Nyheter om Ottosen


Skammelig om konverteringsterapi

Det verker som Brenne, Ottosen og Lossius ikkje skjøner kor farleg og skadeleg religion kan vera.

– Han far seier at,- et du jorbær og jobber støtt, så held du deg frisk

Det er ikkje sommar på Fagernes før jordbæra frå Nes er på plass utanfor Husfliden. Der har familien Ottosen stått i jordbærsesongen i over femti år, og selt den herlegaste jordbæra som er å oppdrive: dyrka på Nes på Hedemarken.
Les mer om:

– En seier for de konser­vative kreftene i KrF

Regjeringen vil ikke lenger kreve at kirkevalg holdes samtidig med stortings- eller lokalvalg. – De ønsker å sikre en puritansk sammensetning av velgere, mener Dag O. Ottosen i Åpen folkekirke.
Les mer om:

Neonparty og street art under ungdommens dag i Tananger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Fredagen er ungdommens dag under Tanangerdagene. Da vil virksomhet fritid i kommunen, i samarbeid med Lions, ha elever fra 8.-10. trinn i FeelGood-lokalene i kjelleren på ungdomsskolen.- I fjor hadde vi skumparty, og det var veldig kjekt. Denne gangen skal vi ha neonparty.

Disse to gir seg - Nærbø er på trenerjakt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)De to siste sesongene har Nærbøs damelag i 2. divisjon blitt trent av de to unge mennene Thor Henning Fuglestad og Lasse Aksnes. De to har gitt beskjed om at de ikke fortsetter.- Jeg er ferdig med studier og skal over i arbeid. Det har gått mye tid til trenerrollen, og den ønsker jeg nå å frigjøre i større grad.

Trine (26) er ny styreleder i Ungdom og fritid

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NY STYRELEDER: Ungdom og fritid er en interesseorganisasjon for fritidsklubber for ungdom, som vedtar politikk, fordeler midler til ungdomsklubber nasjonalt og jobber for de 625 klubbene i Norge. For Trine Ottosen kom engasjementet for ungdommen gjennom hennes egen tid som ungdom på Sola fritidsklubb.- Jeg brukte klubben selv og ville fortsette. Jeg opplevde å få tillit og ansvar.

Vart servert klubb og duppe av Åse og Anita i samband med 100 dagars rundreise i 48 kommunar

Åse Bøhn og Anita Ottosen i kjøkkenet på Sør-Aurdalsheimen gjorde stas på nyslått fylkesmann Knut Storberget ved å servere han klubb og flesk med brimsaus attåt då han besøkte kommunen måndag.

Fregattsjefen: – Surrealistisk og trist

Skipssjef Preben Ottosen ble kastet ut av sengen da KNM Helge Ingstad kolliderte. Han sier det var «blodtrist» å se skipet i fjæresteinene.
Les mer om:

– Beklager surret mitt

– Hei, nå jobber jeg med ny musikk på engelsk for første gang på 5 år, og det høres mistenkelig ut som Tommy Tokyo. Det fikk meg til å tenke på ordtaket: «If it looks like a duck, swims like a duck and quacks like a duck then it probably is a duck», skriver Tommy Lorange Ottosen på Facebook, og tilføyer: – Så et navnebytte blir derfor ganske virkningsløst i mitt tilfelle. Tommy Tokyo blir, og gir ut ny musikk i 2019.
Les mer om:

Åpen folkekirke som kirkepolitisk parti?

Jeg så i avisen 23.oktober et innlegg fra Dag O. Ottosen som er leder i Åpen folkekirke i Agder og Telemark, og medlem i Åpen folkekirkes sentralstyre, at dere i Åpen folkekirke arbeider med et nytt valgprogram som skal vedtas på årsmøtet i februar 2019, og at målet er et kirkepolitisk parti.
Les mer om:

Tommy tar farvel med Tokyo: – Det var en fin reise, nå må jeg videre

Tommy Tokyo er død og begravet, men Tommy Lorange Ottosen lever i beste velgående og er klar med ny musikk.
Les mer om:

Hvis vannet når pinnen får Lillann det travelt: Klar til å evakuere kjelleren

Hver morgen kaster Lillann Ottosen et blikk på pinnen utenfor huset. Hvis vannet når opp til den, må hun tømme kjelleren for inventar.
Les mer om:

Tommy Tokyo er rockhistorie

I en kort melding på sin facebookside forteller Tommy Lorange Ottosen at han «I dag har bestemt seg for legge Tommy Tokyo på hylla». Han skriver også «Tusen takk til alle som har kjøpet musikken og kommet på konsertene».
Les mer om:

Jubilant-selfien: Nå kan i hvert fall Frode (70) gjøre som han vil

Har har brukt 12.000 kroner på en fiskestang og ler godt når nordmenn prøver seg på Oxford-engelsk. I dag fyller Frode Ottosen 70 år.
Les mer om:

Gud er ingen garantist for det gode

KOMMENTAR: Misjonssambandets Espen Ottosen lurer på om det går an å vera god utan Gud. Det gjer det. Slik det også går an å vera alt frå veldig snill til litt slem til heilt grusom med Gud.
Les mer om:

Jan Ottosen er mannen bak 65-63. Drømmen er å vinne 1-0.

Nærbøs danske trener har mye han vil gjøre i livet, blant annet å sette rare scoringsrekorder og komme til OL - i hvilken som helst idrett.
Les mer om:

Se hvem som vil bli rektor på Høgskolen i Innlandet

Anna Linnea Ottosen som fungerer som rektor på Høgskolen i Innlandet er ikke blant søkerne når de nå skal ansette den nye sjefen.
Les mer om:

Daniel var gissel hos IS: Jeg ønsket bare å dø

KØBENHAVN (VG) I 13 måneder satt fotografen Daniel Rye Ottosen som fange hos den fryktede terrororganisasjonen IS. Han ble torturert og ydmyket på det mest grufulle. Nå har han kjempet seg tilbake til et normalt liv.
Les mer om:

Oppfordrer nordmenn til å holde seg unna steder med mange vestlige

Minst ti norske misjonærer, hvorav minst tre fra Rogaland, befant seg i det terrorrammede landet søndag. - Vi oppfordrer til varsomhet og de holder seg unna steder med mange vestlige, sier informasjonsleder i Norsk Luther Misjonssamband (NLM), Espen Ottosen.
Les mer om:

Politikerne ser på muligheten for gratis sentrumswifi

Gruppeleder i Arbeiderpartiet, Atle Ottosen, forteller at man nå undersøker muligheten for gratis trådløst nett i Fredrikstad sentrum.