Nyheter om Portugal


Liverpool bekrefter årets førte spillerkjøp!

Liverpool bekrefter i dag årets første signering.

Brann i lasteskip i Atlanterhavet

Det har brutt ut brann i et nesten 200 meter langt lasteskip som er midt mellom Portugal og USA. Skadeomfanget er ikke kjent.
Les mer om:

Rally Portugal: Mikkelsen leder WRC2

Andreas Mikkelsen leder WRC2-klassen i Rally Portugal etter fredagens prøver. Han overtok ledelsen da Teemu Suninen punkterte. Finnen tapte nesten et minutt på punkteringen. Mikkelsen leder klassen med 40,9 sekunder, selv om han slet med bilen.
Les mer om:

Neuville raskest da Rally Portugal ble innledet

Thierry Neuville var raskest på den første fartsprøven i Rally Portugal. Andreas Mikkelsen ble nummer 15 på den korte prøven, Oliver Solberg nummer 22.
Les mer om:

Helomvending

Sponsorer hjelper Oliver Solberg til start i Rally Portugal. 20-åringen skulle egentlig stå over årets fjerde VM-runde.
Les mer om:

Solberg stiller med leiebil i VM-runde

Sponsorer hjelper Oliver Solberg til start i Rally Portugal. 20-åringen skulle egentlig stå over årets fjerde VM-runde. Den svensknorske rallyprofilen fikk før sesongen beskjed fra Hyundai om å dele bil med spanjolen Daniel Sordo i den ypperste VM-klassen. Solberg kjørte de tre første rundene, mens stallkameraten tar over på portugisisk grus. Opprinnelig betød det kjørefri for Solberg, men tre av hans sponsorer har steppet inn og leid en Hyundai i20. Det gjør at han likevel kan delta de neste dagene. – Jeg er evig takknemlig overfor sponsorene mine som gir meg denne sjansen.
Les mer om:

Over 40 tilfeller av apekopper i Spania og Portugal

Over 40 mulige tilfeller av apekopper, et sjeldent virus i Europa, er påvist i Spania og Portugal.
Les mer om:

Vikings «hemmelige» våpen lærer av Mourinho

STAVANGER (TV 2): Han reiste ens ærend til Portugal for å snakke seg inn på trenerkurs i regi José Mourinho og filmer treninger med droner. Fotball er vitenskap for Pål Fjelde (27).

Studenter fra Spania, Portugal, Italia og Polen med uforglemmelige dager i Valdres

Mandag 9. mai troppet ordføreren i Nord-Aurdal opp på Valdres folkemuseum for å ønske velkommen.

Storklubb forbereder bud på Raphinha

Brasilianeren er ettertraktet på markedet og har neppe ambisjoner om å spille i Championship neste sesong.

Russiske klubbar og landslag utestengde neste sesong

Russland får ikkje stille klubbar i meisterligaen eller andre Uefa-turneringar neste sesong. Heller ikkje russiske landslag får delta i turneringar. Årsaka er krigføringa i Ukraina. Det europeiske fotballforbundet (Uefa) offentleggjorde vedtaket måndag kveld. Utestenginga er eit framhald av den som blei innført i slutten av februar for inneverande sesong. Då blei Spartak Moskva kasta ut av europaligaen, og Russlands herrelandslag fekk ikkje sjansen til å kvalifisere seg til fotball-VM i Qatar. Uefa stadfesta også Russlands utestenging frå EM for kvinner i England i sommar.

Grei sesongstart for Dennis Olsen

Porsche hadde ikke toppfart nok til å slåss om de beste plasseringene, men Dennis Olsen og hans belgiske teamkamerat, Laurens Vanthoor gjorde det beste de kunne ut av helgens to DTM-løp på Portimao i Portugal.
Les mer om:

Første nordmann i DTM

Dette gleder jeg meg til – førstkommende helg sparkes en ny DTM-sesong i gang i Portimao i Portugal. For første gang med Porsche og en nordmann på startstreken. Du kan følge begivenheten live.
Les mer om:

Portugal: Hit burde du legge din neste golfreise

Sol, sommer og en sesong som varer langt utpå høsten. Det er en grunn til at Portugal er blitt en europeisk golfreisegigant.
Les mer om:

Quartararo tilbake i toppform i Portugal

MotoGP-verdensmester Fabio Quartararo tok sin første seier siden august da han utklasset konkurrentene i Portugals Grand Prix søndag. Yamaha-føreren har hatt problemer med å få opp farten i begynnelsen av sesongen, men søndag dominerte han løpet i Portimão og seiret over fem sekunder foran Johann Zarco. Sistnevnte ble toer fordi Joan Mir og Jack Miller kolliderte mens de duellerte om 2.-plassen mot slutten av løpet. Likevel var han ikke helt fornøyd. – Jeg ble overrasket over hvor rask motorsykkelen var i dag. Jeg fikk en flott start og presset meg hele veien.
Les mer om:

Dette er Maddie-mistenkte

En tysk mann i midten av 40-åra er formelt mistenkt for å ha drept tre år gamle Madeleine «Maddie» McCann i Portugal i 2007.
Les mer om:

Målrik transportetappe for Liverpool

Liverpool gjorde jobben og gjekk greit til semifinalen i meisterligaen. Dei slo Benfica samanlagt 6-4 etter 3-3 i returkampen på Anfield, trass i at Liverpool starta med berre fire av spelarane som vann 3-1 i Portugal i førre veke. Ibrahima Konaté heada Liverpool i leiinga etter 21 minutt, men Goncalo Ramos utlikna etter 32. Det stod 1-1 ved pause. Roberto Firminio scora to gonger og gav Liverpool 3-1 midt i andre omgang. Men gjestene gav ikkje opp, og Roman Jaremtsjuk og Darwin Nunez greidde å utlikne. I dei siste minutta hadde laga eitt annullert mål kvar.

Selger Ruben Neves for godt over milliarden og henter sin svært lovende talent uten A-lagserfaring

Wolverhamptons 25 år gamle midtbanespiller Ruben Neves jaktes av Manchester United, Tottenham og Barcelona. Skysports melder at de siste dagene har Arsenal meldt seg på i jakten på den portugisiske landslagsspilleren. Neves vil imidlertid ikke være billig å løse inn, da Wolves-manager Bruno Lage satte en prislapp på 100 millioner pund på gullklumpen sin. BEKYMRET: Tuchel advarer mot mannefall i Chelsea Det ser ikke ut til å skremme noen, Wolves har funnet ut hvordan de skal erstatte Neves og samtidig sitte igjen med en stappfull klubbkasse.

Bjelde inn i landslagstroppen

Vålerengas Thea Bjelde er hentet inn i landslagstroppen i fotball foran tirsdagens kamp mot Polen. Bjelde slutter seg til troppen etter å ha kommet direkte fra U23-landslagets samling i Portugal, melder Norges Fotballforbund på Twitter.

Liverpool-overgangen som gikk i vasken på deadline day skal nå være i orden

Jürgen Klopp overrasket med å signere Luis Diaz ut av det blå i januarvinduet, da den avtalen var i boks prøve de å få tak i Fulham-talentet Fabio Carvalho.

Liverpool tok et skikkelig tak på Manchester City

Vi tipper Jürgen Kllopp pustet lettet ut at Liverpool ikke trakk Diego Simeone og Atletico Madrid i kvartfinalen. Manchester City møtte et Atletico med elleve mann i forsvar som minnet om destruktiv italiensk fotball fra 1990-tallet. Liverpool tok turen til Portugal og kom seg helskinnet hjem til England. Klopp kom fra 2-0 seier over Watford og sendte førstelleveren ut mot Benfica med seks endringer. Det sier mye om bredden til Liverpool når denne solide utskiftiingen ikke går utover kvaliteten.

Vulkanolog forsøker å finne svar på hvorfor øyen rister

På en øy i Portugal har det i løpet av den siste uken blitt registrert mer enn 14.000 små jordskjelv. Nå varsler forskere reell fare for vulkanutbrudd.

Erasmus-turer for elever ved Valdres vidaregåande skule: – Det har vært en enorm opplevelse

Seks elever og to lærere fra Valdres vidaregåande skule reiste til Napoli i Italia i vinterferien. Andre elever har hatt utvekslingsturer til Spania og Portugal – som en del av utvekslingsprogrammet Erasmus.

Etter tordentale fra Lise Klaveness klarte FIFA delegatene å samle seg tilstrekkelig til å gjennomføre VM trekning

Det blir en særdeles tøff start for Danmark i VM i Qatar, de møter regjerende verdensmester Frankrike og Tunisia og vinneren av omspillet mellom Peru og Australia/Forente arabiske emirater i gruppespillet. Mens Tyskland og Spania har havnet i samme gruppe. Det som nå konsekvent omtales som «det kontroversielle verdensmesterskapet» starter 21.november og varer frem til min bursdag 18.desember. Spesielt etter den norske fotballpresidenten Lise Klaveness sin flammende tale blir ordet kontroversielt hyppig brukt.

Danmark møter tittelforsvarer i VM – Tyskland og Spania trakk hverandre

Det blir raskt en gigantkamp i VM-sluttspillet i fotball i Qatar. Der skal de tidligere mesterlagene Tyskland og Spania opp mot hverandre. Danmark trakk Frankrike og Tunisia i VM-trekningen. De skal dessuten møte vinneren av et av de to interkontinentale omspillene som avgjøres i juni. I en omspillsfinale møter Peru vinneren av kampen mellom Australia og Forente arabiske emirater. England drømmer om å avslutte trofétørken nasjonen har hatt sammenhengende siden VM-gullet på hjemmebane i 1966.

Mest lest siste uke