Nyheter om Pettersen


Slik vil Cecilie hjelpe de sårbare barna: – Det finnes hjelp å få

Torsdag ble kronikken «I går gikk det en kule varmt» publisert, som er skrevet av Linn Winther Berge, Cecilie Guldvog, Helene Frøyen Trana, Christina Pettersen Kolle og Per Stjernelund ved Alternativ til Vold Vestfold. 

Norsk keeper spilte treningskamp i Sverige: – Umulig å holde avstand fra hverandre

Svenske fotballspillere kan spille treningskamper, men anbefales å ha minst mulig kontakt med motstandere. Etter å ha spilt kamp i dag, konkluderer Piteå-keeper Guro Pettersen (28) med at det ikke er enkelt.
Les mer om:

– Ingen vet hva som er det rette å gjøre før dette er over

Guro Pettersen og Therese Sessy Åsland har pålagt seg selv karantene, men må trene som normalt med sine svenske topplag.
Les mer om:

Sto på randen av stupet - nå kuttes avgiftene

SKIEN: Onsdag kom nyheten om at regjeringa foreslår å fjerne totalisatoravgiften for hele 2020. – Det er helt fantastiske nyheter, både for travet og for hestenæringa generelt, sier Glenn Anda Pettersen, som er daglig leder ved Klosterskogen travbane i Skien.
Les mer om:

Omsetting av eigedommar i Suldal komune

Bogsundvegen 132 (Gnr 149, bnr 1) er overdrege frå Olav Erfjord til Bengt Erfjord (03.03.2020) Overdraginga omfattar også del av Gnr 166, bnr 2 Overdraginga omfattar også del av Gnr 166, bnr 3 Del av Skjærabergveien 8 (Gnr 22, bnr 110, seksjon 2) i Stavanger kommune er overdrege frå Svein Bernhard Dørheim til Kari Vibeke Thu (05.03.2020) Overdraginga omfattar også del av Suldalsvegen 909 (Gnr 13, bnr 10) i Suldal kommune Rota 1 (Gnr 5, bnr 1, fnr 21) er overdrege til Tor Magne Pettersen (05.03.2020) Austmannsvegen

Øystein «Pølsa» Pettersen: Tv-stjerne, «desertør» og optimist

Øystein «Pølsa» Pettersen er ikke bitter for at han endte opp med den sure andreplassen under kjendisutgaven av 71 grader nord, men han angrer litt på hvordan han uttalte seg om Oslo og Groruddalen under et korona-intervju med VG. Nå forsøker han å se det positive i tiden som kommer.
Les mer om:

Arvid mistet faren sin: - Jeg følte meg maktesløs

PORSGRUNN: – Du kan bli bedre, både som menneske og kunstner, av å ha vært på dypet. 25 år etter at han skrev de første linjene, gir Arvid Pettersen ut boken «Når sant skal synges".
Les mer om:

Øystein Pettersen er i risikogruppen: Her er hans oppfordring

Tidligere OL-vinner Øystein Pettersen (37) har astma og blir ekstremt dårlig når han er forkjølet. Nå er medisinen han får ved normal forkjølelse underlagt rasjonering på grunn av coronaviruset.
Les mer om:

Korona-krisen: Frykter for miniputturneringa på Rognan

Avtroppende daglig leder i FKSK, Frank Marius Pettersen, sier at klubben taper penger med stengt hall og ingen aktivitet.
Les mer om:

Melder at hjulene fortsatt ruller i bilbransjen(pluss)

Ole Johnny B. Pettersen, lokal representant for Norges Bilbransjeforbund, oppfordrer alle som har behov for å reparere bilen til å ta kontakt med verkstedene sine som før..
Les mer om:

Benjamin (19) svingte unna på refleks: -Jeg reiste meg og var uten en skramme

- Først trodde jeg at jeg hadde skadet meg skikkelig, men jeg kunne reise meg uten en skramme, forteller Benjamin Pettersen (19). Mandag kveld gjorde bilen hans flere rundkast etter at han svingte unna for et rådyr.
Les mer om:

Bocuse d’Or utsatt til høsten

Den europeiske finalen i Bocuse d’Or er utsatt fra mai til september. Det skaper hodebry for Norges finalist Christian André Pettersen, men han har ingen planer om å gi opp drømmen om gull i Lyon.
Les mer om:

Har sagt opp i Saltdalkameratene

Frank Marius Pettersen slutter som daglig leder i FKSK, blir snekker igjen i eget selskap.
Les mer om:

Folkelista og eiendomsskatten

Bystyremedlem Terje Øydne Pettersen fra Høyre retter i Fædrelandsvennen 17. mars et angrep på Folkelista og listas opptreden i forbindelse med eiendomsskatten i Kristiansand kommune som vi ikke kan la stå uimotsagt.
Les mer om:

Ingen rykker opp eller ned

De resterende kampene i sesongen avlyses, samtidig som det konkluderes med at rekkefølgen i den enkelte serie blir stående slik den var 11. mars. Videre er det klart at det ikke blir gjennomført kvalifiseringsspill mellom de øverste ligaene på seniornivå for menn. Neste sesong vil dermed starte med samme inndeling og samme klubber som inneværende. Les: Liverpool-legende med genialt forslag til løsning Det får også konsekvenser i form av at den planlagte reduksjonen av antall lag i 1.

Infernofestivalen tilbake i 2021 med nesten alle årets artister på plakaten

Årets utgave av den legendariske blackmetalfestivalen måtte avlyses på grunn av fare for smittespredning av koronaviruset. – Vi ser fremover mot neste år, og det er en glede for oss å melde at hele 85 prosent av artistene fra årets Inferno har akseptert tilbudet om å spille på Inferno Metal Festival 2021, lyder det fra arrangør Runar Pettersen. LES OGSÅ: Glastonbury Festival avlyst – les arrangørenes uttalelse. Dermed gjenoppstår Inferno i påsken neste år, 1. til 4.

Stian (35) har mistet det meste av inntekten, men må være på vakt 24 timer i døgnet

Taxisjåfør Stian Pettersen håper politikerne merker seg den håpløse situasjonen.
Les mer om:

Spiseforstyrrelser stoppet Martes (28) håndballkarriere: – Man er i sin egen boble og ser ikke sitt eget beste

Hun skulle satse på en håndballkarriére, men spiseforstyrrelser ødela. I stedet for satsing, måtte hun kjempe for å bli frisk. Nå, noen år senere, er tidligere Flint-spiller Marte Holand Pettersen (28) sterkere enn noensinne. Og tilbake på håndballbanen.
Les mer om:

Bodø Nu må permittere ansatte: – Ikke en hyggelig beskjed å gi

Daglig Leder Ståle Pettersen er bekymret over utviklingen i norsk næringsliv, men sier at det skal veldig mye til før journalister møter samme skjebne.
Les mer om:

Fisketurist-aktører under korona-krisa:– Businessen er sørgelig dårlig(pluss)

Ben Wahl ved Bakkan-Wahl AS og Thore Erling Pettersen i Bessaker Sjøhus AS begynner å føle på reiserestriksjonene, men begge mener det er dem som har det tøffere.
Les mer om:

Har tapt 128 975 kroner bare i mars: – Businessen er sørgelig dårlig(pluss)

Thore Erling Pettersen i Bessaker Sjøhus AS begynner å føle på pungen reiserestriksjonene. Oppsummeringa mandag 16. mars vier at han har tapt 128 975 kroner bare i inneværende måned.
Les mer om:

– Ganske utrolig at kjøpesenteret er åpent

– Når veldig mye er stengt, men det er åpent her, spør jeg meg om de bare flytter smittefaren hit, undrer Charlotte Pettersen på Match på City Nord.
Les mer om:

Sparket ned Lillestrøm-spiller – nå kan det ende med omkamp

– Vi vet at det er en dialog om det skal tas videre, sier Carina Pettersen som dømte kampen.
Les mer om:

Thea (11) kan bli veldig syk av koronaviruset. Nå ber mamma Hanne om at folk tar situasjonen på alvor(pluss)

Thea Marie Pettersen Stranden (11) er blant de 1,6 millioner nordmenn som kan bli alvorlig syke dersom de blir smittet av koronaviruset.

Jørgen (39) forvalter milliarder: – Vi merker en frykt i markedet

Hovedindeksen på Oslo Børs opplevde et fall på rundt tolv prosent ved åpning mandag morgen. – Vi merker helt klart en frykt i markedet, sier Jørgen Pettersen hos Nordea Private Banking i Østfold.