Nyheter om Palm


Trump melder flytting til Florida

USAs president Donald Trump, som hele tiden har vært en «New Yorker», har meldt flytting fra Manhattan til Palm Beach i Florida.

Trump melder flytting til Florida

USAs president Donald Trump, som hele tiden har vært en «New Yorker», har meldt flytting fra Manhattan til Palm Beach i Florida.

Trump melder flytting til Florida

USAs president Donald Trump, som hele tiden har vært en «newyorker», har meldt flytting fra Manhattan til Palm Beach i Florida.

Var savnet i 22 år – funnet på Google Earth

William Moldt (40) forsvant i november i 1997 etter en kveld på byen. 22 år senere ble bilen hans oppdaget i et vann i Palm Beach i USA.

Cathrine fikk Espen på besøk: – Du er min klimahelt

En melding på Twitter i sommer startet det hele. Torsdag kom Espen Barth Eide på besøk til Cathrine Palm Spange på Tømmerholt.

Elin Nordegren gravid med tidligere NFL-stjerne: «Hun er super lykkelig»

Elin Nordegren har to barn sammen med Tiger Woods. -De to var gift og når de skiltes så skjedde det med så mye dritt i media og mellom dem at andre skilsmisser i forhold er en dans på roser. -Nå venter svensken på sitt tredje barn med den tidligere NFL-stjernen Jordan Cameron (30). Daily Mail skriver at paret bor sammen i den nordlige delen av Palm Beach, og refererer til offentlig adresseinformasjon i Florida.

Politiker-Cathrine reagerer på nettroll i kommentarfeltet: – Vi trenger en debatt om folkeskikken

I et innlegg på Facebook-siden sin langer Ap-politikeren Cathrine Palm Spange ut mot personer som omtaler henne og politikerkollegaene på en lite flatterende måte.
Les mer om:

BLACKPINK satte YouTube-rekord på én dag med denne videoen

K-pop ’till you drop! Det er ikke bare gutta i denne sjangeren som herjer. Jisoo, Jennie, Rosé og Lisa alias BLACKPINK alias 블랙핑크 er i ferd med å bli verdens største girlband. Jamfør suksessen til deres nyeste singel «Kill This Love». Musikkvideoen, som hadde premiere på fredag, rundet 100 millioner hos YouTube på under tre dagen. Det første døgnet ble snutten til BLACKPINK sett 56,7 millioner på nettstedet. De slår dermed rekorden til Ariana Grande som åpnet med 55,4 millioner YouTube-visninger for «thank u, next». Snart til Norge?

– Fascinerende å se snøen rulle

Hundrevis av snøruller dukket opp hos blant andre Jon Arne Lindseth i Fræna tirsdag. Statsmeteorolog Anne Hesby Palm forteller at fenomenet skyldes kombinasjonen kram snø, pudder og vind.
Les mer om:

Politiker-Cathrine (53) skjelte ut milliardær på twitter: – Jeg ble for heit i toppen og det var dumt gjort

Morten Angelil har hytte i Holmsbrekkene på Nøtterøy, rett ved Færder-politiker Cathrine Palm Spange. Ulovlighetssaken på hans eiendom har lenge irritert Spange, men det var en annen strandsonesak som gjorde at hun la ut twitter-meldingen som startet slik: «Oki, er så sint så jeg hikker. Saksøk meg Morten Angelil».
Les mer om:

Topp 13 nye norske sanger som kom i dag

Fredager flommer over av kliss ny musikk. I denne spalten velger vi ut noen av de norske singlene som kom i dag – innen flere sjangere. Vær så god. Kygo feat. Valerie Broussard «Think About You» Rett etter Valentinsdagen kliner Kygolini til med en dansbar kjærlighetsviske. Bergenseren teamer opp med Philadelphia-jenta Valerie, som synger at hun ikke tenker ofte på en viss person; «only all the time». Smelt! Kyrre har produsert låten med sin Palm Tree Crew-partner Petey Martin.  Yomi «Fargeblind» Tenk hvor mye enklere det ville vært hvis folk var fargeblinde når det kom til andre folk.
Les mer om:

Det er nok et effektivt landbruk som har skremt vekk fuglene

Jeg synes Cathrine Palm Spange, Færder Ap, treffer godt med sin artikkel. Hun innrømmer at dette er vanskelig og begrunner det godt med vinklinger fra begge sider.
Les mer om:

Stine (21) bor i garasje for å leve ut drømmen i USA

WEST PALM BEACH: Stine Rødne Hettervik (21) strekker seg langt for å kunne drive med det hun liker aller best.
Les mer om:

- Så kom øyeblikket vi alle fryktet. To mennesker var funnet døde.

Eirik Palm var redaktør i Svalbardposten fra 2013 til 2016.
Les mer om:

#82 – Sunn galskap

I vår jubileumsserie ‘120 i Asker og Bærum’ møter vi lokale innbyggere. I dag er turen kommet til Anders Palm.
Les mer om:

Palm gjenoppstår

De som trodde at Palm var død, tok grundig feil. Den gamle PDA-kjempen har flere liv enn katten.
Les mer om:

Persson møtte ikke opp i retten

Gunilla Persson (59) møtte ikke til rettsforhandlinger i Palm Beach mandag. Dermed blir saken mot realitystjernen fra «Svenske Hollywoodfruer» utsatt nok en gang.
Les mer om:

Dette er politiets bevis mot «Hollywood-fruen»

Gunilla Persson hevder hun er uskyldig. Men politiet mener de har flere og gode beviser mot realitystjernen fra «Svenske Hollywoodfruer» etter at hun ble arrestert for butikktyveri i Palm Beach i Florida. Til høsten dukker hun opp i en ny realityserie på TV.

Zombie-alarm i Florida

Nødetatene i Palm Beach advarte om «ekstrem zombieaktivitet» under et strømbrudd midt på natten.
Les mer om:

Film fra Kløfta til topps i USA

Even Evensen vant nylig hederspris i Palm Springs for dokumentaren «Til Valhall».
Les mer om:

Woods nærmer seg toppen

Golflegenden Tiger Woods har begynt å få vind i seilene igjen, hans comeback begynner endelig å ligne på noe. Søndag endte han på delt femteplass i en PGA-turnering i Florida. Rory McIlroy tok seieren. Woods endte fem slag bak McIlroy i Arnold Palmer-turneringen, en turnering Woods har vunnet 8 ganger. Amerikaneren var kun ett slag fra førsteplassen med fire hull igjen, men bogeyer på to av de tre siste hullene gjorde at han falt litt tilbake. A vintage Sunday charge.@TigerWoods is 3 under thru four holes on the back nine.

«Sorry vi stjal en taxi»

De som prøver å argumentere ovenfor barna sine at man trenger å være «smart» for å bli profesjonell fotballspiller har nå fått et forklaringproblem. – Vi har fått enda et bevis for at man kan være tett og likevel bli proff spiller. Krisen i klubben er i ferd med å bli total West Bromwich sliter på sisteplass i Premier League, det er kansje ikke så rart med idioter på laget. Fire spillere stjal en Taxi etter en fuktig natt i Barcelona, nå er de fryktelig lei seg og beklager.   Klubben annonserer at den vil undersøke en hendelse som fant sted i Barcelona på treningsleir.

Veslemøy (23) har evakuert fra Florida: – Ser ut som en scene i «Walking dead»

Norske Veslemøy Moberg (23) har kommet seg trygt til Sør-Carolina etter å ha evakuert fra Palm beach i Florida.
Les mer om:

Alternativ Porsche-oppskrift

Chris LaBrooy er en fantasifull manipulator. Bare se hvordan han behandler imaginære Porscher i et imaginært Palm Springs miljø.
Les mer om:

Hvordan er det egentlig å leve med Downs syndrom?

Ekspertene Anette Røkeberg og Lydia Marie Palm svarer på spørsmål som de ofte får om Downs syndrom.
Les mer om: