Nyheter om Portsmouth


Paul Parker: Ole Gunnar Solskjær ble «mobbet» og «alt er på skakke» i Manchester United

Landslagsspiller for England og nå pensjonerte Fulham, Queens Park Rangers og Manchester United spiller Paul Parker var en gigant i forsvar i til tross for at han bare er 170 høy. – 57 år gamle Parker spilte over 100 ganger for United mellom 1991 og 1996, og han var på Old Trafford i starten av Sir Alex Fergusons imponerende regjeringstid i klubben.

Erik Huseklepp tilbake i Brann som trener

Den meget målfarlige 37 åringen Erik Huseklepp var i to omganger Brann spiller, først fra 2005 til ut 2010 og så tilbake i 2012 etter et forholdsvis kort opphold i det store utlandet. Bergensklubben rykket ned til OBOS-Ligaen etter en elendig sesong som endte med tap i kvalikkampen mot Jerv. Nå forsøker Brann å legge fjoråret bak seg med stort sett nye koster på alle plan i klubben.

Boateng anger fælt på at han dro til England for tidlig – og stengte døra til Manchester United

Det er flust av historien om spillere som valgte bort muligheter som de senere angrer på (eller kan skryte av). Kevin-Prince Boateng har sin historie om United. Midtbanespilleren har et lappeteppe av en CV, der 1-2 sesonger hos samme klubb har vært standarden med hyppige utleieopphold. Fotballnomaden har blant annet spilt kamper for Tottenham, Dortmund, AC Milan, Barcelona og Eintracht. 34-åringen har nå «slått seg til ro» hos Hertha Berlin siden i sommer.

KNM Maud har tekniske problemer

Forsvarets nyeste og største, skip, KNM Maud, må ligge til kai i Portsmouth i England på grunn av tekniske problemer.
Les mer om:

KNM Maud har tekniske problemer

Forsvarets nyeste og største, skip, KNM Maud, må ligge til kai i Portsmouth i England på grunn av tekniske problemer.
Les mer om:

Wayne Routledge gir seg

Når 36-åringen nå setter støvlene på hylla, har han nok av historier å dele med kommende barnebarn. Han har spilt for ni (!) klubber på balløya med 297 Premier League -og 151 Championship-kamper. Den beste fotballen spilte han med en danske på sidelinjen. Tottenham Aston Villa Cardiff Portsmouth Fulham Newcastle QPR Crystal Palace Routledge har spilt for dem alle, men det var hos Swansea han kom «hjem». Vingen ble hentet til Wales i 2011 og har vært med på berg-og-dalbanereisen til klubben frem til i sommer. 305 kamper med 33 scoringer og 40 assists.

Snorre Strand Nilsen løftes opp til Eliteserien

Det er vel fortjent, høyrebacken har vokst seg for stor for OBOS-ligaen og nå er Raufoss kometen Snorre Strand Nilsen klar for Kristiansund. 23 åringen ble som guttunge hentet til Portsmouth, selv om det ble tre sesonger i England er det i Raufoss han har gjort seg fortjent til betegnelsen komet. Snorre Strand Nilsen er på utgående kontrakt med Raufoss og går gratis til Kristiansund hvor han har skrevet under en avtale for de neste tre årene.

Den tidligere Premier League-spilleren Papa Bouba Diop er død etter lengre tids sykdom

Paul Scholes beskrev ham som en av de vanskeligste motstanderne, Fulham gav senegaleseren kallenavnet The Wardrobe. Vi husker Diop spesielt godt da han representerte Senegal i deres første VM-sluttspill i 2002. Da ble han matchvinner i åpningskampen – mot Frankrike. Et resultat som franskmennene fortsatt får ukontrollerte rykninger av å tenke tilbake på. Les: Diego Simeones hærfører gir seg Senegal gikk hele veien til kvartfinalen der Tyrkia viste seg for sterke. Diop ble stående som løvenes toppscorer. Totalt ble det 63 landskamper med 11 scoringer på midtbanespilleren.

Tidligere Premier League-spiller (42) er død

Papa Bouba Diop er død, 42 år gammel. Senegaleseren spilte for Fulham og Portsmouth i Premier League mellom 2004 og 2010.

7 unge Liverpool-spillere blir spredd for alle vinder

Liverpool har det samme luksusproblemet som Manchester United. En haug med unge spillere er i ferd med eller har brutt gjennom førstelagsmuren. Utfordringen er å finne de riktige utfordringene (herlig setning). Liverpool sender nå en gjeng med unge fotballsoldater for å skaffe seg erfaring og matching rundt om i Europa. Venstrebacken Adam Lewis reiser til Amiens for en sesong på utleie. Det ble seniordebut på 20-åringen mot Shrewsbury i februar (da Klopp og gjengen satt med paraplydrink og hvilte).

Wycombe Wanders rykker opp til Championship

Wycombe Wanders vant League One-sluttspillfinalen over Oxford United 2-1, og de er klare til å spille i Championship etter sommerferien. Wycombe Wanders og Oxford United braket sammen mandag kveld på Wembley i sluttspillfinalen for opprykk til mesterskapet. Les: Vil betale det som kreves for N’Golo Kante Coventry og Rotherham fikk de to direktebillettene etter at League One ble avsluttet og ikke ferdig spilt da corona-pandemien rammet. I semifinalen hadde Portsmouth og Fleetwood blitt sendt ut av de to finalistene. Wycombe Wanders startet en god start i showdownen da Anthony St

Trump utsetter folkemøte i New Hampshire

USAs president Donald Trump utsetter folkemøtet som han etter planen skulle ha i Portsmouth i New Hampshire lørdag, opplyser Det hvite hus.

Bekreftet: Tidligere Liverpool-spiller Milan Baros gir seg til slutt

Den tsjekkiske landslagsspilleren ble hentet til Anfield i 2002 og hadde en mildt sagt innholdsrik periode hos Liverpool. 18 år senere har beina sagt stopp. I den første sesongen produserte spissen 12 scoringer, brakk ankelen og satt ute i fem måneder i andre, spilte 85 minutter i den historiske Champions League-finalen i 2005 mot Milan og er trolig den eneste som har prestert å bulke CL-trofeet etter at han mistet pokalen i bakken under feiringen.

Ligaer avlyser sesongavslutning

Både League One og League Two avlyser resten av sesongen og rangerer tabellane ut frå gjennomsnittspoeng. Det betyr at Coventry og Rotherham rykkjer opp i Championship, og at Tranmere, Southend og Bolton rykjer ned i League Two. I League Two rykkjer Swindon, Crewe og Plymouth opp. Nedrykket er uvisst. Det kan bli Stevenage eller Macclesfield, eller ingen av dei. Men playoff-kampane i begge divisjonar skal spelast i løpet av juni. I League Two er det Wycombe, Oxford, Portsmouth og Fleetwood som skal spele om den siste opprykksplassen.

Historisk Premier League-tabell basert på poeng pr kamp

Dette er porno for tallentusiaster og statistikere. – Det du ser under er Premier League lag sitt gjennomsnitts score basert på alle kamper spilt. Manchester United topper tidenes Premier League-tabell basert på poeng per kamp foran Arsenal og Chelsea. – Det er talkSPORT som har vært tallknusere og kommet frem til denne PPG lister (Poeng pr game) Mancehster United, med sine 13 Premier League-titler i sekken, leder an med en PPG på 2,07.

Wolverhampton i Champions League er ikke lenger bare en drøm

Ulvene med Nuno Santo som alfahannen er flokken toppklubbene i Premier League virkelig misliker å møte. Spesielt på Molineux Stadium. Dette synes på tabellen. Det er noe herlig engelsk over Wolves, der de ledes av en portugiser. Ingen motstander fryktes, ingen kamp er avgjort på forhånd og det at klubben fortsatt er ferske i verdens tøffeste liga betyr ingenting på selvtilliten. Just how big was this goal?!

Tre Portsmouth-spillere er koronasmittet

James Bolton, Andy Cannon og Sean Reggett fra den engelske 1.-divisjonsklubben Portsmouth har alle testet positivt på koronaviruset.
Les mer om:

Birmingham selger supertalent Jude Bellingham

Birmingham City midtbanespiller Jude Bellingham kan være på vei til Bundesliga rapporter i Tyskland som sier at tenåringen vil gjøre en 35 millioner euro sommerovergang til Borussia Dortmund. 16-åringen ble en del av Birmingham laget i begynnelsen av sesongen, og debuterte i en Carabao Cup-kamp mot Portsmouth. Han har fortsatt med å spille 31 kamper i Championship så langt. Les: Tuttosport: Zlatan stikker fra Milan Han har imponert nok til vekke interessen fra Europas største klubber, og Manchester United gjorde angivelig et forsøk på å hente han i januar.

FA-cupekspert Arsenal klar for kvartfinale

League One-laget Portsmouth ble enkel mat for Arsenal som vant 2-0 borte i 5. runde og tok seg til kvartfinalen i årets FA Cup.
Les mer om:

Arsenal klar for kvartfinale

League One-laget Portsmouth ble for svak for Arsenal som vant 2-0 borte, og tok seg til kvartfinalen i årets FA Cup. Sokratis og Edward Nketiah sørget for det. Til sammen har Arsenal 13 titler i det som er Englands gjeveste cup. Ingen har flere.
Les mer om:

Arsenal imponerte ikke, men tok seg videre til kvartfinale

League One-laget Portsmouth ble enkel mat for Arsenal som vant 2–0 borte i 5. runde og tok seg til kvartfinalen i årets FA Cup.
Les mer om:

Arsenal imponerte ikke, men tok seg videre til kvartfinale

League One-laget Portsmouth ble enkel mat for Arsenal som vant 2–0 borte i 5. runde og tok seg til kvartfinalen i årets FA Cup.
Les mer om:

Arsenal tilbake på vinnersporet: Klare for kvartfinalen

(Portsmouth-Arsenal 0–2) Europa League-tapet for Olympiakos rystet Arsenal. Men mot Portsmouth fikset London-klubben plass i FA-cupens kvartfinale.
Les mer om:

Arsenal tok seg til kvartfinale

Arsenal er klare for kvartfinale i FA Cupen etter 2-0-seier over Portsmouth fra nivå 3. Sokratis og Eddie Nketiah scoret målene. Lucas Torreira måtte forlate banen på båre.
Les mer om:

FA-cupen direkte: Arsenal kan ta seg ett steg nærmere Wembley

Følg Portsmouth - Arsenal direkte her fra 20:45.

Mest lest siste uke