Nyheter om Paris


Klimateknologi for klimaskeptikere

PARIS/BORDEAUX (NRK): Franske gründere mener selv klimaskeptikere burde se nytten av solcelleteknologien de utvikler. Panelene skal fungere i temperaturer fra minus 40 til pluss 70.
Les mer om:

Oljefondet ønsker å endre hvordan verden investerer i klima

PARIS (NRK): Den franske presidenten har invitert Norge til å være med på å utforme retningslinjer for hvordan de aller største pengefondene skal ta hensyn til klima når de investerer.
Les mer om:

Setter ned foten for olje

Verdensbanken opplyser at den skal slutte å finansiere olje- og gassprosjekter etter 2019. Kursendringen ble presentert på klimatoppmøtet i Paris tirsdag.
Les mer om:

Erna Solberg kan vise klimalederskap

Norsk klimafinansiering har gått drastisk ned, viser ny rapport. På dagens toppmøte i Paris har Erna Solberg sjansen til å gjøre noe med det.
Les mer om:

Bayern ga PSG nesestyver

Franske Corentin Tolisso scoret to ganger og ble matchvinner da Bayern München slo Paris Saint-Germain 3-1 i mesterligaen i fotball tirsdag. Mer på TV2.no.
Les mer om:

Neymar-scoring i PSG-seier

Neymar scoret det avgjørende målet i Paris Saint-Germains 2-1-seier i toppoppgjøret mot Monaco i Ligue søndag. Mer på TV2.no.
Les mer om:

Tiger skutt på rømmen i Paris

En tiger brøt seg ut fra et sirkus i sentrale deler av den franske hovedstaden fredag.
Les mer om:

Et kjærlighetsbrev ramlet ut av guideboken – nå forsøker filmskaperen å løse mysteriet

Hvem var Betty og Henri, og hvordan havnet et av deres brev i en reiseguide om Paris? Og hva har dette med Claude Monet å gjøre? Det håper filmskaper Doug Block å komme til bunns i.
Les mer om:

Kaizer-Zahl har laga hiphopmusikal

Geir Zahl jobbar med fleire musikalar. Ein hadde nyleg premiere, og ein ny Kaizer-musikal er under utvikling i Paris.
Les mer om:

Tap og kneskade for Nadal

Rafael Nadal trekker seg fra verdenstourfinalen i London på grunn av en kneskade. I åpningskampen ble han slått av David Goffin. Spanjolen, som topper verdensrankingen i tennis, var usikker i forkant av verdenstourfinalen i London etter at kneskaden gjorde at han måtte trekke seg fra Paris Masters nylig. Nadals åpningskamp i London ble en jevn dyst, som varte i over to og en halv time. Det spanske tennisesset så ut til å være plaget av smerter mot slutten av kampen, og umiddelbart etterpå ble det klart at han trekker seg fra turneringen, melder NTB.

Stille markeringer på toårsdagen for terrorangrepet i Paris

Familiene til ofrene for terrorangrepet i Paris for to år siden lot tårene strømme under minnemarkeringene mandag.
Les mer om:

Sagosen-jubel

Kun Nikola Karabatic scoret flere mål enn Sander Sagosen da Paris Saint-Germain vant 33-28 mot Kent Robin Tønnesens Veszprém i mesterligaen søndag.
Les mer om:

Fotballryktene: – Pochettino ønsker seg argentinsk stjerne

Manuel Lanzini er på radaren til landsmannen Mauricio Pochettino. Og Philippe Coutinho ber Liverpool om å avslå bud fra Paris Saint-Germain.
Les mer om:

Preget Neymar forlot pressekonferanse i tårer

Neymar ble svært emosjonell da han imøtegikk ryktene om at han ønsker seg bort fra Paris Saint-Germain.
Les mer om:

PSG kapret Barcelona-direktør

Den styrtrike franske klubben PSG har hentet Barcelonas digitaldirektør til Paris.
Les mer om:

Mourinho vil ha mer støtte

Manchester United-manager José Mourinho skal ifølge Manchester Evening News ønske mer støtte fra egen klubb på overgangsmarkedet. Avisen peker på at byrivalene City brukte 70 millioner pund mer enn United i sommerens overgangsvindu. Avisen skriver videre at Paris Saint-Germain har vært i kontakt med Mourinhos agent, Jorge Mendes, etter at portugiseren snakket varmt om PSG.
Les mer om:

- Mourinho kontaktet av PSG

Paris Saint Germain har tatt kontakt med Manchester United-manager José Mourinho. Det bekrefter Mourinhos agent, Jorgé Mendes, overfor avisa Manchester Evening Standard. Foreløpig er det uvisst hvordan Mourinho reagerte på henvendelsen, men ifølge Mendes skal portugiseren ønske seg mer penger til spillerkjøp for å fortsette i Manchester United også neste sesong.

Flyvertinnen ville gjøre noe helt spesielt for de eldre

Onsdag formiddag fikk brukere av Sola sjukeheim «fly» til Paris og dra på sightseeing i storbyen, med en ekte flyvertinne som guide.
Les mer om:

Flyvertinnen ville gjøre noe helt spesielt for de eldre

Onsdag formiddag fikk brukere av Sola sjukeheim «fly» til Paris og dra på sightseeing i storbyen, med en ekte flyvertinne som guide.
Les mer om:

Norske tradisjoner med fransk vri

Helnorske smykker fra Huldresølv ble nylig vist fram i Europas motehovedstad. Det skjedde under hårshowet Haute Coiffure Francaise, som ble arrangert i Louvre i sentrum av Paris.
Les mer om:

Cavani avgjorde i Neymars fravær

Fra tribuneplass så utestengte Neymar spissmakkeren Edinson Cavani score to mål og gi Paris Saint-Germain 3-0-seier over Nice fredag. Mer på TV2.no.
Les mer om:

– Jeg skulle bydd Paris Hilton på Grandiosa

Thorbjørn Hansen, opprinnelig fra Sørøya i Finnmark, er en ivrig hobbyfisker og amcar-entusiast. Latteren er aldri langt unna når han er til stede.
Les mer om:

London, Los Angeles og Paris varsler forbud mot bensin- og dieselbiler

Ordførerne i Paris, London, Los Angeles, København og flere andre byer rundt om i verden lover å forby bensin- og dieselbiler i store deler av byene innen 2030.
Les mer om:

Mourinho: - Skal ikke til PSG

Manchester United-manager Jose Mourinho har ingen planer om å bli trener i franske PSG. I et intervju med fransk TV i går ble det antydet at Mourinho åpnet for å ta over storklubben, men på en pressekonferanse i dag sa portugiseren at det hele er misforstått - han skal ikke til Paris.
Les mer om:

Se stjernetreffet mot PSG alle snakker om

Thomas Meunier ordnet tre poeng for Paris Saint-Germain med sine to scoringer mot Dijon i Ligue 1 lørdag. PSG vant oppgjøret 2-1.
Les mer om: