Nyheter om Pettersen


Samferdselssatsingen er kanskje det viktigste tilskudd til kommunene på flere tiår

– Vi ønsker flere avgjørelser tatt i Østfold. Det er sånn desentralisering ser ut, skriver Schou, Pettersen og Velgaard, Høyre.
Les mer om:

Drømmedagen var allerede sikret, men kunne det toppes med et møte med verdensstjernen?

25. november i fjor fylte Vindar Valle 25 år. Da fikk han DEN fantastiske gaven av sine «reserveforeldre», Ellen og Rolv Pettersen.
Les mer om:

Christian André Pettersen søker revansj i Bocuse d’Or

Mandag ble de fem finalistene i kokkekonkurransen Årets kokk offentliggjort. Vinneren skal representere Norge i den europeiske Bocuse d’Or-finalen i Tallinn, og det er tre lokale navn blant konkurrentene.
Les mer om:

Fotograferte datteren på surfebrett – så oppdaget de haien

Linn Thea Pettersen ante fred og ingen fare da hun var ute med longboard i sjøen i Australia. Så fikk hun se bildene moren hadde tatt.
Les mer om:

Bullens (22) OL-satsing: Atlas-lederen sier nei til utenlandsk spillselskap

Etter at VG skrev om Grace Bullens (22) tøffe økonomiske hverdag i jakten på OL-drømmen, har flere kontaktet Atlas for å hjelpe. Et utenlandsk spillselskap vil også sponse – men det takker leder Klas Pettersen høflig nei til.
Les mer om:

Bombetrusselen: - Her har noen gått aktivt inn for å skjule seg selv

Men etterforskningsleder ved Kirkenespolitiet, Torstein Pettersen vil ikke beskrive vedkommende som en profesjonell hacker.
Les mer om:

Anette (36) og Thor-Erling (40) dukker opp på TV: – Myten om at oppussing ødelegger forhold, stemmer ikke

Anette Mathisen (36) fra Larvik og samboeren Thor-Erling Nandrup Pettersen (40) blir å se på TV2 i 10 uker som deltakere i programmet «Sommerhytta».
Les mer om:

Jørns 500 meter i veteran-VM ville holdt til OL-gull i 1968

I konkurranse med skøyteløpere fra mange nasjoner tok Jørn Pettersen (47) fra Vegårshei sølv i veteran-VM i sprint som ble arrangert i Nederland sist helg.

Nå øker vinden - dette sambandet kan ryke

Driftssjef Espen Pettersen i FosenNamsos Sjø forteller tirsdag formiddag at det er ser vanskelig ut med avganger og ankomster på Brekstad utover tirsdagen.
Les mer om:

Familiene skal ha valgfrihet

Tage Pettersen, Høyre: – Der vi setter familiene i stand til å gi en trygg omsorg til sine unge – velger venstresiden å flytte ansvaret for store deler av oppveksten vekk fra familiene og over til det offentlige.
Les mer om:

Varsler halvering av spillerbudsjettet neste sesong: – Alle skjønner at en utsettelse av ny arena vil true eksistensen til hele klubben

Dagen etter at et purungt Stjernen-mannskap gikk slukøret av isen etter å ha tapt 11-1 hjemme mot Storhamar, varsler styreleder Jon Petter Pettersen at klubben vil gå på sparebluss fra neste sesong. Nyheten om at Arena Fredrikstad kan bli utsatt er det siste klubben trenger nå.
Les mer om:

Sloss for bredbånd til bygda

Bonde Erling Iversen og festivalgeneral Thore Erling Pettersen fra Bessaker ser fram til at en endelig kan få bredbånd til bygda. – Det har kommet til Vik, men vi mangler det siste stykket sier Iversen. 
Les mer om:

Rebecca i sangduell: – Nå begynner det virkelig å bli tøft

Ikke bare skal Rebecca Pettersen fra Tønsberg i The Voice-duell, men låta hun har valgt er ifølge henne selv komplisert og vanskelig å synge.
Les mer om:

Eirik (28) fra Bergen på prestisjefylt Forbes-liste

Eirik Eide Pettersen (28) fra Ytre Arna utenfor Bergen er på den prestisjefylte listen over «30 under 30» til det amerikanske magasinet Forbes.
Les mer om:

FBK vil ha en avklaring rundt denne trioen denne uken

FBK går inn i en spennende uke, hvor de skal i nye samtaler med trioen Jenny Sandberg (24), Andrea Rønning (24) og Dorthe Groa (24) om forlengelse av kontrakt. – Vi har ikke gitt opp håpet om å få med videre, sier sportslig leder i FBK, Øistein Pettersen.

Norsk kjernefysiker på prestisjefylt Forbes-liste

Eirik Eide Pettersen (28) fra Bergen er på årets «30 under 30»-liste, det amerikanske magasinet Forbes liste over personer under 30 år som utmerker seg globalt.
Les mer om:

Norge med seier over Kina

Isabell Herlovsen ga Norge en pangstart med en tidlig scoring i 3-1-seieren over Kina i Algarve Cup. Hun rykket med det nærmere fotballandslagets målrekord. Hun er nå ti mål bak rekordholder Marianne Pettersen. De andre målene var selvmål og en scoring av Emilie Haavi.
Les mer om:

Stein Rune kjøpte «halve» bygda. Nå vil han selge alt

Nå ligger både DnB-senteret og Kroa i Karasjok ute for salg. Og lakselvmannen Sten Rune Pettersen utelukker heller ikke at han selger seg ut av de andre eiendomsprosjektene han har i Karasjok. Men det er ikke akutte pengeproblemer – verken privat eller i Midnattsrocken  – som gjør at han vil selge.
Les mer om:

25 år siden PePe leverte millionoppdrag til OL på Lillehammer

12. februar 2019 var det 25 år siden Kronprins Haakon Magnus tente ilden på OL-arenaen på Lillehammer. Samtidig var Aage Pettersen på jobb for det som den gang het PePe Reklame – på det største oppdraget til Fredrikstad-bedriften noen gang.

Petter «Katastrofe» Kristiansen (29) signerer avtale med Gunnar Greve Pettersen

– Dette gleder jeg meg til, skriver Onsøy-artisten.

Stjernen kan ha ny sportssjef klar allerede tirsdag

Stjernen er på leting etter både trener- og sportssjef. Styreleder Jon Petter Pettersen røper overfor Fredriksstad Blad at man er på oppløpssiden med en av rollene.
Les mer om:

Katastrofe-Petter signerer avtale med Gunnar Greve Pettersen

Katastrofe går fra «Hver gang vi møtes» og bygderølp til mannen bak en av Norges største internasjonale EDM-suksesser.
Les mer om:

Katastrofe-Petter signerer avtale med Gunnar Greve Pettersen

«Katastrofe» går fra «Hver gang vi møtes» og bygderølp til mannen bak en av Norges største internasjonale EDM-suksesser.
Les mer om:

«Katastrofe«-Petter signerer avtale med Gunnar Greve Pettersen

«Katastrofe» går fra «Hver gang vi møtes» og bygderølp til mannen bak en av Norges største internasjonale EDM-suksesser.
Les mer om:

- Det har vært delte meninger om fargen på rømningsveiene

- Vi har tenkt spesielt på å unngå mobbesoner. Det sier prosjektansvarlig Sissel Olga Pettersen. Om kort tid overtar kommunen nye Tverlandet skole.
Les mer om: