Nyheter om Paulsen


Kan bli slutt på taxi hjem fra fest i Tvedestrand

Et nytt regelverk neste år gjør at drosjene ikke lenger skal ha kjøreplikt og være i beredskap døgnet rundt. Det får konsekvenser for drosjetilbudet på små steder som Tvedestrand, tror daglig leder ved drosjesentralen, Jørgen Paulsen.
Les mer om:

Scoret 13 da ØIF vant igjen

Sondre Paulsen hamret inn 13 scoringer i ØIF Arendals 34-28-seier mot FOLD St. Hallvard.
Les mer om:

Xland på Odderøya er konkurs

Arne Paulsen, daglig leder og eier av driftsselskapet bak klatreparken Xland på Odderøya, meldte oppbud fredag. Selskapet Høyt & Lavt overtar driften.
Les mer om:

Jeanethe (46) har tatt loven i egne hender – med hårføneren

Etter reformen har Jeanethe Paulsen opplevd at politiet ikke er til stede hjemme i Mehamn. Derfor har hun selv imitert fartskontroller. Torsdag måtte justisministeren redegjøre for reformen i Stortinget.

Daniel (43) er bekymret: – Byens identitet er truet

KRAGERØ: Midt i sentrum har Daniel Theodor Jangmar Paulsen (43) skapt en møteplass. Mellom Dostojevskij og Josefine Klougart er det rom for diskusjon.
Les mer om:

ØIF Arendal videre i Europa

ØIF Arendal vant 28-27 borte mot islandske Hafnarfjördur og er videre til siste kvalifiseringsrunde i EHF-cupen med 58-52 sammenlagt. Sondre Paulsen og Josip Vidovic ble Arendals mestscorende med fem mål hver.
Les mer om:

Nyskolen: Svarer på spørsmål om ekspropriering av flere bygg(pluss)

Fylkeskommunen bekrefter at de har vært i dialog med nyskolens nærmeste nabo Hauk Paulsen. Indre Fosen kommune skal nå vurdere ekspropriering av Stranda fjordsenter.
Les mer om:

Mestermøte i Åsgårdstrand

29 lag bestående av norgesmestre, verdensmestre og landslaget i seiling møtes i Åsgårdstrand 11. og 12. oktober for å kjempe om kongepokalen og tittelen «Mesternes Mester». Seilsporten har mange ulike båtklasser som det kåres norgesmestre i, men nå på tampen av seilsesongen skal det avgjøres hvem som er aller best av dem alle. I Mesternes Mester møtes alle mestrene på like vilkår og seiler i samme båttype, kjølbåten J/70, som benyttes i seilsportsligaen.

Ros til filmskaper fra Karmøy

Karl Johan Paulsen er for første gang involvert i en spillefilm.
Les mer om:

De fikk fast jobb mens de studerte

Studentene Johnny Paulsen og Audun Skilbrei ble veiledet hos DeepOcean da bacheloroppgaven skulle skrives. Allerede flere måneder før oppgaven var ferdig fikk de tilbud om faste ingeniørjobber.
Les mer om:

Melder seg ut av Evenes Høyre(pluss)

Rune Hamnes og Petter Paulsen melder seg ut av Evenes Høyre og vil møte i det nye kommunestyret som uavhengige representanter.
Les mer om:

Drama da ØIF Arendal røk ut av NM

Ti mål av Sondre Paulsen og åtte mål av Martin Lindell var ikke nok for i hjemmelaget i onsdagens 33–35-tap mot FylingenBergen.
Les mer om:

Vazelina runder av sin 40 år lange karriere med storkonsert i Oslo Spektrum

Totens Blad skriver at et 40 år langt musikalsk eventyr går mot slutten – og at det folkekjære bandet snart legger inn jekken. For godt. Men det gjør de ikke uten pomp og prakt. 21. mars inviterer Vazelina Bilopphøggers til jubileums- og avskjedskonsert i Oslo Spektrum. – Nå er vi i støtet. Vi gir oss mens vi er på topp, sier Eldar Vågan til avisen – og legger til: – Dette er fysisk arbeid. Er det ikke fysisk, så er du ikke et rockeband lenger.

For snart 90 år siden holdt en liten Larviksgutt på å dø. Nå leter redningsmannens familie etter hans etterkommere

Er du i familie med Magnus Paulsen som ble reddet i 1930 fra en nær drukningsulykke? Nå leter redningsfamilien etter etterkommerne.
Les mer om:

Ny sokneprest i Tonsen

Søndag 25. august ble Maria Paulsen Skjerdingstad innsatt som ny sokneprest i Tonsen menighet.
Les mer om:

Selv vinterveiens helt kan bli rørt

Thord Paulsen fra Odda har jevnt og trutt besøk av beundrere fra mange ulike land. Besøket han hadde for to uker siden, gjorde likevel ekstra inntrykk.
Les mer om:

«Mitt engasjement for et inkluderende Ørland er stort»

«Helse er et relativt begrep men trivsel har en felles forståelse», innleder Arbeiderpartiets Tina Marie Rødde Paulsen i dette leserinnlegget.
Les mer om:

- Vi gjør hverandre gode

Fie Paulsen (56) har blitt tatt godt imot på politistasjonen i Arendal.
Les mer om:

Nok busser mellom E18 og Torp nå, mener fylkesrådmannen, men det er ikke sikkert politikerne er enige

Etter at Paulsen Buss i sommer la inn Fokserød som stoppested på ruten mellom Horten og Torp, har antallet bussavganger mellom Fokserød og Torp økt til 35 i døgnet. Samferdselspolitiker Hans Hilding Hønsvall (KrF) er usikker på om det er mange nok.

Lynet slo ned rett ved stuevinduet: – Det var som en eksplosjon

KRAGERØ: Lørdag formiddag satt Jørn Berge Paulsen og kona inne i stua da det plutselig kom heftige regnbyger over Helle. Minutter senere var innkjørselen og gata utenfor dekket av tresplinter.
Les mer om:

Julie (17) tok medalje på Landsskytterstevnet

Her står Julie Paulsen Johannessen på seierspodiet etter å ha skutt seg til en bronsemedalje i eldre rekrutt-klassen på Landsskytterstevnet.
Les mer om:

- Etter velt og åtte brudd i kroppen i fjor er det godt å sjekke at alt virker igjen

Jørgen Paulsen kjørte 120 meter på vannet og fikk raskeste tid bane å seier i modified i Formula Offroad på Classic Car Week i Sverige.
Les mer om:

Forbrigd og Wright er norgesmestere

Dorthea Forbrigd (22) og Kevin André Wright (23) er kongepokalvinnere i golf-NM. I dameklassen tok Sandra Nordaas sølv, mens Maiken Bing Paulsen tok bronsen. I herreklassen ble det sølv til Jørgen Winther Johansen, mens Carl Didrik Fosaas fikk bronse.

Prøvde å betale med vodka – så stakk dei frå rekninga

Politiet fekk torsdag ettermiddag inn ei melding om at nokon hadde stukke frå rekninga ved Thord Paulsen AS.
Les mer om:

- Tar på meg litt av skylda

- Han kjørte min bil og den hadde nye fordekk og godt og vel halvslitte piggfrie dekk bak, og på det føret er det ikke rart hvis han fikk en sleng på bilen, sier Jørgen Paulsen om sønnens ulykke.
Les mer om: