ble knust av Luis Suárez (31) og Edinson Cavani (31).

Spillerbørsen: – Beviset på at han er en av verdens beste spisser

TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen har vurdert Uruguay og Portugal. Sett din egen børs!
Les mer om:

Forlán med stikk: – Ronaldo er 50 prosent av Portugal

Tidligere storscorer Diego Forlán er klar på at hans Uruguay må stoppe spesielt én mann for å ta seg videre til kvartfinalen.
Les mer om:

Portugal nekter å tape

Uruguay mot Portugal ser meget åpen ut på forhånd. Ekstraomganger er ikke usannsynlig.
Les mer om: