Nyheter om Politidistrikt


Sjekk politiendringene fra 1. mars

1.mars går antall lensmannskontorer i Agder politidistrikt fra 27 til 15.
Les mer om:

Endres totalt fra torsdag

1. mars går Agder «live» med nytt politidistrikt. Det innebærer at de varslede forandringene i nærpolitireformen trer i kraft og for flere av lensmannskontorene og politistasjonene betyr det store endringer og noen innkjøringsutfordringer. – Alle politibygg vil ikke stå klare…
Les mer om:

Ungdomsgjeng møtte politiet med slåsshanske og trusler

Flere unge tenåringer ble aggressive mot politiet da en patrulje fra Oslo politidistrikt skulle bistå barnevernet natt til onsdag. To av dem blir anmeldt.

Fotgjenger påkjørt av traktor

En fotgjenger døde etter å ha blitt påkjørt av en traktor på Sandaker i Oslo tirsdag kveld, opplyser Oslo politidistrikt.

– Elgen er et stort dyr, så jeg skjønner at folk blir redde(pluss)

Tirsdagsformiddag meldte Troms politidistrikt på Twitter at Viltnemnda skal felle fire elger i Storfjord kommune.

Kvinne meldte seg selv for drap: Hevder hun drepte mann i Halden i 2015

Nå har Øst politidistrikt åpnet drapsetterforskning.
Les mer om:

– Elgen er et stort dyr, så jeg skjønner at folk blir redd(pluss)

Tirsdagsformiddag meldte Troms politidistrikt på Twitter at Viltnemnda skal felle fire elger i Storfjord kommune.

Glad for Holmlia-engasjementet

– Jeg er veldig glad for det store engasjementet for lokalmiljøet, sier stasjonssjef John Roger Lund i Oslo øst politidistrikt (Manglerud og Stovner).

Dette har skjedd i natt – mann kjørte i gågaten i Tromsø

Troms politidistrikt måtte rykke ut flere ganger natt til søndag.

Bil i fjellveggen på Ropeidhalvøya

Ein bil har køyrt i fjellveggen to kilometer frå Ropeid i retning Hebnes, like før tunnelen. Brann i bilen Det oppstod brann i bilen, men bilføreren kom seg ut, og brannen skal ha blitt sløkt av forbipasserande. Sjåføren er oppegåande, men har mulegens brekt ei hand, melder operasjonsleiar i Sør-Vest politidistrikt, som nå, klokkka 12.30, ikkje har meir informasjon om situasjonen. Ulukka skjedde klokka 11.48 i føremiddag, og det skal ikkje ha vore fleire involverte i hendinga.
Les mer om:

Åtte østeuropeere utvist etter misbruk av «gartnerordning» i Rogaland

Sør-vest politidistrikt mener praktikantordning er misbrukt over lang tid, særlig av gartnerier. Gartnere reagerer sterkt på kritikken.
Les mer om:

Rolig natt i distriktet – To menn sover ut rusen i arresten

Det har vært en rolig natt til lørdag i den nordlige delen av Sør-Vest politidistrikt.
Les mer om:

Utforkøyring ved Juvet

Ein bil køyrte av vegen ved Juvet mellom Sand og Suldalsosen rett over klokka 17 i ettermiddag. Lokal bil Dei to i bilen, mor og dotter, framstod som uskadde etter uhellet, og bilen er heimehøyrande i Suldal, fortel operasjonsleiar i Sør-Vest politidistrikt. Politiet rykte ikkje ut, men lokalt brannvesen kom til staden, før bergebil kom og fekk ordna opp rett før klokka 18. Politiet opprettar inga sak på uhellet.

Håndgranat i Bergen skulle overleveres til politiet

Håndgranaten som ble sprengt i Bergen onsdag, skulle overleveres til politiet. Ifølge Vest politidistrikt var ikke overleveringen avtalt.

Ringte tre ganger til politiet for å anmelde voldtektsforsøk – politiet rykket ikke ut

En forsvarsansatt ringte i 2016 tre ganger til operasjonssentralen i Troms politidistrikt for å varsle om at han ble utsatt for et voldtektsforsøk, men politiet rykket ikke ut.

Flere har blitt anmeldt for vold i Innlandet

Antallet anmeldte saker i Innlandet politidistrikt går ned, men politiet mener det ikke betyr at kriminaliteten har blitt mindre alvorlig enn før. Statistikken viser mer anmeldt vold og boligtyveri.

Knivran av kebabrestaurant

Oslo politidistrikt melder tirsdag 13. februar om et knivran av en kebabrestaurant på Grünerløkka i Oslo.

Denne mannen opplever mange at det er vanskeleg å få tak i

NORDFJORDEID (NRK): Opptattsignal, kø på linja og vanskar med å kome igjennom. Det er opplevinga mange innbyggjarar i Vest politidistrikt har når dei ringer politiet.
Les mer om:

Publikum slit med å få tak i politiet

NORDFJORDEID (NRK): Opptattsignal, kø på linja og vanskar med å kome igjennom. Det er opplevinga mange innbyggjarar i Vest politidistrikt har når dei ringer politiet.
Les mer om:

Jannes ektemann fengsles i åtte nye uker

Innlandet politidistrikt har fått medhold i å holde den siktede i Janne Jemtland-saken fengslet i ytterligere åtte uker.
Les mer om:

Ønsker politioppgaver flyttes til Harstad

Politidirektoratet vil ha Tjeldsund over til Troms politidistrikt.

Skred i turområdet ved Botnanuten

Sauda skisenter Svandalen melder om at det har gått et skred i turområdet ved Botnanuten, opplyser politiet i Sørvest politidistrikt på Twitter.

Advarer mot å kutte antall politistudenter

Tillitsvalgt for Nordland politidistrikt mener Justis- og beredskapsdepartementet tar helt feil når de skriver at antall politistudenter bør drastisk reduseres innen 2019.
Les mer om:

Byrådsleder og politisjef til folkemøte på Holmlia

Byrådsleder Raymond Johansen og politisjefen i Oslo øst politidistrikt stiller til folkemøte etter den siste skyteepisoden på Holmlia.