Nyheter om Paris


Fotballryktene: Real Madrid klar med Mbappé-bud

«Galácticos» har siktet seg inn på Paris Saint-Germain-spiss Kylian Mbappé.
Les mer om:

Bella Hadid postet passet til sin palestinske pappa: – Instagram, hvorfor slettet dere dette?

Bella Hadid la i natt ut innhold som Instagram ikke tolererte. I sin Instagram Stories postet 23-åringen bilde av passet til faren Mohamed Hadid, hvor det står at han er født i Palestina. Dette ble angivelig slettet av det Facebook-eide sosiale nettverket, fordi det ikke fulgte deres retningslinjer. – Instagram fjernet min story som sa «Min pappa og hans fødested Palestina» med et bilde av hans amerikanske pass, skriver Isabella Khair Hadid, som hun egentlig heter. Bella Hadid på Paris Fashion Week i 2017 (Antonio de Moraes Barros Filho/WireImage) Ifølge Middle East Eye postet toppmodellen pas

Måtte droppe Paris-tur, men Team Rynkeby sykler for Barnekreftforeningen i år også

Team Rynkeby skulle vært på tur mot Paris. I stedet sykler teamet fra Bodø rundt i Salten og på Helgeland, og møter samarbeidspartnerne sine.
Les mer om:

Sykler Haugalandet rundt for barn med kreft

«Team Rynkeby» pleier vanligvis å sykle til Paris til inntekt for kreftsyke barn hvert år. På grunn av koronapandemien måtte de i år tenke annerledes.
Les mer om:

United mener Messi er verdt 1,5 milliarder pluss en superstjerne

Manchester United er villige til å tilby 110 millioner pund og «en eller to spillere» hvis Lionel Messi bestemmer seg for å forlate Barcelona allerede i sommer. Den argentinske superstjernen har allerede gitt beskjed om at det er over etter neste sesong. – Det er mange ting som har ledet opp til den avgjørelsen, at klubben er helt avhengig av han og at det ikke er nok med «en spiller» for å sikre La Liga gullet.

Tråkker til for barnekreftsaken – men fikk se Rubingen Camping istedenfor Paris

De hadde gledet seg til sykkelturen til Paris, men koronaen satte en bråstopp for den reisen. – Vi måtte derfor iverksette plan B, hvor vi isteden legger turen til Stavanger, sier kaptein for Team Rynkeby Østfold, Fredrikstad-mannen Rikhard Høistad.
Les mer om:

Protestmarsj «avkoloniserte» gater og statuer i Paris

Antirasistiske grupper i Paris har gått sammen om å lede en «avkolonisert» protestmarsj til minnesmerker og gatenavn knyttet til slaveri og kolonialisme.
Les mer om:

Kun Mona Lisa får smile på bilder

Mens Louvre i Paris åpnet dørene for et bergrenset antall turister, demonstrerte franske turistguider utenfor det berømte museet.
Les mer om:

Molde vant 2-1 mot Mjøndalen

Gikk ferieplanene i vasken i sommer? Du kan fortsatt besøke både Kreta, Paris og Mallorca – i Norge.

Slik kan du reise til Kreta uten å bryte reiserådene

Gikk ferieplanene i vasken i sommer? Du kan fortsatt besøke både Kreta, Paris og Mallorca – i Norge.

Slik kan du reise til Kreta uten å bryte reiserådene

Gikk ferieplanene i vasken i sommer? Du kan fortsatt besøke både Kreta, Paris og Mallorca – i Norge.

Få med deg Bodø/Glimt - Brann direkte

Gikk ferieplanene i vasken i sommer? Du kan fortsatt besøke både Kreta, Paris og Mallorca – i Norge.

Hector Bellerin er sterkt ønsket av tre seriemestre

Den ekstremt raske høyrebacken Hector Bellerin har slitt med skader i det siste, men det har ikke hatt noen innvirkning på det faktum at 25 åringen er i kikkerten til en rekke store klubber. Hector var knapt 8 år da han ble en del av Barcelona, Arsenal hentet han så snart det var lov og har hatt stor glede av han på førstelaget de seks siste årene. Les: Diario Sport: Barcelona sikrer seg Manchester City-spiller Det spanske hurtigtoget føler han er i et veiskille og selv om landsmann Mikel Arteta synes å ha fått Arsenal inn på vinnersporet igjen vil Hector sjekke ut hvor han står.

Troende i harnisk:- Kristenfobisk søppel

Nesten 300 000 har skrevet under på et opprop mot en kommende film hvor Paris Jackson har rollen som Jesus.
Les mer om:

Skandale i Frankrike: Politifolk mistenkt for organisert kriminalitet

Voldsbruk, pengeutpressing, tyveri av narkotika og falske forklaringer. Det er anklagene mot flere enn 20 politimenn i en avdeling nord for Paris.

Gjensyn med PSG for Elverum

Elverums håndballherrer møter blant annet franske Paris Saint-Germain i kommende sesongs mesterliga i håndball. Elverum møtte også PSG i forrige sesongs gruppespill. Det endte med to tap for østerdølene. Elverum endte til slutt sist i sin gruppe med tre poeng. I tillegg til PSG møter Elverum Vardar, Kielce, Porto, Szeged, Mesjkov Brest og Flensburg-Handewitt i gruppe A.
Les mer om:

Gjensyn med stjernegalleriet PSG for Elverum i Champions League

Elverums håndballherrer møter blant annet franske Paris Saint-Germain i kommende sesongs Champions League i håndball.

Gjensyn med stjernegalleriet PSG for Elverum i Champions League

Elverums håndballherrer møter blant annet franske Paris Saint-Germain i kommende sesongs Champions League i håndball.

Gjensyn med PSG for Elverum i Champions League

Elverums håndballherrer møter blant annet franske Paris Saint-Germain i kommende sesongs Champions League i håndball.

Bekreftet: Bayern München har sikret seg et av Europas største talenter

Tanguy Kouassi forlot Paris på free transfer i sommer. Det betyr ikke at 18-åringen ikke har potensiale på høyeste nivå – au contraire. Midtstopperen har nå kontrakt til 2024 med Bundelsliga-giaganten og skal bruke tiden til å kjempe seg til fast plass på førstelaget. Les: Ny gigantdeal Hvem er Kouassi, spør du? Vi lar Bayerns sportsdirektør svarer på dette: -Vi er veldig fornøyd med å bringe Kouassi til Bayern. Vi mener han er en av de største prospects i Europa. Han er best i midtstopperposisjon, men kan spille på ulike plasser.

Kanye West og Travis Scott: Se videoen til Wash Us in the Blood

Kanye West og hans uoffisielle lillebror Travis Scott ønsker rensning fra syndene. Southside, let it bang / outside, let it rain / rain down on a pain rain down on the slain I går kom G.O.O.D. Music-sjefen med en vag teaser for «Wash Us in the Blood», og i ettermiddag kom musikkvideoen. Singelen – mikset av Dr. Dre – er fra Yes kommende 10. album God’s Country, som hans visuelle partner Arthur Jafa fortalte tittelen på i mai. Kanye West annonserte låten med La Flame i GQ i april. Samtidig gjør Ye også ferdig albumet Jesus Is King Part II med Dr.

Virgil Abloh x Pop Smoke: Albumcover forandres etter klagestorm

OPPDATERT: Nå er albumet til Pop Smoke her, med et helt nytt, enkelt, svart cover. Shoot for the Stars, Aim for the Stars har med gjester som 50 Cent, Lil Baby, Roddy Ricch, Future, Swae Lee, Tyga, Quavo, DaBaby og sønnen til Diddy. Låten «Got It On Me» låner refrenget fra 50 Cent-klassikeren «Many Men (Have Mercy)» fra 2003. Norsk oppsving: «Yea Yea» er produsert av norske Hakz Beats alias Hakan Akyol.

Bekreftet: Helomvending hos PSG

De fleste hadde avskrevet Layvin Kurzawa som PSG-spiller neste sesong. 27-åringens kontrakt var i ferd med å løpe ut denne sommeren og Juventus ble linket til franskmannen på free transfer. Så har noen ombestemt seg. Det sies ikke om hvem som snudde i tide, men forhandlingene har nå ført til at venstrebacken blir med PSG videre til 2024. Les: Solskjær bekrefter spiller-exit i ferd med å skje 4 more seasons #Kurzawa2024 pic.twitter.com/SR1Ff1cOoE — Paris Saint-Germain (@PSG_English) June 29, 2020 Dermed får Thomas Tuchel med seg spilleren med 123 kamper for Paris-klubben.

Tilbyr Ivan Rakitic igjen, men denne gangen uten å kreve Neymar

Ivan Rakitic ble tilbudt Paris Saint-Germain i et forsøk på å bringe Neymar tilbake til Barcelona i fjor sommer. Nå ser det ut som om kroaten igjen er gjenstand for diskusjoner mellom de to klubbene. Barcelona trenger å selge Rakitic i sommer for han kontrakten hans går ut neste sommer hvis de skal sitte igjen med noe. Foot Mercato skrivet at den franske klubben ser på Rakitic som et «varp» og skal være svært imøtekommende ovenfor den spanske klubbens tilbud, spesielt siden ikke Neymar kreves å være en del av dealen.

Buffon (42) forlengjer kontrakten

42 år gamle Gianluigi Buffon har signert ein eittårskontrakt med Juventus, stadfester klubben. Når kontrakten går ut neste år, er det 20 år sidan han debuterte for Juventus. I tillegg spela han førre sesong for Paris Saint-Germian, men fekk heimlengsel. Med 669 kampar har Buffon flest kamper for dei italienske gigantane. Også ein annan klubblegende har forlenga kontrakten med Juventus. Kaptein Giorgio Chiellini (35) har signert kontrakt til 2021. Midtstopparen har 509 kampar for klubben.
Les mer om: