Nyheter om Porsgrunn


Sultne ender vil shoppe på Rema

PORSGRUNN (NRK): Tamme ender på vei til matbutikken har blitt et daglig syn i Porsgrunn. De stammer trolig fra et slipp på 8000 svenske ender som er satt ut for eksklusiv jakt.
Les mer om:

Her bruker de minst penger på elevene

PORSGRUNN (NRK): Fylkene selv velger hvor mye penger som skal legges i videregående opplæring, og de videregående skolene prioriteres svært ulikt i de ulike fylker.
Les mer om:

Bil havnet i elva – to reddet seg ut

To personer reddet seg ut etter at bilen de kjørte havnet i elva i Porsgrunn sentrum. – Vitner sier bilen kom i for høy fart på nysnøen, sier politiet.
Les mer om:

– Livsfarlig

SKIEN/PORSGRUNN (NRK): Politiet og dekkforhandlere advarer mot å kjøre på sommerdekk på hvitrimede veier.
Les mer om:

Populære strender fulle av plastkuler

PORSGRUNN (NRK): Avfall fra plastproduksjon har tilgriset populære badestrender. De små plastkulene er funnet helt ut mot nasjonalparken på Jomfruland.
Les mer om:

Erstatter pasientene med roboter

PORSGRUNN (NRK): Reidar ble operert i går. Han fikk satt inn hofteprotese og så langt har alt gått etter planen, men nå er han blitt verre. Han svetter, skjelver og gråter, og ringer i snora etter hjelp.
Les mer om:

Lite pengar til vedlikehald av kunst

PORSGRUNN (NRK): Mange kommunar har eit vedtak om å bruke éin prosent av byggekostnadane på nye bygg til kunst og utsmykking. Men det er ikkje alltid like lett å finne pengar til drift og vedlikehald av kunstverka.
Les mer om:

Telemarksendinga fyller 40 år

For 40 år siden startet NRK med radiosendinger i Telemark. Vi tar en titt på historien til Telemarksendinga på Borgeåsen i Porsgrunn.
Les mer om:

Stengte dører for dem under 20

«Park bar og nattklubb» i Porsgrunn har i flere år vært det eneste store utestedet i Grenland med 18-årsgrense. Nå har også de stengt dørene for alle under 20 år.
Les mer om:

100 rikeste i Telemark

Egil Funnemark (60) fra Porsgrunn er Telemarks rikeste mann med en formue på 420 millioner kroner. Den to år eldre Carl Diderik Cappelen fra Ulefoss kommer på andreplass.
Les mer om:

Her selges flere nye boliger

PORSGRUNN (NRK): Mens salget av nye boliger stuper på landsbasis ser det langt bedre ut i Telemark. – Lite spekulasjon og eldre, pengesterke kjøpere forklarer sjefen i boligbyggelaget.
Les mer om:

Gullhjelmen blei verdas dyraste plasthjelm

Den berømte gullhjelmen til super-supporter Rune «Tribune» frå Porsgrunn er selt. Den blei auksjonert bort til TV-aksjonen i natt, og summen skal du straks få vite.
Les mer om:

Gullhjelmen blei verdas dyreste plasthjelm

Den berømte gullhjelmen til super-supporter Rune «Tribune» frå Porsgrunn er selt. Den blei auksjonert bort til TV-aksjonen i natt, og summen skal du straks få vite.
Les mer om:

Droppet alkoholen, lever ut guttedrømmen som cowboy

Det er aldri for sent å følge drømmene sine. Bare spør 59 år gamle Arne Ronny Svensson fra Porsgrunn.
Les mer om:

Sparer penger på å erstatte bilen med elsykkel

PORSGRUNN (NRK): Bommene i Grenland har i ett år motivert flere til sette seg på sykkelsetet. Solveig Kohn regner med at hun og mannen sparer inntil 500 kroner i måneden når de erstatter bilen med elsykler.
Les mer om:

Lik dumpes i Porsgrunnselva

Merete Junker har skrevet en meget bra krim fra Porsgrunn, der noen binder folk fast i handlevogner og kaster dem i elva.
Les mer om:

Dusjer heller med gutta enn uten klær

PORSGRUNN (NRK): Mange er kritiske til dusjløsningen Porsgrunn kommune planlegger i sitt nye badeanlegg, men ikke disse jentene. De dusjer gjerne sammen med guttene.

Knuste jentene fra Groruddalen

Ekstra hyggelig trepoenger ble igjen på Kringsjå lørdag. - Særlig når tabelltoer Urædd og Øvrevoll Hosle delte poeng i Porsgrunn, sier Ingvar Graffer i Lyn.
Les mer om:

Sendte nye deponiplaner til toppolitikere like før valget

PORSGRUNN (NRK): 6. september i år, samme dag som Jonas Gahr Støre fra Arbeiderpartiet sa nei til avfallsdeponi i Brevik, sendte Norsk Avfallshåndtering en omarbeidet plan til utvalgte stortingspolitikere, men planene ble ikke offentliggjort.

– Vil gjerne vaksinere flere

PORSGRUNN (NRK): Mer enn 72 000 norske kvinner har frem til nå tatt imot tilbudet om gratis HPV-vaksine. Ved vaksinasjonskontoret i Porsgrunn vil de gjerne komme i kontakt med enda flere.
Les mer om:

Porsgrunns ordfører skylder på regnet

PORSGRUNN (NRK): Til tross for flere tiltak ble det ikke flere som brukte stemmen sin ved årets stortingsvalg. I Porsgrunn gikk deltakelsen ned. Ordføreren skylder på været.
Les mer om:

Ny batteriteknologi gir store miljøgevinster

PORSGRUNN(NRK)Teknologiselskapet Grenland Energy AS har utviklet et nytt batterisystem til frakteskip som de håper vil redusere miljøskadelige utslipp fra skip som ligger til kai.
Les mer om:

Frp stemte mot sin egen valgklage

Fremskrittspartiets representanter vendte tommelen ned for partiets egen klage på Hadia Tajiks foredrag ved Høgskolen i Bø og Porsgrunn.
Les mer om:

– Toppen er nådd for brunsneglene

PORSGRUNN (NRK): I årevis har de spist seg gjennom blomsterbed og kjøkkenhager. Nå tror forskere og hagefolk toppen kan være nådd for brunskogsneglen.
Les mer om:

Slik unngjekk statsråden «ein Jagland»

– Her tenkte eg at eg ikkje skulle ha eit bilete på Facebook der Pors- og Odd-fansen såg at eg gjekk med eit Sogndal-skjerf, seier Torbjørn Røe Isaksen frå Porsgrunn.