Nyheter om Paris


UEFA varsler videre etterforskning av PSG

Det europeiske fotballforbundet (UEFA) legger ikke fra seg saken mot Paris Saint-Germain om mulige brudd på reglene for økonomisk fair play (FFP).
Les mer om:

Hybrid-offensiv fra Peugeot

Peugeot satser offensivt på ladbare hybrider og lanserer flere nye modeller når bilutstillingen i Paris åpner neste uke.
Les mer om:

Fin Neymar-gest da PSG vant igjen

Paris Saint-Germain tok sin sjette strake seier i Ligue 1 da Rennes ble slått 3-1 borte. Neymar stjal showet og en ung supporters hjerte med en fin gest.
Les mer om:

I form før Avaldsnes-kampen

Ada Hegerberg scoret tre av målene da Lyon slo Paris FC 5–0 i fransk 1. divisjon fotball lørdag.
Les mer om:

Ustoppelige Hegerberg scoret tre

(Lyon – Paris FC 5-0) Ada Hegerberg kom en med klar «advarsel» til Avaldsnes foran returkampen i Champions League til uken.
Les mer om:

Hegerberg-hattrick i Lyon-seier

Ada Hegerberg scoret tre av målene da Lyons kvinnelag slo Paris FC 5-0 i fransk 1. divisjon fotball lørdag.
Les mer om:

Bli med til Europas uberørte reisemål(pluss)

Du har ikke sett Europa selv om du har vært i Roma og Paris. Lonely Planet har kåret verdensdelen beste reisemål, og sjansen er stor for at du ikke har vært der.

Begynner å haste hvis de vil beholde den mest flest assist i Champions League

Liverpool manager Jürgen Klopp skjønner ikke at folk fortsatt lar seg overraske over mannen som hadde flest målgivende i fjorårets Champions League. James Milner har overgått forventningene hos mange denne sesongen, men altså ikke hos manageren som likevel ikke har knotet seg til å komme med et tilbud på forlengelse av kontrakten. Liverpool har vært aktive i sommer og kjøpt inn midtbanespillere, men de har ikke klart å skyve 32 år gamle James Milner til benken.

BMW Z4 for Europa

Vi har fått noen glimt av nye BMW Z4, men skal du se den i levende live må du til Paris om et par uker der den har sin Europa-premiere. Ellers må du vente til den kommer på markedet neste år.
Les mer om:

Champions League-suksess for TV 2 Sumo

Champions League-kampen mellom Liverpool og Paris Saint-Germain er den tredje mest sette kampen på TV 2 Sumo noensinne. Kun to kamper fra sommerens Fotball-VM er mer sett. I dag er det høy stemning hos oss. Vi hadde godt over 100.000 samtidige brukere inne på TV 2 Sumo i tirsdag kveld – og de aller fleste av disse så kampen.

Fotball-legende: «Neymar hadde aldri sluppet inn på Klopps Liverpool»

Hadde PSG stukket av med seieren hadde nok mye sett anderledes ut. Men, når en av verdens rikeste og største klubber taper, leter vi etter forklaring. En tidligere Liverpool-legende fant sin i Neymar. Akkurat nå føler vi det litt tilsvarende som med Mesut Özil. Når magien slår til, hyller vi heltene. Hvis ikke blir de raskt anklaget for å være late og ikke verdt ukelønna. Kanskje det hele dreier seg om god gammeldags misunnelse? Brakte inn fart og eleganse.

Firmino sendte Liverpool til himmels på overtid: – En utrolig viktig mann

(Liverpool – Paris Saint-Germain 3-2) Da Kylian Mbappé (19) så ut til å ha spolert Liverpools festkveld, fikset innbytter Roberto Firmino (26) fyrverkeri på Anfield.
Les mer om:

Klart for Putin-besøk

Verdens dyktigste president har blitt mottatt av pave Frans i Roma, av presidenten i Paris, og i Wien og i Berlin, og av Donald Trump. Nå åpner Norges utenriksminister for besøk til Norge.

Du kan egentlig bare lære deg navnet Stanley N’Soki med en gang

Paris Saint-Germain har ikke overraskende bestemt seg for å gi den unge venstrebacken Stanley N’Soki en avtale som knytter han til klubben i tre år. 19-åringen Stanley N’Soki har imponert over sesongstarten, og Paris Saint-Germain belønner nå ham med karrièrens første profesjonelle kontrakt. Det er ikke like spektakulært med en forsvarsspiller som en i angrep. Men Stanley N’Soki har en fart og nøyaktighet i pasningene som tar pusten fra de fleste.

Gigantoppgjør allerede i første gruppekamp:- Verdens to beste angrep

Angrepstrioen til Liverpool og Paris Saint-Germain scoret hele 180 mål mellom seg forrige sesong.
Les mer om:

Dette er Paris Saint-Germain i morgen

En ting som er helt sikkert, Paris Saint-Germain manager Thomas Tuchel har ikke tenkt til å hvile en eneste spiller i Champions League møtet med Liverpool i morgen. Helgens Ligue 1 mot Saint-Etienne sørget for at de nå leder serien med 5 poeng etter bare 5,kamper og har med seg en skikkelig god følelse inn i møtet med Liverpool Les:  Paris Saint-Germain overlegne selv med Neymar og Mbappe på benken Dette er de som blir med på båten over kanalen: Ingen store overraskelser PSG's 21-man squad for tomorrow's @ChampionsLeague debut @LFC #LFCPSG #AllezParis pic.twitter.com/6Y9wgRCuqA — Paris Sain

Liverpool, ikke glem å holde øye med denne sør-amerikaneren også!

Det snakkes om Neymar, det snakkes om Mbappe. For at Liverpool ikke skal gå i fellen med å fokusere for mye på disse to gutta, sender vi en video med adresse Liverpool. Ikke glem å holde øye med denne karen. Hvis han befinner seg på banen, er det garantert farlig! Les: Hvis du er i tvil om Neymars klasse – få med deg Klopps beskrivelse Vi presenterer Cavani. Nyt kraften, farten og krigerviljen til sør-amerikaneren. 49 buts lors de cette saison 2016/2017 pour @ECavaniOfficial dont ce quadruplé inscrit à Caen il y a 2 ans jour pour jour !

Hvis du var i tvil om Neymars klasse – få med deg Klopps beskrivelse

En av verdens beste, eller ikke? Fler av oss venter på at Neymar skal ta det siste skrittet og passere Ronaldo og Messi, mens andre venter på at brasilianeren skal bli avslørt som en wanna-be verdensstjerne.  Men for Jürgen Klopp er det ikke noen tvil om Neymars kvaliteter, noen timer før Liverpool skal stanse ham og resten av PSG-gjengen. -Han er fantastisk fotballspiller, helt enestående. For meg var han ikke i form i VM. Han hadde allerede en skade. Alle kunne se det, men ingen spurte om han var klar til å spille.

Real Madrid har gjort et overraskende valg om Ronaldo erstatter

I dag var dagen da Cristiano Ronaldo endelig fikk satt inn sitt første mål for Juventus i deres 2 – 1 seier mot Sassuolo.

- Kim Kardashian kopierer meg

Vennskapet mellom Paris Hilton og Kim Kardashian har vært anspent i flere år - nå har den iskalde tonen mellom dem nådd nye høyder.
Les mer om:

Tuchel advarer Liverpool: Og forklarer hvorfor han lot Neymar og Mbappe hvile

Paris Saint-Germain manager Thomas Tuchel nyter i lange drag utfordringen der er å møte Liverpool i Champions League på tirsdag etter at hans lag slo St Etienne 4-0 uten Neymar og Kylian Mbappe. Brasil-superstjernen Neymar og VM-vinner Kylian Mbappe satt på tribunen og så det som var en perfekt kamp fra PSG sin side, ihvertfall andre omgang, noe som sikkert ga dem lyst til å teste gressmatta de også.

Liverpool-treneren kan komme til å møte sin overmann

Thomas Tuchel har ikke gjort så mye ut av seg siden han kom til Paris. Nå lar han resultatene tale. For Liverpool er dette dårlig nytt. Med klubbens største investeringer Neymar og Mbappe på tribunen, knuste PSG St. Etienne 4-0. For Tuchel betød dette at han passerte Carlo Ancelottis klubbrekord med fem strake seire i debutsesongen. 5 – Thomas Tuchel has became the first Paris' manager to win his first five games in Ligue 1 after his arrival. Qualität.

Neymar og Mbappe skulle mates av Chelsea-stjerne

Nå kommer alle historiene om hva som kunne og skulle ha skjedd i sommerens overgangsvindu. Chelsea var ikke sen med å hoste opp en ny avtale etter at de fikk nyss om PSGs interesse for en av nøkkelspillerne. N´Golo Kanté. Noen vil ha det til at han er en av verdens beste på midtbanen. PSG var av den oppfatningen. Var prioritert i Paris. (foto: chelsea) Ifølge Goal hadde PSG bestemt seg for å hente den franske verdensmesteren tilbake til Ligue 1.

Paris Saint-Germain overlegne selv med Neymar og Mbappe på benken

Etter bare fem kamper i Ligue 1 er det selvsagt alt for tidlig å utrope Paris Saint-Germain til seriemestre, men det er vanskelig å se hvem som skulle utfordre dem i år.  Monaco som vi normalt ser til har en treg start helt nede på 14.plass hele 11 poeng bak, dog med en kamp mindre spilt. I går lekte de seg med Ole Kristian Selnæs og Saint-Etienne og vant 4-0. Paris Saint-Germain valgte å hvile to av sine stjerner i forkant av Champions League oppgjøret mot Liverpool på tirsdag.

Selnæs og co. ydmyket av PSG

Ole Selnæs og Saint-Étienne fikk en tung kveld i hovedstaden da Paris Saint-Germain vant 4-0 fredag selv uten Neymar og Kylian Mbappé.
Les mer om: