Nyheter om Pedersen


Kristoffer Tokstad under kniven

Kristoffer Tokstad er ute av spill i 4-6 uker etter en operasjon i hælen. Kantspilleren pådro seg en smell på trening før Viking-kampen. Denne uken var han gjennom en liten og relativt ukomplisert operasjon i hælen som holder ham utenfor de neste 4-6 ukene. Tokstad er i nå gang med rehabiliteringen. Naturligvis kjedelig for kantspilleren som var en av Strømsgodsets beste spillere de første kampene av sesongen. Les: Manchester City legende fristes av 140 millioner kroner skattefri jackpot Også Jonathan Parr var uaktuell til dagens kamp mot Ranheim. Han fikk en trøkk i kneet på kortbane.

Dusjulykken: Lå hele natten med annengradsforbrenning, fikk ikke smertelindring

– Det er veldig vond lesning. Man kan bare tenke seg hvordan han må ha hatt det gjennom natten, sier advokat Torgeir Røinås Pedersen, som representerer mannen som ble skadet i en dusjulykke.
Les mer om:

Menneskerettighetene er god politikk for alle

Ebbe Boel Pedersen, Hans Fredrik Grøvan, Kåre Melhus, Lars Dahle og alle de andre religiøse apologetene, som har stått frem i Fædrelandsvennen i den senere tid, krever at norske skoleelever, så vel som «allmuen», skal ledes inn i den absurde overtro som de selv er blitt indoktrinert i.
Les mer om:

TIL-leiesoldat sendte Fløya ut av cupen: Kan bli hentet tilbake til Alfheim allerede i sommer

Foran øynene på TIL-ledelsen herjet Brage Berg Pedersen med Fløya.
Les mer om:

TIL-utlån sendte Fløya ut av cupen: Kan bli hentet tilbake til Alfheim allerede i sommer

Foran øynene på TIL-ledelsen herjet Brage Berg Pedersen med Fløya.
Les mer om:

TIL-leiesoldat sendte Fløya ut av cupen: Kan bli hentet tilbake til Alfheim allerede i sommer

Foran øynene på TIL-ledelsen herjet Brage Berg Pedersen med Fløya.
Les mer om:

TIL-utlån sendte Fløya ut av cupen: Kan bli hentet tilbake til Alfheim allerede i sommer

Foran øynene på TIL-ledelsen herjet Brage Berg Pedersen med Fløya.
Les mer om:

Cupfest med en liten bismak

FB-sportens Erik A. Pedersen etter cupexiten mot Sarpsborg 08.
Les mer om:

Forfall fra syk Pedersen

Isabelle Pedersen er blitt syk og stiller ikke på 100 meter hekk under Trond Mohn Games i Bergen onsdag kveld, bekrefter arrangøren overfor NRK. I løpet av det siste døgnet har dermed tre av stevnets største profiler forsvunnet fra startlistene. Heller ikke Jakob Ingbrigtsen eller Karoline Bjerkeli Grøvdal stiller til start.

Arbeidstilsynet reagerer på Fredrikstad kommune: – Dette medfører stor helsefare

– Dette er helt feil bruk av arbeidsutstyr, som innebærer overhengende fare for liv og helse, sier Tommy Pedersen i Arbeidstilsynet.

Artist-Kenneth etter skandalekvelden på Gamle Total: – Det var bare peace and love

Kenneth Pedersen var oppvarmer for det tyske hiphopbandet Snowgoons under skandalekonserten på Gamle Total lørdag. Han mener utestedet skjærer alle over én kam og kjenner seg ikke igjen i deres fremstilling av kvelden.
Les mer om:

– Det hadde vært gøy med en cupbombe

Arendal Fotballs trener, Steinar Pedersen, har opplevd som spiller å bli slått ut av lag fra lavere divisjoner. Nå vil han gjerne ha Odd og Dag-Eilev Fagermos skalp som trener.
Les mer om:

– Nærmest gratis for oppdretterne å dumpe avfall i havet(pluss)

Etter det store algeangrepet, som har forårsaket stor laksedød i den lokale oppdrettsbransjen, bør man få fart i etableringen av landbaserte anlegg, mener Kjell Erland Pedersen i Skånland Rødt.

Fem meter hekk ved bolig brant ned: - Grunn til å tro at det skyldes fyrverkeri

BAMBLE: Karl Riis Pedersen var på joggetur da han reagerte på at det luktet svidd fra en hekk han passerte. - Plutselig sto den i full fyr, forteller han. Rask innsats fra han og naboer forhindret en større spredning.

Pedersen på plass

Ho skal vera bindeleddet mellom eksisterande tiltak og alle dei kommunale tilboda som allereie finst.
Les mer om:

Josefa (23) fikk «healing» av sjaman Durek: – Jeg var varm, så ble jeg kald, så ristet jeg

KØBENHAVN (TV 2): Josefa Pedersen ble plukket ut og tatt opp på scenen under kurset til Prinsesse Märtha Louise og sjaman Durek.

Odd inntok tabelltoppen

Med 3-0 over Lillestrøm på Åråsen er Odd ny serieleiar i eliteserien. Torgeir Børven scora på straffe før det var gått to minutt. Steffen Hagen dobla, og Daniel Pedersen laga sjølvmål.

Klar for superlørdag i havnen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tanangerdagene nærmer seg 30 år, og dette er Lions store gave til tanangerbuen. Iherdig dugnadsjobbing, planlegging, tilrettelegging og vakthold ligger bak bygdas store festival som strekker seg fra onsdag til søndag.Mens onsdagen er barnas dag, torsdag er en foredrags- og inspirasjonsdag, fredag er ungdommens dag er lørdagen hele bygdas dag.

Einar Lunde skal inspirere med Afrika-historier

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

To modeller for det nye fylket: – Tromsø blir stedet der de store beslutningene blir tatt

Helga Pedersen (Ap) og Jo Inge Hesjevik (H) er uenige om hvilken av de to foreslåtte modellene som er best for fylket.

«Brimi 1&2» 2 sørger for pizza og pølser på Ogna

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Vidar Kråkenes og Sigurd Apneseth, alias «Brimi 1&2» som de kaller seg, har bortimot full kontroll på kjøkkenet. Det vil si nesten. En brent Grandiosa står på benken, og det er hektisk aktivitet.- Vi serverer pølser, pizza, hamburgere og ikke minst potetstappe. Det er den som tar mest tid, sier Vidar Kråkenes med 17.mai slips.

15 av Marcus (18) sine nærmeste hadde tatt turen fra Hammerfest for å se ham spille

Familien til «kongen av Hammerfest», som er kallenavnet Marus Holmgren Pedersen har fått, stilte mannsterke opp på 16. mai-kampen på Alfheim.

Selvsagt var det fotballnerden som sto akkurat der

FB-sportens Erik A. Pedersen etter at FFK tok en uhyre viktig seier mot Stjørdals/Blink.
Les mer om:

Skeptisk til sammenslåing

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Nå åpnes det for frie vitnesbyrd, sa rådmann Karl Johan Olsen da saken var oppe i Sokndal kommunestyre mandag.- Ja, det er jo jeg vant med, svarte KrF-ordfører Trond Arne Pedersen kjapt. Flaskehals Og «vitnesbyrd» ble det.Først fra dagens omsorgssjef Gaute Frøyland. Han er en av kommunalsjefene som går av - han blir pensjonist i juni.

Ruster opp naturperle for rullestolbrukere

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.