Nyheter om Paris


Kniven på strupen etter brexit-tur til Paris og Berlin

LONDON (NRK): Boris Johnson har fått 30 dager på seg til å komme opp med et alternativ til utmeldingsavtalen med EU.

Tidligere City-kaptein Kompany i trøbbel

I den blå delen av Manchester uttales navnet Vincent Kompany med stor respekt. Tilbake i Belgia er situasjonen en annen for den tidligere City-kapteinen. Ikke at han ikke respekteres som spiller, men når klubben er i det de beskriver som krise etter bare fire kamper, må endringer komme. Kompany innehar en rolle som spillende trener hos Anderlecht.

Marca: Real Madrid er i Paris for forhandlinger

PSG skal ha takket nei til utleie av Neymar til Barcelona og opsjon på kjøp for totalt 1,9 milliarder kroner med forfall neste sommer. Kravet i Paris skal være at de rundt 2,2 milliarder kronene de la ut for Neymar, finner veien tilbake.

PGS gjør nok et fremstøt for å hente arvtageren til Buffon

Gianluigi Donnarumma har hatt noen tunge stunder hos AC Milan. Samtidig er det denne klubben som har løftet unggutten frem, gitt ham tillit og sørget for at han i dag regnes som arvtageren til Gianluigi Buffon som den ubestridte førstekeeperen på det italienske landslaget. Og nå også i Paris? Etter at sportsdirektør Leonardo skiftet beite fra Milan til PSG, har brasilianeren sirklet inn mot den unge keeperen.

ESPN: Nytt Neymar-bud mottatt

Det virker som ESPN har bestemt seg for å vite det meste om Neymar – helst før det skjer. For oss på berget blir det å henge seg på denne karusellen. Det siste ESPNs kilde nå kvitrer om, er at PSG har har takket nei til budet fra Barcelona på rundt 1,9 milliarder kroner.

Billetthysteri før Elverum - PSG

Elverum håper å selge ut hele Haakons Hall til mesterligakampen mot Paris Saint-Germain i september. Klubben vurderer å be om at det settes opp ytterligere tribuner til kampen. Da kan det komme inn 13.500 personer.
Les mer om:

Billetthysteri før Sagosens Elverum-møte

Elverum sikter mot å selge ut hele Haakons Hall til mesterligakampen mot Paris Saint-Germain i september.
Les mer om:

Billetthysteri før Sagosen møter norsk klubb i Champions League

Elverum sikter mot å selge ut hele Haakons Hall til mesterligakampen mot Paris Saint-Germain i september.

Billetthysteri før Sagosen møter norsk klubb i Champions League

Elverum sikter mot å selge ut hele Haakons Hall til mesterligakampen mot Paris Saint-Germain i september.

Jerome Rothen «Han har spyttet på klubbens farger»

Det er noen skikkelige kraftuttrykk som kommer i retning av Neymar, han lager det like utrivelig i sin klubb nå, som det han gjorde da han forlot Barcelona. – Det meste av den franske vingen Jerome Rothen sin karriere var for den franske storklubben Paris Saint-Germain.

Systemet krasjet: – Fullstendig kaos

Elverum Håndball har allerede knust tilskuerrekorden for en norsk klubbkamp på herresiden før møtet med Sander Sagosens Paris Saint-Germain, og sikter nå mot tilskuerrekorden satt av håndballjentene i VM-finalen for tyve år siden.
Les mer om:

– Neymar må erstattes

Neymar får ikke forlate Paris Saint-Germain uten at den franske storklubben får en erstatter i retur, sier PSG-trener Thomas Tuchel. Les mer på TV2.no.
Les mer om:

– Vi må få en erstatter for Neymar

Neymar får ikke forlate Paris Saint-Germain uten at den franske storklubben får en erstatter i retur, sier PSG-trener Thomas Tuchel ifølge Goal.com. Neymar har gjennom sommeren blitt hyppig linket til både Real Madrid og Barcelona.

Tuchel: – Vi må få en erstatter for Neymar

Neymar får ikke forlate Paris Saint-Germain uten at den franske storklubben får en erstatter i retur, sier PSG-trener Thomas Tuchel.
Les mer om:

PSG-smell mot Rennes i Ligue 1

Paris Saint-Germain måtte tåle sitt første serietap allerede i 2. runde i fransk 1. divisjon. Rennes vant 2-1 over forrige sesongs suverene mesterlag.
Les mer om:

Kelner drept på jobb i Paris

Fransk politi etterforsker hendelsen som et drap etter at en servitør ble angrepet av en kunde i en pizzarestaurant i Paris.
Les mer om:

To nye spillere er kastet inn i Neymar-dealen

Neymar skal bort og PSG skal ha skikkelig betalt for tort og svie. Vi har hørt rykter om ulike kreative forslag til å hente brasilianeren fra Paris. Her er den siste om Real Madrid. Ifølge franske Telefoot inisisterte PSG-direktørene at en eventuell Neymar-overgang til Real Madrid måtte inkludere Rapahael Varane og Vinicius Jr. i motsatt retning. Dette skal representanter for Real ikke overraskende ha sagt kontant nei til. Real skal også ha ristet på hodet om å inkludere Gareth Bale i en handel.

Fransk kelner skutt og drept på jobb

En restaurantgjest som skjøt og drepte en kelner på et spisested i utkanten av Paris, skal ha vært rasende fordi han måtte vente på maten, ifølge politikilder.
Les mer om:

Neymar fortsatt ute av PSG-troppen

Superstjernen Neymar blir ikke å se når Paris Saint-Germain spiller bortekamp mot Rennes i den franske fotballigaen søndag.
Les mer om:

Og der kom endelig Philippe Coutinho avtalen

Det kan virke som om storklubbene i La Liga bruker den tyske storklubben Bayern München som avfalldunk for spillere som de selv ikke får til å virke så bra.

Neymar-sagaen ruller videre: Skal ha avslått to bud

Paris Saint-Germain, Barcelona eller Real Madrid. Hvor Neymar spiller når overgangsvinduet stenger, virker å være helt i det blå.

– En unik og svært suggererende konsertopplevelse på det store lerretet

Konsertfilmen er tatt opp i Cité du Cinéma Studios i Paris.
Les mer om:

David Beckham henter genial spiss, vi applauderer!

David Beckham sin nye klubb Inter Miami vil uten tvil by på alvorlig konkurranse i MLS fra første avspark.

Warholm tilbake i trening etter sykdommen

Karsten Warholm (23) måtte stå over lag-EM på grunn av magesykdom. Nå er hekkeløperen i bedre form igjen og planen er å løpe i Paris neste uke.
Les mer om:

PSG-manageren ikke lenger så keen på å forsvare Neymar

På søndagens 3-0-kamp mot Nimes var det den fraværende brasilianer igjen i fokuset. Igjen. Ikke så rart at Thomas Tuchel går lei av de gjentagende spørsmålene om den ene av spillerne som ikke bidrar «til fellesskapet». Derfor var det kanskje ikke så rart at Tuchel går fra uforbeholden støtte av Neymar til å bli litt mer flytende. Les: RMC Sport: Det er enighet om Coutinho-overgang Det var etter PSG-supporteres protest fra tribunen at Tuchel fikk spørsmålet. -Det er vanskelig og jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg hørte ikke sangene, men så det på kollegaene mines telefoner.
Les mer om: