Nyheter om Polen


Ny Jøtul-fabrikk innviet i Polen: – Vi gjør det for å spare penger. I Polen koster et årsverk 160.000 kroner

Jøtul-direktør Nils Agnar Brunborg har vært i Polen for å innvie den nye Jøtul-fabrikken, som skal ta over store deler av produksjonen på Kråkerøy.
Les mer om:

Tusenvis av E-sport-fans slipper ikke inn på turnering

Publikum slipper ikke inn på den legendariske CS-turneringen i Polen. Flere nordmenn deltar i turneringen, både som utøvere og i publikum.
Les mer om:

Norske domstoler avslutter samarbeid med Polen

Domstoladministrasjonen trekker seg fra et felles EØS-program for domstoler med Polen. Begrunnelsen er den politiske kontrollen over domstolene i landet. 
Les mer om:

Ole Kristian Selnæs er fristilt

Da Ole Kristian Selnæs gjennomførte en trøblete overgang fra Saint-Étienne til den kinesiske klubben Shenzhen virket det hele veldig bra. – En tredobling av lønna og spill for en klubb med ambisjoner. Nå har Shenzhen rykket ned og det kan gå lenge til de for lov til å spille igjen, koronaviruset har sørget for utsettelse på ubestemt tid.

Fjerdeplass til Kongshaug og Norge på VM-lagsprinten

Med den nybakte juniorverdensmesteren Peder Kongshaug på laget endte Norge på 4.-plass i lagsprinten i junior-VM i Polen søndag.
Les mer om:

Fjerdeplass til Kongshaug og Norge på VM-lagsprinten

Med den nybakte juniorverdensmesteren Peder Kongshaug på laget endte Norge på 4.-plass i lagsprinten i junior-VM i Polen søndag.
Les mer om:

Peder Kongshaug tok gull i junior-VM

Stavanger-gutten Peder Kongshaug (18) sikret junior-VM-gull på 1000 meter skøyter i Polen lørdag.
Les mer om:

Peder Kongshaug tok gull i junior-VM

Stavanger-gutten Peder Kongshaug (18) sikret junior-VM-gull på 1000 meter skøyter i Polen lørdag.
Les mer om:

Halsey-fansen raser etter konsertavlysning i Sverige

Halsey, som er aktuell med albumet «Maniac», skulle egentlig også spilt en konsert på Annexet i Stockholm 24. februar, men arrangøren kunne denne uken komme med triste nyheter om at konserten er avlyst. – På grunn av produksjonens størrelse er det nå klart at Halsey ikke kan gjennomføre konserten til fulle i arenaen, noe som gjør at hun dessverre tvinges til å stille inn konserten i Stockholm, heter det i det offisielle Facebook-arrangementet. LES OGSÅ: Gigantisk slipp fra Tons of Rock. Årsaken bak avlysningen har ført til at mange spørsmål.

Kona døde i Polen. – Vi spurte oss om vi noen gang ville få henne hjem

Da Europeiske Reiseforsikring feilinformerte, fryktet enkemann at han ikke skulle få en grav å gå til etter at kona døde i Polen.
Les mer om:

Polsk mann bet finger av politimann etter biljakt

En mann i Polen bet av deler av fingeren til en politibetjent under en pågripelse søndag. Pågripelsen skjedde etter en biljakt i byen Poznan.
Les mer om:

Pilot måtte nekte full mann flyreise

En utenlandsk mann er kjørt i arresten etter å ha blitt utagerende mot ansatte fordi han ble nektet flyreise til Polen på Gardermoen.
Les mer om:

Astero tar opp konkurransen med Polen(pluss)

Med robotsveising utfordrer Astero i Molde nå etablerte sannheter om at sveiste og maskinerte komponenter med fordel bør produseres i lavkostland, som Polen.
Les mer om:

Minst sju døde etter uvær i Europa

Sterk vind og tung nedbør har ligget over Nord-Europa i flere dager. Det er meldt om dødsfall i Sverige, Polen, Storbritannia, Slovenia, Tyskland og Tsjekkia.

Kvinne siktet for å ha innført LSD via brevpost fra Polen, men hun slapp unna i retten

En kvinne fra Valdres er siktet for ulovlig innførsel av narkotika, samt for å ha oppbevaring av cannabis og bruk av hasj, men hun slapp unna den mest alvorlige siktelsen i siste liten.
Les mer om:

Rage Against The Machine annonserer massiv turné

I fjor høst kom nyheten om at 90-tallsheltene i Rage Against the Machine har funnet sammen igjen – åtte år etter at frontmann Zack de la Rocha sist delte scene med gitarist Tom Morello, bassist Tim Commerford og trommeslager Brad Wilk. Bandet har fra før annonsert en håndfull konserter, som blant annet inkluderer en opptreden på den gigantiske festivalen Coachella i april. Nå er en full turné er annonsert. Det melder blant annet Rolling Stone.

Duplantis med verdensrekord

Svenske Armand Duplantis (20) skrev seg inn i historiebøkene lørdag. Stavhopperen slanget seg over listen på 6,17 meter på et innendørsstevne i Polen. Det er ny verdensrekord.
Les mer om:

EU hardt ut mot polsk rettsreform

EUs justiskommissær Vera Jourova går hardt ut mot endringene i rettsvesenet i Polen. – Dette er ingen reform, det er ødeleggelse, sier hun.
Les mer om:

2.-plass til Marius Lindvik

Marius Lindvik gjorde to gode hopp på 140 og 143 meter i Willingen, og hoppa seg inn til ein andreplass bak Stephan Leyhe som tok sin aller første verdscupsiger i heimbyen Willingen då han hoppa ned til 144,5 meter i 2. omgangen. Kamil Stoch frå Polen tok tredjeplassen etter å ha leia etter 1. omgang. Andre norske resultat: Johann André Forfang kom på 6.-plass, Robin Pedersen på 22.-plass, Robert Johansson på 25.-plass og Anders Håre på 29.-plass.

Thomsen langt unna OL-kravet

Kulestøtar Marcus Thomsen gjorde i kveld eit nytt forsøk på OL-kravet i tsjekkiske Ostrava. 22-åringen endte med ein sjetteplass med 20,42 som beste resultat. Det er eit stykke bak den norske rekorden på 21,01 han sjølv sette i innandørs-NM i Bærum sist helg og OL-kravet på 21,10. Konrad Bukowiecki frå Polen vann konkurransen med 21,88 og årsbeste i verda.
Les mer om:

Dansk angriper på plass i Strømsgodset

Marcus Mølvadgaard ble med Strømsgodset på treningsleir i Tyrkia og imponerte såpass at resultatet ble en kontrakt. – Den danske hovedtreneren Henrik Pedersen forteller de har hatt Marcus på radaren helt siden i fjor sommer. «Jeg er så sinnssykt glad for å ha skrevet en lang avtale og for at klubben tror på meg.

Arsenal vant ikke fordi gresset var for langt, nå kom svaret

Burnley har vist de har humoristisk sans og endret sin Twitter-header til et bilde av langt gress etter Arsenal manager Mikel Artetas kommentarer etter søndagens 0-0-uavgjort på Turf Moor. Spanjolen kritiserte tilstanden på Burnleys gress etter deres kampen, og beskyldte gresslengden som en grunn til at Arsenal fikk problemer med å score. «Forholdene var vanskelige.» sa han i sitt intervju etter kampen. «Gresset var så langt.

Thomas Rogne gjør det superbra i Polen

Den polske Ekstraklasa klubben Lech Poznan har for et par dager siden gitt det endelige beviset på hvor mye de setter pris på fotballbautaen Thomas Rogne ved å utnevne han til kaptein. Det skjedde etter at den sveitsiske midtbanespilleren Darko Jevticia ble solgt til russiske Rubin Kazan. Det bekrefter Lech Poznan på sine nettsider. Pilene har pekt rett oppover etter Rogne i 2018 forlot IFK Göteborg i 2018 og kom til Lech Poznan på en treårs avtale.

Reiste du til Polen i fjor?

I så fall var du ikke alene. Av de seks mest populære destinasjonene fra Torp flyplass i 2019 ligger alle de tre pall-plassene i Polen.
Les mer om:

Haaland kastet lagkamerat i bakken i Molde: – Han er uredd

DORTMUND (VG) For åtte måneder siden spilte de sammen under U20-VM i Polen. Nå forteller Erling Braut Haalands lagkamerater om en helt spesiell person.