Nyheter om PokalMartine Steller Mortensen vant kongepokalen i seiling

Martine Steller Mortensen fra Arendal vant i helgen kongepokalen og tittelen «Mesternes Mester» i seiling. Seilsporten kårer mange mestre i ulike båtklasser i løpet av seilsesongen, og i Åsgårdstrand var 29 lag bestående av norgesmestre, verdensmestre, OL-kandidater og landslagsseilere for å kåre de aller beste av dem; «Mesternes Mestre».

Nicholas Fadler Martinsen vant kongepokalen i seiling

Nicholas Fadler Martinsen fra Son vant i helgen kongepokalen og tittelen «Mesternes Mester» i seiling. Seilsporten kårer mange mestre i ulike båtklasser i løpet av se\ilsesongen, og i Åsgårdstrand var 29 lag bestående av norgesmestre, verdensmestre, OL-kandidater og landslagsseilere for å kåre de aller beste av dem; «Mesternes Mestre».

Mestermøte i Åsgårdstrand

29 lag bestående av norgesmestre, verdensmestre og landslaget i seiling møtes i Åsgårdstrand 11. og 12. oktober for å kjempe om kongepokalen og tittelen «Mesternes Mester». Seilsporten har mange ulike båtklasser som det kåres norgesmestre i, men nå på tampen av seilsesongen skal det avgjøres hvem som er aller best av dem alle. I Mesternes Mester møtes alle mestrene på like vilkår og seiler i samme båttype, kjølbåten J/70, som benyttes i seilsportsligaen.

Midt i mål var mer enn godt nok – sikret seg gedigen pokal

– Den største pokalen jeg noen gang har hevet, gliste Sveinung Fjell etter seieren i Haugaland Open i straffespark lørdag.
Les mer om:

Klopp før ligastarten: – Vi skal fortsatt være det laget alle gruer seg til å møte

Jürgen Klopp har vunnet stor pokal med Liverpool. Da blir det hyggelig stemning dagen før sesongstart.
Les mer om:

Klopp før ligastarten: – Vi skal fortsatt være det laget alle gruer seg til å møte

Jürgen Klopp har vunnet stor pokal med Liverpool. Da blir det hyggelig stemning dagen før sesongstart.
Les mer om:

Maren imponerte i kampen om kongepokalen. Roy (48) sikret pokal med historisk sus

Det ble nok en sterk dag for Tromsø-skytterne.
Les mer om:

Maren var med i finalen om kongepokalen. Roy sikret pokal med historisk sus

Det ble nok en sterk dag for Tromsø-skytterne.
Les mer om:

Maren var med i finalen om kongepokalen. Roy sikret pokal med historisk sus

Det ble nok en sterk dag for Tromsø-skytterne.
Les mer om:

Disse gutta var det umulig å slå, avsluttet med enda en brakseier

Gode som gull. 12-åringene til Bagn avsluttet Norway Cup med 6-0 seier over Oppsal og pokal.
Les mer om:

- Takket være heroisk innsats av alle gutta, gikk det veien!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FREDRIKSTAD: Det som omtales som Norges største håndballcup, Fredrikstad Cup, ble igjen arrangert i helgen. - Da tar vi imot 700 lag i alderen 9 (2009) til 18 (2000) år fra hele Norge.

Omkamp etter afrikansk skandale-finale: Må levere tilbake pokal og medaljar

Finalekampen i den afrikanske meisterligaen skal spelast på nytt, avgjorde det afrikanske fotballforbundet i går kveld.

Jubilerende friidrettsstevne

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Rundt 200 utøvere satte hverandre på prøve på Stovnerbanen, hvor det ble konkurrert i løp, lengde, spyd og kule. Noen konkurranser med mål om å vinne, andre ganske enkelt med mål om å få være med og ha det gøy.Varshan, Phillip og Ryan tilhørte sistnevnte gruppe. De deltok i 40 meter sprint for 6-åringer. Selv om det bare var gøy var innsatsen stor. Det var om å gjøre å komme seg først i mål.
Les mer om:

Løste påskekrimmen over morgenkaffen: Krimferdighetene holdt mål

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg måtte le da jeg fikk vite at jeg vant. Det er første gang jeg sender inn svar på påskekrimmen, og da er det jo veldig gøy at jeg treffer på første forsøk, smiler årets vinner av avisas påskekrim. Som gammel Grei-gutt vekket årets plott oppmerksomheten til Rødtvet-beboeren. Selv om avisa leses flittig, trenger det ikke være en hemmelighet at laget i steinbruddet vinner over et loppemarked når som helst.

