Nyheter om Pettersen


Gikk Birken på randoneeutstyr – slo John Arne Riise med halvannen time

Øystein Pettersen ga fotballegenden 45 minutters forsprang, men selv på randoneeski var «Pølsa» uslåelig.

«Pølsa» slo John Arne Riise i Birkenduell – staka 54 kilometer på randoneeutstyr

Øystein Pettersen ga fotballegenden 45 minutters forsprang, men selv på randoneeski var «Pølsa» uslåelig.

Han får toppjobben i Tromsø: – Blir godt å returnere hjem

Etter 14 år takker Tore Pettersen som direktør. Inn kommer 38 år gamle Jevgeni Mlinnikov.

Politikerne hoppet i havet

Nordland SV avsluttet sitt årsmøte med "Isbad mot klimaendringer": Christian Torset, Mona Fagerås, Åshild Pettersen og Ina Nyaas Moe. Video: Jitse Jonathan Buitink

Over 20 biler fast ved Sommarøya: – Folk undervurderer fokkskavlene

Ann-Charlotte Pettersen sto og ventet i 45 minutter.
Les mer om:

Langer ut mot Tønsberg kommune etter trav-nekt: – Ingen gode begrunnelser for dette

Høyrepolitikerne Kårstein Eidem Løvaas og Tage Pettersen reagerer på at Tønsberg kommune har nektet Jarlsberg Travbane å kjøre løp.

Mirjam og Jørn solgte huset og startet for seg selv: - Skulle vi hoppe, måtte vi hoppe nå

Det forteller Mirjam Pettersen om den gangen for snart 20 år siden da hun og mannen Jørn startet eget firma. Antallet kunder er hundredoblet siden den gang, og både datteren Silje og barnebarnet Birk er nå på plass i det som har blitt en familiebedrift.
Les mer om:

Lørdag sender NRK direkte fra stua til Aziz

SKIEN: Når Atle Pettersen står på scenen i den norske MGP-finalen, sitter guttegjengen i tv-stua til Aziz Chaer på Kleiva og heier på barndomskompisen.
Les mer om:

Vraket navnebytte på busselskapet: – Det er ikke dette vi bør bruke ressurser på nå

– Jeg tror både du og jeg er mer opptatt av at det kommer en buss enn av hvilken farge den har, sier Kåre Pettersen (V). Fylkespolitikerne sa onsdag nei til å sette merkenavnet Farte på alle busser i Vestfold og Telemark.
Les mer om:

NY JOBB: Trondheim kaller på Guro

Guro Furunes Pettersen entra ny jobb i Trondheim Calling akkurat i da festivalen IKKE ble noe av. – Det føles risikabelt å si at det kun kan gå oppover nå, men jeg håper vi kan samles på konserter og festivaler i 2021. Innlegget NY JOBB: Trondheim kaller på Guro dukket først opp på ballade.no.

Follestad ut mot ishockeypresidenten: – Det er mye snakk

Tidligere landslagsback og ekspertkommentator Erik Follestad angriper ishockeypresident og Høyre-politiker Tage Pettersen for ikke å gjøre nok for sporten sin. Pettersen tilbakeviser kritikken.
Les mer om:

Disse bør velge felleski

Thomas Alsgaard, Øystein «Pølsa» Pettersen og Skiforeningens Elisabeth Uhlig-Nordølum gir deg sine beste felleski-tips.

Ansetter 16 nye i Haugesund: – Pakkevolumet har skutt i været

Aldri før har så mange av oss bestilt varer over nettet, som nå. – I fjor leverte vi ut rekordstore pakkevolum. Nå rekrutterer vi nye medarbeidere i Haugesund, sier pressesjef Kenneth Tjønndal Pettersen.
Les mer om:

Elin (30) og Michael (36) kjøpte hus for 2 millioner over prisantydning: – Det føltes litt «meant to be»

Det var rift om funkisboligen fra 1964 på Kråketoppen. At eiendommen skulle gå for nærmere 2 millioner over det den ble lagt ut for, var ikke forventet, forteller megler Line Pettersen.
Les mer om:

Helge Bjørn (74) døde av coronasmitte fra sykehus

Helge Bjørn Pettersen var innlagt med en infeksjon på Haukeland universitetssjukehus. Der ble han smittet med covid-19 og døde.
Les mer om:

Ole-Henrik utsetter vinterjazz til våren: – Jeg har ikke råd til ikke å gjennomføre

Den svenske funk- og jazztrombonespilleren Nils Landgren kommer likevel ikke til årets vinterjazzfestival. Derfor har Ole-Henrik Mohn Pettersen booket inn Odd René Andersen & The Close Shaves.
Les mer om:

Elin (30) og Michael (36) kjøpte huset på Kråkerøy for 2 millioner over prisantydning: – Det føltes litt «meant to be»

Det var rift om funkisboligen fra 1964 på Kråketoppen. At eiendommen skulle gå for nærmere 2 millioner over det den ble lagt ut for, var ikke forventet, forteller megler Line Pettersen.
Les mer om:

Ole-Henrik (40) har søkt på toppjobb i Halden

Kulturaktør og lektor Ole-Henrik Mohn Pettersen fra Fredrikstad er én av de 19 søkerne til stillingen som enhetsleder kultur i Halden kommune. På søkerlisten står også Ole Evenrød og Asgeir Borgemoen.

– Eg trur vi skal få til ein ryddig prosess(pluss)

For nokre dagar sidan kom pressemeldinga som fortalde at om lag 100 av dei tilsette i Ulstein Group kjem til å bli sagt opp. Klubbleiar Bjarne Pettersen i Fellesforbundet, saman med resten av klubbstyret, går tøffe forhandlingar i møte, men understrekar at det blir endå tøffare for dei som mister jobbane sine.
Les mer om:

Singh fortsetter i Sandefjord

Harmeet Singh har skrevet under for to nye år med Sandefjord. Dette melder klubben på sine nettsider. Den tidligere A-landslagsspilleren sier at det var aktuelt med et nytt utenlandsopphold, men at situasjonen med korona og familie i Oslo gjorde at han ville bli i Norge. – Sandefjord var rett og slett det som passet best nå, sier Singh. At banen i Sandefjord har gress, og ikke kunstgress, var også en faktor i avgjørelsen, ifølge Singh. Daglig leder i klubben, Espen Bugge Pettersen, gleder seg over at Singh har signert ny kontrakt.

Kulda gir seg ikke — ber folk passe på(pluss)

Hugo Nordaas og Raymond Pettersen i Finnsnesfirmaet Arctic VVS har brukt de siste fjorten dagene til å hjelpe fortvilte huseiere med å få tilbake vannet.
Les mer om:

«Pølsas» beste staketips

Det er tre ting du må tenke på hvis du skal bli god til å stake. «Stakemaskinen» Øystein Pettersen viser deg. Se video i saken.
Les mer om:

Nygård svarer Pettersen: – Ingen egen kontrollør, men har flere smittevernkontroller

Fredrikstad har ikke ansatt en kontrollør for smittevern. Ekstrapengene fra staten er brukt til å øke antall kontroller ved bruk av kommunens ansatte.

Tage Pettersen (H) spør Nygård om Fredrikstad har ansatt kontrollør på heltid

Stortingsrepresentant Tage Pettersen (H) minner om at Fredrikstad fikk en halv million i fjor høst til å kontrollere om smittevernreglene blir fulgt. Nå spør han ordfører Jon-Ivar Nygård om Fredrikstad har ansatt en kontrollør.

Her er Bårds nybygg: – Vi kunne ha satt opp et firkanta isoporbygg med logoen vår

Bård Pettersen håper ny butikk og kafé i Eidkjosen står ferdig i 2024. Kommunen er positiv.
Les mer om: