Nyheter om Plassen


Tande står over lagkonkurransen etter bisart uhell

Johann André Forfang tar over plassen til Daniel-André Tande i lørdagens lagkonkurranse.
Les mer om:

Tande står over lagkonkurransen etter bisart uhell

Johann André Forfang tar over plassen til Daniel-André Tande i lørdagens lagkonkurranse.
Les mer om:

Bekreftet: Klopp har endelig bestemt seg!

For å øke spenningen har Jürgen Klopp holdt døren åpen for et hvileår når kontrakten hans hos Liverpool skulle løpe ut i 2022 . Vi bruker bevisst ordet skulle. For på denne salige fredagen i desember kunne Liverpool-supporterne åpne luke nr. 13. Bak befant det seg en glisende Jürgen Klopp. Og gliset spredte seg raskt til kalenderinnhaverne. Klopp forlenger kontrakt til 2024! -Vi har bestemt oss for å fortsatte med det som ikke har fungert så dårlig så langt. Dette vil være gode nyheter for noen, ikke så gode for andre. We love it!
Les mer om:

Tom Nordlie: «Det ville være en ære»

Denne sesongen gikk virkelig ikke som planlagt for Lillestrøm. De havet i kvalifisering med samme poengsum som Sarpsborg og Mjøndalen, men med dårligere målforskjell. Hovedtrener Jörgen Lennartsson fikk sparken og inn kom Skeid trener Tom Nordlie som skulle lede laget i to viktige kvalifiseringskamper mot Start.  Lillestrøms «redningsmann» klarte det ikke redde plassen i Eliteserien, det etter å ha vært «trygg» for så å rote bort en 4-o ledelse på Åråsen. Les: Mourinho overbevist om at verdens beste vil skjelve i buksene Tom Nordlie beskrev sine følelser: «Tomhet.

– Ingen grunn til at vi ikke kan gjøre som Viking

Start sikret plassen i neste års Eliteserie etter en ellevill snuoperasjon mot Lillestrøm. Nå ser Start-trener Joey Hardarson allerede fremover mot neste sesong.
Les mer om:

Og der gikk Tom Nordlie glipp av 200 000

Da det bare var et kvarter igjen av playoff-finalen begynte Åråsen stadion stadion å glede seg over at Lillestrøm ville overleve i Eliteseien. – Lillestrøm ledet med fire mål, men så som troll i eske dukket Martin Ramsland opp og sendte Start til Eliteserien med tre scoringer på rappen. Midlertidig hovedtrener Tom Nordlie ble hentet fra Skeid for å redde Lillestrøm fra nedrykk etter å selv ha ledet Oslo-laget ned i Post Nord ligaen. Bonus ble lovet, men når Lillestrøm nå rykker ned slipper de å trykke send knappen på 200 kroner. LEGENDE!!

I dag avgjøres LSKs skjebne: – Jeg kaldsvetter, har vondt i hodet og føler meg bare skikkelig dårlig

Rundt kafébord på Kinos og over baren på Martins er det kun én ting samtalene går i onsdag ettermiddag; kan LSK berge plassen i Eliteserien?
Les mer om:

Ungt ektepar satser profesjonelt på produksjon av honning - lager Leirskogsgull langt oppe i lia

Plassen Forsøksgård er en liten perle, med fabelaktig utsyn over Begnadalens sju blåner. Her satser et ungt ektepar profesjonelt på produksjon av honning, en mangelvare i Norge.
Les mer om:

Manchester City ønsker å «reparere» forsvaret med Barcelona spiller

Det er ikke bare Manchester City manager Pep Guardiola som har fått med seg at forsvaret til klubben ikke er helt på høyde med sist sesong. – Noe må gjøres allerede i januar. Den franske Barcelona-forsvareren Samuel Umtiti har ikke spilt på lenge for den spanske klubben, ettersom han gjentatte ganger har blitt skadet. Derfor har han også gradvis falt på rangeringen til Barca, og det er grunnen til at en januar-flytting til Manchester City kan komme opp.

Cinta (18) har demonstrert mot klimaendringene hver fredag i snart 40 uker

Cinta Hondsmerk står på plassen utenfor Domkirken i Stavanger med et pappskilt i hendene. Det har 18-åringen gjort nesten hver fredag siden februar i år. Hun har heller ingen plan om å slutte.
Les mer om:

Fall spolerte karrierebeste for Lie

Kajsa Vickhoff Lie (21) var på vei mot en sterk plassering før hun falt i lørdagens utforrenn i Lake Louise i Canada. 21-åringen startet som nummer 21 i lørdagens konkurranse, og var i ledelsen på sine tre første passeringer. Lie tapte noe tid nedover i bakken, men var likevel på vei mot en god plassering. Men mot slutten gikk det galt. Vie falt etter et hopp og ropte ut i frustrasjon over at et sterkt løp gikk i vasken. Nicole Schmidhofer fra Østerrike vant lørdagens renn. Hun var 13 hundredeler foran amerikanske Mikaela Shiffrin på plassen bak. Francesca Marsaglia fra Italia ble nummer tre.

De norske hopperne skuffet

Det ble en skuffende norsk hoppdag i russiske Nizjnij Tagil. Samtlige av de norske hopperne var ute av medaljekampen allerede før finaleomgangen. Robert Johansson hoppet lengst av de norske hopperne i første omgang, men falt. Dermed var Daniel-André Tande beste nordmann på en 14. plass med sitt hopp på 124 meter. I finaleomgangen hoppet han svake 114 meter og var tydelig misfornøyd med sin egen prestasjon. Tande ble til slutt nummer 21. Marius Lindvik klinket til med et kjemphopp på 130 meter i finaleomgangen og hoppet seg opp flere plasser på resultatlista.

Spillere strømmer ut portene på Marienlyst stadion

Dette er en sesong som drammenslaget Strømsgodset sikkert har lyst til å glemme så fort som mulig.

Sparker sin fjerde manager siden Moshiri ble hovedaksjonær

Det er ikke spørsmål om Everton manager Marco Silva får sparken, men heller når. Det kan skje allerede i kveld ettersom Toffees majoritetsaksjonær Farhad Moshiri etter planen ankommer Liverpool nå i kveld for å avgjøre fremtiden til den 42 år gamle portugiseren. Det var Liverpool som overkjøring med b-laget 5-2 i byderbyet sammen med 18 plassen i Premier League som har gjort det umulig for manageren å fortsette.

Landslagsback Jonas Svensson aktuell for Valencia

I 2017 forlot Jonas Svensson Rosenborg etter 8 år i klubben til fordel for den nederlandske klubben AZ Alkmaar. Etter litt prøving og feiling i begynnelsen har han spilt seg godt inn i klubben og det har blitt langt merke til.  Valencia er ute etter en som er skikkelig tøff og der passer Jonas Svensson perfekt.

Messi digger Liverpool-spilleren som fortjener bedre: «Det er en skam»

Det er ikke bare Sadio Mané som bør glede seg over Messis uttalelse i forbindelse med Ballon d´Or 2019. Dette bør også gjøre all verdens Liverpool-supportere ikke så rent lite stolte. For det er ikke hver dag verdens beste (og en av tidenes beste) fotballspillere trekker frem andre han virkelig digger. Les: Klopp kliner til og bestemmer seg for å vinne jula -Det er en skam at Mané kom på 4. plass. Han har hatt et fremragende år, som har vært eksepsjonelt for hele Liverpool-laget.

Klopp kliner til og har bestemt seg for å vinne jula

Hva er egentlig klubb-VM i fotball? Liverpool og Jürgen Klopp viser at dette er noe som prioriteres midt i Premier League-stria i desember. For travle uker blir det garantert for de røde. Ikke nok med at Premier League-programmet intensiveres i jula, men også Aston Villa venter i Carabao Cup 17. desember. Og klubb-VM? To kamper venter i Qatar, der semifinalen spilles 18. desember.

UEFA innfører endringer i Champions League

Det europeiske fotballforbundet (UEFA) bekreftet onsdag at de skal innføre gruppespill i kvinnenes Champions League. Endringene skal skje fra 2021/22-sesongen. I det nåværende formatet er det kun gruppespill i kvalifiseringen til turneringen. Klarer man å spille seg dit, er det rett til 1/16-finale. Les: Reddet plassen, starter «oppryddingen» med å si farvel til dansk keeper Planen er at 16 lag skal fordeles på fire grupper med fire lag, med andre ord likt mennenes format. «Vi forventer at kvinnenes mesterliga bli mer populært enn det er i dag.

Liverpools «andrelag» ydmyket Everton og Marco Silva

Marco Silva og Everton er knust av kongen i byen. Når Liverpool sender bykollegaene hjem på bussen med 5-2 tap, sier det mye om forskjellen på klubbene. Spesielt når Liverpool hadde et slags b-lag på banen. For denne kvelden var det tre spillere med bare fire Premier League-kamper fra start som skulle lede de røde. Les: Reddet plassen, starter «oppryddingen med å si farvel til dansk keeper Adam Lallana, Xherdan Shaqiri og Divock Origi gjorde seg definitivt ikke bort. Shaqira med én scoring, Origi med to og Lallana med brilliant spill hele kvelden. YES BIG SHAQ!

Reddet plassen, starter «oppryddingen» med å si farvel til dansk keeper

De to siste serierundene reddet Strømsgodset fra nedrykk til Eliteserien, man skjønte det var håp da drammenslaget tok imot Brann i nest siste serierunde og knuste dem 6- 0. – Med seier i siste kamp mot Kristiansund var de på trygg grunn to poeng over nedrykk.  At det kommer til å skje mye i vinter i Strømsgodset er hevet over enhver tvil. – Oppryddingen virker som om den allerede er i gang.

Ta den ledige plassen!

Les mer om:

Denne sentrumsbutikken har stått tom i nesten to år – megleren håper det løsner nå

I løpet av de nesten to årene det gamle Bunnpris-lokalet har stått tomt, er plassen utenfor gravd opp og har gjenoppstått i ny prakt. – Det er blitt kjempefint, mener megleren som skal leie ut butikklokalet.
Les mer om:

Dette koster Lillestrøms «Nordlie-gambling»: Får bonus på 200.000

LILLESTRØM (VG) Lillestrøm betaler ingenting til Skeid for at de frigir Tom Nordlie (57) umiddelbart. Trenerveteranen er sikret en månedslønn pluss en bonus på 200.000 om Lillestrøm greier plassen.

Må kjempe om plassen

Denne uka presenteres 40 skjønn­litterære debutanter på Litteratur­huset i Oslo. Åtte av dem har ikke fått en eneste anmeldelse i riks­avisene.
Les mer om:

Spillerne om trenerbyttet: – Han skaper litt liv i gruppa, og det tror jeg er bra

Frode Kippe har hatt Tom Nordlie som trener tidligere. Veteranen tror trenerbyttet kan gi laget den motivasjonen de trenger for å holde plassen.
Les mer om: