Nyheter om Playstation


"Kåffa" inviterer til fotballfest

80-årsfeiring, grilling, hoppeslott, nerf-bane, playstation, kake og publikumsrekord står på planen når KFUM/Oslo inviterer til fotballfest i forbindelse med Norway Cup og toppkamp i OBOS-ligaen mot Raufoss søndag.
Les mer om:

The Warriors fyller 40 år – her er faktafest om kultklassikeren

I 1965 kom romanen The Warriors, som ble en stiv, til tider snodig, men spennende og ikke minst stilig film i 1979. I alle fall en av de mest underholdende gjengfilmene noensinne laget. Kanskje den eneste av dem som fortsatt har innflytelse på populærkulturen. 730.no markerer gigantens 40-årsjubileum med å tørke støv av fakta om The Warriors. 1. Handlingen finner sted i løpet av en 4. juli-natt. Lederen for New Yorks største gjeng, Gramercy Riffs, blir skutt og drept av The Rogues, som skylder på The Warriors. Det blir heksejakt på sistnevnte.

Lionel Messi får aldri muligheten til å glemme Liverpool

Hva gjør du når du er verdens beste spiller og sønnen din heier på rivalene? Lionel Messi har denne problemstillingen på hjemmebane. Messi gjorde sin debut for Barcelona i 2004. Allerede fra første sesong ble argentineren klar over at hvis det finnes én klubb de ikke skal tape mot, så er det Real Madrid. Femten år senere har han gjort sin del av oppgaven med å tukte hovedstadslaget med sine 19 scoringer på 41 El Clasico-oppgjør. Heia de storebror ikke liker.

Start-spilleren nektet å signere for toppklubb: - Jeg har aldri vært så redd i mitt liv

Start-spiller Joackim Jørgensen skulle til Øst Europa for å tjene penger og spille Playstation. Så ombestemte han seg plutselig.

Start-spilleren nektet å signere for toppklubb: - Jeg har aldri vært så redd i mitt liv

Start-spiller Joackim Jørgensen skulle til Øst Europa for å tjene penger og spille Playstation. Så ombestemte han seg plutselig.

Dømt til samfunnsstraff etter ein serie tjuveri av ymse verktøy

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I det dommaren kallar ein dårleg periode for tiltalte med mykje rus, i første kvartal av 2018, gjorde den unge mannen frå Jæren ei rekkje brotsverk han nå er dømt for. Serien av tjuveri starta ein sundag i januar, då mannen stal ei arbeidsbukse, ein arbeidsjakke, ein varmedress, ein arbeidshjelm og eit kumspett frå ein bil parkert på Bryne.Neste laurdag tok han seg inn i Svendsenhuset på Bryne, som Time kommune eig.

Sandvik: – Fylkespolitikerne sitter ikke hjemme og spiller Playstation(pluss)

Fylkesordfører Tore O. Sandvik (Ap) mener det ikke er noen tvil om hva som er gyldig grunn til forfall i fylkespolitikken. KrF ber derimot om klarere regler.
Les mer om:

Ikke bare rett frem å bytte navn

Vær varsom før du bytter navn på PlayStation Network.
Les mer om:

Dømt for flere tilfeller av bedrageri

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)En ung mann (22) fra Flekkefjord er dømt for nettsvindel etter å ha prøvd å selge varer på finn.no - varer som i realiteten ikke eksisterte.

Verktøy for tusenvis av kroner stjålet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ved 07.30-tiden mandag morgen fikk politiet melding om innbrudd i et hus under oppussing i Vestre Ring på Bryne. En midlertidig dør i huset er brutt opp, og tyvene har fått med seg verktøy for flere tusen kroner. Politiet er interessert i tips dersom noen har hørt eller sett noe mistenkelig i området.Fredag kveld fikk politiet melding om innbrudd i et hybelhus på Vigrestad.

Google til krig mot Xbox og PlayStation

Lover 4K-strømming til TV-er, PC-er og nettbrett.

Lise (31) sparer 350.000 kroner i året

Lise Vermelid Kristoffersen skal bli økonomisk uavhengig før hun er 40 år. For Eivind Berg ble en Playstation en dyrekjøpt erfaring, mens for Kjersti Grønseth har det gått sport i å spise billig. Møt de tre pengebloggerne her.

Test av Playstation Now: Netflix for dataspill er her – og det virker

TEST: Sony er først ute med en strømmetjeneste for dataspill. Vår test viser at det absolutt har noe for seg. Neste tirsdag følger Google etter.

Test av Playstation Now: Netflix for dataspill er her – og det virker

TEST: Sony er først ute med en strømmetjeneste for dataspill. Vår test viser at det absolutt har noe for seg. Neste tirsdag følger Google etter.

Ousmane Dembele må ta seg en ufrivillig pause

Det er ikke lenger mange som tenker på Ousmane Dembele som noe annet enn Barcelona-spiller. Du skal ikke skru så mange månedene tilbake da den tidligere Dortmund-spilleren viste alt annet en hjerte for klubben. Da blir det ekstra ille at han igjen må sette seg foran PlayStation. Barcelona ydmyket Lyon med 5-1 i onsdagens returkamp i Champions League. Dembele kom på banen etter 70 minutters spill, og rakk å skru inn Barcelonas siste scoring. Men ikke uten en kostand. #ChampionsLeague #FCBOL#Dembele scores 5th goal.

Playstation Now er nå tilgjengelig i Norge

Strøm spill helt tilbake fra PS2 - også på PC.

Rykker i snitt ut til én tørrkok i uka i Nordre Aker

Hvorfor glemmer vi maten på komfyren? Det kan for eksempel være stress, helgefylla, en PlayStation som distraherer eller ammetåke. Beboerne i bydel Nordre Aker sørget i fjor for at Brann- og redningsetaten måtte rykke ut til 52 tørrkok.
Les mer om:

Liverpool-manageren hakket løs på journalisten

For første gang siden desember måtte Liverpool tre ned fra tronen i Premier League. Etter en målløs kamp mot byrival Everton, måtte Klopp svare på hvordan i alle huleste et av Englands mest målkåte lag ikke klarer å vinne kamper. Fotball er fersvare. Dette merket Liverpool-manageren på pressekonferansen etter uavgjort i Everton-kampen, for glemt var 5-0-overkjøringen av Watford bare tre dager tidligere. Origi klarte det neste.

NHL 19-turneringen

Ishockeylaget Jets lanserer turnering for konsollspillet NHL 19 som skal avholdes i februar 2019. Kvalifiseringer skal holdes fra den 19. januar fram til 10. februar 2019. Den store finalen skal finne sted den 18. februar 2019 og da skal toppspillerne fra hver av Xbox One og Playstation 4-plattformene konkurrere om å bli kronet den offisielle Winnipeg Jets NHL 19-vinneren. Kilde: Pixabay   Prisen på 10 000 USD samt mulighet til å spille med Jets sine profesjonelle spillere gjør denne turnering til et av de store e-sport eventene i 2019.

Nå lanseres PlayStation Now i Norge

Gir deg tilgang til over 700 spill mot en månedlig avgift.
Les mer om:

Tålte ikke at Playstation ble inndratt - dømt for vold

16-åring dømt for vold mot ansatt i barnevernet.
Les mer om:

Ung lovbryter dømt for vold og trusler(pluss)

15-åringen taklet det dårlig da han ble fratatt sin Playstation. Nå er han av Senja tingrett dømt til 45 dager betinget fengsel for vold og trusler.
Les mer om:

Slik velger du riktig PlayStation 4 Pro

Dette er forbedret med den nye.
Les mer om:

Har Sony laget årets julegave? Vi har testet

TEKNOLOGIMAGASINET: Sony spiller på nostalgi ved å gjenutgi den originale Playstation i miniutgave. Per Kristian lurer på om den er verdt pengene, og foreslår billigere nostalgi for den som lengter tilbake.
Les mer om: