Nyheter om Pokal


Pochettino vil fullføre sitt Spurs-oppdrag

Mauricio Pochettino drømmer om å komme tilbake til Tottenham og løfte sin første pokal med klubben. I november fikk argentineren sparken i Tottenham etter fem og et halvt års tjeneste. Tiden som Spurs-manager ga ingen trofeer, men det var veldig nære. Tottenham tapte som kjent siste Champions League finale mot Liverpool.

Mourinho kaster seg inn i kampen om Barcelona stjerne

Ryktene som Barcelona sitt garasjesalg i sommer har tydeligvis nådd helt til England. – Tottenham er frempå igjen og kaster seg inn i kampen om å signere Ivan Rakitic.

Falsk pokal til Bolsjunov - ingen til Johaug

Therese Johaug har fremdeles ikke mottatt krystallkula som symbolet på sammenlagttriumfen i verdenscupen. Aleksandr Bolsjunov har fått seg en «krystallkule», men den viser seg å være falsk.
Les mer om:

Hele teamet til hovedtreneren sparket

Dinamo Zagreb har sparket seks medlemmer av hovedtrener Nenad Bjelicas stab etter å ha sagt nei til lønnskutt. Den kroatiske storklubben Dinamo Zagreb tok torsdag et ekstremt drastisk skritt i å prøve å spare penger. Les: Skamfull Grealish bøtelagt av Aston Villa Klubben kunngjør på sin hjemmeside at alle seks medlemmene av suksesstrener Nenad Bjelicas stab er sagt opp med øyeblikkelig virkning. Dette skjer etter at klubben har mottatt et nei fra både spillere og ansatte for et forslag om lønnskutt. I følge Sportske Novosti-media er den eneste grunnen til at Bjelica ikke også h
Les mer om:

John Barnes ber Harry Kane motstå fristelsen

Du tenker muligens; Hva pokker har den jamaicanske venstrekanten John Barnes med Tottenham å gjøre. – Vel ingen ting annet enn at han etter en lang karrière i storklubber som Liverpool og (Watford) nå deler sin mening om alt mulig som ekspertkommentator. Barnes er ikke lene i å anbefale Harry Kane å motstå fristelsen til å forlate Tottenham i sommer. Han burde holde seg lojal mot gutteklubben sin og gjøre hjelpe dem opp og frem igjen slik at de nok en gang kan kjempe om trofeer.

Ole Gunnar Solskjær lei av å vente på flopper

Det er liten tvil om at Ole Gunnar Solskjær begynner å lykkes med sin plan for hvordan nye Manchester United skal se ut. – Han bygger metodisk og har klare krav til de som spiller for han. Alle får en sjanse, men de må ta vare på den. Ole Gunnar Solskjær har blitt stadig tydelige på at han er i ferd med å miste tålmodigheten for en rekke Manchester Uniteds spillere. Les: Jorge Lorenzo tilbake i MotoGP Solskjær og klubben er klar over at de trenger å fortsette ombyggingen til sommeren.

Gryllefjæring ble bymester i håndbak(pluss)

Remy A. Eilertsen fra Gryllefjord gikk ubeseiret gjennom fredagen, og kunne reise hjem med pokal.
Les mer om:

Vant alle kamper i klassen over 90 kilo(pluss)

Remy A. Eilertsen gikk ubeseiret gjennom fredagen, og kunne reise hjem med pokal.
Les mer om:

Simeone forteller hvor viktig det var å vinne mot verdens beste lag

Diego Simeone innrømmet at Atletico Madrids 1-0-seier over Liverpool på Wanda Metropolitano i går var ekstremt viktig for hans lag gitt deres likegyldige La Liga form og etter å ha beskrevet Jurgen Klopps menn som det «beste laget i verden». Saul Niguez scoret det eneste målet i den første av to 16 dels finaler på Wanda Metropolitano Stadium.

Lionel Messi viser nok en gang hvorfor han vant Ballon d’Or

Før kampen mot Real Mallorca viste Lionel Messi frem Ballon d’Or-trofeet sammen med  barna sine for så å bli historisk gjennom nok et hat-trick. – Han passerer Cristiano Ronaldo og er oppe i 34, Ronaldo på sin side fikk bare et mål i gårsdagens borte tap for Juventus. (Lazio 3 – 1 Juventus) Tidligere denne uken ble Lionel Messi (32) hedret med Ballon d’Or – prisen for verdens beste fotballspiller for sjette gang, mer enn noen andre.

Rune Svebakken tok årets siste og viktigste bruskasse med finaleseier Groruddalsmesterskapet i dart

25 år etter sin første seier i Groruddalsmesterskapet var Rune Svebakken nok en gang best da han sikret sin tredje pokal med finaleseier på Grorud.
Les mer om:

Martine Steller Mortensen vant kongepokalen i seiling

Martine Steller Mortensen fra Arendal vant i helgen kongepokalen og tittelen «Mesternes Mester» i seiling. Seilsporten kårer mange mestre i ulike båtklasser i løpet av seilsesongen, og i Åsgårdstrand var 29 lag bestående av norgesmestre, verdensmestre, OL-kandidater og landslagsseilere for å kåre de aller beste av dem; «Mesternes Mestre».

Nicholas Fadler Martinsen vant kongepokalen i seiling

Nicholas Fadler Martinsen fra Son vant i helgen kongepokalen og tittelen «Mesternes Mester» i seiling. Seilsporten kårer mange mestre i ulike båtklasser i løpet av se\ilsesongen, og i Åsgårdstrand var 29 lag bestående av norgesmestre, verdensmestre, OL-kandidater og landslagsseilere for å kåre de aller beste av dem; «Mesternes Mestre».

Mestermøte i Åsgårdstrand

29 lag bestående av norgesmestre, verdensmestre og landslaget i seiling møtes i Åsgårdstrand 11. og 12. oktober for å kjempe om kongepokalen og tittelen «Mesternes Mester». Seilsporten har mange ulike båtklasser som det kåres norgesmestre i, men nå på tampen av seilsesongen skal det avgjøres hvem som er aller best av dem alle. I Mesternes Mester møtes alle mestrene på like vilkår og seiler i samme båttype, kjølbåten J/70, som benyttes i seilsportsligaen.

Midt i mål var mer enn godt nok – sikret seg gedigen pokal

– Den største pokalen jeg noen gang har hevet, gliste Sveinung Fjell etter seieren i Haugaland Open i straffespark lørdag.
Les mer om:

Klopp før ligastarten: – Vi skal fortsatt være det laget alle gruer seg til å møte

Jürgen Klopp har vunnet stor pokal med Liverpool. Da blir det hyggelig stemning dagen før sesongstart.
Les mer om:

Klopp før ligastarten: – Vi skal fortsatt være det laget alle gruer seg til å møte

Jürgen Klopp har vunnet stor pokal med Liverpool. Da blir det hyggelig stemning dagen før sesongstart.
Les mer om:

Maren imponerte i kampen om kongepokalen. Roy (48) sikret pokal med historisk sus

Det ble nok en sterk dag for Tromsø-skytterne.
Les mer om:

Maren var med i finalen om kongepokalen. Roy sikret pokal med historisk sus

Det ble nok en sterk dag for Tromsø-skytterne.
Les mer om:

Maren var med i finalen om kongepokalen. Roy sikret pokal med historisk sus

Det ble nok en sterk dag for Tromsø-skytterne.
Les mer om:

Disse gutta var det umulig å slå, avsluttet med enda en brakseier

Gode som gull. 12-åringene til Bagn avsluttet Norway Cup med 6-0 seier over Oppsal og pokal.
Les mer om:

- Takket være heroisk innsats av alle gutta, gikk det veien!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FREDRIKSTAD: Det som omtales som Norges største håndballcup, Fredrikstad Cup, ble igjen arrangert i helgen. - Da tar vi imot 700 lag i alderen 9 (2009) til 18 (2000) år fra hele Norge.

Omkamp etter afrikansk skandale-finale: Må levere tilbake pokal og medaljar

Finalekampen i den afrikanske meisterligaen skal spelast på nytt, avgjorde det afrikanske fotballforbundet i går kveld.

Jubilerende friidrettsstevne

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Rundt 200 utøvere satte hverandre på prøve på Stovnerbanen, hvor det ble konkurrert i løp, lengde, spyd og kule. Noen konkurranser med mål om å vinne, andre ganske enkelt med mål om å få være med og ha det gøy.Varshan, Phillip og Ryan tilhørte sistnevnte gruppe. De deltok i 40 meter sprint for 6-åringer. Selv om det bare var gøy var innsatsen stor. Det var om å gjøre å komme seg først i mål.
Les mer om: