Nyheter om PerssonNorsk videopremiere: OnklP wrapper opp med Martin Hazy og Temur

OnklP trenger ingen introduksjon. Lillehammer-veteranen, som slo seg opp med Jaa9, er en av Norges beste rappere – ifølge norske rappere. På sin nye singel «OCB Slim» drar 35-åringen på med en hard feiring av livet og holder kjent stil – men her med yngre bidrag. Denne gangen blir Pål joinet av Bergens unge gateflamme Martin Hazy fra Dårlig Vane og Oslo-stjerneskuddet Temur som var med å få hele Norge til å rope «Fy faen». Se videopremieren på «OCB Slim» nedenfor vår chat med onker’n. (Def Jam) Her tar du det tilbake til gatene i mer klassisk OnklP-stil.

Voldtektssak henlagt

Voldtektssaken mot Julian Assange er henlagt. Det opplyser visestatsadvokat Eva-Marie Persson i den svenske påtalemyndigheten i en pressekonferanse tirsdag ettermiddag.
Les mer om:

– Jeg har reist meg fra et liv med forferdelig kriminalitet og rus

Da tidligere rusmisbruker Ivan Andre Persson fikk sin aller første jobb som 35-åring, endret alt seg. Nå går han for NM-gull i fitness. – Sjefen min ga meg en sjanse, og det er jeg evig takknemlig for, sier han.
Les mer om:

Torell-rettssaken starter i dag – ekspert tror på frifinnelse

Professor og forfatter Leif «GW» Persson tror politibetjentene som avfyrte 25 skudd mot utviklingshemmede Eric Torell (20) vil bli frifunnet. Erics mor håper rettssaken vil gi svar.
Les mer om:

Hollywood-frue Gunilla Persson avslører at hun har falt for norsk mann

Den «Farmen kjendis»-aktuelle 60-åringen er dog hemmelighetsfull rundt hvem hennes nye flamme er.
Les mer om:

Villig til å gjøre samfunnstjeneste – i helgene

– Dere vet hvor jeg bor, dere har mine kontaktopplysninger og min advokats kontaktopplysninger. Jeg har jobbet med veldedighet så jeg ville ikke hatt noe imot å gjøre noe sånt i helgene.

A$AP Rocky hevder han handlet i selvforsvar

Rettssaken mot den 30 år gamle rapperen ble innledet i Stockholm tirsdag, og skal etter planen fortsette torsdag og fredag. Den amerikanske rappestjernen hadde på seg en grønn T-skjorte og joggebukser da han entret rettssalen sammen med sin forsvarer Slobodan Jovicic.

Leif GW Persson om A$AP Rocky-saken: - Det mest etterforskede lovbruddet av dette slaget i vårt politis historie

Tirsdag skal A$AP Rocky i retten, tiltalt for vold. Saken har fått massiv oppmerksomhet, blant annet for den omfattende etterforskningen.
Les mer om:

Leif GW Persson om A$AP Rocky-saken: - Det mest etterforskede lovbruddet av dette slaget i vårt politis historie

Tirsdag skal A$AP Rocky i retten, tiltalt for vold. Saken har fått massiv oppmerksomhet, blant annet for den omfattende etterforskningen.
Les mer om:

Slik sjekker du: Risikerer at redningsvester ikke blåser seg opp

En ny undersøkelse viser at to av tre sjekker redningsvest-patronen for sjelden. - Det kan føre til at en redningsvest ikke blåser seg opp når du faller i vannet, advarer Annika Persson.
Les mer om:

Swedbank-styreleder tar grep etter hvitvaskingsskandalen

Både toppsjefen og styreleder i Swedbank måtte gå. Nå har tidligere statsminister Göran Persson satt i gang oppryddingen.

