Nyheter om Ordfører


- Dette ga meg skikkelig julestemning(pluss)

Søndag ettermiddag var det julegrantenning på Torvet til stor glede for de mange oppmøtte. Ordfører i Trondheim, Rita Ottervik (Ap), syns det var stas å få julestemning sammen med innbyggerne.
Les mer om:

Kapasitetskrise i Melhus: Ordfører og varaordfører trår til som sykepleiere

Helsetjenesten i Melhus kommune lider av sykdom og stort fravær blant ansatte. Nå har ordføreren og varaordføreren ryddet kalenderen.
Les mer om:

Rødt urokkelige før skjebnemøtet i Bergen mandag

Rødt sier det ikke er aktuelt for dem å endre mening i bybanesaken dagen før ordfører Rune Bakervik (Ap) skal forsøke å avklare den kaotiske byrådssituasjonen.
Les mer om:

Ordfører Marianne Landaas (H): — Maken til vår julepyntede Skomakergate - det skal man lete lenge etter

Snøen kom som bestilt og lå som en stemningsfull ramme rundt en allerede julepynta by da julegata i Tvedestrand ble åpnet lørdag. Ordfører Marianne Landaas skryter av både byen og alle som hadde vært med på å gjøre den så fin.

Uten lys i tre år. – Politikerne har egentlig gjort sitt

– Som ordfører skal jeg gjøre mitt for å påse at lysene på helikopterplassen kommer på plass igjen
Les mer om:

Vitnet i sak som kan koste kommunen 100 millioner kroner

Ordfører Ida Pinnerød vitnet fredag ettermiddag i erstatningssaken reist av Braathe Gruppen mot Bodø kommune. Ordføreren ble hardt presset.
Les mer om:

Ordfører: - Denne tragiske hendelsen påvirker mange

Dere forteller meg at jeg som lærer er en superhelt. Men jeg tror ikke helt på dere
Les mer om:

Klar tale etter smitterekord: – Sånn kan vi ikke ha det

– Det er spesielt en ting kommuneoverlegene er bekymret for nå, sier ordfører Ragnhild Bergheim.
Les mer om:

Bergen-ordfører i samtaler med partiene om nytt byråd

Bergens ordfører hadde torsdag samtaler med alle gruppelederne i partiene i bystyret for å diskutere veien videre etter at byrådet gikk av onsdag.
Les mer om:

Jan Halvor Halvorsen skal lede Lyn opp i seriesystemet

En god stund har marsordren til hovedtrenerne til Lyn å få klubben opp til gamle høyder. – Opprykket kommer ikke i år, men det det ser bedre ut enn på lenge. – Nå har de hentet inn en med lang erfaring både som spiller og trener innenfor og utenfor Norges grenser. Ansettelsen av Jan Halvor Halvorsen som ny hovedtrener for Oslo-klubben Lyn er også omtalt i Danmark hvor de trekker frem hans heltestatus fra de to årene han spilte for AGF. – Selv om han kun spilte i AGF i to år fra 1992 til 1994, gjorde Jan Halvor Halvorsen stort inntrykk i smilets by.

Bybanen-saken: Bergen-ordfører gir partiene frist til mandag

Bergens ordfører har snakket med alle gruppelederne i bystyret om veien videre etter den omstridte Bybanen-avstemningen. Partiene har frist til mandag.
Les mer om:

Ordfører Mona avlyser økt eiendomsskatt på Hvaler: – Jeg er helt uenig med rådmann Kvisten

Konstituert rådmann Geir Kvisten mener at eiendomsskatten må økes på Hvaler. Men ordfører Mona Vauger valgte å avlyste økningen umiddelbart etter at Kvistens budsjett ble offentliggjort torsdag.

Ordfører avbrøt politiker på talerstolen – nå krever SV mer opplæring i å være folkevalgt

Senja SV mener at ordføreren tok ytringsfriheten fra representant Gunn Knörr da han flere ganger avbrøt henne under forrige kommunestyremøte. Nå settes møtekulturen i den nye storkommunen på dagsordenen.
Les mer om:

Slik ble Fredrikstad-syklister overrasket i dag tidlig

Vintersyklistene i Fredrikstad fikk seg en hyggelig overraskelse – og hyllest fra ordfører Martinsen!

Da Venstre-politiker langet ut mot «drittleiligheter», brøt ordføreren inn: – Uverdig

Da Venstres Haakon Riekeles kalte et boligprosjekt i Libakkveien på Brattlikollen for «drittleiligheter», mente ordfører Marianne Borgen (SV) at ordbruken var uverdig.
Les mer om:

Skisland tror medlemmene setter foten ned

Ordfører Jan Oddvar Skisland tok til orde for å utrede løsrivelse av Søgne. Nå tror han at Arbeiderpartiet går inn for å stanse hele prosessen.

Ordfører Jon er fornøyd: – Dette er gode tall for byggesaksavdelingen i Færder

Færder har tidligere blitt kritisert for å bruke for lang tid på å behandle byggesaker. Venstre, Høyre og Frp ba om tiltak, som de mener ville fremskynde prosessen.
Les mer om:

– En dypt tragisk hendelse som preger oss(pluss)

Det sier ordfører Torgeir Dahl om voldshendelsene som foregikk i Molde natt til onsdag.
Les mer om:

Ordfører vil gi Lille Dragen skjenkebevilling

Går alt som ordfører Siri Martinsen (Ap) anbefaler, får Ingvild Rødje skjenkebevilling for utestedet Lille Dragen (tidligere West End Pub) i formannskapet denne uka.
Les mer om:

Vil ha halv pris på parkering av elbil: – Vi bør ligge litt i forkant

Ståle Lien Hansen (Frp) mener Ullensaker kommune bør halvere prisen på elbilparkering. Ordfører Eyvind Jørgensen Schumacher (Ap) holder døra på gløtt for forslaget, men ønsker ikke å forskuttere et vedtak.

– Vi har tross alt vært heldige i vår kommune, når en ser de enorme ødeleggelsene i Etnedal og Sør-Aurdal

Ordfører Knut Arne Fjelltun i Nord-Aurdal takker for innsatsen som ble lagt ned i forbindelse med stormen. – Det varmer å se at så mange bryr seg om hverandre og hjelper hverandre når vanskelige situasjoner oppstår.

Kan ikke garantere at sosialhjelpmottakere ikke vil trekkes for ekstra bostøtte

Ordfører Marianne Landaas kan ikke garantere at sosialhjelp-mottakere i Tvedestrand ikke vil bli trukket for ekstra bostøtte. Men i så fall vil det gjelde de som får dekket strømregningen av NAV, sier hun.

Eks-ordfører og naboene klager på helsefarlig støy, men de får ikke hjelp

Helge Halvorsen, tidligere ordfører i Nord-Aurdal kommune, er lei av trafikkstøy fra E16 som gjør det utrivelig å oppholde seg både i huset og ute på tomta. Naboene mener støyen har blitt et helseproblem.

Nå vil Helene bli ordfører

SKIEN: Det kan bli en spennende nominasjonsprosess for Høyre i Skien. Det er allerede klart at det er minst to kandidater som ønsker å bli ordfører for partiet.
Les mer om: