Nyheter om Pass


Kvinner tiltalt for politivold: Trodde sivilt politi var kriminelle

De ukrainske kvinnene skal ha trodd at to kriminelle menn forsøkte å lure fra dem pass og verdisaker, så de valgte å forsvare seg med vold. Nå er de tiltalt for vold mot offentlige tjenestemenn – sidene mennene viste seg å være sivilt politi.
Les mer om:

Vinteren banker på døra — pass på

Skal du ut å kjøre i dag, bør du beregne ekstra med tid — og ta det med ro.
Les mer om:

Arabere med israelsk pass samler seg om én liste i valget i Israel

GJESTEKOMMENTAR: I det israelske valget tirsdag kan arabere med israelsk statsborgerskap spille en rolle for å få fredsprosessen og tostatsløsningen tilbake på sporet.
Les mer om:

Stanset smuglerliga på flyplass

Politiet i Hellas sier de har stanset en internasjonal smuglerliga og konfiskert hundrevis av forfalskede og stjålne pass på flyplassen i Aten.

Gresk politi slo til mot smuglerliga på flyplassen i Aten

Politiet i Hellas sier de har stanset en internasjonal smuglerliga og konfiskert hundrevis av forfalskede og stjålne pass på flyplassen i Aten
Les mer om:

Pass deg Rodgers, neste sommer kommer Manchester United for mer

Leicester-manager hadde inget hastverk med å gi fra seg sin mest verdifulle defensive spiller, men i sommer lyktes United med å lirke Harry Maguire ut av Rodgers grep. Mot en ikke ubetydelig sum, vel å merke.

«Fraidon» kan ikke identifisere seg

DEBATT: I «Fraidons» afghanske pass er han registrert født 1999. Likevel velger UDI å fastholde alder etter tidligere alderstest som viste at han er i født 1998. Dette umuliggjør for Fraidon å kunne identifisere seg.
Les mer om:

Barcelonas største talent har bestemt seg for landslag

Han er allerede en del av maskineriet på Barcelonas A-laget. 16-åringen skaper nå forventninger til spanske fotballsupportere utover den katalonske delen av fotballriket. Ansu Fati har spilt to kamper for Barcelona og scoret like godt sitt første mål i 2-2-kampen mot Osasuna for litt over en uke siden. Les: 10 usynlige United-spillere som ble geniale etterpå Så hva har tenåringens fremtid med spanske fotballsupportere å gjøre? Fati er født i Guinea-Bissau og har delvist vokst opp i Portugal.

- Bestill pass nå!

Politiet i Oslo oppfordrer folk til å bestille pass for neste sommer allerede nå.

Pass opp, Ødegaard – svenskene varsler fysisk spill

STOCKHOLM (VG) Martin Ødegaard (20) må forberede seg på at han kommer til å møte svenske muskler på Friends søndag kveld.

Evakuert fra M/S «Malmö»: Til Longyearbyen med kun telefon, pass og kredittkort

- Jeg syns situasjonen ble veldig godt håndtert av mannskapet og de på redningshelikopteret, sier Kjersti Holmang som var på båten M/S «Malmö» da den ble evakuert tirsdag kveld.

Det bugner av sopp

Det bugner av sopp om dagen og kantarellen har dukket opp på helt nye plasser. Men pass deg for de fire giftigste soppene.
Les mer om:

Flere avslørt med falske pass og ID-dokumenter enn noen gang

I fjor ble 1.104 utlendinger avslørt med falske pass og ID-dokumenter her i landet, det høyeste tallet noen gang siden det kom statistikk om dette i 2012.
Les mer om:

Flere avslørt med falske pass og ID-dokumenter enn noen gang

I fjor ble 1.104 utlendinger avslørt med falske pass og ID-dokumenter her i landet, det høyeste tallet noen gang siden det kom statistikk om dette i 2012.
Les mer om:

Bompasseringen koster 9 kroner – gebyret er på 500!

Pass på at du betaler rushtidsavgiften i tide.
Les mer om:

Bompasseringen koster 9 kroner – gebyret er på 500!

Pass på at du betaler rushtidsavgiften i tide.
Les mer om:

Pass på husleiekontrakten

Her er Dine Pengers oppdaterte husleiekontrakt. Den følger husleielovens bestemmelser.
Les mer om:

Nytt pass? Da bør du fikse det nå mens ventetiden er kort

Etter sommerferien er det mye ledig kapasitet på passkontorene rundt omkring i landet.
Les mer om:

Londontur i høst? Pass på dette

Dette må du vite før du reiser til Storbritannia.
Les mer om:

Tyv brøt seg inn et kjellervindu - stjal pass og smykker

Politiet har rykket ut til en bolig på Trara som fikk uønsket besøk natt til fredag.
Les mer om:

Farevarsel: Kuling på kysten

Pass på hvis du skal i båt.
Les mer om:

Manchester United raser mot såkalte egne supportere

Paul Pogba tok ansvar mot Ulvene, men var den uheldige og «dummet seg ut» foran flere tusen supportere og noen millioner TV-seere verden over. Da gjør man seg klar til hogg. Ja, det var en av de svakere straffene vi har sett fra Pogba, men i etterkant måtte United ut for å slå ned på hetsen, som gikk på alt annet enn fotballferdighetene til franskmannen. Rasistisk hets mot Pogba fikk United til å gå hardt ut mot det de omtaler som enkeltpersoner. – Manchester United er forferdet over den rasistiske hetsen rettet mot Paul Pogba i går kveld, og vi fordømmer det på det sterkeste.

Pass opp for vilt i veibanen: Anders (16) kræsjet rett i elgoksen

BAMBLE: Anders Elvig slapp mirakuløst unna med noen skrubbsår da han kolliderte med en stor elgokse fredag kveld. Lettmotorsykkelen derimot gikk det verre med.
Les mer om: