Nyheter om Porsgrunn kommune


Vil ta fra ham serveringsbevillingen: - Ingen fare, sier driver

PORSGRUNN: Porsgrunn kommune varsler inndragning av serveringsbevillingen til innehaveren av Oscar Brasserie. Restauranten som har posisjonert seg med "byens beste kebab". - Ingen fare, det ordner seg i løpet av uka, sier Ibrahim Tas.

Godtar varsel om bot fra Porsgrunn

SKIEN: Rådmannen i Skien har ingen merknader til at Porsgrunn kommune har varslet mulig ileggelse av overtredelsesgebyr for sanduttaket på Geiteryggen.

Reagerer på rotete lagerplass i boligområde: – Nå er vi drittlei

PORSGRUNN: Porsgrunn kommune reagerer etter naboklager på en eiendom ved Down Town som brukes som anleggsområde og deponi. Nå sier senterlederen at eiendommen er lånt ut gratis for å hjelpe kommunen.

Krav på 20 millioner mot konkursrammet eiendomsselskap

SKIEN: Skagerak Entreprise-Eiendom AS er konkurs. Kravene strekker seg opp mot 20 millioner kroner og selskapet skylder blant annet både Skien og Porsgrunn kommune penger.

Mann ble forlatt i rullestolen fastspent med belter: – Dette er kritikk vi tar på alvor

PORSGRUNN: Porsgrunn kommune får krass kritikk etter at en pasient ble forlatt fastspent til rullestolen uten at det var pleiere til stede. Kommunen tar selvkritikk og lover gjennomgang av både saken og rutinene.

Kommunen tar ikke selvkritikk: Pasient ble fastspent i stol alene – døde dager senere

PORSGRUNN: Porsgrunn kommune har ulovlig fastbundet en sykehjemspasient og latt pasienten være alene uten personalet i et lukket rom.

Holta varsler søksmål etter boligstopp på egen eiendom

PORSGRUNN: Etter at planene om 11 nye boliger ble stoppet, varsler nå grunneier Ruth Holta søksmål mot Porsgrunn kommune.

Idrettssjefen protesterte på p-bot fra kommunen – nå har parkeringssjefen sendt sitt svar

PORSGRUNN: Idrettssjefen i Porsgrunn kommune klaget til kommunen etter at en ansatt manglet parkeringsbevis og ble bøtelagt av kommunens parkeringsvakt. Nå har parkeringssjefen sendt sitt svar.

Nemnda har talt: - Denne brua er ikke diskriminerende

PORSGRUNN: Porsgrunn kommune har ikke handlet i strid mot diskrimeneringsforbudet, selv om gangbrua på Osebakken ikke er universelt utformet.

- Ikke fyll igjen

SKIEN: Ulovlighetssaken knyttet til sanduttaket på Geiteryggen er fulgt opp. Dommen foreligger: Porsgrunn kommune anbefaler ikke tilbakeføring av massene.

– Hjelp oss å glede et barn denne julen

For tredje år på rad inviterer Porsgrunn Røde Kors, Grenland Rotary og Porsgrunn kommune lokalbefolkningen til å gi en gave til noen som virkelig trenger det via Ønsketreet på Rådhusplassen.

Vil vite alt om denne rønna: - Dette er en alvorlig og forferdelig vond sak

BREVIK: Borevisor Bjørn Sti ber nå Porsgrunn kommune om innsyn i alle dokumenter hva gjelder eiendommen Berget 9 i Brevik.

NHO om restaurantstenging: – Saken synes svært dårlig begrunnet

PORSGRUNN: «Daglig leder er litt dårlig norsk», skriver Porsgrunn kommune og krever ny etablererprøve for driveren av Silkeveien. Det finnes det ikke hjemmel for, mener NHO.

Må ut med en million etter eiendomskrangel

PORSGRUNN: Porsgrunn kommune er dømt til å betale grunneiere 700 000 kroner etter tap av to avkjørsler, samt grunneiernes saksomkostninger. Dermed må kommunen ut med 1,1 millioner kroner etter å ha latt være å følge opp en dom fra 1993.

Sandsaken: Kommunen kan bli tvunget til å fylle igjen dette hullet

SKIEN: Porsgrunn kommune har bestemt at Skien kommune må fylle igjen hullet etter det ulovlige sanduttaket på Geiteryggen.

Porsgrunnsskole ga ut hemmelig informasjon: - Vi har ikke skadet noen

PORSGRUNN: En foresatt ved en skole i Porsgrunn kommune har klaget kommunen inn for Datatilsynet for angivelige brudd på personopplysningssikkerheten. - Vi har helt sikkert gjort blundere på noen områder, sier kommunalsjef for Oppvekst, Tollef Stensrud.

Måtte tvangstenge gatekjøkken

PORSGRUNN: Mandag tvangsstengte Porsgrunn kommune Kebabgrillen 108 i Storgata i Porsgrunn.

Idrettssjefen i kommunen protesterer på parkeringsbot fra kommunen

PORSGRUNN: Idrettssjef Espen Raastad i Porsgrunn kommune klager etter at en ansatt manglet parkeringsbevis og ble bøtelagt av kommunens parkeringsvakt.

Derfor lyser rådhuset oransje nå

PORSGRUNN: Porsgrunn kommune har valgt å lyse opp rådhuset i oransje.

Bommer ramponeres: - Skjæres i stykker med vinkelsliper

PORSGRUNN: Bommer som er satt opp på gang- og sykkelveier ramponeres til stadighet, forteller Tom Eikeng i Porsgrunn kommune. Ødelagte bommer blir ikke satt opp igjen.

Ber Porsgrunn bygge nytt distriktslager

SKIEN: Et år etter at den gamle kommandoplassen i Porsgrunn ble solgt, har Sivilforsvaret behov for et nytt lager. De ber Porsgrunn kommune se på muligheten for å bygge ved distriktskontoret i Skrukkerødvegen.

Ett år siden utestedet ble stengt - kommunen sier nei til gjenåpning

SANDØYA: Nøyaktig ett år har gått siden Porsgrunn kommune fattet vedtak om umiddelbar opphør av bruk av bistroen på Sandøya. Nå er det klart at de heller ikke vil tillate gjenåpning.

Vill parkeringskrangel: - Dette begynner å bli personlig

PORSGRUNN: Beboere i Storgata, som står uten fast parkeringsplass, opplever å bli "forfulgt med bøter" av en parkeringsvakt i Porsgrunn kommune. Nå vurderer de anmeldelse.

Her får de bygge fem etasjer tross massive naboprotester

PORSGRUNN: Porsgrunn kommune sier ja til at Porsgrunn utvikling får bygge fem etasjers bolig- og kontorbygg i Jernbanegata 15.

Lei av massiv feilparkering - ber om bøter for å bli kvitt problemet

PORSGRUNN: Kristian Leerstang Sørensen reagerer på massiv og farlig feilparkering ved skole, og ber nå Porsgrunn kommune komme på banen med bøtelegging av bilistene.