Nyheter om Plassen


– Essensielt at vi får beholde plassen vår

Siden 1972 har Haugesund seilforening holdt til på Lindøy. I mai går leieavtalen ut.
Les mer om:

Krigsseilere får omsider monument

Stavanger kommune vil rydde den åpne plassen ved Stavanger Maritime Museum for å få plassert et nytt monument over byens krigsseilere.
Les mer om:

En Franck Boli overgang kan være verdt flere titalls millioner

Hvis man før en sesong skal tippe hvilket lag som får toppscoreren vil det som regel være et av lagene som kjemper i toppen av tabellen. Det at fjordårets toppscorer i Eliteserien ble Franck Boli blir spesielt imponerende når vi vet at Stabæk var nær nedrykk og måtte ut til kvalifiseringsspill for å sikre plassen.  Slikt blir det lagt merke til og spissen med 17 scoringer har generert en hel rekke tilbud på klubber over hele verden.

Orlund søker assisterende rådmann

Stabsleder Kjetil Kokkim slutter i Nannestad for å bli rådmann i Hurdal. Nå ber rådmann Anita Orlund om å fylle plassen med en assisterende rådmann.
Les mer om:

Amanda Kurtovic klar for verdens beste klubb

Vi er fullstendig klar over at Györ er en ungarsk klubb, men med så mange norske spillere er laget litt vårt også.

Forsström nytt medlem av Svenska Akademien

Den finsk-svenske poeten Tua Forsström overtar plassen etter Katarina Frostenson i Svenska Akademien.
Les mer om:

– Flere er kritiske til at Høsflot Klæbo skal gå både 15 km klassisk og 30 km

I dag ble det offisielt: Den olympiske mester på 30 kilometer fra sist vinter, Simen Hegstad Krüger, får ikke gå samme distanse i VM om 11 dager. Johannes Høsflot Klæbo får plassen.
Les mer om:

Hjemmetap for Sørloth i Belgia

Alexander Sørloth nikket i tverrliggeren på overtid, og Gent måtte gå av banen med 1-2-tap hjemme mot Mouscron i belgisk 1. divisjon søndag. Gent er på 7.-plass med samme poengsum som Anderlecht, som er inne på den sjette og siste plassen i det øverste sluttspillet når fem runder gjenstår.
Les mer om:

Granerud etter 5. plass i Lahti: - Litt irriterende

Halvor Egner Granerud var strålende i kvalifiseringen og lagkonkurransen i Lahti. Han irriterte seg litt etter 5. plassen søndag.
Les mer om:

Moldenser overtar plassen i helsemaktens høyborg(pluss)

Tore Brudeseth fra Molde overtar styreplassen i Helse Midt-Norge etter Ivar Østrem fra Ålesund.

Intern konkurranse driver Manchester United mot målet

Denne helgen kan Manchester United plassere seg på den utrolig verdifulle 4. plassen i Premier League. To unge spillere driver hverandre frem for at dette skal skje. Vinner United mot Fulham på lørdag og Chelsea taper mot City, har Solskjær nådd sitt første mål om å nå topp fire. To lagkomiser hos United skal pushe hverandre til å nå dette målet. -Marcus og jeg har satt som mål å utfordre hverandre. Det varierer fra kamp til kamp. En kamp kan det være skudd, den andre kan det være touch på ball.

Audhild Slapgård fratrer 2. plassen på Verdal senterpartis liste

Har fått en mulighet hun ikke kan si nei til.
Les mer om:

Offisielt: Stavanger kastes ikke ut av Verdens energibyer

Medlemsbyer i Verdens energibyer må være anerkjent som sitt lands energihovedstad for å få innpass. Stavanger beholder plassen - selv uten en offisiell tittel i boks.
Les mer om:

I fjor gikk 426 tromsøværinger bort. Stadig flere velger kremasjon fremfor tradisjonell begravelse

Det er trangt om plassen på Tromsøs gravlunder. Det merkes hos krematoriet.
Les mer om:

Kassandra Petsas rykket opp til 3. plass på fylkestingslista

Allan Ellingsen ba om å få rykke ned på forslaget til fylkestingslista til FrP ettersom han er utnevnt til statssekretær. Dermed rykket Kassandra Petsas opp til 3. plassen.
Les mer om:

Norsk kollaps i bandy-VM

Norge falt sammen på slutten og tapte 1–4 mot Kasakhstan i omspillet om semifinale i bandy-VM. Dermed ender VM maksimalt med 5.-plass. I kampen om den plassen, møter Norge møter taperen av kampen mellom USA og Finland.
Les mer om:

Fannemel fikk den siste plassen

Anders Fannemel fikk den siste ledige plassen på hoppernes verdenscuplag som skal til Oberstdorf i helgen. De som allerede er tatt ut på laget er Daniel-André Tande, Johann André Forfang, Halvor Egner Granerud, Robert Johansson og Andreas Stjernen.

Magnus Krog fikk VM-plass

Magnus Krog fikk søndag den siste plassen på det norske kombinertlaget til ski-VM i Seefeld. Espen Bjørnstad, Jørgen Graabak, Jan Schmid og Jarl Magnus Riiber har tidligere blitt tatt ut. VM begynner 21. februar.

Bjøntegaard sikret VM-billetten

Kongsberg-gutten Erlend Bjøntegaard sørget for dobbelt norsk i Anterselva. Mens Johannes Thingnes Bø sikter mot historisk rekord, sikret Bjøntegaard plassen på det norske VM-laget.
Les mer om:

Unni trenger hjelp: Hva skal plassen hete?

Sentersjefen trenger gode innspill igjen, og lover gavekort på 5000 kroner til vinneren. - Hva skal den nye plassen hete?
Les mer om:

Motorsyklister må betale samme parkeringsavgift som bilister på Gardermoen - det skaper kraftige reaksjoner

Tar en fjerdedel av plassen – må betale samme prisen. NB! Ta vår avstemning nederst i saken og si din mening!
Les mer om:

Tar en fjerdedel av plassen – må betale samme prisen

Motorsyklister må betale samme parkeringsavgift som bilister på Gardermoen. Det skaper kraftige reaksjoner.
Les mer om:

Real Madrid har fått tilbud på Rodriguez

Vi har nettopp skrevet om James Rodriguez som har fått «fri fra trening» på tirsdag. Er noe på gang, eller er det en tiltrengt hviledag som løses inn. En Premier League-klubb jobber nå for at det skal bli mindre hvile på Bayern München-spilleren. Ifølge Independet har Arsenal nå kontaktet Real Madrid for å leie Rodriguez.

Desse drar til VM i Seefeld

Kombinertløparane Jarl Magnus Riiber, Jørgen Graabak, Jan Schmid og Espen Bjørnstad er alle tatt ut til VM i Seefeld om ein månad, stadfestar sportssjef Ivar Stuan til NRK. Den femte og siste plassen blir tatt ut etter verdscupen i Granåsen i helga.
Les mer om:

Trangt om plassen til skispor i marka

Mange ivrige skiløpere måtte se langt etter skibussen i Asker lørdag og søndag. Bussen var full.
Les mer om: