Nyheter om Oslo


Kvinne funnet død etter fem måneder: – Ingen visste hva hun het

En kvinne ble nylig funnet død i en kommunal bolig i Oslo. Der hadde hun ligget død siden februar.
Les mer om:

Helland scoret for første gang på 101 dager: – Er det så ille?

LERKENDAL/OSLO (NRK): Pål André Helland fant veien til nettmaskene for første gang på 101 dager da Rosenborg oppskriftsmessig vant 4–0 og sikret mesterliga-avansement.
Les mer om:

Helland scoret for første gang på 101 dager: – Er det så ille?

LERKENDAL/OSLO (NRK): Pål Andrè Helland fant veien til nettmaskene for første gang på 101 dager da Rosenborg oppskriftsmessig vant 4-0 og sikret mesterliga-avansement.
Les mer om:

Norsk videopremiere fra Los Angeles via Ousu Leigh

Se Løkka-artisten Ousu Leigh sin kliss nye musikkvideo her! Til tross for å kun ha tre låter ute, har Ousu allerede blitt nominert til månedens Urørt av P3, samt utpekt av den britiske branskefestivalen JaJaJa som Top 5 Artist to Watch in 2019. Fra å være en eminent fotograf for store artister, tok Oslo-gutten sitt første steg på andre siden som artist på by:Larm tidligere i år.

Retten mener det er økt fare for at Krekar kan stikke av

Oslo tingrett mener at faren har økt for at mulla Krekar vil flykte etter han fikk en italiensk dom på tolv år. Onsdag ble han varetektsfengslet i fire uker.
Les mer om:

Mulla Krekar anker varetektsfengsling

Mulla Krekar er varetektsfengslet i fire uker av Oslo tingrett. Han anker kjennelsen.
Les mer om:

I en vindtunnel utviklet spurteren sin «livsfarlige» teknikk: – Det er ekstremt

BELFORT/TOULOUSE/OSLO (NRK): Australieren Caleb Ewan har utviklet en ekstrem teknikk når han spurter.
Les mer om:

De gjenlevende The Kinks-medlemmene har endelig blitt gjenforent i studio

I fjor annonserte frontmann Ray Davies at The Kinks skulle gjenforenes. Det hadde da i mange år versert rykter om at det legendariske bandet, som for øvrig spilte sin hittil siste konsert på Norwegian Wood i Oslo sommeren 1996, skulle være nær en gjenforening. LES OGSÅ: Johnny Clegg er død. Nå har frontmannens bror og bandets gitarist Dave Davies snakket med Rolling Stone om studioprosessen The Kinks er i gang med. I intervjuet kommer det frem at mye av tiden har blitt brukt til å finne frem materiale til en nyutgivelse av konseptalbumet Arthur (Or the Decline and Fall of the British Empire) s
Les mer om:

Nye Child’s Play er her! 730.no traff den norske regissøren

Vi møtte den norske regissøren for en prat: – Vi måtte filme mer vold og grusomheter og putte inn senere. Uansett om du kjenner til Chucky og Child’s Play-filmene fra før eller ikke, kan du forberede deg på å skvette en hel del. Fredag 19. juli har nye Child’s Play premiere i Norge. Ikke bare er det produsentene bak IT som står bak denne oppdaterte versjonen av den grusomme dukken fra 1988. De har fått med seg 38 år gamle Lars Klevberg fra Mysen som regissør. I denne versjonen utspiller handlingen seg rundt Karen (Aubrey Plaza) og sønnen hennes Andy (Gabriel Bateman).

Mulla Krekar varetektsfengsles i fire uker

OSLO TINGRETT (NRK): Mulla Krekar hevder dommen mot ham i Italia er en politisk sak og mener seg utsatt for falske anklager. I dag ble han varetektsfengslet i fire uker.
Les mer om:

Tapt bysykkel: « Det står ikke på om Oslo Bysykkel ønsker å tilby forsikring eller ikke til sine kunder»

KOMMENTAR: «Å forsikre bysykler er dessverre ikke sammenlignbart med å forsikre bil, det vil bli uforholdsmessig dyrt å forsikre et slikt produkt, noe som vil gjøre at tjenesten vil bli vesentlig dyrere enn den er i dag.»
Les mer om:

Italia vil be om at mulla Krekar utleveres

OSLO TINGRETT (VG) PST ber om at mulla Krekar varetektsfengsles i fire uker på grunn av unndragelsesfare. Det italienske justisdepartementet vil be om at Krekar utleveres, ifølge NRK.

Italia vil be om at Krekar utleveres

OSLO TINGRETT (TV 2): Det italienske justisdepartementet bekrefter overfor NRK at de kommer til å be om at mulla Krekar utleveres fra Norge.

Etterlyst kvinne stakk av fra politiet i Oslo

En kvinnelig bilfører forsøkte å løpe fra politiet i Oslo onsdag formiddag. Hun er nå siktet for kjøring i ruspåvirket tilstand.
Les mer om:

Tine (28) og Hans Kristen (34) flyttet til hytta(pluss)

Paret solgte leiligheten i Oslo for å kunne bo på hytta hele året.
Les mer om:

Første titt på Hustlers med Jennifer Lopez, Lili Reinhart og Cardi B lover godt

Hustlers bør kunne bli en hit? Strippere svindler snuskete finansfolk på 90-tallet – basert på en sann historie. I natt kom første trailer til filmen med Jennifer Lopez, Constance Wu, Julia Stiles, Lizzo, Keke Palmer, passende nok eks-stripper Cardi B og ikke eks-stripper Lili Reinhart fra Riverdale. Fans av den sistnevnte The CW-serien vil kanskje bli forvirret av å se denne varianten av Betty Cooper. Den første smakenutten er dog ikke spesielt freidig – men effektiv og funny. Wall Street-gutta som blåser bort penger på Manhattan-strippeklubben Scores, blir hustlet trill rundt. Girlpower-film
Les mer om:

Musikeren Paolo Vinaccia bisatt

Den kjente musikeren Paolo Vinaccia ble tirsdag bisatt i Kulturkirken Jakob i Oslo, etter at han døde av kreft tidligere denne måneden.
Les mer om:

Brukte pepperspray mot politiet

En person i slutten av tenårene forsøkte å spraye en politipatrulje med pepperspray. Patruljen hadde oppsøkt en skole i Oslo hvor flere ungdommer var samlet.
Les mer om:

En av verdens største yachter er i Oslo

Den 141 meter lange superyachten Yas har ankommet Oslo. Båten er en av verdens største og dyreste yachter.
Les mer om:

Det første året ble ingen suksess, men nå har paret funnet løsningen:- Dette var ikke noe vi turde å håpe på

I fjor vår flyttet de nordover fra gode og spennende jobber i Oslo for å bli potetbønder i Steigen.
Les mer om:

Gutt (3) falt og ble skadet: – Etter forholdene står det bra til

Den tre år gamle gutten som falt ned fra en benk på Oslo Lufthavn lørdag og skadet seg, skal være på bedringens vei.
Les mer om:

Kongelig superyacht i Oslo

En av verdens største motoryachter ankom den norske hovedstaden tirsdag kveld.
Les mer om:

Kristoff må ta smertestillende for å sove

ALBI/OSLO (NRK): Alexander Kristoff har opplevd mye motgang så langt i årets Tour de France. De siste dagene har han tatt smertestillende for å få sove på grunn av tannverk.
Les mer om:

Kristoff må ta smertestillende for å sove: – Håper han biter tennene sammen

ALBI/OSLO (NRK): Alexander Kristoff har opplevd mye motgang så langt i årets Tour de France. De siste dagene har han tatt smertestillende for å få sove på grunn av tannverk.
Les mer om:

Norske byer vil unngå «Oslo-tilstander»

De største byene i Norge følger nøye med på bruken av de populære av elektriske sparkesykler i Oslo. Trondheim, Tromsø, Bergen og Stavanger holder utleierne på en armlengdes avstand.