Nyheter om Ottesen


Her kommer trolig byens neste byggevarehus

Både planutvalgsleder Atle Ottesen (Ap) og kommunedirektøren vender tommel opp for Obs Bygg-kjedes planer om et varehus på nesten 8.400 kvadratmeter på Ørebekk.
Les mer om:

Amanda ble stoppet på vei til skolen: –Jeg visste ikke hva som skjedde, før jeg stoppet og sjekket nyhetene(pluss)

Amanda Sofie Ottesen var på vei til skolen da hun ble stoppet som følge av gasslekkasjen.
Les mer om:

Konsertklare Janove kom til Nordlands strengeste kommune: – Litt uflaks

Torsdag ettermiddag innførte Brønnøy kommune de strengeste smitteverntiltakene Nordland. Uheldigvis for Janove Ottesen kom tiltakene samme dag han skulle opptre i Brønnøysund.
Les mer om:

1 av 2 sier koronapandemien har ført til noe positivt – for Lene var 2020 svært bra: – Ble både mann og barn

Vi har spurt 238 personer om livet under koronapandemien. Lene Ottesen er en dem. For henne ble 2020 langt bedre enn forventet – til tross for korona.
Les mer om:

Eksklusiv konsert på Slipen: - Vi fikk forspørsel på tirsdag, billettene legges ut på torsdag og konserten er på fredag

Øivind Holthe i Blåfrostfestivalen kunne ikke si nei da Janove Ottesen ville komme tilbake til Rognan igjen.
Les mer om:

Stuan får advarsel

Kombinertlandslagets sportssjef Ivar Stuan får en advarsel etter at NRK onsdag kunne avsløre at flere ledere og utøvere i det norske laget brøt reglene om bruk av munnbind under VM. Renndirektør Ottesen varslet at FIS ville ettergå saken, men forteller til NRK torsdag at Stuan og resten av det norske laget får en advarsel. – Vi har hatt en fin dialog med Stuan og fått forklaringen hans.
Les mer om:

Nå vil planutvalgslederen rive hele stasen

Byråkratene på rådhuset og planutvalgsleder Atle Ottesen (Ap) er klare til å trosse rådet fra fylkeskommunen om å verne trelastlageret på Sleipner-tomta: De anbefaler å rive det omstridte bygget.
Les mer om:

Marnet-saken: Noe er råttent i Fredrikstad

«De folkevalgte bare stikker av for å overlate kaoset til det lille samfunnet. Det er rett og slett skammelig! Ottesen kunne ikke bry seg mindre.»
Les mer om:

Kommunen fikk medhold i sju av åtte klager på bygningssaker

Fredrikstad kommune får medhold i sju av åtte klager i bygningssaker som har vært behandlet av Statsforvalteren de siste ukene. – Bra med medhold, men også bra å ikke få medhold i blant, sier planutvalgsleder Atle Ottesen.
Les mer om:

Atle Ottesen ut i pappaperm: – Jeg gleder meg

I drøye tre måneder skal datteren Ingrid være hovedoppgaven til gruppelederen i Fredrikstad Ap.
Les mer om:

– Kjempekrevende situasjon(pluss)

Søster til den savna og ettersøkte Nils Johan Ottesen, Eva Ottesen, oppfordrer folk til å ta kontakt om de vet noe.
Les mer om:

Etterlyst mann på Sjøvegan: Vurderer ytterligere fysiske søk(pluss)

Politiet vet fortsatt ikke hva som har skjedd med den etterlyste Nils Johan Ottesen fra Salangen. Nå skal ytterligere fysiske søk i kommunen vurderes.

Taus Kan Cao etter Cicignon Park-sakene

Kan Cao vil ikke si noe om Cicignon Park-saken nå. Planutvalgsleder Atle Ottesen mener politikerne har blitt godt nok orientert om arbeidet underveis.
Les mer om:

Fremdeles uten spor etter savnet mann: – Like sannsynlig at han er i live, som at han ikke er det

Det er gått over én uke siden siste, sikre observasjon av Nils Johan Ottesen (51) fra Salangen.
Les mer om:

Etterlyser mann – sist sett på Sjøvegan

Politiet i Troms går mandag ettermiddag ut og etterlyser Nils Johan Ottesen.
Les mer om:

Åpning for åpning av Veumbekken – igjen: – Dette er et stort skritt i riktig retning, sier Atle Ottesen

Sju år etter at arbeidet med reguleringsplanen for åpning av Veumbekken tok til, er det fortsatt uvisst når spaden kan stikkes i jorda.
Les mer om:

«Charterfeber»-profilen snakker ut om sorgen

«Charterfeber»-profilen Christian Ottesen setter opp show for å hedre sin avdøde mor.
Les mer om:

Harald Johnas Riiber er disket

Harald Jonas Riiber, bror til Jarl Magnus Riiber, ble disket fra hopprennet i kombinert etter å ha blitt tatt i dresskontroll på toppen av bakken. Det har blitt bekreftet at det er målet i skrittet som er feil på hoppdressen. Riiber forteller at nye prosedyrer hos FIS rundt måling av skrittet på hoppdressen gjorde at han fikk hoppe i går, men ikke i dag. – Det er veldig frustrerende at en ting vi har kontroll på, plutselig ikke går i dag. Det er veldig frustrerende å stå her uten å ha fått hoppet, sier Riiber til NRK.
Les mer om:

– Je skulle likt å sjå dom komme med tanks for å taue bort en Oslo-fis

Ken André Ottesen kunne vært hytteeier på Vaset. Med en av landets største humorkontoer på Instagram, BAdesKen, som sideprosjekt til jobben som vaktsjef i VG, nøyer den utflytta, ukependlende totningen seg med årlige rakfisklag og mimring tilbake til helgeutfluktene til familiehytta i oppveksten.
Les mer om:

Slik var Eliteserierunden : – Glimt festet posisjonen som Norge beste lag

Her er høydepunktene fra søndagens runde i Eliteserien. Slik gikk det i søndagens runde i Eliteserien fotball.Kristiansund – Bodø/Glimt 2-3 (1-2)* Amahl Pellegrino fortsetter å score på bestilling for Kristiansund. Søndag brukte han sju minutter på å sette inn sitt 20. mål for sesongen. Det ble feiret med en spesiallaget t-skjorte som publikum fikk se etter scoringen. Feiringen kostet spissen et gult kort.* Serieleder Glimt slo tilbake etter Pellegrinos tidlige mål og snudde kampen. Kasper Junker scoret sitt 15.

Nygård og Ottesen oppsummerer tre hete Onsøy-saker

«Nye Onsøyheimen vil ble det største, mest moderne og fremtidsrettede sykehjemmet vi har bygget, og vil etter ca. to års byggetid stå klar med 120 sykehjemsplasser. Det gleder vi oss til.»
Les mer om:

Stor oversikt over overgangene på Deadline Day i Eliteserien

Se oversikten over hvilken spillere som byttet klubb under Deadline Day i Eliteserien.AalesundInn:Sigurd Tafjord fra SpjelkavikKasper Jørgensen fra LyngbyUt:Holmbert Fridjonsson til BresciaDaniel Leo Gretarsson til BlackpoolHåvard Mork Breivik til Hødd Bodø/GlimtInn: Hugo Vetlesen fra StabækVegard Leikvoll Moberg fra Silkeborg IF BrannInn: Sander Svendsen fra Odense Kristiansund BKInn:Kjetil Holand Tøsse fra Notodden Molde FKInn:Birk Risa fra OddUt:John Kitolano til Odd OddInn:Vladimir Rodic fra Hammarby (lån)John Kitolano fra Molde (lån, fra Woverhanpton)Ut:Kasper Lunding til

Ble pappa etter tragedien

Christian Ottesen mistet nylig moren, tidligere «Charterfeber»-profil Gro Ottesen. Nå har han blitt nybakt far til en sønn.
Les mer om:

Utbyggerne må «rydde opp» på utearealet til Cewex-kvartalet

Reguleringsplanen for det nye Cewex-kvartalet kan legges ut på høring, mener planutvalgsleder Atle Ottesen (Ap). Men først må Cityplan justere planene for oppholdsareal utendørs.
Les mer om: