Nyheter om Oslo Spektrum


Harry Styles’ musikkvideo til Watermelon Sugar kommer med en advarsel

Klar melding fra Harry Styles: – IKKE PRØV DETTE HJEMME. Praktiser sosial distansering. Videoen til «Watermelon Sugar» er ute nå. Ja, det er tydelig at musikkvideoen til «Watermelon Sugar» ble skutt før koronaviruset kom til USA.
Les mer om:

Nick Cave & The Bad Seeds med ny dato for avlyst norgeskonsert

Nick Cave & The Bad Seeds måtte i forrige måned avlyse sin planlagte Europa-turné, som også inkluderte et stopp i Oslo Spektrum 25. mai. Nå er nye datoer annonsert. Det melder NME. LES OGSÅ: John Prine er død. Den utsatte konserten vil nå gå av stabelen i hovedstadens konsertstorstue onsdag 5. mai 2021, ifølge den britiske musikkavisen. The post Nick Cave & The Bad Seeds med ny dato for avlyst norgeskonsert appeared first on GAFFA.no.

ÜLTRALYD med Doglover95: – Jeg vil få folk til å gråte

Ültralyd for kulturen. Spalten hvor vi gir norske artister i startgropa litt drahjelp, og gjør veien til folks øreganger litt kortere. Noe du, bandet ditt, eller noen du kjenner trenger? Gi meg en holla: oda@730.no I dag introduserer vi Doglover95. Doglover95, som trives best bak MSN-aliaset, balanserer på en knivsegg mellom hip-hop og jazz. En kombo vi skulle likt å høre mer av? I 2019 kom solodebuten, selvproduserte «Love». – Jeg lager en mix av grungy, psykotiske ting og vond grinemusikk. Jeg vil få folk til å gråte. Eller løpe til de får blodsmak i munnen. Eller klemme en venn.

Ane Brun legger ut konsertfilm på nettet

Konsertfilmen hennes «Leave Me Breathless» finnes nå å se i sin helhet på YouTube. Filmen er regissert av Stian Andersen, og den ble spilt inn under Bruns konsert i Oslo Spektrum i april 2018. LES OGSÅ: VIRTUELL KONSERTGUIDE: I disse dager skjer alt på nettet. «Jeg spiller her de fleste av coverne jeg har spilt inn gjennom årene. Denne konserten ble en av de fineste og mest minneverdige konsertene noensinne for meg. Så.

Nick Cave & The Bad Seeds avlyser hele Europa-turneen

Det melder arrangøren All Things Live i dag. – Konserten med Nick Cave & The Bad Seeds er dessverre utsatt. Vi jobber på spreng for å finne ny dato og kommer tilbake til dere så fort vi vet når det blir. Takk for tålmodigheten og ta vare på hverandre. Konserten i Norge skulle funnet sted 25. mai i Oslo Spektrum, i kjølvannet av at Nick Cave og The Bad Seeds i fjor slapp sin syvende skive, «Ghosteen». LES OGSÅ: VIRTUELL KONSERTGUIDE: I disse dager skjer alt på nettet. De hadde planlagt en full Europa-turné, som skulle starte i Lisboa 22. april  og avsluttes i Tel Aviv 17.

Slik vil Kiss beskytte seg mot koronaviruset

Flere og flere konserter og kulturarrangementer rammes av den pågående spredningen av koronaviruset.

Spellemannprisen 2019 avlyst «inntil videre» på grunn av koronaviruset

OPPDATERT: Spellemannprisen 2019 er avlyst. I en e-post sendt til 730.no for fire minutter siden, bekrefter Norges svar på Grammy-utdelingen av showet er avlyst «inntil videre». – Vi synes det er trist å ikke kunne avvikle Spellemann som planlagt, men vi er naturligvis ikke i tvil om det er det riktige å gjøre slik situasjonen er nå. Det er helt avgjørende at alle i Norge nå gjør det de kan for å begrense videre smitte.

Publikum kritisk til håndteringen av kveldens Frida Ånnevik-konsert i Oslo – nå blir det utsettelse

I kommentarfeltet under spillestedets oppdatering om gjennomføringen av konserten på Facebook var det mange som reagerte sterkt på Rockefellers avgjørelse om å gjennomføre konserten. Dette til tross for at konserten skulle deles opp med publikum i to puljer. LES OGSÅ: Vazelina-avskjedsfest i Oslo Spektrum utsettes. – Det er ikke bra nok. Jeg trenger ikke refusjon, men hadde håpet på at konserten ble flyttet til et tryggere tidspunkt, skrev én billettkjøper i kommentarfeltet. – Dette er fullstendig uansvarlig!

Vazelina-avskjedsfesten i Oslo Spektrum utsettes på grunn av smittefare

– Etter anbefalinger fra helsemyndighetene vil våre konserter i Oslo Spektrum bli utsatt. Det vil komme nye datoer, mest sannsynlig til høsten. Dette er avhengig av utviklingen av smittefare og koronavirus, heter det i en melding lagt ut på arrangementets Facebook-side. Kjøpte billetter gjelder til de nye datoene, og billettkjøpere vil bli orientert via epost, heter det videre – før det loves: – Det vil komme bedre tider! LES OGSÅ: – En større sensasjon enn korona. Dermed må Vazelina Bilopphøggers gjøre det de i det lengste håpet å unngå – å avlyse.

– Hvis vi ønsker å fortsette å ha en konsert- og arrangementsbransje, må vi ha strakstiltak nå

Dersom ikke en kompensasjonsordning for avlysninger av arrangementer kommer på plass, frykter Virke et ras av konkurser i bransjen. – Hvis vi ønsker å fortsette å ha en konsert- og arrangementsbransje, må vi ha strakstiltak nå, sier leder Rhiannon Hovden Edwards i Virke kultur og opplevelser Folkehelseinstituttet (FHI) anbefalte tirsdag kveld å avlyse eller utsette alle arrangementer med over 500 deltakere. Hensikten er å hindre spredning av koronaviruset. Det er til nå bekreftet 277 koronasmittede i Norge.

Avlyser kveldens forestilling

Folkehelseinstituttet har i dag kommet med en ny anbefaling om å avlyse alle arrangementer med mer enn 500 publikummere.

Bryan Adams i Oslo Spektrum er avlyst

Faren for spredning av koronaviruset er årsaken til at lokale helsemyndigheter avlyser konserten.
Les mer om:

Bryan Adams avlyser i Norge og Danmark

Adams tvitret mandag at koronaviruset har ført til at lokale myndigheter har avlyst hans konsert i Stavanger og alle konserter i Danmark neste uke. Ikke lenge etter meldte NRK at smitteoverlege i Tore Steen i Oslo mener smittefaren i Oslo Spektrum, der den canadiske artisten skulle opptrådt tirsdag kveld, er for stor, og at han har besluttet at konserten må avlyses. LES OGSÅ: Kan få store konsekvenser for arrangører. Dagen etter skulle han holde konsert i DNB Arena i Stavanger. Også denne er avlyst. The post Bryan Adams avlyser i Norge og Danmark appeared first on GAFFA.no.

Bryan Adams avlyst

Konserten med Bryan Adams i Oslo Spektrum tirsdag er avlyst.
Les mer om:

Bryan Adams avlyst

Konserten med Bryan Adams i Oslo Spektrum tirsdag er avlyst.
Les mer om:

Bryan Adams avlyst

Konserten med Bryan Adams i Oslo Spektrum tirsdag er avlyst.
Les mer om:

Konsertarrangører: – Kan få store konsekvenser

Neste store konsert ut i Oslo Spektrum er Vazelina Bilopphøggers 20. mars. De solgte ut hovedstadens storstue på sin avskjedsturné «40 år med vondt brenn’vin!», der bandet skal si farvel til fansen. Det innebærer flere tusen publikummere i salen. Frykter du avlysning? – Klart vi tenker på dette, vi som har dette å stå på scenen som arbeid.

Norgesaktuelle Dua Lipa med fet workout-video

Dua Lipa serverer en bonus til fansen. I forbindelse med sin nyeste singel «Physical», disker briten opp med en såkalt «Let’s Get Physical Work-Out Video», hvor hun fortsetter den røde retro-tråden som preger albumet Future Nostalgia. Se den stilige treningssnutten nedenfor. – Denne fjollete, whacky tingen er til dere, twitret Dua for et kvarter siden. Videoens lyd er mikset med tanke på en ekstra heftig 360-opplevelse, som man trolig bør ha gode headphones for å njute ordentlig. Se Dua Lipas «Let’s Get Physical Work Out Video» her: Låten er produsert av Jason Evigan (Selena Gomez, Demi Lovat

Hun varmer opp for Dua Lipa i Oslo Spektrum

Tidligere har den britiske stjernen opptrådt på Parkteatret og Rockefeller, som hun solgte ut i 2017, samme år som hun slapp debutalbumet. – Det har vært kjempespennende å følge hennes karriere og utvikling de siste årene. 13. mai blir en kveld full av femininitet og energisk popmusikk, lover Dagny Norvoll Sandvik. LES OGSÅ: To internasjonale priser til Øyafestivalen. Den norske popsangeren gleder seg og sier hun alltid har drømt om å stå på Spektrum-scenen. The post Hun varmer opp for Dua Lipa i Oslo Spektrum appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

Publikum fikk hakeslepp da den amerikanske artisten plutselig snakket nynorsk fra scenen. Årsaken er en 27-åring fra Tysvær.

Artisten Halsey (25) fra New Jersey i USA overrasket da hun besøkte Norge fredag. – Jeg lærte norsk av ekskjæresten min fra Haugesund, sa sangeren fra scenen i Oslo Spektrum.

Jeff Dunham inntar Oslo Spektrum i oktober

Jeff Dunham har bygd opp et underholdningsimperium over flere år med turnéer og innovasjon på underholdningsfeltet. Med over 10 millioner følgere på Facebook og over 2.3 millioner YouTube-abonnenter er det tydelig at Jeff og dukkevennene hans, Peanut, Walter, José Jalapeño, Bubba J. og Achmed the Dead Terrorist, har en solid og lojal fanbase over hele verden. LES OGSÅ: Anmeldelse av filmen «The Gentlemen». Dette har ført til rekordstore seertall på standup-spesialene hans på Netflix, Comedy Central og NBC.

Gigantisk slipp fra Tons of Rock

Tons of Rock har allerede hentet legendariske band som Iron Maiden, Deep Purple og Faith No More til årets fest på Ekebergsletta. I dag er elleve nye navn er lagt til programmet. Blant dagens slipp finner vi store navn som Mastodon, som i fjor spilte for et utsolgt Oslo Spektrum, publikumsfavorittene Steel Panther, Iron Maidens Steve Harris, som kommer med med bandet sitt British Lion, og norske navn som Seigmen, Ricochets og Black Debbath. LES OGSÅ: Stort intervju med Kvelertak. – Legender, giganter og headlinere for flere generasjoner med rockefans!

Jason Isbell klar for Oslo Spektrum

Albumet «Reunions» slippes 15. mai, og allerede denne uken er den første singelen «Be Afraid» å høre. Selv kaller Isbell den kommende skiven for «den beste hittil». Jason Isbell har gjestet Norge en rekke ganger, sist gang utendørs på Piknik i Parken. Dette blir ifølge arrangøren hans og bandets største konsert her til lands. – Jason Isbell er en av sin generasjons aller fremste låtskrivere, det er en aldeles kolossal glede å kunne bekrefte at han tar med bandet sitt, The 400 Unit, til Oslo i november.
Les mer om:

Kampfar er nominert til Spellemann

Fredrikstad-bandet Kampfar tok i 2016 med seg en bronseharpe fra Spellemann-prisutdelingen i Oslo Spektrum. Nå er de nominert igjen.
Les mer om:

Ricky Gervais: – Caitlyn Jenner er nydelig og elskverdig

Skjemtegauken Ricky Gervais er kjent for å tulle om alt mulig, og er ikke redd for å fornærme noen. Blant annet spøker briten om temaer som transpersoner, voldtekt og kreft. Tirsdag kveld dukket både Ricky og Caitlyn Jenner opp National Television Show. Ricky var nominert for beste komedie med sin Netflix-serie After Life , mens Kardashian-pappaen skulle presentere en pris. La oss spole litt tilbake… I forrige uke sa Roman Kemp, Caitlyns kompis fra I’m A Celebrity.. Get Me Out Of Here!, at det er dårlig stemning mellom de to stjernene. Ikke så rart.