Nyheter om Porsgrunn


Måtte hogge ned skogen ved det populære turområdet: – Flere trær truet med å falle over veien

PORSGRUNN: – Når du har biller på trærne, risikerer du å stå igjen med et stort område av tørre og døde trær. Så vi valgte å hogge det området nå, så billene ikke sprer seg, sier Jan-Erik Dalene, som er samboeren til grunneier Nina Kyung Gundersen.

Det er ikke over: – Kampen mot deponi må dessverre fortsette

PORSGRUNN: Porsgrunns ordfører Robin Kåss skjønner ikke hvorfor ikke statsråden kan komme med et klart svar. Et klart nei.
Les mer om:

Nå blir det mer enn bare burger på dette stedet: – Ønsker flere bein å stå på

SKIEN/PORSGRUNN: Burgerkjeden håper satsing på en helt spesiell rett, vil føre til at de tar større andel av restaurantmarkedet i Grenland og Larvik.

Kjenner du igjen disse tre? Nå ser du dem på en helt annen arena

PORSGRUNN: Marius Lundeberg Enger (31), Fredrik Rønning (34) og Andreas Hoppestad (25) har over 200 kamper mellom seg på a-laget til Pors. Nå er hovedfokuset imidlertid flyttet til boliger. Og de bruker fotballen for alt det er verdt.

Har fortsatt ikke gitt opp kampen, nå ber de om et møte med politikerne

PORSGRUNN: Interessegruppa for å bevare Stridsklev ungdomsskole gir seg ikke, tross for at nedleggelse av skolen for lengst er vedtatt. Nå ber de om et møte med de folkevalgte.
Les mer om:

Ser du hva som er galt med denne ponnien?

PORSGRUNN: Prins er ikke som andre fjordinger. På grunn av sitt helt spesielle utseende har han også over tusen følgere på Instagram.
Les mer om:

Nærmer seg slutten for et av byens eldste spisesteder: – Vi er veldig slitne nå

PORSGRUNN: Restauranten har holdt koken i over 30 år. Nå går det mot slutten.
Les mer om:

Samlet mot svart arbeid i byggebransjen: – Problemet er stort. Veldig stort

PORSGRUNN: Per Ove Sivertsen i Strøm og Sivertsen opplever ofte at de taper småjobber fordi useriøse aktører tilbyr jobben til en langt lavere pris. – Mye mer omfattende enn mange tror, sier politiet.

Sønnen sørget for 30 millioner i omsetning – mor og far tok ut stort utbytte

PORSGRUNN: Salg av pizza og annet snadder førte til at Sjøloftet rundet 30 millioner i omsetning for andre året på rad. Likevel gikk den familieeide restauranten med underskudd for første gang på lenge. Det ble blant annet gjort uttak fra eierne på flere millioner.
Les mer om:

Strekker ut en hånd til Torp: – Luftfarten i hele verden sliter voldsomt

PORSGRUNN: Ordfører Robin Kåss er bekymret for Torp og strekker nå ut en hånd til ordføreren i Sandefjord.

– Det blir ikke deponi i Brevik, det er avgjort

SKIEN: Det sier gruppeleder for Høyre i Skien, Emilie Schäffer H. Hun forteller til TA at hun akkurat har fått telefon om dette fra Stortinget. Ordfører i Porsgrunn, Robin Kåss, Ap, vil ha det skriftlig før han slipper jubelen løs.

Tordner mot togkutt: – Dette finner vi oss ikke i

PORSGRUNN: Nye signaler fra samferdselsministeren om jernbaneutbygging får ordførere i Telemark og Vestfold til å se rødt.
Les mer om:

72 millioner for 850 meter gang og sykkelvei: – En gledens dag

PORSGRUNN: – Det er fryktelig dyrt om en regner pris per meter, men dette handler om mer, sier Robin Kåss.
Les mer om:

Støtteerklæringene strømmer inn: – Det er det som har gjort at vi holder i gang

PORSGRUNN: Kafé K-driver Ragnar Sande har ikke gitt opp og vil gjøre det han kan for at restauranten ikke må stenge dørene.
Les mer om:

Forrige gang ble det kaos av biler og folk - nå er han tilbake

PORSGRUNN: Sist gang han var i Brevik var det et salig kaos av biler og folk som ville se utstillingen hans. Nå er han tilbake.
Les mer om:

Ble tatt for å kjøpe sex på massasjeinstitutt - nå må han betale kjempebot

PORSGRUNN/SKIEN: Det ble en dyr affære for en grenlandsmann som ble oppdaget i et massasjeinstitutt i Porsgrunn da han kjøpte sex.
Les mer om:

Disse posene har blitt populære, selv om du ikke alltid vet hva du får: – Vi er veldig fornøyd og kundene blir veldig fornøyd

PORSGRUNN: Telemarkinger har reddet flere tusen måltider fra å ende opp som matsvinn hittil i år, ifølge tall fra matsvinn-appen «Too Good To Go». Meny Flåtten er blant dem som leverer ut flest matposer.
Les mer om:

Familien skulle kose seg med kakao, så rant det plutselig masse kaffe ned på babyen

PORSGRUNN: Familien skulle bare kose seg med kakao og hadde så vidt rukket å sette seg ned, da det rant kaffe i store mengder ned i barnevogna. Den rennende kaffen kom fra kafeen i andre etasje.
Les mer om:

Mariette har flyttet sjappa: – Ordrene strømmer inn

PORSGRUNN: Butikken til Mariette bugner av blomster, etter åpningen i forrige uke. Nå har klesdesigneren også begynt å lage interiør på bestilling.
Les mer om:

Nå skal brannstasjonen «ut» av industriparken: – Enklere og mer effektivt

PORSGRUNN: Brannstasjonen på Herøya skal legges på utsiden av fabrikkgjerdet. – Brannstasjon får nå en enklere og mer effektiv utkjøring, sier Mari Bjørge i Grenland Brann og Redning IKS. 

Jaktet på trimmede elsykler, men Johanne (15) hadde sitt på det tørre

PORSGRUNN/SKIEN: Politiet var på utkikk etter elsykler som går altfor fort, men nøyde seg med å snakke med ungdommene på skoleveien.
Les mer om:

Pass opp! Her går flest i «fella»

SKIEN/PORSGRUNN: De fleste av oss har opplevd en gul lapp flagrende under vindusviskeren. Men hvor er det størst sjanse til å få bot?
Les mer om:

Fikk seg en overraskelse da dette ble anbefalt som turområde

PORSGRUNN: Stien langs båthavnen til Heistad motorbåtforening har blitt et attraktivt turområde. Men flere nestenulykker gjør at de nå har tatt kontakt med kommunen.
Les mer om:

Tre konkurser - så mye skylder selskapene

PORSGRUNN: 1,74 millioner er total oppgitt gjeld etter at Didrik Gunnestad har meldt oppbud i tre selskaper. I tillegg har kreditorer begynt å melde seg.
Les mer om:

61 vil bli rådgiver her - se søkerlista

PORSGRUNN: Kommunen har fått mange i velge i når de nå skal plukke en ny HR-rådgiver til staben.
Les mer om: