Nyheter om Petersen


Skytjenesteavtalen PS2021 Cloud

Den nye skytjenesteavtalen PS2021 Cloud gir deg mulighet til å kjøpe standard skytjenester som en helhetlig løsning som inkluderer konfigurering og integrasjon av skytjenesten, i kombinasjon med utvikling av skreddersydde komponenter. Det tilrettelegges for verdiøkende tjenester for å sikre tilgjengelighet for løsningen og for et livsløp med kontinuerlig videreutvikling mot et definert målbilde. Jørgen Petersen, Trine Vabog og Espen Bakjord presenterer Dataforeningens nye skytjenesteavtale PS2021 Cloud. Den nye avtalen PS2021 Cloud er tilgjengelig i vår nettbutikk. 13.

De eide leilighet, hadde jobb og det man kaller et A4-liv. En dag var det nok

Line Hansen og Hans Petter Petersen solgte alt de eide og flyttet i seilbåten.
Les mer om:

Debatt: Glede over nye veier, men også en porsjon skepsis

(SØRFOLD) TIA Norge håper det ikke blir en halvgod løsning, når regjeringen nå vil bruke ti milliarder på Sørfold-tunnelene, skriver sekretær Hans Petersen i Truckers international association.

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Denne mannen har en utrolig rekord i Bundesliga

Nils Petersen er en ekte superreserve. Ingen har scoret mer mål enn 32-åringen som innbytter i Bundesliga.
Les mer om:

Mikkel (20) fra Danmark er heltidsansatt som trener(pluss)

Mikkel Vitting Petersen ble i sommer annonsert som ny hovedtrener for Ørland Turn. Han forteller at han tenker turn nesten hele døgnet.

- Straffer bare store kjøretøy

(INDRE SALTEN) Hans Petersen i TIA mener politiet bare straffer sjåfører av store kjøretøy som foretar farlige forbikjøringer.
Les mer om:

River kontrakten i to etter bare en måned

Oppholdet i Norge ble kortere enn alle hadde tenkt seg for den tidligere Hobro-spilleren.I oktober signerte midtbanespiller Rasmus Minor Petersen med Odd BK nå er kontrakten som i utgangspunktet bare varte ut sesongen revet i to. «Det er noen personlige ting jeg må prioritere. Familien betyr alt for meg, så derfor er dette også en no brainer», sier Rasmus Minor Petersen til tipsbladet.dk Les: Real Madrid kaster Isco inn i en usannsynlig byttehandel Nå forlater dansken Norge uten et eneste minutt på banen, dog fikk han gleden av å følge fem kamper fra benken.

Ferdig i klubben og sendes hjem

SKIEN: Odd har blitt enig om å løse Rasmus Minor Petersen fra kontrakten han har med klubben.
Les mer om:

Medaljekamp på Intility Arena, når Vålerenga tar i mot Odd Grenland:- En kamp som byr til fest

Det er fort gjort å peke på kveldens oppgjør fra Oslo som et Fagermo-prestisjeoppgjør, men først og fremst er dette en viktig kamp i medaljekampen i Eliteserien.Både Vålerenga og Odd står før søndagens kamper med 42 poeng, tre mindre enn Rosenborg på tredjeplass.Før kveldens kamp kan Dag-Eilev Fagermo etter rapportene skilte med skadefri Vålerenga-tropp, mens Odd mangler stopperne Fredrik Semb og Steffen Hagen. I motsatt ende av banen regner skiensklubben med å ha toppscorer Mushaga Bakenga klar selv om han måtte av med skade i sist kamp.

Nettopp fått din første jobb? Dette må du huske på!

Advokat Niels-Christian Schelver Petersen er ekspert på arbeidsrett.

Håpet han skulle få sjansen: – Jeg er mest skuffet over meg selv

SKIEN: Med Steffen Hagen ute, håpet Bjørn Mæland (19) at det var hans tur til å få sjansen i midtforsvaret. Så hentet Odd Rasmus Minor Petersen. – Helt fair, mener porsgrunnsgutten som er mest skuffet over seg selv.

Disse var på standup på Blå Grotte med Sturla Berg-Johansen

Tirsdag kveld prydet fem komikere scenen på Blå Grotte: Sofie Frøysaa, Lars Petersen, Karsten Blomvik, Joachim Skage og Sturla Berg-Johansen.
Les mer om:

Odd jobbet mot klokka – rakk å hente danske

SKIEN: Odd har signert den danske midtstopperen Rasmus Minor Petersen (32).
Les mer om:

Vant millionturnering i helgen - innrømmer juks tidligere i år

Tidligere proffspiller og trener for Danmarks beste CS:GO-lag, Nicolai 'HUNDEN⁠' Petersen, er utestengt i ett år for juks i en turnering tidligere i år.
Les mer om:

Petersen ble historisk med seier på Øvrevoll: – En fantastisk dag for meg

Niels Petersen er Skandinavias beste galopptrener. Søndag vant stallhesten Whispering Ocean Norsk Derby på Øvrevoll.
Les mer om:

Petersen ble historisk med seier på Øvrevoll: – En fantastisk dag for meg

Niels Petersen er Skandinavias beste galopptrener. Søndag vant stallhesten Whispering Ocean Norsk Derby på Øvrevoll.
Les mer om:

- Vi har et budskap til de andre på veien

Hans Petersen i TIA Norge har et klart budskap til bil-ferierende turister i sommer.
Les mer om:

Værk-Robert (40) etter test-åpningen: – Det kokte bra, men nå trenger vi både kokk og servitører

I pinsehelgen åpnet Værk dørene til bakgården på Gamlebyen Gjestgiveri. Neste helg er det alvor, og sjefen jobber knallhardt for å kvitte seg med barnesykdommene: – Det må flyte fra første dag, sier Robert Petersen.
Les mer om:

Slik var åpningen av VÆRK, Gamlebyens nye gourmetrestaurant

Det var en strålende åpning for VÆRK i Gamlebyen fredag ettermiddag, med kokk Robert Petersen bak kjøkkenbenken. Petersen er utdannet ved den verdensberømte Michelin-restauranten Noma i Kjøpenhavn, og dagens gjester var godt fornøyde med maten.
Les mer om:

Robert Petersen (41) om Værk: – Det her kommer til å gå fint

21 år gammel møtte Brøndby-gutten opp på Noma og tilbød seg å jobbe gratis. – Jeg lagde litt ballade i ungdommen, og da jeg endelig tok meg sammen, ble restauranten stedet jeg tok ut mine krefter. Min bakgrunn derfra er grunnen til at jeg nå tar sjansen på ny restaurant og Værk Gjestgiveri, sier han.
Les mer om:

Robert (40) og Lene (37) åpner gourmetrestaurant i Gamlebyen

I Danmark jobbet han på verdenskjente Noma. Nå sikter Robert Petersen seg inn på å tiltrekke seg gourmander med restauranten Værk i Gamlebyen.
Les mer om:

Slik skal politiet stoppe rånefesten skjærtorsdag: – Vi sperrer av som tidligere

Nærpolitisjef Tore Løwengreen i Halden og innsatsleder Frode Petersen varsler at politiet vil følge årvåkent med fra tidlig morgen denne kommende skjærtorsdagen.
Les mer om:

Slik skal politiet stoppe rånefesten skjærtorsdag: – Vi sperrer av som tidligere

Nærpolitisjef Tore Løwengreen i Halden og innsatsleder Frode Petersen varsler at politiet vil følge årvåkent med fra tidlig morgen denne kommende skjærtorsdagen.
Les mer om:

Se bilder fra konserten «Kultur mot virus» på City Scene

Med: Bjørn Halstensen, Eivind Ystrøm Petersen, Dag Anders Sandell, Ole Petter Hansen Chylie, Morten Gjerløw Larsen, Pernille Heckmann, Maria Mohn, Trond Gudevold, Susanne Klerud, Erik-André Hvidtsten, Talina Hansen Skogseth, Øivin Fjeld, Magnus Berg og Skranglebein.