Nyheter om Persson


Göran Persson blir styreleder i Swedbank

Sveriges tidligere statsminister Göran Persson er valgt til ny styreleder i den svenske storbanken Swedbank.

Tilbakemeldingene lot ikke vente på seg da vi spurte om sykkeltyverier

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSEN: Siste fredagen i mai fortalte leser Heidi til Nordre Aker Budstikke om to dyre sykler, den ene en el-sykkel, som var stjålet etter innbrudd i garasjen på Grefsen. I tillegg var det satt igjen to ukjente sykler utenfor garasjen. Her kan du lese hele saken.Etter at lokalavisa publiserte saken, fortalte også beboer i Lyngåsveien, at de hadde blitt frastålet sykkel i garasje, natt til lørdag.

De beste YouTube-øyeblikkene fra de nye Farmen-kjendisene

Hva var egentlig livet før Farmen Kjendis? For et par år siden drømte TV-tittere om en kjendis-versjon av Farmen. Omsider hørte TV 2 på folket, og vi har nå fått servert fire gode sesonger. Nå er innspillingen av sesong 5 i gang, en sesong vi på ekte gleder oss til. Vi vet ikke mye, men vi vet at casten er GOD.

Drikkevannsskandalen på Askøy: – Vurderer å reise vekk

ASKØY (VG) Annette Persson (35) har en sønn med atopisk eksem, og bor på Askøy det er påvist forurensning i springvannet. Nå er hun ikke sikker på om hun kan bli der.
Les mer om:

Hvordan fortsetter Quicksand? Vi har 4 teorier om Netflix-serien!

Blir det mer Quicksand? Netflix-serien om svensk skoleskyting i Djursholm ble raskt populær da den ble sluppet i april. Nå funderer vi alle på det samme – vil det bli en sesong 2? Her er alt vi vet. OBS! Inneholder store spoilere fra sesong 1. Quicksand – Størst av alt hadde premiere verden over 5. april i år. Det tok ikke lang tid før den ble en stor snakkis, og dét med god grunn. Les vår anmeldelse av sesong 1 her. En skole i Djursholm blir rammet av en skoleskyting der 18 år og tre uker gamle Maja blir pågrepet og siktet for drap, drapsforsøk og medvirkning til drap.

Her er de nye deltakerne i «Farmen kjendis»

Per Sandberg, Gunilla Persson og Triana Iglesias er blant årets deltakere.

Her er de nye deltakerne i «Farmen kjendis»

Per Sandberg, Gunilla Persson og Triana Iglesias er blant årets deltakere.

Her er de nye deltakerne i «Farmen kjendis»

Per Sandberg, Gunilla Persson og Triana Iglesias er blant årets deltakere.

«Farmen kjendis»-klare Gunilla Persson om sin store frykt: – Jeg ber til Gud om at alt går bra med mamma

GRUE (VG) 12 kjendiser flyttet denne uken inn på «Farmen kjendis»-gården i Finnskogen. Blant dem en svensk hollywoodfrue, som måtte ta et knalltøft valg før hun reiste til Norge.
Les mer om:

De skal på strandryddetokt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er to tokt med strandrydding denne sommeren. Følgende får delta: Gruppe 1 - uke 28 (7.-12.07.2019) Marry Kristin Waal Sandstå, Sophie Cordon, Inger Jennings, Lena Moeng Johansen, Frode Vestrheim, Karina Persson, Gunn Rigmor Aarnes, Linda Åberg, Sarah Strand, Robert Wallenius, Christian G. Thoresen og Edith Nøkling (TV-aksjonen).

Tidligere statsminister i Sverige foreslås som ny styreleder i Swedbank

Tidligere statsminister Göran Persson foreslås som ny styreleder i Swedbank etter at den tidligere styrelederen gikk av som følge av hvitvaskingsskandalen.

Tidligere statsminister i Sverige foreslås som ny styreleder i Swedbank

Tidligere statsminister Göran Persson foreslås som ny styreleder i Swedbank etter at den tidligere styrelederen gikk av som følge av hvitvaskingsskandalen.

Tidligere statsminister i Sverige foreslås som ny styreleder i Swedbank

Tidligere statsminister Göran Persson foreslås som ny styreleder i Swedbank etter at den tidligere styrelederen gikk av som følge av hvitvaskingsskandalen.

Dette kan du bare glemme i påsken

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO: Mange forbinder påskeferie med pølser, pinnebrød og mye annet godt på bålet. I år faller imidlertid påsken så sent at det ikke er lov å tenne bål.I perioden 15. april til 15. september er det nemlig ikke tillatt å tenne opp bål, grill og engangsgrill i, eller i nærheten av, skog og all annen utmark i Norge.Det vil si at vi må finne andre måter å forberede årets påskemat på.

Rosa sko-dagen: Jentene erobret Apalløkkahallen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Jentene i 3. klasse på idrettsfaget på Bjerke videregående skole har besøkt 4. klassingene i Groruddalen og gjennomført trening med jentene. 14 skoler har hatt besøk av Bjerke-jentene seks ganger i vinter. Onsdag kulminerte det hele med Rosa sko-dagen og idrettsgleden var stor blant de drøyt 400 jentene som hadde tatt turen til Apalløkkahallen.

Davi Turbo kjøper konkurrent

Davi Turbo, som har hovudkontor på Leinøy i Herøy, har inngått ein avtale om å kjøpe 100 prosent av aksjane i Persson Maskinservice AB i Sverige.

Terningkast 6! Netflix’ svenske serie om skoleskyting er skremmende god

Spenning, løgner, frykt og kjærlighet. Den nye Netflix-serien Quicksand inneholder alt en ungdomskrim burde ha. I første episode av svenske Quicksand – Størst av alt blir vi kastet rett inn i handling. En skolemassakre finner sted i det velstående strøket Djursholm i Stockholm. 18 år gamle Maja Norberg blir pågrepet og siktet for drap. Vi blir introdusert for skyteepisoden, men får ikke vite nøyaktig hva som har skjedd med det første.

– De grep sjansen veldig godt

Robert Kling og Arent-Emil Hauge har nylig signert. Og mot Vidar lørdag imponerte Olliver Persson, Simon Alvsaker og Stian Barane. Likevel er trener Kolbjørn Fosen klar på at Vard ønsker to solide forsterkninger til før seriestart.
Les mer om:

– Kan gi en tankevekker til 36 millioner seere

Den amerikanske strømmetjenestens første svenske originalserie, basert på Malin Persson Giolitos roman, «Størst av alt», er på vei. Ved regiroret finner vi norske Per-Olav Sørensen og svenske Lisa Farzaneh. – Det er en fortelling som kan berøre mange, sier hovedrolleinnehaveren Hanna Ardéhn til TT. Serien innledes med en skoleskyting ved en videregående skole, der barn av pengesterke foreldre går. Men det er ikke selve skoleskytingen som er seriens hovedanliggende.

Leif GW Persson om dommene mot Runar Søgaard: – Svært uvanlig

Økonomisk kriminelle pleier ikke å gjenta forbrytelser slik Søgaard har gjort, mener anerkjent svensk krimekspert. Søgaard reagerer sterkt på uttalelsene, og synes saken mot ham var en farse.

Frikjent for mishandling fordi han kom frå ein bra familie – dømd i ankesaka

Leif «GW» Persson, høgprofilert svensk krimkommentator og forfattar, hadde denne kommentaren til dommen i Solna tingrett i mars: «En så jävla konstig dom har jag aldrig sett tidligare».
Les mer om:

Ny norgesrekord: Her løfter Sandra (23) fra Begby 185 kilo

Sandra Persson (23) kunne returnere fra EM i styrkeløft med en norgesrekord i markløft.
Les mer om:

– Dere kommer aldri til å få se et rødt øre fra meg!

Nå kan jakten på bedrageripengene til Hollywoodfrue Gunilla Persson starte.
Les mer om:

Gunilla Persson: – Det pågår en heksejakt

Gunilla Persson (59), kjent fra «Svenske Hollywoodfruer», snakker ut om tyverisaken og mediekjøret.
Les mer om:

Tyverisaken mot Gunilla Persson henlagt: - Jeg er overlykkelig

Tiltalen mot den svenske Hollywood-fruen er nå droppet etter at hun kom til enighet med en dommer om å holde seg unna trøbbel.
Les mer om: