Nyheter om Ordfører


«Hvaldimir» skal være friskere

- I mye bedre form i dag enn på lenge, sier ordfører i Hammerfest.
Les mer om:

Stryk på responstid

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ifølge nasjonale anbefalinger for responstid skal 90 prosent av ambulansene i grisgrendte strøk være framme hos pasienten innen 25 minutter.

Så høy blir lønna til nykommunens første ordfører(pluss)

Politikerne brukte under to minutter på å vedta hva politikerne i nye Ørland kommune skal få i godtgjørelser.
Les mer om:

Barnehagen åpnet i Sør-Lenangen(pluss)

Ordfører Dan-Håvard Johnsen klippet over snora - med god hjelp av Victoria Kviteberg og Olando Damm.
Les mer om:

Utsetter byvekstavtalen til flere milliarder kroner

PORSGRUNN: Kravet fra Skien om å flytte eller fjerne bommer faller på stengrunn for naboene i Porsgrunn. – Vi har jobbet med en avtale i ett år og var enige – før dette, sier ordfører Robin Kåss (Ap). – Burde ikke komme som en overraskelse, sier varaordfører i Skien, Erik Næs (KrF).

Han drømmer om å bestemme hvem som blir ordfører i Tromsø: Her er Blomseths ufravikelige krav

Han tror på et valgresultat på 15–20 prosent for nei til bompenger-lista.
Les mer om:

Ordfører refser fylkesmannen i byggesak: - Det er mildt sagt drøyt

I et skarpt brev til kommunaldepartementet refser Mandal kommune fylkesmannen i Agder i en byggesak. Fylkesmannen avviser kritikken.
Les mer om:

Se video: Ordføreren har fått et helt spesielt selskap på kontoret

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Sammen med rådmann og kommunalsjefer, har ordfører Jørn Stene i Fauske kommune nå flyttet tilbake til rådhuset etter flere år i administrasjonsbygget. I de nyoppussede lokalene er utsikten over Fauske god fra kontorvinduet, men Stene har fått en ekstra opplevelse å følge med på utenfor. Der har nemlig en måkemor slått seg til ro i ly av en ventil. - Det er veldig koselig, nå er vi spente på hva som skjer framover.

Ordfører Albrigtsen: - Et enormt volum og en enorm verdiskapning(pluss)

Sjømatproduksjonen nådde nye høyder i Skjervøy i 2018, men infrastrukturen henger etter.

Schibsted sier de vil vurdere politikernes innspill

Torsdag 23. juni sendte regionrådsleder og ordfører i Nord-Aurdal, Inger Torun Klosbøle, en epost til Schibsteds ledelse der Oppland fylkeskommune, Regionstyret i Valdres, Valdres Næringshage og Nord-Aurdal kommune sammen skisserte en mulig løsning for å beholde og videreutvikle kundesenteret på Fagernes.

Stemte for totalforbud – gjorde helomvending

– Her kunne vi satt fotballklubbene i en veldig vanskelig situasjon, sa ordfører Ragnhild Bergheim (Ap) fra talerstolen i kommunestyret.
Les mer om:

FB mener: Ordfører viser politisk klokhet der teknikkutvalg står fast på sitt om bryggesaken i Råde

Ordfører René Rafshol (H) fremviser her et politisk håndverk det står respekt av, skriver vi i denne lederartikkelen.
Les mer om:

Vil bruke 50 millioner kroner på nytt veiprosjekt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SKJERSTAD: Fylkesrådsleder Tomas Norvoll (Ap) mener at forsterkning av vei og bruer langs denne strekningen vil få flere positive effekter.- Økt bæreevne vil gjøre at trailere kan kjøre med full last i stedet for halv.

Kåss og bypakka bygde ulovlig vei – nå legger de seg helt flat

PORSGRUNN: - Dette må det ryddes opp i så raskt som mulig, sier ordfører Robin Kåss.
Les mer om:

Vedtok ikke flytting av skolen(pluss)

At hovedutvalg for utdanning i fylket ikke legger opp til samlokalisering av Åfjord videregående skole med aktivitetshus er ikke det viktigste, mener ordfører i Vibeke Stjern i Åfjord (Ap). – Jeg håper fylkestinget vedtar å bygge en skole som kan bestå i 40 år til og ikke fire år, sier Stjern. – Vi trenger mer informasjon før vi kan fatte et vedtak, sier utvalgsleder Hanne Moe Bjørnbet.
Les mer om:

Ønsker en videregående skole som kan bestå i 40 år(pluss)

At hovedutvalg for utdanning i fylket ikke legger opp til samlokalisering av Åfjord videregående skole med aktivitetshus er ikke det viktigste, mener ordfører i Vibeke Stjern i Åfjord (Ap). – Jeg håper fylkestinget vedtar å bygge en skole som kan bestå i 40 år til og ikke fire år, sier Stjern.
Les mer om:

– Skal ikke ha en puddel

Ansettelsesutvalget for ny rådmann i Hamar kommune har allerede snakket med 3–4 kandidater av begge kjønn. Ordfører Einar Busterud er klar på at de ønsker en ny rådmann med pondus og egne meninger.
Les mer om:

Gram kritisk til høringsprosessen i Nord-saken – arrangerer åpent møte torsdag kveld(pluss)

Ordfører Bjørn Arild Gram (Sp) sier det er uheldig at det foretas nye utredninger som ikke blir en del av høringsprosessen om Nords studiestedsstruktur.
Les mer om:

Festspillene i Bergen åpnet på klassisk vis

Riktignok var årets festspillåpning flyttet fra Torgallmenningen til utenfor Grieghallen, men ellers var alt som det pleide. Dronning Sonja ble plassert i et regnsikkert telt sammen med ordfører Marte Mjøs Persen og stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen.

– Rektors personlige preferanser skal ikke være avgjørende

Ordfører Harald Furre (H) ble i bystyret onsdag bedt om å svare for restriksjonene på Møvig skole. Han mener regelverket knyttet til elevstyrte aktiviteter skal være likt på alle skoler i kommunen.

Ordfører på frierferd - på Kinas regning

- I ettertid kan jeg se at jeg kanskje ikke burde ha dratt, sier Sør-Varangers ordfører Rune Rafaelsen.
Les mer om:

Tror russerne slipper Frode Berg fri i sommer

Ordfører Rune Rafaelsen i Sør-Varanger tror spiondømte Frode Berg snart slipper ut fra russisk fengsel: – Hvorfor skal de beholde en eldre herre som ikke har mye å fortelle? spør han retorisk. 

Mange vil sponse Hvaldimir: – De tar ikke ut lønn, men har store kostnader

Ordfører oppfordrer til å gi til organisasjon, som anslår utgifter på 120.000 kroner så langt.
Les mer om:

Tror russerne slipper Frode Berg fri i sommer

Ordfører Rune Rafaelsen i Sør-Varanger tror spiondømte Frode Berg snart slipper ut fra russisk fengsel: – Hvorfor skal de beholde en eldre herre som ikke har mye å fortelle? spør han retorisk. 

Tror russerne slipper Frode Berg fri i sommer

Ordfører Rune Rafaelsen i Sør-Varanger tror spiondømte Frode Berg snart slipper ut fra russisk fengsel: – Hvorfor skal de beholde en eldre herre som ikke har mye å fortelle? spør han retorisk.