Nyheter om Paris


Blir Cavani bare en ny Alexis Sanchez for United?

Det var Manchester Evening News som bragte nyheten om at en av verdens beste avsluttere hadde åpnet døren til United. PSG-spilleren går på free transfer til sommeren (hvis ikke noe i mellomtiden endrer seg i Paris) og skal ha sendt sine representanter til Old Trafford med beskjed om at han er klar for United.

Neymar har endret retning, men venter på den ultimate testen

Kylian Mbappé har en PSG-forlengelse som ligger klar for signering – hvis han selv vil.
Les mer om:

Midtbanekomet «vipper» mellom Manchester United og Chelsea

20 år gamle Boubakary Soumare har fått sitt store gjennombrudd denne sesongen i den franske serien. – Han har spilt seg inn til å bli en selvfølgelig del av startoppstillingen til Lille og generert interesse fra en rekke klubber. Midtbanespilleren har et meget bevist forhold til hvor han vil spille og i et intervju før jul ga han beskjed om at det ikke var aktuelt å spille for noen andre franske klubber, kanskje med unntak av Paris Saint-Germain som han spilte for som barn og ungdom.

Arsenal nær å løse sitt forsvarsproblem hos Paris Saint-germain

Man tenger bare å ta en raskt titt på skadelisten til Arsenal for å skjønne at deres forsvar har store problemer: Sead Kolasinac, Hector Bellerin, Calum Chambers og Kieran Tierney alle sammen med skader. – Klubben trenger forsterkninger med en eneste gang.
Les mer om:

Kjører verdens bratteste utforbakker – sommerjobben gjør ham likevel mer nervøs

Vi snakker ofte om idrettenes mange rockestjerner. Italienske Dominik Paris (30) er faktisk en rockestjerne.
Les mer om:

Mauricio Pochettino vil bruke 2 milliarder på Neymar som sin første signering

Jo mer vi leser nyheter om fotball i alle andre land enn i Norge, jo mer blir vi overbevist om at det stemmer at Manchester United i prinsippet allerede har bestemt seg for å si farvel til manager Ole Gunnar Solskjær. – Det eneste som kan redde han er kvalifisering til Champions League. (Topp fire i Premier League) I følge Don Balon har Tottenhams tidligere manager Mauricio Pochettino tenkt til å gjøre kjøp av Neymar som sin Nr1.

Dårlig nytt for Eriksen

Independent skriver at Christian Eriksen ser ut til å «bli sittende» fast hos Tottenham fordi Inter Milan er langt unna å godta kravene som stilles for å la han gå. Utgangspunktet er enkelt, Christian Eriksen vil ha nye utfordringer, Tottenham vil han penger før han går gratis og Inter Milan vil gjerne ha den danske midtbanespilleren. Les: Mikel Arteta ser etter spillere i sin gamle klubb Manchester CityAvstanden mellom de 260 millionene som Tottenham krever og de 90 millionene som Inter Milan er villige til å betale trenger man ikke å finregne på for å finne ut at er stor.

Nye rekorder i pengebruken

Barcelona omsatte for 840 millioner euro forrige sesong og går til topps på listen over fotballklubber med høyest omsetning i Europa. Det kommer fram av den årlige Football Money League-rapporten fra revisjonsfirmaet Deloitte, som måler klubbenes omsetning. Ifølge rapporten omsatte Barcelona for 840,8 millioner euro, cirka 9,4 milliarder kroner, i sesongen 2018/19. Dette er første gang noen klubb i Europa omsetter for mer enn 800 millioner euro. Barcelona overtar tronen fra erkerival Real Madrid, som i sesongen 2017/18 omsatte for 750,9 millioner euro.

Gitarlegenden Steve Hackett vender tilbake til Norge denne høsten

Det melder arrangørselskapet All Things Live mandag morgen. Hackett vil i 2020 turnere med Genesis’ livealbum, «Seconds Out», som ble spilt inn i Paris sommeren 1977. LES OGSÅ: GAFFAs intervju med Steve Hackett. – Han støttes av noen av de beste musikerne på planeten, og turnéen lover å overgå Steves store suksess i 2019. Vi er stolte av å presentere Steve Hackett og gleder oss til et storslagent show, heter det i pressemeldingen. Konserten går av stabelen på Sentrum Scene i Oslo 14. oktober.
Les mer om:

Avslører premieredatoen til tredje runde «Westworld»

I en ny trailer som strømmetjenesten samtidig slapp løs, avsløres tiden denne «Westworld»-sesongen utspiller seg i – som nærmere bestemt er 2058. Det er en illevarslende tidslinje om hva som utspiller seg i verden i årene før, med økologisk kollaps, borgerkrig i Russland, en atomeksplosjon i Paris, og en amerikansk president stilt for riksrett før hans arvtaker snikmyrdes. LES OGSÅ: Oscar-favoritt blir HBO-serie. I en fiktiv annonse for selskapet Incite hører man en fortellerstemme snakke om et system initiert i 2039, og at det virket helt fram til 2058 – der «noe» så skjer. – Det var noen vi

Neymar storspilte da PSG og Monaco spilte uavgjort

Neymar scoret to mål og tvang fram et selvmål da Paris Saint-Germain og Monaco spilte 3-3 i Ligue 1 søndag kveld.
Les mer om:

Verdens største klubber har oppdaget Kylian Mbappé har en lillebror

Den franske storklubben Paris Saint-Germain har de to dyreste spillerne i verden, Neymar som var dyrest da han ble hentet i Barcelona og den 21 år gamle Kylian Mbappé vil vil bli tidenes dyreste hvis han blir solgt. Det storklubbene nå har oppdaget er at Kylian har en 13 år gammel lillebror Ethan som visstnok skal være et minst like stort talent. Daily Mail skriver at Real Madrid planlegger å hente lillebroren allerede nå, men reglene med så unge spillere er rimelig rigide. – Ethan Mbappé har ikke lov til å skrive proffkontrakt enda.

Industrifyrstens fall fra feiret ikon til flyktning

PARIS: Carlos Ghosn reddet både Renault og Nissan fra konkursens rand, og lot seg feire som en solkonge på storslagne fester i Versailles. I dag gjemmer han seg fra japanske og franske myndigheter, anklaget for økonomisk kriminalitet.
Les mer om:

Arsenal og Manchester United melder seg på i kampen om Edinson Cavani

Manchester United har midlertidig gått bort fra strategien om å hente inn unge og britiske spillere på grunn av mye skader og ustabilitet. – En av det siste tiårets mest stabile angrepsspillere er Paris Saint-germain stjerne Edinson Cavani. Se: Haalands første intervju etter overgangen til Dortmund En stund nå har Atletico Madrid vært øverst på ekspertenes liste over den neste klubben for Cavani, men nå har det dukket opp flere alternativer. Paris Saint-Germain har for tiden verdens beste angrepsrekke med spillere som Neymar, Kylian Mbappé og Mauro Icardi.

Fant død blindpassassjer

En død blindpassasjer ble tirsdag funnet i understellet på et Air France-fly i Paris. Vedkommende ble funnet etter at flyet, som kom fra Elfenbenkysten, hadde landet.
Les mer om:

Kilder: Tiårig blindpassasjer funnet død i flyunderstell

En blindpassasjer, som ifølge anonyme kilder var rundt ti år, er funnet død i understellet på et Air France-fly i Paris. Flyet kom fra Elfenbenskysten.
Les mer om:

Madame Tussauds i Berlin har laget en Nicki Minaj-figur som folk mener ikke ligner

Madame Tussauds har 185 års erfaring med å lage voksfigurer – og ofte gjør de en god jobb. Men mange er ikke imponert over Nicki Minaj som Madame Tussauds i Berlin avduket i dag. Det berømte vokskabinettet har basert figuren på et bilde fra rapperens musikkvideo til «Anaconda» fra 2014. Voksfiguren ble først laget for museet i Las Vegas for fem år siden, men verket er nå pusset opp og flyttet til Tyskland. Mange Nicki-fans gir Madame Tussauds tommelen ned for sin innsats og mener at det ikke ligner nok på Nicki. Noen skriver at de ansvarlige bør få sparken. Madame Tussauds i Berlin viser stolt

Fotballryktene: – Inter har kommet med Eriksen-bud

Inter nærmer seg Christian Eriksen, mens Chelsea og Manchester United kjemper om Paris Saint-Germain-spiss. Få med deg dagens fotballrykter!

Juventus har ikke gitt opp – håper Icardi benytter seg av klausulen

Vi trodde egentlig at vi skulle «slippe» å skrive om Icardi-overgang det neste året, nå som både spiller og agentfrue ser ut til å ha etablert seg i Paris. PSG bør i det minste være fornøyd med leiefotballsoldaten fra Inter. 9 scoringer og 1 assist på 11 Ligue 1-kamper har satt et bra press på de andre angrepssuperstjernene om at her skal det leveres. Leieoppholdet går mot sin slutt til sommeren, men PSG har selvfølgelig skaffet seg en kjøpsopsjon. Så langt, så bra.

Real Madrid signerer supertalent om 14 dager

Real Madrid vil fullføre signeringen av Reinier Jesus fra Flamengo når han fyller 18 år 19. januar. Alle avtalene er på plass mellom begge klubber og midtbanespilleren allerede. – Det er en stor fjær i hatten for den sportslige ledelsen i klubben, Jesus er et stortalent som sammenlignes med Kaka og vi kjenner jo alle den historien. Los Blancos vil vente til sin 18-årsdag med å fullføre signeringen for å unngå å komme i trøbbel med FIFA om kjøp av mindreårige spillere.

Norge viste god EM-form med timålsseier over Serbia

Norge slo Serbia 38-28 i Golden League i Paris søndag. EM starter for Norge mot Bosnia-Hercegovina fredag neste uke.
Les mer om:

Håndballgutta med komfortabel siger

Norge slo Serbia 38-28 i Golden League i Paris. EM startar for Norge mot Bosnia-Hercegovina fredag neste veke.
Les mer om:

Nye protester mot fransk pensjonsreform

Tusenvis av demonstranter samlet seg igjen i Paris lørdag for å protestere mot den franske regjeringens upopulære pensjonsreform.
Les mer om:

Storseier mot Serbia

Norge slo Serbia 38-28 i Golden League i Paris søndag. EM starter for Norge mot Bosnia-Hercegovina fredag neste uke.
Les mer om:

Norge med storseier - viste solid EM-form

Norge knuste Serbia i Golden League i Paris søndag.
Les mer om: