Nyheter om Pass


Nøkler, pass og sexleketøy er bare noe av det folk glemmer når de leverer bilen her: – Blir ganske overrasket

– Vi er ingen søppelplass, sier ansatte ved Grøstad bilverksted. Ikke bare glemmer folk igjen de utroligste ting i bilene sine, noen sender også bilen til opphugging full av søppel.
Les mer om:

Turveien i Havnabakken er ekstra glatt

Vann har fryst på turveien i Havnabakken. Pass på!
Les mer om:

Marie (91) har ikke pass – nå har hun fått kontoen sperret: – Det kom som et sjokk

Forrige uke fikk Marie Traasdahl bankkontoen sperret fordi hun ikke har framvist gyldig legitimasjon. Men hva gjør man når man ikke har pass eller gyldig førerkort?
Les mer om:

Sparket hjørneflagg rett i fansens reproduktive område i gledesrus

Snakk om å være på feil sted til feil tid, men typisk på fotballkamper i Premier League er det ofte folk som kommer for å se på. Det er viden kjent at Newcastles Matt Ritchie ikke er spesielt glad i hjørneflagg. Da de tok hjem seieren mot Chelsea sparker han til et av ialt fire flagg i gledesrus. 30-åringens varemerke innebærer å sparke flagget når noe skal feires. Han har gjort det i mange år og viser ingen tegn til stoppe. – Denne gangen gikk det riktig galt for en fans som trolig ikke er i stand til å få barn noe mer.

Pass deg for bandittene!

Les mer om:

Vipps-brukere advares mot SMS-svindel

Pass opp for falske SMS-er, advarer Vipps på sine nettsider. Får du en SMS som ber deg om å «sikre din konto» eller lignende, så ikke klikk på lenken. Det er forsøk på svindel.
Les mer om:

Pass på - veier kan bli stengt

Det er varslet veldig høyt vann natt til onsdag.
Les mer om:

Politiet skal sende deg SMS

Fra og med i høst skal politiet sende SMS til de som har pass som snart utløper.
Les mer om:

Bedrageriliga svindlet eldre for millioner: Slik skal de ha gjort det

OSLO TINGRETT (TV 2): På under to år ble omkring 20 pensjonister svindlet for nærmere 10 millioner kroner. Politiet mener det er brukt falske pass, falske fullmakter og en falsk postuniform i svindelen.

Fant pass i barnevogna

Politiet har et klart bilde av de siste bevegelsene til moren og de to barna som var involvert i draps- og drapsforsøket på Fagereng i Tromsø i begynnelsen av desember.

Dette er verdens mest verdifulle pass

Japan har verdens mest verdifulle pass. Det norske passet faller på listene og vi må se oss slått av både Sverige og Danmark.
Les mer om:

Norsk pass taper terreng

Henley Passport Index er en årlig oversikt over «verdens mektigste pass». Norge, som i fjor lå på en sjetteplass, har i år dalt til en åttendeplass.
Les mer om:

BBC: Aston Villa henter U-landslagsspiller fra Barcelona

Han blir beskrevet som et skikkelig talent, noe Barcelona sa seg enige i da de hentet angrepsspilleren fra West Bromwich forrige sommer. Nå mener tydeligvis Aston Villa at 16-åringen bør komme seg hjem. And here it is. Simple, effective football.

Pass dere for Sylvi

Som bør passe seg for sine nye «venner».
Les mer om:

Ikke gjør denne passtabben når du skal ut på tur

Fikk du nødpass sist du var på reise, bør du bestille nytt pass med det samme. Det gamle passet ditt er nemlig ikke gyldig lenger.
Les mer om:

Ikke gjør denne passtabben når du skal ut på tur

Fikk du nødpass sist du var på reise, bør du bestille nytt pass med det samme. Det gamle passet ditt er nemlig ikke gyldig lenger.
Les mer om:

Madame Tussauds i Berlin har laget en Nicki Minaj-figur som folk mener ikke ligner

Madame Tussauds har 185 års erfaring med å lage voksfigurer – og ofte gjør de en god jobb. Men mange er ikke imponert over Nicki Minaj som Madame Tussauds i Berlin avduket i dag. Det berømte vokskabinettet har basert figuren på et bilde fra rapperens musikkvideo til «Anaconda» fra 2014. Voksfiguren ble først laget for museet i Las Vegas for fem år siden, men verket er nå pusset opp og flyttet til Tyskland. Mange Nicki-fans gir Madame Tussauds tommelen ned for sin innsats og mener at det ikke ligner nok på Nicki. Noen skriver at de ansvarlige bør få sparken. Madame Tussauds i Berlin viser stolt

Ny lovendring tillater dobbelt statsborgerskap: Etter 18 år i Norge kan Yana få norsk pass

Nå kan Yana og over 60.000 utlendinger bosatt i Norge søke om norsk statsborgerskap, uten å gi fra seg sitt opprinnelige. Men ikke alle jubler for lovendringen.
Les mer om:

Skjelte ut politimann – forsøkte deretter å slå

Først skjelte mannen i 30-årene ut politiet så pass at han ble tatt i arrest. På vei inn i cella forsøkte han å slå til betjenten.
Les mer om:

Over 100.000 løste billett til den norske filmen i julen

Romjulen 2019 ble en av de best besøkte noensinne på kino, der norske «Tunnelen» stilte i sterk konkurranse med internasjonale storinger som «Frost 2» og «Star Wars». – Det er fantastisk å se publikumsresponsen på filmen vår. Vi får ekstremt gode tilbakemeldinger fra det ganske land over hvor realistisk og spennende den er, sier produsent Einar Loftesnes etter at spenningsdramaet lokket så pass mange til salene. LES OGSÅ: Inn i skrekktunnelen i romjulen. Filmen fikk premiere 25. desember og handler om at en tankbil krasjer i en tunnel.

Meteorologene har oppdatert farevarselet

Pass på - både ved kysten og på fjellet!
Les mer om:

Den tidligere Nissan-sjef var fratatt tre pass: Nå hevdes at han skal ha blitt smuglet ut i en kontrabasskoffert med dobbelt bunn

Nissans tidligere toppsjef Carlos Ghosns flukt fra Japan til Beirut er som hentet ut av en film. Tidligere kommandosoldater utkledd som musikere smuglet ham ut av leiligheten i Tokyo.
Les mer om:

Rømte fra japansk overvåking - uten pass

Nissans tidligere toppsjef Carlos Ghosn skal ha søkt tilflukt i Libanon.
Les mer om:

I dag smeller det – og det er rådyrt

Pass litt ekstra godt på i dag, er du snill. Dette er en av de verste «smelldagene» i trafikken.
Les mer om: