Nyheter om Paris


Rykket opp etter forrige sesong – har med største selvfølgelighet kontaktet agentene til Dybala og Icardi

Paulo Dybalas agent valfarter rundt i Europa for å forhandle til seg det beste tilbudet for sin argentinske free agent. I Paris peker pila til Icardi mot en exit PSG. Litt underholdende oppi alt fotball-alvoret er det at en nykommer i øverste divisjon med største selvfølgelighet har tatt kontakt med agentene til de to stjernene.

Solgt for 400 millioner! – Fant gnisten hjemme i Porto etter å ha floppet i Premier League

Et låneopphold i Wolverhampton sesongen 2020/21 var det som skulle løfte Vitinha som i en årrekke ble sett på et av Portugals største talenter, mulighets det største siden Ronaldo. Omtalen av ungguttens smarthet var overveldende: «Vitinha spiller sjakk, mens andre spiller kinasjakk» Hans prestasjoner på midtbanen har brakt 22 åringen inn som en fast del av det portugisiske landslaget, til Premier League og nå til Paris Saint-Germain. Midtbanespilleren har signert en kontrakt som strekker seg til 2027.

For fire dager siden kom tilbudet til klubbløse Jesse Lingard. Så ble det tyst

I dag er Jesse Lingard klubbløs! – 29 åringen har vært på kontrakt med Manchester United siden 1.juli 2008 så det må være en uvant situasjon. For fire dager siden sendte West Ham skal ha sendt et kontraktstilbud til Jesse Lingard, men de har ennå ikke hørt fra ham. – Sky sports melder at Jesse Lingard som var på et vellykket låneopphold hos London-klubben er sterkt ønsket av manager David Moyes. SISTE: West Ham i samtaler med Champions League-komet Tonen er god, både på lån og på Old Trafford i David Moyes sin periode som Manchester Unitied manager.

PSG bekrefter kjøpet av ny midtbanespiller

Paris Saint-Germain har blitt enige om en avtale om å signere den portugisiske midtbanespilleren Vitinha, ifølge Fabrizio Romano. Porto-stjernen flytter til Paris på en femårsavtale. PSG har aktivert en utkjøpsklausul i kontrakten på 40 millioner euro! FORLATER PSG: Mauricio Pochettino får gigantisk sluttpakke Official and here we go confirmed. Vitinha joins Paris Saint-Germain as first signing of Luís Campos, deal completed for €40m fee to Porto. Contract until June 2027.

Mauricio Pochettino presset igjennom en gigantisk sluttpakke

Den argentinske manageren var fullstendig uenig i betraktningene til den nyansatte sportsdirektøren i Paris Saint-Germain Luis Campos at den franske klubben trenger en ny manager for å vinne Champions League. – Når han i tillegg peker på kompis og tidligere kollega i Lille Christophe Galtier og ikke Zinedine Zidane blir det fullstendig uforståelig. Det er et år igjen av Mauricio Pochettino sin avtale med Paris Saint-Germain. – Den argentinske manageren ble tilbudt 60 millioner kroner for 14 dager i det som av de fleste må sies å være en fet sluttpakke.

Tidligere Roma manager Paulo Fonseca er tilbake i manesjen

Siden den 49 år gamle portugisiske manageren Paulo Fonseca fikk sparken fra Roma sommeren 2021 har han bort i fra noen kommentatoroppdrag vært arbeidsledig. – Nå har han landet en ny jobb i Ligue 1. Lille har ansatt Paulo Fonseca som ny manager på kontrakt frem til 2024. For et år siden feiret Lille overraskende fransk mesterskap. Klubben hadde genierklært sportsdirektør Luis Campos og Christophe Galtier som manager. De ender begge opp i Paris Saint-Germain denne sommeren.

19 personer kjent skyldig etter terrorangrepet i Paris i 2015

– Nesten alle foreldre velger instinktivt det farligste stedet
Les mer om:

Paris-terroren: Salah Abdeslam funnet skyldig på alle punkter

En domstol i Paris har onsdag dømt mannen som var siktet for det mest dødelige terrorangrepet i Frankrike 2015.
Les mer om:

Nå skjønner vi at Chelsea faktisk jobber for spektakulær Neymar-overgang

De kjenner hverandre godt fra det brasilianske landslaget og fra tiden sammen hos PSG. Når Thiago Silva på ferie begynner å prate om kompisen Neymar, skjønner vi at det jobbes med noe virkelig stort på Stamford Bridge. -Han (Neymar) må komme til Chelsea. Hvis det skjer, er dette det best mulige som kan skje. Jeg håper det blir noe av, begynner Chelsea-spilleren ifølge ESPN. LES: Manchester Uniteds forsøk på å signere Frenkie de Jong kan være over! Jeg håper det blir noe av.. Før Silva kjapper seg med å legge til: -..

Enig med Skriniar, Sanches og Scamacca

Get French Football News forteller om noen svært aktive dager etter at Campos overtok som sportsdirektør i Paris Saint-Germain. Ikke bare bytter han manager og forsøker å pushe Neymar på Chelsea. – Han har også noe svært spennende kjøp på gang. Nå skal den franske storklubben landet tre personlige avtaler: Renato Sanches tok fotballverden med storm da han herjet for Portugal da de vant fotball-EM i 2016. – Han var med på alt som skjedde på banen, samtidig som han kontrollerte midtbanen.

Chelsea er klare til å by på midtstopper

Chelsea er desperate etter å hente inn defensive forsterkninger i sommer.

Rekordvarmt i Tromsø - her er lista hittil i dag

Tromsøværingene hadde lenge tro på at vi kunne oppleve tidenes varmeste dag i Nordens Paris. Det ble ikke tilfelle, men ny juni-rekord ble det.
Les mer om:

Di Maria klar for ny storklubb

34-åringen kan gå gratis til sin nye klubb etter at kontrakten sin i Paris Saint-Germain gikk ut etter denne sesongen. Angel Di Maria har sagt ja til Juventus og skriver under på en ettårskontrakt, melder GOAL.

West Ham signerer PSG keeper

Den franske keeperen Alphonse Areola har siden han var en liten gutt vært en den av Paris Saint-Germain, nå ser den evigvarende pulsen mellom å sitte litt på benken i Paris og utlån ut til å være over.

Ventes varmere dager i Tana og Mo i Rana enn Accra i Ghana

Nordens Paris får trolig høyere temperaturer enn den franske hovedstaden denne uken. Meteorologen oppfordrer nordlendinger til et nedkjølende bad, og klimaforsker mener hetebølgen er del av den globale oppvarmingen.
Les mer om:

Conradi dro til Paris med mannen for å oppleve Billy Joel-konsert – det var bare ett stort problem

– Ok, det her så flaut, sier Lene Conradi kort tid etter at hun kom hjem etter en helg i Paris med ektemannen Jacob.
Les mer om:

Luis Campos bryr seg ikke om hva innkommende PSG manager måtte mene! -Har kuttliste på 10 spillere

Til tross for at Paris Saint-Germain sin nye sportsdirektør aktiv arbeider for å hente inn en kompis som ny manager har den genierklærte fotballederen ikke tenkt til å vente med sin kuttliste til han er på plass. Denne sommeren vil mange forlate Parc des Princes, tidligere sportsdirektør Leonardo fikk sparken fordi han ikke klarte å avsette spillere etter hvert som det kom inn superstjerner, den fellen har tydeligvis ikke Campos tenkt å gå i.

Streik kan lamme flyplasser i Paris

På flyplasser rundt om i Europa kan streik allerede denne uken føre til kanselleringer og forsinkelser.
Les mer om:

Ruud vil snakke ut med Rune

Munnhoggeriet mellom Holger Rune og Casper Ruud blei igjen tema på pressemøtet framfor Wimbledon. Dansken raste mot Ruud etter å ha tapt mot nordmannen i kvartfinalen i Roland-Garros i mai. Rune uttalte då at Ruud hadde ropt «JAAA» opp i ansiktet på han då dei to var på veg inn i garderoben, ein påstand Ruud bestemt har avvist. – Det er feil, det han påstår. Det er verkeleg ikkje det som skjedde.
Les mer om:

Premier League-klubb interessert i verdens dyreste spiller!

Det er ingen hemmelighet at London-klubben er på jakt etter en kantspiller denne sommeren, og har blitt linket til flere ulike alternativer.
Les mer om:

Zinédine Zidane velger drømmen fremfor en kvart milliard

Da den franske eksperten på Vålerenga-hilsen og folkehelt Zinedine Zidane til tross for tilsnakk fra president Emmanuel Macron valgte å si nei takk til en kvart milliard i året for å overta Paris Saint-Germain var det lett å skjønne han hadde noe helt annet i tankene. PSG ønsket seg en som kan ta hjem Champions League trofeet, noe 50 åringen har gjort hele tre ganger.

Neymar slipper å lure på hvor han skal spille resten av karrieren

For noen dager siden gikk PSG-bossen ut og sendte noen kommentarer som sådde tvil om Neymars fremtid i klubben. Få, om ingen vil bli overrasket hvis den brasilianske superstjernen forsvinner bort fra Parc des Princes i sommer. Likevel, hvem i huleste er villig til å ta over lønnsforpliktelsene til Neymar når Barcelona er økonomisk vingeklippet?

Vinicius sier nei takk til 400 millioner i året

Tilbudet som Paris Saint-Germain svært offentlig har gitt til Real Madrid sin kommende superstjerne Vinícius Júnior rett etter La Liga gikk til rettslige skritt for å få stanset forlengelsen av kontrakten til Kylian Mbappe og Erling Braut Haalands overgang til Manchester City, kan være en ikke kødd med oss melding til president Florentino Pérez. 21 år gamle Vinicius har som de fleste andre brasilianere et mye lengre navn, Vinícius José Paixão de Oliveira Júnior har mottatt et tilbud på 40 millioner euro i årslønn noe som tilsvarer omtrent 400 millioner kroner.

Spilte for 50.000 i Paris – nå skal Jamie (28) til Fredrikstad

Før Liverpools Champions League-finale mot Real Madrid i Paris for noen uker siden, var Jamie Webster (28) det store trekkplasteret som skulle få supporterne til å komme i finalestemning. Om få dager står han på scenen i Fredrikstad.