Nyheter om Plassen


I 40 år har Tor Helge jobbet for sykkelbane på Sola - Nå er endelig konstruksjonen i gang

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I 1975 begynte Tor Helge Skretting kampen sin for å få en sykkelbane, en velodrom, til Sola. Som medlem av Havdur IL kom det snakk om å etablere en sykkelbane på Sola. Den gang ble det ikke noe av. I 1993 hadde Norge fått tildelt sykkel-VM på landevei, som på dette tidspunktet inkluderte banesykling. Norge hadde ikke en velodrom og håpet til Tor Helge var at det skulle bli en permanent løsning.

Fjørtoft blir proff i Skottland

Markus Fjørtoft (25), sønn av den tidligere landslagsprofilen Jan Åge Fjørtoft, skal spille for Hamilton Academical fra neste sesong, melder den skotske klubben. Hamilton ligger på 10.-plass i ligaen, og klubben ser ut til å berge plassen. Fjørtoft har skrevet under for én sesong.
Les mer om:

Her vil de lage bydelssentrum: – Ser for oss torg med restaurant, butikker og boliger

I framtiden planlegger Coop Norge og Folksom AS at du skal kunne handle, spise og bo på denne plassen.

Det Engelske Fotballforbundet jakter Paul Scholes

Paul Scholes har det ikke så lett om dagen. Etter at han fikk 31 dager som manager for Oldham blir han nå anklaget av fotballforbundet for brudd på reglene. Den tidligere United-stjerna vant sin første kamp som Oldham-manager. Så var det tre tap og tre uavgjort på rappen, før han forlot med klubben på en 14. plassen League Two. Dermed faller Scholes i samme gropen som kompis Gary Neville. Han var også en utadvendt ekspertkommentator som fikk fire måneder til å gjøre teori til praksis for Valencia. Så bar det ut. Vi husker ham fortsatt på denne måten.

Monaco-spiller: «Thierry Henry ville vi skulle ta ballen fra ham»

Oktober 2018 vendte Thierry Henry tilbake til klubben han spilte for på 1990-tallet. Denne gangen som hovedtrener for en gjeng millionærer som hadde mistet evnen til å vinne kamper. Tre måneder etter ansettelsen,  av det som skulle være begynnelsen på en stor karriere som manager, ble Henry sendt ut av Monaco. Dermed fikk legenden Henry sparken fra sin første jobb som hovedtrener før han fikk begynt. Med seg på reisen får franskmannen nå en lite flatterende personbeskrivelse av en av de ansatte. Han kom, han skrek, han tapte.

Bekymret over at ungdomsskoleelever ruller med russen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)RUSS: - Vi har fått bekreftet at det er Sola-ungdom som går på ungdomsskolen som har vært med russen og rullet. Det er også flere ungdomsskoleelever som har fått invitasjon til å være med.

Fikk gladmelding: - Det var deilig å få den beskjeden

Et aldri så lite påskeegg til håndballfolket på Haugalandet. HHK får beholde plassen i 2. divisjon for menn.
Les mer om:

- Det er årets travleste uke, men vi koser oss på jobb

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Den varme aprilsola kommer stadig høyere på himmelen i fjellheimen på det som kun kan kalles Sulitjelmas tak. Men tross høyden er blir det lange skygger inn over parkeringsplassen ved campingen i Daja.For bak rattet i hjullasteren bygger Bjørn Thomas Hansen stadig større snøhauger ned mot vannet.- Jeg må prøve å få ryddet unna litt av snøen, slik at det blir nok parkeringsplasser til neste uke.

Utrolige Lewis Hamilton har vunnet i Formel 1 løp nummer 1000

Det tok litt over fire år å gå fra seier i det 900 Formel 1 løpet i Bahrain i 2014 til å også med Mercedes teamet ta seier i løp nummer 1000 i Kina. Lewis Hamilton har fem ganger vunnet førermesterskapet og blitt verdensmester, i 2008, 2014, 2015, 2017 og 2018.

Markerte seg i finsk styrkeprøve

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Den løpssterke flekkefjæringen var med å prege den finske styrkeprøven over 70 kilometer i Yllæs-Levi.- Det ble en kjempegod dag. Jeg følte meg sterk og var med å prege løpet, men jeg skulle gjerne ha vært med enda lengre, sa Thele til Agder.Han krysset mållinjen på 3.00,26 timer og kom på 16. plass.

Real Madrid-spilleren: FAKE NEWS!

Toni Kroos har vært en del av storhetstiden til Real Madrid. Når kjempen har vaklet, har mange ventet på at tyskeren forsvinner fra San Bernabeu. Spanske AS hevdet at dette nå er i ferd med å skje.  Det er ikke så ofte at fotballspillere gidder å nedlate seg til å kommentere rykter, men noe har tydeligvis trigget Kroos. Fake News! Les: Ajax-sjef: De Ligt går til én av disse to klubbene Etter AS sin påstand på fredag om at 29-åringen drar til sommeren, tvitret Kroos. -Informasjonen er absolutt falsk, skriver Real-spilleren på Twitter.

Har regnet på hvor mye fortetting Tåsen tåler

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)TÅSEN: - Vi er ikke her for utbyggerne, vi er her for stedet Tåsen. Bildene og illustrasjonene som presenteres er ren reklame for utbygger, og Plan- og bygningsetatens alternativ er dessverre det samme. Vi frykter mange bli lurt av urealistiske prospekter, sier Henning Iversen. Lederen i Berg Nordberg Sogn Tåsen vel presenterer nå et tredje alternativ til utbygging på Tåsen senter.

Ayoze trygget plassen for Newcastle

Ayoze nikket inn kampens eneste mål da Newcastle slo Leicester 1-0 på bortebane, og de tre poengene gjør at Rafa Benitez' menn la nedrykksstriden bak seg.
Les mer om:

Ayoze trygget plassen for Newcastle

Ayoze nikket inn kampens eneste mål da Newcastle slo Leicester 1–0 på bortebane, og de tre poengene gjør at Rafa Benitez' menn la nedrykksstriden bak seg.
Les mer om:

Ayoze trygget plassen for Newcastle

Ayoze nikket inn kampens eneste mål da Newcastle slo Leicester 1–0 på bortebane, og de tre poengene gjør at Rafa Benitez' menn la nedrykksstriden bak seg.
Les mer om:

Newcastle trygget plassen i Premier League

Ayoze ble den store helten borte mot Leicester.

Newcastle trygget plassen i Premier League

Ayoze ble den store helten borte mot Leicester.

Vokser fortsatt mest av de største. Her er årsaken

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)STORO: Det er den kvartalsvise «kjøpesenterindeksen» over Norges 60 største kjøpesentre fra Kvarud Analyse, som viser at Storo Storsenter har tatt tilbake femteplassen på listen over høyest omsetning, etter at Sørlandssenteret har falt fra en 5. til en 7. plass. (Sørlandssenteret har imidlertid vært uten dagligvarebutikk siden november 2018. Ny åpner i arpil 2019). Oversikten viste at Storo Storsenter i 1.

Russejentene ryddet opp etter festen: – Vi tar en for laget

Tønsberg-russ var med da seks-sju russebusser festet i Hanekleiva på fredag. Da de forlot plassen som en svinesti, reagerte flere naboer.
Les mer om:

Matchvinneren: – Helt crazy! Se, hvor mye dette betyr

SKIEN: Gjerpen var tre sekunder unna å ryke ut av eliteserien, men da tok Nathalie Hendrikse ansvar fra kanten og sendte jubelen i taket i Skienshallen. Det skuddet kan ha reddet plassen i eliteserien. Nå venter to kvalifiseringskamper mot Follo.

FBK sikret 5.plassen - møter trolig Larvik i kvartfinalen

(FBK-Rælingen 32-24) FBK vant en konfortabel åttemålsseier over Rælingen. Torsdag avgjøres det hvilket lag de møter i kvartfinalen i sluttspillet.
Les mer om:

Stolt Fana-trener tross tap: – Det er fantastisk

Fana tapte i siste sekund i seriefinalen, men berget likevel plassen i kvinnenes eliteserie.
Les mer om:

Stolt Fana-trener tross tap: – Det er fantastisk

Fana tapte i siste sekund i seriefinalen, men berget likevel plassen i kvinnenes eliteserie.
Les mer om:

Synspunkt: Det er en tid for alt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Jeg har sagt det mange ganger før, at magefølelsen er noe man bør ta på alvor. Sier den deg at noe er feil, så har den ofte rett, og omvendt.Så nå gjør jeg nettopp det, jeg følger magefølelsen. Jeg har sagt opp jobben min i Saltenposten, og når vi skriver mai sitter jeg ved et annet skrivebord, i en annen by, noen mil vestover. Bodø altså, om du var i tvil.Det er spennende, vemodig og rart på samme tid.

Kiwiparken tar form

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Rasteplassen er så og si ferdig. Det eneste som mangler er et stort lekeapparat som vil bli montert, sier Lars-Kristian Eikeland til Agder.Eikeland driver Kiwi Moi. Det er dagligvarebutikken sammen med bensinstasjonen YX Moi som har fått laget en rasteplass og park på området nord for parkeringsplassen.