Nyheter om Politidistrikt


Blottet seg og onanerte på toget – fortsatte på jernbanestasjonen

Generelt en stille natt i Sør-Øst politidistrikt, men operasjonsleder Trond Egil Groth hadde én litt spesielle melding fra vårt distrikt.
Les mer om:

Blottet seg og onanerte på toget – fortsatte på jernbanestasjonen

Generelt en stille natt i Sør-Øst politidistrikt, men operasjonsleder Trond Egil Groth hadde én litt spesielle melding fra vårt distrikt.
Les mer om:

Krimteknikerne er på plass på branntomta

Agder politidistrikt sendte fredag morgen fire krimteknikere til branntomta i Risør. Foreløpig leder teoriene mot det man opprinnelig trodde, at brannen startet i vaskeriet.

Baneheia-saken overføres til statsadvokaten i Oslo

Agder statsadvokatembeter og Agder politidistrikt skal ikke lenger ha ansvar for behandling av den gjenåpnede straffesaken mot Viggo Kristiansen.

Alvorlig ulykke på E6

Innsatsleder Anders Strømsæther i Øst politidistrikt om ulykken på Grålum torsdag formiddag.
Les mer om:

Politiet: Markant økning i covid-19 lovbrudd i Innlandet

Det er registrert 44 covid-19 lovbrudd i Innlandet politidistrikt så langt i 2021.
Les mer om:

Kraftig økning av koronalovbrudd. Dette sier de som blir tatt

Bare i ett politidistrikt er det registrert 44 Covid-19 lovbrudd så langt i 2021. Politiet ser svært alvorlig på den markante økningen.

Politiet vil ha egne psykiatriambulanser

– Dette behovet vil neppe avta i framtiden ut ifra den utviklingen vi ser, ifølge politiinspektør Johan Fredriksen i Oslo politidistrikt.

Bedrift rammet av dataangrep - politiet åpner etterforskning

Sør-Vest politidistrikt skriver at de vil starte en etterforskning i forbindelse med at en bedrift i distriktet har blitt utsatt for et dataangrep.
Les mer om:

Politiet måtte avslutte fire fester bare på studentboligene: – Mye husfyll i natt

Nordland politidistrikt har sett seg nødt til å avslutte en rekke fester i natt.

Fire biler involvert i ulykke på E18

Sør-Øst politidistrikt melder om en trafikkulykke på E18 mellom Horten og Tønsberg.

Stakk fra patrulje – politiet måtte gi opp letingen

– Vi har en hovedmistenkt, sier operasjonsleder Kjetil Ringseth i Øst politidistrikt.
Les mer om:

Regjeringen fraskriver seg ansvaret for sentraliseringen av politiet i Troms: – Vil være dramatisk for Harstad(pluss)

Sandra Borch fra Senterpartiet hadde nok en onsdag beordret justisminister Monica Mæland til å komme til Stortingets spørretime for å svare på spørsmål om sentralisering i Troms politidistrikt.

Troms politidistrikt strammer inn coronaregler for sjøfolk

Troms politidistrikt har valgt å nekte landlov for utenlandske besetningsmedlemmer på skip, men det gjøres unntak for en rekke grupper.
Les mer om:

Ser på politiåret 2020: Høy oppklaring, men bekymret for mørketall

Nordland politidistrikt har i 2020 opprettholdt en høy oppklaringsprosent på 61,9 % og bygd ned restansene, men nedgang i anmeldelser knyttet til grov familievold bekymrer politimesteren i Nordland.

Brann i industribydd

Øst politidistrikt melder lørdag formiddag om en bygningsbrann. Beboere i området er bedt om å holde seg inne.
Les mer om:

Mæland vil ikke overstyre politimestrene(pluss)

Justisminister Monica Mæland (H) vil ikke gå inn å stanse sentraliseringsprosesser i Troms politidistrikt.

Politiet: – Eieren av campingvogna jobbet med en varmepistol

Brannen på Bjørkestølen Camping i Tisleidalen er under etterforskning. Kristoffer Magnus Tessem bekrefter tirsdag morgen opplysningene som Kjartan Våge, operasjonsleder i Innlandet politidistrikt, ga til OA mandag kveld.

Sammenstøt mellom trailer og to personbiler i Brynstunnelen

Tirsdag formiddag har det vært et sammenstøt mellom en trailer og to personbiler i Brynstunnelen retning Sinsen. Èn person klager over smerter i nakken. Nordgående løp er midlertidig stengt. Nødetatene er på stedet, skriver Oslo politidistrikt på Twitter klokken 9.37.

Nygård fikk støtte for å samle namsmannen i Fredrikstad

Øst politidistrikt foreslår å flytte namsmannen i flere kommuner til Grålum. Formannskapet sier ja til samlokalisering, men vil ha kontoret i Fredrikstad.

Tar ut siktelse etter test-lekkasje

Oslo-politiet bekrefter overfor Dagbladet at det er tatt ut siktelse etter at opplysninger om Omar Elabdellaouis positive koronaprøve ble lekket til pressen. Det var i november at et norsk mediehus fikk tips om at Elabdellaouis positive test flere timer før spilleren selv eller noen andre i Norges Fotballforbund (NFF) var kjent med resultatet. NFF anmeldte lekkasjen til politiet, som nå har tatt ut en siktelse for brudd på taushetsplikten. – Politiet vil i dag (fredag) sende begjæring til tingretten om rettslige etterforskningsskritt, noe som tilsier at det er tatt ut siktelse i saken.

Kriminalteknikere på plass i Marmorveien: – En til tider ekstremt vanskelig jobb

Fredag formiddag ankom kriminalteknikere fra Oslo politidistrikt branntomta på Lambertseter. De tre ansatte var godt rustet med verneutstyr før de tok seg inn i den hardest rammede enheten. Totalt 15 personer er blitt husløse etter brannen.
Les mer om:

Henlegger sak om Northug-lekkasjer

Spesialenheten for politisaker har ikke påvist lekkasjer fra politiet i den mye omtalte saken om Petter Northugs råkjøring, melder Romerikes Blad. Dermed er saken henlagt. Spesialenheten ble bedt om å se på saken fordi Øst politidistrikt hadde mistanke om at en eller flere ansatte i politiet hadde lekket opplysninger til pressen. «Lekkasjen i saken skjedde på et tidspunkt hvor en stor persongruppe, både i og utenfor politiet/påtalemyndigheten, hadde tilgang til aktuelle saksopplysninger.

To personer er tatt i å bryte koronareglene. Det resulterte i kraftige bøter

Nordland politidistrikt har gitt ut bot til begge personene for brudd på covid-19 forskriften.
Les mer om:

Spesialenheten mener den voldstiltalte politimannen bør få fortsette i jobben

Spesialenheten for politisaker mener voldsepisoden på legevakta, hvor en politimann skal ha slått en pasient, ikke er grov nok til å miste jobben i Agder politidistrikt.
Les mer om: