Nyheter om Paris


Slaktes av eksen

Wanda Nara får krass kritikk fra ekskjæresten Maxi Lopez etter å ha brutt karantenen i Paris.
Les mer om:

Da United ringte fikk de beskjed om at prisen er 5,5 milliarder

Manchester United er opptatt av å signere Real Madrids 21 år gamle midtbanespiller Federico Valverde. – Fedrico har fotball i blodet, han er sønn av den «nysparkede» Barcelona manageren Ernesto Valverde som hadde mesteparten av sin aktive karrière i Athletic Bilbao. Nå skal den spanske storklubben ha avklart hva som gjelder hvis en overgang til Manchester United skal skje til sommeren. Diario Madridista skriver at Real Madrid bare vil selge spilleren hvis United matcher oppkjøpsklausulen. Prislappen ?

Saueflokk vil ha Barcelona´s nødspiss

En feilslutning som mange har er at fotballsjefer som sitter på store pengesekker vet mer og er smartere enn oss vanlige når det gjelder å finne frem til gode kjøp. – Sannheten som kommer frem gang på gang er at de er en gjeng med sauer som vil ha det alle andre har. Et meget godt eksempel er Paris Saint-germain som er inne i nesten alle overganger og byr over alle.

Pop Smoke med Quavo: Se Virgil Abloh-videoen til «Shake the Room» fra Paris

Pop Smoke R.I.P. Noen uker før 20 år gamle Bashar Barakah Jackson alias Pop Smoke ble myrdet, gjestet han Off-White og Louis Vuitton-visningene til Virgil Abloh under Paris Fashion Week. Her filmet Virgils nye selskap Off-White International Rap Video Production Studio videoen til «Shake the Room» med Quavo fra Migos. I natt kom videoen.

City sitter ikke og ser på United henter en av Europas beste spisser

Manchester City vil signere Lautaro Martinez som langsiktige etterfølgeren til Sergio Aguero – men han vil heller spille sammen med opp en annen argentinsk landsmann. Det er ifølge Tuttoport, som bringer den siste oppdateringen om fremtiden til Inter Milan-spissen hvis navn ligger på alles lepper i Italia. Les: Ingen byttehandel med Leroy Sané Martinez hyppige nettkjenninger denne sesongen har vært en sentral del av Inter (om enn falmende) kamp om Serie A tittelen.

11 gode podcaster for å kverke kjedsomheten

Podcast-bonanza! Hallo ja, underholdningsekspressen her 730 er din allierte i koronakrigen og i kampen mot kjedsomheten. Vi har allerede servert 7 feelgood-filmer og gode råd for å ivareta din psykiske helse når kaoset herjer utendørs og vi alle oppholder oss mye innendørs. Om du var på podcast-kjøret allerede før koronakrigen, har du sannsynligvis brukt mye av din ledige tid på de ferskeste episodene av Lørdagsrådet, Friminutt og Truecrimepodden by now. Se også: 8 gode podcaster uten skravling Derfor serverer vi 11 gøyale og fine internasjonale podcaster du kanskje ikke har hørt, i en cockta

Takket for koronainnsatsen med lys på Eiffeltårnet

Med et stort, lyssatt «Merci», takket borgermesteren i Paris alle som fortsatt går på jobb og holder hjulene i gang mens virusutbruddet herjer.
Les mer om:

Sorry Solskjær, Koulibaly har kjøpt seg leilighet

Denne uken har italiensk media vært opptatt av mulighetene for at Chris Smalling skal slippes av United for permanent overgang til Roma. Nøkkelen skal være Kalidou Koulibaly. Napoli-spilleren har vært på Uniteds radar siden 2018, og Solskjær skal ikke være mindre ivrig etter å hente 28-åringen til Old Trafford. Ifølge La Gazzetta dello Sport skal United være villig til å slippe Smalling til Roma – hvis de klarer å overtale Koulibaly til overgang.

PSG selger trøyer for å hjelpe

Den franske fotballklubben Paris Saint-Germain har solgt ut et begrenset opplag trøyer for i alt 200.000 euro, til inntekt for helsepersonell og sykehus som jobber med koronaviruset i Paris. Skjorten er en kopi av klubbens hjemmetrøye, men med ordene «Tous Unis», som betyr alle sammen, der den opprinnelige sponsorens logo er. Etterspørselen har vært svært stor, og til nå har 1500 trøyer blitt solgt.
Les mer om:

Montmartre i Paris er plutselig frosset fast i 1941

Som om ikke et avstengt Paris er forvirrende nok - nå er den populære bydelen Montmartre forlatt i en tidsboble fra 1940-tallet.
Les mer om:

Evertons store sommerdeal ser ut å gå i vasken

The Independent skriver at Evertons forsøk på å få på plass en rask avtale med Lille om anskaffelse av Gabriel Magalhaes går i vasken fordi koronakrisen drar ut i tid og andre klubber melder sin interesse. Everton vil virkelig få tak i Gabriel Magalhaes og satset på fart for å få til en avtale, personlige betingelser ble avtalt og bud oversendt Lille, men så kom corona-pandemien og alt stanset opp. Les: Barcelona rives i stykker Everton er med rette redd for at krisen gir Gabriel Magalhaes vil ta ekstra tid til å tenke seg om og at andre klubber kommer inn i kampen om forsvareren.

Undersøker alternativer til EM

Mens sommerens OL og fotball-EM allerede er utsatt som følge av Koronautbruddet, jobber nå Det europeiske friidrettsforbundet med å undersøke alle mulige alternativer for avviklingen av friidretts-EM i Paris i slutten av august. Foreløpig foreligger det ingen endringer på planen, men trolig kan det verdensomspennende virusutbruddet føre til nok en utsettelse av et stort idrettsarrangement denne sommeren.
Les mer om:

Leeds ønsker å ta med seg Zlatan Ibrahimovic opp i Premier League

De fem siste kampene før caronapausen var trepoengere noe som brakte Leeds til toppen av championship. Det setter dem naturlig nok i en sterk posisjon for å endelig komme tilbake til Premier League etter 16 års fravær. Før den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic gikk til AC Milan i vinter var det samtaler om en overgang til Elland Road. Les: Allerede funnet erstatter for Liverpool-mål Styreleder Andrea Radrizzani forteller de var på jakt etter en angriper som kunne gi konkurranse til Patrick Bamford etter Eddie Nketiahs meldte overgang til Arsenal.

Flyplasser stenges i Paris og London

Både Orly-flyplassen sør for Paris og London City-flyplassen stenges for kommersiell flytrafikk på grunn av koronapandemien.
Les mer om:

Kraftig bedring av lufta i Paris under coronakrisen

Luftforurensingen i Paris har falt kraftig etter at strenge coronatiltak førte til mindre trafikk.
Les mer om:

Varmare i Møre og Romsdal enn i Roma og Paris

Folk som verkeleg treng akutt helsehjelp må ta kontakt med helsetenesta, oppmodar Helse Møre og Romsdal. Tilsette og kommunar er bekymra for at folk ikkje tar kontakt på grunn av frykt for koronasmitte.

Evighetsmaskinen Gianluigi Buffon i forhandlinger

Den italienske keeperlegenden gir folk håp i en vanskelig tid bare gjennom å fortsatt være tilstede. – Den 42 år gamle keeperen er ensbetydende med Juventus og Italia gjennom i en årrekke være landets fremste keeper. Gianluigi Buffon har fått den unike statusen at selv motstanderfans lar jeg glede og applaudere fantastiske redninger. – Etter et opphold i Paris Saint-Germain var han i sommer tilbake i Juventus.

Haaland er Real Madrids førsteprioritet

Real Madrid mangler en nr 9 som kan presse Karim Benzema, og klubben har angivelig bestemt seg for å hente Erling Braut Haaland, som meldte overgang til Dortmund så sent som vinter. Marca skriver at den norske sensasjonen er spanjolens første prioritet når sommervinduet åpnes igjen. Les: Tottenham betraktelig styrket til sesongavslutningen I følge mediene har Real Madrid gitt opp å få Luka Jovic til å ta det «neste skrittet» opp, og selv drømmeovergangen av Paris Saint-germain stjerne Kylian Mbappé er satt på vent. Erling Haalands korrupte agent Mino Raiola, var ute og nektet et s

Coronasmittet musikklegende døde

Den kongolesiske musikklegenden Aurlus Mabele er død i Paris etter å ha blitt smittet av coronaviruset, opplyser familie og venner.
Les mer om:

ESPN: PSG-spiller ny lagkamerat til Haaland

Nå trekker ikke ESPN frem Haaland hver gang de skal omtale Borussia Dortmund, men for oss fra berget, kobles det som kobles kan til «vår mann» i Bundesliga. Thomas Meunier ønsket å bli i Paris, men partene klarte ikke å bli enige om veien videre. Les: Hemmelig hastemøte om det som blir sommerens største overgang Ifølge ESPNs kilde sender dette den belgiske landslagsspilleren til Dortmund til sommeren. Fireårsavtalen skal være verdt rundt 600 millioner kroner, inkludert et generøst sign-on fee.

Manchester City har fortalt hva det vil koste å «hente» Riyad Mahrez

Manchester City vil be Paris Saint-Germain bla opp 80 millioner pund hvis de vil hente Riyad Mahrez bort fra Etihad. De franske gigantene er i markedet for den tidligere Leicester-stjernen som en sikring mot en Kylian Mbappe overgang til Real Madrid. Les: Tottenham hvisker om Pochettinos ufattelige suksess Mahrez kom til ;Manchester City for 61 millioner pund i 2018 og har scoret ni mål og registrert 14 assist på 37 kamper for Manchester-antrekket denne sesongen. Han er en meget verdifull spiller for manager Pep Guardiola, som nok en gang er toppscorerne i Premier League denne se

Sportsbil med røtter i Gulfen

Nå setter Jannarelly opp anlegg både i London og Paris. Kanskje de mener alvor med sin forbausende akseptable sportsbil.
Les mer om:

Etterforskningen av Bataclan-terroren ferdig etter fire år

Fransk påtalemyndighet er omsider ferdig med etterforskningen av terrorangrepene i Paris. 20 menn er anklaget for angrepene der 130 personer ble drept i 2015.
Les mer om:

Etterforskningen av Bataclan-terroren ferdig etter fire år

Fransk påtalemyndighet er omsider ferdig med etterforskningen av terrorangrepene i Paris. 20 menn er anklaget for angrepene der 130 personer ble drept i 2015.
Les mer om:

«Tvinges» til å bli i Paris

Danmarks kronprins og familien hans vender hjem fra utlandet, men det gjør ikke broren.
Les mer om: