Nyheter om Oslo tingrett


Mann dømt til 13 og et halvt års fengsel for drap på Bjørndal i Oslo

En 34 år gammel mann er i Oslo tingrett dømt til 13 år og seks måneders fengsel for drap på Bjørndal i Oslo i mars i fjor.

MSG Production frifunnet - Flyman Holding AS har tapt en million på søksmålet

OSLO: MSG Production AS og selskapets aksjonærer er frifunnet av Oslo tingrett. Dermed tapte Flyman Holding AS igjen en sak i retten mot gründerselskapet på Geiteryggen i Skien.
Les mer om:

Viste dømt til ett års betinget fengsel

Arne Viste (52) er i Oslo tingrett dømt til ett års betinget fengsel for å ha ansatt asylsøkere uten lovlig opphold i Norge.

Viste dømt til ett års betinget fengsel

Arne Viste er i Oslo tingrett dømt til ett års betinget fengsel for å ha ansatt asylsøkere uten lovlig opphold i Norge.

Viste dømt til ett års betinget fengsel

Arne Viste er i Oslo tingrett dømt til ett års betinget fengsel for å ha ansatt asylsøkere uten lovlig opphold i Norge.

Viste dømt: - Jeg er frisk og opplagt til en ny runde

Arne Viste er i Oslo tingrett dømt til ett års betinget fengsel for å ha ansatt asylsøkere uten lovlig opphold i Norge. - Saken er større enn meg og handler om flere tusen mennesker, sier Viste til Aftenbladet.

Mor dømt til 2,5 års fengsel

En mor er i Oslo tingrett dømt til to år og seks måneders fengsel for fysisk og psykisk vold mot sin familie gjennom tolv år. Aktors påstand var tre års fengsel.

– Jeg kjente at kniven kom ut av ryggen. Da skrek jeg

OSLO TINGRETT (TV 2): 26-åringen ble stukket i hovedpulsåren. I dag, ti måneder senere, har hun fremdeles sterke smerter.
Les mer om:

Russer nektet straffskyld for knivstikking på Kiwi

Den 20 år gamle russeren som er tiltalt for å ha forsøkt å drepe to personer i en butikk i Oslo i januar, nektet straffskyld i Oslo tingrett tirsdag.
Les mer om:

Tiltalt russer erkjenner ikke straffskyld for drapsforsøk

OSLO TINGRETT (TV 2): Den 20 år gamle russeren erkjenner ikke straffskyld.
Les mer om:

17-åring tiltalt for overfallsvoldtekt mot kvinne i 40-årene

Torsdag møter en tenåring i Oslo tingrett tiltalt for å ha overfalt og voldtatt en kvinne i 40-årene i Sofienbergparken i Oslo.
Les mer om:

Terrorsiktet tobarnsmor vil til Norge – tar utleveringskrav til lagmannsretten

Den norske tobarnsmoren i al-Hol-leiren nådde ikke fram i Oslo tingrett med kravet om å bli utlevert. Nå anker advokaten hennes til lagmannsretten.
Les mer om:

Vil ikke fengsle norsk IS-kvinne

Den norske IS-kvinnen som er mor til den syke 4-åringen i al-Hol leiren blir ikke begjært fengslet. Det opplyser Oslo tingrett, mandag morgen.
Les mer om:

Brødre i retten tiltalt for to drapsforsøk i Oslo

To brødre må mandag møte i Oslo tingrett, tiltalt for drapsforsøk eller medvirkning til det etter at en 18-åring ble knivstukket på Grønland 5. februar i år.

Russer tiltalt for to drapsforsøk i dagligvarebutikk i Oslo

En 20 år gammel russer må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for å ha forsøkt å drepe en kvinne og en mann på Kiwi i Møllergata i Oslo i januar.
Les mer om:

Ber om 22 måneders fengsel for Røkke-utpressing

OSLO TINGRETT (NRK): Aktor Terje Nedrebø Michelsen ber om at den tiltalte torpedoen Jan Erik «Jannik» Iversen dømmes til fengsel i ett år og 10 måneder, for å ha forsøkt å utpresse Kjell Inge Røkke for flere millioner kroner.

Acer-søksmål avvist

Oslo tingrett avviser Nei til EUs søksmål om grunnlovsmessigheten bak Stortingets ACER-vedtak. Nei til EU anker avgjørelsen.
Les mer om:

Sikkerhetsekspert om Røkke: – Han var merket av truslene

OSLO TINGRETT (NRK): Eks-polititoppen Anders Snortheimsmoen ble leid inn av Kjell Inge Røkke etter en rekke episoder med Jan Erik «Jannik» Iversen. Han sier at truslene fra den tidligere torpedoen påvirket Røkke og familien hans.

Simula ikke enig i dom fra Oslo Tingrett

Anker saken til lagmannsretten.
Les mer om:

Norsk terrorsiktet kvinne ber om å bli pågrepet og utlevert

Den 29 år gamle norske tobarnsmoren i Al Hol-leiren i Syria søker Oslo tingrett om å bli pågrepet, slik at hun kan få forklare seg for norsk politi i Norge.

Her oppsøker torpedoen Kjell Inge Røkke

OSLO TINGRETT (VG) Her snakker milliardæren Kjell Inge Røkke og tiltalte Jan Erik «Jannik» Iversen sammen i parkeringsanlegget under hovedkontoret til Aker på Fornebu – i det som skal ha vært det første møtet på mange år.

Christer Tromsdal: – En helt vill tullehistorie

OSLO TINGRETT (TV 2): Christer Tromsdal avviser påstanden om at Kjell Inge Røkke skal ha betalt 100 millioner kroner for å få «ham fjernet».

Her oppsøker torpedoen Kjell Inge Røkke på jobb

OSLO TINGRETT (TV 2): Flere ganger ble Kjell Inge Røkke oppsøkt av Jan Erik Iversen (62). Et bilde i en garasje er sentralt i saken mot torpedoen.

Røkkes sønn om utpressing: – Han var helt rabiat

OSLO TINGRETT (NRK): – Han etterlot ikke noen tvil om at dette var en trussel, forklarer Kjell Inge Røkkes sønn om møtet med tiltalte Jan Erik Iversen.
Les mer om:

Røkke jr. konfronterte torpedoen: – Det var bullshit, og det sa jeg til ham også

OSLO TINGRETT (TV 2): Kjell Inge Røkkes eldste sønn, Kristian Monsen Røkke, vitnet i retten onsdag. Han forteller at han oppfattet Jan Erik Iversen direkte truende.