Nyheter om Pamela Anderson


Giftet seg med livvakten

Pamela Anderson har giftet seg for fjerde gang.

Pamela Anderson logger av sosiale medier for godt

Pamela Anderson (53) sier hun har postet sitt aller siste innlegg.

Hun spiller Pamela Anderson i ny serie

Lily James er klar for rollen som den ikoniske Baywatch-skuespilleren.

Lily James skal spille Pamela Anderson i TV-serie om romansen med Tommy Lee

Seth Rogen skal selv spille skurken som offentliggjorde sexvideoen av Pamela Anderson og Tommy Lee, i en ny TV-serie som nå har hovedrolleinnehaverne på plass.

Kris Jenner kommenterer den kontroversielle festen til Kendall Jenner

Kendall Jenner blir bombardert med mye hat etter helgens fest. På taket av 1 Hotel i West Hollywood kombinerte hun halloween med en stjernespekket feiring av sin kommende 25-årsdag Til å være pandemi – og kostymefest – var det få masker å se blant den rause forsamlingen. Tusenvis av kommentarer på sosiale medier anklager Kendall for egoistisk spredning av koronaviruset via arrangementet. Your Halloween/Birthday party was reckless and irresponsible.

Cardi B tar til Instagram Live, forteller hvorfor hun skiller seg fra Offset

Cardi B snakker ut om bruddet med ektemannen, som hun har vært sammen med i fire år. Jeg er okay. Jeg ville fortelle dere at jeg ikke har felt én tåre», sier Cardi, som har datteren Kulture med Offset. Den forrige gangen hun gjorde det slutt med Offset – eller de forrige gangene – var det annerledes. Hun sier han har gjort mye «fucked up», og referer trolig til utroskap. Nå er det ikke det som er problemet. «Denne gangen gråt jeg ikke. Vet du hvorfor? Grunnen til skillsmissen min er ikke noe av den dritten som skjedde tidligere. Det er ikke på grunn av utroskap.

Willow Smith flytter hjemmefra, har kjøpt seg hus

Willow Smith har fått seg sitt eget hjem. Det har kanskje ikke vært så lett å bo med mor og far etter oppvasken dem i mellom i full offentlighet. Nå reiser Willow i alle fall fra Jada Pinkett Smith og Will Smith. 19-åringen har kjøpt seg sitt eget hus i Malibu utenfor Los Angeles. Ifølge prospektet til Realtor får tenåringen 277 kvm å boltre seg på – noen meter fra havet og med solid utsikt. Huset, som kostet henne – kanskje med litt hjelp fra mor og far – 28 millioner kroner, er bygget i 2011. Det har fire soverom og fire bad, med solenergipanel og nesten 1,5 mål tomt (1500 kvadratmeter). (In

Cardi B hyller Barb Wire med Pamela Anderson

Cardi B stiller som filmkarakteren til Pamela Anderson. I natt delte Cardi B flere bilder av seg selv hvor hun poserer som Pamela Anderson i Barb Wire. «Give it to Barbi», skriver rapperen, uten å gi noe mer info. Er det promobilder til hennes kommende andre album? Eller skal hun spille inn en ny versjon av actionfilmen fra 1996? (Atlantic/Warner) Barb Wire med Pamela Anderson ble slaktet av ca.

Pamela Anderson avslører sannheten om det korte ekteskapet

I januar giftet Pamela Anderson seg med Hollywood-produsenten Jon Peters. Nå sier hun at de aldri var gift, og at det hele bare var «et øyeblikk».

Pamela Anderson om «bryllup»: – Vet det høres bisart ut

Pamela Anderson (52) snakker om «liksombryllupet» med Jon Peters (74) og presiserer én gang for alle hvor mange ganger hun egentlig har vært gift.

Tilbake til eksen etter bruddet

Bare tre uker etter bruddet med Pamela Anderson er han sammen med eksforloveden igjen.

Medier: Pamela Andersons ekteskap ugyldig

12 dager etter vielsen var det allerede slutt mellom Pamela Anderson (52) og Jon Peters (74). Nå hevdes det at de ikke var lovlig gift uansett.

Brudd etter tolv dager

Pamela Anderson og den nye ektemannen går hver til sitt.

Pamela Anderson gift i hemmelighet

«Baywatch»- og Playboy-ikonet Pamela Anderson (52) har giftet seg med filmprodusent Jon Peters (74) – ekskjæresten til Vendela Kirsebom.

Influencer får kjendisstøtte etter rehab-avsløring

Åpner seg om avhengighet og angst. Cameron Dallas ble stjerne via Vine. Du vet, appen som hadde sin storhetstid i 2014, hvor man kunne dele korte – helst humoristiske – snutter. Tidlig i 2013 meldte 730 om «awesome app-hitvarsel.» Se bloggens ymse jomfruklipp på videodelingstjenesten her. Det Twitter-eide konseptet ga unge mennesker en ny plattform å vise seg frem på. Cameron Dallas var en av dem som slett ikke skuslet bort muligheten. (Festlig fakta: Det gjorde heller ikke Shawn Mendes.

Brody Jenner er filosofisk og fjasete på Instagram etter Miley Cyrus’ hot girl summer med eksen

Hva synes Brody Jenner om at eksen kliner med Miley Cyrus på sommerferie i Italia? Skal Brody hevne seg og rebound med Mileys eks Liam Hemsworth? Noen timer etter at de kosete bildene av popstjernen og Kaitlynn Carter dukket opp, postet Brody et bilde av seg selv i Malibu utenfor Los Angeles. Bildeteksten reflekter over styret i helgen. – Ikke la gårsdagen ta for mye plass i dag, skriver den tankefulle 35-åringen. Brody og forloveden Kaitlynn, en influencer med over 800 000 følgere hos Instagram, gjorde det slutt for en uke siden. Hun «spiller» mot Kylie/Kendall-stebroren i nye The Hills: New

Slår tilbake mot utro-anklagene

«Baywatch»-stjernen Pamela Anderson fyrte løs mot kjæresten på Instagram. Nå har 33-åringen svart på anklagene.

Slår tilbake mot utro-anklagene

«Baywatch»-stjerna Pamela Anderson fyrte løs mot VM-vinneren på Instagram. Nå har 33-åringen svart på anklagene hennes.

Pamela Anderson kaller fotballspilleren et monster

Kjærlighet er vanskelig, selv for Pamela Anderson. Etter mer enn to år sammen med den franske fotballspilleren Adil Rami (33) langer hun i dag ut mot ham på Instagram. Baywatch-superstjernen skriver at hun føler seg lurt av Olympique de Marseille-forsvarsspilleren, men det stopper ikke der. Pamela Anderson oppsummerer sviket i Instagram-bildeteksten, men utbroder via et titalls kommentarer nedenfor.  View this post on Instagram It’s hard to accept The last (more than) 2.years of my life have been a big lie.

Pamela Anderson varsler brudd med fotballkjæresten

På Instagram går Pamela Anderson (51) hardt ut mot VM-vinner Adil Rami (33) og kunngjør brudd etter to år som kjærester.

Pamela Anderson sammen med eksen igjen

Pamela Anderson (51) kom til motevisning i Monaco sammen Adil Rami (33).

– Han er verdens mest uskyldige mann

Pamela Anderson kjemper for Julian Assange.

- Vi rølper påsken inn

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Å få hundrevis til å synge om Pamela Anderson, Feda, kjønnsorganer og plastisk kirurgi er ikke hverdagskost, men hver gang Luxus Leverpostei entrer scenen er det nettopp det som skjer. Det er en god duse humor og ironi i det Luxus gjør, Tradisjon En påske i Flekkefjord uten Luxus Leverpostei går nesten ikke. Når Bob Kåre (Per Tore Bjerge) løfter glasset og skåler, så skåler publikum med. - Nå gjør vi oss klar.

Pamela Anderson om reality-TV: – Man føler seg skitten

Pamela Anderson (51) beskriver realityserier som en «epidemi av vederstyggelighet».

Pamela Anderson misliker #metoo-bevegelsen

Mens svært mange kjendiskvinner har stått frem med #metoo-opplevelser, blåser Pamela Anderson (51) av hele bevegelsen.