Nyheter om Plassen


De topper Senterpartiets liste i Agder

Eivind Drivenes nådde ikke opp i Senterpartiet. Nominasjonsmøtet vil heller ha Anja Abusland (25) på den attraktive plassen etter toppkandidat Gro Anita Mykjåland.
Les mer om:

Kom inn på toppen av lista

Eivind Drivenes nådde ikke opp i Senterpartiet. Nominasjonsmøtet vil heller ha Anja Abusland på den attraktive plassen etter toppkandidat Gro Anita Mykjåland.
Les mer om:

Valgt uten motkandidat

Gisle Meininger Saudland skal toppe Frps liste i Vest-Agder. Ingen utfordret han på den plassen.
Les mer om:

Mbappé har stjålet plassen til Haaland

Erling Braut Haalands statistikker er bedre enn tallene som følger Kylian Mbappé. Derfor er nominasjonene til FIFA-kåringen en forbigåelse av det siste årets sensasjon i internasjonal fotball.

Videre til finalene

Therese Johaug berget plassen akkurat i sprintprologen. Dermed er hun videre til utslagsrundene som starter 12.30. – Da kan Johaug trekke en lettelsens sukk. Vi slapp med skrekken, sier Post. Ane Appelkvist Stenseth var overlegen i prologen. Hun leverte dagens beste tid på 2:55.94, hele 4.10 sekunder foran svenske Maja Dahlqvist. – En eventyrlig bra prolog, sier Post. Tiril Udnes Weng leverte femte beste tid.

13 julebord forsvant på rappen, men Tom gir ikke opp: – Vi klorer oss fast

– Vi fått flere og flere bookinger fra vennegjenger. Det er stamgjester som føler seg trygge her og som vil hjelpe oss å med å overleve, sier Tom Nelvik ved Plassen pizza- og cocktailbar.
Les mer om:

KrF-veteranen Grøvan vraket i nominasjonskamp i Agder

KrFs parlamentariske leder Hans Fredrik Grøvan tapte slaget om andreplassen på partiets felles valgliste for Agder. Plassen gikk til Jorunn Gleditsch Lossius.

KrF-veteranen Grøvan vraket i nominasjonskamp i Agder

KrFs parlamentariske leder Hans Fredrik Grøvan tapte slaget om andreplassen på partiets felles valgliste for Agder. Plassen gikk til Jorunn Gleditsch Lossius.

Bestenotering for Stjernesund: – Det gir selvtillit

Thea Louise Stjernesund tok 6. plassen under parallellslalåmen i Lech.
Les mer om:

- Kjølmoen vår beste kandidat(pluss)

– Det er lov å prøve seg, sier lederen for nominasjonsnemnda i Arbeiderpartiet, Else-May Norderhus. Hun forstår at flere ønsker 1. plassen på stortingslista, men holder fast på Per Vidar Kjølmoen fra Rauma som den beste stemmesankeren for partiet.

Skjønner Celtic er i krise når Paolo Di Canio er aktuell

Den italienske tidligere Sunderland manageren Paolo De Canio fikk sparken for noen år som ekspertkommentator fordi han tatoverte «Dux» på overarmen og viste det frem på TV. – Den meget kontroversielle, intense, fullstendig gale og tidvis morsomme (på avstand) fotball personligheten fortalte varden at tatoveringen var for å provosere, ikke for å fortelle verden han var en fascist. Ingen trodde på hans forklaring, tilbake i 2005 hevet han armen i en fascist-hilsen i to kamper på rad i italienske Serie A, noe som førte til utestengelse.

Olaug V. Bollestad topper i KrF. 20-åring på andreplass

Olaug V. Bollestad ble valgt som KrFs listetopp foran stortingsvalget neste høst. Etter kampvotering ble 20-åringen Hadle Rasmus Bjuland valgt til å stå på andreplass. Han kjempet om plassen med Alf Magne Grindhaug som fikk tredje plass.
Les mer om:

Leeds-legende frykter Manchester United raid i januar

Leeds-legende Nigel Martyn startet ut som midtbanespiller, men fant ut at han var bedre mellom stengene. – Nå er han redd for hva det hvil gjøre med Leeds hvis de henter Manchester United sin fremtidige stjernekeeper Dean Henderson i januar. Det er hvilket signal klubben sender og innvirkningen det vil få på garderoben. – Leeds har sett han på nært hold, Henderson har imponert på sine to sesonger på lån Yorkshire-rivalene Sheffield United.

Også Skytte ble seriemester - Her er tallene hans

Sammy Skytte har funnet plassen sin tilbake hos Stabæk og kan som eneste spiller i dagens tropp kalle seg seriemester.
Les mer om:

Dortmund har skaffet seg arvtageren til Haaland

Det er noe herlig arrogant over fotballspilleren Erling Haaland når han etter fire scoringer mot Hertha Berlin slenger ut i et intervju at han ble litt grinete for at han ble byttet ut og snytt for flere scoringer. Men The Golden Boy ga plassen til det han ser på det største talentet i verden. Lucien Favre har stått og trippet utålmodig for å komme til denne dagen. På fredag fylte Youssoufa Moukoko 16. Dagen etter kunne tenåringen endelig begynne å gjøre nytte for seg på seniorlaget.

Barcelonas forsvarsgeneral er snipp snapp snute

Diego Simeone har et godt grep på utviklingen i La Liga. 20 poeng på 8 kamper – og tre poeng i boks etter møtet med Barcelona. Hos Barcelona spilles det en helt annen melodi. Nå skal vi ikke gni noe mer salt i såret til Ronald Koeman, men tre poeng mistet mot Atletico, gir Barcelona en solid bremseeffekt på 11 poeng etter 8 kamper.

Tallene som gir Start håp i kampen mot nedrykk

Fortsetter trenden fra de siste ti kampene, holder Start plassen i Eliteserien. Men så var det denne borteformen...
Les mer om:

Tallene som gir Start håp i kampen mot nedrykk

Fortsetter trenden fra de siste ti kampene, holder Start plassen i Eliteserien. Men så var det denne borteformen...
Les mer om:

Shiffrin ble nummer to i comebacket

Mikaela Shiffrin var tilbake i verdenscupsirkuset etter et 300 dager langt avbrekk, uten at det synes nevneverdig. Men Petra Vlhová var likevel hakket bedre, og tok førsteplassen foran amerikaneren. Shiffrin og Katharina Liensberger ble nummer to og tre. Thea Louise Stjernesund ble den beste av de norske alpinistene i lørdagens slalåm i finske Levi. Stjernesund havnet til slutt på 13.-plass og Mina Fürst Holtmann, som var beste norske etter første omgang, havnet på plassen bak.
Les mer om:

Sp sikter seg inn mot to på tinget fra Troms

Troms Senterparti har sterk tro på å greie å berge to representanter fra Troms på Stortinget ved valget neste høst. Nominasjonsmøtet på lørdag valgte fylkesordfører Ivar B. Prestbakmo til å stå på 2. plassen på stortingsvalglista.

Marit Arnstad topper Sp-lista i Trøndelag

Marit Arnstad står øverst på Senterpartiets nominasjonsliste i Trøndelag. Den andre sikre plassen går til fylkesleder Per Olav Tyldum fra Overhalla.

Eksemplarisk avslutning – sørget for seier til Lotta

BEITOSTØLEN: (SPORTEN) Lotta Udnes Weng utklasset samtlige i finalen på Beitosprinten fredag. Det var lenge spenning om seieren på spriten for damene, men en eventyrlig avslutning i finalen sørget for en soleklar seier. På oppløpet kunne hun spasere inn til en seier. På plassene bak fulgte Ane Appelkvist Stenseth som var raskest på prologen for kvinnene. – Jeg hadde ikke forventa å vinne her i dag, sier vinneren til NRK etter målgang. LES: Sterk prolog av Klæabo Men hun klarte ikke å gjøre noe med Nes-løperen, på plassen bak fulgte Tromsøs Anna Svendsen.

Bileieren om denne parkeringen: – Jeg har lov til å stå der

Sjåføren som parkerte på plassen for forflytningshemmede ved Østfoldhallene tidligere denne uken, forteller at han har tillatelse til å stå på disse oppmerkede plassene.
Les mer om:

«Farmen»-drømmen brast: - Vondt

Etter en intens «Torpet»-finale er det avgjort hvem som får plassen på «Farmen».
Les mer om:

Kampvotering om andreplassen på Sp-lista(pluss)

Ivar B. Prestbakmo får kamp om den nest gjeveste plassen på Troms Sps stortingsliste.
Les mer om: