Nyheter om Porsgrunn


Planer om nytt senter til over 100 millioner er lagt på is

PORSGRUNN: Yara har stoppet planene om et nytt opplæringssenter til over 100 millioner kroner ved Adminiet på Herøya. Men den gamle direktørvillaen som Hydro bygde, skal nå pusses opp.
Les mer om:

Underrettet ikke Frp om underslaget

PORSGRUNN: Forrige mandag startet Adrian Ness Løvsjø i ny jobb i stortingsgruppa til Fremskrittspartiet. Uten å informere partiet om underslaget han hadde begått og var anmeldt for, takket han ja til jobb som rådgiver på Stortinget. Nå har han sagt opp jobben.

Her er pressemeldingen fra Adrian Næss Løvsjø

PORSGRUNN: – Beklager - og så ønsker jeg å være åpen om at jeg har begått en feil og søker permisjon fra mine partipolitiske verv, skriver Adrian Næss Løvsjø i sin pressemelding.
Les mer om:

Godtar ikke kjempebot for ulovlig kjellerleilighet

PORSGRUNN: Selskapet som fikk 150 000 kroner i straffebot for utleie av ulovlig kjellerleilighet, mener det ikke er grunnlag for straffeansvar i saken.
Les mer om:

Tre menn ble tatt mistenktenkt for knivstikking, nå er de løslatt

PORSGRUNN: En mann i begynnelsen av 30-årene ble sendt til Ullevål etter å ha blitt stukket med kniv. Tre menn ble raskt mistenkt, men er nå sluppet ut av varetekt.
Les mer om:

Prog i særklasse

Norske progband gjør seg ikke bare bemerket i inn- og utland. De selger også plater. Ballade har besøkt Swifan Eolh & The Mudra Choir i øvingslokalet i Porsgrunn, og Robin Mortensen som satser stort på sjangeren på Karisma og Apollon Records i Bergen.
Les mer om:

Folk står i kø å kjøpe disse: – Interessen har eksplodert

En baker i Frankrike, barnehager i Porsgrunn og en hundeeier i Tønsberg er blant kundene.

Folk står i kø å kjøpe disse: – Interessen har eksplodert

SKIEN: En baker i Frankrike, barnehager i Porsgrunn og en hundeeiere i Tønsberg er blant kundene. – Ventelistene har vært lange, og nå har vi funnet en kombinasjon av lager og butikklokale, sier daglig leder Maria Kuhlin i Bullabike. Flere bruker syklene som mobil arbeidsplass.

Vil advare andre: - Oppførselen var mistenkelig

PORSGRUNN: Hilde Marie Hellstrand som bor på Hovenga kontaktet politiet søndag etter at en ukjent mann forsøkte å stjele hunden hennes.
Les mer om:

Raser mot Telenor: – Vi betaler da for en vare vi ikke får. Det er urimelig, ja rett og slett tyveri fra kundene

PORSGRUNN: Telenor vil fase ut kobbernettet og skal ikke lenger vedlikeholde det. Likevel kreves Jarle Karlsen Aanerød og 331 000 andre bredbåndskunder for en månedlig vedlikeholdsavgift.
Les mer om:

Skien gir full støtte til ny elvebru i Porsgrunn

PORSGRUNN: Skien kommune mener en ny gang- og sykkelbru vil øke attraktiviteten i Porsgrunn sentrum og hele byområdet i Grenland.
Les mer om:

Ny E18 sluker alle disse bryggene

PORSGRUNN: Mange hus og brygger står for fall i Markavegen i Langangen, når ny E18 bru skal bygges.
Les mer om:

Tok innbruddstyver på fersken

PORSGRUNN: Søndag formiddag fikk melding om uvedkommende inne i et bedriftlokale på Bråten. Der to de en mann og en kvinne på fersken.
Les mer om:

Siv gir seg - nå søker de nye drivere på Jarseng

PORSGRUNN: Siv Monika Pisani Dionisi gir seg som kafevert, nå søker de etter nye drivere.
Les mer om:

Har engasjert advokat mot gangbrua over elva: - Forringer eiendommen

PORSGRUNN: En boligeier på vestsida, i Storvegen, har engasjert advokat til å kjempe mot planene for gang og sykkelbrua som er planlagt mellom nettopp Storvegen og Reynoldsparken.
Les mer om:

Har solgt utstyr for 115 millioner: – Det er helt fantastisk å kunne leve av hobbyen sin

PORSGRUNN: Bjørnar Nestangen etablerte nettbutikken Jaktfall i 2008, og har siden den gang solgt varer for drøye 115 millioner kroner. Men drømmejobben startet i det små med jakt-utstyr i fire plastkasser hjemme.
Les mer om:

Nabokrangel avslørte ulovlige bygninger – nå kreves de fjernet

PORSGRUNN: I en konflikt mellom to naboer ble idrettslaget gjort oppmerksom på at den ene naboene hadde satt opp to bygninger på deres tomt. Nå sier kommunen at byggene er ulovlige og krever dem fjernet innen kort tid.
Les mer om:

Iverksetter sikkerhetstiltak etter voldshendelse

PORSGRUNN: - Det viktigste for oss er sikkerheten til våre ansatte, leietakere og kunder, sier direktør Anne Berg Behring i Coop, som eier Domus-bygget. Tidligere denne uka ble en butikkansatt slått i hodet med en flaskepose.
Les mer om:

Hun er den nye sjefen i byen

PORSGRUNN: Den nye lederen for Porsgrunn min by er Stine Ellingsberg.
Les mer om:

Nå skal Adrian (28) jobbe på tinget

PORSGRUNN: Gruppeleder Adrian Ness Løvsjø i Porsgrunn Frp går fra dagligvarebransjen til Stortinget.

Avslår klage – nå må de betale kjempebot for ulovlig vei

PORSGRUNN: Fylkesmannen konkluderer med at Porsgrunn kommune var i sin fulle rett til å gi Nye Veier et straffegebyr på 240 000 kroner for ulovlig anleggsvei.

Bønnfaller noen om å ta grep: – Flere i gata her har holdt på å bli meid ned

PORSGRUNN: Beboere ved Ånnerødveien er redde for å sende barna sine ut, og mener det er et under at en ulykke ikke har skjedd på strekningen som flere bruker som en gjennomkjøring.
Les mer om:

Utenbys investorer satser i Grenland

SKIEN: Askerbaserte Conceptor har kjøpt opp og planlegger nesten 100 leiligheter langs elva i Porsgrunn. De er ikke de eneste som lar seg friste av gunstige priser.
Les mer om:

Nå skal Johnsen-familien yppe seg mot elektronikkgiganten og flytter

PORSGRUNN: Det familieeide selskapet Johnsen Elektro vil nå satse ytterligere og ta opp konkurransen med giganten Elkjøp.

Boligmarerittet er over - nå har de fått hjelp

PORSGRUNN: TA har tidligere skrevet om Malene Axling Madsen og samboeren Alexander Isaksen som skulle flytte inn i drømmeboligen sin i april. Det var helt til entreprenøren gikk konkurs og de måtte fullføre boligen selv, med et stort tap. Nå har paret fått hjelp fra lokalmiljøet.