Nyheter om Paris


DJ-stjerne og produsent Philippe Zdar døde etter fall fra tak

Pitchfork melder at stjernen skal ha falt fra en bygning i Paris. Mer informasjon har i skrivende stund ikke kommet frem. I tillegg til Cassius har Philippe Zdar, eller Philippe Cerboneschi som han egentlig heter, produsert en rekke store artistnavn, inkludert Kanye West og Phoenix. LES OGSÅ: Hovefestivalen konkurs. Cassius’ siste album Ibifornia kunne blant annet skilte med gjester som hiphop-ikonet Mike D, Cat Power og Pharrell Williams. The post DJ-stjerne og produsent Philippe Zdar døde etter fall fra tak appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

Neymar forblir utestengt

Neymar har de siste par årene etablert seg som den ultimate primadonna. – Alle vi har i Norge og sikkert også i Manchester og Paris husker den andre Champions league kampen 25.april hvor Manchester United tok igjen en «umulig» ledelse og sendte Paris Saint-Germain ut av turneringen. Det tålte Neymar dårlig og startet å kjefte på dommeren. -Slike ting blir alltid dårlig mottatt. Neymar er utestengt i tre mesterligakamper framover.

Nye Hovefestivalen er konkurs

Allerede første år har det gått skeis for den nye Hovefestivalen – Hove Music Festival – på Tromøya ved Arendal. Den ferske musikkfesten, som skulle arrangeres allerede neste uke, avlyses som følge av at selskapet slår seg selv konkurs, melder NRK. Hoves pressekontakt Petter Toldnæs bekrefter de triste nyhetene, og forteller via en pressemelding at sørlandsfestivalen slet på grunn av sviktende billettsalg. – Hove Music Festival har i dag måttet gi opp målet om å arrangere musikkfestival i 2019.

- Gråter hele tiden

Modellen som har anklaget fotballstjernen Neymar for å ha voldtatt henne på et hotell i Paris 15. mai, har forklart seg for politiet i Sao Paolo for andre gang.
Les mer om:

Verdens dyreste til salgs

Paris Saint-Germain brøt all fornuft da de i 2017 hentet Neymar for 222 millioner euro fra Barcelona, nå er verdens dyreste ifølge L’Equipe blitt lagt ut til salgs. Klubb president, Nasser al-Khelaifi, konkluderte nylig at han ikke lenger ville ha stjernenykker hos sine spillere og krevde mer hardt arbeid fremover.

Akkurat offisiell: Nå blir Europas mest solgte ny

PARIS (Broom/TV 2): Men det er kanskje ikke så lett å se det...
Les mer om:

L´Equipe: Barcelona får nå servert Neymar på gullfat

 Neymar har hattt mye å stri med denne sesongen. Dette skal ha hjulpet PSG til å ta avgjørelsen om at brasilianeren kan erstattes. Franske L´Equipe pleier å være gode med å få med seg de riktige ryktene (eventuelt styrte lekkasjer), og har denne gangen snust seg til at Paris-klubben nå er villige til å gi slipp på Neymar. pic.twitter.com/ZetkGK9fdz — Neymar Jr (@neymarjr) June 8, 2019 Les på Popidol: Ronaldo: ny utvikling i voldtektssaken Det har blitt vel mye skandaler og primadonna-takter, selv for en klubb som er lokalisert i Paris.

Avskyr Trump – hyller Hegerberg

PARIS (VG) (USA – Chile 3–0) Hun er 168 centimeter høy og ganske vever, men den amerikanske visekapteinen Megan Rapinoe (33) er likevel en av verdens mest kraftfulle fotballspillere.
Les mer om:

Superkeeper hindret ny storseier

PARIS (VG) (USA – Chile 3–0) Strålende keeperspill av Chiles Christiane Endler (27) sørget for at USA måtte nøye seg med en 3–0-seier foran nesten 46.000 høylytte tilskuere på Parc des Princes.
Les mer om:

USA-stjernene truer sitt eget forbund – Hegerberg beundres

PARIS (VG) Først skal de vinne VM-gull for sitt eget forbund. Så skal de i retten for å beseire det samme forbundet.
Les mer om:

Har åpnet opp portene på Parc des Princes for Leonardo

Leonardo Nascimento de Araújo ble helt i Paris med nummer 7 på ryggen. Når han idag kom tilbake som Sportsdirektør i Paris Saint-Germain, en jobb han forøvrig har hatt før var det som om en superstjerne endelig hadde kommet hjem. Som ventet så opphevet klubben litt tidligere idag avtalen med sportsdirektør Antero Henrique, han har vært i jobben i litt under to år. Les: Mainz har forlenget med toppscorer Jean-Philippe Mateta "ANNOUNCE LEONARDO!" OK… Welcome back, @leo_de_araujo!

Sarri vil selge Dybala for en milliard og hente inn en større stjerne til Juventus

Vi velger å omtale Chelsea manager Maurizio Sarri som Juventus manager til tross for at alt ikke er 100% klart for en overgang.  Allerede har Sarri har massive planer for Juventus noe som innebærer både salg og kjøp av spillere i sommer. – Inter Milan måltyv, tidligere kaptein og bråkebøtte Mauro Icardi ønskes som en accelerator for Cristiano Ronaldo og da må det ifølge Daily Mail ryddes plass. Les: Chelsea stjerne drømmer om Paris Icardi er istand til å score 40 mål i løpet av en sesong, noe Sarri mener han vil fortsette å gjøre etter en overgang til Juventus.

Bakayoko lojal mot Chelsea – helt til oppringningen han venter på kommer

Den franske midtbanespilleren kom til Stamford Bridge i 2017. Det som skulle bli en reise i gullvognen til Chelsea, endte på utleie til Milan og «bølla» Gennaro Gattuso. Nå drømmer han om å komme hjem. Tiemoue Bakayoko har fortsatt rundt tre år igjen av kontrakten med Chelsea og har blitt kalt tilbake fra AC Milan etter et lite hyggelig opphold i Italia.

Chelsea stjerne drømmer om Paris

Chelseas franske midtbanespiller Tiemoue Bakayoko drømmer om en dag vende hjem til Paris og spille for Paris Saint-Germain. Tiemoue Bakayoko vender motvillig tilbake til Chelsea denne sommeren etter en sesong som leiesoldat i AC Milan. Drømmen ligger en helt annet sted: «Ja, sikkert. En dag vil jeg gjerne spille i Paris. Jeg vil ikke lyve om det. Det er flott for meg og mine kjære. Vi er ekte parisier», sier Bakayoko, ifølge L’Equipe. Les: Tidligere Chelsea spiller Ramires forlater Kina Tiemoue Bakayoko spilte mye i AC Milan under Gennaro Gattuso, men det var ikke alltid lett.

Agenten til Matthijs de Ligt: «Dette er falske rykter»

Og da er vi igang igjen. Først var det Barcelona, så var det Manchester United, så var det PSG. Agent Mino Raiola er kjent for å skape liv og røre for sine klienter som igjen skaper kaotiske tilstander. Som igjen ofte ender med at agent og spiller får de aller beste betingelsene. Men denne gangen passer det tydeligvis ikke Raiola at PSG-ryktet florerer. The very reliable @FabrizioRomano has confirmed PSG lead the way to sign Matthijs de Ligt… They have offered the 19 year old defender approx £340,000 per week. Raiola has played a f*cking blinder!

Mauricio Pochettino skal ha på plass en spiller før noe annet

Tottenham manager Mauricio Pochettino vil styrke laget han tok til Champions League-finalen, og den 22-årige midtbanespilleren Tanguy Ndombele ses på som den perfekte signeringen. Mauricio Pochettino vil at midtbanespilleren og klubben vil prioritere ham før de forfølger andre avtaler, selv om de møter konkurranse fra Juventus. Les: Fansen har lykkes med å pipe Philippe Coutinho bort fra Barcelona The Guardian skriver at Tottenham har hatt Lyons Tanguy Ndombele på blokka en stund, men det at den franske klubben krever rundt 75 millioner euro for å slippe midtbanespilleren kan bli en utfordring

Napoli-eier Aurelio de Laurentiis kaster seg inn i kampen om James Rodriguez

James Rodriguez er Real Madrid spiller som var på utlån hos Bayern München, klubben vil ikke ha han tilbake og Rodriguez ønsker ikke å bli værende.

Fansen har lykkes med å pipe Philippe Coutinho bort fra Barcelona

Det er mindre enn to år siden spanske medier satte sangriaen i halsen over Barcelona sitt gigantkjøp av Philippe Coutinho fra Liverpool. 1,5 milliarder kroner var mer enn de var vant til, men så hadde de også fått store penger for Neymar.  For ifølge avisen The Mirror, som viser til franske rapporter, har Coutinho sin agent den siste tiden vært i samtaler med Paris Saint-Germain Det har ikke gått som planlagt i Barcelona, det har selvsagt vært noen meget gode kamper og enkeltprestasjoner, men det har ikke vært i nærheten av det som Philippe Coutinho viste frem i Liverpool.

«Jeg er veldig klar over hvor han skal spille. Det har vært kjent siden mars»

Det er tre klubber som stort sett trekkes frem når det snakkes om hvor den franske superstjernen Antoine Griezmann spiller etter han er ferdig i Atlético Madrid. – Manchester United, Paris Saint-Germain og Barcelona.  For bare noen få dager siden ble det klart at Paris Saint-Germain hadde ryddet plass i klubben for å ønske han velkommen.

Paris Saint-Germain endrer mening om Edinson Cavani

Verdens rikeste klubb trengte bare litt tid på å sette seg ned og tenke igjennom hvem som har levert år ut og år inn for klubben.
Les mer om:

Retrolykke i Paris

I et av Paris' nyeste hoteller har man skapt et eget univers av afrikanskinspirerte tekstiler og møbler som kunne stått hjemme hos oldemor.
Les mer om:

Ble nektet å fly inn i Tyskland

Et Boeing 737 MAX- fly fra Norwegian måtte tirsdag lande i Paris da det ble nektet å fly inn i tysk luftrom.

Chelsea samtaler med Frank Lampard nærmer seg en konklusjon

Klubblegenden Frank Lampard er for øyeblikket leder for Derby, som nesten klarte å rykke opp til Premier League.

Matthijs de Ligt forhandlinger skjer ikke i Manchester eller Barcelona

Matthijs de Ligt er et av de hotteste navnene i fotballverdenen akkurat nå. Toppklubber i flere ligaer er interessert i den 19-årige Ajax-kapteinen. Tidligere har FC Barcelona blitt rapportert nær det unge talentet det samme har Manchester United, men nå ser det ut til at de begge er i ferd med å tape kampen. Les: Bekreftet Serie A forlengelse via WhatsApp Ifølge den italienske Sky Sport journalisten Gianluca Di Marzio er Paris Saint-Germain nå favoritt til å vinne kampen for Matthijs de Ligts signatur.

Dødsulykke med elektrisk sparkesykkel i Paris

En mann på en elektrisk sparkesykkel omkom da han kolliderte med en lastebil i Paris. Bekymringen for sikkerheten rundt de populære farkostene øker i byen.
Les mer om: