Nyheter om Plassen


Kongsvinger takket nei til eliteserien

Kongsvinger Knights bestemte på sitt styremøte torsdag kveld å takke nei til den ledige plassen i eliteserien.

Per Arne Olsen blir tilrettelegger i striden om ny fastlandsforbindelse: – En av partene må skifte mening

Det var trangt om plassen hos fylkesmannen mandag da politikere fra Færder, Tønsberg og fylkeskommunen var invitert til drøftingsmøte i kjølvannet av den politiske behandlingen av ny fastlandsforbindelse. Kommunene og fylkestinget har valgt hver sin løsning.

Manchester United danker ut City

Manchester City gruste byrivalen i Premier League. Selv om Mourinho kjempet seg til en sterk andreplass foran Tottenham, må det ha svidd skikkelig å se City 19 poeng foran seg ved sesongslutt. Men når det gjelder driften av klubben, plasserer United City langt bak seg. Vi hører stadig om oljepengene som sprøytes inn hos City gjennom sine arabiske eiere.

Slik skal Stabæk forsterke for å overleve

NADDERUD (VG) Sportssjef Inge Andre Olsen (40) lover at Stabæk skal hente inn spillere denne sommeren i håp om å holde plassen i Eliteserien.

Tilbake som verdensener etter vanvittig slag

Dustin Johnson (33) sikret seieren i St. Jude Classic-turneringen på utrolig vis. Samtidig tok han tilbake plassen som golfens nummer én.
Les mer om:

- Mange kunne takke Sverre Enevold for julemiddagen, men kanskje flere for livet

- Så kan jo vi andre heretter huske å bruke riktig navn på plassen!
Les mer om:

Passerer Bodø/Glimt med seier i kveld: – Tenker ikke på tabellen

Stabæk passerer Bodø/Glimt og kommer seg vekk fra 14. plassen som gir nedrykksmuligheter - dersom de Blaa slår nettopp Bodø/Glimt i kveld. Men akkurat det ofres få tanker i dag.

VM blir avgjørende for om han får bli i Manchester United

Den svenske forsvarsspilleren Victor Lindelöf ga Sverige kollektiv stolthet da han i fjor sommer fikk kontrakt med Manchester United i en overgang fra Benfica. Det var etter manges mening, spill på landslaget som åpnet øyene til Manchester United, nå kan det være landslagsspill som redder plassen. Les: Manchester United-spilleren fyller opp bøtter med selvtillit Nå kan oppholdet på Old Trafford snart være over. Manchester United manager har bare benyttet Victor 13 ganger fra start i Premier League.

Ønsker å kjempe i Serie A istedenfor å reise tilbake til England

Aston Villa ble nesten en Premier League klubb igjen for noen uker, men måtte se seg slått av Fulham i «Play Off» kampen. – Kampen var ute deres keeper Pierluigi Gollini som har vært på utlån til den italienske klubben Atalanta.  Les: Ut med skade og lykkelig Oppholdet i Serie A har vært en suksess og nå har de blitt enige om en kontrakt frem til 2023. – Den unge keeperen skal ha blitt inspirert av å kjempe om plassen med Atalanta sin førstekeeper. Il portiere Pierluigi #Gollini definitivo in nerazzurro!#GoAtalantaGo https://t.co/DBJRw3RW2n pic.twitter.com/jxIoBnpo5X — Atalanta B.C.

Narvik takker nei til plass i Get-ligaen

Narvik takker nei til en plass i Get-ligaen i ishockey neste sesong. Det melder klubben selv på sine nettsider nå i ettermiddag. Narvik fikk tilbud om å ta plassen til Lørenskog som ikke fikk fornyet lisensen, men de krevde endringer i terminlista ettersom laget ville få så lang reisevei til alle bortekampene. Men de klarte ikke å finne en løsning med Norges Ishockeyforbund.

Arctic Eagles takker nei til eliteserien

Narvik blir ikke Norges nordligste eliteserieklubb etter at klubben takket nei til plassen i eliteserien ishockey for neste sesong.

Arctic Eagles takker nei til eliteserien

Narvik blir ikke Norges nordligste eliteserieklubb etter at klubben takket nei til plassen i eliteserien ishockey for neste sesong.

Ishockeyforbundet: – Vi beklager at Narvik ikke ønsker å ta imot plassen i eliteserien

Narvik blir ikke Norges nordligste eliteserieklubb etter at klubben takket nei til plassen i eliteserien ishockey for neste sesong.
Les mer om:

– I tre år var alt bare kaos. Denne plassen gjør at jeg klarer meg. Jeg har funnet min livsstil.

Arbeidet med Rex Garden gjør at Kenneth Ravn Ottesen smiler igjen.
Les mer om:

– D vart et godt smell, et skikkelig smell...(pluss)

Ari Behn har alltid hatt lyst til å prøve laksefiske. Etter møtet med Namsen og Grande Gaard – var hjertet tapt til plassen.
Les mer om:

Gamletreneren inn som Godset-vikar

Bjørn Petter Ingebretsen overtar som midlertidig trener for Strømsgodset etter at Tor Ole Skullerud valgte å trekke seg i går kveld. Ingebretsen ledet Godset til 2.plass i Eliteserien i 2015, men måtte gi seg året etter av helsemessige årsaker. Nå får 51-åringen jobben med å få Strømsgodset tilbake igjen på vinnersporet, og opp fra 12.plassen de for øyeblikket ligger på i Eliteserien.

Pochettino får det ikke som han vil

Tottenham har vært intense i sin interesse for Crystal Palace-spilleren Wilfried Zaha. Men nå ser det ut til at Crystal Palace har mistet all kontakt med virkeligheten. Ifølge Tottenham. Tottenham har gitt uforbeholden støtte til Pochettino, og skal gi treneren mulighetene til et høyt aktivitetsnivå på overgangsmarkedet. For Pochettino har Zaha stått høyt oppe på listen. Palace-vingen har spilt glimrende denne sesongen og var avgjørende for at klubben beholdt plassen i Premier League.

Søndag kan det bli ekstra trangt om plassen her: – Frykter kaos på parkeringsplassen

De siste ukene har det vært flere tilfeller av parkeringskaos både på Ringshaug og Skallevold. Med sol, varme og badevann søndag frykter man nytt kaos, for da er det ikke bare vanlig badende som opptar disse strendene.
Les mer om:

Om gate-, vei- og stedsnavn i Tvedestrand

Så er navnediskusjonen i gang igjen, denne gang i forbindelse med plassen foran kirken. Jeg skal ikke blande meg inn i den, men bare lufte noen tanker generelt om det å gi navn til gater, veier og plasser i byen vår.
Les mer om:

Urokråka Diego Costa er fortsatt savnet

Når vi minnes kombinasjonen Costa og Chelsea, kommer vi stort sett på måneder med rot og uro. Costa røk i tottene på Conte og reiste i eksil til Brasil. En tidligere Chelsea-spiss har helt andre minner om Costa. Frank Sinclair fikk med seg nesten 200 kamper for Chelsea på slutten av 1990-tallet, og mener bestemt at gamleklubben har noe å rydde opp i. Sinclair husker også godt unggutten John Terry… -Chelsea trenger en ny spiss. Morata startet bra, men slet i fortsettelsen.
Les mer om:

Analyse: Derfor henter Start Rekdal

Starts prosjekt står ikke og faller på om de rykker ned eller ikke. Men det er definitivt en enorm fordel og forskjell om de klarer plassen i Eliteserien. Derfor ble Kjetil Rekdal (49) hentet inn.

Tysk skipsvrak fra krigen lekker olje – nå overvåkes plassen(pluss)

I november 1942 kolliderte to tyske skip like utenfor Roan. Man har nå oppdaget lekkasjer av olje fra vraket av det ene skipet som gikk ned.
Les mer om:

Andreas M. Feragen og Tvedestrand kirke, ei oppklaring

Vi viser til oppslag med Tvedestrand menighetsråd, som føler seg overkøyrt fordi vi har foreslått at plassen foran Tvedestrand kirke kan heite Andreas M. Feragens plass.

Trakk navneforslag uten begrunnelse - nå vil Line Mørch ha et eget navneutvalg

Nemnden som foreslo å kalle plassen foran Tvedestrand kirke opp etter skolemannen Andreas Martinius Feragen, trakk forslaget sitt før kommunestyret skulle behandle saken tirsdag kveld.

– Plassen er en gave til hele bydelen!(pluss)

– Jeg hadde aldri drømt om et slikt anlegg da jeg startet for 17 år siden, sier Sellanrå-rektoren.
Les mer om: