Nyheter om Plassen


Tvillingbroren overtar plassen i kommunestyret

Knut Arne Fjelltun(Sp) blir strålende glad når avisa ringer ham og forteller nyheten om at Knut Aastad Bråten blir statssekretær i Kulturdepartementet.
Les mer om:

Suldalsbedrift serverer smaken av Norge

Hotellet på Nesflaten stiller med tre tilsette på Fjord-Norge-standen der fylka Vestland, Rogaland og Møre- og Romsdal er representert. Brunost til kontinentet Olav Lindseth fortel at tyskarane, som det er flest av på messa, er interessert i norsk fisk, som laks.

Bekreftet: Real gjør Bayern-direktøren strålende fornøyd med overflødig spiller

Det var varslet, og det kom. Nå er det litt dramatisk å putte merkelappen overflødig på en spiller som Alvaro Odriozola, men når du fra 22 kamper forrige sesong har nådd 5 kamper så langt i sesongen, da er du ikke inne i Zidane-varmen. Når sant skal sies, konkurrerer Odriozola om plassen med Dani Carvajal. Dette forklarer kanskje hvorfor Karl Heinz Rummenigge ser på høyrebacken på leie som et verdifullt tilskudd i tittelkampen i Bundesliga. Les: På ukens lag i Championship – Solskjær vifter nå med 350 millioner Das ist @alvaroodriozola!

Staysman klar for Vegårshei - avslører tittel på splitter ny singel

Vegarheim Kulturhus er den første plassen Staysman & Lazz spiller på denne turnéen, og det kan tenkes de spiller noe nytt.
Les mer om:

Her jubler THK-jentene for deres første seier på over to måneder: – Føler at vi virkelig slo tilbake

Tromsø HK tok et langt steg mot fornyet kontrakt, men trener Eirik Engelsen føler seg ikke trygg på at de klarer å berge plassen.

Her jubler THK-jentene for deres første seier på over to måneder: – Føler at vi virkelig slo tilbake

Tromsø HK tok et langt steg mot fornyet kontrakt, men trener Eirik Engelsen føler seg ikke trygg på at de klarer å berge plassen.

Klæbo gikk seg opp på pallen

Ingen kunne gjøre noe med suverene Aleksandr Bolsjunov, men Johannes Høsflot Klæbo gikk fantastisk og tok 2. plassen på 15 kilometer klassisk jaktstart. Simen Hegstad krüger tok 3.
Les mer om:

Hjemmehåpet Feuz vant

Beat Feuz vant lørdagens utforrenn i Wengen. Sveitseren var 29 hundredeler raskere enn Dominik Paris. Thomas Dressen kapret den siste plassen på pallen. Aleksander Aamodt Kilde ble beste nordmann på 6. plass. Kjetil Jansrud endte som nummer 10.
Les mer om:

Stjal millioner fra Premier League stjerne

Crystal Palace sin franske forsvarsstjerne, Mamadou Sakho, har vært utsatt for et innbrudd mens han, kona Majda og deres tre barn var borte. – De bor i et herskapshus i Wimbledon til en verdi av over 55 millioner kroner. Flyttet inn i huset da han for andre gang meldte overgang fra Liverpool til Crystal Palace sommeren 2017. Les: Mourinho innrømmer trøbbel Innbruddet skjedde 27. desember, men først i går kunne 29 år gamle Sakho veldig kort gi status til Evening Standard: «Alt er i orden.

To nordmenn topp ti i Wengen

Kjetil Jansrud ble beste norske i kombinasjonen i Wengen fredag med en syvendeplass. På plassen bak havnet Aleksander Aamodt Kilde. Østerrikske Matthias Mayer vant, 7 hundredeler foran Alexis Pinturault. Adrian Smiseth Sejersted falt stygt i utfordelen tidligere i dag og ble fraktet til sykehus med helikopter.

Midtbanekomet «vipper» mellom Manchester United og Chelsea

20 år gamle Boubakary Soumare har fått sitt store gjennombrudd denne sesongen i den franske serien. – Han har spilt seg inn til å bli en selvfølgelig del av startoppstillingen til Lille og generert interesse fra en rekke klubber. Midtbanespilleren har et meget bevist forhold til hvor han vil spille og i et intervju før jul ga han beskjed om at det ikke var aktuelt å spille for noen andre franske klubber, kanskje med unntak av Paris Saint-Germain som han spilte for som barn og ungdom.

Manchester United snart ikke lenger rikest England?

Manchester United er på tredje i 2020 Deloitte Football Money League bak Barcelona og Real Madrid. Men Manchester City og Liverpool kan ta igjen Manchester United allerede neste år. Tottenham er rikest i London foran Chelsea og Arsenal. West Ham og Everton også i topp 20. Manchester United har vært den høyest rangerte engelske klubben siden Deloitte først utarbeidet Money League-undersøkelsen basert på de økonomiske resultatene 1996-97.

Sola-treneren før viktig uke: – Vi skal kjempe som løver

Denne uken spiller Sola to svært viktige bortekamper i jakten på å redde plassen.
Les mer om:

Sola-treneren før viktig uke: – Vi skal kjempe som løver og tigre

Denne uken spiller Sola to svært viktige bortekamper i jakten på å redde plassen.
Les mer om:

Sola-treneren før viktig uke: – Vi skal kjempe som løver

Denne uken spiller Sola to svært viktige bortekamper i jakten på å redde plassen.
Les mer om:

Slovenia og Austerrike vidare i EM

Slovenia og Austerrike er klare for hovudrunden etter solide sigrar. Slovenia slo Sveits 29-25 og vann gruppe F. Der tek truleg Sverige andreplassen etter kampen mot Polen seinare i kveld. Dei to laga blir blant Norges motstandarar i hovudrunden, og Slovenia tek med seg to poeng. Austerrike slo Nord-Makedonia 32-28 og er vinnar av gruppe B. Nord-Makedonia og Tsjekkia kjempar om den andre plassen. I Norges gruppe slo Frankrike Bosnia 31-23 i ein kamp utan betydning. Begge er slått ut.

Hundrevis av ski øydelagde: – Plassen som likar å drepe alle toppski

OBERHOF (NRK): Landslagets smørjesjef meiner arrangørane i Oberhof er arrogante og ikkje tek på alvor at hundrevis av skipar nærmast blir øydelagde av stein. Ole Einar Bjørndalen er oppgitt.

Valverde på vei ut – åpner opp for Semedo overgang

Både Manchester United og PSG var begge linket til en Nelson Semedo-overgang før sesongen startet. Valverde nektet plent å la den tidligere Benfica-spilleren forlate Camp Nou. Nå er noen rimelig selvsikre på at forsvarsspilleren skifter klubb. Ifølge engelsk presse har også Jose Mourinho og Tottenham kretset rundt 26-åringen, men har blitt viftet unna. Denne gangen har noen bestemt seg for at den portugisiske landslagsspilleres exit fra Barcelona skal gjennomføres.

Tarik Elyounoussi signert med ny klubb

Det som startet meget bra ble etterhvert litt kleint for Tarik Elyounoussi i den svenske storklubben AIK, nå har han signert for den japanske toppserieklubben Shonan Bellmare. Elyounoussi har skrevet under på en toårsavtale med den japanske klubben. Shonan ble tredje sist forrige sesong og måtte ut i kvalifisering for å holde plassen, men klarte å holde seg etter 1-1 mot Tokushima Vortis fra nivået under. Landslagsspissen har stått uten kontrakt siden avtalen hans med AIK løp ut ved årsskiftet. – Jeg er takknemlig for å ha fått denne muligheten.

To norske på pallen

Kaisa Mäkärainen vant søndagens fellesstart i Oberhof. Tiril Eckhoff og Marte Olsbu Røiseland kom på henholdsvis 2. og 3. plassen.
Les mer om:

Kven trur du vann i herreklassa i Åsvangrennet?

Laurdag gjekk Åsvangrennet og det låg an til ein skikkeleg "fight" mellom fleire lokale løparar i seniorklassa. Den vann til slutt Vegard Kjøs Egge frå Vestre Slidre med 32,39 på ti km klassisk. Så vary det ganske tett mellom 2. og 3. plassen. Håvard Nyhagen frå Rogne IL fekk tida 34,19 og Stian Ulberg frå Skrautvål IL fekk tida 34,53.

Braathen imponerte i storslalåm

Lucas Braathen var beste nordmann i førsteomgangen av storslalåmrennet i Adelboden. 19-åringen kjørte inn til en niendeplass, 39 hundredeler bak Luca De Aliprandini som leder. På plassen bak Braathen følger Henrik Kristoffersen. Aleksander Aamodt Kilde og Fabian Wilkens Solheim er også kvalifisert til andreomgang.

– Dette er den eneste plassen man kan score på dass

KRAGERØ: Herretoalettet på dette stedet er det gøyeste vi har sett av pissoarer.
Les mer om:

Sivert Stenseth Gussiås tar steget opp, men ikke for Molde

Sivert Stenseth Gussiås og Sandefjord Fotball er enig om en 3-årig avtale som binder han til klubben ut 2022 Sivert Stenseth Gussiås og Sandefjord Fotball har blitt enig om en kontrakt som gjør han til SF-spiller ut 2022. Han kommer fra Molde FK som tok seriegull etter en imponerende sesong i 2019. Sivert har i 2019 vært på utlån til Strømmen, og har selv med et tøft år for de røde og grå, gjort en solid sesong.

Trangt om plassen: – 25-bussen skal ikke kjøre her?

– Jeg er glad jeg ikke har skolebarn som skal gå langs denne veien, sier leseren.
Les mer om: