Nyheter om Oslo


Sky Sports: Chelsea signerer ny manager om fem dager

Et år før kontrakten er ferdig kommer Chelsea manager Antonio Conte til å forlate Premier League, men det blir ikke som sjef for Italia eller Bayern München som mange trodde, for de jobbene er allerede tatt. Lenge har det gått rykter om Napoli sin suksessmanager Maurizio Sarri som arvtager og nå mener Sky Sports å vite at det faktisk kommer til å skje, men etter 31 mai.

Føler med Loris Karius

Liverpool manager Jürgen Klopp føler seg med førstekeeper Loris Karius. Det var to keepertabber som kostet Liverpool to mål i den tapte Champions League-finalen mot Real Madrid. Selv om det er mye humor rundt tema, viser Liverpool fans tydelig at man aldri er alene. Twitter og Facebook som vanligvis flommer over av faenskap presentert av netttroll inneholder store mengder med støtteerklæringer. Loris Karius. Someone get a hold of him tonight, don’t let him out of your sight. He’s had an absolute nightmare, but we are all human. Keep your head up.

Gareth Bale var ikke glad for å starte på benken

Gareth Bale føler seg uglesett i Real Madrid og var ikke glad for å starte Champions League-finalen på benken, han vet fortsatt ikke hvor han spiller til høsten. Hvis noen skulle være i tvil Gareth Bale sammen med et annet «salgsobjekt Karim Benzema ble kveldens store helter, vingen fra Wales kom først innpå i midten av andre omgang og satte deretter to mål for Real Madrid og sikret 3 – 1 sier over Liverpool, mens Karim åpnet ballet. Les: Burde revurdere salg av Karin Benzema og Gareth Bale Nå må det skje noe fort «Selvfølgelig er jeg skuffet over å starte kampen på benken.

Fotballtrening med egen PT

Mange unge fotballspillere vil noe mer enn å bare trene med laget sitt. Derfor har Fotballprogresjon Norge (FPN) vokst seg store i Oslo.
Les mer om:

Mer enn 2 av 3 ansatte ved Nationaltheatret utdannet ved KHiO

Over 70 prosent av alle skuespillerne ved Nationaltheatret har sin utdannelse fra Teaterhøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo. 
Les mer om:

Søndagens aksjetips

Oslo Børs korrigerte, og det kan bli mer kommende uke. Men så lenge omsetningen også faller, er det et godt tegn.
Les mer om:

Sur poengdeling for KFUM/Oslo

Fotballherrene til KFUM/Oslo klarte aldri å sette den avgjørende scoringen, og måtte dermed nøye seg 2-2 på KFUM Arena lørdag.
Les mer om:

Ronaldo og Bale hinter om Real Madrid-exit etter Champions League-seier

KIEV/OSLO (VG) (Real Madrid – Liverpool 3–1) Gareth Bale (28) ble den store helten da han sørget for at Real Madrid sikret sin tredje strake Champions League-triumf. Men etter kampen, kom både han og Cristiano Ronaldo (33) med oppsiktsvekkende uttalelser.

Priscilla Presley: - «Elvis ble aldri tatt seriøst»

3. juni synger Elvis for første gang i Oslo – med fullt symfoniorkester. Turnéarrangør og vertinne: Miss Priscilla Presley (73), som nå skal gi A-magasinet audiens. Pr. telefon.
Les mer om:

Brannvesenet: – Dette er OVERHODET ikke OK

Mens skogbrannfaren i Oslo er ekstremt stor, blåser folk i totalforbudet mot åpen ild. – Vi har store problemer med å få folk til å følge forbudet, sier brannvesenet.
Les mer om:

Klopp bekrefter: VM i fare for Salah

KIEV/OSLO (VG) (Real Madrid–Liverpool 3–1) En knust Mohamed Salah (25) måtte forlate banen med skade etter en drøy halvtime av Champions League-finalen i Kiev, der Real Madrid vant 3–1.
Les mer om:

Tre klare for NM i Oslo(pluss)

12 mekanikerlærlinger fra Troms har deltatt i «Troms-mesterskapet» i yrkesfagene lette kjøretøy, tunge kjøretøy og yrkessjåførfaget.
Les mer om:

Knockoutseier og tittelbelte til Hagen: – Viktig å komme tilbake med et smell

SKUR 13 (VG) Utenfor strålte sola, men inne i Skur 13 på Tjuvholmen i Oslo var det også rimelig hett. Og de norske bokserne var brennhete.
Les mer om:

Kiev koker før Champions League-finalen: - Byen er rød!

KIEV/OSLO (VG) Med behagelige 21 grader i lufta, har både Liverpool- og Real Madrid-fans tatt til Kievs gater og ladet opp til Champions League-finalen som sparkes i gang klokken 20.45 lørdag kveld.
Les mer om:

Promillesiktet pilot fengslet i to uker

Piloten som fredag ble tatt i en promillekontroll på Oslo lufthavn, ble lørdag varetektsfengslet i to uker.
Les mer om:

Risikerer erstatningsansvar hvis man griller ved marka

Man kan måtte betale store summer hvis grillen din forårsaker en skogbrann. Likevel har brannvesenet i Oslo slukket flere titalls engangsgriller nær skog og mark.
Les mer om:

Promillesiktet pilot på Gardermoen varetektsfengslet i to uker

Piloten som fredag ble tatt i en promillekontroll på Oslo lufthavn, ble lørdag varetektsfengslet i to uker.
Les mer om:

Brannvesenet viser grillfolket ingen nåde: Ikke tenn opp så mye som en fyrstikk i skogen

Lite nedbør og høye temperaturer har ført til meget stor skogbrannfare over store deler av landet. I Oslo vurderer brannvesenet å anmelde personer som fyrer opp engangsgriller i skogen.

Promillesiktet pilot på Gardermoen varetektsfengslet i to uker

Piloten som fredag ble tatt i en promillekontroll på Oslo lufthavn, ble lørdag varetektsfengslet i to uker.
Les mer om:

Den tidligere PSG-treneren gjør sitt første kjøp i Premier League

Selv om enkelte mener Arsene Wenger hadde stagnert de siste årene som trener for Arsenal, er det likevel litt av noen sko Unai Emry skal fylle. Det er derfor knyttet stor oppmerksomhet rundt franskmannens første bevegelser. Og den er alt annet enn sexy. Ifølge Evening Standard blir dette Stephan Lichtsteiner. Ikke helt imponert, sier du? Lichtsteiner kommer som free agent, men har spilt for Juventus de siste syv årene.

Fyrer opp engangsgrillen til tross for totalforbud

Brannvesenet på Østlandet har hatt flere utrykninger til folk som bruker engangsgrill i sommervarmen. – Mange forstår ikke alvoret og fortsetter grillingen, sier brannvesenet i Oslo.

Jaguar på toppen

For en herlig samling Jaguarer fra inn- og utland som var samlet på Soria Moria – toppen av Oslo i dag. Anledningen var klubbens 40-årsjubileum. Her kommer en gratulasjon og en veldig privat hilsen.
Les mer om:

«Manchester United har lagt inn et sterkt bud på meg»

Den brasilianske landslagsspilleren Fred prøver å fokusere på det som skal skje på VM-arenaen om noen få uker. Ikke lett når to av de mest kjente klubbene i verden jakter deg. 25-åringen har frem til nå levd et kanskje så rolig fotball-liv i Ukraina. Den tiden er i ferd med å endre seg – dramatisk. Ifølge ESPN skal Manchester United være meget ivrige etter å hente midtbanespilleren til Old Trafford. Nå deler også spilleren hva som skjer på kammerset. Les: Brasiliansk overgang til Premier League -Det har vært samtaler siden januar, hvis jeg ikke tar helt feil.

Neymar: «Jeg har alltid ønsket å jobbe med ham»

Neymar er Neymar. Dere må dere gi oss litt tålmodighet for at vi bringer med det meste av nyheter om verdensstjernen, enten det er noe han sier – eller ikke sier. 26-åringen kom til Barcelona i 2013. Da hadde en helt spesielt trener nettopp forlatt Camp Nou. Pep Guardiola. Dette er noe Neymar mener han har gått glipp av. The Special One. -Jeg har alltid ønsket å kunne jobbe med Guardiola.

Beckham ber Zidane om å avverge den aller største katastrofen

David Beckham er et ikon på alle mulige måter. Både gjennom prestasjonene for England, Manchester United og Real Madrid. Når det kommer til hvor hjertet hans ligger når Champions League-finalen blåses i gang, er det liten tvil. Beckham bryr seg lite om at en engelsk klubb går helt til topps. Kanskje ikke så rart når han har spilt med Real-trener Zinedine Zidane, men aller tyngst veier det faktum at  Liverpool  er og blir Uniteds erkerival. -Å ha vært en suksessrik spiller og nå suksessrik trener er utrolig sterkt. Jeg ønsker Zizou og klubben lykke til i finalen.