Nyheter om Oslo Spektrum


Annonserer stor konsert i Oslo Spektrum

Det er nærmere bestemt 9. november 2019 fansen kan sette ring rundt i kalenderen. Da er nemlig Alan Walker (21) klar til å innta Oslo Spektrum som del av sin «Aviation Tour»: Walkers første arenaturné. Storhiten Faded kom i 2015 og siden har Walker toppet hitlister over store deler av verden.

Hiphop-stjernen hopper av kommende Europa-turné

Wu-Tang Clan-rapperen Method Man hopper av den planlagte Europa-turnéen, skriver Kingsize Magazine. Det innebærer trolig at han heller ikke kommer til å være med resten av Wu-Tang Clan til Oslo Spektrum 23.
Les mer om:

Solgte ut Oslo Spektrum – nå kommer han til Rakettnatt

Rakettnatt annonserte fredag at de har to nye artister klar til Rakettnatt. Denne gangen er det to stjerneskudd innen rap som er klar for Stortorget.

Michelle Obama: – Forandring kommer ikke fra slottet eller Det hvite hus

I Oslo Spektrum oppfordret USAs tidligere førstedame Michelle Obama tilhørerne til å oppsøke folk med annen bakgrunn enn sin egen.

Brækhus om Obama-møte: – Hadde vært verdt 7000 kroner

OSLO SPEKTRUM (VG) Da Michelle Obama besøkte Oslo, kunne de mest ivrige sikre seg et møte med den tidligere førstedamen. Prislappen? Mellom 5000 og 7000 kroner.

Michelle Obama med privat avsløring under Oslo-besøk

OSLO SPEKTRUM (TV 2): Michelle Obama snakket til et ivrig publikum i Spektrum torsdag kveld.

- Jeg kunne fargene da jeg var tre, og var stolt av det

Den tidligere amerikanske førstedama Michelle Obama gjester Oslo Spektrum.

Michelle Obama om første møtet med Barack Obama: – Ikke imponert

OSLO SPEKTRUM (VG) Torsdag kveld var Michelle Obama på plass i Oslo Spektrum for å snakke om boken sin.

– Tror folk har misforstått Michelle Obamas prosjekt

Michelle Obama snakker til Oslo spektrum torsdag kveld. Mens enkelte angrer på at de bestilte billetter, mener Hans Olav Lahlum at Michelle Obama er misforstått.

Michelle Obamas Oslo-kveld ikke utsolgt

Arrangøren vil ikke si hvor mange som har betalt for å høre Michelle Obama i Oslo Spektrum torsdag, men foredraget er ikke utsolgt.

Ms. Lauryn Hill til Kongsberg Jazzfestival

I dag melder Kongsberg Jazzfestival at Ms. Lauryn Hill, som gjestet Oslo Spektrum i desember, er bekreftet til den norske festivalen til sommeren. «Den levende legenden» skal stå på scenen på Kirketorget torsdag 4.

Kritiseres før norgesbesøk

Michelle Obamas forestillinger i Danmark og Sverige slaktes. Torsdag kommer hun for å holde show i Oslo Spektrum – og billettene koster opptil 6900 kroner.

Michelle Obamas Oslo-kveld ikke utsolgt

Arrangøren vil ikke si hvor mange som har betalt for å høre Michelle Obama i Oslo Spektrum torsdag, men foredraget er ikke utsolgt.

Det blir disco med fullt band på helt ny Grefsenkollen-scene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSENKOLLEN: Den sorte "boksen" av en scene, som festivalpublikummet har blitt godt kjent med gjennom mange år på Grefsenkollen, byttes ut med en åpnere løsning. Det skal bli enklere å se bandene også om man sitter litt på siden, lover Thorkild Gundersen, festivalsjef for OverOslo.Delta i konkurransen om billetter lenger ned i saken!- Etter åtte år får vi en ny hovedscene.

Norgesbestevenn? Khalid er klar for sin femte norske konsert!

Hvor mange ganger må man gjeste landet for å kalles Norgesvenn? Khalid er på god vei til å bli en ekte bestis. Til tross for å fortsatt være relativt fersk som artist er han nemlig klar for sin femte konsert i Norge. Første gang Texas-prinsen kom til kongeriket vårt var da han varmet opp for Lorde i både Trondheim og Oslo høsten 2017. Noen måneder senere kom han tilbake til Sentrum Scene for å gjøre solo-gig, da som stjerne, og sommeren 2018 spilte Khalid på Kadetten. Nå er han som seg hør og bør klar for Oslo Spektrum.  Svensk-britiske Mabel (som har en hit med «Don’t Call Me Up» akkurat nå)

Khalid bekrefter Oslo Spektrum-konsert

Det bekrefter arrangørselskapet Atomic Soul i en pressemelding mandag formiddag. Låtskriveren og sangeren fra Texas-byen El Paso, som kombinerer klassisk soul med moderne r&b, lanserte sitt andre studioalbum Free Spirit rett før helgen. LES OGSÅ: Musikkvideodypdykk. Fansen kan med andre vente seg mye nytt materiale når superstjernen inntar hovedstadens konsertstorstue fredag 13. september. – Khalid er en av de heteste r&b- og popsangerne for tiden, og i fjor solgte han ut Sentrum Scene. Nå gir vi muligheten for at enda flere får se ham, når han i september gjester Oslo Spektrum.

Fra 730-scenen på by:Larm til å bli verdens største tenåringsstjerne

Blir det Oslo Spektrum neste gang? Ikke mange artister kan nyte like kjapp oppsving som Billie Eilish. I fjor gjorde den daværende 16-åringen suveren figur på 730-scenen til by:Larm. På fredag slapp hun debutalbumet WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO? , som suste inn på toppen av Spotify. Med gode marginer: Most streamed female artists on global Spotify (March 29; via @ForyouIdid13) 1. @billieeilish 55.9M 2. @ArianaGrande 23.2M 3. @ladygaga 11.3M 4. @halsey 7.4M 5. @selenagomez 7.3M 6. @rihanna 6.8M 7. @taylorswift13 6.6M 8. @iamcardib 6.5M 9. @DUALIPA 6.5M 10.

Drømmen om Oslo Spektrum gikk i oppfyllelse for Stian: – Herregud, for en syk opplevelse!

– Jeg har sett mange av idolene mine i Oslo Spektrum. Å stå på scenen her selv er noe jeg alltid har dømt om, men aldri trodde kom til å skje.
Les mer om:

– Vi skal inn på den sjukeste festen

Kompisene Amandus Dahl, Fredrik Lyshaug og Martin Johannessen var ikke i tvil da Staysman & Lazz inviterte 50 folk fra Fredrikstad til Oslo Spektrum. – Denne festen måtte vi få med oss.

Dave Matthews Band hylles etter opptreden i Danmark – i kveld står Oslo Spektrum for tur

I alle fall om vi skal tro GAFFA Danmark sin anmelder Simon Nielsen, som tildeler konserten i Københavns Royal Arena søndag kveld hele fem stjerner i sin anmeldelse. Der trekker han blant annet frem den fantastiske evnen det amerikanske rockebandet har til å nå flere generasjoner med sin musikk: «Ligesom der er noget tidløst over Dave Matthews Band, er det samtidig det lidt kiksede nostalgitrip, der sidder alt for godt fast i 90’erne. Der er ikke gjort det store ud af produktionen, for hvorfor skulle det ændres?

Første konsert i Norges nye kulturstorstue annonsert

Den nye kulturarenaen i Bergen, som skal åpne i det historisk art deco-bygget tidligere kjent som Forum Kino, har i dag annonsert sin første konsert. Emilie Nicolas, som nettopp har solgt ut to kvelder i Operaen, blir å se på scenen i den nye konsertsalen til høsten.

Norgesvennen Tayla Parx er en grådig romantiker – se video

For noen dager siden spilte hun i Oslo Spektrum med Anderson .Paak. og sang hos Skavlan. Nå er Tayla Parx ute med videoen til første singel fra sitt kommende debutalbum. Selv om den Los Angeles-baserte Texas-jenta for mange er en ny artist, kan det være at du har hørt om henne før. For det første har hun vært i Norge flere ganger, blant annet via by:Larm, song-campen by:Songs og altså som oppvarmer for Dr.

Se Nicki Minaj kysse Knut (14) fra Lillestrøm: – Det beste jeg noen gang har opplevd!

Søndag kveld gikk fan-drømmen i oppfyllelse for Lillestrøm-gutten Knut.