Nyheter om PolitidistriktNå snakker de sammen

Ordfører Arne-Christian Mohn ringte fredag til politimesteren i Sør-Vest politidistrikt for å få en dialog rundt plasseringen av det nye forvaltningssenteret.

Stor økning av voldtektssaker i Tromsø: - En krevende situasjon

Troms politidistrikt har 45 voldtektssaker under etterforskning, men mangler erfarne etterforskere.

Storkontroll i Sarpsborg

Onsdag kveld avholdt UP, Toll, Vegvesenet og Operativ Utlending i Øst politidistrikt storkontroll.

En person omkom i boligbrann

En person er bekreftet omkommet etter en boligbrann i Oppland onsdag ettermiddag, opplyser Innlandet politidistrikt. Ingen andre personer er meldt savnet etter brannen.
Les mer om:

Politiet i Innlandet skriver avtale med fem sikkerhetsselskaper

Politiet i Innlandet inngår avtale for samarbeid med sikkerhetsbransjen. Avtalene vil sikre at partene samhandler for å forebygge og forhindre kriminalitet, i tillegg skal avtalen sikre kjennskap til aktørenes virksomhet, ressurser, kompetanse og organisering, sier politimester Johan Brekke i Innlandet politidistrikt.

Åpent brev til politimesteren i Agder politidistrikt

Jeg skal her redegjøre for saksbehandlingen ved Agder politidistrikt av en søknad om fornyelse av oppholdskort for en innvandrer med familiegjenforening.
Les mer om:

Flere bruker kniv som våpen

Oslo politidistrikt opplever en økning i antall saker der kniv brukes som våpen. Patruljeleder Vidar Simens mener situasjonen er svært alvorlig.

Bombesiktet mann: – Jeg meldte meg frivillig

Romerikingen som er siktet for drapsforsøk etter bombetrusselen mot Øst politidistrikt denne uka ble lørdag varetektsfengslet.
Les mer om:

Kjørt til legevakt etter frontkollisjon

Øst politidistrikt melder om flere ulykker på Øvre Romerike lørdag ettermiddag.
Les mer om:

Kamelen og flere publikummere pågrepet under konsert i Kristiansand

Rundt midnatt natt til lørdag stanset politiet konserten som artisten Kamelen holdt på utestedet Kicks i Kristiansand sentrum, skriver Fædrelandsvennen. Politiet pågrep totalt fire personer og innbrakte en i forbindelse med slagsmål, fyll og bråk. – Det var så mye ordensforstyrrelser, slagsmål og slike ting at innsatsleder og operasjonsleder valgte å avslutte konserten, opplyser operasjonsleder Christian Ekra i Agder politidistrikt. LES OGSÅ: Anmeldelse av MGMTs utsolgte konsert på Sentrum Scene. Advokat Jørgen Riple representerer artisten Marcus Kabelo Møll Mosele (25) som går under artistnav

Nå ustyres politiet med elektrosjokkvåpen

Fra nyttår vil deler av innsatsstyrken i Sør-vest politidistrikt være utstyrt med elektrosjokkvåpen.

Minst 50 ulykker i natt. Snøen skaper trafikkaos

Tre politidistrikt har opplevd minst 50 ulykker til sammen i natt.
Les mer om:

Politikontrollene vi behøver

Trafikkorpset i Oslo politidistrikt lot nylig Budstikka sitte på en hel arbeidsdag i bil på veiene i Asker og Bærum.

Politiet kalte Voldtektsgruppen en «suksess» - Har henlagt 163 av 173 saker

BERGEN (VG) For to år siden opprettet Vest politidistrikt en spesialgruppe som skulle gjøre etterforskningen av voldtektssaker bedre og raskere. Bare ti av sakene har endt i retten.

Kjedekollisjon på Rudshøgda

Tre personbiler og en lastebil er involvert i en kjedekollisjon på E6 ved Rudshøgda. Politiet dirigerer trafik, og en av de involverte personene klager på nakkesmerter mens en har smerter etter setebeltet, melder operasjonsleder Marianne Brun ved Innlandet politidistrikt.

Personbil skled av vegen ved Brøttum

En personbil av typen Ford Transit kjørte i grøfta på fylkesveg 2 ved Brøttum i halv fire-tida, opplyser operasjonsleder Marianne Brun ved Innlandet politidistrikt. Føreren av bilen blør fra hodet, men skal ikke være alvorlig skadet

Forskere mener Nærpolitireformen har blitt en fjernpolitireform

Innsatsleder i Vest politidistrikt frykter politiet mister dyrabar kontakt med folk flest. – Vi kjører fra sted til sted, sier Ole Marius Røttingen.
Les mer om:

Statsadvokaten åpner tilsyn i Tanja-saken

På bakgrunn av VGs sak om Tanja Arntsen (46) vil statsadvokaten gjennomføre tilsyn av voldtektsetterforskningen i Nordland politidistrikt. Blant annet vil de se på hvorfor etterforskningen i Tanja-saken tok så lang tid.

Sammenstøt mellom bilist og syklende tenåring i Hamar

Politiet leter etter to personer som var involvert i et trafikkuhell i Hamar i etttermiddag. Den ene er en kvinne, den andre en gutt i 12-14-års alder. Ingen skal være alvorlig skadet, ifølge operasjonsleder Dyre Antonsen i Innlandet politidistrikt.

Vest politidistrikt varsler tilsyn av voldtektsetterforskningen

Førstestatsadvokat Eirik Stolt-Nielsen varsler tilsyn av voldtektsetterforskningen i Vest politidistrikt, men sier statistikken i distriktet ikke bekymrer han.
Les mer om:

Henlegger ni av ti voldtektssaker – Statsadvokaten: – Gir meg ikke dårlig nattesøvn

BERGEN (VG) I Vest politidistrikt ender under én av ti voldtektssaker i retten, viser VGs kartlegging. Førstestatsadvokat Eirik Stolt Nielsen er ikke uroet, men vil likevel gjennomføre tilsyn av voldtektsetterforskningen.

Skilt-tabbe på politihuset: – Dette må vi få fikset med en gang

Politihuset i Haugesund ligger i Sør-Vest politidistrikt. Men skiltet utenfor inngangspartiet forteller at du er i Vest politidistrikt. – Her må noen lære seg geografien, sier stasjonssjef Edgar Mannes.

Undersøkte konvolutt med hvitt pulver - var ufarlig

To sivilt ansatte ved Innlandet politidistrikt på Hamar ble tatt hånd om etter å ha vært i kontakt med en konvolutt som inneholdt hvitt pulver. Pulveret viste seg å være ufarlig.
Les mer om:

To politiansatte i Hamar behandlet etter kontakt med hvitt pulver

To ansatte ved Innlandet politidistrikt på Hamar er tatt hånd om av helsepersonell etter å ha vært i kontakt med en konvolutt som inneholdt hvitt pulver.
Les mer om: