Nyheter om Politidistrikt


Husbråk i Harstad sentrum

To politibiler og en ambulanse rykket for kort tid siden ut til det operasjonssentralen i Troms politidistrikt kaller "husbråk" i Strandgata.

Debatt: Prisen for tilstedeværelse

Politidirektoratet sammen med Oslo politidistrikt planlegger å slå sammen Manglerud og Stovner politistasjoner fra 2024. Bak ligger grundige vurderi...
Les mer om:

Poli­tiet forbe­reder seg på en travel sommer på sjøen: – Kommer til å være ute så ofte vi kan

I pinsehelga var det et yrende båtliv på Sørlandet. Sjøtjenesten i Agder politidistrikt forbereder seg på en travel sommer.

Politiet: Flere overdosedødsfall under koronakrisen

Sør-Vest politidistrikt har registert ti mulige overdosedødsfall siden januar, mot to i samme periode i fjor. Sju har dødd under koronakrisen.
Les mer om:

Kvinne omkom i fallulykke

Det var 26 år gamle Karoline Ynnesdal fra Sørevik i Bjordal som mistet livet etter et fall i fossen ved Fessene i Norddalsfjord på søndag. Det opplyser Vest politidistrikt.

- Det var en som ikke rakk hjem på do

I Holt politidistrikt har pinsen så langt vært ganske rolig. Noe fest og støy har det vært, men ikke mer enn man på påregne i dette været, mener operasjonslederen i Politiet i Agder.

Da mannen begynte med byggearbeid i hagen fikk naboen nok: – Vi har fått noen henvendelser i dag

– Det er noen naboer som blir plaget og det kan være forståelig det, sier operasjonsleder Kjetil Ringseth i Øst politidistrikt.
Les mer om:

Politiet: – Leter etter eldre mann

– Politiet leter etter en eldre mann som har forvillet seg vekk fra en helseinstitusjon, skriver Øst politidistrikt på Twitter.

Voksen mann ba ungdomsgjeng dempe seg – endte på legevakta

– Det var nok overraskende for vedkommende at de reagerte på den måten, sier operasjonsleder Kari Monsen i Øst politidistrikt.
Les mer om:

Politiinspektøren unngår spørsmål i Minassaken

Politiinspektør i Nordland politidistrikt unngår å svare på spørsmål i Minas-saken, og har heller ikke ønsket å la seg intervjue.
Les mer om:

Luksusbiler stanset av politiet

Fem Porcher ble stanset av politiet på riksvei 7, opplyser Sør-Øst politidistrikt.
Les mer om:

Trafikkulykke skaper problemer i trafikken

Det melder Øst politidistrikt på Twitter.

Politiet bekrefter: Ørjan (25) funnet død

Agder politidistrikt opplyser at de har mottatt DNA-resultater som bekrefter at personen som ble funnet død i Steinsåsgruvene i Arendal, er savnede Ørjan Solum.

Addictologi-saken: Fikk 1,5 millioner i tilleggsskatt – politiet henlegger alle saker

Oslo politidistrikt henlegger alle anmeldelser av terapeut Espen Andresen. Skatteetaten har samtidig gitt «addictologen» en tilleggsskatt på 1,5 millioner kroner.

Hatkriminalitet, mangel på kunnskap i politiet?

DEBATT: Fra 2015 har antall anmeldelser som gjaldt hatkriminalitet i Sør-Vest politidistrikt tredoblet seg, men likevel henlegges 3/5 av anmeldelsene. Samtidig sier politiet selv at mørketallene fortsatt er store. Folkens, vi har et problem.
Les mer om:

Russebråk flere steder i natt

Russen er seig i år, konstaterer Agder politidistrikt som er et av flere politidistrikt som har fått klager på russebråk natt til søndag.

Slik har du neppe sett politiet før: – Håper vi blir litt mindre skumle

Nettpatruljen i Sør-Vest politidistrikt kaster seg på videodelingstrenden. Med dans, musikk og miming i appen TikTok håper de å nå ut til de unge.
Les mer om:

Politiet har mottatt flere klager på støy: – Det er lov å snakke med naboen

Selv om loven er klar, sier operasjonslederen i Øst politidistrikt at det finnes andre løsninger.
Les mer om:

Politiveteran med brannfakkel om politiets metoder: – Som å tisse i buksa for å holde seg varm

Unge personer som presses til å tilstå, en politiledelse som er mer opptatt av statistikk enn rusforebygging – og metoder som bryter menneskerettighetene. Politiveteran Morten Haukeland (62) sparer ikke på kruttet i sin kritikk mot Øst politidistrikt.

Frustrert Hagen ville at politiet skulle sende inn krimteknikere med en gang

Øst politidistrikt bekrefter at de gikk i gang med kriminaltekniske undersøkelser i boligen i Sloraveien to døgn etter at Anne-Elisabeth Hagen forsvant. Tom Hagen ga beskjed til politiet om at han ville at dette skulle gjøres med en gang, ifølge TV 2s opplysninger.

Politiarbeid under lupen

Agder politidistrikt er anmeldt for grovt brudd på tjenesteplikten etter at biologisk materiale i en voldtektssak ble glemt og destruert. Anmeldelsen er forståelig.
Les mer om:

Politiet skal bidra til å få istand et russetog: - Det fortjener de virkelig

Politioverbetjent i Troms politidistrikt, Kenneth Helberg, skryter av russen.

Røykutvikling fra tak i Harstad

Nødetatene er på vei til Strandgata i Harstad etter melding om røykutvikling fra et tak, det skriver Troms politidistrikt på Twitter. Nordlys oppdaterer.

Prøver ble glemt og destruert: Anmelder Agder-politiet

Agder politidistrikt er anmeldt for grovt brudd på tjenesteplikten etter at biologisk materiale i en voldtektssak ble glemt og destruert.
Les mer om: