Nyheter om Paulsen


Vant NM-gull for kaldblodshester

KRISTIANSAND/BAMBLE: Etter en rivende duell med Kleppe Slauren fra Rogaland, tok Odd Herakles hjem NM for kaldblodsrasen under lørdagens V75-stevne på Sørlandets Travpark. Hesten er eid av Odd Paulsen fra Stathelle.

Jentegjengen har laget fargerik Slottsfjellcamp i veikrysset

Camp Borgiz heter den fargerike campen som har poppet opp utenfor et rødt hus i sentrum. – Vi må jo synes sier Michelle Paulsen og resten av jentegjengen.
Les mer om:

Sommertørke i Verdensparken: - men i Vannspeilet plaskes det

Som tidligere år har henvendelser om at det er mangel på vann i bekken i Verdensparken rent inn. Dan Paulsen fra Bymiljøetaten kan nå berolige med at det er helt naturlig.
Les mer om:

- Å gjøre business og å gjøre noe bra for samfunnet trenger ikke være motsetninger

Er det mulig å drive et PR-byrå med god samvittighet? Ja, mener valnesfjæring Markus Lind og samboer og gründer Mai-Bente Paulsen.
Les mer om:

Gjennomførte et megaløp - så ringte idolet

Stian Paulsen hentet seg opp på mesterlig vis i Budapest forrige helg. Dagen etter fikk han en telefon han sent vil glemme.
Les mer om:

Jenta som går mot strømmen

Caroline Paulsen Haugland (24) er den eneste kvinnelige energimontørlærlingen hos Dalane Energi. Hun håper flere velger å gå samme vei.

Norsk regnmester på pallen i Budapest

Endelig skulle det lykkes for Stian Paulsen i den tøffe europeiske TCR-serien. Etter mesterlig kjøring på regnvåt bane tok han andreplass i lørdagens løp.
Les mer om:

Nye løp for Stian Paulsen

Til helgen er det duket for nye løp i den europeiske TCR-serien, hvor Stian Paulsen representerer de norske fargene.
Les mer om:

Rengjør toalettene i byn: – Har ikke hatt fri på ni år

Vidar Paulsen (65) har holdt orden på de offentlige toalettene i sentrum i snart 20 år, og har ikke hatt verken helgefri eller ferie siden 2009. Selv ikke hjerneslag kan stoppe altmuligmannen fra Skåredalen.
Les mer om:

– Dei har hatt heilt utruleg flaks. Dei gjekk kast i kast nedover, og bilen var totalskadd

Det amerikanske paret skulle laga rom for ein møtande bil, men fekk hjulet utføre vegen. Thord Paulsen seier dei hadde flaks som ikkje vart alvorleg skadde då bilen gjekk kast i kast nedover.
Les mer om:

– En ok weekend

Stian Paulsen har kjørt to nye løp i den europeiske TCR-serien. – Det ble en ok weekend, men ikke helt som planlagt, konkluderer han.
Les mer om:

Hund måtte reddes av brannvesenet etter å ha satt seg fast i katteluke

– Brannkonstabel Martin Paulsen har fått seg en ny venn for livet.

15 år etter landslagskarrieren: - Kjus og Aamodt var vesentlig bedre enn meg

For 15 år siden kjørte Lasse Paulsen fra Fauske sitt siste renn som landslagsløper. Da hadde han vært alpinist på heltid i seks år.
Les mer om:

Venndøl klar for historisk MMA-duell

I sommer skal Inge Paulsen møte Eskild Magnusson til den første helnorske tittelkampen i MMA.
Les mer om:

Julie briljerte i Norgescupen

Med to 1. plasser og en 3. plass fikk Fredrikstad-skytteren Julie Paulsen Johannessen (16) en drømmestart på årets Norgescup.
Les mer om:

– Vi pakket ned karusellen for å ikke gi feil inntrykk

Ifølge presseansvarlig for Skandinavisk tivolipark, Richard Paulsen, har tivoliparken fulgt vanlig prosedyre etter at tre barn lørdag kveld ble kastet av en av deres karuseller i Sauda.
Les mer om:

Universitetets nye ekspert skal gjøre forskningen grønnere: – Vi skal bygge opp ny teknologi

Jan Kjetil Paulsen fra Bellona ble onsdag ansatt som ekspert på Universitetet i Sørøst-Norge. Med ham på laget ønsker skolen å styrke den grønne satsningen på det maritime området.
Les mer om:

Her smeller Stian Paulsen inn i autovernet i 150 km/t.

I det Stian Paulsen (30) var på vei oppover i feltet gikk det galt. I en sving ble 30-åringen presset inn i autovernet. – Det gikk heldigvis bra, men absolutt ikke det jeg trengte, sier Paulsen.
Les mer om:

Presser Elverum: Sondre Paulsen vil oppfylle barndomsdrømmen

ARENDAL (VG) (ØIF Arendal – Elverum 33-29, 1-1 i kamper) Han scoret de to siste målene som senket Elverum i en høydramatisk finale nummer to. Tirsdag vil nimålsscorer Sondre Paulsen oppfylle barndomsdrømmen.
Les mer om:

Råsterk skyting på Vestlandet

Råde-skytter Einar Skovly klinket til med 2. plass sammenlagt i Lerum Cup, mens Fredrikstad-jenta Julie Paulsen Johannessen ble nummer tre.

Spår at Tobias (18) blir en toppspiller: – Han har tatt gedigne steg

(Lørenskog – Skedsmo 1-0). Midtstopper Tobias Skjelle Paulsen (18) har vært en sterk bidragsyter i et tett Lørenskog-forsvar i vår. Lørdag avsluttet tenåringen kampen mot Skedsmo som kaptein.
Les mer om:

Sokndal: Omstridt vedtak splittet kommunestyret

Et knapt flertall gikk inn for et vedtak som sier at det "ikke pågår utilbørlig adferd per i dag" i administrasjonen i Sokndal kommune. - Det er skremmende at én side av rommet ikke en gang vil delta i debatten, sier Simen Paulsen Løvås (Ap).

Fornuftig og lønnsom satsing på cruiseskip

Ordfører Jon-Ivar Nygård forsvarer Fredrikstads satsing på cruiseanløp. I dette tilsvaret til Ann Kristin Paulsen forteller han om miljøkrav som stilles og hvilke beløp cruiseskip legger igjen.
Les mer om:

Skuffet Paulsen måtte bryte i TCR Europe-serien

Stian Paulsens (30) debut i TCR Europe-serien ble en nedtur. - En av de største skuffelsene i karrieren så langt, sier Paulsen nedtrykt.
Les mer om:

Stian Paulsen viser muskler i ny serie

Da Stian Paulsen dro hjemmefra mandag, hadde han ikke fått start på bilen. Men i løpet av helgen har han vist at han hører hjemme i den tøffe euro-serien han satser på i år.
Les mer om: