Nyheter om Plassen


Rosenborg med sitt største salg siden Ole Selnæs ble solgt til Saint-Étienne

Formelt sett dreier det seg om en låneavtale som omgjøres til et kjøp til sommeren hvis Serie A klubben Sassuolo holder seg på øverste nivå i Italia. Venstreving Emil Konradsen Ceïde har en god stund (naturlig nok) ønsket seg en profftilværelse i en av de store ligaene, håpet var fra Rosenborg sin side at de kunne beholde han litt lenger.

Har valgt seg denne plassen: - Er du tidlig nok oppe om morgenen så kan du se orreleik på myrene

Gruppen som skulle se på alternativer for en dagsturhytte på Vegårshei har landet på et forslag.
Les mer om:

Seagulls har permittert treneren. Overlater ansvaret til spillerne.

Haugesund Seagulls har permittert trener Teemu Elomo for resten av sesongen. Nå får spillerne selv ansvaret for å berge plassen i 1. divisjon.
Les mer om:

Henter hjem Rhys Williams

Ideen til Liverpool manager Jürgen Klopp var å la 20 år gamle Rhys Williams få kjørt seg hos Swansea denne sesongen for så komme tilbake neste sesong og kjempe om plassen i det som må være en av Europas tetteste forsvarsrekker. Siden august i fjor har Rhys Williams tilhørt Swansea, etter at han gikk på lån fra Liverpool til det walisiske laget. Oppholdet i «Svanene» har ikke blitt helt som forsvarsspilleren hadde tenkt på forhånd. Det ble veldig lite spilletid og absolutt ikke det hardkjøret han var ute etter.

Boligsameie fikk nei til carport – nå er kommunens vedtak opphevet

Et boligsameie på Kråkerøy ønsket seg carport på den åpne plassen der beboere parkerer bilene sine, men fikk blankt nei av kommunen. Nå har Statsforvalteren opphevet vedtaket.
Les mer om:

Frykter boligblokker her: – Plassen er et viktig samlingspunkt

På fine vinterdager er det et yrende liv på skøytebanen sentralt på tettstedet. Nå frykter mange beboere at det kan komme boligblokker på eiendommen.
Les mer om:

Spisstalent som har banket inn mål for Skeid i hele fjor er klar for Eliteserien

19 år gamle Abel William Stensrud har en unik evne til å være på rett sted til riktig tid og har med det fått den usexy beskrivelsen av å være en målsnik!. – Vel denne evnen med å dukke opp fra intet var med på bringe Skeid opp til OBOS-Ligaen og nå, han selv opp i Eliteserien. Mandag ble han presentert som Odds nye spiss på en toårskontrakt. Stensrud scoret 22 mål på 22 kamper for Skeid i fjor. I åtte av kampene var han innbytter.

Her løper Diego i baris i Storgata: - Den eneste plassen jeg fryser er på hendene

Argentinske Diego Luna liker å løpe ute på vinteren. Uten klær.
Les mer om:

Snowboardlegenden White: Sikret trolig plassen i sitt femte OL

16 år etter sitt første OL-gull, trosset snowboardlegenden Shaun White (35) covid-19 og en ankelsmell – og gikk «all in» for å vise at han er god nok for OL nummer fem.
Les mer om:

– Vi tenker lekeplass og hinderløype

De ønsker at plassen skal bli et naturlig samlingspunkt for barna i nærområdet.
Les mer om:

Nå er det Dennis Johnsens tur til å spille med Manchester United-legende

Du trenger ikke å like typen Nani for å være enig i at han er en rasende god angrepsspiller. Luis Carlos Almeida da Cunha ble hentet til Manchester United fra Sporting i 2007 og ble raskt en favoritt hos supporterne. Portugiseren var rask, teknisk, illsint og hatet å tape. Med 230 kamper i United-drakt og 41 scoringer og 73 assists, skrev venstrevingen seg inn i historien på Old Trafford og legendestatus. Nå er det Dennis Johnsens tur til å spille sammen med Nani.

Sergino Dest vil bli og kjempe om plassen, Xavi er helt uinteressert

Sergino Dests fremtid i Barcelona henger i en svært tynn tråd da Xavi Hernandez er ute etter å selge den amerikanske høyrebacken. – Spilleren selv er opptatt av å bli på Camp Nou. Til tross for interesse fra Bayern München og Chelsea, vil Dest bli Camp Nou og skal være klar for å kjempe seg inn på Xavis lag. USMNT-stjernen har ikke blitt hjulpet av skader og COVID-19, noe som har utelukket ham fra de fleste kampene siden Xavi tok ansvaret fra tidligere sjef Ronald Koeman. Les: Har solgt en leilighet på 900 kvadratmeter for 1,6 milliarder 21-åringen er forholdsvis ettertraktet.

Foreslår å gjøre den «glemte plassen» til friområde

Jo Røed har foreslått å gi plassen utenfor Voldsløkka barnehage navnet «Wilhelm Buchs plass», og mener denne bør ryddes opp i snarest. Bymiljøetaten sier nå den er foreslått som friområde i forbindelse med Voldsløkka idrettspark.
Les mer om:

Østigård headet Genoa i føringen mot Milan

Midtstopper Leo Skiri Østigård (22) stanget Genoa i ledelsen mot AC Milan etter 17 minutter i åttedelsfinalen av den italienske cupen. Østigård, som gjorde sin debut for Genoa for fire dager siden, kom i høy fart på bakre stolpe og steg til værs på corneren. I lufta ruvet han alene og headet inn 1-0-målet. Østigård er utleid til Genoa fra Brighton ut sesongen og skal bidra med å redde plassen. Han har spisslegenden Andrej Sjevtsjenko som sjef. Ukraineren tok over jobben i november etter en svak start på sesongen. Kampen mot Milan pågår fortsatt. (NTB)
Les mer om:

Bø på pallen i Oberhof - Thingnes Bø bekymret før OL

Tarjei Bø (33) spurtslo Sturla Holm Lægreid (24) i kampen om 3. plassen. Johannes Thingnæs Bø (28) hadde en ny tung dag på standplass.
Les mer om:

Sterke prestasjoner av valdriser i lørdagens skiskytterrenn i Karidalen. Martin ledet rennet

Martin Jørstad Ringli fra Øystre Slidre IL og Tobias Gigstad Bergene fra Skrautvål IL tok 2. og 4. plassen i klassen menn 17 år under sprinten i skiskyting lørdag.

Graham Hansen scoret i ny storseier

Caroline Graham Hansen scoret mål nummer to da Barcelona slo Granadilla 7-0 i spansk kvinnefotball lørdag. Graham Hansen og lagvenninnene fortsetter å bøtte inn mål i den spanske ligaen denne sesongen. Lørdag scoret laget sju mål eller mer for sjuende gang. Både Graham Hansen og Ingrid Syrstad Engen var på banen fra start i lørdagens storseier på bortebane. En snau halvtime ut i kampen satte Graham Hansen inn 2-0-målet.

Klar for å kjøpe byens eldste pub: - Jeg vil gjerne holde liv i plassen

SKIEN: Hvis alt går etter planen blir snart byens eldste pub kjøpt opp av en lokal person.
Les mer om:

Rafael Benitez vil gjenforenes med storebror Longstaff

Det var den spanske manageren som ga Sean Longstaff sjansen for Newcastle tilbake i 2017, en sjanse som midtbanespilleren tok godt vare på. – Siden det har han blitt en av de viktigste spillerne på St James’ Park. Lillebror Matty Longstaff er også tilbake i Newcastle etter et låneopphold i den skotske klubben Aberdeen. Les: Dominic Solanke sitt scoringsbonanza bringer han tilbake til Premier League Everton har hatt en tøff sesong så langt. Rafael Benitez sitt lag ligger på 15.

Østigård klar for Genoa

Midtstopper Leo Østigård er klar for nok et leieopphold, denne gang i den italienske Serie A-klubben Genoa. Det bekrefter Genoa på sitt nettsted. Han får draktnummer 55. 22-åringen skal bidra med å redde plassen for Genoa, og han får spisslegenden Andrej Sjevtsjenko som sjef. Ukraineren tok over jobben i november etter en svak start på sesongen.
Les mer om:

Monaco har funnet Niko Kovac erstatter

Kritikken mot fyrsteklubben har haglet etter de sparket den tidligere Bayern München manager Niko Kovac på grunn av manglende resultater. – De aller fleste mente de var alt for kjappe og at klubben er i ferd med å bygge opp et image om å være ekstremt utålmodige. Da Nico Kovac denne uken måtte forlate Monaco etter «hele» to poeng bak 4. plassen i Ligue 1, har Marsch ifølge ESPNs kilder rykket opp som toppkandidat. Sportsdirektør Mitchell er godt kjent med Marsch etter å ha jobbet sammen hos RB Salzburg.

ESPN: Jesse Marsch toppkandidat til å erstatte tidligere Bayern München-trener

For atten måneder siden ledet Monacos sportsdirektør Paul Mitchell jakten på ny manager, en prosess som endte med Nico Kovac. Nå leder samme sportsdirektør jakten på erstatteren. Forrige gang endte det altså opp med en tidligere Bayern München-trener, denne gangen kan det ende opp med en tidligere RB Leizpig-trener. Vel, egentlig er det litt i overkant å kalle Jesse Marsch tidligere RB Leipzig-trener, for amerikaneren fikk knapt en halv sesong ved roret før han ble veid for lett.
Les mer om:

Drittlei innbytterpuls! Svært fristet av interesse fra Tottenham, Arsenal og Bayern München

Hele 21 ganger har Dejan Kulusevski vært på banen for Juventus denne sesongen, men når de fleste gangene består av innhopp ut i andre omgang har det ikke generert mer enn litt over 700 spilleminutter. Den svenske høyrevingen ønsker å spille mer, men det ser ikke ut til at Juventus manager Massimiliano Allegri som kjemper med ryggen mot veggen (ligger på 5.plass i Serie A) ikke har tenkt til å gi han det med det første.

Har kjøpsplaner som best kan beskrives som monumentale

Det er bare en klubb som ligger dårlige an i Premier League denne sesongen enn Newcastle. Eneste lyspunkt for de tre under strekken er at Watford er midt inne i en skrekkelig tapsrekke Claudio Ranieri sin ledelse og nå er innenfor rekkevidde. Newcastle har fått inn søkkrike Saudi-Arabiske eiere og der er ingen hemmelighet de har tenkt å bruke veldig mye penger på å berge plassen. – Akkurat nå skal de ha tre massive signeringer på gang, men skal vi tro ryktene stopper det ikke der.

Snowboard-Røisland klinte til med 2. plass i Calgary

OL-medaljehåp Mons Røisland (24) bekreftet at han er på vei mot Beijing-formen da han hevet seg voldsomt i andre og avgjørende omgang i verdenscupfinalen i slopestyle i Calgary – og knep 2. plassen.
Les mer om: