Nyheter om Paris


Greta Thunberg ledet klimaprotest i Paris

– Global oppvarming er en forbrytelse mot menneskeheten! ropte unge klimaaktivister med svenske Greta Thunberg (16) i spissen i Paris fredag.
Les mer om:

Ringeren i Notre-Dame: Blander teater og musikal, skrekk og romantikk, komedie og alvor

En natt ble et lite deformert barn funnet på steintrappene til Notre-Dame i Paris. Et barn ingen ville ha eller vedkjenne seg. Tyve år senere er barnet blitt en ung mann, og hans ønske om å møte menneskene og verden utenfor katedralen blir større og sterkere.
Les mer om:

Knyttes til Paris-angrepet i 2015 – hevdes drept i siste IS-landsby

BEIRUT (VG) Den franske jihadisten Fabien Clain, som knyttes til angrepene som drepte 130 i Paris i 2015, skal ifølge flere medier være drept i et bombeangrep i det aller siste IS-området. SDF sier til VG at de nå undersøker opplysningene.
Les mer om:

Diarra ferdig i PSG

Lassana Diarra og Paris Saint-Germain er blitt enige om å terminere Diarras kontrakt. 33-åringen signerte for PSG i januar 2018, men forlater klubben fire måneder før kontrakten hans skulle gå ut. Diarra har spilt tre ligakamper denne sesongen.
Les mer om:

«Å jobbe i en ny toppserie ville være en fantastisk erfaring»

Siden José Mourinho tok Champions League pokalen med Porto og skapte historie, har det blitt den ene storklubben etter den andre i forskjellige ligaer. Det har så langt ikke blitt noen ny managerjobb siden han fikk sparken i Manchester United før jul. Han har tjent til livets opphold ved å ta noen TV oppdrag.  Spørsmålet aller stiller seg er; hvilken klubb Mourinho ender opp med som sin neste. 56-åringen har trent Chelsea og Manchester United i England, Inter i Italia og Real Madrid i Spania.

Tusener demonstrerer mot antisemittiske angrep i Frankrike

Tusener av mennesker demonstrerte i Paris tirsdag kveld, etter at det den siste tiden har vært en rekke antisemittiske angrep i Frankrike.
Les mer om:

Én av disse blir Årets bil i Europa

Dinside har én stemme når de sju kandidatene skal sluttvurderes i Paris.
Les mer om:

Moteskaperen Karl Lagerfeld (85) er død

Den legendariske moteskaperen Kar Lagerfeld døde tirsdag på et sykehus i Paris, melder flere franske medier.
Les mer om:

Moteskaperen Karl Lagerfeld (85) er død

Den legendariske moteskaperen Karl Lagerfeld døde tirsdag på et sykehus i Paris, melder flere franske medier.
Les mer om:

Det taktiske grepet som ga Solskjær nøkkelseier

Ole Gunnar Solskjær fikk kritikk for Manchester Uniteds tap mot Paris Saint-Germain forrige uke. Mot Chelsea byttet han formasjon – og fikk betalt.

Mishels Liaba AHKs norske kaptein sier nei takk til ny kontrakt

Den norske landslagsspilleren og kaptein på den svenske klubben Alingsås har valgt å ikke utvide sin utgående kontrakt. – Sesongen har vært knallgod og det vil ikke være spesielt vanskelig for han å finne en ny og større klubb.  Det går rykter om at han ønsker å følge landslagskollega Sander Sagosen til den franske gigantklubben Paris Saint-Germain. «Etter vår standard tilbød vi ham en veldig god kontrakt, men han valgte å takke nei, sier klubbansvarlig Christer Mårtensson. «Vi hadde et tilbud på bordet for Mishels, som han dessverre ikke aksepterte.
Les mer om:

Har Hangeland rett? Ble Solskjær lurt mot PSG?

Arsène Wenger (69) sitter på TV og forklarer hva som var Manchester Uniteds problem mot Paris Saint-Germain. Det høres klokt ut. Wenger kan fotball.

4000 «Gule vester» demonstrerer i Paris

PARIS/MONTELIMAR (VG) De siste målingene viser at flest franskmenn vil at de gule vestene skal gi seg. – Denne målingen betyr ingenting for oss, sier demonstranter i Paris til VG.
Les mer om:

Miura-fest i Paris

Det ble overload av Lamborghini Miura på årets Retromobile i Paris. Men det mest kuriøse var kanskje at en tidligere Ferrari-topp tok imot sin Lamborghini på denne utstillingen.
Les mer om:

UEFA vil straffe Manchester United og PSG etter tribunetrøbbel

UEFA innledet onsdag disiplinærsak mot både Manchester United og Paris Saint-Germain på grunn av deres tilhengeres oppførsel under tirsdagens mesterligakamp.
Les mer om:

Vil straffe United og PSG

Det europeiske fotballforbundet /UEFA) nnledet onsdag disiplinærsak mot Manchester United og Paris Saint-Germain på grunn av deres tilhengeres oppførsel under tirsdagens mesterligakamp. Begge lags tilhengere skal ha kastet gjenstander under kampen.

UEFA vil straffe Manchester United og PSG

UEFA innledet onsdag disiplinærsak mot både Manchester United og Paris Saint-Germain på grunn av deres tilhengeres oppførsel under tirsdagens mesterligakamp.
Les mer om:

Nei, det er ikke Nicklas Bendtner som tjener mest i Europa

Rosenborg sin danske stjernespiller i fotlenke hjemme i København hadde en skattbar inntekt på 19,93 millioner kroner i 2017. Lønna i Rosenborg tror mange ligger på rundt 6 millioner.  Hoppet opp til det de store gutta tjener er enormt, alle på topp ti lista til den franske avisen L’Équipe tjener mer på en måned enn Nicklas Bendtner på et helt år. Noe overraskende er det kun er to Premier League-spillere blant de ti høyest lønnede, mens halvparten befinner seg i La Liga. Topp ti månedslønninger. 10. Mesut Özil (Arsenal) Lønn: 1,4 millioner pund. 9.

Forfatter Stubberud: – Studentopprøret i Paris i 1968 var en bløff

Østfold-forfatter Tore Stubberud (71) er ute med boken «Klamydiakroken», der han tar for seg «det såkalte» studentopprøret i Paris og Oslo i 1968 og den seksuelle frigjøringen. I dag føler han seg utenfor rent politisk, og spår havari i matvare- og forlagsbransjen.
Les mer om:

Analyse: Er Solskjær beste kandidaten?

Smellen mot Paris Saint-Germain sprer tvil om hvorvidt Ole Gunnar Solskjær er den beste kandidaten til å bli Manchester Uniteds permanente trener.

Tapet som har endret manuset 

Smellen mot Paris Saint-Germain sprer tvil om hvorvidt Ole Gunnar Solskjær er den beste kandidaten til å bli Manchester Uniteds permanente trener.

Mesterliga-duell ga rekord for TV 2 Sumo

På det meste var 135.000 seere inne på TV 2 Sumo samtidig for å se mesterligamøtet mellom Manchester United og Paris Saint-Germain. Det er ny rekord.
Les mer om:

Angel Di Maria viste hva som har vært feil med Manchester United i mange år

Manchester United tok imot det som trolig er verdens beste lag på Old Trafford i går og det gikk som det måtte. Paris Saint-Germain vant 0 – 2 og i midten av det hele Angel Di Maria. Gjestene hadde ikke med seg sine to største stjerner på grunn av skader. Når både Neymar og Edinson Cavani ble det sett på som en gavepakke til Manchester United. Ole Gunnar Solskjær sin imponerende start som manager med 10 seiere på 11 kamper gjorde at vi her i Norge var proppfulle av selvtillit. – Dette var noe vi kunne vinne.

Solskjær: – I denne klubben slår vi tilbake

Mistet Manchester United momentumet da laget tapte 0-2 mot Paris Saint-Germain tirsdag? Nei, mener vikarmanager Ole Gunnar Solskjær.

– Solskjær gikk glipp av muligheten til å sette to streker under navnet sitt

Ole Gunnar Solskjær har noe å bevise etter Champions League-tapet for Paris Saint-Germain, mener engelske journalister.