Nyheter om OrdførerVurderer å fjerne ny midtrabatt for å få målgang i sentrum(pluss)

Ordfører Kari-Anne Opsal tror på ny folkefest på avslutningsetappen.
Les mer om:

Irritert ordfører: – Det er direkte beklagelig

Jarle Nilsen liker dårlig at politikerne i Haugesund diskuterte overtakelse av Fastlands-Karmøy.
Les mer om:

Fikk flott marmorkunst

(FAUSKE) Ordfører Marlen Rendall Berg er takknemlig marmorkunsten som kommunen fikk i gave.
Les mer om:

- Full krise

Ordfører Kjetil Torp (KrF) karakteriserer rådmannens budsjettforslag som en umulighet, og kaller også deler av det for uforsvarlig.
Les mer om:

Her er ordførerens timeplan

Her er Tvedestrands ordfører Marianne Landaas sin foreløpige plan for denne uken:
Les mer om:

Lurte fælt på hva som var nytt

Ole Magne Omdal, som nesten ble ordfører i Kristiansand i høst, blir veldig engasjert når det er noe han brenner for. Kanskje litt i overkant engasjert?

Ble kåret til årets beitekommune

(SALTDAL) - Jeg fikk nesten litt hakeslipp da jeg fikk vite det. Jeg visste ikke om at det ble delt ut en slik pris, men ble fryktelig glad, sier Saltdals ordfører Rune Berg.
Les mer om:

Varslingssaken i Lørenskog: Ber kontrollutvalget følge opp

Et enstemmig administrasjonsutvalg har oversendt varslingssaken om byggesaksbehandling i Lørenskog til kontrollutvalget for videre oppfølging. – Det er det mest ryddige, mener ordfører Ragnhild Bergheim (Ap).

Rådmann Nina Grønvold har informert ordføreren om at hun har innledet kjærlighetsforhold til tidligere kommuneansatt

Rådmann Nina Tangnæs Grønvold (49) har flyttet fra Sarpsborg til Fredrikstad. Hun er blitt kjæreste med en tidligere fremtredende ansatt i Fredrikstad kommune, og har nå orientert ledere, tillitsvalgte og ordfører om forholdet.

Nilssens stil(pluss)

Da Aukras ferske ordfører Odd Jørgen Nilssen (63) var FN-soldat ble en soldatkollega skutt i hodet rett foran øynene på ham. Tida i Libanon endret ham på flere måter. Nå skal han finne sin stil som ordfører.
Les mer om:

Kari Nessa Nordtun om Aker BP-bråket: - Uheldig uttalelse

Aker BP vil ikke lage tech-hub i Paradis. Frode Myrhol (FNB) svarte at hvis Aker ikke vil være i Paradis, får de heller stå i kø til Fornebu. - Uttalelsen er ikke dekkende for hva de styrende partier i Stavanger mener, sier ordfører Kari Nessa Nordtun (Ap).

Poli­tikerne vil ikke frede skolene fra nedleg­gelse

Varaordfører Eivind Drivenes (Sp) og ordfører Nils Olav Larsen (KrF) har flertall bak seg i kommunestyret og skal enes om et budsjett for Vennesla. De kan ikke love at de sparer Samkom og Hunsfoss skoler.

Bolivia: Ordfører angrepet av folkemengde

Ordfører Patricia Arce ble onsdag slått, dratt gjennom gatene, dekket i rød maling og skamklipt av en gruppe maskerte demonstranter.
Les mer om:

Opprørere skamklippet ordfører

Bolivia preges for tiden av voldsomme demonstrasjoner. Onsdag ble en ordfører i landet utsatt for et brutalt angrep, da demonstranter skamklippet og dynket ordføreren i maling .
Les mer om:

Michael Bloomberg vurderer likevel å stille som presidentkandidat

Milliardær og tidligere ordfører i New York, Michael Bloomberg, vurderer likevel å delta i kampen som Demokratenes presidentkandidat mot Donald Trump.

Bloomberg klar for valgkamp

Milliardær og tidligere ordfører i New York, Michael Bloomberg, vurderer likevel å delta i kampen som Demokratenes presidentkandidat mot Donald Trump.

Trude Drevland blir honorær konsul

Bergens tidligere ordfører skal fronte Georgias interesser i Bergen og på Vestlandet. Men selv har hun aldri vært i landet.

Vegårsheis ordfører: Femte året på rad med null i inntekt

For femte året på rad står Vegårsheis ordfører Kjetil Torp (KrF) oppført med null i inntekt. Det er ikke fordi han ikke ønsker å bidra til fellesskapet, hevder han.
Les mer om:

Derfor blir det gratis å parkere på kommunale plasser før jul

Politikerne med ordfører Are Karlsen i spissen varsler at du kan parkere avgiftsfritt på kommunale plasser i desember. Årsaken er enkel nok, forklarer de.
Les mer om:

Internasjonal skole vedtatt: Ordføreren stemte imot eget parti

Ordfører Grete Sjøli (Ap) stemte imot sitt eget parti da kommunestyret tirsdag sa ja til internasjonal skole på Neskollen.
Les mer om:

Ordfører vant gevinst på 44 millioner - avslørt av skattelistene

I dag kom forklaringen på at Steinar Bergsland har gått rundt og smilt så mye det siste året. Svaret finnes i skattelistene. Bergsland vant 44 millioner i Eurojackpot i juli 2018. Og etter valget i høst gjorde han comeback som ordfører i Tinn kommune.

Partikollega tjente seks ganger så mye som ordføreren

Nils Olav Larsen (KrF) gikk ned 300.000 kroner i årslønn for å bli ordfører i Vennesla. På inntektstoppen blir han grundig slått av partikollega Oddvar Omdal.

Ordførerens store hemmelighet avslørt - vant 44 millioner

Ordfører Steinar Bergsland måtte forklare hvorfor han plutselig sto oppført med over 28 millioner kroner i formue.
Les mer om: