Nyheter om Plassen


Timo Werner-effekten «sikret» Chelsea tre poeng mot Crystal Palace

Tammy Abraham har blitt løftet frem av Frank Lampard denne sesongen og har posisjonert seg som en av de vasseste angrepsvåpnene til Chelsea med 16 scoringer denne sesongen, men etter januar gikk noe av piffen ut av 22-åringen. Så kom viruspausen. Abraham fikk en svak start fra Premier Leagues restart og mistet plassen i førsteelleveren. Måltørke før kampen med Crystal Palace – og nok en uke nærmere Timo Werner ankommer London med all intensjon om å innta posisjonen som Chelseas wonderboy foran mål.

Werder Bremen berget plassen

Werder Bremen sto i fare for å rykke ned etter 31 år i Bundesliga, men et selvmål bidro til ny kontrakt i kvalifiseringen mot Heidenheim fra nivå to. Mandagens oppgjør endte 2-2, noe som også ble resultatet sammenlagt etter to kamper. Det medførte at Werder Bremen vant kvalifiseringen på bortemålsregelen. Fortuna Düsseldorf og Paderborn rykket ned fra Bundesliga.
Les mer om:

Manager Lee Johnson har fått sparken

Det er ikke spesielt overraskende at Championship-klubben Bristol City etter åtte nederlag, to uavgjort og bare en seier på 11 kamper sparker sin manager, enhver klubb ville gjort det. Lee Johnson ledet laget med suksess i begynnelsen av sesongen og drømmen om opprykk også i år var levende. Bare 2 tap de første 19 lovte godt, men så kom nedturen. Les: Alexis Sanchez tilbake i kanonform Også i dag ble det tap hjemme på Aston Gate, 0 – 1 mot Cardiff. Bristol står ikke i fare for å rykke ned, men avstanden opp fra 12 plassen er for lang.

Cruiser rundt på MC fra den faste campingplassen gjennom førti år

Asbjørn «Appel» Sandnes (71) fra Årdalstangen bruker sommeren til å cruise rundt på motorsykkel med den faste plassen på Søndre Svennes Camping som utgangspunkt.
Les mer om:

Dette torget i Lofoten har blitt et større reisemål for turister(pluss)

Siden åpningen av det nye torget i Henningsvær den 27. juni har plassen blitt en enda større reisemål for turister. Hit har mange harstadværinger tenkt seg i sommer.

Sander Berge og Sheffield kjørte over Tottenham

Manchester City ydmyket et fortumlet Liverpool på Etihad Stadium. På Bramall Lane påtok Sander Berge og gjengen seg oppgaven med å gjøre det samme med Tottenham. Harry Kane kunne trille ballen i mål i siste spilleminutt uten at det skapte noen jubelscener. Storscoreren kunne da kikke opp på tavla å se at det eneste han oppnådde var å pynte på et deprimerende resultat for London-klubben Les: Liverpool kunne ikke bare skylde på nachtspielet En kveld som ble alt annet enn deprimerende for Sander Berge.

Folk sto som sild i tønne da Ole Johnny fra Fredrikstad åpnet matbutikken på nytt

Det var trangt om plassen da Meny i Storbyen kjøpesenter i Sarpsborg åpnet etterlengtet i nyoppussede lokaler torsdag. – En kjempedeilig og god følelse, sier kjøpmann ved Meny, Ole Johnny Andersen fra Fredriktad.

Julaften kom tidlig for Manchester United

Fra en gedigen suksess mot de da regjerende Premier League-mesterne forrige uke til en gedigen nedtur på onsdag mot West Ham som kaver nede i bunnstriden. Hva skjer a, Chelsea? Hadde dette vært en betydningsløs kamp, kunne Frank Lampard har ristet av seg poengtapet, men ikke når Solskjær og gjengen sitter i sofaen og gliser. Les: Klopp: Manchester United truer Liverpool United er fullstendig klar over at kampen om 4.

«Jos» etter overtidsseieren: – Det er nok her hjemme vi må berge plassen

– Summa summarum har vi fått en ok start, sier FKH-trener Jostein Grindhaug. Han tror bortekampene vil definere sesongen i år.
Les mer om:

Manchester City henter hjem Zack Steffen

Den amerikanske keeperen er spådd en lysende fotballkarriere. Manchester City så dette, og hentet Steffen til England før de plasserte ham taktisk hos Fortuna Düsseldorf i Bundesliga.

Northampton til League One

Northampton slo Exeter 4-0 i omspelfinalen på eit folketomt Wembley og sikra seg den siste plassen i League One i England neste sesong. Laget rykkjer opp saman med Swindon, Crewe og Plymouth. League Two blei ikkje ferdigspela. Rekkefølgja blei rekna ut etter gjennomsnittspoeng slik stoda var før korona-avbrotet. Men omspelet blei gjennomført.
Les mer om:

– Det har blitt så fint her! Det var bare et lite skår i gleden …

Lørdag var det trangt om plassen både på stranda, i vannet og på parkeringsplassene på Skallevold.
Les mer om:

Her signerer Moe kontraktsforlengelsen: – Jeg er på den beste plassen det går an å være

Helga starter på best mulig vis for Molde-supporterne: Suksesstreneren fortsetter i Molde Fotballklubb ut 2022.
Les mer om:

Her signerer Moe kontraktsforlengelsen: – Jeg er på den beste plassen det går an å være

Helga starter på best mulig vis for Molde-supporterne: Suksesstreneren fortsetter i Molde Fotballklubb ut 2022.
Les mer om:

Dortmund skal holde Premier League-klubbene unna

Det er ikke bare Premier League-klubbene som er ute etter Dortmunds fine fotballungdom, men når det gjelder spillere som Christian Pulisic, Jadon Sancho og Erling Haaland har de engelske storklubbene vist frem en stor overgangs-apetitt. Derfor gjør Sportsdirektør Michael Zorc det klart fra første stund om at Gio Reyna er det bare å glemme. 17-åringen har jobbet seg lynraskt oppover i akademiet og fikk mulighet av Lucien Favre i vinter til å teste seg på førstelaget.

– Noen har forsøkt å skreve over gjerdet, og så har dem antagelig fått strøm i baken

Løsmasser renner nedover den historiske plassen så fort regnet kommer. Nå anmodes folk om å unngå stiene. Men det respekteres ikke av alle,
Les mer om:

Sky Sports: Juventus med bud på ville 870 millioner kroner

Er Maurizio Sarri på snikende besøk i Premier League? Ikke denne gangen. Nå er det en overflødig brasilianer hos Barcelona. Det er ikke mange forunt her i verden å gjøre seg fortjent til spilletid i Barcelona-drakten. 23-årigen Arthur har riktignok vært på banen i 26 kamper denne sesongen, men med ti fra benken har midtbanespilleren et godt stykke igjen før han er en av spillerne Setién tar med først i fotballkrigen.

Drømmer om retur til Manchester United, men Henderson har et krav

Sheffield United har hatt stor glede av sin Manchester United lånekeeper Dean Henderson denne sesongen. – Få, om noen har hvert bedre, ihvertfall ikke førstekeeper David de Gea. 23 åringen har vært en mobil vegg og topper sammen med Nick Pope, keeper for Burnley, listen over flest kamper med rent bur. Les: Real Sociedad spiss klar for norsk fotball Vi kan utstede en garanti for at Sheffield ville vært lengre ned på tabellen enn den uvanlig høye 7.plassen hvis ikke det hadde vært for Hendersons 11 kamper uten å slippe inn mål.

Verdens minste bibliotek er åpnet i Gamlebyen

Et bibliotek utenom det vanlige åpnet torsdag i Gamlebyen. Her er det god tone og ingen lånetider. Men være obs, det er trangt om plassen ...
Les mer om:

Ønsker bobilfolket velkommen til Risøya i sommer

På Risøya på Gjeving er det et eget campingområde. Dette er vanligvis brukt til sommerens mange faste leire, men i år er det bobilturistene som kan nyte plassen ved havet.
Les mer om:

Sigeren glapp for Arsenal

Nicolas Pepe sende Arsenal i leiinga borte mot Brighton ved å skru ballen vakkert i vinkelen, men Lewis Dunk og Neal Maupay snudde og gav heimelaget alle poenga med 2-1. Arnselan makta dermed ikkje å gå forbi Tottenham i det som kan bli kamp om den siste plassen i europaligaen. Brighton er nr 15, og har fem poeng ned til nedrykksstreken.
Les mer om:

Marseille fikk økonomisk straff, men beholder mesterligaplassen

Fotballklubben Marseille er ilagt en bot på 32 millioner kroner og får trekk i fremtidige premiepenger, men beholder plassen i mesterligaen neste sesong.
Les mer om:

Marseille fikk økonomisk straff, men beholder mesterligaplassen

Fotballklubben Marseille er ilagt en bot på 32 millioner kroner og får trekk i fremtidige premiepenger, men beholder plassen i mesterligaen neste sesong.
Les mer om:

Slik avgjøres jakten på Premier League-opprykk

Den pengestinne kampen om den siste plassen i neste sesongs Premier League avgjøres i løpet av ti dager i juli og august. Stefan Johansen kan være involvert.