Nyheter om Portugal


Marinemusikkens DKS-forestilling Planetene vant internasjonal pris

Forestillingen, som er resultat av et samarbeid mellom Marinemusikken, Vestfold fylkeskommune og Rikskonsertene for DKS Vestfold, vant pris under YAMawards i Portugal
Les mer om:

Dramatisk VM-spurt for både Messi og Ronaldo

(Ungarn – Portugal 0-1) Cristiano Ronaldo og Portugal slet seg til tre poeng borte mot Ungarn, men både han og den evige rivalen Lionel Messi må forberede seg på en dramatisk innspurt i VM-kvalifiseringen.

Madonnas sønn klar for Benfica

Madonnas 11 år gamle sønn David Banda er klar for den portugisiske storklubben Benfica. Etter å ha vist seg fram for Benficas talentspeidere i vår ble han hentet til klubbens ungdomsakademi, melder avisa The Mirror. Og 11-åringen får med seg mamma Madonna til Portugal. Hun skal nylig ha kjøpt seg en villa til 70 millioner kroner utenfor Lisboa.

Først scoret Ronaldo to, så dundret Rogvi inn 2-1

Se Rogvi Baldvinssons scoring mot Portugal.
Les mer om:

Arsenal-aktuelle Lemar herjet med Nederland

Brennhete Thomas Lemar stjal overskriftene da Frankrike slo Nederland 4-0. Og Ronaldo scoret tre mål for Portugal.

«Skogbrannrekord» i Portugal – feriested truet i Hellas

Over 4000 brannmenn kjemper mot flere hundre skogbranner i Portugal der det i helgen ble satt «rekord» i antall nye branner. I Hellas er en ferieby truet og på Korsika er en mistenkt brannstifter arrestert.
Les mer om:

Nye skogbranner herjer i Portugal

Over 2600 brannfolk kjempet torsdag mot 62 skogbranner som følge av at den ekstreme varmen er tilbake i landet.
Les mer om:

To personer døde da småfly nødlandet på strand i Portugal

To personer som solte seg på en strand utenfor Lisboa, omkom da et småfly nødlandet på stranden, ifølge portugisiske medier.

To døde etter at småfly nødlandet på strand i Portugal

En mann og et barn som solet seg på en strand i Portugal, ble drept da et småfly nødlandet på stranda.
Les mer om:

Finaledrømmen knust for sand-kometene: – Tapte på «juniorfeil»

Det norske sandvolleyballparet Anders Mol og Mathias Berntsen hadde tre matchballer i semifinalen – men rotet bort sjansen – og var nådeløse mot seg selv etter tapet for Brasil i verdensserien i Portugal.
Les mer om:

Portugal kjemper mot flammene

Over 2.300 brannmannskaper kjemper mot en rekke kraftige skogbranner i Portugal, og flere mindre landsbyer er evakuert. Knusktørt terreng og kraftig vind gjør slukkingen vanskelig.
Les mer om:

Portugal kjemper mot flammene

Over 2.300 brannmannskaper kjemper mot en rekke kraftige skogbranner i Portugal, og flere mindre landsbyer er evakuert.
Les mer om:

Skogbranner gradvis under kontroll i Portugal og Kroatia

Skogbrannene som har herjet i Portugal og Kroatia den siste tiden, er gradvis under kontroll, opplyser lokale myndigheter. 
Les mer om:

Madeira - en perle i Portugal

Glem neonfargede flytemadrasser og rødsvidde bikiniskiller. Som et alternativ til turistifiserte charterklassikere seiler denne atlanterhavsøya opp som et perfekt alternativ for deg som vil gå turer i vakker natur, bo på elegante hotell og nyte et glass madeira etter middag.

- Ekstrem hetebølge på vei mot Spania og Portugal. Varsler opp mot 47 grader

- På grensa til hva et menneske kan tåle, advarer norsk lege.
Les mer om:

Fotballryktene: – Arsenal klare til å by store penger for portugisisk stjerneduo

Arsène Wenger ser til Portugal og Sporting, mens José Moruinho begynner å bli frustrert. Les dagens fotballrykter!

Portugal sikret bronse i dramatisk Mexico-oppgjør

(Portugal – Mexico 2–1 e.e.o) To røde i ekstraomgangene, straffebom og en portugisisk overtidsscoring. Det ble dramatisk i kampen om bronsemedaljen i prøve-VM.
Les mer om:

Etterlengtet straffescoring ga Portugal bronse

Portugal bommet på straffespark i ordinær tid, men scoret på et nytt i ekstraomgangene da laget slo Mexico 2-1 i bronsekampen i kontinentcupen søndag.
Les mer om:

Portugal vant bronsefinalen

Portugal vant 2-1 mot Mexico etter ekstraomganger i en høydramatisk bronsefinale. Adrien Silva ble den store helten med sin straffescoring i første ekstraomgang.
Les mer om:

Tyskland til finalen

To raske mål innledningsvis sørget for at Tyskland uten problemer tok seg til finalen i prøve-VM sent i går kveld. Det var Schalke-spilleren Leon Goretzka som satte to på rappen i en kamp tyskerne til slutt vant 4-1 over Mexico. Dermed blir det regjerende verdensmester Tyskland mot regjerende Copa America-mester Chile i søndagens finale etter at chilenerne vant på straffer mot Portugal i går.

Gir lærlinger verdifull erfaring

Linda S. Klausen og Gea C. Handegaard har vært i Irland og Portugal og samlet erfaringer til sine fremtidige jobber i barnehagesektoren.
Les mer om:

Bravo ble helten for Chile i prøve-VM

Manchester City-keeper Claudio Bravo reddet tre straffer på rad og sørget for at Chile slo Portugal og er klar for finalen i prøve-VM. Til tross for noen gode muligheter til begge lag, ble det ingen scoringer i løpet av ordinær tid og kampen gikk dermed til ekstraomganger. Der ble det heller ikke mål og semifinalen måtte avgjøres på straffer. Der ble Claudio Bravo den store helten. Chile-keeperen reddet alle de tre gangene han ble satt på prøve i straffesparkkonkurransen.
Les mer om:

Portugal-svikt på straffespark

Chile er klare for finalen i Prøve-VM etter 3-0 i straffesparkkonkurransen mot Portugal. Claudio Bravo reddet alle forsøkene fra portugiserne. Det sto 0-0 etter 120 minutter.
Les mer om:

Utskjelte Bravo reddet tre straffer og sendte Chile til finale

(Portugal - Chile 0-0, 0-3 etter straffesparkkonkurranse) Claudio Bravo (34) er i ferd med å bli fryst ut av Manchester City, men i semifinalen mot Portugal viste han hvor god han kan være.

Til tross for vanvittig dobbeltbom er Chile finaleklare: - Det er det sykeste

Ronaldo og Portugal er ute av prøve-VM.
Les mer om: