Nyheter om Pettersen


Pettersen bekrefter comeback

Planen var å legge karrieren på hylla da hun ble mamma, men nå bekrefter Suzann Pettersen at hun gjør comeback i lagturneringen Dow Jones Invitational. Det blir hennes første konkurranse siden hun ble mor. "Tutta" skal spille med Catriona Matthew.
Les mer om:

Suzann Pettersen gjør comeback

«Tutta» har ikke spilt golfturnering siden 2017. Nå er hun snart å se tilbake på greenen.
Les mer om:

Emilio (19) får spesialtrening i NHL-klubben: Opp 7 kilo på ett år

Mathias Emilio Pettersen (19) kan bli Norges niende NHL-spiller gjennom tidende. Etter forrige ukes treningsleir ble han igjen i Canada for å få spesialtrening av Calgary Flames, som har «førsteretten» på unggutten fra Oslo-drabantbyen Manglerud.
Les mer om:

Er lojalitet til arbeidsgiver en viktig kvalitet i 2019?

KOMMENTAR: Lojalitet er ikke noe en arbeidsgiver bør kreve. Det må opparbeides gjennom å kontinuerlig utvikle forholdet til de ansatte, skriver Marcus Sahlin Pettersen.
Les mer om:

Disse kommer til «Studio Brygga» på fredag

Få med deg Tønsbergs Blads sommershow på tb.no hver tirsdag og fredag i sommer. På fredag kommer blant annet Atle Pettersen og Lise Karlsnes.
Les mer om:

Susanne (22) sto overfor et tøft valg - jobben og samboeren ble avgjørende

PORSGRUNN: Susanne Pettersen (22) har gått noen runder med seg selv denne sommeren.
Les mer om:

Ole-Henrik (40) er fortsatt preget etter den alvorlige bilulykken: – Jeg svevde mellom liv og død i flere dager

– Vi må tørre å satse mer på Fredrikstad som en kulturby og løfte kultur som positivt innslag både i samfunnsbyggingen og i byutviklingen, sier Ole-Henrik Holøs Pettersen, etatssjef for kultur i Fredrikstad kommune. Onsdag 3. juli runder han 40 år.
Les mer om:

Usaklig skremselspropaganda

Den 14/6 skrev Terje Ø. Pettersen, 3. kandidat Kristiansand Høyre i Fvn at en oppsigelse av EØS-avtalen slik Demokratene, Sp, Sv og Rødt ønsker vil stenge våre eksportbedrifter ute fra sine viktigste markeder.
Les mer om:

Kjell (72) og Anita (54) vil bygge privat rehabilitering i Onsøy

Kjell Pettersen (72) bobler nærmest over mens han forteller om drømmen sin. På egen tomt, nærmest i vannkanten på Skjæløy, ønsker han og kona å bygge 12 små leiligheter og etablere et rehabiliteringssted med korttidsplasser.
Les mer om:

Alle barn skal ha mulighet til å drive idrett. Barn og mosjonister skal ikke finansiere eliten

Tage Pettersen, Høyre, varslet at regjeringspartiene innfører et fritidskort slik at alle barn og unge mellom 6 og 18 år får mulighet til å delta på faste fritidsaktiviteter.
Les mer om:

Greenhouse har begjært oppbud og stengt for godt: – Det satt langt inne

Kafégründerne Janne Kristoffersen og Kim André Pettersen forsøkte å selge Greenhouse for å sikre at stedet skulle leve videre, men slik ble det ikke. Fredag begjærte de oppbud.
Les mer om:

Nå er troppen komplett: FBK henter juniorlandslagskeeper

Keeper Hanne Sagvold (19) er den siste signeringen FBK gjør. – Nå tar vi sommerferie med en god følelse, sier sportslig leder Øistein Pettersen.
Les mer om:

Slår kraftig tilbake mot SV-utspill: – Et slag langt under beltestedet

Kåre Pettersen (V) mener Ådne Naper og SV er på fullstendig bærtur i beskyldningen om at det ikke er gjort nok for å skaffe belønningsmidler til å styrke kollektivtrafikken i Vestfold.
Les mer om:

Treningssentereier: - Lisa er grunnen til at vi tør satse på dette

Aslaug Lia Pettersen og Jørn Pettersen satser på at treningssenteret deres på Vegårshei vil åpne i august 2020, men ville aldri turt å ta steget ut om ikke Lisa Fasseland Myhre hadde vært med på laget.

Turneringsklare spillere skal kjempe i Sverige

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)INDRE SALTEN: Fra Fauske/Sprint deltar både G14, J16 og G16. J16 dro avgårde med buss tirsdag morgen. FK Saltdalkameratene deltar med sitt G15-lag i turneringen. Ett av lagene som deltar fra Fauske/Sprint er serielederne i G16-klassen.

Amalie (16) har kvalifisert seg til fem ulike øvelser under drill VM i 2020

Amalie Bustgaard Pettersen fra Kråkerøy fikk hele sju pallplasseringer under helgens NM i korpsdrill – samtidig sikret hun seg plass i fem øvelser i VM i Nederland 2020.
Les mer om:

Stiller som minister

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO/SØRFOLD: På Egertorget mandag ettermiddag er det flere forbipasserende som kikker litt ekstra på Mads Sjøgård Pettersen fra Straumen i Sørfold.Han har en button det står «SP» på blazer-kragen, og står utenfor en valg-trailer dekket med reklame for Samlingspartiet.Statsminister Det er i sesong 3 av «Okkupert» Pettersen trer inn som en av hovedrivalene til Henrik Mestads rollefigur Jesper Berg, lederen for Norges Fremtid.

Forsker: Feil å koble pris med dyrevelferd

Miljøpartiet De Grønne mener industriell produksjon av svin gjør det umulig å føle ansvar overfor det enkelte dyr. Forsker Ivar Pettersen mener koblingen mellom billig svinekjøtt og mishandling av gris er feil.
Les mer om:

Valnesfjord mistet seieren i overtidsdrama

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)VALNESFJORD: Hjemmelaget fikk en pangstart på kampen, da Hermann Pettersen banket inn 1-0 på volley bare noen minutter etter avspark. Vinger utlignet først ved Mathias Toppen Halvorsen, før samme mann snudde kampen etter en vakker stikkpasning fra Odd Robert Sletteng.

Tage Pettersen skal gå i tre Pride-parader, ber flere bli med

– Andre gikk kanskje foran, men i dag bør vi andre også delta, skriver Tage Pettersen. I august kommer han til Fredrikstad for å få i Pride-paraden.

– Nå kan jeg satse på drømmen om å bli verdens beste

– Pengene kommer utrolig godt med. Nå får jeg anledning til å trene og reise enda mer. Amalie Bustgaard Pettersen (16) fra Kråkerøy og skuespiller Kornelia Eline Skogseth (19) fikk nylig tildelt Norsk Tipping og Norsk Kulturråds Drømmestipend på 15.000 kroner.

Frank Marius (37) blir ny daglig leder i FKSK

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Den nye daglige lederen mener klubbens potensial er enormt. Offisielt begynner han 1. august, men kommer nok til å bidra også før den tid.- Jeg er veldig klar.

Statsministerkandidat i «Okkupert»: – Blanding av Lysbakken og Bjørndalen

Mads Sjøgård Pettersen (35) var selv skeptisk til om han var for ung til å spille statsministerkandidat i «Okkupert», men har tuftet rollen på både politikere og sportshelter.
Les mer om:

Viktor Hovland gruste rekorden til urlegenden Jack Nicklaus!

Gary Woodland vant US Open 2019 foran fjorårsvinner og verdensener Brooks Koepka. Men den siste dagen måtte han se seg slått av amatøren Viktor Hovland. Med 12. plass i turneringen totalt, slo Hovland amatørrekorden for US Open. – Viktor Hovland avsluttet akkurat med 280 på Pebble Beach. Det er det laveste 72-hullsresultatet for en amatørspiller i US Open noen gang, skriver PGA Tour på Twitter. Victor Hovland……. remember that name. Kid is gonna be damn good…… PGA TOUR good…….

Tutta hyller Hovland etter US Open-bragden

Suzann Pettersen er stolt av å være norsk etter å ha sett Victor Hovland levere tidenes prestasjon av en amatør i US Open-sammenheng.
Les mer om: