Nyheter om Paulsen


Lynet slo ned rett ved stuevinduet: – Det var som en eksplosjon

KRAGERØ: Lørdag formiddag satt Jørn Berge Paulsen og kona inne i stua da det plutselig kom heftige regnbyger over Helle. Minutter senere var innkjørselen og gata utenfor dekket av tresplinter.
Les mer om:

Julie (17) tok medalje på Landsskytterstevnet

Her står Julie Paulsen Johannessen på seierspodiet etter å ha skutt seg til en bronsemedalje i eldre rekrutt-klassen på Landsskytterstevnet.
Les mer om:

- Etter velt og åtte brudd i kroppen i fjor er det godt å sjekke at alt virker igjen

Jørgen Paulsen kjørte 120 meter på vannet og fikk raskeste tid bane å seier i modified i Formula Offroad på Classic Car Week i Sverige.
Les mer om:

Forbrigd og Wright er norgesmestere

Dorthea Forbrigd (22) og Kevin André Wright (23) er kongepokalvinnere i golf-NM. I dameklassen tok Sandra Nordaas sølv, mens Maiken Bing Paulsen tok bronsen. I herreklassen ble det sølv til Jørgen Winther Johansen, mens Carl Didrik Fosaas fikk bronse.

Prøvde å betale med vodka – så stakk dei frå rekninga

Politiet fekk torsdag ettermiddag inn ei melding om at nokon hadde stukke frå rekninga ved Thord Paulsen AS.
Les mer om:

- Tar på meg litt av skylda

- Han kjørte min bil og den hadde nye fordekk og godt og vel halvslitte piggfrie dekk bak, og på det føret er det ikke rart hvis han fikk en sleng på bilen, sier Jørgen Paulsen om sønnens ulykke.
Les mer om:

Inviterer til motortreff

De synes det har blitt litt mer kronglete å møtes på Skibladnerbrygga denne sommeren. – Nå inviterer vi til et nytt treffsted for motorinteresserte: Klevfos Industrimuseum, sier Kjell Henning Paulsen i Løten.
Les mer om:

Ødelagt støtdemper hindret topplassering for Stian Paulsen

I helgen var Stian Paulsen i aksjon på Red Bull Ring-banen i Spielberg, Østerrike. Nok en gang ble kvalifiseringstrøbbel og mekaniske problemer ødeleggende for racingsjåføren.
Les mer om:

Ueland-familien forberedt på anke

Ueland-familiens norske advokat Ragnar Falck Paulsen sier at familien tar dommen i Marokko til etterretning, men at de er forberedt på flere ankerunder.
Les mer om:

Pallen glapp for Stian Paulsen

Det så svært lovende ut med norske øyne da bare et par runder gjensto av helgens TCR-løp på Red Bull Ring. Men dessverre ville det seg ikke for Stian Paulsen denne gangen heller.
Les mer om:

Drapene i Marokko: De etterlatte lever godt med at avgjørelsen lar vente på seg

– Familien Ueland lever godt med å vente ytterligere en uke på dommen, sier bistandsadvokat Ragnar Falck Paulsen.
Les mer om:

Johnny og faren ble sjokkerte av brevet: – Det er en helt syk situasjon

Johnny Paulsen er avhengig av pappa John for å klare seg i eget hjem. Like fullt konkluderte kommunen med at Johnny er fullt mobil, og fratok faren støtte for å hjelpe ham. Nå snur de i saken.
Les mer om:

Tilbakeblikk fra arkivet: Tøffe tider for bilbransjen, men lokal selger solgte unna(pluss)

Den lokale forhandleren Ingar Paulsen leverte gode resultater salgsmessig.
Les mer om:

Bilbergarane kan ikkje hugse ein travlare sommar

Bilbergerne Thord Paulsen og Bjørn Lægreid fortel om ein svært travel sommar hittil på vegane.
Les mer om:

Kari-Janne sa nei til kjede og solgte heller salongen til to ansatte: – Jeg kunne nok fått mer for den

Kari-Janne Paulsen har drevet frisørsalong i nærmere 50 år. Nå går frisøreventyret og Lillestrøms eldste frisørsalong videre til nye hender.
Les mer om:

Debatt: Når kunnskap ikke betyr noe

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Leserbrev:Steinbruddsaken har vært en omtalt sak både i media og gjennom en rekke prosesser i kommunen. På avstand fra Trondheim har jeg fulgt med på prosessen og selv sendt inn innsigelse i saken for å kunne bidra i å belyse den fra flest mulige ståsted. Som en demokratisk prosess er det viktig at alle parter kan ta del for å kunne drive samfunnet videre.

Vil slå seg sammen med Senterpartiet og si ja til masseuttak på Drageid

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Synet er delt, og det er sterke krefter for og imot tiltaket.

Overbevisende hjemmeseier

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Saltdal: Saltdalskameratene står dermed enda med full pott på de seks første seriekampene sammen med Junkeren 3. Ikke helt fornøyd Mustafa Hassan Eden, Magnus Klaussen og Vegard Paulsen Særen hadde sørget for at hjemmelaget gikk til pause med 3-1, og derfra og inn var de klart best.

Steinbrudd på Drageid: - Hvorfor er det ikke tatt prøver?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

– Jeg gir meg ikke

Stian Paulsen har hatt en meget vanskelig start på årets sesong. Men den hardt arbeidende racerføreren fra Fredrikstad har ikke til hensikt å kaste inn håndkleet.
Les mer om:

Han trur svaret på drikkevatn-gåta ligg her inne. No skal kommunen undersøke vassrøyra

ØVRE KLEPPE, ASKØY (NRK): I fleire månadar har Morten Paulsen og naboane merka skjelvingane av sprengingsarbeid. No skal kommunen sjekke om vassrøyra kan ha tatt skade.
Les mer om:

– Jeg vet ikke hvor lang tid det tar å lage måker, men om det er mer enn et par uker har jeg et lite problem

FREDRIKSTAD/BREVIK: Om ikke lenge kan Birk Martinius Paulsen fra Brevik ha et problem.
Les mer om:

Lager oversikt over tilrettelagte fiskeplasser

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)INDRE SALTEN: Tilrettelagte fiskeplasser har vært anlagt mange steder, men ingen har imidlertid hatt fullstendig oversikt. NJFF-appen viser deg nå din nærmeste tilrettelagte fiskeplass i en snedig kartløsning. Fjerner barrierer -Jeg er rullestolbruker etter en ryggmargsskade for noen år siden, forteller Leif Arild Fjellheim.

Drapene i Marokko: De etterlatte med bønn til den marokkanske stat

– Jeg er imponert over evnen mine klienter har til å tenke rasjonelt og reflektert etter drapet på Maren Ueland, sier bistandsadvokat Ragnar Falck Paulsen.
Les mer om:

Nå må Birk (20) låne bil: – Om et par uker har jeg et lite problem

I forrige uke oppdaget Birk Martinius Paulsen (20) at en måke har bygget reir på biltaket hans. Nå håper han den velger å flytte før han kjører hjem på sommerferie.
Les mer om: