Nyheter om Pettersen


Bugge (38) kan ha spilt sin siste eliteseriekamp

Espen Bugge Pettersen (38) innser at karrieren som toppkeeper kan gå mot slutten. Nå går veteranen i tenkeboksen om framtiden.
Les mer om:

Vurderer å finne på noe annet

Det som kan oppfattes som en åpen jobbsøknad er sendt ut av Espen Bugge Pettersen som trolig er ferdig i Strømsgodset etter sesongen. Det har vært et godt og langt løp for keeperveteranen som i det siste har blitt «nedgradert» til benken mens unggutten Morten Sætra har overtatt plassen mellom stengene. Morten har vartet opp med storspill, dermed er fremtiden usikker for den 38 år gamle keeperveteranen. Les: Endelig en landslagstrener som hører på Jürgen Klopp Til Eurosport forteller Bugge Pettersen at han kanskje allerede har spilt sin siste kamp for Strømsgodset:  – «Det er ikke noe som er av

Gunnar Pettersen kommenterer sønnen på TV: – Det er spesielt

ELVERUM (VG) Han har trent sønnen i håndball de siste 12 årene. Men nå har Simen Holand Pettersen (20) fått sitt internasjonale gjennombrudd. Pappa Gunnar Pettersen (62) kommenterer stortalentet på TV.
Les mer om:

Stortingspolitiker om Oslo-syklister: – Sykler som om sykkelen er stjålet

Tage Pettersen (H) reagerer på hvordan sykkelkulturen i Oslo har endret seg, og tror det blir en økning i antall trafikkulykker mellom syklister og fotgjengere i Oslo fremover.
Les mer om:

Snart er Mads på tv-skjermen igjen

NRK-serien «Lykkeland», der Mads Sjøgård Pettersen har en rolle, har premiere 28. oktober.
Les mer om:

"Vill idé" i påsken 2017 kan snart realiseres

Hyttebebyggelsen på Bjødal har ført Finn Pettersen, Erik Råheim, Rolf Goderstad og Karsten Thorvalsen sammen. Til våren håper de å kunne levere et parti av akevitten Bjødalsvatn, inspirert av Sør-Aurdal og Bjødalsvatnet.
Les mer om:

Drømmedebut, derby, flotte scoringer og herlige redninger

Den fjerde utgaven av Hockeymandag byr blant annet på lokaloppgjør mellom Sparta - Stjernen U21, debuten til Mathias Emilio Pettersen, seriestart for kvinner elite og høydepunkter fra Sverige.

Sauebonde i Levanger fikk 19 øre kiloen for sauekjøtt

Forbrukeren bryr seg ikke om sauekjøtt. Alle vil ha lammekjøtt. Sauebonden Bjørn Pettersen fra gården Slengen i Levanger fikk betalt fire kroner per sau.

Sauebonde i Levanger fikk 19 øre kiloen for sauekjøtt

Forbrukeren bryr seg ikke om sauekjøtt. Alle vil ha lammekjøtt. Sauebonden Bjørn Pettersen fra gården Slengen i Levanger fikk betalt fire kroner per sau.

Bonden får betalt fire kroner per sau(pluss)

Når saueprodusent Bjørn Pettersen leverer disse seks sauene til slakt, får han betalt en kjøttpris på 19 øre pr. kilo.
Les mer om:

Bonden får betalt fire kroner pr. sau(pluss)

Når saueprodusent Bjørn Pettersen leverer disse seks sauene til slakt, får han betalt en kjøttpris på 19 øre pr. kilo.
Les mer om:

Disse var på Larry Braggs på Båthuset Scene

The Livin´Jazz Orchestra med Ole Henrik Mohn Pettersen i spissen, leverte bra fra scenen under hyllest til Power of fest med Larry Briggs. Det var god stemning blandt publikum.
Les mer om:

Elisabeth ble antastet på byen

Elisabeth Pettersen (32) ble holdt hardt fast av en mann på et utested, som nektet å slippe. Hun var aldri i tvil om hun skulle anmelde.
Les mer om:

Taus om framtiden

(Raumnes & Årnes - Aurskog-Høland 1-6) Svein Harald Pettersen vet ikke om han fortsetter som trener for Raumnes & Årnes etter en skuffende høst.

Sangklang på Tveten gård

«Beat for Beat»-programleder på NRK, Atle Pettersen, har hatt suksess som Ivar Dyrhaugs etterfølger. På Tveten gårds parkkveld forleden viste han også et solid sangtalent!
Les mer om:

Elverum reddet vant

Elverum var i ferd med å miste seieren borte mot sveitsiske Wacker Thun, men rett før slutt banket Simen Holand Pettersen inn 30-29 i mesterligaen i håndball.
Les mer om:

Kvalitet og profitt i barnehagen

I Fædrelandsvennen 28. september slår Høyre-politiker Jørgen Pettersen fast at private barnehager er bedre enn offentlige. Grunnlaget er Utdanningsdirektoratets kartlegging av foreldretilfredshet, der private barnehager kommer best ut.
Les mer om:

Erfaren psykolog: – Barn tar skade av å bli akuttplassert

Psykolog Ragnhild Pettersen mener altfor mange barn i Norge blir tatt fra foreldrene akutt og med tvang. – De fleste barn opplever det traumatisk, og bærer det med seg hele livet.
Les mer om:

Simen er den nye «Grefsenkollen-losen»

- Vi må sørge for at historie og fortellinger ikke forsvinner i en grav! sier losen, Simen Østgaard Pettersen. Nå skal historien fortelles, ikke minst gjennom guidede turer til Grefsenkollen.
Les mer om:

Svar til Pettersen

Å sage av den greina man sitter på er ikke å gå foran med et godt eksempel, men den ultimate dårskap.
Les mer om:

Lovas lange, hjelpande arm(pluss)

Hans-Eirik Pettersen vaks opp i fjøresteinane i Vesterålen og såg føre seg eit yrkesliv på sjøen. I staden blei han politi og er no lensmann i Ulstein og Hareid. Kva skjedde, eigentleg?

Solveig legger ned bakeriet etter 30 år med gjærbakst

Solveig Pettersen og mannen hennes har stått for ferske brød til saltdalingene siden 1988.
Les mer om:

Godset vraker førstekeeperen

Morten Sætra (21) spiller sin første kamp for Strømsgodset i torsdagens NM-kvartfinale mot Haugesund. Førstekeeper Espen Bugge Pettersen er ikke med i troppen.

Ole-Martin Pettersen skal jobbe med nordlys-turisme

Avgåtte ISE-sjef Ole Martin Pettersen blir konsernsjef i Ro-Ma konsernet på Rognan fra 1. oktober.
Les mer om: