Nyheter om Politidistrikt


Politiet rykker ut til Røvika - har fått melding om bil som vingler

Det melder Møre og Romsdal politidistrikt via Twitter.

Dette har politiet jobbet med i natt

Slåssing og fyllekjøring til lands og til vanns har vært blant hendelsene i Agder politidistrikt natt til lørdag.

Frigjør navnet på 21-åring som omkom etter arbeidsulykke

STAVANGER/SILJAN: Sør-Vest politidistrikt har frigitt navnet på den 21 år gamle telemarkingen som døde på sykehus tirsdag 21. mai, etter at han var utsatt for ei arbeidsulykke i Rogaland torsdag 16. mai.

Pågrepet av politiet: Barket sammen i slåsskamp på matbutikk

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Det var fredag ettermiddag at politiet fikk melding om at to personer slåss inne på matbutikken på Fauske. - En patrulje rykket ut til stedet, og fant to menn i slåsskamp inne i butikken. De ble pågrepet på stedet, og den ene spyttet etter politiet. Det ble funnet narkotika på begge to, og det blir opprettet sak på forholdet, sier operasjonsleder Veronica Nylund i Nordland politidistrikt.

Varslingssak henlagt i Vest politidistrikt

Politimannen som varslet om manglende innsats i Vest politidistrikt, fikk ikke medhold. Mannens advokat reagerer.
Les mer om:

To pågrepet for drapsforsøk

Oslo politidistrikt opplyser at to menn er pågrepet for drapsforsøk på Egertorget 17. mai. En 27 år gammel mann ble knivstukket i magen.
Les mer om:

Fare for storstreik i flere bransjer: 40 skoler i Hordaland kan bli rammet

Ansatte i Vest politidistrikt og Helse Bergen kan også tas ut i streik dersom partene ikke blir enige.

67 personer er siktet og over 2300 våpen beslaglagt etter «Operasjon Bonanza». Flere med tilknytning til politiet og Forsvaret siktet.

TØNSBERG (Aftenposten): De siste fire årene har Sør-Øst politidistrikt avdekket mer enn 1800 ulovlige våpen hos samlere og ansatte i Forsvaret eller politiet i det som internt er døpt «Operasjon Bonanza».

67 personer er siktet og over 2300 våpen beslaglagt. Flere med tilknytning til politiet og Forsvaret siktet

TØNSBERG (Aftenposten): De siste fire årene har Sør-Øst politidistrikt avdekket mer enn 1800 ulovlige våpen hos samlere og ansatte i Forsvaret eller politiet i det som internt er døpt «Operasjon Bonanza».

Ber folk være på vakt: -Noen var innom, og plantet en fyrstikk mellom dør og dørkarm

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)TÅSEN: En leser på Tåsen forteller om funnet, som ble gjort i helgen, til Nordre Aker Budstikke.- Lørdag 18. mai, mellom klokken 13.00 og klokken 16.00 var noen innom adressen vår på Tåsen og plantet en fyrstikk mellom dør og dørkarm. Dette er en kjent strategi vinningskriminelle gjør når de spaner etter privathus som er «lette» bytter.

Pågrep innbruddstyver med softgun

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FRYSJA: Tirsdag kveld twitret politiet om et innbrudd i en brakke i Frysjaveien.Oslo Frysjaveien. Politiet fikk melding om fire personer som skulle ha brutt seg inn i en brakke og gått fra stedet. Vi har kontroll på alle fire og disse kjøres i arresten for innbrudd. En av dem var også i besittelse av en softgun.— OPS Politiet Oslo (@oslopolitiops) 21.

Traktor har veltet i Nordfjorden i Sørfold

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi vet foreløpig ikke noe mer enn at traktoren har veltet og at føreren klager over smerter i ryggen. Men han kom seg ut av traktoren for egen maskin, sier oppdragsleder June Strand Jensen i Nordland politidistrikt.Politiet var akkurat kommet fram da Saltenposten snakket med politiet 14.50. Meldingen om ulykken kom via AMK, og politiet vet derfor ikke hvem som meldte fra om ulykken.

Politiet: Hadde for mye parkett i bilen - førerkortet ble beslaglagt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)TÅSEN: Mandag formiddag melder politiet om sjåføren som ble stoppet på Tåsen med full bil: Tåsen: En patrulje har beslaglagt førerkortet til en mann i 40-årene etter at han ble stanset med altfor mye parkett i varebilen sin.— OPS Politiet Oslo (@oslopolitiops) 20. mai 2019 - Dette gjaldt en liten varebil. Politiet stoppet bilen, den var for fullastet med parkett, og med for dårlig sikret last.

Nå reparere biler for over 9 millioner årlig

Sør-Øst politidistrikt, som består av Telemark, Buskerud og Vestfold, har landets tredje eldste bilpark. Samtidig er de det distriktet som brukes mest penger på service og vedlikehold.

25-åring frå Kvernaland er sakna

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Me held alle mogelegheiter opne, og jobbar ut frå at forskjellige ting kan ha skjedd, seier etterforskingsleiar Sveinung Ihle ved Sør-Vest politidistrikt til Jærbladet.25 år gamle Johannes Kverneland Vagle vart sist sett av folk han kjenner utføre utestaden Heidis i den gamle tollboden i Stavanger sentrum i tidsrommet 00.30 til 01.30 natt til 17. mai.

Ungdomsfest ute av kontroll ved Lillehammer

Innlandet politidistrikt ba sent søndag kveld foreldre hente barna sine fra en fest ved Lillehammer.

Fikk slått ned krattbrann

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Politi og brannvesen fikk melding om krattbrann på Øyestranda i Kvinesdal i 12.30-tiden på 17. maiDet er ca et halvt mål som har brent og det var mye vind i området. Det var ikke fare for bebyggelse. Brannvesen meldte at det var begrenset omfang. Politiet dro da ikke til stedet. Flere branner Klokken ti rykket politiet ut sammen med brannvesen til krattbrann i tettbygd strøk i området Oftebroveien i Lyngdal.

Mann fra Kvinesdal savnet etter at hjullaster havnet i vannet onsdag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Politibilen har gått nesten 500.000 kilometer: Bruker 90.000 kr i året på vedlikehold av hver bil

Sør-Øst politidistrikt har landets tredje eldste bilpark. Samtidig er de det distriktet som brukes mest penger på service og vedlikehold.
Les mer om:

Trøndelag er én av tre politidistrikt som skal teste ut droner(pluss)

Til sammen 18 politipiloter skal utdannes fra september. Luftfartstilsynet har gitt spesialtillatelse til å fly ute av synsrekkevidde i politioperasjoner.

Branntilløp i bolig

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Brannvesen og politi fikk melding melding om røykutvikling i en bolig på Trøngsla i Flekkefjord. like før klokken halv fire fredag morgen.Brannvesenet opplyser at de rykket ut på grunn av en automatisk brannvarsling fra en av de kommunal boligene på Trøngsla.- Det var et lite branntilløp på stedet. Røykdykkere har slukket brannen og gjennomsøkt leilighet.

Svindlet Nav for 714.000 kroner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Trygdebedrageri ble begått da kvinnen i 40-årene ikke bodde i Flekkefjord. Siktelsen var dermed tatt ut av politimesteren i Trøndelag, men ble behandlet i Lister tingrett.I perioden april 2013 til oktober 2014 unnlot kvinnen å opplyse til Nav at hun var i utlandet, samtidig som hun mottok arbeidsavklaringspenger og sykepenger. Hun fikk da urettmessig utbetalt 341.304 kroner.

Russebråk flere steder

Politiet meldte om bråk fra russen flere steder i Sør-Norge natt til torsdag. Blant annet har Sør-Øst politidistrikt bortvist 16 russebusser.

Russebråk flere steder i Sør-Norge

Politiet har meldt om bråk fra russen flere steder i Sør-Norge natt til torsdag. Blant annet har Sørøst politidistrikt bortvist 16 russebusser.

Politiet henlegger Revac-brannen: – Kunne ikke bevise lovbrudd

Øko- og miljøteamet i Sør-Øst politidistrikt har valgt å henlegge saken mot Revac-ledelsen etter den store brannen i fjor.
Les mer om: