Nyheter om Porsche


Ny seier til Roar Lindland

Roar Lindland fra Lyngdal kjørte inn til nok en seier i ProAm-klassen under Porsche Supercup-løpet på britiske Silverstone i helga.
Les mer om:

Tredje og siste stop for Taycan

Denne helgen har Porsche vært i New York City og vist frem Taycan i anledning sesongfinalen i Formel E.
Les mer om:

Porsche-debut på Goodwood

Porsche har i dag avduket sin nye 911 RSR på Goodwood Festival. Dette er en bil Dennis Olsen vil få mye glede av de neste årene.
Les mer om:

Sier opp festivalsjefjobben og går til toppstilling i Porsgrunn: – Gleder meg til å jobbe med et av de sterkeste varemerkene i verden

PORSGRUNN/LARVIK: Etter trå år har Claus Heiberg har sagt opp sin jobb som markedssjef i Stavernfestivalen. I august blir han ny daglig leder for Porsche Center Porsgrunn.

Gir seg i Stavernfestivalen til fordel for ny toppstilling: – Gleder meg til å jobbe med et av de sterkeste varemerkene i verden

Etter tre år har Claus Heiberg har sagt opp sin jobb som markedssjef i Stavernfestivalen. I august blir han ny daglig leder for Porsche Center Porsgrunn.

Taycan på verdensturne

Det er fortsatt en stund til den offisielle debuten, men Porsche varmer opp med en liten runde på tre kontinenter.
Les mer om:

Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ S

Frankfurt. AMG-grillsignaturen, som gir assosiasjoner til Mercedes-Benz 300 SL fra 1952, er brutal. Sjåføren kan dermed ha følt seg overfalt, og det er ikke alltid like greit i 220 km/t. Kjappere har jeg ikke sett en Porsche flytte seg sideveis på autobahn.
Les mer om:

Nå er disse bilene avgiftsfrie

Fra og med 1. juli kan du importere kjøretøy som er eldre enn 20 år avgiftsfritt til Norge. Det betyr at spennende 90-tallsbiler som Porsche 911, Mercedes SL og Jaguar XK blir billigere.
Les mer om:

Forhjulsdrevet Porsche

Dette må være ønskedrømmen for Porsche-eieren som ikke hadde alt allikevel. En Porsche bobil med kjøleskap og spesialbygget dass. Billig blir den ikke.
Les mer om:

BMW går Porsche i næringen

BMW utvider 8-serien med en skikkelig GT-bil for fire personer.
Les mer om:

Nye lekebiler fra Porsche

Her kommer to kjøreglade nykommere fra Porsche – 718 Spyder og 718 Cayman GT4.
Les mer om:

Gucci Mane teamer opp med Meek Mill og ca. 20 jenter

Fengselsfugler forenes. Straks albumklare Gucci Mane har med Meek Mill på «Backwards», produsert av Zaytoven. I kveld kom videoen, som du ser nedenfor. Gucci beskriver singelen som «en av de mest organiske låtene du noensinne kan lage». Meeks vers stjeler dog showet. Blant annet med organiske linjer som: – Jumped out the porch, I got a Porsche / too many hitters, they can’t extort / I take a mil’ to table, no fork Regien er ved Terrius Mykel, som tilsynelatende ønsket å lage en tradisjonell rapvideo, med en raus dose lettkledde jenter. Men det serveres også en halvnaken #sk2020-mann.
Les mer om:

Lindland seiret i Sverige

Lyngdølen Roar Lindland kjørte inn til seier da Porsche Carrera Cup Scandinavia gjestet Drivecenter Arena i Skellefteå i helga.

Se hva Porsche kommer med nå

Ny SUV blir både mindre og dyrere. Se bildene:
Les mer om:

Denis Suarez ferdig hos Barcelona – i forhandlinger med topp-fire klubb

La det være sagt; når du på papiret kan vifte med Barcelona som arbeidsgiver, er du dritgod. Men for Denis Suarez var ikke dette nok for å imponere på utlån i Premier League. Han spilte mye for Barcelona 2016-sesongen, noe mindre i 2017-sesongen og minimalt i 2018-sesongen. Ferdig hos Barcelona. (foto: suarez, twitter) Les: ESPN: Uniteds bud avslått – må sett ny overgangsrekord for å lykkes La Liga-klubben var ikke helt klar for å slippe midtbanespilleren, og sendet ham på utlån til Arsenal i 2019. Fikk ikke helt den han bestilte.

The Guardian: West Ham i forhandlinger om Maxi Gomez

Manuel Pellegrini nøyer seg ikke med en anonym tilværelse på midten av Premier League-tabellen. Nå satses det på å hente en duo fra Celta Vigo. Ifølge The Guardian er West Ham i forhandlinger om å hente duoen Stanislav Lobotka og Maxi Gomez. Les: West Ham forhandler om kjøp av Lobotka – tidligere FC Norskjælland-spiller Etter at Andy Carrolls og Lucas Perez har tatt farvel med klubben, trenger Pellegrini å sikre at de offensive spillerne blir erstattet og er hakket vassere.

Nå kan du sikre deg verdens første Porsche!

Sjelden Porsche-perle kommer på auksjon - til monsterpris!
Les mer om:

Leeds henter angrepsspiller fra Premier League

Derby ødela Marcelo Bielsas drøm om en Leeds-retur til Premier League. Nå skal det rigges for å lykkes neste sesong. En av brikkene skal ifølge engelske Shropshirestar være portugisiske Helder Costa. Costa signerte for Wolverhampton i 2017 for rundt 150 millioner kroner og er nå ønsket av gjengen på Elland Road.

Thomas Vermaelen er ferdig i Barcelona

Det er nærmere fem år siden Barcelona hentet Thomas Vermaelen fra Arsenal for å forsterke forsvaret. Skader har dessverre ødelagt for belgieren og arbeidsgiver, noe som har resultert i rundt fem kamper i gjennomsnitt per år. Ikke mye til forsterkning. Så var det den hamstringen. (foto: vermaelen, twitter)https://www.sporten.com/tag/thomas-vermaelen/ Les på F7: Dette er verdens eldste Porsche Vermaelen hadde en gjesteopptreden hos Roma i 2016/17, men heller ikke her ble det mye action.

Sky Sports: Er enige om Hazard – Chelsea «tapte» forhandlingene med Real Madrid

Real Madrid hadde bestemt seg for å kle Eden Hazard i deres drakt. Dette har vært kjent lenge, men ifølge Sky Sports har partene nå endelig blitt enige. Chelsea skal ha fantasert om en overgangssum i underkant av 1,5 milliarder kroner, men La Liga-giganten viste i forhandlingene at de ikke var desperate nok til å betale over milliarden. Fikk oppfylt viljen sin.

Henning Berg slutter i Stabæk, men blir ikke arbeidsledig

Nå som Henning Berg forlater Stabæk og overtar treneransvaret for den kypriotiske klubben Omonia Nicosia, vil han bosette seg i kort avstand fra min favoritt strippeklubb Elysee Night Spot som starter natten ved lunchtider.  Det er trolig ikke Henning Berg sine prestasjoner for Stabæk som har åpnet opp døra hos den kypriotiske klubben, men heller hans spillererfaring fra Manchester United, Blackburn og landslaget.

United forbereder seg på de Gea exit – har blinket ut tre mulige førstekeepere

Hvis det er noen som begynner å bli lei av de Gea-føljetongen, kan vi informere om at vi melder oss på i klubben.

Hadde ingen inntekt, men kjørte Porsche og bodde på luksusadresse

OSLO TINGRETT (TV 2): Politiet mener at skuespilleren i 20-årene har tjent gode penger på kriminalitet. Nå får han trolig et saftig inndragningskrav.

Risikerer å miste verksted-godkjenning etter reparasjon av Porsche: – Helt feil, bilen er strøken

Horten Autoservice er i hardt vær igjen. Denne gang risikerer de å miste muligheten til å reparere biler i tre måneder.
Les mer om:

Høy takt hos Ionity

Om få måneder skal Porsche lansere Taycan. Da er det viktig at flest mulig hurtigladere er på plass.
Les mer om: