Nyheter om Paulsrud


Hegeprosjektet har satt innsamlingsrekord

Med 850.000 kroner har Hege Paulsrud fra Bardufoss satt rekord i sin private innsamlingsaksjon for kreftforskning. Nå mangler hun «bare» 150.000 kroner på å nå målsettingen om én million kroner.
Les mer om:

Håper på en million

På fire år har Hege Paulsrud alene samlet inn utrolige 1,7 millioner kroner til kreftforskning. Bare i løpet av en enkelt oktobermåned. I år håper hun å samle inn en millon kroner til.
Les mer om:

Overlevde kreften, men etterlyser oppfølging

Anne Paulsrud overlevde kreften og er erklært kreftfri. Hun er tilbake i butikken sin i Farsund sentrum, men tøffe cellegiftkurer har satt sine spor. Nå etterlyser hun bedre oppfølging etter at behandlingen er avsluttet.
Les mer om:

Ny suksess med Hegeprosjektet

Hege Holen Paulsrud greidde i det tredje Hegeprosjektet å selje om lag 2900 bilete til inntekt for kreftforsking. Overskotet vart på 365.000 kroner
Les mer om:

Imponerande innsamling

I fjor samla Hege Holen Paulsrud inn 834.000 kroner til Kreftforeningen på fire veker. I år satsar ho på reprise, men denne gongen frå toppen av Geilo.
Les mer om:

Fikk bilen ripet opp av kalver

Både passasjersiden og panseret fikk dype furer mens Morten Paulsrud var på dugnad.
Les mer om:

Pappa fikset russebussen

Terje Paulsrud syntes det var mye dyrt og dårlig blant gamle russebusser, så han bygde like godt en russebuss selv til datteren og hennes russevenninner.
Les mer om:

Ny toppleder på Kløfta

Kløfta: Kjell Paulsrud er ny administrerende direktør i Mediq Norge på Kløfta.
Les mer om: