Nyheter om Ordfører


Risørs kultursjef åpner festival i Tvedestrand: Ville vært rart hvis det hadde vært motsatt

Har Tvedestrand gitt litteraturfestivalen til Risør? På årets festival holder Risørs kultursjef Jorunn Bøe åpningstalen, Risørs ordfører Per Kristian Lunden er invitert til å holde middagstalen, og Risør Kunstpark skal åpne kunstutstilling med Risør-kunstneren Imad Alwahibis.

Oda fikk seg en real vekker da hun begynte å granske sitt eget forbruk

Ordfører i sammenslått kommune er forbannet på Sametinget. – De har ingen ting å gjøre med hvor kommunegrensen skal gå, sier Tor Asgeir Johansen.

Sametingspresidenten: – Prøv ikke å gjøre Tysfjord-delingen til en etnisk konflikt

Ordfører i sammenslått kommune er forbannet på Sametinget. – De har ingen ting å gjøre med hvor kommunegrensen skal gå, sier Tor Asgeir Johansen.

Håper på stort engasjement(pluss)

Ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo (Sp) inviterer til strandrydding i Salangen.

Fersk meningsmåling: Dødt løp mellom mellom Ida og Daniel. Det går mot en spennende duell i Bodø

Det er så å si dødt løp mellom Ida Pinnerød (Ap) og Daniel Bjarmann-Simonsen (H) i en meningsmåling om hvem folk vil ha som ordfører.
Les mer om:

Støtter Nilsen i Evenes

Evenes Arbeiderparti støtter Svein Nilsen (SP) som ny ordfører i Evenes når dagens ordfører har søkt seg til ny jobb i Narvik.

- Erna må gripe inn, Frode skal hjem!

Ordfører Rune Rafaelsen i Sør-Varanger krever nå at statsminister Erna Solberg og norske myndigheter gjør det de kan for å få spionsiktede Frode Berg hjem fra Moskva.

– Vi bør ta med oss Åfjord i skoledebatten(pluss)

Hanne Skjæggestad, Venstre-representant og tilhørende opposisjonen i Roan kommunestyre, er enig med ordfører Einar Eian (H) i at én skole i Roan er veien å gå for framtida.
Les mer om:

Godtar ikke stengning av legekontoret(pluss)

Torbjørn Simonsen (84) ber ordfører og politikere i Lenvik gripe inn og avverge stenging av legekontoret på Gibostad.
Les mer om:

Ordførere tester sykkelstamvegen

Ordfører Ole Ueland tråkket til jobb for å teste sykkelstamvegen som snart blir byggeklar. Det blir en «motorvei» for syklister mellom Stavanger og Sandnes.

Orientering i bystyret

Ordfører og rådmann jobber fortsatt med programmet for orienteringen i bystyret neste uke om mudring, deponi og tildekking.
Les mer om:

KS nekter å ta i krevende sak om ordførerens rolle og håndtering i datalagersaken

Tønsbergs kommunes kontrollutvalg ba om assistanse fra både KS-advokatene og Etikkportalen i KS til å vurdere ordfører Petter Bergs (H) rolle i saken om datalagringssentral på Tveiten ved Barkåker. Svaret ble, etter mye fram og tilbake, nei.
Les mer om:

Dramatiske arbeidsmiljø-forslag

«Sokndal kommune har gode erfaringer med å kjøpe eksempelvis byggesaksbehandling fra andre kommuner. Som alternativ til å produsere tjenestene selv, kan man vurdere å kjøpe dem i sin helhet direkte fra andre kommuner.», foreslår ordfører Trond Arne Pedersen som en alternativ løsning.

Leserbrev: - Det er vi som bor i Tananger som vil lide med bommen, ikke de som jobber i Risavika

Dette er et åpent brev til ordfører og fylkesordfører: Bomringene skal dekke områder rundt store arbeidsplasser og bysentra. Men hvorfor må vi i Tananger som skal hjem til boligene våre betale bompenger når ansatte i Risavika har bedre busstilbud og dermed lettere kan slippe å betale bompenger?
Les mer om:

Byens nye ølbar får skjenkebevilling – Nicolai planlegger åpning i mai

Ordfører og rådmann innstiller på å gi den nye ølbaren Tæps skjenkebevilling.
Les mer om:

Arnulf Goksøyr tar ikke gjenvalg som ordfører

Politiet opplyser at det er funnet en død person i boligen som brant ned sent fredag kveld.
Les mer om:

Møtte kommunaldepartementet

En delegasjon fra Aukra med ordfører Bernhard Riksfjord i spissen møtte fredag statssekretær og andre representanter for Kommunal- og moderniseringsdepartementet.
Les mer om:

Ordføreren vil ha egen helsestasjon for ungdom

Ordfører Kirsten Helen Myren mener noe må gjøres for å gi Vegårshei-ungdommer som sliter bedre helsehjelp. Hun har tatt initiativet til en sak om etablering av «ungdommens helsestasjon».
Les mer om:

Vurderte å gi seg etter bygdeslarv

Løten-ordfører Bente Elin Lilleøkseth (43) var usikker på om hun skulle gå på en ny periode i Løten-politikken. – Det er mye jobb å være ordfører, men det som krever aller mest, er ryktene som går om meg, sier Lilleøkseth.
Les mer om:

Prisverdig tiltak av Bærums ordfører

Bærums ordfører Lisbeth Hammer Krog tar i Budstikka 16. april til orde for å skaffe fastlegene bedre ordninger i den hensikt å øke tilgjengeligheten til fastlegekontorene.
Les mer om:

Nei til 50 km/t- grense

#Sokndal Sokndal kommune er negativ til å redusere fartsgrensen fra 60 til 50 øst for Hauge sentrum. Det skriver ordfører Trond Arne Pedersen (KrF) ti...

Dahl og Rykhus slår tilbake mot Sørheim-uttalelser(pluss)

Ordfører Torgeir Dahl (H) og varaordfører Sidsel Rykhus (Ap) ber lederen av samferdselsutvalget holde seg til fakta.
Les mer om:

Ordfører Roar Jonstang la ned Færder kommunes første kumlokk

Det første kumlokket med Færders kommunevåpen ble lagt på plass av ordfører Roar Jonstang torsdag formiddag.
Les mer om: