Nyheter om Pollestad


Krever granskning av Mattilsynet

Geir Pollestad (Sp) mener at tilliten til Mattilsynet er tynnslitt etter feilaktig mink-rapport.

Pollestad fekk ein pangstart på 17. mai

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Idet klokka nærmar seg kvart på åtte, rullar Sofie (7) og Johnny Rosland ut på gata, i ein liten grøn militærjeep. På slep har far og dotter ein tilhengar med kanon på, for å starta grunnlovsdagen med eit smell.Sofie synest det er kjekt med kanon, men at lyden kan vera høg og litt skræmande.Johnny Rosland seier at kanonen vart kjøpt på Finn.no, for å markera 75-årsdagen til faren.

Pollestad vil sende pelsdyr i retur til Bollestad

Erstatningen til pelsdyrbønder som tvinges til å legge ned, er altfor dårlig, mener Sp.
Les mer om:

Pollestad vil sende pelsdyr i retur til Bollestad

Erstatningen til pelsdyrbønder som tvinges til å legge ned, er altfor dårlig, mener Sp.
Les mer om:

Bønder ønsker bedre kompensasjon: - De lokale hører oss, så får vi håpe noen hører oss på Stortinget også

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er godt å se at de er villige til å høre på meg og på andre pelsdyrbønder, sier Benght Oftedal.I et bygg på hans pelsdyrgård samlet det seg over 60 stykk til støtte for pelsdyrnæringa. Her ble det holdt appeller fra politikere, pelsdyrbønder og forbund. Oftedal er én av pelsdyrbøndene som må legge ned driften i 2025.

Time-politikarane sa ja til bom med 17 mot 10 røyster

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Med 17 mot 10 røyster sa Time-politikarane ja til Utbyggingspakke Jæren.

Ber Siv Jensen kutte i drivstoffavgiften etter bensinprisrekord

Frp-leder Siv Jensen er finansminister i det bensinprisen når sitt høyeste nivå i historien. Nå krever Sp-politiker Geir Pollestad kutt.

Sjå lista over kva bompengane dine skal brukast til

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det skal brukast i overkant av tre milliardar kroner på vegar, trafikksikring og styrking av kollektivtransporten i Utbyggingspakke Jæren. Her er den prioriterte lista over prosjekt, som lokalpolitikarane no blir bedne om å gje sin tilslutnad til: 1. Tverrforbindelse med omkjøringsveg, Kvernaland 2. Miljøtiltak Klepp stasjon 3. Fv 505 fra 1900-krysset til Njå 4. Innfartsparkering Øksnevadporten og Bryne 5.

Disse eiendommene ble solgt i mars

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Omsetning av eiendommer 
i Bjerkreim kommune Gnr 35, bnr 20 er overdradd fra Dalane Energi as til Bjerkreimshallen (04.03.2019)Gnr 78, bnr 2 er solgt for kr 300.000 fra Svein Gunnar Hetland til Kai Inge Skjæveland (05.03.2019)Sportsveien 3 A (Gnr 73, bnr 233) i Aurskog-høland kommune er overdradd fra Bolig Partner as til Bolig Partner Prosjekt as (06.03.2019).

SP vil ta over Jæren

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Leder for Senterpartiet, Trygve Slagsvold Vedum, var på mandag på rundtur i Rogaland. Midt på dagen gikk turen til Salte og besøk til leder i Orre Bondelag Geir Jone Pollestad, der de fikk diskutert blant annet jordbruksoppgjøret som starter i april og varer til 16. mai. Det var Stortingsrepresentant for Senterpartiet, Geir Pollestad fra Nærbø, som tok med Slagsvold Vedum på besøk til sin navnebror Geir Jone Pollestad.

Helt utsolgt da lokale krefter arrangerte Disney-kveld

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Se! En prinsesse, utbryter en liten kar fra fremste rad idet Åse Marie N. Høyland og Ester F. Pollestad utkledde som Askepott og Snehvit.Lørdag kveld var handballhallen i Nye Loen forvandla til ballscene for prinsessene, og konsertarena for Nærbøs skulekorps og musikkorps. Sammen med barnekoret Emmaus og en rekke solister serverte de ekte Disney-magi lørdag kveld. Konferansier Åse Marie N. Høyland og Ester F.

- Hadde ikkje posisjonen styrt denne kommunen, hadde økonomien vore betrakteleg verre enn han er i dag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tysdag kveld gjekk eit nesten samrøystes kommunestyre inn for dei budsjettjusteringane som gjekk gjennom i formannskapet. Altså at den opne barnehagen på Bryne får halda fram, og at stillinga som kulturhussjef blir vakant i eitt år.Men før votering var det fleire hissige ordvekslingar mellom posisjon (H, KrF, Frp, V) og opposisjon.- Ingen uventa situasjon - Den situasjonen me er oppe i nå er svært alvorleg.

Pollestad bekymret for Bollestad-svar

Geir Pollestad (Sp) mener at sentraliseringen av Veterinærinstituttet er en opplagt sak for Stortinget. Men landbruksminister Olaug Bolletad (KrF) fraråder Stortinget å blande seg for mye inn.

Fjellsida brenner - med vilje

Når utmarksbeiter blir lite brukt, gror de igjen. Nå har Pollestad & Herredsvela brennelag satt fyr på Vetteland.
Les mer om:

Pollestad vil berolige Senterpartiets klimakritikere

Senterparti-profil Geir Pollestad forstår ikke helt at partifeller både lokalt og nasjonalt er urolige for at Sps distriktslinje trumfer klimapolitikken.

«Ja til god dyrehelse og lokal beredskap»

Stortingsrepresentant for Senterpartiet, Geir Pollestad, frykter for den lokale beredskapen når Veterinærinstituttet sentraliseres.

Ståle Kyllingstad får med seg Bjørn Rygg og Gabriel Pollestad for å gi nytt liv til Haaland AS på Vigrestad

IKM Haaland har ikke gått i pluss på mange år. Nå har nye eiere tro på å tjene penger.

Den mektige miljøeliten

Senterpartiets Geir Pollestad har snikra seg ein fin stråmann. Den heiter «miljøeliten», og har ein hittil ukjent kontroll over norsk samfunnsliv.

«Bløff om pelsdyr fra Krf»

Stortingsrepresentant for Senterpartiet, Geir Pollestad, mener Krf bløffer om den omstridte pelsdyrnæringen.

Pollestad krever svar fra Bollestad om kutt i Veterinærinstituttet

Geir Pollestad fra Senterpartiet liker ikke nedleggelsen av Veterinærinstituttet i Sandnes. Han ber landbruksminister Olaug Bollestad fra Ålgård om å ta ansvar.

Pollestad krever svar fra Bollestad om Veterinærinstituttet

Geir Pollestad fra Senterpartiet liker ikke nedleggelsen av Veterinærinstituttet i Sandnes. Han ber landbruksminister Olaug Bollestad fra Ålgård om å ta ansvar.

Pollestad er bekymret for to klima-fraksjoner i regjeringens jordbrukspolitikk

– Det er et problem at regjeringen har en klimaminister som står på Venstre-politikken mens landbruks- og matministeren holder seg til stortingsflertallet.
Les mer om:

Sp kritiserer reklamer med syngende og pratende dyr

Sps Geir Pollestad kritiserer Tine og Nortura for å skape et glansbilde av norsk matproduksjon i reklamene. Han mener det ødelegger debatten om god dyrevelferd.

Sp kritiserer reklamer med syngende og pratende dyr

Sps Geir Pollestad kritiserer Tine og Nortura for å skape et glansbilde av norsk matproduksjon i reklamene. Han mener det ødelegger debatten om god dyrevelferd.

- Vis hvordan biffen produseres, ikke hvordan den stekes

Sps Geir Pollestad mener reklamer med syngende og pratende dyr ødelegger debatten om god dyrevelferd.