Nyheter om Plassen


Og der tok Ancelotti igjen Jürgen Klopp

I det første Merseyside-derbyet sendte Jordan Pickford og Richarlison to av Liverpool-spillerne ut i et lengre skadeavbrekk. I det andre byderbyet sendte Ancelotti Klopp ut av ut av Anfield med 2-0 tap. På mandag sørget de blå for å ta igjen de regjerende mesterne i ligaen også. Les: Daily Mirror: Manchester United står klare med 900 millioner kroner En scoring av Richarlison etter ni minutter var nok til at Southampton aldri kom ajour. Everton derimot, er ajour med Liverpool (43 poeng), to fattige poeng opp til Champions League-kvalikplass på 4.

Daily Mirror: Manchester United står klare med 900 millioner kroner

Raphael har som 27-åring midtstopper vunnet det som vinnes kan. Verdensmester for Frankrike, 3 ligatitler og 4 Champions League-titler for Real Madrid. Senest i juli vet vi mer om veien videre. For så langt har klubb og spiller ikke blitt enige om en forlengelse av kontrakten som går ut på slutten av neste sesong. Et hav av tid, sier du? Ikke i fotballens verden. Skal Real først slippe Varane og sitte igjen med en solid bunke euros, må det skje i sommer. Selv om Varane fortsatt er en nøkkelspiller for Zidane, har kontraktsforhandlingene ikke rikket seg de siste månedene.

Utrolig og sant: Manager trekker seg fra jobben, bare 3 poeng unna 5. plassen i Ligue 1

Som manager går det ikke an å gjemme seg bak «vi har progresjon«, «innsatsen er god» eller «spillerne viser gode takter». Du måles ene og alene på hvor mange poeng som står bak klubbnavnet på tabellen. – I forhold til motstanderne, i forhold til eiernes forventninger. Og i forhold til egne forventninger. Stade Rennes har denne sesongen en for oss helt grei 9. plass, kun 3 poeng bak 5.

Presenterte planene for to år siden. Ennå står tomta ubygd

Status er uendret for fritidsbolig-prosjektet. Nå brukes plassen til bobilparkering.
Les mer om:

Paul Lambert takker for seg

Det er ikke resultatene til Ipswich denne sesongen, men de amerikanske investorene sitt inntog i klubben som er årsaken til at Paul Lambert nå trekker seg som manager. – Den 51 år gamle skotten kom til klubben i oktober 2018, han klarte ikke redde plassen Championship og rykket ned til League One i 2019. Eier Marcus Evans ønsket at Paul Lambert skulle fortsette også etter salget som er nært forestående, men de nye eierne ønsker at Bristol City-sjef Mark Ashton skal overta tømmene på Portman Road. Ipswich ligger på 8. plass litt for langt unna for en retur i år til Championship.

Neville: Den største forskjellen mellom Solskjærs og Mourinhos United er like enkel som den er avgjørende

Når José Mourinho tenker tilbake til tiden på Old Trafford, beviser trolig 2. plassen i Premier League at han var på vei mot titler – før Woodward, spillere, været og fandens oldemor stakk kjepper i hjulene. For Gary Neville er sølvet i Premier League alt annet en tegnet på at alt var i ferd med å gå så mye bedre. For Solskjær er situasjonen en helt annen. -Hva er det som viser at et lag har god karakter og personlighet?

Her var det smekkfullt i helgen: – Vi hadde valget mellom sommer eller vinter

På bobilparkeringen på Korten ble det i helgen så fullt at flere parkerte på plassen ved siden av.
Les mer om:

Schalke 04 i krise! Sparker hele hurven

Schalke 04 tapte lørdag stygt 5-1 mot Stuttgart på bortebane, de er fortsatt jumbo i Bundesliga med bare ni poeng etter 23 kamper spilt. Den tyske klubben har nå også ni poeng opp til Hertha Berlin på 15. plass, som er trygg plass i den tyske toppligaen. Sport1 melder at Schalke vil gjøre store endringer blant klubbens nåværende ledere. De melder at blant annet sportssjef Jochen Schneider, lagleder Sascha Riether, hovedtrener Christian Gross må gå. Les: Hentet inn usympatisk rasshøl som redningsmann Gross overtok laget 27.
Les mer om:

Granerud skuffet

Halvor Egner Granerud klarte ikke å leve opp til favorittstempelet i normalbakken. Han endte på den sure 4. plassen etter et skuffende førstehopp. Polske Piotr Zyla tok VM-gull.
Les mer om:

Skuffende norsk dag

Storslalåmrennet i Bansko er over, og det må være lov å si at det ble en skuffende norsk dag. Henrik Kristoffersen lå meget bra an etter den første omgangen, men endte bare som nummer 17. Rasmus Windingstad ble nummer 23, og Leif Kristian Nestvold-Haugen endte på plassen bak. Pallen ser slik ut: 1. Filip Zubcic 2. Mathieu Faivre 3. Stefan Brennsteiner
Les mer om:

Hoppkvinnene etter VM-bronsen: – Var veldig nærme gullet

Norge tok den siste plassen på VM-pallen i laghopp for kvinner i tyske Oberstdorf fredag. Det skilte 17,2 poeng opp til gullvinner Østerrike.

Alan Shearer har ikke akkurat høye tanker om leveransene til United-spiller

Anthony Martial er vant til å være hoggestabbe, men når du kjemper om plassen som førstevalg hos en av verdens største klubber, da må du tåle det. Med fire Premier League-scoringer på Martial i sesongen der det endelig swinger for Solskjær og United, må franskmannen hvertfall tåle at det stilles noen spørsmålstegn. Denne gangen er det fotballikonet Alan Shearer som tenker høyt om Martial.

Merson: Null problem, Manchester United holder koken

Mersons spådom er like god som andre forståsegpåeres, men når disse tidligere fotballstjernene bruker tonn med egen erfaring fra Premier League-spill, i tillegg til at kommentatorene tross alt har som jobb å følge hver minste bevegelse hos klubbene, øker troverdigheten til en kar som Merson. Så da den tidligere Arsenal-stjerna ble spurt om topp-fire klubbene i Premier League når alt skal oppsumeres til våren, er det verdt å lytte. Les: Godkjent: Liverpool by får sin nye superstadion -Man City er inne, obviously, det er den enkle delen.

Vil lage en detektivløype i Tvedestrand

Turister med barn har kommet til Tvedestrand for å oppleve plassen hvor den populære filmen Operasjon Mørkemann ble spilt inn. Nå ønsker Bokbyen å lage en detektivløype bygd på historiene i filmen og barnebokserien Detektivbyrå nr. 2.
Les mer om:

Wolves vant etter selvmål

Det ble ikke en sjanserik affære på Molineux fredag kveld.

Opseth sikret 2.-plass i Rasnov

Silje Opseth sikret en ny pallplassering i rumenske Rasnov fredag etter at hun endte på 2.-plass. Opseth hoppet seg opp fra en 4.-plass etter et hopp på 97 meter i 2. omgang. Dette var Opseths åttende pallplass i verdenscupen. Sara Takanashi fra Japan vant etter et hopp på 99 meter i 2. omgang. Verdenscupleder Nika Kriznar endte på 3.-plass etter et godt andrehopp. Maren Lundby fikk ikke ut sitt beste i førstehoppet og lå på 7.-plass etter 86,5 meter.

Nordmennene langt bak

Storfavoritten Alexis Pinturault gjorde som han ville i førsteomgangen av VM-storslalåmen. Franskmannen har halvsekundet ned til de nærmeste utfordrerne og kan nesten bare kontrollere inn gullet i ettermiddag. For nordmennene gikk det ikke like bra. Regjerende verdensmester Henrik Kristoffersen fikk ikke opp farten i den utfordrende løype. Han er beste nordmann på 15. plass, 2,32 bak.

Rivaldo «vet» hva Lionel Messi velger

Før Lionel Messi kom til Barcelona kunne Rivaldo i 1999 smykke seg med både å ha vunnet Gullballen og FIFA World Player of the Year. – Han har selvfølgelig også vunnet Champions League og Copa America samt VM gull (og sølv) med Brasil. Nå har han kastet seg inn i debatten om fremtiden til Lionel Messi. – Han er overbevist at neste stopp blir Paris Saint-Germain etter de på tirsdag knuste Barcelona.

Sjåførar fryktar storulykke i Strynefjellstunnelane(pluss)

Når to vogntog møtast i tunnelane på Strynefjellet, er det så trongt om plassen at sjåførar fryktar at det kan gå gale. No håpar dei ny tunnel ligg inne i Nasjonal transportplan.
Les mer om:

Plassen står snart klar til bruk. Men det vil ta tid før helikopter får lande

Forskriften om brann- og redningstjeneste utsetter helikopteraktiviteten ved Nordlandssykehuset i Bodø.

Fikk dobbel pris for dette huset: – Jeg skjønte tidlig at dette var en perle

De nye eierne falt pladask for plassen og la inn et raust bud på stedet.
Les mer om:

Jorn fikk siste finalebillett i MGP

Jorn – eller Jørn Lande fra Rjukan – gikk mandag kveld til topps i Sistesjansen og sikret seg den tolvte og siste plassen i Melodi Grand Prix-finalen til helgen.
Les mer om:

Jorn fikk siste finalebillett i MGP: – Det har vært en vanvittig mobilisering

Jorn – eller Jørn Lande – gikk mandag kveld til topps «Sistesjansen» og sikret seg den tolvte og siste plassen i Melodi Grand Prix-finalen til helgen.
Les mer om:

Jorn fikk siste finalebillett i MGP

Jorn – eller Jørn Lande – gikk mandag kveld til topps i Sistesjansen og sikret seg den tolvte og siste plassen i Melodi Grand Prix-finalen til helgen.
Les mer om:

Nedtur for gutta i junior-VM

De norske løperne var sjanseløse da russeren Aleksandr Ivsjin virkelig satte opp farten de siste 7,5 kilometerne av den klassiske tremila i junior-VM søndag. Lars Agnar Hjelmeset ble beste nordmann på 9.-plass, mens Martin Kirkeberg Mørk fulgte på plassen bak. De endte 52 og 56 sekunder bak. Jonas Vika ble 12.-mann. Ivsjin ledet an feltet fra første sekund. Det skulle derimot gå over halvgått løp før feltet begynte å sprekke. På vei ut på runde sju av åtte fikk derimot russeren med seg sin finske rival Alexander Ståhlberg. Da fikk også den norske trioen Vika, Mørk og Hjelmeset trøbbel.