Etter fem år på universitetet fikk han sommerjobb i lokalavisa

RJUKAN: – Det er mye kjedelige sommerjobber. Jeg føler jeg har vært heldig, sier Martin Persson, som fikk sommerjobb i Rjukan Arbeiderblad.
Les mer om:

Begynnelsen på slutten

Først hadde de blandede følelser rundt det å takke for seg og si adjø. Men nå er bandet giret på å møte sitt publikum – for siste gang. Etter å ha levert hitlåter som Sommartider, Juni, juli, augusti, Vandrar i ett sommarregn, Flickorna på TV2, Det är över nu og Gå & fiska!, takker Per Gessle, Göran Fritzon, Anders Herrlin, Mats «MP» Persson og Micke «Syd» Andersson for seg. LES OGSÅ: Stiller på Operataket denne sommeren. Avskjedsalbumet Samma skrot och korn kom i juni, og i intervjuer har kvintetten spøkefullt sagt de må runde av «før noen rekker å dø».

- De får ikke en krone av meg

Gunilla Persson skylder hundretusener hjemme i Sverige.
Les mer om:

Tordner mot fengsling av rapstjerne

Krimekspert Leif GW Persson skjønner ikke hvorfor Asap Rocky sitter inne etter hendelsen i Stockholm.
Les mer om:

Assange-etterforskningen i Sverige pågår fortsatt

Aktor Eva-Marie Persson i Uppsala har fremdeles ikke tatt stilling til om hun vil avhøre WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange i London.

Assange-etterforskningen i Sverige pågår fortsatt

Aktor Eva-Marie Persson i Uppsala har fremdeles ikke tatt stilling til om hun vil avhøre WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange i London.

Göran Persson blir styreleder i Swedbank

Sveriges tidligere statsminister Göran Persson er valgt til ny styreleder i den svenske storbanken Swedbank.

Tilbakemeldingene lot ikke vente på seg da vi spurte om sykkeltyverier

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSEN: Siste fredagen i mai fortalte leser Heidi til Nordre Aker Budstikke om to dyre sykler, den ene en el-sykkel, som var stjålet etter innbrudd i garasjen på Grefsen. I tillegg var det satt igjen to ukjente sykler utenfor garasjen. Her kan du lese hele saken.Etter at lokalavisa publiserte saken, fortalte også beboer i Lyngåsveien, at de hadde blitt frastålet sykkel i garasje, natt til lørdag.

De beste YouTube-øyeblikkene fra de nye Farmen-kjendisene

Hva var egentlig livet før Farmen Kjendis? For et par år siden drømte TV-tittere om en kjendis-versjon av Farmen. Omsider hørte TV 2 på folket, og vi har nå fått servert fire gode sesonger. Nå er innspillingen av sesong 5 i gang, en sesong vi på ekte gleder oss til. Vi vet ikke mye, men vi vet at casten er GOD.

Drikkevannsskandalen på Askøy: – Vurderer å reise vekk

ASKØY (VG) Annette Persson (35) har en sønn med atopisk eksem, og bor på Askøy det er påvist forurensning i springvannet. Nå er hun ikke sikker på om hun kan bli der.
Les mer om:

Hvordan fortsetter Quicksand? Vi har 4 teorier om Netflix-serien!

Blir det mer Quicksand? Netflix-serien om svensk skoleskyting i Djursholm ble raskt populær da den ble sluppet i april. Nå funderer vi alle på det samme – vil det bli en sesong 2? Her er alt vi vet. OBS! Inneholder store spoilere fra sesong 1. Quicksand – Størst av alt hadde premiere verden over 5. april i år. Det tok ikke lang tid før den ble en stor snakkis, og dét med god grunn. Les vår anmeldelse av sesong 1 her. En skole i Djursholm blir rammet av en skoleskyting der 18 år og tre uker gamle Maja blir pågrepet og siktet for drap, drapsforsøk og medvirkning til drap.

Her er de nye deltakerne i «Farmen kjendis»

Per Sandberg, Gunilla Persson og Triana Iglesias er blant årets deltakere.

Her er de nye deltakerne i «Farmen kjendis»

Per Sandberg, Gunilla Persson og Triana Iglesias er blant årets deltakere.