Trump overrakte giga-pokal til sumobryter

USAs president Donald Trump fikk søndag gleden av å overrekke en diger pokal til vinneren av en konkurranse i sumobryting i Japan.

Tobias spilte seg til topps

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Testad (20) ble for et par måneder siden hentet inn som spiller til Tromsø sitt lag i FIFA. Laget består av tre spillere og etter innledende runder har laget nå kommet seg til sluttspillet som står den 26. mai.Har spilt FIFA i over 10 år Testad har spilt fotballspillet FIFA i over ti år. Han anslår at han nå bruker om lag to timer daglig på spillet.- Noen ganger spiller jeg bare helt rolig spill.

Liverpools «vidunderlige» sesong fortjener et trofé

Liverpool har hatt en utrolig sesong. Lagets nederlandske midtbanespiller Georginio Wijnaldum mener at klubben har fortjent en pokal for slitet.
Les mer om:

Slik løser de pokal-dilemmaet

Tittelracet mellom Manchester City og Liverpool avgjøres i siste runde av Premier League. Men det finnes bare én pokal.

Vant Vestfossencup

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Helgen 27.-28. april dro 11 spente jenter til Vestfossen for å spille årets Vestfossencup. Groruddølene, som er født i 2005 og 2006, stilte i årsklassen J14. Det var én pulje i klassen, og jentene spilte seks innledende kamper. Den første kampen vant jentene 17-0. I de neste kampene slapp de inn tre eller færre mål.
Les mer om:

Håndballsuksess på hjemmebane

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Riktignok var det ikke en finalekamp for jenter 8 (født i 2010). I den aldersgruppe spilles det ikke sluttspill, kun puljespill. Men med seier i siste kamp mot Nesodden ville de gå til topps i sin pulje etter å ha vunnet de fire første kampene. Med en kjapp 2-0 ledelse så det lovende ut, men da Nesodden reduserte til 1-2 sto kampen og vippet. Så kom Nesrin Taib i gang og scoret kampens tre siste mål.

Hestekrefter og glinsende krom på Amcar-treff

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)AMCAR: - Det er Jan Ove som er sjefen for det hele, smiler Arne Hetland, som står i refleksvest ved innkjørselen og geleider de kromglinsende doningene på plass.Av tre brødre, er det Jan Ove Hetland som er mest bilfrelst, mens Arne og Oddvar holder seg med Harley Davidson.23. treff Jan Ove, som sammen med et par andre entusiaster først tok initiativ til Amcar-treff på Randaberg, forteller at dette er det 23.

- Snø nok til skirenn!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I dag skinte solen fra en skyfri himmel også på Knaben Det er lite snø igjen på Sanden, men Knaben og Fjotland IL fant nok til å arrangere skirenn Foto: Mindor Mæland - Det er masse folk her oppe som koser seg, forteller Mindor Mæland i Flekkefjord Røde Kors til Agder. Klokken tikker ned til start Foto: Mindor Mæland Påskerennet til Knaben og Fjotland IL samlet mange unge og gamle på sanden i år også.

NFF surret bort Norges eneste VM-trofé. I dag kom årets pokal til Ullevaal.

Trofeet fra 1995 er sporløst borte. Nå er det denne pokalen Guro Reiten og Ingrid Hjelmseth skal kjempe om.
Les mer om:

NFF surret bort Norges eneste VM-trofé. I dag kom årets pokal til Ullevaal

Trofeet fra 1995 er sporløst borte. Nå er det denne pokalen Guro Reiten og Ingrid Hjelmseth skal kjempe om.
Les mer om: