Nyheter om Palm


To drept i skyting under begravelse i Florida

To personer ble drept da en mann åpnet ild etter en begravelse i en forstad til West Palm Beach i Florida lørdag.
Les mer om:

Hedres med pris

USAs førstedame Melania Trump har blitt utnevnt som kvinnen som har skilt seg mest ut i år av universitetet Palm Beach Atlantic University.
Les mer om:

Queen-legenden Brian May snakker ut om «depresjon» og «håpløshet»

Det har vært et økt fokus på mental helse i tradisjonelle og sosiale medier de siste ukene etter Ari Behns tragiske bortgang 1. juledag. Mange sliter, spesielt i de mørke vintermånedene. Queen-gitarist Brian May åpnet nylig opp om sine tunge dager i et innlegg på Instagram. LES OGSÅ: NME hyller norsk band. Under et bilde av seg selv deler gitarlegenden blant annet følgende: «Mesteparten av romjulen har jeg ikke ønsket å vise ansiktet mitt, fordi ansiktet mitt var dystert. Det er noe ved denne tiden på året som lammer meg. Depresjon, håpløshet, frykt… Jeg blir oppslukt. Er det logisk? Nei.

Joaquin Phoenix’ Golden Globe-tale skaper reaksjoner

Påpeker Hollywoods hyklerske holdninger Ingen Golden Globe uten politiske bemerkninger. The Hollywood Foreign Press-utdelingen er nesten like kjent for krasse taler og politiske protester som for sine gjeve priser. Nattens utdeling var intet unntak. Da Joaquin Phoenix vant for sin innsats i høstens stor-suksess Joker brukte han anledningen til å dele ut både ros og ris til sine eminente kolleger. – Vi vet alle at dette ikke er noen jævla konkurranse, begynner 45-åringen, etter å freidig nok først ha plassert Globes-troféet på gulvet. Selv om mye av Joker-stjernens tale ble sensurert grunnet st

Greta Gerwigs hyllest rørte Quentin Tarantino til tårer

Ingenting rører mer enn ros. Quentin Tarantino er kjent for sine voldsomme, blodige filmer. Gjennom en lang karriere har manusforfatteren og regissøren gjort seg kjent som kongen av vold.

Folk som skyter opp fyrverkeri utenfor lovsatt tid får Cathrine til å se rødt: – Måtte dere få buksesmekken i vranglås over snåtten

Debatten om fyrverkeri og kjæledyr er på sitt heteste dagen før nyttårskvelden. Færder-politiker Cathrine Palm Spange reagerer kraftig på de som ikke følger reglene.
Les mer om:

Største pokerturneringer i Europa 2020

Kortspill er en favoritt blant mange, og ikke minst poker, som regnes som det ledende kortspillet. Hvert år arrangeres det store turneringer, og det er ingen unntak når vi går inn i det neste tiåret. La oss se nærmere på noen av pokerturneringene vi må se frem til i Europa 2020! Players NL Hold’em Championship Etter at fjorårets utgave av turneringen gjorde stor suksess på Bahamas, er det nå på tide at turneringen tar veien til Europa. Konkret vil den finne sted i det solfylte Barcelona sommeren 20.-24. August.

Jennifer Lopez får filmpris – som «en stjerne i alle ordets betydninger»

Som stjerne i den nye filmen «Hustlers» – en krimkomedie om en gjeng strippere som begynner å rappe penger fra klientene – skal Jennifer Lopez motta festivalens Spotlight Award. – Jennifer Lopez er en stjerne i alle ordets betydninger, noe du vil oppleve i hennes nyeste film «Hustlers».
Les mer om:

Trump melder flytting til Florida

USAs president Donald Trump, som hele tiden har vært en «New Yorker», har meldt flytting fra Manhattan til Palm Beach i Florida.

Trump melder flytting til Florida

USAs president Donald Trump, som hele tiden har vært en «New Yorker», har meldt flytting fra Manhattan til Palm Beach i Florida.

Trump melder flytting til Florida

USAs president Donald Trump, som hele tiden har vært en «newyorker», har meldt flytting fra Manhattan til Palm Beach i Florida.

Var savnet i 22 år – funnet på Google Earth

William Moldt (40) forsvant i november i 1997 etter en kveld på byen. 22 år senere ble bilen hans oppdaget i et vann i Palm Beach i USA.

Cathrine fikk Espen på besøk: – Du er min klimahelt

En melding på Twitter i sommer startet det hele. Torsdag kom Espen Barth Eide på besøk til Cathrine Palm Spange på Tømmerholt.

Elin Nordegren gravid med tidligere NFL-stjerne: «Hun er super lykkelig»

Elin Nordegren har to barn sammen med Tiger Woods. -De to var gift og når de skiltes så skjedde det med så mye dritt i media og mellom dem at andre skilsmisser i forhold er en dans på roser. -Nå venter svensken på sitt tredje barn med den tidligere NFL-stjernen Jordan Cameron (30). Daily Mail skriver at paret bor sammen i den nordlige delen av Palm Beach, og refererer til offentlig adresseinformasjon i Florida.

Politiker-Cathrine reagerer på nettroll i kommentarfeltet: – Vi trenger en debatt om folkeskikken

I et innlegg på Facebook-siden sin langer Ap-politikeren Cathrine Palm Spange ut mot personer som omtaler henne og politikerkollegaene på en lite flatterende måte.
Les mer om:

BLACKPINK satte YouTube-rekord på én dag med denne videoen

K-pop ’till you drop! Det er ikke bare gutta i denne sjangeren som herjer. Jisoo, Jennie, Rosé og Lisa alias BLACKPINK alias 블랙핑크 er i ferd med å bli verdens største girlband. Jamfør suksessen til deres nyeste singel «Kill This Love». Musikkvideoen, som hadde premiere på fredag, rundet 100 millioner hos YouTube på under tre dagen. Det første døgnet ble snutten til BLACKPINK sett 56,7 millioner på nettstedet. De slår dermed rekorden til Ariana Grande som åpnet med 55,4 millioner YouTube-visninger for «thank u, next». Snart til Norge?

– Fascinerende å se snøen rulle

Hundrevis av snøruller dukket opp hos blant andre Jon Arne Lindseth i Fræna tirsdag. Statsmeteorolog Anne Hesby Palm forteller at fenomenet skyldes kombinasjonen kram snø, pudder og vind.
Les mer om:

Politiker-Cathrine (53) skjelte ut milliardær på twitter: – Jeg ble for heit i toppen og det var dumt gjort

Morten Angelil har hytte i Holmsbrekkene på Nøtterøy, rett ved Færder-politiker Cathrine Palm Spange. Ulovlighetssaken på hans eiendom har lenge irritert Spange, men det var en annen strandsonesak som gjorde at hun la ut twitter-meldingen som startet slik: «Oki, er så sint så jeg hikker. Saksøk meg Morten Angelil».
Les mer om:

Topp 13 nye norske sanger som kom i dag

Fredager flommer over av kliss ny musikk. I denne spalten velger vi ut noen av de norske singlene som kom i dag – innen flere sjangere. Vær så god. Kygo feat. Valerie Broussard «Think About You» Rett etter Valentinsdagen kliner Kygolini til med en dansbar kjærlighetsviske. Bergenseren teamer opp med Philadelphia-jenta Valerie, som synger at hun ikke tenker ofte på en viss person; «only all the time». Smelt! Kyrre har produsert låten med sin Palm Tree Crew-partner Petey Martin.  Yomi «Fargeblind» Tenk hvor mye enklere det ville vært hvis folk var fargeblinde når det kom til andre folk.
Les mer om:

Det er nok et effektivt landbruk som har skremt vekk fuglene

Jeg synes Cathrine Palm Spange, Færder Ap, treffer godt med sin artikkel. Hun innrømmer at dette er vanskelig og begrunner det godt med vinklinger fra begge sider.
Les mer om:

Stine (21) bor i garasje for å leve ut drømmen i USA

WEST PALM BEACH: Stine Rødne Hettervik (21) strekker seg langt for å kunne drive med det hun liker aller best.
Les mer om:

- Så kom øyeblikket vi alle fryktet. To mennesker var funnet døde.

Eirik Palm var redaktør i Svalbardposten fra 2013 til 2016.
Les mer om:

#82 – Sunn galskap

I vår jubileumsserie ‘120 i Asker og Bærum’ møter vi lokale innbyggere. I dag er turen kommet til Anders Palm.
Les mer om:

Palm gjenoppstår

De som trodde at Palm var død, tok grundig feil. Den gamle PDA-kjempen har flere liv enn katten.
Les mer om:

Persson møtte ikke opp i retten

Gunilla Persson (59) møtte ikke til rettsforhandlinger i Palm Beach mandag. Dermed blir saken mot realitystjernen fra «Svenske Hollywoodfruer» utsatt nok en gang.
Les mer om: