Nyheter om Pass


Den lille fotballklubben Carlisle får gavesjekk fra Manchester United på over 100 000 flere ganger i året

Carlisle er et lite sted som ligger nesten oppå grensen til Skottland nordvest i England. Manchester United sitt keepertalent Dean Henderson startet sin karriere i klubben Carlisle som for øyeblikket er ca midt på tabellen i League Two. Allerede i en alder av 13 år, skjønte Manchester United at Dean Henderson var et enormt talent, så for ti år siden gjorde de en avtale som den lille klubben tjener godt på.

Tirsdag scoret 17-åringen i Champions League, onsdag valgte han mellom England og Tyskland

Han ble født i Stuttgart, men har spilt så og si hele ungdomskarrieren for Chelsea i perioden 2011-19. Dette har gitt Jamal Musiala luksusproblemet med muligheten for å spille for to av verdens beste landslag. Det sier det meste når en spiller når England og Tyskland har kjempet for at en 17-åring skal velge deres pass. På tirsdag ble Jamal Musiala den yngste engelske målscoreren i Champions League da han scoret for Bayern München mot Lazio.

Ancelotti har gjort Everton til kongen av Liverpool!

Da var det igjen tid for Merseyside-derby. Forrige gang ble det poengdeling og Van Dijk og Thiago Silva rett inn i et lengre skadeavbrekk. Silva var tilbake, van Dijk tipper vi satt og vred seg i setet da han så lagkameratene sine la Ancelotti male byen blå. Bølla Richarlison, som sendte Thiago en solid velkommen-til-Liverpool hilsen forrige kamp, hadde bestemt seg for å få ut kruttet foran Liverpools mål denne gang. Umiddelbart.

Disse får det beste vinterferieværet

Mange er allerede på vei til fjellet for å tilbringe vinterferien der. Men pass på – nå blir det glatte veier mange steder.
Les mer om:

PSG akter å gi Pochettino den beste troppen i verden

Kylian Mbappé og gjengen lekte seg med Barcelona – og stakkars Gerard Pique. Barcelona-midtstopperen var tilbake etter lengre skade og fikk oppdraget med å stanse Mbappé. Det gikk særs dårlig for 34-åringen, for 22-åringen stanset ikke engang med Pigue hengende i drakta hans. For Mauricio Pochettino var Mbappés hattrick i Champions League perfekt timet.

«Alle» skulle på isen i helga: – Kan være strømninger, så pass på

Tross kuldegrader, men i strålende vintervær, var det rekordutfart på islagte vann og sjø i helgen.
Les mer om:

Lillestrøm har løst sitt keeperproblem

LSK er enig med Molde om en utlånsavtale for den spanskfødte keeperen med belgisk pass 25 år gamle Alejandro «Alex» Craninx. Real Madrid hentet Alex som 14-åring, og spilte blant annet sammen med Martin Ødegaard på storlagets B-lag. Nå håper den 1,97 meter høye keeperen å slå ut i full blomst i LSK. Les: Stabæk bekrefter salg av Emil Bohinen Jeg er veldig glad for å være her. Jeg ser fram til en god sesong og håper at jeg kan bidra til at Lillestrøm gjør det bra i Eliteserie-comebacket.

Meteorologene: - Pass på!

Nå snur været.
Les mer om:

Gaveguide til morsdag 2021

Har du verdens beste mamma? Gi henne litt oppmerksomhet på morsdag da vel! Vi har i vår gaveguide funnet det vi synes er nettets beste morsdagsgaver for alle lommebøker. Alle mammaer er unike, derfor har vi i vår morsdags-guide forskjellige gaver å velge mellom. Mange av gavene faller under sjokoladekategorien, der er man som regel ganske «safe». Er du med og levere gaven personlig er det ikke umulig at du kan få smake på gaven heller. Det er en god ide å bestille ganske kjapt hvis du vil rekke å få gaven før morsdag den 14.
Les mer om:

Barfrost gir vanntrøbbel: - Pass på vanninntaket

- Ikke glem å ha varme på i kjelleren slik at vannet ikke fryser, sier Harald Vassbakk i Saltdal kommune.
Les mer om:

Daniel (20) er Follo HKs nye høyreback: - Han har X-faktor

Venstrehendte skyttere med norsk pass vokser ikke på trær. Follo HK har imidlertid fått på plass en slik spiller foran neste sesong.
Les mer om:

Pass deg på glattisen!

Les mer om:

Håper du på utenlandstur til sommeren? Da bør du sjekke dette

Til sommeren kan pågangen for å få seg nytt pass, bli svært stor. «Vær ute i god tid!» er rådet fra politimester Ida Melbo Øystese.
Les mer om:

Liverpool møter på hinder i Champions League

På torsdag lekte Liverpool seg til 3-1 sier mot Tottenham, den første seieren i Premier League på denne siden av nyttår. Om tre ukers tid venter RB Leipzig og Julian Nagelsmann. Nå kan Englands muterte virus-«eksport» skape trøbbel for Liverpool – eller muligheter. Tyske myndigheter har stanset flyvninger fra U.K frem til 17. februar, én dag etter at den første av 8. delsfinalene i Champions League mellom Liverpool og RB Leipzig skal spilles. Les: Ancelotti bekreftet forventet Everton-exit Betyr dette at UEFA må la seg stanse av viruset? Tvilsomt.

Pass på! Fortsatt skredfare i fjellet

Det meldes om skredfare i fjellet og mange skredhendelser over hele landet. Du må være særlig oppmerksom i og rundt skoggrensen.
Les mer om:

Advarer: – Pass på barna

VINJE: Rauland Skisenter Hytteforening publiserte 27. januar et innlegg på sin Facebook-side med en oppfordring til alle foreldre om å passe på barna når brøytemannskapet er ute. Innlegget støttes av Bjørn Svalastog, daglig leder i Rauland Maskin AS.
Les mer om:

Ny skuffelse for Jansrud

Kjetil Jansrud har mye ansvar å bære på sine skuldre frem mot VM. Både Aleksander Aamodt Kilde og Adrian Smiseth Sejersted er ute med skade, og dermed er det veteranen som seiler opp som Norges håp i fartsrennene i VM. Men i Kitzbühel har Jansrud slitt med å prestere. Fredag og søndag ble det svake resultater i utfor, mens under mandagens super-G kjørte han ut tidlig i løpet. – Jeg prøvde å være aggressiv i dag. Men jeg fikk problemer med en gang og da forplantet det seg bare hele veien.

Pass på! Dette er en brannfelle når du har hjemmekontor

– Hjemmekontor hindrer smittespredning, men pass på så det ikke blir en brannspreder.
Les mer om:

Skiforeningen: Pass opp for fallende trær

Planlegger du skitur i marka de neste dagene? Unngå skogen, advarer Skiforeningen.
Les mer om:

Pass på - her kommer "Frank"

Varsler "ekstrem fare"
Les mer om:

Advarer innbyggerne i Tromsø om budsjettkutt: – Tenk godt gjennom hvor du bosetter deg

– Tenk godt gjennom hvor du bosetter deg, vær kritisk til store arrangementer, bruk redningsvest, bruk sikkerhetsbelte, ikke lek med ild og pass godt på hverandre
Les mer om:

Stein fikk et ublidt møte i løypa: – Pass på bikkja litt bedre neste gang

Stein Trygsland (60) rakk å gå to turer på sine nye ski før han kolliderte med en hund og brakk skia. Nå ønsker han å komme i kontakt med eierne for å få en oppklaring i saken.
Les mer om:

Obs! Pass på hvor du går

Etter nattens nedbør, er det glatt på veiene.
Les mer om:

Pass opp for slike ras

Les mer om: